Top 7 Altcoins om te kopen in 2021

Wil je het lezen overslaan en meteen naar onze topkeuzes gaan? De beste altcoin van 2021 is Ethereum of Litecoin.

Op zoek naar de beste altcoins om dit jaar te kopen?

De meeste van de beste cryptocurrencies zagen nieuwe hoogtepunten vlak voordat het jaar begon, en sindsdien zijn de prijsschommelingen niet zo erg geweest. Met munten zoals Cardano die de top hitlijsten bereikten en Polkadot zijn weg vond naar de top 5 cryptocurrencies, observeerde de cryptomarkt al in de eerste maand enkele historische kenmerken..

In het jaar 2021 zullen waarschijnlijk mijlpalen worden bereikt in de cryptocurrency en de digitale valuta-rijken. Of je nu een beginner bent of op zoek bent naar de beste altcoins om in 2021 te kopen, de grafieken voor cryptocurrency waren dit jaar behoorlijk intrigerend..

Daarom hebben we voor je een lijst samengesteld met de beste altcoins van 2021.

Dus zonder verder oponthoud …

De top 7 van beste altcoins om te kopen in 2021:

1. Ethereum (ETH)

2. Litecoin (LTC)

3. Rimpel (XRP)

4. Cardano (ADA)

5. Polkadot (DOT)

6. Stellaire XLM

7. Bitcoin Cash (BCH)

Als je snel en gemakkelijk in de cryptomarkt wilt duiken, ga dan naar eToro Exchange!

Hier bij Trading Education hebben we de beste 7 altcoins uitgekozen om in 2021 te overwegen.

1. Ethereum (ETH)

Bij het opsommen van de altcoins die in 2021 moeten worden gekocht, is Ethereum ongetwijfeld een van de beste munten om in te investeren. Het overzicht van de beste altcoins zou moeten beginnen met Ethereum, de op een na meest prominente cryptocurrency na Bitcoin.

De huidige marktkapitalisatie van Ethereum is $ 64,35 miljard. Het werd in juli 2015 opgericht door het nu populaire wonder van de cryptowereld. Hoewel Bitcoin wordt beschouwd als ‘geavanceerd contant geld’, heeft Ethereum desondanks meer te bieden. Ethereum geeft de investeerders een platform waarop ze op blockchain gebaseerde slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties kunnen bouwen.

Ethereum was de eerste die slimme contracten introduceerde, die momenteel als zeer innovatieve up-gradatie worden beschouwd. Ethereum is eveneens het meest favoriete platform om Initial Coin Offerings (ICO’s) te introduceren. Waarschijnlijk het grootste nadeel voor Ethereum was stabiliteit. De organisatie van Ethereum ondersteunt momenteel ongeveer 15 transacties voor elke seconde.

Er wordt op Ethereum vertrouwd om zijn innovatie te herzien van Proof-of-Work naar Proof-of-Stake in 2021. Dit zal de schaalbaarheid enorm vergroten.

2. Litecoin (LTC)

Litecoin, gelanceerd in 2011, was een van de eerste digitale valuta’s die werd uitgebracht, 2 jaar nadat Bitcoin in 2009 werd uitgebracht. Het werd gemaakt door Charlie Lee, een MIT-afgestudeerde en voormalig Google-ingenieur. Vanaf januari 2021 had Litecoin een marktkapitalisatie van $ 10,1 miljard en een geschatte $ 153,88, waarmee het de 6e grootste digitale cryptocurrency is.

Litecoin staat bekend als het zilver van digitale valuta; het is een geaard podium met een ongelooflijke aanhang en investeerders.

De prijs van Litecoin stond in januari 2021 rond de $ 130. Een fascinerende keuze om te overwegen, gezien de ongelooflijke resultaten, is vastgesteld dat Litecoin een van de meest winstgevende altcoins kan zijn om te kopen in 2021..

In oktober 2020 was deze munt een van de grootste digitale vormen van geld. Effectief in november van het exacte jaar had het zijn positie verbeterd en werd het de achtste grootste. Litecoin (LTC) heeft aangetoond dat een zeer serieuze uitkomst voor een bijzonder kort tijdsbestek.

Een van de voordelen van Litecoin – het heeft veel hogere blokbeloningen in vergelijking met zijn concurrenten. Het duurt slechts 2 minuten om een ​​enkel blok Litecoin te minen.

3. Rimpel (XRP)

Ripple staat bekend om zijn cryptocurrency, XRP. De belangrijke voordelen van deze huidige munt zijn de verbazingwekkend lage conversieschaal en spontane conformaties voor uw uitwisselingen vanwege de validatiemethoden die de conventionele centrale banksystemen omzeilen. Ripple breidt ook zijn gezaghebbende diensten uit om banken en andere monetaire stichtingen te helpen, wat bijgevolg bijdraagt ​​aan de niet-aflatende kwaliteit en goede vermoedens ondersteunt ten koste van de kosten..

De beste en ideale mogelijkheid om Ripple aan te schaffen is in het jaar 2021, terwijl de prijs nog steeds erg laag en redelijk is, zeker in tegenstelling tot verschillende munten.

