Litecoin kopen – Handleiding voor beginners 2021

Hoe Litecoin (LTC) te kopen: Een stapsgewijze handleiding

Litecoin werd in 2011 opgericht door computerwetenschapper Charlie Lee en is nog steeds een van de meest populaire digitale valuta om te kopen.

Zin om Litecoin in slechts een paar klikken online te kopen? Geweldig – maar er zijn een paar dingen die u eerst moet overwegen.

In deze Hoe Litecoin te kopen Beginnersgids 2021, we gaan op reis door de praktijken en technieken die worden gebruikt door beleggers die deze cryptocurrency kopen.

We dekken alles, van vergoedingen die u zou verwachten te betalen wanneer u Litecoin online koopt, hoe u een investeringsplan maakt en belangrijke statistieken tot het vinden van een goede online broker..

Koop Litecoin in 5 stappen

Om Litecoin LTC te kopen, is de eerste stap om een ​​rekening te openen bij een gereguleerde beurs, geld te storten, LTC te selecteren in de handelsplatformlijst en ten slotte te controleren & bevestig dat Litecoin LTC-munten aan uw portemonnee zijn toegevoegd.

We hebben hieronder een eenvoudige 5-stappen-oplossing samengesteld voor het kopen van Litecoin:

Stap 1: Meld u aan bij een gereguleerde cryptomakelaar

Stap 2: Financier uw account

Stap 3: Selecteer Litcoin (LTC) in de lijst met cryptocurrencies

Stap 4: Bepaal hoeveel Litecoin u wilt kopen

Stap 5: Bevestig uw bestelling – Uw LTC-munten worden onmiddellijk aan uw portemonnee toegevoegd!

Stap 1: Kies een online Litecoin Broker of Exchange

Zoals u kunt zien in onze bovenstaande walkthrough, moet u zich aanmelden bij een makelaar voordat u kunt beginnen met het kopen van digitale valuta.

Als u besluit om u aan te melden bij het bovengenoemde cryptoplatform eToro, u kunt Litecoin rechtstreeks via het platform kopen. Bovendien wordt de makelaar gereguleerd door meerdere regelgevende instanties

Mocht u daarentegen Litecoin willen kopen via een cryptocurrency-exchange, dan kunt u LTC-munten wijzigen van Ethereum, Bitcoin en dergelijke.

Hoewel dit misschien aantrekkelijk klinkt, moeten we vermelden dat deze crypto-uitwisselingen vaak niet gereguleerd zijn – daarom vergroot u uw risico’s.

EToro wordt niet alleen gereguleerd door de FCA, ASIC en Cysec, maar is ook FINRA geregistreerd in de VS. Dit betekent dat u Litecoin gemakkelijk en veilig kunt kopen, in plaats van u zorgen te maken over de legitimiteit van een mogelijk duistere uitwisseling..

Alles bij elkaar genomen, is het een veel vlottere en veiligere ervaring om Litecoin te kopen via een erkende makelaardij. Dit is vooral het geval voor beginners.

Dit brengt ons soepel bij belangrijke statistieken waarmee we rekening moeten houden bij het zoeken naar een geschikte cryptomakelaar om Litecoin te kopen.

Regulatie

Regelgeving is er als het gaat om het kiezen van een makelaar om Litecoin te kopen, zoals we hebben besproken. Simpel gezegd, regelgevende instanties handhaven strikte regels op cryptoplatforms. Dit biedt u een bescherming tegen financiële haaien in de ruimte.

Toegegeven, sommige niet-gereguleerde makelaars en beurzen van derden bieden u een hefboomwerking wanneer u Litecoin koopt. We raden echter aan om dit koste wat het kost te vermijden.

Bovendien, als u besluit om u aan te melden bij een exchange, loopt u altijd het risico dat het platform wordt gehackt. Dit is gebeurd met talloze beurzen die zonder vergunning werken. Of u kunt besluiten om de Litecoin op te nemen in een privéportemonnee. Maar als u uw persoonlijke wachtwoord vergeet of uw portemonnee wordt gehackt, kunt u niet veel doen.

Zoals we al eerder zeiden, eToro is volledig gereguleerd, dus u hoeft zich hier geen zorgen te maken over de veiligheid.

Betaalmethoden

Als u overgaat op betalingsmethoden, is er tegenwoordig een breed scala aan geaccepteerde opties bij de meeste moderne online makelaars.

