Is Stellar Lumens het waard om in de gaten te houden?

Stellar Lumens is de afgelopen jaren behoorlijk populair geworden en investeerders zijn benieuwd of Stellar een goede investering is. Het is een pragmatisch blockchain-project dat is gemaakt om de digitale weergave van elke valuta te ondersteunen. Het is altijd het beste om te weten wat nieuwe projecten op hun account hebben in een markt vol kansen.

Hier is een gedetailleerde studie van Stellar Lumens, de reden voor zijn populariteit, en laat een keuze aan investeerders om te beslissen of het een goede toekomstige investering is.

Wat is Stellar Lumens, en waarom is het uitgevonden?

Stellar Lumens (XLM) is gemaakt door Jed McCaleb, de uitvinder van Ripple. Het is een digitale valuta die vergelijkbaar is met Ripple, maar een ander doel heeft.

De Lumen is de cryptocurrency van Stellar die is gemaakt om een ​​belangrijke rol in het netwerk te spelen. Stellar is op een bepaalde manier ontworpen en vereist dat elk account te allen tijde een voldoende aantal lumen bevat. In plaats van instellingen te helpen, is Lumens opgericht met een missie om individuen te helpen geld over te maken.

Eerdere grensoverschrijdende transacties veroorzaakten veel problemen voor mensen. Lumens is gemaakt om het probleem van langdurige transacties en hoge kosten te overwinnen. Door een snelle en goedkope methode te bieden om geld over de hele wereld te verzenden, kon Lumens een betere oplossing voor dit probleem vinden.

Een fintech voor cryptocurrency: XML

Onze samenleving evolueert tegenwoordig langzaam naar een geldloze samenleving en de bedrijven die hiervan profiteren zijn ongetwijfeld financiële technologiebedrijven. Fintech-bedrijven zijn steeds belangrijker geworden omdat ze individuen in staat stellen gemakkelijk geld te verplaatsen. Als dit op de cryptocurrency-wereld aankomt, willen Ripple en Stellar Lumens de hoge kosten van de interbancaire overboeking wegnemen en voor iedereen toegankelijk maken.

Stellar Lumens fungeert als de peer-to-peer-geldschieter om geld over de grenzen te verplaatsen; In tegenstelling tot Ripple, dat zich richt op bankinstellingen, richt Stellar zich op de niet-bankiers. Zowel Ripple als Stellar dienen hetzelfde doel in de cryptowereld. Hun vermeende doel is om transacties gemakkelijker te maken voor mensen met de snelheid en veiligheid van digitale tokens en om de verplaatsing van harde activa, waaronder fiatvaluta, over de grenzen heen te vergemakkelijken..

In tegenstelling tot Bitcoin, een proof-of-work (PoW) -munt, gebruikt Stellar de Stellar-consensusmethode. Via deze methode worden transacties binnen 2-5 seconden verrekend. De consensusmethode gebruikt een reeks servers die met elkaar synchroniseren voor verificatie in plaats van mijnwerkers te gebruiken voor het valideren van de transacties.

De onderliggende technologie van Stellar en het Lumen-teken

Het Stellar-netwerk is een open, gedecentraliseerd peer-to-peer-netwerk waarmee geld kan worden verplaatst en opgeslagen. Lumen is het oorspronkelijke token van het netwerk en stelt gebruikers in staat om sommen geld te verzenden en de valuta om te rekenen.

Het Lumen fungeert als een brug die het verhandelen van activa over de grenzen heen goedkoper maakt. Daarom daagt deze gedecentraliseerde blockchain-technologie de bestaande betalingsproviders uit die hogere vergoedingen in rekening brengen voor vergelijkbare diensten en heeft het tot doel de kloof tussen ongelijksoortige gesloten systemen, die zijn samengesteld uit de huidige internationale financiële markten, te dichten..