4. Cardano (ADA)

Cardano is een "Ouroboros proof-of-stake," een digitale valuta die is gemaakt met een op onderzoeken gebaseerde methodologie door specialisten, wiskundigen en cryptografiespecialisten. De onderneming werd geholpen door Charles Hoskinson, een van de vijf oprichters van Ethereum. In de nasleep van een paar conflicten vertrok hij en assisteerde hij later bij het maken van Cardano.

De groep achter Cardano heeft zijn blockchain gemaakt door middel van brede experimenten en verkennend onderzoek. De specialisten achter de onderneming hebben meer dan 90 papers over blockchain-innovatie samengesteld over een scala aan onderwerpen. Dit onderzoek is de basis van Cardano.

Door deze grondige cyclus onderscheidt Cardano zich net als andere enorme digitale valuta’s tussen zijn ‘proof-of-stake’-collega’s. Cardano heeft ook de naam "Ethereum-moordenaar" omdat de blockchain bereid zou moeten zijn om meer te doen. Alles bij elkaar genomen bevindt Cardano zich nog in de beginfase. Hoewel het Ethereum heeft verslagen tot het proof-of-stake-model, heeft het nog ver te gaan met betrekking tot gedecentraliseerde crypto-applicaties.

Cardano heeft doelstellingen om een ​​compatibel financieel platform van de wereld te worden door een gedecentraliseerd systeem op te bouwen dat vergelijkbaar is met Ethereum, net zoals het bieden van oplossingen voor keteninteroperabiliteit en wettige overeenkomsten die volgen, naast andere dingen.

5. Polkadot (DOT)

Polkadot is een van de beroemde proof-of-stake cryptocurrencies die is gebaseerd op het overbrengen van interoperabiliteit tussen andere blockchains. De conventie is bedoeld om zowel op toestemming gebaseerde als toestemmingsloze blockchains te associëren.

Polkadot is gebaseerd op de kerncomponent van zijn relaisketen die de interoperabiliteit van veranderende organisaties mogelijk maakt. Het houdt bovendien rekening met "parachains," of gelijke blockchains met hun lokale tokens voor expliciete use-cases.

Waar dit raamwerk in tegenstelling tot Ethereum staat, is dat ingenieurs, in tegenstelling tot het maken van alleen gedecentraliseerde applicaties op Polkadot, hun blockchain kunnen maken en tegelijkertijd de beveiliging kunnen gebruiken die de keten van Polkadot vanaf nu heeft. Met Ethereum kunnen ingenieurs nieuwe blockchains maken, maar ze moeten hun veiligheidsinspanningen leveren, waardoor nieuwe en meer bescheiden activiteiten vatbaar zijn voor aanvallen, want hoe groter een blockchain, hoe groter de beveiliging. Dit idee in Polkadot staat bekend als gedeelde beveiliging.

Polkadot is gemaakt door Gavin Wood, een andere persoon van de eminente bedenkers van het Ethereum-project die tegengestelde veronderstellingen had over de toekomst van de taak.

6. Stellaire XLM

Stellar XLM is een open blockchain-netwerk dat bedoeld is om uitwisselings- en financiële regelingen te treffen door financiële instellingen met elkaar te verbinden met als einddoel enorme uitwisselingen. Enorme uitwisselingen tussen banken en risicofirma’s die normaal gesproken een paar dagen, verschillende tussenpersonen en een fatsoenlijke contante regeling zouden kosten, zouden nu bijna snel mogelijk moeten zijn zonder enige afgevaardigden en die weinig tot niets kosten voor degenen die de uitwisseling doen.

Hoewel Stellar zichzelf heeft gevestigd als een blockchain voor institutionele uitwisselingen, is het tot nu toe een open blockchain die door iedereen kan worden gebruikt. Het raamwerk houdt rekening met grensoverschrijdende uitwisselingen tussen alle geldvormen. De organisatie verwacht dat klanten Lumens vasthouden om de mogelijkheid te hebben om op de organisatie uit te voeren.

Het werd opgericht door Jed McCaleb, een gevestigde persoon van Ripple Labs en ingenieur van de Ripple-conventie. Uiteindelijk verliet hij zijn baan bij Ripple en ging hij verder met het opzetten van de Stellar Development Foundation.

7. Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash (BCH) en Bitcoin Satoshi Vision (BSV) waren de twee harde vorken van de originele cryptocurrency Bitcoin. De laatste werd geleid door Craig Wright die beweerde Satoshi Nakamoto te zijn en daarom niet echt meer in de cryptocurrency-scene zit. Bitcoin Cash daarentegen bloeit in de schaduw van Bitcoin.

Aanvankelijk werd de cryptocurrency bedacht met de grondgedachte dat Bitcoin is afgeweken van de originele Satoshi Nakamoto, naast de schaalbaarheidsproblemen in het SegWit2-protocol. De resulterende blockchain was duidelijk sneller dan de Bitcoin-protocollen en blijft de positie in de top tien cryptocurrencies behouden op basis van marktkapitalisatie.

