Voors en tegens van investeren in Binance Coin, wordt het een miljonair maker?

Voordelen en nadelen van investeren in BNB

Wat zijn de voordelen van een investering in Binance Coin (BNB)? Wat zijn de nadelen van Binance Coin-investeringen? Heeft BNB het potentieel om miljonair te worden??

Lees meer over de voor- en nadelen van investeren in Binance Coin, zodat u weet of het een goed idee is om te investeren in Binance Coin BNB.

Als u van beleggen in cryptocurrency houdt: een financiële markt waarvan wordt voorspeld dat deze zal groeien met een Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR) van 60,2% in de komende vier jaar – dan lijdt het geen twijfel dat Binance Coin op je radar staat.

Waarom verdient Binance Coin een tweede blik? Simpelweg omdat Binance Coin een van de beste cryptocurrencies is in termen van marktkapitalisatie en een populair handelsmiddel met een hoge liquiditeit!

Wij van Trading Education zijn er om u te helpen de ins en outs van Binance Coin te begrijpen en meer te leren over de voor- en nadelen van beleggen in BNB zodat u zelf kunt beslissen of deze crypto een waardige investering is.

Dus laten we beginnen!

Wat is Binance Coin?

Binance Coin is een populair digitaal activum gemaakt door Binance in 2017. Aanvankelijk werd Binance Coin gelanceerd op de Ethereum-blockchain, maar verhuisde het naar zijn eigen blockchain, Binance Chain..

Uitgegeven door een van de belangrijkste crypto-uitwisselingsplatforms wereldwijd – met cryptovisionair Changpeng Zhao die de leiding had – had Binance Coin een succesvolle Initial Coin Offering (ICO) van 100 miljoen BNB.

Slechts binnen drie weken haalde Binance ongeveer $ 15 miljoen op (gebruikt om het platform te bouwen, voor branding en ook voor noodfondsen).

Binance Coin, handelend met het BNB-symbool, heeft een beperkte voorraad van 200 miljoen tokens.

Interessant is dat Binance een uniek plan heeft om 20% van zijn winst te gebruiken om BNB-tokens terug te kopen en deze te vernietigen totdat maximaal 50% van de BNB-munten is teruggekocht..

Dit proces wordt ‘branden’ genoemd en heeft tot doel slechts 100 miljoen tokens in omloop te laten om Binance Coin te helpen zijn waarde te behouden en geleidelijk te groeien.

In termen van technische details gebruikt Binance de Tendermint Byzantijns-fouttolerant (BFT) consensusmechanisme, waarbij verschillende soorten knooppunten betrokken zijn (validator-, getuigen- en acceleratorknooppunten).

Een van de belangrijkste doelen van BNB is het ondersteunen van operaties op de Binance-uitwisseling en faciliteren een breed scala aan hulpprogramma’s, inclusief het verhandelen van nieuwe tokens.

Het goede nieuws is dat BNB zich gedraagt ​​als een kortingsbon ook. Handelaren krijgen kortingen op handelskosten, waarbij de kortingspercentages elk jaar met de helft worden verlaagd. Merk op dat in 2017 de korting 50% was.

Maar welke andere voordelen biedt BNB??

De voordelen van investeren in Binance Coin

Gezien de populariteit van BNB, zijn de voordelen van investeren in Binance Coin de moeite waard om uit te leggen om investeerders te helpen zelf te beslissen of BNB een miljonair kan zijn..

Hier zijn enkele van de meest prominente voordelen van het kopen van Binance Coin:

✅ Binance Coin is een van de beste utility-tokens

BNB wordt beschouwd als een van de beste utility-tokens in 2021. Hoewel het token kan worden gebruikt om te handelen en vergoedingen te betalen op de Binance-uitwisseling, moeten we vermelden dat BNB buiten het Binance-ecosysteem kan worden gebruikt: het kan worden gebruikt voor betaalmethoden over verschillende diensten, waaronder rekeningen met cryptokaarten, online aankopen, reizen, amusement en overboekingen. Om een ​​voorbeeld te geven: sommige apps stellen gebruikers in staat om rekeningen te splitsen en vrienden te betalen met BNB.

✅ Binance Coin gebruikt een uniek burndown-beleid

Zoals hierboven uitgelegd, is branden een essentieel kenmerk van BNB om zijn groei en stabiliteit te garanderen. Binance zal 20% van hun winst gebruiken om BNB-tokens te krijgen en deze te verbranden om het totale aanbod te verminderen totdat er 100 miljoen munten over zijn (of 50% van het totale aanbod). Merk op dat deze deflatoire methode in de loop van de tijd tot prijsstijgingen kan leiden, wat beleggers ook zal helpen om op termijn prijsspeculaties te maken.

