Ripple-prijsvoorspellingen: hoeveel zal XRP waard zijn in 2021 en daarna?

Zal Ripple XRP omhoog gaan of crashen? Lees onze Ripple XRP-prijsvoorspelling 2021-2025

Op jacht naar Ripple-voorspellingen? Of heb je moeite gehad om de vraag ‘is Ripple een goede investering?’ Te beantwoorden. Lees verder. Ontdek de beste Ripple XRP-prijsvoorspellingsvoorspelling voor 2021 en daarna en ontdek hoeveel Ripple waard zou kunnen zijn.

Nu de cryptovalutamarkt bijna dagelijks verandert, wat is de volgende stap voor de prijs van Ripple XRP? Op het moment van schrijven heeft het ooit formidabele activum een ​​prijs van $ 0,4371 en een marktkapitalisatie van $ 19,8 miljard. Dit klinkt positief als we het vergelijken met zijn prijs in oktober. Toen we tegen het einde van 2020 voor het eerst een lijst met Ripple-prijsvoorspellingen deelden, was de prijs van XRP $ 0,2261998 en de marktkapitalisatie was $ 11,8 miljard. Hoewel beide cijfers zijn toegenomen, loopt Ripple snel achter op zijn concurrenten.

Tegenwoordig is Ripple XRP de zevende grootste cryptocurrency ter wereld – de laagste positie in jaren. Het actief is de op drie na grootste crypto ter wereld sinds de stablecoin Tether het naar de derde plek versloeg, dus deze recente inzinking is ernstig teleurstellend voor beleggers..

Nu de bull run blijkbaar nog steeds sterk gaat (althans voor sommige cryptocurrencies), vragen veel mensen zich af of Ripple zijn voorsprong zal herstellen of achterop zal blijven raken..

In dit artikel hebben we er een paar op een rijtje gezet bijgewerkte voorspellingen voor de prijs van Ripple XRP. We bekijken de vooruitzichten op korte en lange termijn voor dit item en proberen de vraag ‘gaat Ripple omhoog?’ Te beantwoorden. Blijf lezen om erachter te komen wat volgens de beste crypto-experts in het verschiet ligt voor de prijs van XRP in 2021-2025.

Ripple XRP is een van ‘s werelds belangrijkste cryptocurrencies – en een van de meest intrigerende. In tegenstelling tot Bitcoin, Ethereum en andere grote namen, brengt het zichzelf niet op de markt op basis van zijn decentralisatie. In plaats daarvan is de crypto nauw afgestemd op een aantal banken, beleggingsondernemingen en bedrijven over de hele wereld.

Dit lijkt misschien contraproductief wanneer veel handelaren denken dat het grootste verkoopargument van cryptocurrency de vrijheid van externe bedrijven is. Crypto-experts beweren echter steeds vaker dat dit de sleutelfactor zou kunnen zijn Het succes van Ripple. Hoewel de wereld van cryptocurrency notoir moeilijk te voorspellen kan zijn, zijn sommigen van mening dat de unieke marktpositie van Ripple XRP betekent dat het kan ontsnappen aan een deel van de turbulentie die de industrie in de komende jaren mogelijk zou kunnen opschudden..

Of u zich nu afvraagt ​​‘is Ripple een goede investering voor 2021?’ Of u gewoon de cryptocurrency-trends voor wilt blijven, lees dan verder om enkele van de belangrijkste Ripple-prijsvoorspellingen voor 2021 en daarna te ontdekken..

Als je Ripple XRP snel en gemakkelijk wilt kopen, met 0% Commissie, kijk eToro Exchange!

Wat is Ripple XRP?

Om elke Ripple-prijsvoorspelling te begrijpen, is het essentieel om precies te begrijpen wat Ripple XRP is en waarom het verschilt van de meeste andere crypto’s op de markt..

Ripple werd voor het eerst gelanceerd in 2012 en, net als Ethereum, de naam wordt vaak gebruikt om zowel het betalingsplatform als de eigen valuta te beschrijven. Het platform heet eigenlijk RippleNet, terwijl de crypto Ripple XRP is. (Op beurzen wordt het vaak alleen vermeld als XRP).

De meeste altcoins die op de markt zijn gekomen, zijn ontworpen om enkele van de problemen op te lossen waarvan de oprichters dachten dat ze uiteindelijk het succes van Bitcoin, de zogenaamde koning van de cryptocurrency, zouden kunnen beperken. Velen, zoals Bitcoin Cash, hebben zich gericht op het gebrek aan schaalbaarheid van Bitcoin. Ripple mikte echter op een ander kenmerk van de crypto: de decentralisatie.

