Top cryptocurrencies voor 2021! Deze 5 crypto’s kunnen u helpen een miljoen te verdienen

5 crypto’s kunnen u helpen een miljoen te verdienen

Een miljoen verdienen door geld te investeren in de cryptocurrency-markt is al jaren een populaire bezigheid. Het kost tijd om een ​​winst van zeven cijfers op te bouwen. Maar het regelmatig verkrijgen van de hoge eencijferige jaarlijkse rendementen van de cryptocurren zou een bescheiden maandelijkse investering in miljoenen kunnen veranderen.

Cryptocurrencies bestaan ​​al een flink aantal jaren, gaande van iets dat alleen cryptoliefhebbers zouden investeren, tot een van de meest gewilde investeringsmogelijkheden. Tegenwoordig verslaan cryptocurrencies gemakkelijk de winsten die worden gegenereerd door conventionele investeringsmogelijkheden zoals de aandelenmarkt.

Maar wat zijn cryptocurrencies? Cryptocurrencies zijn digitale valuta die beveiligd zijn door cryptografie. Dit maakt namaak vrijwel onmogelijk. Cryptocurrencies worden niet uitgegeven door een centrale autoriteit, waardoor ze immuun zijn voor inmenging van derden.

Er zijn veel investeerders, nieuw en ervaren, die willen investeren in de cryptocurrency-markt, en terecht, aangezien cryptocurrencies een bull-run hebben en dit het perfecte moment is om ze te kopen. Er zijn echter meer dan 500 verschillende cryptocurrencies, en de kans is groot dat het kiezen van een cryptovaluta behoorlijk overweldigend is. Dit geldt vooral voor beginners.

Er zijn verschillende cryptocurrencies waaruit beleggers kunnen kiezen. Cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum bestaan ​​al heel lang. Er zijn andere opties zoals Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple, enz. Hoewel het voorspellen van de cryptomarkt lastig is, denken experts dat cryptocurrencies in 2021 aanzienlijke winsten zullen boeken dankzij marktherstel na COVID en andere factoren..

Dit artikel bespreekt de beste cryptocurrencies die u in 2021 kunt kopen en de vooruitzichten voor die cryptocurrencies. Dus wat zijn de beste cryptocurrencies om te kopen in 2021??

De top 5 cryptocurrencies om te kopen in 2021:

1. Bitcoin

2. Ehtereum

3. Litecoin

4. Rimpeling

5. Bitcoin Cash

5 crypto’s kunnen u helpen een miljoen te verdienen:

1. Bitcoin

Geen enkele cryptocurrency-lijst is compleet zonder de toevoeging van Bitcoin. De cryptocurrency behoeft geen introductie en staat op het verlanglijstje van iedere belegger. Bitcoin domineert de cryptocurrency-markt sinds de start in 2009. Het is de grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie en de meest populaire, en er is geen teken dat het binnenkort zal worden onttroond. Experts voorspellen dat 2021 het sterkste jaar tot nu toe voor Bitcoin zal zijn. Experts voorspellen dat Bitcoin zijn positie als de beste cryptocurrency in 2021 zal consolideren.

De waarde van Bitcoin werd zwaar getroffen toen de pandemie toesloeg, met een dieptepunt van $ 4721. Maar dit werd terzijde geschoven toen Bitcoin zich verbluffend herstelde, $ 40000 overschreed in januari 2021 en $ 41299 bereikte. Er was een prijscorrectie waardoor Bitcoin daalde tot $ 35.000, en op het moment van schrijven wordt de cryptocurrency verhandeld tegen $ 38.283.

Dus hoe gaat 2021 eruit zien voor Bitcoin? Sommige experts hebben voorspeld dat Bitcoin tegen het einde van 2021 $ 100.000 zou kunnen overschrijden. Sommigen hebben voorspeld dat het zelfs zou kunnen stijgen tot $ 300.000 in 2022. Als deze voorspellingen waar zijn en Bitcoin deze hoogten bereikt of zelfs verder gaat, zou je de beste kunnen maken. investering die naar 2021 gaat.

Lees meer: ​​Bitcoin-prijsanalyse voor 2021

2. Ethereum

Ethereum is de grootste concurrent van Bitcoin, de op een na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie en de op een na populairste. Ethereum werd uitgebracht in 2015 en is exponentieel gegroeid met verschillende projecten, waardoor Ethereum hun favoriete platform is. Ethereum heeft een marktkapitalisatie van bijna $ 138 miljard, en ondanks de COVID-19 pandemie ratelende cryptocurrencies, had Ethereum een ​​sterk jaar.