✅ Binance Coin fungeert als een kortingsbon

Een van de belangrijkste voordelen van beleggen in BNB is het feit dat Binance-gebruikers kortingen krijgen bij het betalen van vergoedingen op de beurs. Deze stimulans – om vergoedingen te verlagen – is een slimme manier om een ​​groeiende gemeenschap van supporters te creëren, en ook een faciliterende kracht voor handelaren die dagelijkse activiteiten uitvoeren.

✅ Binance is erg populair

BNB heeft dankzij de populariteit van Binance een vaste plaats bereikt binnen de beste crypto’s op Coin Market Cap. Binance is een snelgroeiend bedrijf en een van de grootste cryptobeurzen ter wereld. Het is geen verrassing dat het token steun heeft gekregen van verschillende partnerschappen, waaronder Uplive – een van de grootste sociale video-entertainmentplatforms. Bovendien neemt Binance, ondanks enkele beveiligingsinbreuken in het verleden, beveiliging ook zeer serieus – een factor die een extra laag van geloofwaardigheid aan het token toevoegt en de acceptatie ervan vergemakkelijkt..

✅ Binance biedt snelle transacties en lage kosten

Binance biedt snelle transacties en een van de laagste vergoedingen in de branche, een vergoeding van 0,1% voor alle handelaren. Merk op dat Binance tot 1,4 miljoen transacties per seconde kan verwerken. Bovendien stelt Binance reguliere handelaren in staat om prijzen te winnen.

Nadelen van investeren in Binance Coin

Hoewel de voordelen van BNB duidelijk zijn, kan het investeren in Binance Coin een risicovolle onderneming zijn en heeft het bepaalde nadelen. Het kennen van de nadelen van beleggen in BNB is essentieel om u te helpen beslissen of het kopen van deze crypto de juiste zet voor u is.

Hier zijn enkele ernstige nadelen van investeren in BNB:

❌ Kortingen blijven dalen

Hoewel Binance kortingen biedt aan handelaren die transacties uitvoeren met Binance Coin op de beurs, blijven kortingen afnemen, wat onaangenaam kan zijn. Volgens hun whitepaper wordt de korting in het 4e jaar verder verlaagd tot 6,75% – wat vermoedelijk in 2021 zal gebeuren.

❌ Regelgeving kan van invloed zijn op het bezit en de handel in BNB

De regelgevende rode ogen in het thuisland van Binance – China – is slechts een van de problemen die het token op de lange termijn kunnen beïnvloeden. De relatie met Binance US is ook gecompliceerd en kan schade toebrengen aan Amerikaanse paspoorthouders, aangezien meer dan 15% van het websiteverkeer voorheen afkomstig was uit de VS. Hier moeten we opmerken dat Binance een speciale Amerikaanse beurs heeft geopend om problemen met de legaliteit ervan op te lossen.

❌ Binance heeft onlangs fiat stortingen en opnames toegestaan

In tegenstelling tot andere platforms die traditionele betalingsmethoden accepteren, waaronder bankoverschrijvingen en PayPal, accepteerde Binance geen fiat-stortingen of opnames. Dit maakt het voor beginners meestal onmogelijk om in crypto’s te gaan handelen.

❌ BNB is beperkt tot de Binance-beurs

BNB is sterk afhankelijk van de reputatie van de Binance-beurs, waardoor deze niet alleen kan vliegen. Bovendien hebben sommige gebruikers gemengde beoordelingen gedeeld over de klantondersteuningsservices van Binance (soms gekenmerkt door lange vertragingen en geen telefonische ondersteuning).

❌ Binance is een van de belangrijkste doelwitten van cyberaanvallen

Binance is een verleidelijk doelwit voor cyberaanvallers. In maart 2018 werd een mislukte poging gedaan om het systeem te overweldigen en te hacken, wat leidde tot het bounty-programma van Binance. Binance bood $ 250.000 aan voor informatie over de hackers. Helaas vond in mei 2019 nog een aanval plaats die leidde tot een verlies van ongeveer $ 40 miljoen. Hoewel het team achter Binance beveiliging serieus neemt, kunnen sommige beleggers worden afgeschrikt door mogelijke risico’s.

