Top 9 Bitcoin-investeerders – Bitcoin Millionaires Investors

9 van ‘s werelds beste Bitcoin-miljonairsbeleggers

Top 9 Bitcoin-investeerders

1. Roger Ver – “The Bitcoin Jesus”

2. Barry Silbert – een van de rijkste investeerders in de crypto-wereld

3. Gavin Andersen – De persoon die de Bitcoin-gemeenschap heeft helpen groeien

4. Tyler en Cameron Winklevoss – The Billionaire Twins

5. Kingsley Advani – Een van de jongste Bitcoin-miljonairs

6. Blythe Masters – Een van de meest gerespecteerde vrouwelijke Bitcoin-investeerders

7. Michael Novogratz – Een van de meest gedurfde bullish investeerders van Bitcoin

8. Tim Draper – Een van de beste investeerders in durfkapitaal

9. Dan Morehead – De investeerder die het eerste Amerikaanse cryptofonds heeft opgericht

Waarom investeren in Bitcoin een goed idee is?

Hoe te investeren in Bitcoin?

Belangrijkste punten

De meest succesvolle mensen ter wereld van Bitcoin Investing onthuld

Vraagt ​​u zich af wie de beste Bitcoin-investeerders ter wereld zijn? Je hoeft je niet meer af te vragen! Hieronder vindt u een lijst met enkele van de meest prominente Bitcoin-investeerders ter wereld.

Aarzel niet om u aan te melden voor een van onze online handelscursussen om meer te leren over Bitcoin-beleggen en om een ​​professional te worden in Bitcoin-handel – net als de grote vissen in de cryptocurrency-industrie.

Top 9 Bitcoin-investeerders

1. Roger Ver – “The Bitcoin Jesus”

Roger Ver, bitcoin-investeerders

Roger Ver is een van de eerste (en meest controversiële) investeerders in Bitcoin. Ver staat ook bekend als een fervent voorstander van Bitcoin-gerelateerde startende bedrijven, waaronder Ripple en Kraken, en investeringen in cryptocurrency.

Dankzij zijn uitgesproken karakter en persoonlijkheid is Roger Ver niet bang om zijn invloed op sociale media te gebruiken om over Bitcoin te praten, wat hem de bijnaam Bitcoin Jesus gaf. Merk op dat in de meest recente jaren, de Bitcoin-evangelist heeft zijn steun uitgesproken voor Bitcoin Cash.

Volgens recente gegevens is Ver een van de rijkste investeerders in de cryptowereld, met meer dan 100.000 bitcoins in zijn portemonnee..

2. Barry Silbert – een van de rijkste investeerders in de crypto-wereld

Barry Silbert is een andere beroemde Bitcoin-investeerder, een van de beste Bitcoin-investeerders ter wereld. We moeten opmerken dat hij de oprichter is van Digital Currency Group – een van de toonaangevende bedrijven in de wereld van cryptocurrency.

Vanaf 2020, Het bedrijf van Silbert heeft investeringen gedaan in meer dan 125 blockchain-gerelateerde bedrijven, inclusief Genesis en Grayscale Investments. Interessant genoeg verwierf Digital Currency Group in 2016 een van de beste crypto-nieuwssites, CoinDesk.

Gezien zijn lucratieve projecten is het geen verrassing dat Silbert een van de meest succesvolle crypto-investeerders is, met een waarde van ongeveer 500 miljoen dollar, volgens Forbes.

3. Gavin Andersen – De persoon die de Bitcoin-gemeenschap heeft helpen groeien

Gavin Anderson is een van de meest iconische figuren in de wereld van Bitcoin-investeringen. Anderson begon in 2010 fulltime aan Bitcoin te werken en wijdde zijn tijd aan het promoten van Bitcoin bij het publiek en ontwikkelaars.

Interessant genoeg, in 2010 creëerde Anderson een site – de eerste Bitcoin-kraan – die bitcoins aan mensen geeft om de cryptogemeenschap te helpen groeien.

Hoewel Anderson – in tegenstelling tot Satoshi Nakamoto – niet in mysterie is gehuld, moeten we toegeven dat Gavin Anderson het pad van Bitcoin en gedecentraliseerde cryptocurrency op een raadselachtige en betoverende manier heeft gevormd..

