Top 7 beste cryptocurrencies om te investeren in maart 2021 (diepgaande evaluatie)

Wil je het lezen overslaan en meteen naar onze topkeuzes gaan? De beste cryptocurrency om in maart 2021 te investeren is Bitcoin of Ethereum.

Op zoek naar een goede cryptocurrency om te investeren?

Als u enkele van de beste cryptocurrencies wilt investeren of kopen, ga dan snel en gemakkelijk naar eToro Exchange!

Cryptocurrency die zelfs zeer kleine bedragen investeert, kan grote voordelen opleveren. Laten we in deze gids praten over de beste cryptocurrencies die we in maart 2021 kunnen bekijken.

Dus, wat is de beste cryptocurrency om te investeren in maart 2021? We hebben een lijst samengesteld met 7 opties die u kunt overwegen.

Dus zonder verder oponthoud …

De top 7 van beste cryptocurrencies om te investeren in maart 2021:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Tron

4. Litecoin

5. NEO

6. Cardano

7. Bitcoin Cash (BCH)

U kunt al deze topcrypto’s en vele anderen kopen bij eToro en betaal 0% kosten!

Dus, heb je besloten om cryptocurrencies te kopen en erin te investeren, maar weet je niet welke je het beste kunt kiezen? Wees niet bang. We zullen u door een lijst met de beste cryptocurrencies leiden die u deze maand kunt bekijken.

Lijst met de beste cryptocurrencies om te overwegen in maart 2021

Nu de wereldeconomie nog steeds aan het bijkomen is van de Grote Coronavirus-lockdown, zoeken speculanten en parttime investeerders naar alternatieve manieren om rijkdom op te slaan en winst te maken. En dat betekent dat meer mensen op zoek zijn naar de beste cryptocurrencies om te investeren.

Maar waarom begin je? Het betreden van de crypto-ruimte is tenslotte een overweldigende ervaring voor beginners. En zelfs doorgewinterde investeerders kunnen moeite hebben om bij te blijven met deze snel evoluerende technologieën en toepassingen.

Welnu, er zijn veel redenen om deze maand in crypto’s te investeren. Investeren in cryptocurrency is een geweldige manier om diversifieer uw portefeuille risico’s verminderen en tegelijkertijd de mogelijkheden vergroten om mogelijk welvaart op te slaan.

Als het om investeren gaat, is kennis echt macht. Kennis is het ding dat u voorop kan houden, waardoor u de kans krijgt om de volgende trends te ontdekken voordat ze zich voordoen.

Dus wil je op 21 maart weten wat de beste cryptocurrencies zijn om te investeren?? Wat is de beste cryptocurrency om in deze maand te investeren?? Is dit het jaar waarin de gevestigde spelers de cryptomarkt zullen blijven domineren? Of is er een dappere parvenu die de boel dit jaar wakker zal schudden? En welke nieuwe digitale munten hebben het meeste groeipotentieel?

Top 7 beste cryptocurrencies om te investeren in maart 2021:

1. Bitcoin

bitcoin-logo

Als grootvader van cryptocurrency was Bitcoin de eerste crypto die financiële transacties registreerde op een gedecentraliseerde blockchain. Hoewel Bitcoin meer dan tien jaar geleden werd gelanceerd – in 2009 – is Bitcoin nog steeds de eerste keuze voor bestaande en nieuwe investeerders, met een marktkapitalisatie van $ 763 miljard.

Met Bitcoin kunnen gebruikers transacties uitvoeren tegen lage kosten en zonder afhankelijkheid van derden. In feite was het belangrijkste doel van Bitcoin om een ​​revolutie teweeg te brengen in traditionele financiële systemen en de behoefte aan door de overheid uitgegeven valuta te elimineren door innovatieve technologie en veilige betalingsarchitectuur mogelijk te maken..

Interessant is dat veel mensen in het begin bitcoins begonnen te kopen, juist vanwege de veelbelovende toekomst. Zoals Bitcoin-expert Andrew Badr zei: “Het beste deel van het bezitten van bitcoin is het gevoel deel te nemen aan de toekomst.”

Hoewel Bitcoin de afgelopen drie jaar talloze ups en downs heeft gekend – het schoot zelfs omhoog tot $ 30.000 in december 2020 en weken later stijgt het tot boven $ 44.000 – Bitcoin-prijzen zijn stabieler geworden, waardoor het een van de veiligste opties is voor iedereen die voor het eerst de crypto-ruimte betreedt.

