Is Ripple waard om 2021 te kopen?

Vraagt ​​u zich af of Ripple dit jaar de moeite waard is om te investeren? Gebruik de onderstaande gids en krijg antwoord op uw vraag!

  • Ripple is op zoek naar duidelijkheid over de regelgeving na de lopende SEC-rechtszaak.
  • XRP-walvissen vullen hun tassen met een hoog tempo, wat op hun beurt enorm bijdraagt ​​aan de koopdruk.
  • Een onderbreking van meer dan $ 1 zal FOMO activeren terwijl investeerders streven naar winst naar het hoogste punt ooit.
  • De vooruitzichten van Ripple lijken op de lange termijn optimistisch op basis van de MVRV, wat een waardige investering in 2021 impliceert.

In deze gids gaan we het hebben over Ripple – wat zal Ripple waard zijn in 2021 en waarom je zou moeten overwegen om in Ripple te investeren. Aan het einde van deze handleiding zul je een beter begrip hebben van Ripple – en kun je de vragen beantwoorden ‘is Ripple dit jaar de moeite waard om te kopen?’, En zo ja, "wat is de beste beurs om XRP te kopen?".

De wereld van cryptocurrency is constant in opkomst. Zoals u waarschijnlijk weet, worden de schattingen van geautomatiseerde geldformulieren sinds de presentatie van Bitcoin stap voor stap groter. Inderdaad, zelfs in een kort tijdsbestek is de schatting van cryptoprijzen met duizenden verhoogd en zijn cryptocurrencies aantrekkelijke activa geworden om in te investeren.

De cryptocurrency bull-cyclus 2020/2021 heeft veel kwijlen achtergelaten, terwijl liefhebbers van de industrie op het randje zitten en hun ogen niet van de hitlijsten kunnen houden. Ripple begon de rally met zijn collega’s, maar leed een grote tegenslag na de rechtszaak die was aangespannen door de United State Securities and Exchange Commission (SEC) tegen het uitgevende bedrijf, Ripple Labs Inc., en zijn leidinggevenden. We zullen later op de details ingaan.

Een kolossale inzinking deed zich voor in december, waarbij XRP 80% tot $ 0,17 dook. De rechtszaak was een belangrijk nadeel, vooral tijdens een bull-cyclus. Ondertussen heeft XRP grote stappen gezet richting $ 1, maar een jaarlijks hoogtepunt werd bereikt op $ 0,75. Op het moment van schrijven ontwijkt XRP met $ 0,56 te midden van een over het algemeen stijgende markt.

Ripple Overzicht

Ripple viel op als het go-to blockchain-platform voor grensoverschrijdende overdrachten die vanaf het begin snel en betaalbaar zijn. Voor de langste tijd was XRP de op twee na grootste cryptocurrency op de markt. Het werd echter ingehaald door Tether (USDT) en verloor later verschillende posities vanwege de onzekerheid veroorzaakt door de lopende rechtszaak.

Het internationale overdrachtstoken is ontworpen om het probleem op te lossen waarmee toonaangevende fiat-overdrachtssystemen zoals SWIFT worden geconfronteerd. Daarom is Ripple in 2013 ontstaan ​​als een wereldwijd systeem dat betalingen, internationale schikkingen en een handelsinstrument ondersteunt. Het token XRP is eigen aan de blockchain, de XRP Ledger.

Het is essentieel om in gedachten te houden dat Ripple zich onderscheidt van Bitcoin (BTC) en Ethereum (XRP) als de brug tussen de fiat en de digitale wereld. Bovendien gelooft Ripple dat het in staat is om echte problemen op te lossen. Merk op dat XRP geen mineerbare munt is zoals BTC en ETH, omdat al zijn 100 miljard tokens aan het begin van het project zijn gemaakt.

De enige belemmering is dat XRP uitkomt als een gecentraliseerde cryptocurrency en niet gedecentraliseerd zoals zijn collega’s, vooral omdat 55 miljard van het totale aanbod in eigendom is van Ripple Labs..

Wat heeft Ripple tot nu toe bereikt?

Ripple heeft in de loop der jaren verschillende systemen gebouwd om haar te helpen haar doelen te bereiken. RippleNet is bijvoorbeeld een blockchain-platform waarmee klanten XRP kunnen gebruiken bij het zoeken naar liquiditeit, vooral op internationale markten. Het platform verbindt al meer dan 300 banken en betalingsinstellingen om onmiddellijke betalingen te garanderen en tegelijkertijd de wisselkosten te verlagen.

Het nieuwste vlaggenschipproduct van het bedrijf is de on-demand liquidity (ODL) die mensen, banken en andere geldtransferinstellingen helpt om directe grensoverschrijdende betalingen te leveren zonder de nieuwe markten voor te financieren..

Grote wereldwijde organisaties zoals MoneyGram hebben ODL gesteund. Het blijft gedijen in landen als Brazilië, de Filippijnen en de Aziatische regio. Bovendien biedt het mensen een manier om op een snelle en betaalbare manier internationaal geld te verzenden en te ontvangen.