In plaats van handelaren en investeerders een manier te bieden om online transacties te doen zonder tussenkomst van een gecentraliseerde financiële instantie (wat traag, mogelijk onzeker en duur kan zijn), is Ripple ontworpen om het voor diezelfde gecentraliseerde financiële instellingen gemakkelijker te maken betalingen zelf. Grensoverschrijdende betalingen kunnen zelfs nog langzamer zijn, met veel hogere transactiekosten, dan binnenlandse betalingen – en internationale bedrijven kunnen elke dag honderden van deze transacties uitvoeren.

Om torenhoge transactiekosten en ongunstige wisselkoersen te vermijden, stelt Ripple bedrijven in staat om betalingen te verzenden en ontvangen in Ripple XRP. Het biedt een geglobaliseerde valuta die een aantal van de problemen omzeilt die beide teisteren fiat valuta en volledig gedecentraliseerde crypto’s.

Enkele van de banken en bedrijven die momenteel Ripple ondersteunen, zijn onder meer:

 • Santander
 • Axis Bank
 • Crédit Agricole
 • UBS
 • Royal Bank of Canada
 • Westpac
 • American Express
 • Internationale deviezen

Zijn de recente prestaties van Ripple je in de war gebracht? Je bent op de juiste plek. We hebben een aantal van de beste Ripple-prijsvoorspellingen voor 2021-2025 samengesteld om u te helpen bij het beantwoorden van de vraag ‘is XRP een goede investering? ‘

Ripple-prijsvoorspelling op korte termijn

Ripple XRP-prijsvoorspelling voor 2021

Wat voorspellen crypto-experts voor Ripple XRP in 2021?

Toen we in oktober 2020 voor het eerst een lijst met Ripple-prijsvoorspellingen deelden, waren de voorspellingen voor 2021 overweldigend optimistisch. Van analist Robert Art tot Brad Garlinghouse (de CEO van Ripple), alle meningen die we deelden, waren van mening dat XRP een recordjaar tegemoet ging.

Het is niet verwonderlijk dat geen van hen de omvang van de marktbrede bullrun voorspelde, waardoor Ripple achterbleef bij concurrenten zoals Cardano en Binance-munt ook al is de prijs omhooggeschoten. Dus, hoe verhouden de voorspellingen van de beste cryptoplatforms zich??

Onze eerste Ripple XRP-prijsvoorspelling op korte termijn is afkomstig van Digital Coin Price. Zoals we in de onderstaande grafiek kunnen zien, gelooft Digital Coin Price dat Ripple van kracht naar kracht zal gaan – zij het ondanks periodes van volatiliteit gedurende het hele jaar..

Voor de eerste zes maanden van het jaar gelooft het investeringsanalyseplatform dat we de prijs van Ripple een reeks pieken en dalen zullen zien ondergaan voordat deze in augustus 2021 nivelleren. Vanaf dit punt zal de prijs gestaag stijgen en stijgen. van $ 0,6224337 tot $ 0,709158 eind december. Dit zal niet het jaarlijkse hoogtepunt van het actief zijn – dat zal relatief vroeg in het begin plaatsvinden, met een prijs van XRP die in maart piekt op $ 0,726403..

Volgens de berekeningen van Digital Coin Price is de laagste prijs die Ripple in 2021 zal behalen $ 0,574406. Dit is al aanzienlijk hoger dan de huidige prijs van $ 0,4371, wat aangeeft dat de voorspellingen al enigszins verouderd zijn.

Omdat de markt zo snel verandert, moeten veel platforms hun prognoses op zeer korte termijn aanpassen om bij te blijven. Dat betekent niet dat we de rest van de voorspelling van Digital Coin Price in diskrediet moeten brengen, maar het zou kunnen suggereren dat deze te optimistisch is in zijn schattingen.

Dat gezegd hebbende, het is niet het enige platform dat gelooft dat Ripple nog ruimte heeft om te groeien. Volgens een analyse van analist Shyna in Trading View zou de prijs van XRP een weerstandsniveau van $ 0,5 kunnen doorbreken..

rimpel prijsgrafiek

In een artikel gepubliceerd door Inside Bitcoins beweerde de handelsanalist Azeez Mustapha dat als Ripple in de komende maanden met succes $ 0,5 bereikt, we konden verwachten dat de bullish trend van het actief zich voortzet..

Nu XRP-USD consistent meer dan 4% won in een reeks van 24-uurs periodes, heeft de groei ervoor gezorgd dat veel beleggers op zoek waren naar meer. Maar Mustapha heeft benadrukt dat de prijsschommeling in dit stadium nog steeds beide kanten op kan. Zoals veel analisten sluit hij de mogelijkheid van een bearish aanpassing niet uit – vooral als Ripple er niet in slaagt zijn weerstandspunt van $ 0,5 te doorbreken binnen een 21-dagen voortschrijdend gemiddelde..

