Stellar Lumens Prijsvoorspelling 2021, zullen we zien dat XLM terugkeert?

Stellar Lumens (XLM) trekt de belangstelling van investeerders in cryptocurrency en het nieuws over prijsvoorspellingen voor 2021 warmt op. De cryptocurrency, ontwikkeld door de Stellar Development Foundation, won aan populariteit tijdens de cryptocurrency-bubbel van 2017.

Stellar Lumens XLM verhoogde zijn marktkapitalisatie en zijn waarde aanzienlijk en werd een van de meest vertrouwde valuta’s op de markt. De cryptocurrency, XLM, kreeg te maken met een terugval in fortuinen, dankzij de neergang in de cryptocurrency-markt. In de afgelopen maanden heeft het een prestatieverbetering gezien. Laten we eens kijken naar de prijsvoorspelling van Stellar Lumens voor de korte en lange termijn.

Als je Stellar XLM snel en gemakkelijk wilt kopen, ga dan naar eToro Exchange!

Deze gids is bedoeld om alles te bieden, van diepgaande technische analyse tot fundamentele analyse om een ​​compleet 360-gradenbeeld van Stellar-lumen te krijgen, en we zullen ook Stellar XLM-prijsvoorspellingen van experts uit de financiële sector bieden. Tegen het einde heb je een beter idee van deze altcoin en kijk je of Stellar Lumens een goede investering is of niet.

Wat is Stellar Lumens?

Jed McCaleb richtte Stellar Lumens op in 2014. Hoewel het niet in de buurt van een zware slagman is als Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) of Ripple (XRP), behoort het tot de top 20 van cryptocurrencies. McCaleb is ook de oprichter van Mt.Gox en is de mede-oprichter van Ripple. Jed McCaleb wordt gecrediteerd voor het pionieren van de crypto-ruimte, waardoor het wordt wat het nu is. McCaleb werkte samen met Joyce Kim om Stellar te lanceren.

Na de lancering van Stellar richtten ze de Stellar Foundation op, in samenwerking met Patrick Collinson, de CEO van Stripe. De Stellar Foundation is een non-profitorganisatie die de ontwikkeling en adoptie van het Stellar Lumens-betalingsnetwerk ondersteunt.

Stellar ontving $ 3 miljoen aan startkapitaal van Patrick Collinson en Stripe. Sindsdien heeft de Stellar Foundation ook financiering ontvangen van andere partners. Het heeft zichzelf bewezen als een oplossing voor grensoverschrijdende betalingen, waardoor individuen die geen toegang hebben tot het banksysteem een ​​schat aan rijkdom krijgen en een manier om geld over te maken met minimale transactiekosten..

Stellar staat ook bekend om hun samenwerking met IBM en het bouwen van de IBM World Wire – een wereldwijd netwerk voor gereguleerde financiële instellingen om tegelijkertijd grensoverschrijdende betalingen in realtime te vereffenen en af ​​te wikkelen..

Wat is XLM?

XLM is de eigen cryptocurrency van Stellar Lumens, die de Stellar-blockchain aandrijft. In totaal zijn er 100 miljard XLM gemaakt. Het aantal zou toenemen tot een totaal aanbod van 105 miljard was bereikt. Stellar-gebruikers hebben echter hun veto uitgesproken over dit plan in 2019. De Stellar Foundation heeft de XLM-economie gereguleerd, waardoor XLM is teruggebracht van 105 miljard naar 50 miljard.

Het gebruik van XLM als brandstof voor transacties op het Stellar Lumens-netwerk geeft de cryptocurrency ook waarde. Van de 50 miljard XLM-tokens zijn er 20 miljard in omloop op de markt, terwijl de rest in bewaring is van de Stellar Foundation.

Stellar Lumens prijsvoorspelling en prijsgeschiedenis

Stellar Lumens maakt al een tijdje een moeilijke periode door, waarbij de waarde van de cryptocurrency onder de voorspelde niveaus daalt. Er zijn echter dingen op zoek naar de crypto. Stellar Lumens biedt grensoverschrijdende betalingstechnologie en de verwachting is dat de groeiende populariteit van de cryptocurrency de groei op de lange termijn zal stimuleren.

Momenteel wordt XLM verhandeld tegen $ 0,239064 en de marktkapitalisatie is $ 25,2 miljard. Deze cryptocurrency had zijn laagste prijs in 2017 en werd verhandeld tegen $ 0,002. Het organiseerde een heropleving en bereikte zijn hoogste prijs ooit van $ 0,93.

De cryptocurrency-markt als geheel kende een daling, en XLM was geen uitzondering. Dankzij de bearmarkt behoorde de cryptocurrency tot de slechtst presterende cryptocurrency in de cryptovaluta en verloor meer dan 90% van zijn waarde ten opzichte van de recordprijzen die het in 2018 vaststelde. XLM eindigde 2018 met een prijs van $ 0,09.

2019 begon ook op een vergelijkbare manier voor XLM, waarbij de cryptocurrency de niet benijdenswaardige reputatie verdiende een van de slechtst presterende valuta te zijn. De hoogste prijs die XLM in 2019 behaalde was $ 0,16 en noteerde een lage prijs van $ 0,04. De XLM-prijs steeg in 2020, maar daalde al snel tot $ 0,03.

stellaire prijsgrafiek

Volgens de prijsvoorspelling van Stellar Lumens zal XLM echter een bull run meemaken, dankzij de hernieuwde interesse in de cryptomarkt door investeerders en een toename van DeFi-projecten. Het is moeilijk te voorspellen hoe hoog de cryptocurrency nauwkeurig zal gaan. Volgens prijsvoorspellingen zou de XLM tegen het einde van 2021 meer dan $ 1 kunnen bedragen.