4. Tyler en Cameron Winklevoss – The Billionaire Twins

Winklevoss-tweeling, bitcoin-investeerders

Over succes in de wereld van Bitcoin-investeringen gesproken, we moeten toegeven dat de broers Winklevoss tot de beste Bitcoin-investeerders ter wereld behoren. In feite wordt aangenomen dat de Winklevoss-tweeling, Tyler en Cameron Winklevoss, de eerste Bitcoin-miljardairs zijn. Vanaf 2020 bezitten de broers 179.605,25 Bitcoins ter waarde van $ 1.438.918.236,69.

Interessant is dat de Winklevoss niet alleen geïnteresseerd zijn in investeringen in Bitcoin, maar ook in verschillende crypto’s (met name Ethereum) en blockchain-projecten..

In 2015 zijn de tweelingbroers gelanceerd Gemini – een van de meest invloedrijke crypto-uitwisselingen waarmee handelaren digitale activa kunnen kopen en verkopen. De naam van hun platform is ook symbolisch – Gemini betekent tweeling en drukt de integratie van crypto’s in fiat-valutabetalingen uit.

5. Kingsley Advani – Een van de jongste Bitcoin-miljonairs

Als je denkt dat miljonair worden in de twintig onmogelijk is, denk dan twee keer na! Kingsley Advani is een van de cryptokoningen die op 24-jarige leeftijd een fortuin verdienden. Advani is nu een van de meest inspirerende investeerders in de wereld van Bitcoin-investeringen.

Hoewel Bitcoin in zijn begindagen werd gebruikt voor illegale activiteiten, zag Advani het potentieel ervan en putte hij zijn spaargeld uit om in Bitcoin te investeren.. Hij investeerde $ 34.000 en werd in minder dan een jaar miljonair.

Nu is Advani een prominente adviseur om jongeren te helpen de kunst van het handelen onder de knie te krijgen. Zoals hij zei: “Ik denk dat op geen enkel moment in de menselijke geschiedenis mensen van in de twintig zo’n kans hebben gehad om in zulke snelgroeiende activa te investeren.”

6. Blythe Masters – Een van de meest gerespecteerde vrouwelijke Bitcoin-investeerders

Blythe Masters, de voormalige CEO van Digital Asset Holdings, is een van de meest succesvolle en gerespecteerde Bitcoin-investeerders, met een geweldige reputatie op Wall Street.

Merk op dat Digital Asset Holdings een van de toonaangevende financiële bedrijven is die producten bouwen op basis van gedistribueerde grootboektechnologie. Een van de belangrijkste producten van Digital Asset Holdings is nu de zogenaamde Digital Asset Modelling Language, ontworpen om experts te helpen slimme contracten te creëren.

Masters heeft met haar ideeën bewezen dat de crypto-industrie niet voorbehouden is aan mannen. Uit gegevens blijkt zelfs dat 43% van de investeerders die in Bitcoin geïnteresseerd zijn, vrouwen zijn.

7. Michael Novogratz – Een van de meest gedurfde bullish investeerders van Bitcoin

Hoewel investeren in Bitcoin riskant kan zijn, laten sommige investeerders ons zien dat het nemen van risico’s een logisch onderdeel is van handelen. Neem bijvoorbeeld Michael Novogratz! Novogratz wordt beschouwd als een van de meest succesvolle bullish Bitcoin-investeerders die in 2017 een fortuin hebben verdiend.

In 2018 creëerde Novogratz Galaxy – een van de meest prominente investeringsfondsen die zich bezighouden met blockchain-gerelateerde en andere digitale activa.

Interessant genoeg staat Novogratz ook bekend om zijn prijsvoorspellingen en adviseert hij investeerders om niet alleen Bitcoin maar ook goud aan te houden..

8. Tim Draper – Een van de beste investeerders in durfkapitaal

Tim Draper, bitcoion-investeerders

Tim Draper is een van de beste Bitcoin-investeerders. Hij is een bekende durfkapitaalinvesteerder die in 2014 brede dekking kreeg. Om precies te zijn, in 2014 kocht Draper 30.000 in beslag genomen bitcoins van de Silk Road-site op een veiling..

Nu helpt Draper bedrijven te gedijen door middel van blockchain-technologie omdat hij gelooft sterk in de massale acceptatie van Bitcoin.