Door veel experts wordt Ripple beschouwd als een geavanceerde munt die is gepositioneerd als de 6e crypto-asset in de lijst van Coimarketcap. Ripple, gelanceerd in 2012, is een van de meest waardevolle cryptocurrencies in de cryptogemeenschap.

Ripple heeft onlangs een prijsdaling ervaren omdat het te maken kreeg met SEC-beschuldigingen, maar crypto-analisten zijn van mening dat Ripple de moeite waard is om in 2021 te kopen, omdat de waarde naar verwachting zal toenemen..

Waarom zou u in 2021 in Ripple moeten investeren??

XRP is een van de digitale activa die ondanks de bull-run op de markt nog steeds tegen een relatief lage prijs worden verhandeld. Ripple Labs Inc. en zijn topmanagers worden geconfronteerd met een rechtszaak die is aangespannen door de SEC wegens vermeende verkoop van niet-geregistreerde effecten aan klanten. De Amerikaanse SEC stelt dat het blockchain-bedrijf erin is geslaagd om gedurende meer dan zeven jaar weg te blijven van regulering en tegelijkertijd de Securities Act heeft geschonden..

Tegelijkertijd heeft Ripple al teruggeschoten op de SEC en de toezichthouder gevraagd te bewijzen dat Bitcoin en Ethereum geen effecten zijn. Ripple is klaar om terug te vechten en zal de klappen van de regulator niet op zijn knieën opvangen, om een ​​lang verhaal kort te maken.

Daarom zal de onzekerheid die rond Ripple hangt uiteindelijk vervagen, waardoor XRP zich kan herstellen zoals zijn collega’s. Het is de moeite waard te vermelden dat XRP onlangs op $ 1 sloot, maar rond $ 0,75 corrigeerde. De uitsplitsing vond steun van $ 0,35, waardoor stieren konden vechten voor een rebound. Een barrière van $ 0,7 beperkt momenteel de beweging, aangezien de grensoverschrijdende token strijdt voor een uitbraak van meer dan $ 0,6.

De optimistische vooruitzichten van Ripple vanuit een ketenperspectief

Metrische gegevens op de keten bieden een goed inzicht in de prijsactie van cryptocurrencies. Volgens het distributiemodel van de houders van Santiment zijn walvissen op een wilde koopwoede. Het aantal adressen met tussen de 10.000 en 100.000 XRP is bijvoorbeeld toegenomen van het laagste punt in december van 95.022 tot bijna 104.500. Tegelijkertijd stegen die met tussen de 100.000 en 1 miljoen XRP van 15.860 tot ongeveer 17.225.

De opkomst van walvissen is een enorm bullish signaal dat XRP dit jaar in waarde zou kunnen zien stijgen. Merk op dat het volume dat door de walvissen wordt verplaatst, de rugwind achter XRP ongetwijfeld zal vergroten.

Het MVRV-model laat zien dat XRP zich nog steeds in een koopzone bevindt. Santiment legt uit dat de statistiek de gemiddelde winst of het verlies weergeeft van degenen die XRP-tokens hebben die in de afgelopen 30 dagen van eigenaar zijn veranderd en gebaseerd op de prijs toen elk token voor het laatst werd verplaatst. Daarom suggereert een MVRV gelijk aan twee dat XRP-houders momenteel 2x op hun investering zitten.

Met andere woorden, het is onwaarschijnlijk dat beleggers verkopen als ze tegen het geld of verlies staan. Een hoge MVRV-waarde betekent dat een correctie aannemelijk is, aangezien beleggers het liefst winst willen maken. Op het moment van schrijven staat het MVRV-model van XRP op 0,459, wat impliceert dat het grensoverschrijdende token zich nog steeds in de koopzone bevindt.

Ripple wordt geleidelijk populair, een van de weinige redenen die wordt ondersteund door de algehele uitbreiding van de munt door de jaren heen. De opkomst van gebruikers die pas eind 2020 toetreden tot het netwerk, laat een positieve indruk achter op de verwachtingen van crypto. Pas in januari 2021 steeg de toename van gebruikersbetrokkenheid in het netwerk tot een percentage van 240%.

Ripple was nooit bedoeld als geld of als een betalingsstrategie. Dit maakt het een redelijk gemiddelde munt om in te investeren. In ieder geval is er een klein overzicht van markten die betalingen in XRP-tokens op internet erkennen..

Je kunt er bijvoorbeeld verschillende goederen mee kopen, wat het aantrekkelijker maakt voor kopers. U kunt een overzicht van verkopers ontdekken die klaarblijkelijk in staat zijn om Ripple’s XRP te erkennen, maar de dingen veranderen voortdurend en sommige bekende markten erkennen dit op dit moment niet.

De essentiële use case voor XRP wordt voorgesteld om de beweging van verschillende monetaire standaarden (of zeker items, bijvoorbeeld goud of olie) over de Ripple-organisatie te zijn. Bovendien zou investeren in Ripple in 2021 een goede zet kunnen zijn, aangezien de prijs van XRP momenteel laag is en naar verwachting in de nabije toekomst zal stijgen..

