Uitgelegd: hoe u geld kunt verdienen met crypto’s en kunt profiteren van stijgingen in de cryptocurrency-markt

Gedurende het afgelopen decennium is de Cryptocurrency-markt verreweg de best presterende activa. Bitcoin kende een groei van 9.000.000% en werd beoordeeld als de beste investering van het decennium – dit is wat u moet weten.

Hoewel ze zich nog in de vroege stadia van ontwikkeling bevinden, worden cryptocurrencies beschouwd als alternatieven voor investeringen en monetair gebruik. Of het nu gaat om het feit dat ze barrières wegnemen tijdens hun overdracht of om de mogelijkheid om winst te maken, mensen beschouwen ze als een bezit dat het waard is om in te investeren.

De beslissing van PayPal om cryptodiensten aan te bieden door gebruikers in staat te stellen cryptocurrencies te verkopen en te kopen, heeft de autoriteit van cryptocurrencies vergroot en aangetoond dat ze niet langer als vanzelfsprekend kunnen worden beschouwd.

Maar wat is investeren in cryptocurrency? Hoe investeer je in cryptocurrencies? Is het riskant of moet u nu investeren? U vindt de antwoorden op deze vragen en niet alleen hieronder.

Bij Trading Education hebben we gekeken naar de manier waarop de cryptomarkt zich ontwikkelt en dit is wat we ontdekten.

Wat is beleggen in cryptocurrency?

Cryptocurrencies zijn digitale activa of digitaal geld. Investeren in cryptocurrencies betekent dat u een van de cryptocurrencies zoals Bitcoin of Ethereum koopt, met behulp van fiat-valuta zoals US Dollar of EURO..

Op het moment dat u een cryptocurrency koopt, bent u een cryptocurrency-houder. U kunt in één of meer cryptovaluta investeren, afhankelijk van uw keuze, en u kunt uw cryptovaluta zo lang aanhouden als u wilt.

Hoe investeer ik in cryptocurrencies?

Er zijn verschillende manieren om in cryptocurrencies te investeren, maar de meest populaire is via een cryptocurrency-uitwisseling. Makelaars zoals eToro bieden investeringsmogelijkheden voor cryptocurrency.

Enkele van de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingen waar u uw investering kunt starten, zijn Binance, Coinbase, Kraken, KuCoin, Bittrex, eToro enz..

Hoe kies ik welke cryptocurrency ik wil kopen?

Er is geen strikte regel voor het kiezen van de cryptocurrency die u wilt kopen. Sommige mensen investeren liever in één munt, terwijl anderen in meer investeren.

Er is een tendens om meer te investeren in Bitcoin of andere gerenommeerde cryptocurrencies. Maar in veel gevallen zijn het juist de nieuwe cryptocurrencies die een enorme groei doormaken met een hoog investeringsrendement. Vanaf Muntenmarktdop, er zijn momenteel 7509 cryptocurrencies. De belangrijkste factoren om op te letten bij het kopen van een munt zijn marktkapitalisatie, liquiditeit en handelsvolume.

Klaar om in te duiken cryptomarkt?

Investeert in de cryptocurrency-markt riskant?

Er is altijd een risico bij het beleggen in activa. Bitcoin werd gelanceerd in 2009, dus dit doet ons beseffen dat cryptocurrencies nieuw zijn en dat veel mensen nog steeds niet duidelijk begrijpen wat ze zijn.

Cryptocurrencies zijn van nature vluchtig, dus er zijn veel kansen om te profiteren. Als we de geschiedenis van de Bitcoin-prijs kort analyseren, komen we tot de conclusie dat investeerders meer winst hebben gemaakt dan dat ze geld hebben verloren tijdens deze 11 jaar van Bitcoin-bestaan..

bitcoin-prijsgrafiek

Bron: coinmarketcap.com

Toen Bitcoin in 2009 werd gelanceerd, had het geen enkele waarde. Bitcoin bereikte voor het eerst de waarde van $ 0,0009 in juli 2010. Sindsdien kende de prijs van Bitcoin scherpe stijgingen en dalingen, totdat het op 18 december 2017 het hoogste punt ooit bereikte van $ 20.089 per Bitcoin..

Deze prijs duurde echter niet lang, want niet verder dan in november 2018 daalde hij onder de $ 3.500. Sindsdien heeft de prijs van Bitcoin opnieuw ups en downs meegemaakt en zweeft nu iets meer dan $ 13.000.