Helaas is het platform Long Forecast duidelijk voorstander van de bearish theorie. Volgens zijn berekeningen zal de prijs van Ripple XRP terugvallen naar het niveau van vóór 2021, wat suggereert dat de bull-run goed en echt op weg is..

XRP-prijsvoorspellingen voor 2021

Maand Open Laag-Hoog Sluiten
Mrt $ 0,42 $ 0,27 – $ 0,47 $ 0,38
Apr $ 0,38 $ 0,31 – $ 0,46 $ 0,33
mei $ 0,33 $ 0,27 – $ 0,33 $ 0,29
Jun $ 0,29 $ 0,29 – $ 0,36 $ 0,34
Jul $ 0,34 $ 0,27 – $ 0,34 $ 0,29
Aug $ 0,29 $ 0,29 – $ 0,36 $ 0,34
Sep $ 0,34 $ 0,32 – $ 0,36 $ 0,34
Okt $ 0,34 $ 0,27 – $ 0,34 $ 0,29
Nov $ 0,29 $ 0,29 – $ 0,34 $ 0,32
Dec $ 0,32 $ 0,32 – $ 0,40 $ 0,37

Long Forecast voorspelde een jaarlijks dieptepunt van $ 0,27 en een jaarlijks hoogtepunt van $ 0,47. Dit lijkt aanvankelijk goed nieuws, aangezien de huidige prijs van Ripple $ 0,4371 is – maar het platform verwacht dat zowel het jaarlijkse dieptepunt als het hoogste punt vroeg in het jaar zal plaatsvinden. Nu Ripple eind maart maximaal is, is de enige manier om vanaf daar naar beneden te gaan, en de cryptovaluta zal pas aan het einde van het jaar opnieuw $ 0,40 bereiken.

Dit suggereert dat de Ripple-asset in de loop van 2021 heel weinig vooruitgang zal boeken.Hoewel alle prijzen in de tabel een verbetering zijn ten opzichte van de waarden van Ripple in 2020, zijn ze nog steeds behoorlijk teleurstellend, vooral als we ze vergelijken met de prognoses van Digital Coin prijs.

Sommige beleggers geloven niet dat de bearish trend iets is om je zorgen over te maken. De gerenommeerde analist ‘Ronin’ van TradingView is van mening dat de prijs van Ripple XRP momenteel een golfpatroon volgt, wat zou betekenen dat zodra de prijs $ 0,21 heeft bereikt, deze zal beginnen te reclimmen.

rimpel / usd prijsgrafiek

Er zijn meer aanwijzingen dat Ripple XRP een welvarender 2021 tegemoet zou kunnen gaan. Eind augustus 2020 heeft Ripple’s partner, Flare-netwerk, kondigde aan dat het van plan was om een ​​betrouwbare tweerichtingsbrug met Ethereum te bouwen.

Hierdoor zouden applicaties op basis van het Ethereum-platform toegang krijgen tot het XRP-grootboek, en vice versa. Door Ethereum’s te integreren slimme contracten met Ripple kan Flare Network de functionaliteit van de crypto verbeteren – wat mogelijk de vraag naar XRP zou kunnen vergroten.

Analist Robert Art was ook optimistischer over de vooruitzichten van Ripple op korte termijn. Omdat kunst nogal fel pro-XRP is, zijn sommige investeerders van mening dat zijn voorspellingen optimistischer zijn dan gerechtvaardigd is gezien het recente bewijs..

Anderen zijn echter van mening dat het aanhouden van langetermijnposities in cryptocurrency zoals Ripple de meest verstandige benadering is – tenslotte, als de eerste Bitcoin-investeerders de nee-zeggers hadden genegeerd en bij hun wapens zouden blijven, zouden ze een duizelingwekkende terugkeer hebben gezien. Zou hetzelfde kunnen gelden voor XRP?

Het is niet verwonderlijk dat de CEO van Ripple Brad Garlinghouse denkt zeker van wel. In 2018 drong hij er bij alle Ripple-investeerders op aan om te denken in termen van maanden en jaren, in plaats van dagen en weken, als het ging om het verwachten van winst uit hun investering..

Brad heeft gewezen op de recente opleving van de cryptomarkt door te zeggen dat ‘de belangstelling van institutionele beleggers enorm stijgt’. Bovendien beschreef hij ook Bitcoin (BTC) als een nuttige afdekking tegen inflatie. Met betrekking tot Ripple XRP zei Garlinghouse nogmaals dat XRP belangrijk en nuttig is voor betalingsoplossingen.