In het begin was overboeking via een niet-gereguleerde externe crypto-uitwisseling vaak de enige optie om Litecoin te kopen. Dit proces duurde soms weken.

Zoals we al zeiden, zou u tegenwoordig niet moeten worstelen om uw favoriete betaalmethode te vinden. Het cryptoplatform eToro is compatibel met creditcards en betaalpassen, evenals met PayPal, Skrill en Neteller. Alle bovengenoemde betalingstypen zijn veilig, gemakkelijk en worden direct verwerkt.

Vergoedingen en commissies

Zoals bij elke financiële dienst het geval is, moet het bedrijf in kwestie winst maken. Deze winst wordt behaald door klanten provisies en vergoedingen in rekening te brengen. Zodoende kan het platform u toegang bieden om Litecoin te kopen.

Commissies en vergoedingen kunnen en zullen variëren per landmijl. In ieder geval stellen we vast dat het leeuwendeel van de cryptocurrency-makelaars een variabele commissie in rekening brengt. Deze variabele vergoeding wordt verrekend met de waarde van uw LTC-positie.

Cryptocurrency-platform Coinbase brengt een vergoeding van 1,49% in rekening voor elke transactie die u doet. Als u bijvoorbeeld uw Litecoin-positie op $ 200 invoert, betaalt u $ 2,98 ($ 200 x 1,49%). Als dat $ 2.000 was, zou u $ 29,80 hebben betaald – enzovoort.

Laten we eens kijken naar een duidelijk voorbeeld van hoe deze commissie uw potentiële winst zou beïnvloeden wanneer u Litecoin online koopt:

 • U plaatst een aankooporder van $ 1.000 op Litecoin
 • Coinbase berekent commissie van $ 14,90 ($ 1.000 x 1,49%)
 • Op het moment dat u uw LTC-munten verkoopt, zijn ze $ 2.000 waard
 • Opnieuw betaal je 1,49%, dat is $ 29,80
 • In totaal hebt u in totaal $ 44,70 aan commissiekosten betaald

1,49% lijkt niet veel, maar deze vergoedingen kunnen al snel uw winst wegvreten. Als u ervoor had gekozen om Litecoin via eToro te kopen, zou u $ 44,70 bespaard hebben – aangezien de cryptomakelaar commissievrij is.

Bovendien zijn Coinbase-klanten aansprakelijk voor 3,99% op alle debetkaarttransacties. Dus als u Litecoin zou kopen met een inzet van $ 500, zou u $ 19,95 aan het platform moeten betalen.

In opvallend contrast daarmee rekent de newbie-favoriet eToro niets aan voor stortingen in Amerikaanse dollars. Als u in een andere valuta betaalt, betaalt u gewoon 0,5% valutawisselkosten.

Andere belangrijke factoren

We hebben het gehad over het belang van regelgeving, betalingsmethoden en vergoedingen – in termen van hoe u Litecoin kunt kopen.

Er zijn echter een paar andere factoren waarmee u rekening moet houden bij het selecteren van een online cryptomakelaar.

 • Gebruikers vriendelijkheid: Het gebruiksgemak bij uw online broker moet bij de regelgeving horen. Het is cruciaal dat u het maken van orders en het kopen van Litecoin een soepel end-to-end proces vindt.
 • Minimale investering: Voordat u de aanmeldingsprocedure bij een cryptoplatform doorloopt, raden we u aan om na te gaan wat de minimale investering is. Als je een newbie bent in de crypto-inkoopruimte, denken we dat het verstandiger is om met kleine bestellingen te beginnen. Sommige makelaars hebben er honderden nodig, terwijl eToro stelt u in staat om Litecoin te kopen voor $ 25 en hoger!
 • Opslag: Opslag is een andere factor die de moeite waard is om over na te denken voordat u zich aanmeldt bij een cryptocurrency-provider. Als u zich bijvoorbeeld aanmeldt bij een niet-gereguleerde beurs, zult u waarschijnlijk zelf de verantwoordelijkheid moeten nemen om Litecoin op te slaan. Dit wordt beschouwd als de meest complexe optie voor beginners. eToro daarentegen bewaart Litecoin veilig voor u, zonder extra kosten.