En hoewel de bedwelmende dagen van enorme opbrengsten voorlopig voorbij lijken, kan 2021 nog wat potentieel brengen. Volgens Dave Chapman, uitvoerend directeur bij BC Group, "Activa van cryptocurrencies zoals Bitcoin worden alleen maar sterker".

Als we het hebben over de toekomst van Bitcoin als investering, is het ook opmerkelijk dat we dit jaar getuige zijn geweest van een ander groot evenement: mei 2020 Bitcoin halving, een geprogrammeerde gebeurtenis die het aantal nieuwe munten dat door het netwerk wordt gegenereerd, vermindert. En voor veel Bitcoin-stieren, deze toenemende schaarste maakt precies deel uit van wat de echte waarde van deze cryptocurrency ondersteunt, waardoor het een van de beste crypto’s is om in deze maand te investeren!

In februari 2021 investeerde Tesla $ 1,5 miljard in Bitcoin en begon het crypto-assest te accepteren als betaling voor zijn producten. De prijs van Bitcoin bereikt een nieuw record van $ 44.000 per munt na het brak nieuws.

Heeft u overwogen om in te investeren Bitcoin BTC?

2. Ethereum

ethereum logo

Ethereum is absoluut een cryptocurrency die deze maand een plekje op onze Top Cryptos-lijst verdient. Ethereum is een wereldwijd gedecentraliseerd platform dat in 2015 werd gelanceerd; een platform aangedreven door zijn eigen valuta, bekend als ether.

Ethereum, opgericht in 2015 door een jong team en een groeiende ontwikkelaarsgemeenschap, geleid door de charmante Vitalik Buterin, heeft de wereld stormenderhand veroverd.

Het meest aantrekkelijke investeringsaspect van Ethereum is het feit dat het ondersteunt slimme contracten, gedecentraliseerde apps (dApps) en verschillende ERC-20-tokens. Een van de belangrijkste doelen van Ethereum is zelfs om de koning te worden van slimme contracten en dApps, zodat gebruikers hun eigen software kunnen schrijven zonder zich zorgen te hoeven maken over censuur en fraude..

In de mist van de voordelen van investeren in Ethereum, is een van de meest verwachte gebeurtenissen onder crypto-investeerders de lancering van Ethereum 2.0, die zal verschuiven van proof-of-work naar proof-of-stake. Volgens gegevens verstrekt door CoinTelegraph, de lancering van het ETH 2.0-staking-systeem kan een belangrijke bullish factor zijn dat de vraag zal doen toenemen en de ETH-prijzen meer dan $ 500 zal doen stijgen (volgens sommige voorspellingen).

Vanwege het technische en investeringspotentieel is het geen verrassing dat Ethereum het op een na grootste cryptocurrency-platform is, met een marktkapitalisatie van meer dan $ 140 miljard.

Hoewel Ethereum met $ 1227,53 per munt (op het moment van schrijven) nog ver verwijderd is van Bitcoin in termen van waarde, zijn analisten optimistisch over De toekomst van Ethereum, die de komende jaren een gestage groei voorspelt.

En raad eens! Ethereum heeft veel steun van enkele van de slimste investeerders in de crypto-ruimte. Om een ​​voorbeeld te geven: Cameron en Tyler Winklevoss kochten in 2012 120.000 bitcoins voor $ 10 per munt; na een enorme winst te hebben gemaakt, investeerde de tweeling meer dan $ 300 miljoen terug in cryptovaluta, waarbij ze een aanzienlijk bedrag aan Ethereum opkopen.

Dat is niet alles! Behemoths zoals JP Morgan, Amazon en Microsoft Azure hebben ook de blockchain-technologie van Ethereum omarmd om andere financiële reuzen voor te blijven, wat een factor is die de aandacht trekt van steeds meer investeerders wereldwijd.

Klaar om in te duiken Ethereum ETH?

3. Tron

Tron is een andere topcryptocurrency om te investeren in maart 2021 – een bijzonder goede investering voor blockchain-puristen.