Volgens Robert Art zal de prijs van Ripple XRP ooit $ 200 bedragen. Onlangs deed hij op Twitter de voorspelling dat “XRP een beter rendement zal opleveren dan Bitcoin. Waarom? Bitcoin heeft 16 keer het kapitaal erin geïnvesteerd. $ 8 miljard verplaatsen naar $ 80 miljard is een stuk eenvoudiger dan $ 140 miljard verplaatsen naar $ 1,4 biljoen. “

Evenzo heeft de Crypto Coin Society voorspeld dat de prijs van XRP voor het einde van 2021 $ 0,95 zal bereiken, wat een stijging betekent van ongeveer 325% ten opzichte van de huidige prijs.. CoinLiker.com is ook optimistisch over de vooruitzichten van Ripple XRP in 2021. Het voorspelt dat de prijs in de komende vier maanden $ 0,64 zal bedragen..

Zou u overwegen om te kopen Ripple XRP?

Wat gebeurt er met de prijs van Ripple (XRP) in 2021?

De ongelijkheid tussen de voorspellingen maakt het moeilijk om de vraag ‘wat gebeurt er met de prijs van Ripple XRP in 2021?’ Met veel zekerheid te beantwoorden. Terwijl Digital Coin Price verwacht dat XRP nieuwe hoogten van $ 0,7 zal bereiken, denkt Long Forecast dat het actief zal dalen tot $ 0,27.

Het feit dat de prijs van digitale munten al enigszins is overschreden, zou erop kunnen wijzen dat beleggers voorzichtig moeten blijven, vooral omdat Azeez Mustapha gelooft dat de prijs mogelijk kan dalen als het actief het weerstandspunt van $ 0,5 niet doorbreekt..

Zal de prijs van Ripple stijgen in 2021??

Volgens Digital Coin Price zal de prijs van XRP in 2021 stijgen tot een hoogte van $ 0,5-0,7.

Aanvullende prijsvoorspellingen voor XRP in 2021 zijn onder meer:

 • Ruilbeesten: $ 0,72
 • Previsioni Bitcoin: $ 1,156056
 • Portemonnee-investeerder: $ 0,5

Ripple-prijsvoorspelling op lange termijn: 2022-2025

Wat voorspellen crypto-experts voor Ripple XRP in 2022 en daarna??

Als je je afvraagt ​​‘moet ik investeren in Ripple XRP’, zijn de voorspellingen voor cryptocurrency op korte termijn niet bepaald overtuigend. Maar als we vooruitkijken naar 2022 en daarna, wat kunnen we verwachten op de lange termijn?

Nu we hebben gezien wat volgens sommige van de beste crypto-analyseplatforms in het verschiet ligt voor de prijs van Ripple XRP in 2021, kijken we vooruit naar 2022-2025. Zullen de langetermijnvoorspellingen beleggers helpen beslissen welke van de kortetermijnvoorspellingen het meest waarschijnlijk is??

Na het voorspellen van hoogtepunten van meer dan $ 0,7 voor 2021, heeft het platform Digital Coin Price de volgende voorspellingen gedaan voor 2022, 2023, 2024 en 2025:

rimpel prijsvoorspellingsgrafiek

Als deze prognose correct is, kunnen we de komende jaren de volgende Ripple-prijzen verwachten:

 • 2022: $ 0,75
 • 2023: $ 0,86
 • 2024: $ 1,08
 • 2025: $ 1,37
 • 2026: $ 1,55
 • 2027: $ 1,34
 • 2028: $ 2,03

Digital Coin Price denkt zelfs dat de Ripple-prijs $ 0,75 zal zijn in 2021 en zal stijgen tot $ 0,75 tegen het einde van 2022, $ 0,86 tegen het einde van 2023, $ 1,08 tegen het einde van 2024 en een indrukwekkende $ 1,40 tegen het einde van 2025..

Als je je afvraagt ​​‘zal Ripple XRP $ 1 bereiken ?. Digital Coin Price verwacht dat het activum de mijlpaal van $ 1 zal bereiken in 2024, waarbij de prijs blijft stijgen tot 2028.

Het platform gelooft zelfs dat de prijs van Ripple tussen 2024 en 2028 bijna zal verdubbelen. Hoewel deze vooruitgang de asset niet verder zal brengen dan zijn huidige all-time-high (ATH) van meer dan $ 3 in 2018, is het nog steeds een grote belofte – en is veel optimistischer dan sommige sombere voorspellingen op de markt.

Een van deze sombere voorspellingen komt van Long Forecast. Net als zijn verwachtingen voor 2021, is het onwaarschijnlijk dat zijn voorspelling voor 2022-2025 welkom nieuws zal zijn voor investeerders. Het platform gelooft dat de prijs van Ripple XRP de komende jaren zal blijven dalen, tot onder $ 0,2 in 2023 en zelfs onder $ 0,1 in 2024. Voor 2022, 2023 en 2024 worden de volgende jaarlijkse dieptepunten en hoogtepunten vermeld:

 • 2022: jaarlijks hoog = $ 0,39, jaarlijks laag = $ 0,19
 • 2023: jaarlijks hoog = $ 0,26, jaarlijks laag = $ 0,10
 • 2024: jaarlijks hoog = $ 0,11, jaarlijks laag = $ 0,06

Dit toont in de loop van de tijd een sterke bearish trend, waarbij de prijs van Ripple XRP daalt naar de laagste prijs sinds 2017.