Stap 2: bedenk een investeringsplan

Wanneer u overweegt Litecoin te kopen, is de veiligste manier om vooruit te komen, het bedenken van een investeringsplan.

Dit is logisch gezien het feit dat de cryptocurrency-markten hand in hand gaan met zo’n potentieel volatiele omgeving. Hetzelfde geldt voor zowel ervaren crypto-investeerders als beginners.

Met dat in gedachten, vindt u hieronder wat inspiratie om te gebruiken bij het maken van uw eigen investeringsplan om Litecoin te kopen.

Lange of korte termijn

Het is goed om te overwegen of u zichzelf als een lange- of een korte-termijninvesteerder in Litecoin beschouwt.

Kortetermijnbeleggers in cryptovaluta streven ernaar regelmatig winst te maken door te profiteren van de steeds veranderende prijspieken van Litecoin. Dit wordt bereikt door ervoor te kiezen om de digitale munten te kopen en binnen enkele minuten, dagen of weken uit te laten betalen – de markt perfect timen.

De meeste digitale valuta’s zijn op een bepaald moment in één dag met dubbele cijfers in prijs verschoven. Dit illustreert hoe volatiel de markt kan zijn.

Om die reden hebben de meeste mensen eigenlijk interesse in cryptocurrencies. De grootste winsten worden immers meestal behaald met de grootste risico’s.

Als het gaat om een ​​langetermijnstrategie, wordt dit gewoonlijk ‘kopen en vasthouden’ genoemd. Zoals de naam al doet vermoeden, is het doel om Litecoin te kopen en het maanden of zelfs jaren achter elkaar vast te houden. Dit neemt de zorg voor prijsveranderingen op korte termijn weg.

Target Litecoin-prijs

Veel mensen kiezen ervoor om een ​​Litecoin-richtprijs in hun strategie op te nemen.

Om een ​​voorbeeld te geven: als u uw oorspronkelijke investering in Litecoin wilde verdrievoudigen en u het digitale activum voor $ 200 kocht, zou de prijs van Litecoin moeten stijgen tot $ 600.

Litecoin had de laagste prijs ooit van $ 1,11 USD in 2015. Slechts twee jaar later had de populaire cryptocurrency een recordhoogte van $ 375,29 USD bereikt. Zoals je kunt zien, is dit een behoorlijk snelle klim. Degenen die in 2015 correct op de markt speculeerden, zouden ongetwijfeld een mooie winst hebben gemaakt!

Overweeg regelmatige investeringen

We hebben de prijsschommelingen geïllustreerd die u kunt verwachten wanneer u Litecoin koopt. Met dit in gedachten, raden we aan om de langzame en gestage aanpak te overwegen – regelmatig een klein bedrag te investeren.

Het is niet eenvoudig om winst te maken bij het verhandelen van activa, vooral niet in een dergelijke volatiele markt. Om succesvol te zijn, moet u immers goede beslissingen nemen en tegelijkertijd uw budget onder controle houden.

Litecoin weinig kopen, maar vaak, misschien op maandelijkse basis, is een beproefde strategie die door alle vaardigheidsniveaus wordt gebruikt. Dit stelt u in staat om geleidelijk aan uw portefeuille toe te voegen en vast te houden aan uw financiële plan. Zoals we hebben aangegeven, kunt u bij eToro Litecoin kopen voor slechts $ 25, wat zeer bevorderlijk is voor deze strategie.!

Zou u overwegen om in te investeren Litecoin?

Stap 3: Open een Litecoin Broker-account

Als je een online makelaar hebt gevonden die je leuk vindt, ga dan naar de betreffende website en meld je aan. Het proces in dit stadium is vrijwel hetzelfde als het kopen van andere activa – of het nu ETF’s, aandelen of zilver zijn.

Met andere woorden, voordat u Litecoin kunt kopen, moet u het aanmeldingsformulier invullen. Dit omvat altijd uw volledige naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Als u een gereguleerde cryptomakelaar gebruikt (zoals we u aanraden), wordt u gevraagd om een ​​identiteitsbewijs met foto, zoals uw paspoort of rijbewijs. Dit is een wettelijke vereiste volgens de KYC-regels (Know Your Customer).

Mogelijk moet u ook documentatie overleggen waaruit uw adres blijkt. Dit is meestal in de vorm van een energierekening of een bankrekeningafschrift van de afgelopen 3 maanden.

