Top Blockchain-games en -simulators in 2020

Top Blockchain-spellen

Blockchain-technologie verandert onze wereld en de game-industrie is daarop geen uitzondering. Gezien de enorme mogelijkheden die blockchain te bieden heeft, het is geen verrassing dat blockchain-games steeds populairder worden.

Het zijn niet alleen gamers en ontwikkelaars die deze veranderingen belangrijk vinden; cryptocurrency-handelaren houden het onderwerp ook nauwlettend in de gaten. Ten slotte, blockchain staat op het punt onze wereld te ontwrichten tot ver buiten de financiële sector!

Trouwens, of je nu een gamer of een cryptohandelaar bent, je moet toegeven dat het spelen van games een geweldige manier is om te leren, te ontspannen en tegelijkertijd plezier te hebben..

Blijf lezen en leer meer over enkele van de beste blockchain-games en simulators in 2020.

Maar als je een nieuweling bent, maak je geen zorgen! Verken onze site en meld u aan voor onze online cryptohandelcursus om een ​​professional in het spel te worden.

Waarom zijn blockchain-games zo populair?

De game-industrie is een van de grootste en meest innovatieve sectoren ter wereld. Volgens gegevens zal de gamingsector tegen 2021 meer dan $ 180 miljard bedragen. En het lijdt geen twijfel dat blockchain-technologie een belangrijke speler is in gaming!

Blockchain-technologie heeft zelfs het potentieel om onze wereld te transformeren tot een point of no return. De game-industrie is een van de belangrijkste gebieden waar blockchain-technologie al aanzienlijke veranderingen doorvoert. Van echt digitaal eigendom en overdraagbare in-game-middelen tot veilige en gedecentraliseerde omgevingen, blockchain heeft zowel ontwikkelaars als gamers veel te bieden.

Bekijk ons ​​artikel over blockchain en de game-industrie voor meer informatie over de implementatie van blockchain-technologie in gaming.

Zou het bovendien niet geweldig zijn om geld te verdienen tijdens het spelen? Tokens en cryptocurrencies zijn geweldige prikkels die gamers (en handelaren) van over de hele wereld aantrekken. Stelt u zich eens voor dat u schaarse virtuele items verzamelt en verhandelt … en winst maakt!

Top Blockchain-spellen in 2020

blockchain-spellen

Het is geen geheim dat de gamingsector een van de meest veranderende industrieën ter wereld is. Gezien het feit dat veel gamingbedrijven streven naar technische innovaties, is de combinatie van blockchain en gaming gewoon vanzelfsprekend.

Het aantal blockchain-games neemt toe, gebruikerservaring en het verhandelen van in-game-middelen op een voetstuk zetten.

Hier zijn enkele van de beste blockchain-spellen om in 2020 te proberen:

 • CryptoKitties

Misschien ben je niet verrast om CryptoKitties op onze lijst te zien. Het maakt niet uit hoe eenvoudig en gericht op spelen om te verdienen het is, CryptoKitties is iconisch. Het is een van de eerste blockchain-games ooit, een game die de hele blockchain-gebaseerde game-industrie heeft hervormd.

Gebruikers kunnen zeldzame katten verzamelen en fokken, net zoals kinderen Pokemon-kaarten verzamelen. Sommige spelers zullen niet aarzelen om tot $ 300.000 te betalen voor een enkele virtuele kat! De beroemde virtuele kat Dragon werd bijvoorbeeld verkocht voor $ 170.000, of 600 ETH in cryptocurrency.

Deze op Ethereum gebaseerde game kende enorm veel succes. Geloof het of niet, in de eerste week verwerkte het miljoenen dollars aan transacties. Tegenwoordig is CryptoKitties nog steeds populair! Houd er rekening mee dat vanwege schaalbaarheidsproblemen de game wordt verplaatst naar een nieuw platform, Flow blockchain.

 • Mijn cryptohelden

My Crypto Heroes is een ander populair spel met blockchain. In feite trekt deze multiplayer role-playing game (RPG) meer dan 3.000-6.000 gebruikers per dag en wordt het beschouwd als een van de meest succesvolle blockchain-games ooit..

Zoals de naam al doet vermoeden, hebben gebruikers de kans om met historische helden te spelen en schaarse items te verzamelen, beveiligd door de ERC-721-tokens. Hoe cool is dat?!

 • Spreuken van Genesis

Een ander populair rollenspel is Spells of Genesis. We moeten opmerken dat sommigen dit avonturenspel beschouwen als het eerste mobiele blockchain-spel. Spells of Genesis combineert strategische aspecten, arcade-functies en handelsbewegingen tegelijkertijd.

Gebruikers kunnen spellen met zeldzame kaarten ontwikkelen en deze tegen anderen testen. Natuurlijk zetten spelers hun kaarten om in op blockchain gebaseerde activa en verplaatsen ze deze naar hun digitale portemonnee.

Merk op dat de game, oorspronkelijk gebouwd op Bitcoin, Ethereum heeft toegevoegd, waardoor meerdere blockchains mogelijk zijn.

 • OxUniverse

OxUniverse is een ander door Ethereum aangedreven spel dat je naar een andere dimensie kan brengen. Letterlijk! Gebruikers kunnen ruimteschepen bouwen en het universum verkennen; ze kunnen ook planeten koloniseren om hun ervaring te gelde te maken.

Interessant genoeg, aangezien de game volledig is gebouwd op de Ethereum-blockchain, kun je je acties uit het verleden bekijken en analyseren om je strategie te verbeteren.

 • Goden ontketend

Gods Unchained is een cool turn-based digitaal kaartruilspel. Net als bij het populaire spel Hearthstone, moeten spelers zeldzame kaarten verzamelen en er een gevechtsstapel van bouwen.