Gelukkig heeft het platform Changelly een meer optimistische kijk.

Volgens zijn voorspellingen zal Ripple in 2022 tussen $ 0,5 en $ 1 schommelen, oplopend tot $ 3,84 in 2023, $ 4,20 in 2024 en $ 5,10 in 2025..

Het geeft echter toe dat dit het beste scenario is, waarin wordt erkend dat de realiteit misschien niet zo helder is.

De Crypto Coin Society houdt vast aan zijn optimistische vooruitzichten en beweert dat ze verwachten dat de prijs van XRP ergens in 2022 $ 2,50 zou kunnen bereiken – een enorme stijging van 854%. Er zijn verschillende factoren die dit niveau van verandering mogelijk zouden kunnen aandrijven. Nu regeringen onder toenemende druk komen te staan ​​om de cryptocurrency-industrie te reguleren, is Ripple beter geplaatst dan de meeste conventionele crypto’s om eventuele regelgevende maatregelen te doorstaan.

Volgens de analist CryptoWhale: “Het enige project in de hele markt dat aandringt op Crypto-voorschriften is XRP. Ze weten dat zodra deze regels worden toegevoegd, het bijna elke andere altcoin volledig zal vernietigen en de vraag van XRP omhoog zal schieten. ”

CryptoWhale gelooft dat als de Britse of Amerikaanse regering een consensus bereikt over cryptocurrency-regelgeving, de vraag naar Ripple omhoog zal schieten. Omdat Ripple al jaren ‘stilletjes samenwerkt met overheidsinstanties om naleving te garanderen’, is de kans veel kleiner dat het wordt gebeten door nieuwe regels of belastingmaatregelen waardoor investeerders wegrennen van meer conventionele crypto’s..

Een andere factor die mogelijk een meer bullish 2022-2025 zou kunnen signaleren, is precies datgene waardoor de cryptomarkt in maart vorig jaar in een stroomversnelling kwam – het coronavirus. ZyCrypto heeft voorspeld dat de pandemie omgekeerd de prijs van Ripple XRP zou kunnen doen stijgen, omdat het transacties op afstand veel gemakkelijker mogelijk maakt dan veel meer traditionele betalingsproviders. Hoewel dit in dit stadium nog steeds wordt vermoed, zouden we in de komende vijf jaar meer optimistische Ripple XRP-prijsvoorspellingen kunnen zien?

Het lijkt erop dat dit het geval kan zijn. Het platform WalletInvestor biedt een van de meest bearish Ripple XRP-voorspellingen voor de korte termijn, en gaat zelfs zo ver dat het geen goede investering voor een jaar is, aangezien de prijs zou kunnen dalen tot $ 0,24.

Als langetermijninvestering verwacht het echter dat Ripple veel beter zou kunnen presteren. Volgens zijn voorspellingen zou de waarde van het Ripple XRP-token tegen het einde van 2021 kunnen stijgen tot $ 0,76, oplopen tot $ 0,98 in 2022, en tegen 2025 een gemiddelde prijs van $ 2,32 kunnen bereiken..

Cryptoground heeft een vergelijkbare projectie gegeven. Met behulp van zijn in-house deep learning-algoritme om de prestaties van Ripple XRP uit het verleden te analyseren, heeft het systeem de volgende prijzen voorspeld in de aanloop naar 2025:

xrp koersvoorspellingsgrafiek

Cryptoground denkt zelfs dat de Ripple-prijs in 2021 $ 0,6 zal zijn, eind 2022 $ 1,18, eind 2023 $ 1,56, eind 2024 $ 1,78 en eind 2025 een indrukwekkende $ 2,10..

Zal de prijs van Ripple (XRP) stijgen in 2022-2025?

Na de potentiële winst van 2021 zou 2022 een precair jaar kunnen worden. Hoewel Digital Coin Price en Changelly optimistisch zijn over het potentieel van Ripple, voorspellen ze dat het respectievelijk $ 0,5-1 en $ 0,754248 waard kan zijn,

De jury is eruit. Met zoveel verschillen in de bovenstaande voorspellingen, hebben we enkele aanvullende Ripple XRP-prijsvoorspellingen voor 2022-2025 samengesteld:

laten we eens kijken naar enkele voorspellingen van Ripple XRP-experts voor de komende jaren:

2022

 • Crypto Coin Society: $ 2,5
 • CryptoWhale: $ 3,2
 • Wallet Investor: $ 1,45

2023

 • Ruilbeesten: $ 0,7
 • Coingape: $ 10

2024

 • Coingape: $ 15
 • Wallet Investor: $ 1,247 (maximaal)

2025

 • Cryptoground: $ 1,9
 • Coinpedia: $ 6,20
 • Prime XBT: $ 6
 • Investeringshaven: $ 20
 • Ripple Coin News: $ 70
 • Wallet Investor: $ 1,465 (maximaal)

Conclusie: Ripple (XRP) prijsvoorspellingsvoorspelling

De onderstaande voorspellingscijfers schetsen enkele van de Potentieel hoog en laag van Ripple (XRP) prijsvoorspellingsprognoses in 2021, 2022, 2023, 2024 en 2025 aangeboden door technische analisten en branchedeskundigen.

