Stellar Price Prediction Forecast – Hoeveel zal Stellar XLM waard zijn in 2021 en daarna?

Stellar XLM-prijsvoorspellingsvoorspelling:

Hoeveel zal Stellar waard zijn in 2021 en daarna?

Zal Stellar opstijgen of crashen? Lees onze Stellar XLM-prijsvoorspelling 2021-2025

Op zoek naar Stellar-voorspelling 2021-2025? Of worstelde u met het beantwoorden van de vraag ‘is Stellar een goede investering? Je bent op de juiste plek. We delen de beste prijsvoorspellingen van Stellar voor 2021 en daarna. we bekijken Stellar XLM om erachter te komen wat de experts te zeggen hebben over de toekomstige prestaties en hoeveel Stellar waard zal zijn in 2021 en daarna.

Aanvankelijk aangeduid als ‘The Secret Bitcoin Project’, Stellair (XLM) werd in 2014 gelanceerd door Ripple mede-oprichter Jed McCaleb. Sindsdien is het de elfde grootste cryptocurrency ter wereld geworden. De huidige marktkapitalisatie is $ 3.307.763.271 en de prijs van zijn eigen valuta, Lumens, is een bescheiden $ 0,152991.

In de afgelopen zes jaar heeft het Stellar-netwerk de aandacht getrokken van verschillende spraakmakende ondernemingen. Van IBM tot Deloitte, Stellar drijft apps en betalingssystemen aan voor enkele van de grootste bedrijven ter wereld. Maar wat kunnen we verwachten om in de toekomst geweldige dingen te zien??

De prijs van Stellar (XLM) is nooit torenhoog geweest. Maar nadat de recente bull-run van de markt zijn prijs van $ 0,152991 in oktober naar $ 0,3258 vandaag heeft gestuurd (en zijn marktkapitalisatie van $ 3.307.763.271 naar $ 7.567.856.726), vraagt ​​u zich misschien af ​​of deze de komende vijf jaar zal stijgen..

De industrie is geen onbekende in vluchtigheid. In 2017/18 zorgde een marktbrede bull-run ervoor dat de meeste activa een recordhoogte (ATH) bereikten. De effecten duurden echter niet lang en het is begrijpelijk dat veel mensen bang zijn dat hetzelfde weer zal gebeuren. Dus, verwachten experts uit de industrie dat de prijs van XLM zal dalen? Of kunnen we een nieuwe ATH verwachten?

Of u nu een huidige Stellar-investeerder bent of iemand die wil weten dat ‘een geweldige investering is’ en meer wilt weten over de technologie, lees verder. In dit artikel zullen we enkele van de beste prijsvoorspellingen van Stellar onderzoeken om erachter te komen of de XLM-prijs de komende vijf jaar waarde zal winnen. Of u nu een huidige belegger bent die wil beslissen of u uw XLM wilt houden of verkopen, of iemand die overweegt om het actief aan uw portefeuille toe te voegen, we hebben hier alles verzameld wat u moet weten..

Als u Stellar XLM snel en gemakkelijk wilt kopen of erin wilt investeren, kunt u met 0% commissie, check out eToro Exchange!

Wat is Stellar XLM?

Voordat we gaan onderzoeken wat 2021-2025 voor Stellar in petto heeft, zullen we samenvatten hoe deze cryptocurrency werkt. Zoals we in de inleiding al aangaven, bestaat Stellar XLM uit twee hoofdcomponenten: het open-source gedecentraliseerde betalingsnetwerk, Stellar, en zijn eigen valuta, Lumens (XLM).

Gezien het feit dat Jed McCaleb eerder Ripple heeft opgericht, zal het je waarschijnlijk niet verbazen dat Stellar sterk gefocust is op het faciliteren van grensoverschrijdende betalingen. Een belangrijk verschil tussen Stellar en Ripple zijn echter hun doelgroepen. Hoewel Ripple het voor banken gemakkelijker maakt om geld over te maken zonder zich zorgen te hoeven maken over wisselkoersen en kosten, heeft Stellar zichzelf gepositioneerd als een digitale oplossing voor mensen die dagelijkse betalingen willen doen..

De cryptocurrency is eigendom van een non-profitorganisatie die beweert dat het primaire doel is om financiële vrijheid te bieden aan mensen met beperkte toegang tot betrouwbare instellingen. Uiteindelijk hoopt het een wereldwijd netwerk te creëren. Dit zou betekenen dat iemand een internationale betaling in zijn eigen valuta zou kunnen doen en de ontvanger in die van hem zou bereiken, zonder de kosten en trage transactietijden die traditioneel geassocieerd worden met grensoverschrijdende betalingen..