Lumen zorgen voor gemakkelijke waardetransacties tussen valuta’s die geen algemeen verhandeld paar hebben. Er kan slechts één type valuta worden verzonden van een peer via Lumen, dat als een andere valuta aankomt bij de ontvanger. De reis naar de ontvanger is gevuld met verschillende overgangen door verschillende valuta’s. Door de aanwezigheid van een gewone valutapaarruil te garanderen of door te zoeken naar een bestaande vraag naar initiële valuta van een Lumen-houder, zoekt deze naar een paar lumen en de bestemmingsvaluta, waardoor de transactie naadloos verloopt.

Wat maakt Stellar Lumens uniek?

De eerste en belangrijkste reden voor het unieke karakter ervan is dat Stellar organisaties in staat stelt hun netwerk te gebruiken om transactie- en overmakingskosten te verlagen. Daarnaast beheert het ook microbetalingen en vergroot het zijn bereik via mobiele filialen. Elke Stellar-transactie kost slechts 0,00001 XLM. Hoewel XLM geen PoW-munt is zoals Bitcoin, heeft het een aanzienlijke prijscorrelatie met Bitcoin.

De website Muntvoorspeller stelt dat de "correlatiecoëfficiënt van de twee crypto’s is 0,55," dat is een positief getal. Dit is een bijkomend voordeel voor Lumens omdat het in dezelfde richting beweegt als de populaire cryptocurrency Bitcoin.

Het netwerk van Stellar is beveiligd door het Stellar Consensus Protocol, waardoor het uniek is ten opzichte van andere crypto’s. Dit protocol heeft vier belangrijke eigenschappen: gedecentraliseerde controle, flexibel vertrouwen, lage latentie en asymptotische beveiliging, waardoor het een gunstig vertrouwd netwerk is voor gebruikers.

Is Stellar Lumens de moeite waard om in de gaten te houden?

Nu is de eeuwige vraag of Stellar Lumens een goede investering is? Het antwoord is niet eenvoudig. De Crypto-markt is volatiel en is vatbaar voor plotselinge veranderingen. Daarom moeten investeerders, voordat ze van plan zijn om in een cryptocurrency te investeren, gedetailleerd onderzoek doen en bestuderen over de betreffende munt.

Momenteel bedraagt ​​het totale aanbod van XLM ongeveer 50 miljard en het circulerende aanbod 20,7 miljard. Met een huidige marktkapitalisatie van $ 9,26 miljard en meer waardegroei in de komende jaren, kan Stellar een haalbare optie zijn voor beleggers, maar met solide risicobeheerplannen.

Over vijf jaar wordt verwacht dat Stellar-lumen zal groeien als een van de best presterende cryptocurrencies, vooral gezien de schaarste op de markt. Dit zal uiteindelijk zijn waarde en groei stimuleren. Marktveteranen voorspellen dat de marktkapitalisatie van Stellar de komende decennia hoger kan gaan dan het groeipercentage van Bitcoin.

Mis het niet: Stellar Lumens Price Prediction

Ten slotte:

Met zijn lagere kosten, snellere transacties, gemakkelijke toegankelijkheid en beveiligd netwerk dat Stellar Consensus Protocol gebruikt, is XLM genoteerd op een reeks topbeurzen binnen de cryptomarkt. De schaarste van XLM zelf kan een drijvende factor zijn voor de stijging van de waarde in de loop van de tijd, vooral wanneer de vraag naar het Stellar-platform aanzienlijk toeneemt. Gezien alle factoren en gedegen onderzoek, kan XLM een winstgevende aanvulling zijn op uw beleggingsportefeuille. Het vasthouden in uw digitale portemonnee kan een goede investering blijken te zijn.

eToro – Beste platform om te kopen Stellaire XLM

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Lees verder:

Hoe Stellar te kopen – Handleiding voor beginners

Wat zal de stellaire prijs in 2021 drijven?

Hoeveel zal Stellar XLM waard zijn in 2021 en daarna?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me