Meest invloedrijke cryptocurrency-cijfers in 2019

De wereld van cryptocurrency verandert snel. Iemand die vandaag misschien een influencer is, is dat misschien niet volgend jaar. De branche verandert voortdurend en is erg jong.

In dit artikel gaan we enkele van de meest invloedrijke figuren in cryptocurrency van vandaag onderzoeken en waarom ze het waard zijn om te volgen.

Elke ontwikkeling met een van deze cijfers zal zeker golven veroorzaken in de cryptocurrency-wereld.

Veel figuren die in het begin invloedrijk waren, hebben minder invloed dan nu. Daarom is het belangrijk om altijd op de hoogte te blijven en te zoeken naar nieuwe mensen om te volgen.

Wilt u leren hoe u als een professional in cryptocurrencies kunt handelen? Neem onze cryptocurrency-cursus!

Top beïnvloeders van cryptocurrency

Hier is onze lijst, zorg ervoor dat je ze allemaal volgt!

Jed McCaleb

Jed Mccaleb, meest invloedrijke cryptocurrency-figuren

Serie-ondernemer, McCaleb is een programmeur die voor het eerst kennis maakte met Bitcoin in 2010 en Mt. Gox als een manier voor mensen om het te verhandelen.

Mt. Gox was een van de eerste grote plaatsen waar mensen Bitcoin konden kopen en verkopen en was enorm succesvol tot 2014, toen het crashte.

Vóór dit punt had Jed McCaleb de controle over het bedrijf echter al overgedragen aan Mark Karpelès.

McCaleb richtte vervolgens Ripple op, de op twee na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie en creëerde vervolgens Stellar.

Stellar is een non-profitorganisatie en probeert veel te doen van wat Ripple doet door meer mensen te richten op het sturen van geld naar elkaar dan naar bedrijven.

Met een aantal verschillende projecten op zijn naam, is McCaleb zeker iemand om naar te kijken.

Charles Hoskinson

Charles Hoskinson, meest invloedrijke cryptocurrency-figuren

Charles Hoskinson is de maker van Cardano via zijn bedrijf IOHK (Input Output Hong Kong).

Hij was ook betrokken bij het opzetten van Ethereum naast Vitalik Buterin, waar hij Buterin hielp ongeveer $ 18 miljoen bijeen te brengen om het project te starten.

Hoskinson staat ook bekend als een beetje een controversieel figuur in de cryptocurrency-wereld, met een aantal standpunten waar niet iedereen het mee eens is.

Er moet ook worden opgemerkt dat Hoskinson een geweldige spreker is en verwoordt waarom we cryptocurrency heel goed nodig hebben in vergelijking met andere experts in het gebied.

Andreas Antonopoulos

Andreas Antonopoulos, meest invloedrijke cryptocurrency-figuren

Waarschijnlijk een van de beste cryptocurrency-opvoeders op Bitcoin. Hij heeft een aantal boeken over Bitcoin geschreven en veel toespraken gehouden

Antonopoulos is een geweldig persoon om mee te beginnen bij het leren van de basis van wat Bitcoin is en waarom het zo belangrijk is voor iedereen.

Zijn bekendste werk is Bitcoin beheersen, die in 2017 werd gepubliceerd en een van de beste plaatsen is om te beginnen bij het leren van alle basisprincipes over Bitcoin.

Antonopoulos heeft ook gepubliceerd Ethereum beheersen, waarin wordt uitgelegd hoe Ethereum werkt en Het internet van geld, wat verklaart waarom we Bitcoin nodig hebben.

Justin Sun

Justin Sun, meest invloedrijke cryptocurrency-figuren

Justin Sun is de maker van Tron en ondanks zijn 29-jarige leeftijd heeft Sun veel volgers en is hij betrokken geweest bij een aantal online bedrijven in China

Sun is ook de eigenaar van BitTorrent, het grootste platform voor het delen van bestanden en Peiwo, een app voor sociale media met meer dan 10 miljoen gebruikers in China waarmee

Hij heeft ook nauwe banden met Jack Ma, de oprichter van Alibaba en mensen hebben gespeculeerd of Tron ooit op het platform kan worden gebruikt..

Velen hebben ook gereageerd op zijn uitstekende marketingvaardigheden, waarvan bekend is dat ze mensen geïntrigeerd hebben in Tron.

Andere dingen om op te merken over Sun is dat hij eerder met Ripple heeft gewerkt en een bod van $ 4,5 miljoen heeft uitgebracht voor een liefdadigheidslunch met Warren Buffet, waar hij hoopte van gedachten te veranderen over cryptocurrency..