Zoals hij ooit zei: “Plots zeggen de winkeliers:” Oh, je bedoelt dat ik niet elke keer 2,5 tot 4 procent aan de banken hoef te betalen als iemand een creditcard haalt? “

9. Dan Morehead – De investeerder die het eerste Amerikaanse cryptofonds heeft opgericht

Ten slotte, laten we het hebben over Dan Morehead. Morehead behoort tot de top negen Bitcoin-investeerders ter wereld. Het is vermeldenswaard dat hij het eerste cryptofonds in de VS lanceerde toen Bitcoin volgens historische gegevens slechts $ 65 per stuk waard was. Morehead was ook de eerste belegger die een ICO-fonds (Initial Coin Offering) vóór de veiling aanbood.

Nu is het bedrijf Pantera Capital van Morehead een van de toonaangevende beleggingsondernemingen die zich richten op Bitcoin-investeringen.

Interessant genoeg, Morehead is van mening dat de huidige economische situatie over de hele wereld kan leiden tot een hausse in Bitcoin, dus hij blijft enorme investeringen doen en de blockchain-industrie ondersteunen.

Waarom investeren in Bitcoin een goed idee is?

Bitcoin, de eerste cryptocurrency, wordt nog steeds beschouwd als de meest succesvolle crypto en de grootste op blockchain gebaseerde virtuele asset ter wereld. Merk op dat volgens CoinTelegraph De marktkapitalisatie van Bitcoin is 205 miljard US dollar (vanaf 2020), waarmee Intel en Coca-Cola worden ingehaald.

Bitcoin-prijsvoorspelling: hoeveel zal Bitcoin waard zijn in 2021 en daarna?

Geen verrassing dat Bitcoin, de crypto die leidde tot de ontwikkeling van verschillende altcoins en blockchain-projecten, een revolutie teweegbrengt in de hele financiële wereld..

Ondanks de volatiliteit en de aanhoudende pandemie wordt investeren in Bitcoin door veel experts als een goede investeringsoptie beschouwd. Veel invloedrijke crypto-investeerders geloven in het potentieel ervan voor de komende jaren!

Hoe te investeren in Bitcoin?

Investeren in Bitcoin is een groot probleem. Als u ook een prominente cryptohandelaar wilt worden, moet u investeren in goed onderwijs. Van online cursussen tot handelsboeken, men moet de cryptocurrency-industrie begrijpen om een ​​succesvolle handelsstrategie te ontwikkelen.

Zorg er ook voor dat u weet welke regels van toepassing zijn op cryptohandel in het land waarin u bent gevestigd. Hier vindt u meer informatie over de meest cryptovriendelijke steden ter wereld..

Om een ​​expert te worden in Bitcoin-beleggen, men moet ook zelfbeheersing en discipline ontwikkelen om zowel verliezen als winnen te omarmen.

Onthoud altijd dat Bitcoin-beleggen een hoog speculatief risico met zich meebrengt.

Belangrijkste punten

  • Bitcoin is de eerste digitale cryptocurrency, die nog steeds wordt beschouwd als de meest succesvolle virtuele munt ooit.
  • Enkele van de beste Bitcoin-investeerders zijn onder meer Roger Ver, de Winklevoss-tweeling, Kingsley Advani, Blythe Masters en Dan Morehead..

Als u ook een succesvolle Bitcoin-investeerder wilt worden, moet u investeren in onderwijs, praktijk en emotionele zelfbeheersing. Wij van Trading Education kunnen u helpen op uw handelsreis naar succes. Schrijf u gewoon in voor een van onze online cursussen om te leren hoe u dat moet doen investeer zoals de experts.

Nu ken je de top 9 Bitcoin-investeerders. Als je je geïnspireerd voelt om te gaan investeren in Bitcoin, dan ben je misschien blij dat te weten etoro biedt de mogelijkheid om Bitcoin en andere Crypto-activa en CFD’s te kopen tot 90+ cryptocurrencies. Bitcoin-investeerders kunnen een gediversifieerde portefeuille opbouwen met de meest populaire munten.

Laat ons ondertussen weten welke Bitcoin-investeerder u het meest inspirerend vindt. Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Vond je ons artikel leuk Top 9 Bitcoin-investeerders | De meest succesvolle mensen ter wereld van Bitcoin Investing onthuld? Aarzel dan niet om ons een like te geven en deze te delen met iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp.

Disclaimer: cryptocurrencies zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt risico en in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me