Elke Stellar-transactie kost slechts 0,0001 XLM aan kosten en duurt minder dan zes seconden om te verwerken. (Vergelijk dit met Bitcoin, dat wel een uur kan duren om een ​​enkele transactie te verwerken). En dat is niet het enige verschil tussen Bitcoin en het zogenaamde ‘Secret Bitcoin Project’. Omdat het totale aanbod oorspronkelijk elk jaar met 1% zou toenemen, stond Stellar bekend als een inflatoire valuta. In theorie zou dit het een stuk schaalbaarder hebben gemaakt dan Bitcoin, waarvan momenteel wordt verwacht dat het zijn maximale aanbod rond het jaar 2030 zal bereiken..

Of u nu een bestaande investeerder bent of iemand die op zoek is naar het extra zetje om Stellar aan zijn portefeuille toe te voegen, blijf lezen voor meer informatie. In dit bijgewerkte artikel hebben we enkele van de meest aantrekkelijke prijsvoorspellingen voor Stellar XLM voor de komende vijf jaar verzameld.

Stellaire prijsvoorspellingen op korte termijn: 2021

Stellaire prijsvoorspelling voor 2021

Wat voorspellen crypto-experts voor Stellar XLM in 2021?

Gaat Stellar XLM omhoog in 2021? Na de laatste bull run van de cryptovalutamarkt vragen veel beleggers zich af wat 2021 inhoudt voor de prijs van XLM. Als je je afvraagt ​​‘is Stellar XLM een goede investering in 2021?’, Lees dan verder om erachter te komen wat de beste crypto-analisten te zeggen hebben..

Dus, nu we hebben samengevat wat Stellar precies is, laten we eens kijken naar wat we kunnen verwachten dat er in 2021 met de XLM-prijs zal gebeuren.

Toen we in oktober voor het eerst een artikel over Stellar XLM-prijsvoorspellingen deelden, had WalletInvestor een van de meest bearish voorspellingen. Het platform was van mening dat het activum in de loop van het jaar een algemene neerwaartse trend zou volgen en 2021 zou afsluiten met een waarde van ongeveer $ 0,08. Dus, hoe zijn de voorspellingen de afgelopen maanden veranderd??

Zoals we in de bovenstaande grafiek kunnen zien, heeft WalletInvestor zijn prognoses drastisch gewijzigd! Volgens zijn onderzoek is de prijs van XLM vastgesteld voor zijn op een na meest succesvolle jaar aller tijden, met een nieuwe substantiële bull-run voorspeld voor november-december. Hoewel het verwacht dat de prijs het hele jaar door zal fluctueren, gelooft het niet dat Stellar ooit onder $ 0,2 zal dalen..

Tegen het einde van 2021 zouden we geweldige prijzen van $ 0,448 kunnen zien – de hoogste prijs van het actief sinds 2018.

Als dit waar is, zou het geweldig nieuws zijn voor beleggers die zich afvragen ‘gaat Stellar XLM omhoog?’. In de aanloop naar de bull-run van de markt heeft de cryptocurrency twee nogal teleurstellende jaren achter de rug. Dit heeft er zelfs toe geleid dat sommige mensen zich afvroegen ‘is Stellar Lumens dood?’ Maar zoals we kunnen zien aan de hand van de voorspelling van WalletInvestor, kan dit underdog-item worden ingesteld op een veel betere toekomst.

Onze tweede prijsvoorspelling op korte termijn komt van Trading Beasts.

Volgens Trading Beasts zou de toekomst van Stellar rooskleuriger kunnen zijn. Het handelsplatform heeft voorspeld dat de prijs van XLM in december 2021 een maximale prijs van $ 0,53 zou kunnen bereiken.

Net als WalletInvestor verwacht Trading Beasts dat de prijs van Stellar Lumens tegen het einde van 2021 zal stijgen, met de hoogste wijzigingspercentages gepland voor november en december. Hoewel de minimale voorspellingen niet verbluffend optimistisch zijn, laten ze nog steeds een verbetering zien ten opzichte van de huidige prijs, terwijl de gemiddelde voorspellingen ongelooflijk bemoedigend zijn. Ze geven aan dat Stellar een bijzonder succesvol jaar tegemoet zou kunnen gaan en gedurende 2021 boven de $ 0,4 zou blijven. Dit zou het actief naar het hoogste niveau brengen sinds het allereerste begin van 2018..