In december 2019 Bloomberg concludeerde dat Bitcoin in het afgelopen decennium een ​​groei van 9.000.000% had doorgemaakt, waardoor alle concurrenten in het stof zaten. Dit feit is een indicator dat HODLers, d.w.z. degenen die in de begindagen van Bitcoin investeerden en het geduld hadden om hun investeringen vast te houden tijdens de prijsveranderingen, nu enorme winsten genieten. Bovendien, in 2019 ook CNN beoordeelde Bitcoin als de beste investering van het decennium.

Hoe lang moet ik investeren in de cryptomarkt?

Zoals eerder vermeld, is er ook in dit geval geen specifieke regel over hoe lang u uw investering in cryptocurrencies kunt behouden. Het hangt af van je intuïtie, ervaring en geduld.

Het is echter vermeldenswaard dat de bovenstaande cijfers aantonen dat degenen die geduld hebben gehad door jarenlang te investeren, het beste hebben verdiend.

Lees verder:

Welke top 10 cryptocurrencies om in 2021 te investeren?

Belangrijkste andere cryptocurrencies dan Bitcoin

Hoe u kunt profiteren van de cryptocurrency-markt

Er zijn verschillende manieren waarop u kunt profiteren van de cryptovalutamarkt en de meest gebruikelijke methoden zijn langetermijninvesteringen of ook wel bekend als HODLing, daghandel, CFD-handel, staking en mijnbouw..

Lees verder:

Hoe cryptocurrency te daghandel

Cryptocurrency Trading Exchange of Cryptocurrency CFD?

Beste markten om in 2021 te handelen: alles wat u moet weten!

Hoe u kunt profiteren van Crypto-volatiliteit?

Cryptocurrencies zijn van nature vluchtig, wat betekent dat hun prijs vaak binnen bepaalde tijdsperioden verandert. Daarom zijn ze ook winstgevend omdat je altijd de mogelijkheid hebt om je favoriete cryptocurrency te kopen als de prijs laag is, en deze te verkopen als de prijs stijgt..

Klaar om in te duiken cryptomarkt?

Hoe maak ik winst met Crypto-arbitrage

Verschillende cryptocurrency-uitwisselingen bieden iets andere prijzen voor cryptocurrencies. Crypto-arbitrage betekent dat u een cryptocurrency in de ene exchange kunt kopen en deze vervolgens kunt overdragen en verkopen op een andere exchange die op dat moment een hogere prijs heeft voor dezelfde cryptocurrency.

Er moet echter worden opgemerkt dat dit proces zeer snel moet worden uitgevoerd, omdat cryptocurrencies volatiel zijn en prijzen snel veranderen. Gewoonlijk worden degenen die crypto-arbitrage beoefenen, bijgestaan ​​door verschillende tools om nauwkeuriger te zijn.

Wat is de toekomst van cryptocurrency?

In hun kinderschoenen werden cryptocurrencies met veel scepsis begroet. Hoewel er nog steeds sceptici zijn over cryptocurrencies, ziet hun toekomst er nu rooskleuriger uit dan ooit. Nu Paypal eindelijk cryptocurrencies in zijn platform heeft geïntegreerd, begon de prijs van Bitcoin zijn weg te vinden en schommelt momenteel iets meer dan $ 13.000, wat de hoogste prijs sinds 2018 is..

Behalve voor Paypal die zijn avonturen begon in de wereld van crypto, was het jaar 2020 uitzonderlijk voor cryptocurrencies, aangezien er veel andere dingen in hun voordeel zijn gebeurd. MicroStrategy, het grootste business intelligence-bedrijf ter wereld, kocht $ 425 miljoen in Bitcoin. Square kocht ook $ 50 miljoen en Stone Ridge kocht $ 110 miljoen in Bitcoin.

Bovendien volgde DBS Bank, de grootste bank van Singapore, ook de lancering van zijn cryptocurrency-uitwisseling, genaamd "DBS Digital Exchange," waarmee Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Ripple kunnen worden verhandeld.

Al deze gebeurtenissen hadden de autoriteit van cryptocurrencies versterkt en experts voorspellen dat Bitcoin binnenkort zou kunnen het record van 2017 breken toen het $ 20.000 bereikte. Het moet echter gezegd worden dat experts prijsstijgingen voorspellen en verschillende cijfers geven, maar niemand kan precies weten hoever de Bitcoin-prijs gaat.