Jaar Hoog Laag
2021 $ 0,95 $ 0,25
2022 $ 2,5 $ 1,2
2023 $ 7,5 $ 3,2
2024 $ 15,3 $ 4,1
2025 $ 26 $ 5,6

Zou u overwegen om XRP te kopen??

koop rimpel

Hoe is de prijs van Ripple in het verleden veranderd??

Hoewel de prijs van Ripple nooit de duizelingwekkende hoogte van Bitcoin heeft bereikt, die in december 2020 $ 23.000 per token bereikte, heeft het nog steeds enkele dramatische schommelingen meegemaakt in de 8 jaar sinds het voor het eerst werd gelanceerd.

Het analyseren van de prestaties van een cryptocurrency in het verleden is een van de belangrijkste stappen die u moet nemen als u op zoek bent naar de beste crypto’s om in te investeren, dus laten we eens kijken hoe de prijs van Ripple XRP in het verleden is veranderd..

Ripple XRP werd voor het eerst genoteerd op een cryptocurrency-beurs op 4 augustus 2013 tegen een prijs van $ 0,01. Vanaf dat moment tot december 2019 kunnen we zien hoe deze prijs is gestegen door naar de grafiek van Coinlib.io te kijken:

xrp-prijsgrafiek

Zoals we op de grafiek kunnen zien, bleef de prijs van Ripple XRP relatief stabiel tot 2017. Dit jaar was een recordjaar voor de cryptocurrency-industrie. De prijs van Bitcoin steeg met 2.000% – maar dit was niets vergeleken met Ripple, dat maar liefst 36.000% groeide! De daaropvolgende crash was ongelooflijk snel, maar het heeft (nog) nooit meer de dieptepunten bereikt die het in de eerste vijf jaar had ervaren. Als de sombere voorspellingen van Wallet Investor en Long Forecast kloppen, kan dit veranderen.

Ripple is ongebruikelijk omdat de prijs relatief veerkrachtig bleef tijdens de coronavirus-crash in maart 2020. Tussen 1 maart en 1 april steeg de prijs van het actief van $ 0,163 naar $ 0,215, een groeipercentage dat tegen de algemene markttrend inging. Het liep ook voor op het spel toen de industriebrede bull-run eind 2020 plaatsvond.Hoewel de prijs van de meeste activa in december steeg, begon Ripple al op 1 oktober te groeien..

Tussen 1 oktober en 1 november steeg XRP van $ 0,242 naar $ 0,625. Dit was de hoogste prijs van het item sinds 2018. Helaas heeft het dit nog niet geëvenaard. Als sommige van de voorspellingen die we in dit artikel hebben gedaan correct zijn, kan dit binnenkort gebeuren..

Welke factoren beïnvloeden de prijs van Ripple XRP?

Naast het analyseren van de historische prijzen van Ripple, is het belangrijk om de belangrijkste factoren te identificeren die de prijs in de toekomst kunnen beïnvloeden. Dit maakt het gemakkelijker voor u om uw eigen voorspellingen te doen op basis van de huidige cryptocurrency-trends en uiteindelijk een weloverwogen antwoord te vinden op de vraag ‘moet ik in Ripple investeren?’

Laten we eens kijken naar de belangrijkste factoren die de prijs van XRP kunnen beïnvloeden.

De SEC-rechtszaak

Eind december 2020 heeft de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) een rechtszaak aangespannen tegen het Ripple XRP-platform, de CEO Brad Garlinghouse en de voorzitter voor de verkoop van niet-geregistreerde effecten ter waarde van $ 1,3 miljard. Garlinghouse noemde de rechtszaak ‘een aanval op crypto in het algemeen’ – en hoewel het incident nog geen bijzonder verwoestend effect heeft gehad op de prijs van XRP, kunnen beleggers zeker een prijscrash verwachten als de rechtszaak slaagt..

Garlinghouse vertelde CNN: "De SEC heeft fundamenteel ongelijk, zowel juridisch als feitelijk. De SEC heeft XRP toegestaan ​​om al meer dan acht jaar als valuta te functioneren, en we twijfelen aan de motivatie om deze actie te ondernemen enkele dagen voor de wijziging in de administratie."