We hebben gehoord dat online makelaars er wel een week over doen om het account van een klant aan de praat te krijgen.

Met dat gezegd, controleert eToro de ID niet handmatig, dus het proces is veel sneller. Aangezien de makelaar geautomatiseerde technologie gebruikt om uw documenten te controleren, zou u binnen enkele minuten aan de slag moeten zijn!

Stap 4: stort wat geld

Ervan uitgaande dat het platform de door u gekozen betaalmethode accepteert, kunt u doorgaan en wat geld storten om Litecoin te kopen.

De snelste en gemakkelijkste manier om geld op uw rekening te storten, is ongetwijfeld met een creditcard / betaalpas of een e-wallet. De langzaamste manier om Litecoin te kopen is via een bankoverschrijving, die meestal dagen in beslag neemt.

Allround publiekstrekker eToro is compatibel met meerdere snelle betaalmethoden waarmee u direct Litecoin kunt kopen. Dit omvat Mastercard, Visa en Maestro uit de familie van creditcards / betaalpassen. Qua e-wallets kunt u kiezen uit PayPal, Skrill en Neteller.

Sommige makelaars stellen een minimale inleg. We merken dat dit overal is, van niets tot $ 1.000 en meer. Om deze reden is het verstandig om te controleren of de minimale storting binnen uw budget valt. Bij eToro is het minimum $ 200.

Stap 5: Stel een handelsorder op

handelsdashboard

Zodra u geld op uw rekening heeft gestort, kunt u beginnen met het kopen van Litecoin. Welnu, u moet eerst een bestelling plaatsen, zodat uw makelaar weet waar u aan toe bent.

Als u eerder heeft gehandeld, kent u dit proces al. Voor degenen die nieuw zijn in de scene, vindt u hieronder een lijst met nuttige bestellingen waarmee u rekening moet houden wanneer u Litecoin koopt.

Koop bestelling

U zult veel kooporders gebruiken bij het kopen van Litecoin, omdat het cruciaal is om de relevante markt te betreden.

Simpel gezegd, als u denkt dat Litecoin in prijs zal stijgen, maak dan een kooporder aan bij uw LTC-provider.

Met dat gezegd, als de door u gekozen makelaar ook short-selling ondersteunt en u denkt dat Litecoin in waarde zal dalen, maak dan een verkooporder.

Limiet- of marktorder

We hebben nu een paar keer vermeld dat de prijs van Litecoin bijna constant verschuift, seconde na seconde. Dit is een belangrijk ding om op te letten, vooral als het uw doel is om winst te maken met deze prijsverschuivingen op korte termijn.

Nu op een andere nuttige order – de ‘marktorder’. Dit vertelt uw online broker dat u de Litecoin-markt wilt betreden tegen de huidige of dichtstbijzijnde prijs. Het cryptoplatform zal deze bestelling onmiddellijk uitvoeren.

Vergeet niet rekening te houden met de eerder genoemde waardeverschuivingen, want dit is niet te voorkomen. Om u een beter idee te geven: Litecoin kan $ 80,42 zijn wanneer u op bevestigen klikt op uw marktorder. De prijs die u daadwerkelijk krijgt, kan $ 80,49 zijn.

In termen van de ‘limietorder’ kunt u uw eigen invoerprijs voor Litecoin specificeren.

Laten we wat meer licht werpen op het onderwerp met een snel voorbeeld van hoe dit werkt:

 • Litecoin is momenteel $ 80,42 – maar u wilt $ 85,00 invoeren
 • U maakt een limietorder aan voor $ 85,00
 • Als LTC $ 85,00 bereikt, voert de cryptomakelaar uw limietorder uit
 • Uw bestelling blijft in behandeling totdat Litecoin uw richtprijs bereikt – of u annuleert het zelf

Marktorders zijn eenvoudiger, omdat er geen ‘timing van de markt’ is om je zorgen over te maken. Met andere woorden, het is een onmiddellijke transactie. Zoals u hierboven kunt zien, zijn limietorders een uitstekende manier om de markt als het ware op uw eigen voorwaarden te betreden.

Inzet

Zoals we al zeiden, moet u, voordat u Litecoin kunt kopen, de juiste bestelling plaatsen. Daarnaast moet u nadenken over hoeveel u bereid bent in te zetten op uw voorspelling.