Interessant genoeg, Tron is gemaakt op Ethereum door de Singaporese organisatie Tron Foundation om het probleem aan te pakken van een paar machtige bedrijven die het internet beheersen. In 2018 migreerde Tron naar zijn eigen blockchain; in hetzelfde jaar verwierf Tron BitTorrent, waarmee het zijn leidende positie in het veld vestigde en een belangrijke concurrent van Ethereum werd.

Tron is een gedecentraliseerd platform dat gebruikmaakt van peer-to-peer-technologie en tot doel heeft een wereldwijd systeem voor entertainment en het delen van inhoud te bouwen. Om preciezer te zijn: de makers van Tron hebben zich ontwikkeld een gratis, wereldwijd digitaal platform met gedistribueerde opslagtechnologie, waarmee gebruikers inhoud kunnen delen zonder tussenkomst van een derde partij.

Door de noodzaak voor derden te elimineren, zullen de kosten voor zowel consumenten als makers van inhoud worden verlaagd, waarbij gebruikers rechtstreeks aan makers kunnen betalen. Dat is een pure win-winsituatie!

We weten tenslotte allemaal dat de de zogenaamde videostreamingoorlog is echt en veel consumenten raken gefrustreerd doordat ze verschillende accounts en gerichte advertenties moeten beheren. Geen wonder dat volgens de gegevens van Deloitte, 44% van de Amerikaanse consumenten betaalt liever voor een dienst die advertentievrije ervaringen biedt.

Vanwege zijn potentieel in de entertainmentsector is het geen wonder dat Tron volgens analisten de volgende generatie social-mediaplatforms zal aandrijven voor het delen en creëren van inhoud..

De aankomende fasen Apollo (medio 2021), Star Trek (medio 2023) en Eternity (eind 2025) van Tron zullen ook het potentieel ervan vergroten, waardoor makers van inhoud hun merken kunnen uitbreiden en gamingplatforms kunnen ontwikkelen, tokens kunnen uitgeven en ook geld kunnen inzamelen..

Merk op dat Trons eigen cryptocurrency Tronic (TRX) momenteel wordt gewaardeerd op $ 0,0336 per munt.

Heeft u overwogen om in te investeren Tron TRX?

4. Litecoin

Litecoin is een andere topcryptocurrency om deze maand te overwegen. Litecoin, gelanceerd in 2011, slechts een paar jaar na de oprichting van Bitcoin, is een van de eerste altcoins of spin-offs van Bitcoin, gepromoot als “de lite-versie van Bitcoin ‘of’ het zilver naar Bitcoin goud.​

Als zodanig deelt Litecoin veel overeenkomsten met Bitcoin en maakt het grensoverschrijdende betalingen en transacties mogelijk zonder tussenkomst van centrale autoriteiten of derden..

Een andere overeenkomst tussen Bitcoin en Litecoin is het feit dat Litecoin ook een crypto is die afhankelijk is van proof-of-work en een productielimiet heeft. Merk op dat er slechts 84 miljoen LTC-munten kunnen zijn; tot dusver hebben mijnwerkers ongeveer 55 miljoen opgegraven.

Dat gezegd hebbende, Litecoin is anders dan Bitcoin. Met een netwerk dat goedkoper en gemakkelijker te onderhouden is, is Litecoin veel minder arbeidsintensief.

Het belangrijkste verkoopargument van Litecoins is de snelheid en bruikbaarheid​4x sneller dan Bitcoin, Litecoin maakt het verzenden en ontvangen van wereldwijde betalingen net zo eenvoudig als iemand een e-mail sturen. Deze functie is niet alleen zeer aantrekkelijk voor investeerders, maar ook voor handelaren. De kosten van Litecoin zijn ook lager in vergelijking met de kosten van creditcardmaatschappijen en bankoverschrijvingen.

Niet alleen dat! Aangezien crypto’s afhankelijk zijn van de cryptografische integriteit van hun netwerken, moeten we er rekening mee houden dat in tegenstelling tot Bitcoin (dat het SHA_256-algoritme gebruikt), Litecoin gebruikt een algoritme genaamd Scrypt, die toegankelijker is en mogelijk meer mensen aantrekt die als mijnwerkers willen deelnemen.

Zou je erin investeren Litecoin LTC?

5. NEO

Als je je afvraagt ​​waarom NEO, voorheen Antshares genaamd, een van de beste cryptocurrencies is om in maart 2021 te investeren, dan moet je dat weten NEO spreekt tot de verbeelding van investeerders in heel Azië.

