Top 10 Crypto YouTubers om op te abonneren op basis van het aantal abonnees

Top 10 Crypto YouTubers om op te abonneren

Het volgen van cryptocurrency YouTubers is een geweldige manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends in de wereld van crypto.

Dat is echter nog maar het begin. Ze kunnen uw perspectief openen, invloedrijke figuren interviewen en u zelfs handige handelstips geven.

Echter, verschillende crypto YouTubers verschillende stijlen hebben en wat de ene kijker aanspreekt, hoeft de andere niet aan te spreken.

Vergeet niet om open te staan ​​voor hun persoonlijkheden, die in het begin misschien onaangenaam zijn, maar hoe meer je naar ze luistert, hoe meer je leert.

In het begin merkt u misschien dat ze moeilijk te vinden zijn, maar na verloop van tijd zullen ze aan u groeien.

We hebben besloten om YouTubers te rangschikken op basis van het aantal abonnees dat ze hebben, om het een beetje eerlijker te maken, omdat het moeilijk is om ze op inhoud te beoordelen. We raden u aan ze allemaal te bekijken.

Onthoud dat alles wat ze zeggen geen financieel advies is, het grotendeels hun eigen mening is en dat het daarom niet als reden moet worden beschouwd om cryptocurrencies te kopen of te vermijden..

Je moet altijd je eigen onderzoek doen!

Wilt u leren hoe u als een professional in cryptocurrencies kunt handelen? Neem onze cryptocurrency-cursus!

Top 10 Crypto YouTubers door abonnees

Hier is onze lijst met de top 10 Crypto YouTubers om op te abonneren op basis van het aantal abonnees. Zorg ervoor dat u zich op ze allemaal abonneert!

10. Off the Chain Podcast (4.210 abonnees)

van het keten youtube-kanaal, crypto youtubers

Off the Chain wordt gehost door YouTuber Anthony Pompliano, bijgenaamd ‘Pomp’.

Hij interviewt een breed scala aan mensen die betrokken zijn bij cryptocurrency en is sinds februari 2018 actief op YouTube.

Pomp is erg goed in het geven van zijn geïnterviewden het woord en hen in staat te stellen diepgaand te praten over de projecten die ze ondernemen en hun overtuigingen zonder veel tussenbeide te komen..

Als je op zoek bent naar een YouTube-kanaal waar de grote spelers in crypto kunnen praten over de technische kant van hun projecten, dan is dit kanaal iets voor jou.

Je kunt Pomp ook volgen Twitter en kijk op hun website waar Pomp een dagelijkse brief het analyseren van crypto-nieuws.

9. Hashoshi (10.497 abonnees)

hashashi youtube-kanaal, crypto-youtubers

Hashoshi, een mix van ‘hash’ en ‘Satoshi’, wordt gehost door YouTuber Forest, een Ethereum-ontwikkelaar. Hij heeft de neiging om om de paar dagen te posten.

De video’s van Forest zijn zeer informatief en hij breekt de zeer technische elementen van hoe cryptocurrency werkt op een manier uit die iedereen kan begrijpen.

Hij vindt het belangrijk om mensen op te leiden en toe te rusten voor de komende gedecentraliseerde wereld.

Forest beoordeelt ook verschillende portefeuilles om ervoor te zorgen dat u uw cryptocurrency veilig kunt houden.

Je kunt Hashoshi ook volgen Twitter ook.

8. Aimstone (23.496 abonnees)

aimstone youtube kanaal, crypto youtubers

Dit YouTube-kanaal heeft een aantal video-uitleg over verschillende cryptocurrencies en ze zijn een goede plek om te beginnen voor beginners die willen weten hoe specifieke munten werken.

Wat erg handig is aan de video’s van Aimstone, is dat ze geanimeerd zijn, waardoor het een stuk gemakkelijker wordt om van ze te leren in plaats van dat iemand tegen je praat.

Ze posten meestal ongeveer twee video’s per week.

Je zult hun sterke accent en spelfouten in hun video’s moeten excuseren, maar afgezien daarvan zijn hun video’s perfect.