We hebben eerder gesuggereerd dat als je een beginner bent, je het misschien beter kunt doen om mee te beginnen met je inzet. U kunt in werkelijkheid zoveel Litecoin kopen als u wilt, maar u zult waarschijnlijk in een comfortabeler tempo aan de slag gaan door kleine bedragen te investeren..

Om nogmaals te herhalen, u kunt Litecoin kopen voor een minimale investering van slechts $ 25 bij eToro. Dit is een goede manier om regelmatig digitale valuta aan uw portefeuille toe te voegen, zonder veel kapitaal te riskeren.

Bevestig bestelling

Wanneer u uw nieuwe account heeft aangemaakt en alle vereiste informatie heeft ingevuld – kopen / verkopen, markt- / limietorders en inzet, kunt u bevestigen dat de informatie die u heeft ingevoerd juist is en verder gaan.

Je zult nu zien dat de Litecoin die je hebt gekocht in je eToro crypto wallet zit!

Stap 6: Uw Litecoin opslaan

In tegenstelling tot het traditionele fiatgeld waarmee we allemaal onze rekeningen betalen, worden Litecoins en andere cryptocurrencies bewaard in een gedecentraliseerd grootboek.

Als u niet via een online broker koopt, dan koopt u Litecoin en slaat u deze op in uw persoonlijke crypto-wallet. Deze crypto-wallet wordt gedownload naar uw thuiscomputer en / of mobiele telefoon.

Zoals we eerder opmerkten, bent u, wanneer u uw eigen cryptomunten opslaat, volledig verantwoordelijk voor uw privésleutel en dus kwetsbaarder voor portemonnee-hackers. Als u uw privésleutel vergeet of merkt dat de beveiliging van uw crypto-wallet is aangetast, kunt u er echt niet veel aan doen.

eToro bewaart uw cryptocurrencies onder strikte regelgeving, zodat u Litecoin kunt kopen wetende dat u wordt beschermd door de FCA, ASIC en dergelijke. Als gevolg hiervan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het maken van meerdere overdrachten, het onthouden van uw privésleutel of het slachtoffer worden van oplichting.

Stap 7: Uw Litecoin verkopen

Zoals u inmiddels weet, koopt u Litecoin in de verwachting dat de markt wordt getimed. Vervolgens, later, uw crypto-activum verkopen voor meer dan waarvoor u het kocht – en dus winst maken.

Nogmaals, het verkopen van uw Litecoin via een crypto-exchange of zelfs een ongereguleerde broker is de minst veilige en gemakkelijke manier. Dit komt omdat uitwisselingen van derden vaak vereisen dat u uw LTC-munten overzet van uw portemonnee naar die van de uitwisseling.

Dan zou u uw Litecoin moeten ruilen voor fiatgeld zoals bijvoorbeeld de Amerikaanse dollar of de euro. Hieraan zijn bijna altijd wisselkosten verbonden.

Het uitbetalen van uw Litecoin bij eToro is een heel andere ervaring dan de eerder genoemde crypto-uitwisselingen. Log in op uw account en klik eenmaal in uw persoonlijke portfolioscherm op ‘Verkopen’ door Litecoin.

Vanwege de KYC-regels wordt uw geld in de eerste plaats toegevoegd aan de betaalmethode die is gebruikt om de digitale valuta te kopen.

Klaar om in te investeren Litecoin?

Andere manieren om Litecoin te kopen in 2021

Nu we het basiskader voor het kopen van Litecoin hebben besproken, is het tijd om naar enkele andere opties te kijken.

Koop Litecoin Debit Card

Betaalpastransacties zijn een snelle en gemakkelijke manier om online te betalen. Wat betreft het kopen van Litecoin geldt hetzelfde.

Om Litecoin met een debetkaart te kopen, hoeft u alleen maar uw gegevens in te voeren zoals gewoonlijk en hoeveel u wilt kopen. Als u uw digitale munten wilt laten uitbetalen, stuurt het platform het geld naar dezelfde kaart.

Het is altijd de moeite waard om de voorgeschreven minimale Litecoin-investering te controleren, aangezien alle makelaars zullen verschillen. Met eToro kunnen klanten dit speculatieve activum kopen voor slechts $ 25 via pinpas.

Koop Litecoin-creditcard

Als u liever Litecoin koopt met een creditcard, accepteert eToro deze betaalmethode ook.