Daniel Larimer

Daniel Larimer, meest invloedrijke cryptocurrency-figuren

Larimer is betrokken geweest bij een aantal cryptocurrency-projecten en is zeer invloedrijk in de cryptocurrency-wereld.

Als de CTO van Block.one creëerde Larimer EOS, een nauwe rivaal van Ethereum, die ook slimme contracten en dApps aanbiedt.

Vóór EOS vond Larimer Steemit uit, een platform voor bloggen waar gebruikers tokens kunnen ontvangen voor het plaatsen van inhoud.

En vóór Steemit creëerde Larimer BitShares samen met Charles Hoskinson, waarmee gebruikers aandelen in virtuele bedrijven kunnen kopen.

Als ondernemer in seriële cryptocurrency is het waarschijnlijk dat Larimer in de toekomst bij meer projecten betrokken zal zijn.

Craig Wright

Craig Wright, meest invloedrijke cryptocurrency-figuren

Een controversieel figuur, Wright beweert Satoshi Nakamoto te zijn en hoewel dat niet kan worden bewezen, was hij betrokken bij de vroege ontwikkeling van Bitcoin..

Met Dave Kleiman startte Wright een zeer winstgevende mijnbouwoperatie. Kleiman stierf echter, het lijkt erop dat Wright alle Bitcoin die ze bezaten naar zijn eigendom heeft verplaatst.

Meer recentelijk startte de nalatenschap van Kleiman een rechtszaak tegen Wright voor de rechten op $ 5.118.266.427,50 aan Bitcoin.

Hij beweert een Bitcoin-walvis te zijn en is vandaag betrokken bij Bitcoin SV.

Hoewel we niet zeker kunnen zijn van de bedoelingen van Wright, moet hij in de gaten worden gehouden, want wat er met hem gebeurt, kan zeer onthullend zijn voor de cryptocurrency-industrie..

Nick Szabo

Nick Szabo, meest invloedrijke cryptocurrency-figuren

Szabo creëerde het concept van slimme contracten lang voordat ze ooit in cryptocurrency werden geïmplementeerd.

Hij is ook een computerwetenschapper, cryptograaf en jurist, en ervaart zeer passend bij cryptocurrency.

Szabo creëerde ook het project Bitgold dat erg lijkt op Bitcoin, zo vergelijkbaar dat sommige mensen denken dat hij eigenlijk Satoshi Nakamoto was..

Zijn schat aan expertise is zeker de moeite waard om bij te houden, aangezien de cryptocurrency-gemeenschap blijft groeien en zich ontwikkelen.

Roger Ver

Roger Ver, meest invloedrijke cryptocurrency-figuren

Bijgenaamd ‘Bitcoin Jesus’, Ver is een Bitcoin-evangelist en een van de eerste investeerders in de branche.

Ver is heeft in het verleden enige controverse gehad over het online verkopen van explosieven en heeft 10 maanden in de gevangenis gezeten.

Het kan zijn dat dergelijke gebeurtenissen ertoe hebben geleid dat Ver meer pro-privacy is, op zoek naar manieren om aan juridische problemen als deze te ontsnappen, wat misschien de reden is waarom hij pro-Bitcoin is.

Ver deed ook afstand van zijn Amerikaans staatsburgerschap om een ​​staatsburger van Saint Kitts en Nevis te worden en woonde in Tokio, Japan. Sinds hij dit deed, heeft hij problemen gehad om de VS opnieuw binnen te komen.

Hij is ook van mening dat Bitcoin de blokgrootte moet vergroten om meer transacties af te handelen, waardoor hij nu Bitcoin Cash ondersteunt.

Ver is ook een van de eerste Bitcoin-miljardairs en er wordt aangenomen dat hij maar liefst 100.000 Bitcoins heeft.

De Winklevoss-tweeling

Winklevoss-tweeling, meest invloedrijke cryptocurrency-cijfers

Tyler en Cameron Winklevoss waren early adopters van Bitcoin en zijn zeer actief in het investeren in een reeks Bitcoin-gerelateerde projecten

Hun eerste poging in Bitcoin-projecten was BitInstant, een kortstondig project dat erop gericht was mensen in staat te stellen traditionele fondsen in uitwisselingen te betalen.

De Winklevosses werden voor het eerst beroemd toen ze Mark Zuckerberg beschuldigden van het stelen van hun idee voor een social media platform genaamd Uconnect.

Ze zijn van mening dat Bitcoin ondergewaardeerd is totdat het dezelfde waardering van goud bereikt.

Er wordt aangenomen dat ze ongeveer $ 1 miljard aan Bitcoin in bezit hebben.