Voorschriften voor cryptovaluta

Het aanbreken van nieuwe cryptocurrency-voorschriften heeft waarschijnlijk invloed op de prijs van bijna elke crypto op de markt. Maar zoals we eerder in dit artikel vermeldden, zijn veel experts van mening dat Ripple beter in staat is om de storm van streng overheidsingrijpen te doorstaan. Als gevolg hiervan, hoewel nieuwe regelgeving waarschijnlijk onzekerheid bij beleggers zal veroorzaken en de prijs van conventionele crypto’s zou kunnen verlagen, kan dit de prijs van Ripple doen stijgen..

Vraag en aanbod

Hoe groter de vraag naar cryptocurrency en hoe lager het aanbod, hoe groter de kans dat we een prijsstijging zien. In tegenstelling tot crypto’s zoals Bitcoin, wordt de waarde van Ripple nauw gecontroleerd door het moederbedrijf, Ripple Lab. Het bedrijf bezit momenteel meer dan de helft van alle totale Ripple-tokens om de prijs onder controle te houden. Als Ripple Lab echter plotseling zou besluiten deze te verkopen, zou het de markt overspoelen met nieuwe tokens, wat een enorm effect zou hebben op de prijs..

Walvisbots

De aanwezigheid van zogenaamde walvisrobots op cryptocurrency-uitwisselingen kan de prijs van crypto-tokens enorm manipuleren. Walvisrobots zijn grote houders die software uitvoeren die automatisch transacties uitvoert, vaak op een groot aantal verschillende platforms en activa tegelijk. Dit resulteert in het kunstmatig creëren van volatiliteit, wat bijgevolg de prijs van cryptocurrencies omhoog of omlaag drijft.

Digitale transformatie in de financiële sector

Digitale transformatie is tegenwoordig een van de belangrijkste modewoorden in de financiële sector. Volgens recente statistieken heeft een derde van alle financiële dienstverleners in het VK ‘digitale transformatie’ aangemerkt als hun belangrijkste bedrijfsprioriteit voor de komende jaren..

Met hoge wisselkoersen en verouderde systemen die het voor bedrijven moeilijker maken om online betalingen te doen, zullen er meer geneigd zijn naar technologie zoals Ripple te kijken. Het nieuws dat Ripple binnenkort in staat zal zijn om slimme contracten aan te bieden, maakt dit des te waarschijnlijker – en als meer banken het gaan gebruiken, zal de vraag naar XRP toenemen, waardoor de prijs met succes wordt opgedreven..

Zou u overwegen om XRP te kopen??

koop rimpel

Belangrijkste punten

 • Het is momenteel de 7e grootste cryptocurrency ter wereld, na een daling van de 3e en 4e toppositie.
 • In tegenstelling tot de meeste cryptocurrencies, werkt Ripple XRP samen met een aantal grote fiat-banken om gemakkelijkere grensoverschrijdende betalingen mogelijk te maken.
 • Ripple werd gelanceerd in 2012 en werd voor het eerst genoteerd aan een cryptocurrency-beurs in augustus 2013 voor een prijs van $ 0,01
 • Santander, de Royal Bank of Canada en Crédit Agricole zijn slechts drie van de banken die Ripple XRP ondersteunen
 • Het aantal vermeldingen dat Ripple XRP op Twitter ontving, daalde in het eerste kwartaal met 16%
 • De meest optimistische Ripple XRP-voorspellingen beweren dat het in de nabije toekomst prijzen van $ 200 zou kunnen halen
 • Volgens de berekeningen van Digital Coin Price is de laagste prijs die Ripple in 2021 zal behalen $ 0,574406. Dit aspect van zijn voorspelling is al achterhaald.
 • Volgens een analyse van analist Shyna in Trading View zou de prijs van het activum zo kunnen worden ingesteld dat het door een weerstandsniveau van $ 0,5 heen breekt om $ 1 te bereiken..
 • Long Forecast voorspelt een jaarlijks dieptepunt van $ 0,27 en een jaarlijks hoogtepunt van $ 0,47 voor 2021.
 • Digital Coin Price verwacht dat het activum de mijlpaal van $ 1 zal bereiken in 2024, waarbij de prijs blijft stijgen tot 2028.
 • Long Forecast gelooft dat de prijs van Ripple XRP de komende jaren zal blijven dalen, tot onder $ 0,2 in 2023 en zelfs onder $ 0,1 in 2024..
 • Volgens Changelly zal Ripple in 2022 tussen $ 0,5 en $ 1 schommelen en in 2023 naar $ 3,84 stijgen..
 • Factoren die de prijs van Ripple XRP kunnen beïnvloeden, zijn onder meer de SEC-rechtszaak, cryptocurrency-regelgeving, de relatie tussen vraag en aanbod, walvisrobots en digitale transformatie in de financiële sector.
 • Het meest explosieve jaar van Ripple was 2017, toen de prijs met 36.000% omhoogschoot

Als u op zoek bent naar Ripple XRP-prijsvoorspellingen voor 2021-2025, hopen we dat u dit artikel nuttig heeft gevonden. Investeren in cryptocurrency is notoir riskant en het is van vitaal belang om een ​​robuuste risicobeheerstrategie te hebben als u overweegt om Ripple XRP aan uw portefeuille toe te voegen – vooral omdat de huidige voorspellingen voor cryptocurrency enorm variëren als het gaat om de prijs van XRP in 2021-2025.