❌ Binance Chain ondersteunt geen slimme contracten

Zoals eerder vermeld, werd BNB gelanceerd op de Ethereum-blockchain maar verhuisde later naar zijn eigen blockchain. Toch is dit een van de nadelen van investeren in BNB – simpelweg omdat Binance Chain, in tegenstelling tot Ethereum, geen slimme contracten ondersteunt. En zoals we weten, hebben slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties enorme potentiële voordelen voor bedrijven en investeerders.

Moet ik in Binance Coin investeren?

trading binance munt

Nu als je het weet de voor- en nadelen van investeren in Binance Coin, het is aan u om te beslissen of de voordelen opwegen tegen de mogelijke risico’s en of BNB mogelijk een winstgevende aanwinst voor uw portefeuille kan zijn.

Omdat het de native cryptocurrency is van een van de grootste crypto-uitwisselingen, lijdt het geen twijfel dat Binance Coin tal van voordelen heeft en het waard is om in te investeren. Bovendien biedt Binance verschillende handels-apps, kortingen en prijzen..

Tegelijkertijd is het belangrijk op te merken dat het kopen en verkopen van Binance Coin bepaalde risico’s met zich meebrengt, waaronder het risico van verlies van kapitaal. Alleen omdat u gemakkelijk in BNB kunt beleggen, wil dat nog niet zeggen dat u dat zou moeten doen.

Als u echter bereid bent om de tijd en energie te investeren om uw onderzoek te doen en het beloningsrisicopotentieel van BNB te analyseren, dan zou investeren in BNB ook voor u kunnen werken..

Hoeveel te investeren in Binance Coin?

Als u denkt dat de voordelen van Binance Coin de nadelen overtreffen, kunt u zich ook afvragen “Hoeveel te investeren in BNB?”

Welnu, als u besluit BNB aan uw portefeuille toe te voegen, onthoud dan dat de huidige prijs een lage toetredingsdrempel is voor crypto-beginners en een aantrekkelijke functie voor gevestigde beleggers..

Het goede nieuws is dat je al met $ 100 kunt beginnen met het verhandelen van cryptocurrency.

Vergeet niet alleen geld te investeren dat u zich kunt veroorloven te verliezen. En zoals experts suggereren, investeer nooit meer dan 1% van uw geld in een enkele transactie!

Wordt Binance Coin een miljonair maker?

Met een marktkapitalisatie van $ 5.676.540.952 op het moment van schrijven is Binance Coin in zekere zin al een miljonair maker.

Bovendien, met een beperkt aanbod van tokens (200 miljoen munten), zal de waarde van BNB waarschijnlijk verder stijgen, aangezien schaarste doorgaans de groei van cryptoprijzen bevordert..

Om een ​​voorbeeld te geven: begin 2019 is BNB in ​​een paar maanden tijd gestegen van $ 6 naar $ 38, terwijl BNB begin 2020 is gestegen van $ 15 naar $ 25., dat is een stijging van ongeveer 66%.

eToro – Koop Binance-munt BNB

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Voors en tegens van investeren in Binance Coin – belangrijkste punten

  • Binance Coin is in 2017 gemaakt door Binance.
  • Binance – met cryptolegende Changpeng Zhao aan het roer – is een van de grootste crypto-uitwisselingen ter wereld.
  • BNB is het tickersymbool van Binance Coin.
  • In eerste instantie gelanceerd op de Ethereum-blockchain, verhuisde Binance Coin naar zijn eigen blockchain, Binance Chain.
  • Binance Coin maakt gebruik van het consensusmechanisme Tendermint Byzantine-Fault-Tolerant (BFT).
  • BNB heeft ook een uniek burndown-beleid en fungeert als een kortingsbon, wat enkele van de grootste voordelen zijn van investeren in Binance Coin.
  • Binance is echter een doelwit van cyberaanvallen en kan regelgevingsproblemen ervaren (met name in de VS), wat enkele van de ernstige nadelen zijn van investeren in BNB.
  • Met zijn indrukwekkende marktkapitalisatie van meer dan $ 5 miljard is Binance Coin in zekere zin al een miljonair maker, en sommige experts voorspellen dat BNB in ​​de toekomst nieuwe hoogtepunten zal bereiken.

Als je het leuk vond om ons artikel te lezen Voors en tegens van investeren in Binance Coin. Zal Binance Coin een miljonairmaker zijn, deel het dan alsjeblieft met iedereen die mogelijk ook geïnteresseerd is in cryptocurrency-handel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me