7. Chico Crypto (53.686 abonnees)

chico crypto youtube kanaal, crypto youtubers

Chico Crypto wordt gehost door YouTuber Tyler Swope en is ideaal voor een meer pessimistische kijk op de cryptocurrency-wereld.

Swope, die zichzelf een die-hard crypto-investeerder noemt, onderzoekt en graaft in de details van wat er gebeurt en kan veel meemaken in één video.

Hij is bijzonder goed in het uitkiezen van potentieel risicovolle scenario’s die zich in de branche kunnen voordoen en geeft advies over zijn topkeuzes voor beleggingen..

Swope streeft ernaar om bijna elke dag video’s te plaatsen met een nieuwe video op de meeste dagen van de week.

In het begin word je misschien afgeschrikt door Swope’s stijl, die misschien een beetje onprofessioneel lijkt, maar als je er eenmaal voorbij bent, zul je waarderen wat hij te zeggen heeft.

Je kunt Chico Crypto ook volgen op Twitter waar Swope ook erg actief is en de Website van Chico Crypto Consultants.

6. Gedecentraliseerde tv (79.692 abonnees)

decetralized tv youtube-kanaal, crypto youtubers

Een ding om te onthouden over Decentralized TV, gehost door YouTuber Peter, is om je niet voor de gek te laten houden door zijn omgeving.

Laat je niet afleiden door de Lamborghini op de achtergrond of door zijn houding, hij heeft uitstekend advies te geven.

Net als Chico Crypto neigt Peter naar een meer realistische benadering van cryptocurrency en gelooft hij niet alles wat hij tegenkomt.

In veel van Peters video’s zoekt hij naar wat een cryptocurrency onderscheidt en als hij het niet kan vinden, heeft hij misschien niet het gevoel dat het de moeite waard is om in te investeren.

Vaak leest hij in zijn video’s een artikel voor waarvoor hij schreef De Bitcoin Pub.

Peter heeft ook een ander YouTube-kanaal genaamd de thebitcoinlambo, wat grotendeels te maken heeft met zijn liefde voor auto’s en Bitcoin. Hij kocht zelfs zijn Lamborghini met Bitcoin.

Gedecentraliseerde tv kan ook worden gevolgd Twitter ook.

5. Crypto Love (95.818 abonnees)

crypto hou van youtube-kanaal

Zeer excentriek, Crypto Love wordt gehost door YouTuber Randal en is een van de meest populaire kanalen gewijd aan cryptocurrency op YouTube en hij is ook erg vermakelijk.

Hij is uitstekend in het af en toe diepgaand naar de hitlijsten kijken en zijn mening geven over wat er in de toekomst met verschillende cryptocurrencies kan gebeuren..

Als u op zoek bent naar een kanaal dat niet alleen naar verschillende cryptocurrencies kijkt, maar ook naar handelsstrategieën die u kunt implementeren, dan is Crypto Love een goede plek om te beginnen.

Randal plaatst video’s op de meeste dagen van de week.

4. De Crypto-leeuwerik (100.526 abonnees)

crypto leeuwerik youtube-kanaal, crypto-youtubers

De Crypto Lark is als ‘de rare Al Yankovic van de cryptocurrency-wereld’, maar nogmaals, laat je niet voor de gek houden door zijn uiterlijk.

De Crypto Lark wordt gehost door YouTuber Lark Davis en hij is verreweg de beste in de branche in het uitleggen hoe verschillende cryptocurrency werken op een gemakkelijk te begrijpen manier..

Hij is je beste keuze als het gaat om beginnen in de cryptowereld en zijn vocabulaire is uitstekend, met zijn achtergrond in politieke wetenschappen en kritisch denken.

Naast het geven van zijn ‘twee Satoshis’ over nieuws en evenementen, heeft Lark ook een aantal uitlegvideo’s en heeft hij enkele van de topcijfers in cryptocurrency geïnterviewd, waaronder Binance’s CZ.

De Crypto Lark is ook te volgen Twitter en komt uit Wellington, Nieuw-Zeeland.