In het geval van creditcards zijn er mogelijk extra kosten waarmee u rekening moet houden, zoals de vaak in rekening gebrachte ‘voorschotkosten’. Dit is vrijwel hetzelfde als wanneer u een goktransactie doet of een geldopnames doet.

Onze gids Hoe Litecoin te kopen ontdekte dat de gemiddelde vergoeding die in rekening wordt gebracht ongeveer 3% van uw transactiebedrag is. Het is echter de moeite waard om contact op te nemen met uw creditcardmaatschappij.

Koop Litecoin Paypal

PayPal staat wereldwijd bekend als een veilige en snelle manier om online te winkelen. Het goede nieuws is dat je tegenwoordig ook Litecoin kunt kopen met PayPal.

Niet alle cryptoproviders bieden dit type betaling echter aan. We kunnen echter bevestigen dat eToro volledig compatibel is met PayPal, evenals met Skrill en Neteller.

Litecoin geldautomaat

Hoewel veel mensen niet op de hoogte zijn van Litecoin-geldautomaten, zijn er meer dan 7.000 op verschillende locaties over de hele wereld. Hoewel ze nogal ver verwijderd zijn van de traditionele geldautomaten die door velen worden gebruikt.

In plaats van fiatgeld op te nemen, steekt u het in de geldautomaat. De automaat geeft aan hoeveel LTC-munten u voor uw geld krijgt. Na bevestiging ontvangt u een afgedrukte bon met de details van uw transactie. U moet dan de Litecoin claimen via een privéportefeuilleoverdracht.

Litecoin-geldautomaten zijn te vinden in winkels, luchthavens en straten, net als traditionele geldautomaten. Houd er echter rekening mee dat de in rekening gebrachte kosten hoog kunnen zijn – in sommige gevallen tot 20% van uw transactie.

Ergo, het is aanzienlijk goedkoper en handiger om Litecoin te kopen via een gereguleerde broker zoals eToro.

Hoe Litecoin 2021 te kopen – The Verdict

In deze gids hebben we gesproken over een groot aantal factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u ervoor kiest om Litecoin online te kopen. Hopelijk voel je je klaar om je aan te sluiten bij de drommen investeerders die elke dag cryptocurrencies kopen.

Voordat u aan de slag kunt, moet u zich aanmelden bij een vertrouwde en gerespecteerde makelaar. Hiervoor raden we ten zeerste het beginnersvriendelijke platform eToro aan. Hier heb je het vangnet van verschillende regelgevende instanties die de ruimte veilig houden.

Bovendien kunt u in minder dan 10 minuten zonder commissie Litecoin kopen. U hoeft niet voor uw eigen crypto-portemonnee te zorgen – en uitbetalen is net zo eenvoudig als inloggen en een ‘verkoop’-order maken!

eToro – Beste makelaar om te kopen LTC

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Hoe gemakkelijk is het om Litecoin te kopen?

Litecoin kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest voor uw gemiddelde Joe Public. Meld u eenvoudig aan bij een gereguleerde online broker die Litecoin aanbiedt – maak een order en specificeer uw inzetwaarde.

Wat is de veiligste manier om Litecoin te kopen??

Wanneer u nadenkt over hoe u Litecoin veilig kunt kopen, is de beste manier om dit zonder twijfel te doen via een erkende makelaar zoals eToro. De makelaar is geregistreerd bij FINRA (VS) en wordt gereguleerd door de FCA (VK), CySEC (Cyprus) en ASIC (Australië).

Kan ik $ 100 Litecoin kopen??

Ja, u kunt $ 100 aan Litecoin kopen. Als u een beginner bent, raden we u ten zeerste aan om hapklare bedragen in digitale valuta te investeren. Bij eToro kun je Litecoins kopen vanaf $ 25 en hoger.

Kunt u geld verliezen op Litecoin?

Ja. Risicovrije handel bestaat niet, ongeacht de financiële activa. Als u de markt timt en de stijging of daling van Litecoin correct voorspelt, maakt u winst. Als u een verkeerde voorspelling doet, maakt u verlies. Dat is de aard van het spel.

Wat is het meeste dat Litecoin waard is geweest??

De meeste Litecoins die we ooit hebben gehad, is $ 375,29, wat het in 2017 heeft bereikt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me