Gods Unchained is gebouwd op de Ethereum-blockchain (met als doel niet-vervangbare token-handel). Hier moeten we vermelden dat deze game genereuze financiering heeft ontvangen, waardoor het een belangrijke speler is in de blockchain-gebaseerde gaminggemeenschap.

Merk op dat we zijn niet aangesloten bij een van de hierboven genoemde spellen​dus afhankelijk van je interesses, doe je onderzoek en blijf aan de top van je spel!

Natuurlijk zijn er veel andere succesvolle blockchain-spellen, en veel meer moeten nog worden vrijgegeven. Hoewel ontwikkelaars met verschillende problemen te maken hebben, zoals schaalbaarheid, wordt verwacht dat het aantal op blockchain gebaseerde games zal blijven toenemen.

Simulators voor cryptocurrency-handel

blockchain-spellen en simulatoren

Over blockchain en gaming gesproken, we zouden ook enkele populaire simulators voor cryptocurrency-handel moeten noemen. Waarom? Simpelweg omdat, volgens statistieken, de cryptomarkt heeft een marktkapitalisatie van meer dan $ 155 miljard.

Dus als je geïnteresseerd bent om te leren hoe je cryptocurrencies kunt verhandelen terwijl je speelt, zijn hier vijf simulators die je kunnen helpen je doelen te bereiken:

 • Bitcoin-winstcalculator voor mijnbouw

Bitcoin Mining Profit is een crypto-handelssimulator die ideaal is voor nieuwkomers. Het kan gebruikers helpen de wereld van cryptocurrency-handel te begrijpen door hen verschillende prompts en informatie te geven.

Merk op dat dit een educatief spel is, zoiets als een tekstavontuur, dus verwacht geen mooie graphics en realistische ervaringen.

 • Bitcoin Hero

Bitcoin Hero is een geweldige app waarmee je vier cryptocurrencies kunt spelen en verhandelen. Het is vermeldenswaard dat deze cryptocurrencies Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Dash zijn.

Het beste is dat de prijzen afkomstig zijn uit de echte handelswereld, zodat u een beter begrip krijgt van de wereld van cryptohandel.

 • Altcoin Fantasy

Altcoin Fantasy is een ander spel dat crypto-handelseducatie naar een nieuw niveau tilt.

Hiermee kunnen gebruikers tegen andere mensen ruilen voor echte prijzen. Men kan ook punten verdienen en deze inruilen voor veelgevraagde virtuele items, zoals een CryptoKitty.

 • Bitcoin Flip

Bitcoin Flip is een andere indrukwekkende crypto-handelssimulator die plezier en kennis combineert. Het helpt je de basisprincipes van de cryptocurrency-wereld te begrijpen.

Gebruikers kunnen 24/7 prijzen volgen en verschillende cryptocurrencies online of met een app verhandelen.

 • Vonk winst

Spark Profit is een interessant voorspellingsspel voor cryptovaluta. Gebruikers worden aangemoedigd om voorspellingen te doen over de posities van Bitcoin, Ethereum en Litecoin – en zelfs sommige aandelenmarkten – om punten te winnen.

En raad eens! Spark Profit-gebruikers kunnen daadwerkelijk worden betaald voor hun voorspellingen.

Merk op dat onze post is niet aangesloten bij een van de hierboven genoemde simulatoren, dus doe je onderzoek voordat je een crypto-handelssimulator kiest. Natuurlijk is deze bovenstaande lijst niet compleet – er zijn veel andere educatieve spellen en simulators die u een idee kunnen geven van wat u kunt verwachten van cryptohandel.

Hier moeten we echter opmerken dat simulatoren en demo-accounts een slechte grap met u kunnen maken. Hoewel ze u duidelijke informatie over handelen kunnen geven, nemen demo-accounts het echte aspect van handelen over: emoties, hebzucht, het nemen van risico’s en angst.

Begrip tenslotte crypto-handelspsychologie is een van de belangrijkste sleutels tot succes!

Blockchain-spellen & Handelen in cryptovaluta

Van bankieren en gezondheidszorg tot gaming en muziek, blockchain-technologie verandert onze wereld nu al in een razendsnel tempo.

Het meest verbijsterende is dat alle bedrijfstakken zijn met elkaar verbonden. Als u denkt dat de game-industrie geen invloed heeft op uw crypto-handelsactiviteiten, denk dan twee keer na! De toenemende vraag naar cryptocurrencies, evenals technische problemen zoals schaalbaarheid, kunnen de cryptohandel diepgaand beïnvloeden.

Last but not least zijn blockchain-gaming en cryptocurrency-handel vergelijkbaar – gebruikers kunnen geld verdienen terwijl ze doen waar ze het meest van houden!

Belangrijkste punten

 • Blockchain-technologie staat op het punt een revolutie teweeg te brengen in de wereld tot ver buiten de financiële sector, inclusief de game-industrie.
 • Blockchain-games kunnen de gebruikersveiligheid, nieuwe economische voorschriften en interoperabiliteit garanderen.
 • Er zijn veel op blockchain gebaseerde games, zoals CryptoKitties en Spells of Genesis, waarmee gebruikers in-game assets kunnen verhandelen en winst kunnen maken tijdens het spelen.
 • Voor degenen die liever spelenderwijs leren hoe ze cryptocurrencies kunnen verhandelen, zijn er verschillende simulatoren die zeer informatief kunnen zijn.
 • De vraag naar cryptocurrencies bij gaming zal ongetwijfeld invloed hebben op de wereld van cryptohandel.

De lucratieve wereld van cryptocurrencies evolueert. Meld u dus aan voor onze cursus cryptocurrency-handel en blijf voorop lopen!

Als je dit artikel leuk vond, geef het dan een like en deel het met iedereen die het misschien nuttig vindt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me