Wat zal Ripple waard zijn in 2021?

De prijsvoorspelling van Ripple in 2021 plaatst het ver boven het hoogste punt ooit van $ 3,56. Vanuit technisch perspectief kijkt XRP er naar uit om het jaarlijkse hoogtepunt van $ 0,75 te doorbreken. Bulls mogen zich concentreren op het aanpakken van de barrière van april 2018 voor $ 0,99. Handelen boven $ 1 zal waarschijnlijk de angst om iets te missen (FOMO) teweegbrengen, en op zijn beurt de prijs naar de recordhoogte katapulteren..

XRP / USD wekelijkse grafiek

De Moving Average Convergence Divergence (MACD) heeft een bullish impuls en insinueert dat XRP zal doorgaan met de uptrend. Bovendien staat de 50 Simple Moving Average (SMA) op het punt om boven de 100 SMA op de wekelijkse chart te komen, waardoor een bullish golden cross-patroon ontstaat. Als de uptrend doorzet, zou XRP het hoogste punt ooit kunnen doorschieten en naar $ 10 stijgen. Het nut van Ripple blijft groeien, een factor die de verwachte enorme stijging in waarde zal ondersteunen.

Aangezien de prijs van Bitcoin nu de grens van $ 50.000 heeft overschreden, investeren individuen die kleinere cijfers willen investeren en een hoger rendement hebben, liever in munten zoals Ripple. Dit zou Ripple bovendien kunnen helpen in waarde te stijgen, aangezien er meer vraag zal zijn.

Maar wat zal Ripple waard zijn in 2021? Longforecast voorspelde dat de XRP-waarde in 2021 zou kunnen oplopen tot $ 1,29. Digitalcoin voorspelt dat Ripple al in maart $ 0,89 zou kunnen bereiken en vervolgens in december 2021 zou dalen tot 0,86..

Is XRP de moeite waard om te investeren in 2021?

XRP blijft een waardige investering in 2021. Het enige struikelblok lijkt de rechtszaak tegen het uitgevende bedrijf te zijn. Ripple Labs is echter klaar om te vechten voor een overwinning, wat ook de waarde van het token zal verhogen vanwege de duidelijkheid over de regelgeving. Tegelijkertijd presenteert Ripple zichzelf als een stablecoin-ondersteuningsplatform en zou het kunnen profiteren van de centrale banken die van plan zijn om soevereine digitale activa te lanceren.

XRP, het geavanceerde token gemaakt door de oprichters van Ripple, heeft genoten van een aantal scherpe winsten, gestegen van over het algemeen $ 0,25 naar meer dan $ 0,75 in januari 2021.

Ripple zou in 2021 kunnen worden gewaardeerd op $ 1, zoals aangegeven door Nigel Green, organisator en CEO van monetair adviesbureau deVere Group. Green verwees zowel naar de aandacht die het XRP-token omvat, als naar de redelijke handigheid ervan bij het maken van deze prognose. Dit zou het token zeer aantrekkelijk maken om in te investeren.

Zal de prijs van Ripple in 2021 stijgen?

Om gematigd te zijn, kan XRP voor het einde van 2021 $ 1,20 bereiken. Volgens veel crypto-waarnemers in het algemeen kan het zelfs $ 2 bereiken..

Als startup is het gefinancierd door verschillende financiers. Deze financierende startup heeft de naam van wereldbekende organisaties, waaronder Google. Omdat de schatting van Ripple groeit, hebben tal van andere reguliere en gerealiseerde organisaties er bovendien voor gekozen om de komende maanden middelen in deze investering te steken..

Dit geeft Ripple de kracht om bij te dragen en vertrouwen op te bouwen voor hun financiers. Bovendien vergroot het gegeven feit de mogelijkheid dat deze munt in 2021 een prijsgroei zou kunnen ervaren.

Ripple Coin News, schat dat de komende jaren na een onvoorspelbaar patroon een vlotte tijd voor Ripple kunnen worden. Omdat er een ontwikkeling zal zijn van heimelijke afspraken en toenemende innovatie, die de prijs van XRP zou kunnen verhogen tot $ 8 of $ 10. Dit maakt het een aantrekkelijke investeringsplek voor alle individuen die geïnteresseerd zijn in de crypto-heerschappij. Het is dus logisch dat de prijs ervan in de nabije toekomst, namelijk eind 2021, zou kunnen stijgen.

eToro – Het beste platform om te kopen Ripple XRP

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Sleutelwoorden

  • Longforecast is optimistisch bij het voorspellen van de Ripple-prijs in 2021 en voorspelt dat deze in oktober zou kunnen oplopen tot $ 1,09.
  • Stijging van de Ripple-prijs naar een hogere waarde, namelijk rond de $ 1,20 tegen eind 2021.
  • Het is niet meer dan logisch dat de Ripple-prijs in de nabije toekomst, namelijk eind 2021, zal stijgen.

Wat is rimpel? Een gids voor beginners

Ripple prijsvoorspelling

Wat zal de Ripple XRP-prijs in 2021 drijven?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me