De voorspellingen van Trading Beasts zijn merkbaar statisch. Het verwacht niet dat de prijs van Stellar op enig moment onder de $ 0,2 zal dalen.

Het platform is het eens met het idee dat XLM in 2021 richting $ 0,7 zou kunnen stijgen.

Voor onze laatste prijsvoorspelling op korte termijn hebben we ons gewend tot Digital Coin Price. De vooruitzichten zijn nogal volatieler dan die van zowel WalletInvestor als Trading Beasts, maar het platform gelooft nog steeds dat Stellar XLM het jaar tegen een hogere prijs zal afsluiten dan de huidige $ 0,3258..

Hoewel deze grafiek er niet zo bemoedigend uitziet, is het belangrijk om je te concentreren op het feit dat Digital Coin Price gelooft dat Stellar $ 0,475 zal kosten voor bijna heel 2021..

(Er zijn blijkbaar maar een paar dagen waarop de prijs eind augustus en begin september zal dalen tot $ 0,471647). Dit maakt het eigenlijk een van de meest optimistische voorspellingen die we hebben gezien! Omdat het platform tegen het einde van februari een enorme bull-run – en daaropvolgende bearish aanpassing – heeft voorspeld, kunnen sommige beleggers het gevoel hebben dat ze een moeilijke rit tegemoet gaan. Maar als het jaarlijkse dieptepunt echt iets meer dan $ 0,47 is, zijn de vooruitzichten nog steeds ongelooflijk positief.

Veel investeerders vragen zich af ‘is Stellar XLM een goede investering in 2021?’ Volgens DigitalCoinPrice zijn de vooruitzichten positief. Het gelooft dat de prijs van Stellar XLM in 2021 het hoogste punt van $ 0,49 zal bereiken.

Over het algemeen zijn de prijsvoorspellingen van Stellar XLM 2021 gevarieerd. Aan de ene kant voorziet DigitalCoinPrice een hoge volatiliteit en de hoogste prijs van XLM in jaren. Aan de andere kant gelooft WalletInvestor dat de prijs van XLM in 2021 zal stijgen en uiteindelijk hoger zal handelen dan de huidige prijs..

Is Stellar dus een goede investering voor 2021? De korte-termijn-prijsvoorspellingen van Stellar die we in dit artikel hebben opgenomen, suggereren dat dit zo zou kunnen zijn. Niemand voorspelt dat XLM 2021 zal afsluiten tegen een lagere prijs dan de huidige waarde, wat een geruststellend teken zou moeten zijn voor investeerders.

De hamvraag is nu of de vooruitzichten op lange termijn even veelbelovend zijn als de korte termijn. Als u voorstander bent van een langetermijnbeleggingsstrategie, laten we dan eens kijken naar de prijsvoorspellingen van Stellar voor 2022-2025.

Heeft u overwogen om in te investeren Stellaire XLM?

Stellaire prijsvoorspellingen op lange termijn: 2022-2025

Wat voorspellen crypto-experts voor Stellar XLM in 2022 en daarna??

Veel crypto-investeerders willen graag weten wat de komende 5 jaar in petto kunnen hebben voor de prijs van stellaire XLM. Als u op zoek bent naar een Cardano-prijsvoorspelling voor 2025, of u zich zelfs afvraagt ​​‘moet ik in Stellar investeren?’, Blijf dan lezen. Het is belangrijk om vooruit te kijken om te zien hoe de prijs in de komende jaren kan veranderen. In dit gedeelte onderzoeken we de mogelijke prijsveranderingen van XLM tussen 2022 en 2025.

Zoals deze voorspellingen laten zien, zou Stellar Lumens (XLM) een van zijn beste jaren ooit kunnen worden. Maar wat kunnen we op de lange termijn verwachten? Voor 2022 heeft het Italiaanse cryptoplatform Previsioni Bitcoin de volgende voorspelling gedaan:

Previsioni Bitcoin rechtvaardigt zijn (buitengewoon bullish!) Voorspellingen omdat het gelooft dat de wereld de acceptatie van veel cryptocurrencies de komende jaren aanzienlijk zal verhogen. Zoals we kunnen zien, denkt het niet dat Stellar Lumens een uitzondering op deze regel is.

Volgens Previsioni Bitcoin-voorspelling zou de prijs van Stellar XLM tussen januari en mei 2022 kunnen stijgen van $ 1 naar $ 2! Zelfs $ 1 is een ongelooflijk optimistische voorspelling, dus dit is mogelijk opwindend nieuws voor investeerders.

Na een jaarlijks hoogtepunt van $ 2,130037 in augustus, gelooft Previsioni Bitcoin dat Stellar XLM in 2021 zal sluiten voor een prijs van $ 1,719757.

