Kan Tezos een miljonairmaker zijn?

Tezos heeft een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt sinds het begin van het jaar, waarbij het platform verschillende aankondigingen deed, zoals de toetreding van Tezos tot OpenSea, de komst van StablyUSD en de Edo-upgrade. Dus is Tezos de ideale investering voor 2021? Kunnen we aannemen dat Tezos een miljonair kan zijn? Verschillende factoren kunnen de prijs van Tezos beïnvloeden, maar laten we snel kijken welke factoren van invloed kunnen zijn op Tezos en of het inderdaad een investering is die het fortuin van investeerders volledig zou kunnen veranderen..

Op dit moment maakt Tezos een exponentiële groei door dankzij massale acceptatie en inkomende ontwikkeling en er wordt voorspeld dat het recordprijsniveaus zal bereiken.

Dus wat is Tezos?

Net als Ethereum is Tezos een slim contractplatform dat functioneert via een proces dat bekend staat als een "on-chain governance-model." Met dit model kan Tezos elke wijziging of upgrade naar de blockchain doorvoeren zonder automatisch een hard fork te hoeven ondergaan.

Een hard fork treedt op wanneer ontwikkelaars geen consensus kunnen bereiken over wijzigingen of acties die op de blockchain moeten worden geïmplementeerd, wat leidt tot een splitsing in de blockchain. De geautomatiseerde implementatie van wijzigingen op Tezos is een aanzienlijk voordeel dat het heeft ten opzichte van andere cryptocurrencies.

Tezos, uitgebracht in 2018, staat elke persoon die eigenaar is van de Tezos cryptocurrency XTZ toe om te stemmen over wijzigingen in de regels van het platform of enige actie die op het platform wordt ondernomen. Zodra gebruikers hebben gestemd en er overeenstemming is bereikt over de nieuwe regels, start Tezos automatisch de update en zorgt ervoor dat de nieuwe regels worden geïmplementeerd. Dit zorgt ervoor dat de Tezos blockchain geen hard fork hoeft te ondergaan en zorgt er tevens voor dat de toekomstige richting die het project inslaat democratisch wordt bepaald..

Is Tezos de investering die moet worden gedaan?

is tezos een goede investering

Om deze vraag te beantwoorden, laten we eens kijken hoe Tezos de afgelopen maanden heeft gepresteerd en kijken naar de factoren die mogelijk van invloed kunnen zijn op de prijs. Sinds het begin van het nieuwe jaar vertoont de prijs van Tezos een opwaartse trend, ook al was er een zekere mate van volatiliteit. Met $ 1,96 op 3 januari 2021, steeg de prijs naar $ 2,84 op 10 januari 2021, bijna een verdubbeling in prijs. Op 23 januari had de prijs $ 3,21 bereikt en op 14 februari was de prijs omhooggeschoten naar $ 5,20.

Het is duidelijk dat Tezos maar één kant op gaat, en dat is op. Het platform heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere giganten zoals Cardano, Ethereum en EOS. Dus wat zijn de factoren die van deze altcoin een miljonair kunnen maken? Investeerders trekken al een paar maanden naar Tezos, dus laten we eens kijken waar het allemaal om draait.

Bekijk: Tezos-prijsvoorspellingen – hoeveel zal XTZ waard zijn in 2021 en daarna?

investeer in tezo's

Factoren die van Tezos een miljonair kunnen maken:

1. Tezos is meer dan alleen een cryptocurrency.

Tezos is een schaalbaar platform dat draait op slimme contracten. Beleggers zijn van mening dat Tezos, omdat het meer is dan alleen een cryptocurrency en verschillende use-cases kent, een aanzienlijk groeipotentieel heeft. Dit is de reden waarom investeerders massaal naar Tezos trekken.

Het kan in verschillende bedrijven en industrieën worden gebruikt, waaronder de game-industrie, een van de snelstgroeiende industrieën ter wereld.

2. Zelf wijzigende blockchain

Tezos is een zichzelf wijzigende blockchain; Dit betekent dat ontwikkelaars upgrades en wijzigingen in Tezos kunnen doorvoeren zonder dat de blockchain zich in twee afzonderlijke blockchains hoeft te splitsen. Omdat tot wijzigingen wordt besloten door erover te stemmen, is de hard fork van de blockchain overbodig.

3. Liquid Proof-of-Stake-mechanisme en een uniek governanceproces

Tezos gebruikt een uniek en innovatief bestuursproces genaamd "Bakken." Tezos omschrijven bakken als een handeling van het ondertekenen en publiceren van blokken op de blockchain van Tezos. Om deel te nemen aan het bakproces, moeten gebruikers een borg betalen en 8000 XTZ inzetten.