Gedurende 2020 handhaafde Bitcoin Cash zijn positie boven en rond de $ 200 en na de prijsstijgingen in december 2020 ging het zelfs naar $ 600. Sinds de stijging handhaaft BCH een constant hoog boven de $ 400 met af en toe een daling tot $ 360-niveau. Het kopen van een dip kan een succesvolle aankoop zijn.

Kenmerken van Altcoins om te kopen in 2021

Er zijn een aantal functies waardoor de altcoins zich onderscheiden van anderen. Bij het kopen van een altcoin, moeten deze functies in overweging worden genomen en nauwlettend in de gaten worden gehouden om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt.

De meest vooraanstaande functies die elke cryptocurrency zeer winstgevend maken, zijn onder meer hoog adoptiepercentages, hoog marktkapitaal, privacyfuncties en industrieel nut.

1. Adoptiepercentage

De beste altcoins die in 2021 te kopen zijn, zouden een hoge acceptatiegraad moeten hebben. Hoe beter de valuta zich aanpast aan de markten, hoe groter de kans op prijsstijgingen. Betere acceptatiegraad maakt een cryptocurrency meer compatibel.

2. Marktkapitalisatie

Een hogere marktkapitalisatie is gunstig voor meer winstgevende opbrengsten. Als je op zoek bent naar betere altcoins om in 2021 te kopen, zorg er dan voor dat je de markten grondig bestudeerd hebt. Altcoins met een grote marktkapitalisatie worden beschouwd als de veiligste om in te investeren.

Dit zijn de munten met een marktkapitalisatie van meer dan $ 10 miljard. Het inzetten van middelen in munten met enorme marktkapitalisaties is normaal gesproken een traditionalistisch systeem. Deze munten zullen waarschijnlijk minder onstabiel zijn dan andere munten, maar tegelijkertijd onvoorspelbaarder dan gebruikelijke bronnen zoals aandelen.

Midcapcrypto’s zijn onvoorspelbaarder, maar hebben bovendien veel meer ontwikkelingspotentieel dan cryptografische vormen van geld met een enorme kapitalisatie.

Munten met een kleine of lage kap zijn regelmatig erg onstabiel en worden als een risicovolle investering beschouwd, maar hier en daar, met een enorm potentieel, kunnen ze ook goede investeringen blijken te zijn..

3. Privacyfuncties

Technologische innovaties, zoals slimme contracten in Ethereum en een paar andere cryptocurrencies, maken transacties veiliger. Dit creëert een reeks specificaties voor veiligere transacties, zoals anonieme overdrachten en gecodeerde uitwisselingen. Sommige cryptografische vormen van geld, zoals Monero, plaatsen naamloosheid stevig in de schijnwerpers, waardoor de persoonlijkheid van de afzender en ontvanger van activa wordt vertroebeld.

4. Industrieel nut

Cryptocurrencies beginnen praktischer te worden. Als iemand een nieuwe munt wil lanceren, moet er rekening mee worden gehouden dat dezelfde munt op een bepaald moment voor andere doeleinden moet worden gebruikt dan voor een uitwisseling – het nut van munten in industrieën.

Kortom: Top Altcoins om te kopen in 2021

Altcoins zijn 2021 begonnen met speciale aandacht van investeerders en er wordt verwacht dat ze in prijs zullen groeien. Terwijl 2020 een jaar was waarin crypto-institutionalisering begon met Bitcoin als leider, zou 2021 het jaar kunnen worden voor top altcoins.

Je hoeft alleen maar de juiste altcoins te kiezen om te kopen. Zoals Lark Davis zei Twitter: “Ik weet dat altcoins soms aanvoelen als Pokemon, maar je hoeft ze echt niet allemaal te vangen. Alleen de goede. ” Behalve onze top 7 altcoins die hierboven zijn uitgekozen, omvatten andere eervolle vermeldingen voor 2021 Binance Coin, Monero, Chainlink en Uniswap.

eToro – Het beste cryptocurrency-platform

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

  • 2021 is een van de beste jaren om te handelen en te investeren in cryptocurrency, aangezien ze het jaar met speciale aandacht zijn begonnen.
  • Als u op zoek bent naar altcoins om in 2021 te kopen, is Ethereum, Litecoin, Ripple, Cardano, Polkadot, Stellar en Bitcoin Cash een goede keuze..
  • Ethereum was de eerste altcoin die slimme contracten introduceerde, die momenteel als zeer innovatieve up-gradatie worden beschouwd
  • Elke munt heeft kenmerken die hem winstgevender maken. Let bij het kiezen van altcoins om in 2021 te kopen op hun hoge acceptatiegraad, hoge marktkapitaal, privacyfuncties en industrieel nut.
  • Munten met een groot marktkapitaal zijn de beste en veiligste investeringen. De munten met een laag marktkapitaal zijn riskant, maar ze kunnen zeer winstgevend blijken te zijn vanwege hun hoge volatiliteit.
  • 2021 zou het jaar van altcoins kunnen zijn; u hoeft alleen de juiste te kiezen om in te investeren.
  • Eervolle vermeldingen voor 2021 zijn onder meer Binance Coin, Monero, Chainlink en Uniswap.

Lees ook: een algemene blik op de cryptocurrency-markt – wat te verwachten in 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me