Brad Garlinghouse

Brad Garlinghouse, meest invloedrijke cryptocurrency-cijfers

Garlinghouse is de CEO van Ripple, de makers van het XRP-token en hij is betrokken geweest bij een aantal verschillende bedrijven.

Hij heeft een BA in economie van de Universiteit van Kansas en een MBA van de Harvard Business School.

Vóór Ripple werkte Garlinghouse als CEO van Hightail, een site voor het delen van bestanden.

Hij werkte ook bij Yahoo, waar hij het ‘pindakaasmanifest’ schreef, een memo waarin hij kritiek uitte op het gebrek aan initiatief van Yahoo om te investeren in de veranderende industrie..

Hij is sinds 2015 de CEO van Ripple.

Omdat Ripple de op twee na grootste cryptocurrency is, is Garlinghouse erg invloedrijk.

De kans op succes is ook groot, omdat het een van de snelste cryptocurrencies is die er is en met de steun van banken.

Als Garlinghouse zijn Ripple-tokens zou verkopen, zou hij een geschatte winst van $ 10 miljard opleveren.

Vitalik Buterin

Vitalik Buterin, meest invloedrijke cryptocurrency-cijfers

Buterin is misschien wel de jongste persoon op deze lijst op 25-jarige leeftijd. Desondanks is hij de oprichter van de op een na grootste cryptocurrency, Ethereum.

Geboren in Rusland, verhuisde het gezin van Buterin naar Canada op zoek naar beter werk toen hij jong was. Zijn vader is een computerwetenschapper en introduceerde Buterin bij Bitcoin toen hij 17 was.

Buterin zette zijn eerste stappen in het bloggen over cryptocurrency over Bitcoin en werd later benaderd om mede op te richten Bitcoin Magazine, waar hij de hoofdschrijver werd.

Later ging Buterin naar de Universiteit van Waterloo, maar stopte hij nadat hij de Thiel-beurs van $ 100.000 had gekregen, en besloot hij fulltime aan Ethereum te werken.

Behalve dat Ethereum een ​​van de meest gebruikte cryptocurrencies is, is het belangrijk om te onthouden dat er veel andere tokens bovenop Ethereum zijn gebouwd.

Zoals het token-ecosysteem dat Ethereum gebruikt, gaat, is het ook waarschijnlijk dat de invloed van Buterin dat ook zal doen.

Changpeng Zhao

Changreng Zhao, meest invloedrijke cryptocurrency-cijfers

Changpeng, ook wel CZ genoemd, is de oprichter en CEO van Binance, de grootste cryptocurrency-exchange.

Binance is vandaag de grootste cryptocurrency-uitwisseling ter wereld met de meeste cryptocurrencies die worden aangeboden en crypto naar crypto-paren.

CZ, geboren in China, verhuisde naar Canada toen zijn vader werd verbannen. Later studeerde hij informatica aan de McGill University in Montreal.

Na de universiteit ging CZ werken bij de Tokyo Stock Exchange en Bloomberg Tradebook.

In 2013 was CZ betrokken bij een aantal blockchain-gerelateerde projecten en was zelfs CTO bij OKcoin.

In 2017 begon CZ met Binance.

Zijn meningen zijn vaak gewild over een reeks kwesties met betrekking tot de groeiende cryptocurrency-gemeenschap en vooral over hoe de markt beweegt.

CZ wordt verondersteld ongeveer $ 1,4 miljard waard te zijn en wordt beschouwd als een van de rijkste mensen in cryptocurrency.

Naarmate Binance groeit, is het waarschijnlijk dat de invloed van CZ zal blijven groeien.

Kernpunten

Als u zich iets uit dit artikel herinnert, maak er dan deze kernpunten van.

  • Changpeng Zhao is ongetwijfeld de meest invloedrijke persoon in cryptocurrency. De Binance-beurs verwerkt elke dag een groot deel van het handelsvolume.
  • Enkele van de meest invloedrijke mensen in cryptocurrency hebben aan meer dan één project gewerkt. Ze hebben mogelijk aan twee of meer projecten gewerkt.
  • Niet alle projecten gaan over het creëren van een nieuwe cryptocurrency. Het kunnen ook projecten zijn die van plan zijn diensten te bouwen voor de cryptocurrency-industrie.
  • Door de meest invloedrijke personen in cryptocurrency te volgen, blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen. Dingen veranderen snel en deze individuen zullen waarschijnlijk weten wat er daarna zal gebeuren.

Leer handelen met onze cursus cryptocurrency

Wilt u meer weten over andere cryptocurrencies en hoe u deze kunt verhandelen? Meld u dan aan voor onze cursus cryptocurrency-handel!

Als je het leuk vond om dit artikel uit te lezen Handelseducatie, geef het alsjeblieft een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me