Is Tezos een goede investering en moet ik in Tezos investeren?

Investeren in Tezos: aan de slag

Moet ik in Tezos investeren? Is Tezos een goede investering?

Zal Tezos andere crypto’s inhalen, zoals Ethereum, EOS of Cardano?

Als u geïnteresseerd bent in Tezos en zijn investeringspotentieel, dan is dit artikel iets voor u. Wij van Trading Education zijn hier om antwoord te geven op al uw financiële vragen.

Dus, wat is Tezos en is Tezos (XTZ) een goede investering? Waarom is Tezos een van de snelstgroeiende cryptocurrencies en waarom zijn zoveel investeerders nieuwsgierig naar Tezos??

Blijf lezen om meer te weten te komen over XTZ-investeringen en beslis zelf of investeren in Tezos de moeite waard is!

Als u nieuw bent in de wereld van investeren in Tezos, vraagt ​​u zich misschien af ​​of Tezos een goede investering is of moet ik in Tezos investeren ?. Laten we alle zorgen over Tezos eens doorbreken voordat u overweegt te investeren in Tezos XTZ.

Aan de slag met Tezos Investing

Om te beginnen met investeren in Tezo’s en / of andere cryptocurrencies moet u dit eerst doen Registreer online met een uitwisseling waarmee u Tezos kunt kopen en erin kunt investeren. Een wisselmakelaar is een online platform waarmee u Tezo’s kunt kopen en verkopen, evenals alle andere cryptocurrency die ze hebben vermeld.

Als je Tezo’s snel en gemakkelijk wilt kopen, met 0% commissie, kijk dan eens eToro Exchange!

Wat is Tezos?

Wat is Tezos in de eerste plaats? Tezos is een open-source blockchain-gebaseerd platform dat kan worden gebruikt voor de uitvoering van peer-to-peer-transacties en slimme contracten.

Net als andere cryptocurrencies, streeft Tezos ernaar de financiële sector te decentraliseren en gelijke toegang te bieden aan mensen uit alle lagen van de bevolking.

Hier moeten we opmerken dat hoewel Tezos werd in 2014 door Arthur en Kathleen Breitman voorgesteld als een uniek gedecentraliseerd ecosysteem, het platform werd een paar jaar later uitgebracht; Tezos werd uitgebracht in 2018.

Vreemd genoeg zei de oprichter van Tezos ooit dat Tezos het oude Griekse woord is voor slimme contracten. En hoewel de oorsprong van de naam twijfelachtig is, was het aanvankelijke succes van Tezos geen grap. Minder dan een paar jaar, Tezos heeft zichzelf gevestigd als een van de toonaangevende blockchain-projecten in de sector van cryptocurrency-investeringen.

Nu is Tezos een van de belangrijkste concurrenten van Bitcoin en Ethereum en, zoals hierboven vermeld, streeft Tezos – net als andere cryptocurrencies – naar het verminderen van de behoefte aan centrale banken en autoriteiten..

Dat is niet alles! Tezos gaat een stap verder en biedt een geavanceerde infrastructuur die kan veranderen en evolueren zonder het risico van een hard fork te lopen. Laten we niet vergeten dat hard forks verwijzen naar drastische wijzigingen in het protocol van een netwerk. Het beste aspect van Tezos is dat gebruikers kunnen stemmen op voorstellen voor upgrades en ontwikkelingen in de daadwerkelijke blockchain-technologie.

De unieke draai komt van het feit dat gebruikers en investeerders kunnen deelnemen aan het beheer van het netwerk via een proces dat bekend staat als bakken. Om ervoor te zorgen dat dit proces eerlijk verloopt, moet elke deelnemer een borg storten en XTZ inzetten, een worp van 8.000 XTZ.

Bakkers kunnen stemmen over voorgestelde wijzigingen in een meerfasig proces dat tot 23 dagen duurt, waarbij wijzigingen pas volledig worden geïmplementeerd nadat ze zijn gesteund door een super-meerderheid.

Zoals ontwikkelaars het verwoordden: “Tezos hanteert een fundamenteel andere benadering door governance-regels te creëren voor belanghebbenden om protocolupgrades goed te keuren die vervolgens automatisch op het netwerk worden geïmplementeerd … Wanneer een ontwikkelaar een protocolupgrade voorstelt, kunnen ze een factuur bijvoegen die moet worden betaald aan hun adres na goedkeuring en opname van hun upgrade. ”

Geen wonder dat dankzij het effectieve en democratische bestuursproces, Tezos omschrijft zichzelf als een ‘veilig, upgradebaar en gebouwd om lang mee te gaan’-platform dat’ tot ver in de toekomst state-of-the-art zal blijven ‘- een platform dat het waard is om in te investeren.