Ethereum bereikte $ 1000 in december 2020 en wordt momenteel verhandeld voor $ 1177,67 op het moment dat dit artikel wordt geschreven. Wat zijn de factoren achter de stijging van de prijs van Ethereum? Er zijn twee factoren. De eerste is de groei van DeFi (Decentralized Finance). Ethereum is het platform bij uitstek voor nieuwe DeFi-projecten en het platform ondersteunt grote crypto’s die de DeFi-sector aansturen. De tweede factor achter de groei van Ethereum is de lancering van Ethereum 2.0. Ethereum 2.0 belooft Ethereum efficiënter te maken en meer transacties per seconde te kunnen verwerken.

DeFi en Ethereum 2.0 zullen Ethereum positief blijven beïnvloeden in 2021, met de cryptocurrency ingesteld om te genieten van een bullish 2021, waardoor dit een geweldige tijd is om in Ethereum te investeren.

3. Litecoin

Litecoin is een uitstekende optie om in 2021 te investeren. Het kan zowel voor beginners als voor ervaren beleggers een goede investering zijn. De marktkapitalisatie van Litecoin is slechts $ 10 miljard waard en zal naar verwachting verder groeien. Sommige beleggers zien Litecoin als een kopie van Bitcoin. Er zijn echter verschillende voordelen ten opzichte van Bitcoin. Litecoin is een stuk sneller dan Bitcoin, het kost slechts twee en een halve minuut om een ​​blok te verwerken. Bitcoin daarentegen heeft tien minuten nodig om een ​​blok te verwerken. Litecoin vereist ook minder rekenkracht, en zelfs gewone desktops kunnen Litecoin minen.

In 2020 onthulde Litecoin ook enkele belangrijke ontwikkelingen. In dat jaar werd Litebringer gelanceerd, een RPG die draait op de Litecoin Blockchain. Litebringer zorgde ervoor dat transacties verdrievoudigden, waarbij het spel goed was voor meer dan 70% van de transacties. Litebringer had zo’n impact dat sommige platforms een sterke stijging van de prijs van Litecoin in 2021 voorspelden. De nauwe banden van Litecoin met Bitcoin maken het ook de voorkeurskeuze voor beleggers.

Lees meer: ​​Litecoin-prijsanalyse voor 2021

4. Rimpeling

Ripple is een uitstekende keuze voor diegenen die in cryptocurrencies willen investeren zonder al te veel geld te willen uitgeven. Ripple heeft een lage prijs en handelt momenteel op $ 0,30. Laat u niet misleiden door de lage prijs. Het is de op drie na grootste cryptocurrency en is een uitstekende keuze voor beleggers die een beetje voorzichtig zijn tijdens het beleggen.

Ripple zal naar verwachting een prijsstijging zien in 2021, waarbij experts voorspellen dat het tegen het einde van 2021 bijna $ 3 zou kunnen bereiken. Verwacht wordt dat de cryptocurrency zichzelf corrigeert nadat het zijn prijs hoog heeft bereikt. Een goede strategie zou zijn om de cryptocurrency nu te kopen en te verkopen voordat de prijs zichzelf corrigeert. Ripple is een goede optie voor diegenen die beginnen met investeren in cryptocurrencies of voor investeerders die tegen een lage prijs de cryptocurrency-markt willen betreden en winst willen maken.

Meer lezen: een beginnershandleiding voor rimpelvorming

5. Bitcoin Cash

Bitcoin Cash is een elektronisch geldsysteem. Het wordt beschouwd als een schaalbare versie van Bitcoin. Het heeft een marktkapitalisatie van meer dan $ 10 miljard en is qua marktkapitalisatie de zesde grootste cryptocurrency. Bitcoin Cash wordt momenteel verhandeld tegen $ 515,49 en de vooruitzichten voor 2021 blijven optimistisch, waarbij de cryptocurrency naar verwachting in de loop van het jaar een aantal serieuze winsten zal boeken. Experts zijn van mening dat Bitcoin Cash een van de beste cryptocurrencies zou kunnen zijn om in 2021 te investeren, waardoor dit een uitstekend moment is om het aan uw portefeuille toe te voegen..

Lees meer: ​​Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021

Gevolgtrekking

Het voorspellen van prijsontwikkelingen in cryptovaluta is lastig omdat de prijs afhankelijk is van het marktsentiment, dat op elk moment kan veranderen. De prijzen van cryptovaluta’s zijn ook afhankelijk van de prijs van andere valuta’s. De verwachting is echter dat de hierboven genoemde cryptocurrencies een aanzienlijke groei zullen doormaken in 2021. Elke belegger heeft andere doelen. Beleggers moeten grondig onderzoek doen voordat ze in cryptocurrencies investeren.

Wat zijn de 10 beste altcoins die in 2021 exploderen??

Wat zijn de voordelen van handelen in cryptocurrency?

Wat is de beste cryptocurrency om te investeren in 2021?

Hoe u geld kunt verdienen met cryptocurrency – een definitieve gids

eToro – Het beste cryptocurrency-platform voor zowel handelaren als investeerders

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me