NEO is een open-source blockchain-platform gecreëerd in 2014 door Chinese computerprogrammeurs Da HongFei en Erik Zhang. In feite was het de eerste cryptocurrency die uit China kwam en is dat vaak aangeduid als Chinese Ethereum of een jongere versie van Ethereum. Eigenlijk komt de naam “neo” van het Oudgriekse woord “neos”, wat “jong, nieuw” betekent.

NEO en Ethereum delen veel overeenkomsten door dApps-ontwikkelaars een gebruiksvriendelijk platform te bieden.

In de praktijk echter, NEO is veel wendbaarder. NEO kan tot 10.000 transacties per seconde verwerken. Door middel van een open-source systeem dat wordt beheerd door gebruikers, investeerders en ontwikkelaars, is NEO nu een efficiënte manier om digitale activa te beheren binnen een gedecentraliseerde ruimte. Het is ook waar echte activa kunnen worden gedigitaliseerd voor een hoge liquiditeit.

Geen verrassing dat NEO – ook wel omschreven als ‘een gedistribueerd netwerk voor de slimme economie’ – een grote kans heeft om de Aziatische cryptomarkt in 2020 te domineren..

Hier moeten we opmerken dat NEO twee tokens mogelijk maakt: NEO en GAS, beide beperkt tot 100 miljoen tokens. Om preciezer te zijn, NEO is ontworpen als een systeem met twee niveaus om transacties te vergemakkelijken, waarbij NEO optreedt als gevolmachtigde voor stemrechten en GAS wordt gebruikt om transacties en slimme contracten uit te voeren.

Een groot voordeel van investeren in NEO is het feit dat de Chinese regering heeft gezworen marktleider te worden in blockchain-technologie en heeft tijdens een persconferentie eind vorig jaar zijn volledige steun uitgesproken voor NEO.

Hoewel het Chinese banken en financiële instellingen werd verboden om Bitcoin-transacties te faciliteren, en cryptocurrency-uitwisselingen en handelsplatforms in juli 2018 effectief werden verboden., NEO is een van de weinige crypto’s die in China is toegestaan ​​en kan leiden tot grootschalige acceptatie in investeringen en overheidssectoren.

Heeft u overwogen om te gaan handelen? NEO?

6. Cardano (ADA)

Cardano is een andere belangrijke cryptocurrency die het overwegen waard is in 2021. Het is zelfs een van de meest innovatieve cryptocurrencies die er zijn.

Om preciezer te zijn, gebruikt Cardano een tweelaagse blockchain: de Cardano-nederzettingslaag en de controlelaag gebruikt om respectievelijk transacties en slimme contracten te verwerken.

De hiërarchische structuur die tot doel heeft de schaalbaarheid en interoperabiliteit tussen verschillende financiële systemen te verbeteren, is niet zomaar een gril. Het protocol van Cardano had een rigoureus beoordelingsproces ondergaan (uitgevoerd door onderzoekers en academici) voordat het in 2017 werd uitgebracht, waardoor Cardano een van de eerste peer-reviewed blockchains is die er bestaan.

Een ander essentieel aspect van Cardano’s aard is het proof-of-stake-algoritme dat tot doel heeft de mijnbouw energiezuiniger te maken. Merk op dat het algoritme ervan wordt aangeroepen Ouroboros, de naam van een oud symbool dat een draak voorstelt die zijn eigen staart opeet.

Het Ouroboros-algoritme implementeert ook nieuwe mijnbouwprincipes en -prikkels, wat een aantrekkelijke functie is voor mijnwerkers en blockchain-enthousiastelingen.

Gezien het progressieve karakter is het geen verrassing dat Cardano een van de leiders is in de cryptocurrency-sector. Ten slotte, Cardano wordt gedefinieerd als een cryptocurrency van de derde generatie die tot doel heeft de schaalproblemen van Bitcoin, een cryptocurrency van de eerste generatie en de principes van slimme contractimplementatie van Ethereum, een cryptocurrency van de tweede generatie, te verbeteren..

Geen wonder dat Cardano momenteel # 7 staat, volgens de Coin Market Cap. Haar inheemse munt ADA is een populair investeringsmiddel met een indrukwekkende marktkapitalisatie en handelsvolume.