Lees verder:

Bitcoin-prijsvoorspelling: hoeveel zal Bitcoin waard zijn in 2021 en daarna?

Top 9 Bitcoin-investeerders

Ripple-prijsvoorspellingen: hoeveel zal Ripple waard zijn in 2021 en daarna?

Waar kan ik meer leren over investeren in de cryptocurrency-markt?

Hier bij Trading Education leren we u hoe u in cryptocurrencies kunt investeren. In onze cursussen leert u de meest effectieve methoden om in cryptocurrencies te investeren.

Trading Education biedt ook technische analyse, handelshulpmiddelen, economische kalender, marktgegevens, marktoverzicht, geavanceerde real-time grafiek, enz.

Ook bij Trading Education vindt u een reeks artikelen over de handelswereld en verschillende andere zeer waardevolle functies, zoals "Vind uw makelaar", waar u uw makelaardij kunt vinden die het beste past bij de woonplaats.

Waarom zou u cryptocurrencies met eToro moeten verhandelen??

eToro is het toonaangevende sociale handelsplatform ter wereld. eToro staat bekend om zijn "Copy Trading" functie waar u uw favoriete handelaar kunt kopiëren. Top 5 cryptocurrencies die kunnen worden verhandeld op eToro zijn Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple en Dash, gevolgd door nog veel meer.

eToro – Beste handelsplatform voor cryptocurrency

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

75% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder.

U kunt beginnen met het bouwen van uw cryptoportfolio op eToro, en u krijgt realtime inzichten, zodat u uw strategie kunt bepalen met stop loss en winstparameters kunt nemen. Een ander groot voordeel van eToro is dat u dankzij de virtuele portefeuille kunt oefenen met handelen met $ 100.000.

eToro is volledig gereguleerd en u kunt uw investering in cryptocurrency nu starten met Paypal of een creditcard die u bezit. Het platform is gebruiksvriendelijk, en eToro werkt er altijd aan om cryptocurrency-handel leuk en aantrekkelijk te maken.

Een ander uitstekend voordeel dat eToro heeft, is dat het zijn portemonnee, waar u uw cryptocurrencies kunt opslaan nadat u ze hebt gekocht. eToro-portemonnee ondersteunt meer dan 120 cryptocurrencies.

Belangrijkste punten

  • Cryptocurrencies zijn digitale activa en u kunt ze kopen met fiat-valuta’s zoals de Amerikaanse dollar of EURO.
  • Cryptocurrencies kunnen worden gekocht via cryptocurrency-uitwisselingen.
  • U kunt in elke cryptocurrency investeren, afhankelijk van uw keuze.
  • Bitcoin bereikte voor het eerst de waarde van $ 0,0009 in juli 2010 en heeft in de loop van het decennium een ​​groei van 9.000.000% doorgemaakt.
  • Bitcoin wordt door CNN beoordeeld als de beste investering van het decennium.
  • HODLing, day trading, CFD trading, staking en mining zijn de meest voorkomende methoden om geld te verdienen met cryptocurrencies
  • De aankondiging van Paypal om cryptodiensten aan te bieden, heeft cryptocurrencies een boost gegeven en de prijs omhoog geduwd.
  • Microstrategy, Square en Stone Ridge hebben aanzienlijke investeringen gedaan in Bitcoin die ook een cruciale rol spelen, waardoor cryptocurrencies meer erkenning krijgen.
  • DBS Bank werd ook onderdeel van deze golf door zijn crypto-uitwisseling te lanceren "DBS Digital Exchange."
  • De toekomst van cryptocurrency is rooskleurig en experts voorspellen dat Bitcoin binnenkort zijn eigen record van $ 20.000, vastgesteld in december 2017, zal breken door nieuwe prijshoogten te bereiken.

Het is nooit te laat om te investeren in de cryptocurrency-markt. Met eToro, u kunt beginnen met het kopen en verkopen van crypto’s, of het verhandelen van CFD’s, van meer dan 90 cryptocurrencies.

Investeren in cryptomarkt is het overwegen waard.

Veel plezier met investeren!

Disclaimer: cryptocurrencies zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt gevaar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me