Aangezien de vorige ATH van XLM in 2018 slechts $ 0,897472 bedroeg, zou dit een ongelooflijk nieuw record zijn. Veel mensen denken misschien dat dit overdreven ambitieus is. Stellar heeft echter al bewezen dat de prijs binnen een maand kan verdubbelen, dus misschien is het niet zo onrealistisch als het op het eerste gezicht lijkt..

Voor onze tweede prijsvoorspelling op lange termijn zijn we teruggekeerd naar Digital Coin Price. Na het voorspellen van een bemoedigend 2021, wat verwacht het platform te zien in 2022-2025?

De voorspelling van Digital Coin Price voor Stellar XLM is ongelooflijk positief. Voor de komende jaren worden de volgende mijlpalen voorspeld:

Jaar Stellaire prijs
2021 0,52
2022 $ 0,62
2023 $ 0,72
2024 $ 0,83
2025 $ 1,25

Als langetermijninvestering verwacht het dat Stellar ongelooflijk positief zou kunnen presteren. Volgens zijn voorspellingen zou de waarde van de Stellar-prijs tegen het einde van 2021 kunnen stijgen tot $ 0,65, oplopend tot $ 0,75 in 2022, $ 0,84 in 2023, $ 0,91 in 2024 en een gemiddelde prijs van $ 1,50 bereiken in 2025..

Volgens zijn technische analyse verwacht Digital Coin Price dat de prijs van Stellar Lumens binnen de komende vijf jaar een nieuwe ATH zal bereiken. Het verwacht dat het grootste groeipercentage zal plaatsvinden in de loop van 2024-25, met een prijsstijging van ongeveer $ 0,2.

Als u zich afvraagt ​​‘wat zal Stellar Lumens waard zijn in 2030?’, Zult u waarschijnlijk blij zijn te zien dat Digital Coin Price gelooft dat het tegen 2030 een waarde van meer dan $ 2,5 zou kunnen hebben..

Helaas vindt Long Forecast dat we terug moeten komen op aarde. In schril contrast met de prijs van digitale munten (en vooral Previsioni Bitcoin), heeft dit platform een ​​sombere bearish voorspelling gedaan die de prijs van XLM in de loop van 2023 onder de $ 0,2 zou kunnen zien dalen. Voor 2024 worden de volgende prijzen vermeld:

Stellaire prijzen in 2024

Jan: $ 0,14

Februari: $ 0,11

Maart: $ 0,09

April: $ 0,10

Mei: $ 0,12

Juni: $ 0,14

Jul: $ 0,12

Augustus: $ 0,11

Sep: $ 0,13

Okt: $ 0,15

Nov: $ 0,17

Dec: $ 0,20

De consistent negatieve groeipercentages zijn ongelooflijk ontmoedigend, aangezien geen van de andere voorspellingen in dit artikel verwacht dat de prijs van XLM onder de huidige waarde zal dalen. Met een jaarlijks dieptepunt van $ 0,09 voorspeld voor februari en maart 2024, verwacht Long Forecast duidelijk niet dat de bullish trend van XLM zich op de lange termijn zal voortzetten. Hoewel het gelooft dat het activum voorlopig zal stijgen in de aanloop naar 2025, is het niet bepaald de bullish voorspelling waarop beleggers hadden gehoopt..

Aangezien het aantal positieve voorspellingen echter ruimschoots opweegt tegen deze bearish vooruitzichten, mogen we de hoop op de langetermijnvooruitzichten van Stellar nog niet verliezen. Het is belangrijk om een ​​mogelijk worstcasescenario in gedachten te houden om een ​​robuuste handelsstrategie te creëren, vooral omdat de markt op dit moment volatieler is dan ooit. Zoals vaak wordt gezegd in de handelswereld: plan voor het ergste, verwacht het beste!

Het cryptoplatform Prime XBT heeft technische analyse gebruikt om de volgende voorspellingen te doen, afgebeeld in deze grafiek:

De drie driehoeken die we groen gemarkeerd kunnen zien, zijn representatief voor een omgekeerd patroon van hoofd en schouders. Crypto-analisten hebben dit patroon geïdentificeerd als een patroon dat doorgaans voorafgaat aan een bullish run – vandaar de scherpe opwaartse trend van de voorspellingen van Prime XBT.

Het platform voorspelt een ongelooflijk optimistische toekomst voor Stellar XLM. Zoals we kunnen zien, plaatst de technische analyse van Prime XBT Stellar XLM op een mogelijke waarde van $ 1,25 in 2023.