Lees meer: ​​wat zal de stellaire prijs in 2021 drijven?

Technische analyse van Stellar Lumens

Technische analyse helpt investeerders en experts de langetermijngroei van een actief en de verwachte waarde ervan te begrijpen. Het doet dit door middel van grafiekpatronen, trends en andere marktsignalen. Omdat XLM een vrij nieuwe cryptocurrency is, kan het volatiliteit ervaren en nieuwe hoge en lage records vestigen. Laten we eens kijken naar de prijsvoorspelling van Stellar Lumens door cryptocurrency-experts en de prijsvoorspelling voor 2021-2025.

Zou u overwegen om in te investeren Stellaire XLM?

Stellar Lumens prijsvoorspelling door cryptocurrency-experts

Cryptocurrency-experts hebben hun eigen prijsvoorspelling voor Stellar Lumens gegeven, waardoor beleggers kunnen beslissen of ze al dan niet in Stellar Lumens (XLM) moeten investeren en hoeveel de waarde van XLM kan stijgen.

Laten we eens kijken naar wat de prijsvoorspellingsexperts van Stellar Lumens voor 2021 zeggen. Hier zijn enkele prijsvoorspellingen van Stellar Lumens.

Crypto-beoordeling heeft voorspeld dat XLM zal stijgen naar $ 0,46 in 2021.

Langere prijsvoorspellingen stellen dat Stellar Lumens $ 0,69 zou kunnen bereiken. De meeste experts zijn van mening dat deze voorspellingen nogal ingetogen en bescheiden zijn, gezien de prestaties van XLM in het verleden.

CoinSwitch heeft voorspeld dat het partnerschap van Stellar Lumen met IBM en verschillende regeringen de prijs van XLM in 2021 naar $ 1 zal doen stijgen.

Beesten ruilen heeft een conservatieve prijsvoorspelling van Stellar Lumens gemaakt. Volgens de voorspelling zal XLM op korte termijn rond de $ 0,10 liggen.

CryptoGround heeft voorspeld dat XLM in 2021 rond een prijs van $ 0,74 zal worden verhandeld

Stellar Lumens Prijsvoorspelling 2021

Hier zijn enkele van de XLM-prijsvoorspellingen voor 2021:

Portemonnee-investeerder heeft een prognose voor één jaar van $ 0,3045 en een prognose voor vijf jaar van $ 0,459 voorspeld.

Investeren Haven was nogal optimistisch over de prijs van XLM en voorspelde dat de prijs in 2021 $ 4 zou kunnen bereiken. Deze prijs is haalbaar als er geen beveiligingslekken zijn en de cryptocurrency-sector goed presteert.

Monetize.info is van mening dat de prijs van XLM in 2021 $ 3 zou kunnen bedragen, dankzij de partnerschappen met IBM, Stripe en Deloitte.

Prijsvoorspelling van Stellar Lumens 2022-2023

De waarde van XLM zal gedurende het grootste deel van 2022 tussen $ 0,60 en $ 0,70 liggen. Er kan ergens rond augustus een lichte waardedaling zijn, maar de verwachting is dat XLM tussen $ 0,60 en $ 0,70 zal blijven. Tegen 2023 zullen we de waarde van XLM waarschijnlijk zien toenemen tot $ 0,80 . Verwacht wordt dat Stellar tegen het einde van het jaar ergens tussen de $ 1 en $ 1,50 zal stijgen.

Prijsvoorspelling van Stellar Lumens 2024-2025

De meeste experts zijn van mening dat de prijs van XLM tegen het einde van 2025 rond de $ 3 zal liggen. Als we het vergelijken met de huidige waarde, is het een stijging van 600%.

Prijsvoorspelling van stellaire lumen: conclusie

Stellar Lumens heeft een aanzienlijk potentieel en we zouden de prijs snel kunnen zien stijgen. Dit is onderhevig aan voorwaarden zoals marktstabiliteit en de prestaties van Bitcoin.

Verschillende Stellar Lumens-prijsvoorspellingsmodellen voorspellen dat de cryptocurrency een van de meest gewilde cryptocurrencies in de crypto-ruimte zou kunnen worden, en de waarde zou kunnen oplopen tot $ 5 of meer.

De onderstaande voorspellingscijfers schetsen enkele van de Potentieel hoge en lage prijsvoorspellingen van Stellar Lumens XLM in 2021, 2022, 2023 en 2025 aangeboden door technische analisten en experts uit de Crypto-industrie.

Jaar Hoog Laag
2021 $ 0,75 $ 0,17
2022 $ 1,25 $ 0,36
2023 $ 2,5 $ 0,80
2025 $ 4,2 $ 1,32

Als u op zoek bent geweest naar een betrouwbare prijsvoorspelling van Stellar Lumens en u zich afvraagt ​​‘is XLM een goede investering?’, Dan hopen we dat dit artikel u nuttig heeft gevonden. Volgens de voorspellingen die we hier hebben opgenomen, kan XLM een mooie toekomst tegemoet gaan.

eToro – Beste makelaar om te kopen Stellaire XLM

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me