Wat is XTZ?

De eigen cryptocurrency van Tezos is XTZ of tez. Met andere woorden, tez wordt gedefinieerd als het utility-token dat wordt gebruikt voor het Tezos-ecosysteem. Op het moment van schrijven, er zijn 750.982.516 XTZ in circulatie.

Houd er rekening mee dat ontwikkelaars niet hebben aangekondigd hoeveel XTZ er gepland staat om te worden vrijgegeven. Hoewel sommigen beweren dat gebrek aan schaarste schadelijk is in de investeringssectoren, zijn ontwikkelaars van mening dat Tezos op deze manier nooit zijn capaciteitslimieten zal bereiken.

Een belangrijk feit is dat Tezos een zeer succesvolle Initial Coin Offering (ICO) had, die begon op 1 juli 2017. Geloof het of niet, in totaal werden 65.681 BTC en 361.122 ETH opgehaald, met een waarde van $ 232 miljoen op dat moment.

Ondanks het succes werd de release van Tezos echter vertraagd vanwege juridische geschillen tussen investeerders en oprichters over niet-geregistreerde effecten.

Toch kende de prijs van XTZ een dramatische stijging tussen oktober 2019 en februari 2020:

tezos prijsgrafiek

Bron: CoinMarketCap

Het goede nieuws is dat men kan kopen XTZ van een gerenommeerd platform zoals eToro.

Is Tezos een goede investering?

Ja natuurlijk, Tezos XTZ is een goede investering. Vooral voor investeerders die gepassioneerd zijn door de democratische en gedecentraliseerde aanpak. Hoewel Tezos een relatief nieuwe cryptocurrency is

Vanwege zijn unieke structuur en flexibel bestuur, Tezos is nu een toonaangevende concurrent van Ethereum, NEO en Cardano bij de inzet van gedecentraliseerde apps (dApps) en slimme contracten.

Bovendien maakt Tezos gebruik van een liquid proof-of-stake consensusmechanisme (een upgrade van het gedelegeerde proof-of-stake-systeem) en een meertalige aanpak (dwingend en functioneel) om zowel flexibiliteit als veiligheid te garanderen..

Deze strategie verbetert ook de transactiesnelheid, waarbij XTZ ongeveer 1.000 transacties per seconde kan uitvoeren.

Met een inzetpercentage van meer dan 80% verdeeld over 13.000 delegators en 450 validators, is Tezos een van de meest gedecentraliseerde platforms. Als zodanig zal Tezos waarschijnlijk in populariteit blijven toenemen, vooral als gedecentraliseerde financiële (DeFi) -projecten en proof-of-stake cryptocurrencies erin slagen de volgende crypto-bullmarkt te veroorzaken.

Het zijn niet alleen de zelfbesturende eigendommen in de keten en de voortdurende ontwikkeling die investeerders aantrekken; de aanhoudende positieve financiële ontwikkeling van XTZ is een andere factor die Tezos onderscheidt.

Volgens CoinMarketCap op het moment van schrijven, Tezos staat op # 18 en heeft een marktkapitalisatie van $ 1.898.382.096.

Zou u overwegen om in te investeren Tezos XTZ?

investeer in tezo's

Hoeveel zou Tezos waard kunnen zijn?

Hoewel Tezos een zeer geschikte aanwinst is voor de toekomst van beleggen in cryptocurrency, is het maken van prijsvoorspellingen speculatief. Laten we niet vergeten dat niemand de toekomstige prijs van cryptocurrencies kan voorspellen.

Prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals vraag en aanbod, technische innovaties, crypto nieuws, en marktsentiment.

Hoewel de toekomstige groei afhangt van technologische innovaties en ondersteuning, moeten we ook kijken naar gegevens uit het verleden om prijsvoorspellingen te doen. Met piekniveaus van bijna 300% in 2019 is Tezos een aantrekkelijke investering en een crypto-nieuwswonder geworden.

Het is ook een feit dat Tezos erin is geslaagd de bearmarkt te overleven die werd veroorzaakt door de aanhoudende pandemie en langzaam herstelt van de wereldwijde gezondheidscrisis..