3. Boxmining (193.366 abonnees)

boxmining youtube-kanaal, crypto-youtubers

Boxmining wordt gehost door YouTuber Michael Gu, die een wetenschappelijke achtergrond heeft en ook goed kan uitleggen hoe verschillende cryptocurrencies werken en sinds 2012 betrokken is bij cryptocurrency.

Af en toe doet Michael live video’s die interessant kunnen zijn, maar het berichtvenster aan de rechterkant kan afleidend zijn en het is aan te raden deze gewoon te sluiten.

Michael biedt ook het Chinese perspectief op verschillende cryptocurrency-evenementen en kan zelfs Chinees lezen, wat vaak wordt weggelaten door andere YouTubers die zich standaard meer op het westen richten..

Je kunt Boxmining ook volgen op Twitter en bekijk hun website waar Michael zeer actief is en een aantal portemonnees beoordeelt.

2. Ivan op Tech (207.394 abonnees)

ivan op tech youtube kanaal, crypto youtubers

Ivan on Tech is een zeer populair YouTube-kanaal dat wordt gehost door Ivan Liljeqvist uit Stockholm, Zweden, en is misschien wel een van de bekendste gezichten in cryptocurrency op YouTube.

Hij is een internationale spreker, blockchain-opvoeder, softwareontwikkelaar, datawetenschapper en blockchain-consultant.

Ivan’s ‘Programmer Explains’-serie is een van de beste YouTube-series waarin wordt uitgelegd hoe cryptocurrency werkt en hoe verschillende cryptocurrencies werken.

Hij is misschien wel een van de meest actieve persoonlijkheden op YouTube en is recentelijk begonnen met zijn ‘Good morning crypto’ -serie waarin hij zijn video’s livestreamt en vertelt over recente nieuwsgebeurtenissen.

Goedemorgen crypto wordt elke dag om 8 uur ‘s ochtends Zweedse tijd gestreamd en biedt kijkers ook de mogelijkheid om Ivan vandaag vragen te stellen over de staat van cryptocurrency.

Je kunt Ivan ook volgen Twitter en bekijk de zijne website.

1. DataDash (320.977 abonnees)

datadash youtube-kanaal, crypto-youtubers

DataDash wordt gehost door YouTuber Nicholas Merten en is de beste plek voor het verhandelen van tips en het verdiepen van de technische kant van het handelen in cryptocurrencies.

Het is ook een van de meest geabonneerde YouTube-kanalen voor cryptocurrency.

U zult niet alleen kunnen leren hoe u in cryptocurrencies kunt handelen, maar ook in een reeks andere financiële instrumenten.

Merten plaatst bijna elke dag video’s en je kunt Merten ook volgen op Twitter, hoewel het zijn persoonlijke Twitter is en hij tweets over meer dan alleen cryptocurrency-handel.

Je kunt ook de website van Merten bekijken hier.

Kernpunten

Als u zich iets uit dit artikel herinnert, maak er dan deze kernpunten van.

  • Negeer hun excentrieke stijl en luister naar wat ze zeggen. Velen komen misschien arrogant over, maar wat ze te zeggen hebben, is belangrijk.
  • YouTubers zijn een geweldige manier om op de hoogte te blijven van wat er in cryptocurrency gebeurt. Sommige plaatsen video’s bijna elke dag of om de andere dag.
  • Aan het kijken YouTubers is een uitstekende manier om handelstips te leren. Tips die u zowel voor cryptocurrency-handel als voor andere marktinstrumenten kunt gebruiken.
  • Let op interviews met zeer invloedrijke personen in de wereld van cryptocurrency. YouTube-sterren zijn een groot probleem en kunnen een aantal oogverblindende interviews houden.

Leer handelen met onze cursus cryptocurrency

Wilt u meer weten over andere cryptocurrencies en hoe u deze kunt verhandelen? Meld u dan aan voor onze cursus cryptocurrency-handel!

Als je het leuk vond om Top 10 Crypto YouTubers te lezen om je op te abonneren op basis van het aantal abonnees van Handelseducatie, geef het alsjeblieft een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me