Als deze voorspellingen juist zijn, zou dit betekenen dat Stellar XLM zijn vorige hoogste punt ooit (ATH) van $ 0,897328 zal inhalen..

Volgens de analyse van Coinliker hoeven investeerders die zich afvragen ‘zal de prijs van Stellar XLM stijgen?’ Zich nergens zorgen over te maken. Het gelooft dat Stellar jaar op jaar zal groeien tussen 2021 en 2025:

2021-2022: XLM-prijs: $ 0,64, groei: + 1,130%

2022-2023: XLM-prijs: $ 1,52, groei: + 2.820%

2025: XLM-prijs: $ 3,35, groei: + 6,340%

Coinliker beweert dat hoewel we denken dat deze voorspellingen extreem zijn, ze niet zo wild zijn als ze lijken. Het platform noemt de zich ontwikkelende technologie van het Stellar-netwerk, evenals de toegenomen acceptatie van XLM in verschillende gebruiksscenario’s, als sleutelfactoren die deze prijsstijging zouden kunnen stimuleren. Het is een bewering dat StormGain eens zijn met. Volgens het platform is een schatting van $ 2 in 2025 ‘conservatief’.

Stellar XLM zou kunnen worden ingesteld om voorbij zijn vorige ATH van $ 0,897328 te stijgen. Volgens de voorspellingen van Coinliker zou de ATH de komende vijf jaar zelfs meer dan verdrievoudigen.

Als langetermijninvestering verwacht het dat Stellar zeer goed zou kunnen presteren. Volgens zijn voorspellingen zou de waarde van de Stellar-prijs tegen het einde van 2021 kunnen stijgen tot $ 0,75, in 2022 tot $ 0,95 kunnen stijgen en tegen 2025 een gemiddelde prijs van $ 2,50 kunnen bereiken..

Hoeveel zal Stellar waard zijn in 2025?

Volgens de Stellar-prijsvoorspelling die wordt aangeboden door WalletInvestor.com, zal XLM naar verwachting stijgen tot $ 0,782 tegen het einde van 2021 en naar $ 0,96 tegen het einde van 2022, om te stijgen tot $ 2,35 in december 2025..

Op basis van Stellar-projecties van DigitalCoinPrice.com wordt verwacht dat de XLM-waarde de komende jaren aanzienlijk zal stijgen, handelend rond $ 0,63 in 2021, tegen $ 0,71 in december 2023 en tegen $ 1,255 in december 2025.

Longforecast voorspelt dat XLM eind 2025 $ 1,69 zal bereiken.

Extra Stellar (XLM) prijsvoorspellingen 2023-2025:

Stellaire prijsvoorspellingen 2021:

Crypto Coin Society: $ 1,332967

Investing Haven: $ 4

Mega Crypto-prijs: $ 5

Stellaire prijsvoorspellingen 2023:

Prime XBT: $ 1,25

Portemonnee Investeerder: $ 0,613

Ruilbeesten: $ 0,5554100

Stellaire prijsvoorspellingen 2025:

Muntschakelaar: $ 5

Ripple News: $ 3

Kapitein Altcoin: $ 5

Conclusie: Stellar XLM-prijsvoorspellingsvoorspelling

De onderstaande voorspellingscijfers schetsen enkele van de Potentieel hoog en laag van Stellar XLM-prijsvoorspellingsprognoses in 2021, 2022, 2023 en 2025 aangeboden door technische analisten en experts uit de Crypto-industrie.

Jaar Hoog Laag
2021 $ 0,82 $ 0,22
2022 $ 0,95 $ 0,46
2023 $ 1,32 $ 0,60
2025 $ 2,20 $ 0,90

Hoe is de prijs van Stellar in de loop van de tijd veranderd??

Om het meest nauwkeurige antwoord te vinden op de vraag ‘is Stellar XLM een goede investering?’, Is het analyseren van voorspellingen over cryptovaluta een geweldige manier om te beginnen. Het is echter ook belangrijk om zowel achteruit als vooruit te kijken. In het verleden behaalde resultaten kunnen een belangrijke indicator zijn voor toekomstig succes, daarom hebben we een korte gids samengesteld voor de prijs van XLM in de loop van de tijd.

Zoals we eerder vermeldden, kwam Stellar XLM voor het eerst op de markt in 2014. Dit betekent dat we zes jaar aan prijsveranderingen moeten onderzoeken. Deze grafiek van Nomics volgt de prijs van XLM:

Zoals we kunnen zien, was de prijs van Stellar XLM vóór 2017 ongelooflijk statisch. Na de eerste jaren van zijn leven te hebben gehandeld tussen $ 0,001 en $ 0,004, was de plotselinge groei in april, mei en juni 2017 volledig ongekend. Dit was echter nog maar het begin.