Terugkijkend begon Tezos ook als een spraakmakend bedrijf, wat een enorm voordeel is in de financiële sector. Zoals gerapporteerd door CoinDesk, in 2020 was de Franse Societe Generale van plan Tezos in te zetten voor experimenten met een digitale valuta van de centrale bank. Grote beurzen en invloedrijke investeerders, zoals de gebroeders Winklevoss, steunden Tezos ook.

Tezos bereikte zelfs nieuwe hoogtepunten in 2020. Statistieken tonen aan dat XTZ op 12 februari 2020 $ 3,24 bereikte – een stijging van 25% in slechts een kwestie van 24 uur, waardoor Tezos een van de snelst stijgende blockchain-netwerken en de meest winstgevende top 20 crypto’s is. , volgens CoinMarketCap.

De vooruitzichten voor Tezos zijn ook positief. Volgens enkele optimistische voorspellingen van WalletInvestor kan XTZ op de lange termijn een winstgevende investering zijn. Op basis van hun prognose, als iemand vandaag $ 100 investeert, kunnen ze in vijf jaar een omzet behalen van + 352,73%.

Volgens voorspellingen van DigitalCoinPrice kan Tezos in 2026 $ 8,83 bereiken en in de komende zes jaar zelfs $ 10 bereiken.

Coinpedia gaat nog een stap verder en suggereert dat Tezos in de komende vijf jaar een prijs van $ 20 kan bereiken, wat Tezos mogelijk op de lange termijn een winstgevende investering maakt.

Investeert in Tezos riskant?

Investeren in Tezos en elke andere cryptocurrency kan riskant zijn.

Ondanks het potentieel van Tezos en zijn innovatieve on-chain governance, zijn de prijzen van cryptocurrency zeer volatiel en speculatief, dus beleggers moeten de nodige zorgvuldigheid betrachten.

Er bestaat niet zoiets als een 100% veilige investering, dus riskeer nooit meer dan u zich kunt veroorloven te verliezen. De beste manier om in Tezos te investeren, is door een bedrag toe te wijzen dat u prettig vindt om te investeren.

Experts raden aan om slechts ongeveer 5% in crypto’s te beleggen om uw portefeuille te diversifiëren, volgens een belangrijke regel: riskeer nooit meer dan 1% van uw account bij een enkele transactie..

Moet ik in Tezos investeren?

investeer in tezo's

Tezos is een munt die het overwegen waard is. Hoewel beleggen in cryptocurrency niet risicoloos is, is investeren in Tezos het bekijken waard. Simpelweg omdat Tezos een groot en groeiend ecosysteem heeft, op de 18e plaats in de cryptocurrency-sector!

Nadat u het risico-opbrengstprofiel van Tezos heeft geanalyseerd, moet u beslissen of u geïnteresseerd bent in daghandel of langetermijninvesteringen, een effectieve strategie bedenken en een rekening openen bij een gerenommeerde beurs zoals eToro.

Vergeet dat niet met Tezos, u kunt ook een passief inkomen verdienen door uit te zetten.

Houd er rekening mee dat u niet al uw eieren in één mand hoeft te doen, dus diversifieer uw portefeuille en verken andere sterke activa, zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en EOS.

Hier moeten we opmerken dat cryptocurrencies (met name degenen die de bearmarkt van 2018 hebben overleefd) meestal ondergewaardeerd zijn in vergelijking met andere investeringen, maar zeer winstgevende investeringen kunnen zijn..

Wie zouden Tezos XTZ in hun portefeuilles moeten opnemen??

Tezos kan trouwens een goede investering zijn voor:

  • Crypto-daghandelaren: net als elke andere cryptovaluta is Tezos een geweldig actief voor daghandel en is het uitgegroeid tot een van de grootste weddenschappen op basis van volatiliteit.
  • Langetermijnbeleggers: gezien de positieve toekomst, doet Tezos volgens sommige bronnen ook een geweldige langetermijninvestering.
  • Financiële instellingen: aangezien Tezos de tokenisatie van echte effecten toestaat en is overgenomen door grote financiële instellingen, is het geen verrassing dat het een groot financieel potentieel heeft. Sommige van de bedrijven Dalma Capital, tZERO, Alliance Investments en BTG Pactual bereiden zich voor om hun eigen tokens op Tezos te introduceren.
  • Crypto-enthousiastelingen: aangezien Tezos in staat is om zichzelf automatisch en democratisch bij te werken door middel van zijn ‘metaconsensus’, is het een waardevol bezit onder cryptoliefhebbers en degenen die geloven in de toekomst van gedecentraliseerde financiën.