Merk op dat ADA een maximale voorraad heeft van 45 miljard munten, met 31.112.484.646 munten die momenteel in omloop zijn.

Zou u overwegen om in te investeren Cardano ADA?

7. Bitcoin Cash (BCH)

De laatste munt waarmee rekening moet worden gehouden bij het beslissen welke crypto nu moet worden gekocht, is Bitcoin Cash. Een van de meest populaire forks van Bitcoin. Bitcoin Cash is in 2017 gemaakt om de schaalbaarheidsproblemen van Bitcoin te verbeteren, die merkwaardig genoeg werden veroorzaakt door zijn eigen populariteit.

Bitcoin Cash is gemaakt met grotere blokgroottes van 8 MB, verder verhoogd tot 32 MB. Door de blokgrootte te vergroten, stond het ontwikkelingsteam achter Bitcoin Cash toe dat meer transacties in één blok konden worden verwerkt.

Over forking gesproken, we moeten er rekening mee houden dat Bitcoin Cash in 2018 is opgesplitst in Bitcoin Cash ABC en Bitcoin Cash SV, en in 2020 splitsen in Bitcoin Cash ABC en Bitcoin Cash Node.

Dat gezegd hebbende, gebruikt Bitcoin Cash, net als Bitcoin, een consensusalgoritme voor proof-of-work en is beperkt tot 21 miljoen munten..

Vanwege het technische potentieel en de duidelijke link met Bitcoin – de oudste en grootste munt in termen van marktkapitalisatie en handelsvolume, steeg Bitcoin Cash in populariteit en kreeg het een brede gemeenschap van supporters, waaronder Roger Ver (bekend als de Jezus van Bitcoin).

Geloof het of niet, maar Bitcoin Cash schoot omhoog naar $ 4,091, op het hoogtepunt van de cryptomanie van 2017. Hier moeten we opmerken dat Het tickersymbool van Bitcoin Cash is BCH, terwijl Bitcoin wordt vermeld onder BTC.

En raad eens? Zelfs temidden van de aanhoudende coronavirus-pandemie is Bitcoin Cash nog steeds een van de meest populaire munten, momenteel # 6 op Coin Market Cap.

Zou u overwegen om in te investeren Bitcoin Cash?

Wat is de beste cryptocurrency om te investeren in maart 2021??

Het wordt weer een spannende maand voor cryptomarkten. En nu je een paar ideeën hebt over de beste cryptocurrencies die je in maart 2021 kunt overwegen, is het ook een geweldige kans om je onderzoeksreis te beginnen.

Onze lijst met de Top 7 cryptocurrencies om in maart 2021 te beleggen, geeft u een breed overzicht van uw opties. Het bevat informatie over de gevestigde munten die in 2020 langzame, gestage rendementen zouden kunnen beloven, evenals enkele nieuwere munten met het potentieel voor serieuze groei..

Uw keuzes zijn afhankelijk van wat voor soort investeerder u zou willen zijn en de grootte van uw bankroll. Onthoud gewoon dat elke investering een zeker risico met zich meebrengt. Investeer dus alleen wat u zich kunt veroorloven en doe zoveel mogelijk onderzoek voordat u een definitieve beslissing neemt.

Waarom zou u kiezen eToro om te investeren in cryptocurrencies?

Nu heb je een antwoord op je vraag “Wat is de beste cryptocurrency om te investeren in maart 2021. Als je je geïnspireerd voelt om te gaan investeren in cryptocurrencies, of dit artikel heeft wat extra inzicht gegeven in je bestaande handelskennis, dan ben je misschien blij om te weten dat eToro u de mogelijkheid biedt om in verschillende crypto-activa te investeren en CFD’s te verhandelen tot 90+ cryptocurrencies. Crypto-investeerders kunnen een gediversifieerde portefeuille opbouwen met de meest populaire munten.

eToro – Beste handelsplatform voor cryptocurrency

Aanmelden voor eToro en begin zonder extra kosten in crypto’s te handelen of topinvesteerders in cryptovaluta te kopiëren. Er zijn geen beheerskosten of andere verborgen kosten aan verbonden.

etoro makelaar

Cryptocurrencies zijn zeer vluchtig. Vond je ons artikel leuk Top 7 cryptocurrencies om te investeren in maart 2021? Zo ja, deel het dan met iedereen die het misschien nuttig vindt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me