Bakken is een uitstekende manier voor gebruikers om beloningen te verdienen en inkomsten te genereren, waardoor het een voordeel is om in XTZ te investeren. Tezos combineerde ook traditionele Proof-of-Stake en gedelegeerde Proof-of-Stake, waardoor bakkers die deelnemen aan het consensusmechanisme beloningen kunnen genereren en kunnen bijdragen aan het netwerk.

4. Waarde onder investeerders

Tezos is een gewaardeerde troef in de investeerdersgemeenschap dankzij zijn constante innovatie. Het heeft verschillende spraakmakende investeringen binnengehaald van bedrijven zoals PolyChain Capital. Tezos is ook partnerschappen aangegaan met verschillende financiële instellingen, waaronder de grootste bank van Brazilië, Banco BTG Pactual. Durfkapitalist Tim Draper heeft ook Tezos gesteund en erin geïnvesteerd.

5. Een grote en steeds groeiende gemeenschap

Een van de belangrijkste voordelen van Tezos is dat het team achter het platform beurzen biedt aan ontwikkelaars om het platform te bestuderen en te verbeteren. Tezos werkt actief samen met Kingsland University om diegenen te trainen die geïnteresseerd zijn in XTZ.

Al deze factoren hebben een grote invloed op de prijs van Tezos.

Mis het niet: wat de Tezos-prijs in 2021 zal drijven?

Nieuwe aankondigingen en Edo

Sinds het begin van het jaar heeft Tezos verschillende aankondigingen gedaan die een golf van positiviteit over de beleggersgemeenschap hebben gestuurd.

Tezos kondigde aan dat StablyUSD zijn weg had gevonden naar de Tezos-blockchain. Eerder was StablyUSD uitgegeven op Ethereum.

Het ingebouwde mechanisme van Tezos stelt ontwikkelaars in staat om nieuwe functies en functionaliteiten op het platform te implementeren zonder afbreuk te doen aan de stabiliteit op lange termijn. Stabiel besloot ook om USDS op Tezos te lanceren vanwege de stijgende gaskosten op Ethereum.

Tezos kondigde ook aan dat het zich had aangesloten bij OpenSea, de grootste NFT-marktplaats en uitwisselingsplatform. NFT’s zijn sinds het begin van het jaar enorm gestegen en OpenSea domineert de NFT-ruimte met meer dan 30% van het volumeaandeel.

De meest cruciale ontwikkeling voor Tezos was de succesvolle upgrade naar Edo. Dit is de vijfde Tezos-upgrade in de afgelopen twee jaar en is de meest ambitieuze en belangrijke upgrade naar Tezos. Edo voegt verschillende nieuwe functies, bugfixes, prestatieverbeteringen en gasverbruik toe. U kunt de volledige lijst met wijzigingen vinden die Edo aanbrengt hier.

Klaar om in te investeren Tezos XTZ?

investeer in tezo's

Dus, wordt Tezos een miljonair maker?

Tezos heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere cryptocurrencies, waardoor experts geloven dat het de potentie heeft om een ​​zeer winstgevende investering te zijn. Volgens sommige voorspellingen zou een investering in Tezos de komende vijf jaar een rendement van meer dan 300% opleveren, dus stel je voor hoeveel jouw investering in Tezos waard zou zijn als je vandaag zou investeren.

Tezos zal naar verwachting groeien als het zijn beloften kan nakomen en een stabiel gebruikersbestand kan ontwikkelen. We kunnen gerust stellen dat Tezos miljonair kan worden.

Momenteel heeft Tezos een marktkapitalisatie van $ 3,77 miljard, waarmee het een van de grootste cryptocurrencies is op basis van marktkapitalisatie. Tezos heeft de afgelopen maanden aanzienlijk goed gepresteerd, zelfs beter dan de meeste andere cryptocurrencies. Naarmate Tezos meer erkenning krijgt en massale acceptatie ziet, zal de prijs van Tezos aanzienlijk stijgen.

Laatste gedachten

Met een aanzienlijk groeipotentieel lijdt het geen twijfel dat Tezos een investering is die het overwegen waard is. Tezos, als investeringsmiddel, wint aan populariteit onder investeerders. Als langetermijninvestering heeft Tezos het potentieel om miljonair te worden, waarbij sommige analisten een rendement van meer dan 300% in 5 jaar voorspellen.

De prijs van Tezos zal in 2021 stijgen, omdat het de interesse heeft gewekt van multinationale ondernemingen en financiële instellingen. Investeren in cryptocurrencies brengt echter zijn eigen risico’s met zich mee, dus u moet uiterst grondig zijn in uw onderzoek voordat u investeert.

eToro – Beste makelaar om Tezos XTZ te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me