Uiteindelijk is er geen one-size-fits-all benadering bij crypto-beleggen, dus u moet zelf beslissen of Tezos-beleggen iets voor u is of niet. Het hangt af van uw doelen, kennis en expertise; betracht altijd de nodige zorgvuldigheid.

Klaar om te kopen Tezos XTZ?

investeer in tezo's

Tezos Investing uitgelegd – Belangrijkste punten

  • Tezos is een van de snelst groeiende cryptocurrencies; Op het moment van schrijven staat Tezos op de 18e plaats in de crypto-sector.

  • Tezos wordt gedefinieerd als een open-source blockchain-gebaseerd platform dat kan worden gebruikt voor de uitvoering van peer-to-peer-transacties en slimme contracten.
  • Tezos heeft niet alleen tot doel de financiële sector te decentraliseren, maar ook te voorzien een geavanceerde infrastructuur waar gebruikers kunnen stemmen op upgrades zonder het risico van een hard fork te lopen.
  • Gezien het democratische karakter is het geen verrassing dat Tezos een indrukwekkende ICO had – in totaal werden 65.681 BTC en 361.122 ETH opgehaald, met een waarde van $ 232 miljoen op dat moment.
  • XTZ is de native cryptocurrency op de Tezos-blockchain, waarvan er één wordt verhandeld tegen $ 2,53.
  • Hoewel beleggen in cryptocurrency een riskante financiële onderneming is, kan Tezos volgens sommige prijsvoorspellingen een winstgevende langetermijninvestering zijn die in de komende jaren $ 20 per munt kan oplopen..

eToro – Investeer in Tezos, koop XTY met 0% commissie

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Als je het leuk vond om ons artikel te lezen Is Tezos een goede investering & Moet ik in Tezos investeren deel het alsjeblieft met andere crypto-investeerders en blockchain-enthousiastelingen.

Veelgestelde vragen

Wat is het doel van Tezos?

Tezos is een blockchain-gebaseerd platform dat tot doel heeft grensoverschrijdende betalingen te vergemakkelijken en slimme contracten en applicaties te creëren door de noodzaak voor derden te elimineren. Het is ook een platform dat formele verificatie mogelijk maakt door de beveiliging te verbeteren; een platform dat een democratische infrastructuur biedt waar gebruikers op veranderingen kunnen stemmen zonder het risico van een hard fork te lopen.

Wat maakt Tezos uniek?

Het feit dat Tezos gebruikers in staat stelt deel te nemen aan de besluitvorming, is het meest unieke aspect van Tezos. Zoals hierboven vermeld, is Tezos een zelfaanpassend en democratisch blockchain-platform dat zichzelf kan updaten zonder het optreden van een hard fork, en tegelijkertijd flexibiliteit en veiligheid biedt..

Is Tezos beter dan Ethereum?

Qua marktkapitalisatie presteert Ethereum beter dan Tezos, waarbij veel crypto-investeerders beweren dat Ethereum de koning is van slimme contracten en de echte concurrent van Bitcoin. Tegelijkertijd kunnen we zeggen dat Tezos qua technologie beter is dan Ethereum. Tezos is een cryptocurrency die gebruikmaakt van een gedelegeerde proof-of-stake consensus (DPoS) of het zogenaamde liquid proof-of-stake, waardoor het robuuster is dan de huidige staat van het creëren van nieuw Ethereum. Bovendien beweren onderzoekers dat Tezos meer gedecentraliseerd en transparant is dan andere DPoS-blockchains.

Hoeveel heb je nodig voor het bakken van Tezo’s?

Om te beginnen met bakken heb je een rolletje Tezo’s nodig. Oorspronkelijk was elke worp 10.000 XTZ, maar het benodigde bedrag werd verlaagd naar 8,00 XTZ om stemmen toegankelijker en gedecentraliseerd te maken. Als u niet genoeg kapitaal heeft, kunt u uw aandeel delegeren aan een bakker die willekeurig wordt geselecteerd uit andere bakkers.

Is het bakken van Tezo’s winstgevend?

Ja, het bakken van Tezo’s kan winstgevend zijn. Volgens gegevens van Messari is de opbrengst van het uitzetten van Tezo’s hoger dan die van vergelijkbare munten. Bovendien biedt Tezos het hoogste rendement in vergelijking met andere PoS-crypto’s, met meer dan 7,3% per jaar. Het is geen verrassing dat Tezos een van de meest gewilde activa is, met gebruikers die $ 495 miljoen XTZ of 75% van het huidige aanbod bakken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me