De cryptovalutamarkt als geheel kende een ongelooflijke groei tegen het begin van 2018. Dit was deels te danken aan het aantal nieuwe, derde generatie crypto’s dat werd gelanceerd, wat leidde tot een enorme interesse van beleggers. Het toegenomen handelsvolume in de hele branche zorgde ervoor dat de prijs van bijna elke cryptocurrency omhoog schoot – en Stellar XLM was geen uitzondering.

Met minder dan $ 1 ($ 0,897328) lijkt de ATH van Stellar misschien niet indrukwekkend in vergelijking met de ATH van Bitcoin van maar liefst $ 20.000. Dit was echter nog steeds een ongelooflijke stijging ten opzichte van de vorige prijzen van $ 0,001-0,004. Hoewel deze prijs in de loop van 2018 snel daalde, is hij nooit teruggekeerd naar dezelfde lage prijzen en blijft hij voor het grootste deel boven de $ 0,05.

Ongewoon bij cryptocurrencies was dat de prijs van XLM in maart 2020 niet crashte.De wereldwijde coronaviruscrash deed zich voor toen het vertrouwen van investeerders daalde in de nasleep van wereldwijde lockdown, waardoor de prijs van bijna elke grote valuta kelderde tussen 1 en 16 maart. Verrassend genoeg is de prijs van XLM in deze periode zelfs gestegen van $ 0,081985 naar $ 0,100722.

Dit zou er mogelijk op kunnen duiden dat XLM niet wordt beïnvloed door dezelfde factoren die doorgaans van invloed zijn op prijsschommelingen in de sector. Analisten hebben bijvoorbeeld al lang gemerkt dat veel andere valuta’s de volatiliteitsniveaus van Bitcoin weerspiegelen, omdat het een goede indicatie kan zijn van het beleggerssentiment. (In het volgende gedeelte van het artikel zullen we meer factoren onderzoeken die mogelijk van invloed zijn op de prijs van Stellar XLM).

Hoewel de waarde van XLM in maart niet in lijn was met de rest van de markt, was het gelukkig niet vrijgesteld van de industriebrede bullrun die in december 2020 de kop opstak. Tussen 16 november en 25 januari nam Stellar toe. van $ 0,0870 tot $ 0,278334 – een indrukwekkende procentuele stijging van 219,92414%! Nu de prijs van XLM nog steeds stijgt, hopen veel beleggers dat de bearish dagen van Stellar grotendeels voorbij zijn.

Klaar om in te investeren Stellaire XLM?

Welke factoren beïnvloeden de prijs van Stellar XLM?

De prijs van Stellar XLM kan veranderen op basis van een aantal interne en externe factoren. Om de meest nauwkeurige Stellar-prijsvoorspellingen voor 2021-2025 te maken en de vraag ‘gaat de prijs van Stellar XLM omhoog?’ Te beantwoorden, is het belangrijk om te begrijpen wat deze factoren zijn. Dit maakt het gemakkelijker om perioden van groei of afname te voorspellen op basis van huidige cryptocurrency-trends en andere wereldgebeurtenissen die de prijs van XLM kunnen beïnvloeden..

Vraag en aanbod

De relatie tussen vraag en aanbod is van invloed op de prijs van elke cryptocurrency (en valuta in het algemeen). Wanneer meer mensen XLM proberen te kopen dan verkopen, betekent dit dat het aanbod groter is dan de vraag. Dit duwt de prijs van XLM omhoog. Wanneer meer mensen proberen te verkopen dan kopen, betekent dit dat de vraag groter is dan het aanbod, wat een negatief effect heeft op de prijs.

Zowel vraag als aanbod worden beïnvloed door verschillende factoren. We hebben hieronder enkele van de belangrijkste op een rijtje gezet.

De opkomst van gedecentraliseerde apps (dApps)

Over de hele wereld neemt de belangstelling voor gedecentraliseerde apps (dApps) toe. Het Stellar-netwerk drijft een aantal financiële apps aan die het voor mensen gemakkelijker willen maken om alledaagse grensoverschrijdende betalingen te verzenden. De samenwerking van Stellar met IBM heeft geresulteerd in een betalingsplatform dat binnenkort in staat zal zijn om zeven fiat-valuta’s (inclusief het Britse pond en de Fijische dollar) en XLM te verwerken..