Volgens deze voorspellingen en het advies van Brad Garlinghouse, CEO van Ripple Lab, lijkt het erop dat je het beste in Ripple XRP kunt investeren als je bereid bent om het lange spel te spelen. Het is onwaarschijnlijk dat we een dramatische prijsstijging zullen zien, maar de grafieken suggereren dat het een slimme investering kan zijn voor degenen die graag langetermijnposities innemen.

Als je je geïnspireerd voelt om te overwegen handelen in Ripple, of dit artikel heeft wat extra inzicht gegeven in uw bestaande handelskennis, misschien bent u blij te weten dat etoro de mogelijkheid biedt om te handelen met Crypto-activa en CFD’s op maximaal 90+ cryptocurrencies. Crypto-handelaren kunnen een gediversifieerde portefeuille opbouwen met de meest populaire munten.

eToro – Koop Ripple met 0% commissie

trading rimpel

Aanmelden voor eToro en begin met het handelen in Ripple of het kopiëren van top XRP-investeerders zonder extra kosten. Er zijn geen beheerskosten of andere verborgen kosten aan verbonden.

etoro makelaar

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Kan XRP $ 10 bereiken??

Om ervoor te zorgen dat Ripple XRP een waarde van $ 10 bereikt, zou het huidige circulerende aanbod ongeveer $ 10 miljard waard moeten zijn, terwijl het totale aanbod (99.990.887.319 XRP) ongeveer $ 23 miljard waard zou moeten zijn..

Aangezien het circulerende aanbod van Ripple momenteel 45.312.488.850 XRP bedraagt, hebben we nog een lange weg te gaan voordat deze voorspelling uitkomt. Dit is misschien teleurstellend nieuws voor iedereen die wanhopig wil weten “ zal XRP $ 10 bereiken? ” Hoewel het zeer onwaarschijnlijk is dat dit in de komende 5 jaar zal gebeuren, sluiten crypto-experts niet uit dat XRP in 2030 of 2040 $ 10 zou kunnen bereiken. Als de Amerikaanse dollar zou crashen in de nasleep van het coronavirus, zou dit doel veel eerder kunnen worden getroffen.

Is XRP een goede investering voor 2021?

Het antwoord op ‘is XRP een goede investering voor 2021’ zal uiteindelijk afhangen van uw investeringsstrategie. Als u op zoek bent naar een munt die u in 2021 snelle winsten zou kunnen opleveren, is Ripple XRP waarschijnlijk niet uw beste keuze, aangezien over het algemeen wordt voorspeld dat de waarde van de munt zal dalen voordat deze weer begint te stijgen..

Als u echter in 2021 XRP aan uw portefeuille toevoegt met de bedoeling uw positie de komende vijf jaar vast te houden, kan dit een slimme investering voor u zijn..

Zal XRP $ 1000 bereiken?

Nee, Ripple XRP zal nooit $ 1000 bereiken. Dit komt omdat de totale oplage minder is dan 100 miljard, wat betekent dat het een marktkapitalisatie van $ 100 biljoen zou moeten hebben om een ​​prijs van $ 1000 te halen..

Hoeveel zal XRP waard zijn in 2021?

XRP zou tegen 2021 $ 1,40 kunnen bereiken.

Wat zal Ripple XRP waard zijn in 2025?

Ripple XRP zou in 2025 meer dan $ 4,5 waard kunnen zijn.

Verder lezen:

Is Ripple een goede investering en moet ik in Ripple investeren??

Wat zal de Ripple XRP-prijs in 2021 drijven?

Top 10 cryptocurrencies om in 2021 te investeren

Ethereum VS. Ripple: welke zou in uw portfolio moeten staan?

Voors en tegens van investeren in Ripple, wordt het een miljonairmaker?

Ripple is een van de meest populaire cryptocurrencies in de VS.?

Top 10 belangrijkste cryptocurrencies anders dan Bitcoin

Zoals altijd zijn de Ripple-prijsvoorspellingen die in dit artikel worden besproken, de mening van de brancheanalisten. Daarom raden wij ten zeerste onafhankelijk onderzoek en / of overleg met een gekwalificeerde professional aan alvorens investeringsbeslissingen te nemen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me