Verhoogde acceptatie van deze apps, die worden versterkt door het hoge profiel van partnerschappen met bedrijven zoals IBM, zal een positieve impact hebben op de prijs van Stellar XLM.

Systeemupdates

Updates voor cryptocurrency-netwerken worden meestal reikhalzend uitgekeken door investeerders, soms jaren van tevoren. De spanning over de update is vaak genoeg om de prijs van het activum op peil te houden vóór de release, maar de prijzen kunnen echt omhoogschieten zodra de update met succes is uitgerold.

Het meest recente voorbeeld hiervan voor XLM kwam eerder deze week op 23 november. Een topman van Stellar, Justin Rice, ging naar de bedrijfsblog om aan te kondigen dat Stellar zijn protocol had geüpgraded van nummer 13 naar 15 – een stap die ervoor zorgde dat de prijs van XLM in slechts één week tijd met maar liefst 68% steeg.

Cryptocurrencies zijn onderhevig aan een aantal interne en externe factoren, die er allemaal voor kunnen zorgen dat de prijzen stijgen of dalen. het is belangrijk om te begrijpen wat deze factoren zijn. Dit maakt het gemakkelijker voor u om mogelijke ontsnappingsperioden (of crashes) te voorspellen.

eToro – Koop Stellar XLM met 0% commissie

Aanmelden voor eToro en begin met het verhandelen van Stellar of het kopiëren van de beste Stellar-investeerders zonder extra kosten. Er zijn geen beheerskosten of andere verborgen kosten aan verbonden.

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Stellaire XLM Prijsvoorspelling – Belangrijkste punten

 • Tegen het einde van 2021 denkt WalletInvestor dat we prijzen van $ 0,44 kunnen zien.
 • Trading Beasts heeft voorspeld dat de prijs van XLM in december 2021 een maximale prijs van $ 0,5335535 zou kunnen bereiken.
 • Digital Coin Price gelooft dat Stellar XLM het jaar zal afsluiten tegen een hogere prijs dan de huidige $ 0,3258.
 • Volgens Previsioni Bitcoin zou de prijs van Stellar XLM tussen januari en mei 2022 kunnen stijgen van $ 1 naar $ 2..
 • Digital Coin Price verwacht dat de prijs van Stellar Lumens binnen de komende vijf jaar een nieuwe ATH van $ 1,046891 zal bereiken.
 • Long Forecast heeft de meest bearish voorspelling gegeven en voorspelt dat XLM in 2024 zou kunnen inzakken naar $ 0,09.
 • Prime XBT heeft technische analyse gebruikt, daarbij verwijzend naar het omgekeerde patroon van kop en schouders van Stellar om te suggereren dat de prijs in 2023-25 ​​$ 1,25 zou kunnen bedragen.
 • XLM was ongebruikelijk omdat de prijs niet significant daalde tijdens de crash van het coronavirus.
 • Tussen 16 november en 25 januari is Stellar gestegen van $ 0,0870 naar $ 0,278334.
 • Factoren die de prijs van XLM kunnen beïnvloeden, zijn onder meer vraag en aanbod, de opkomst van dApps en de lancering van systeemupgrades.
 • Stellar werd in 2014 gelanceerd door een van de medeoprichters van Ripple en is gericht op het vergemakkelijken van grensoverschrijdende betalingen voor gewone mensen.
 • Zijn partnerschappen omvatten IBM en Deloitte, die beide betalingsapps en -systemen hebben gebouwd op het Stella-netwerk.
 • Elke Stellar-transactie kost slechts 0.0001 XLM aan kosten en duurt minder dan zes seconden om te verwerken (veel goedkoper en sneller dan Bitcoin).
 • Coinliker geeft de meest optimistische voorspelling van $ 3,35 over vijf jaar.
 • De ATH van Stellar XLM was $ 0,897328 in 2018.

Als u op zoek was naar een betrouwbare Stellar XLM-prijsvoorspelling voor 2021, 2022, 2025 en daarna en u zich afvraagt ​​‘is Stellar XLM een goede investering?’, Dan hopen we dat u dit artikel nuttig heeft gevonden. Dit actief is op de markt sinds 2014 en kende in die tijd verschillende spraakmakende partnerschappen. De recentelijk statische prijs was misschien een beetje teleurstellend, maar volgens de voorspellingen die we hier hebben opgenomen, kan het een mooie toekomst tegemoet gaan.

Of u nu de voorkeur geeft aan de laagste voorspelling van Long Forecast of de extreem positieve vooruitzichten van Previsioni Bitcoin, het is duidelijk dat de analisten overweldigend verwachten dat de prijs van Stellar de komende vijf jaar zal stijgen. Dat gezegd hebbende, de markt is in het verleden van de ene op de andere dag veranderd en zou dat gemakkelijk weer kunnen doen. Daarom is het cruciaal om uw eigen onderzoek uit te voeren om een ​​robuuste investeringsstrategie te creëren.

Als dit artikel u de vertrouwenboost heeft gegeven, moet u beginnen met handelen Stellaire XLM voor uzelf zou het wellicht interessant zijn om te weten dat de multi-asset trading broker eToro de mogelijkheid biedt om te handelen met crypto-activa (inclusief Stellar) en CFD’s tot 90+ cryptocurrencies.

Stellaire prijsvoorspellingen – veelgestelde vragen

Zal Stellar $ 1 bereiken?

Volgens de bijgewerkte voorspellingen lijkt het zeer goed mogelijk dat Stellar binnen de komende twee jaar $ 1 zou kunnen bereiken. Volgens de vroegste prognoses zou dit vóór eind 2021 kunnen gebeuren, terwijl anderen dit in aanloop naar 2025 verwachten..

Het lijkt mogelijk dat Stellar $ 1 zou kunnen bereiken. Volgens de technische analyse van Prime XBT, Coin Liker en StormGain zou XLM de komende jaren meer dan $ 1 waard kunnen zijn. Coinliker verwacht zelfs dat het in 2025 $ 3 zal bedragen!

Is Stellar XLM een goede investering?

De voorspellingen suggereren overweldigend dat Stellar een goede investering zou kunnen zijn. Long Forecast is de uitzondering op de regel, in de veronderstelling dat XLM in waarde zal dalen en $ 0,09 zal bereiken in 2024.

Waarom is Stellar zo goedkoop??

Hoewel de prijs van Stellar stijgt, is het nog steeds een van de goedkoopste crypto’s op de markt. Sommige mensen denken dat het actief simpelweg ondergewaardeerd is, maar een deel van de reden dat het zo laag is, is dat het Stellar-platform zeer lage kosten in rekening brengt..

Is XLM beter dan XRP?

Er is geen eenvoudig antwoord op de vraag ‘is XLM beter dan XRP’. Stellar is gebouwd om grensoverschrijdende betalingen voor gewone mensen mogelijk te maken, terwijl Ripple is gebouwd om het voor banken gemakkelijker te maken om grote sommen geld te verzenden zonder het slachtoffer te worden van ongunstige wisselkoersen en hoge kosten. Stellar is beter of geschikter voor individuen, terwijl Ripple beter is voor grote bedrijven en banken.

Gaat Stellar opstaan?

De cryptovaluta-voorspellingen die we in dit artikel hebben opgenomen, zijn het erover eens dat ja, de prijs van Stellar zal stijgen. De meeste platforms voorzien een bullish run richting 2025, zij het met perioden van volatiliteit daarvoor.

Is Stellar een vork van Ripple?

Nee, Stellar is geen vork van Ripple. Hoewel het werd gelanceerd door een van de mede-oprichters van Ripple, werd het voorafgaand aan de release ‘The Secret Bitcoin Project’ genoemd..

Als je je afvraagt ​​‘gaat de prijs van XLM omhoog?’, Hopen we dat dit artikel nuttig is gebleken. Na een reeks bearish jaren die de high-profile partnerschappen van het actief trotseerden, beginnen de vooruitzichten voor XLM beter te worden.

Voor sommige investeerders lijken de optimistische voorspellingen van Coinliker misschien overdreven ambitieus. Het is echter vermeldenswaard dat zowel Prime XBT als StormGain het erover eens zijn dat de prijs van XLM binnen de komende vijf jaar $ 2 zou kunnen bedragen. Of u nu een bestaande XLM-investeerder bent of iemand die overweegt om het actief aan zijn portefeuille toe te voegen, dit nieuws is zeker bemoedigend.

Verder lezen:

Top 15 beste cryptocurrencies om deze maand te kopen

15 redenen om te investeren in cryptocurrencies

Meest populaire cryptocurrencies in het VK

Topcryptocurrencies om in 2021 in Australië te investeren

Belangrijkste andere cryptocurrencies dan Bitcoin

Meest populaire cryptocurrencies in de VS.

Disclaimer: Stellar of andere crypto’s zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt risico en in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. Prognoses en analyses weerspiegelen de standpunten van verschillende externe en interne analisten op elk moment en kunnen op elk moment worden gewijzigd. Bovendien kunnen ze geen toezegging of garantie vormen van de kant van Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me