Voors en tegens van investeren in Bitcoin Cash: wordt het een miljonair maker?

Lees meer over de voor- en nadelen van investeren in Bitcoin Cash, zodat u weet of het een goed idee is om in Bitcoin Cash BCH te investeren.

Geïnteresseerd in beleggen in Bitcoin Cash? Vraagt ​​u zich af wat de voor- en nadelen zijn van investeren in Bitcoin Cash en het potentieel om miljonair te worden? Hier is alles wat u moet weten over BCH-beleggen.

Wij van Trading Education zijn hier om de voor- en nadelen van investeren in Bitcoin Cash te presenteren om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen en voor uzelf te beslissen of Bitcoin Cash is het waard om in te investeren.

Aangezien Bitcoin Cash een populaire munt is die het goed doet op de markt – staat momenteel op de zevende plaats op basis van marktkapitalisatie – het is duidelijk dat Bitcoin Cash tal van voordelen heeft en miljonair kan zijn. Tegelijkertijd moet ook rekening worden gehouden met de nadelen van Bitcoin Cash om investeerders te helpen nauwkeurige cryptovoorspellingen te doen.

Laten we dus eens kijken naar de complexiteit van Bitcoin Cash – een van de meest controversiële munten in de cryptocurrency-sector.

Als u snel en gemakkelijk Bitcoin Cash BCH wilt kopen of erin wilt investeren, met 0% commissie, kijk dan eens eToro Exchange!

Wat is Bitcoin Contant geld?

Dus, wat is Bitcoin Cash in de eerste plaats?? Bitcoin Cash is een cryptocurrency die in 2017 werd gelanceerd als een vork van Bitcoin om de schaalproblemen op te lossen die worden veroorzaakt door de eigen populariteit van Bitcoin (of wanneer de backend de groeiende hoeveelheid werk en gebruikers niet aankan).

Hier moeten we opmerken dat een hard fork verwijst naar een significante wijziging in het protocol van een netwerk die leidt tot de ontwikkeling van twee blockchains. Interessant genoeg was het laatste blok dat Bitcoin en Bitcoin Cash deelden, blok 478558.

Bitcoin Cash is ontworpen, zoals hierboven vermeld, om Bitcoin te helpen zijn schaalproblemen op te lossen en zijn snelheid en effectiviteit te verbeteren. De blokken van Bitcoin Cash zijn acht keer (8 MB) groter ontworpen dan die van Bitcoin en verder vergroot tot 32 MB.

Grotere blokken kunnen de transactieverificatietijden verlengen en het netwerk in staat stellen meer transacties per seconde af te handelen.

Bitcoin heeft daarentegen blokken van 1 MB, wat erop gericht is de beveiliging te verbeteren in plaats van de snelheid. Het probleem is dat Bitcoin verwerkt slechts ongeveer zeven transacties per seconde, waarbij elke 10 minuten blokken van 1 MB worden toegevoegd. Dit maakt Bitcoin inefficiënt voor een wereldeconomie, vooral in vergelijking met Visa en andere betaalmethoden.

Hoewel Bitcoin verschillende opmerkelijke forks heeft, waaronder Bitcoin XT, Bitcoin Classic en Bitcoin Gold, is Bitcoin Cash nog steeds de grootste Bitcoin-vork op basis van marktkapitalisatie..

De eigen valuta BCH van Bitcoin Cash is veel goedkoper dan Bitcoin (BTC). Eén BCH wordt verhandeld voor $ 247,63, vergeleken met BTC-handel voor meer dan $ 17.000 – een feit dat Bitcoin Cash een aantrekkelijke investering maakt voor cryptoliefhebbers..

Heeft u overwogen om in te investeren Bitcoin Cash?

De voordelen van investeren in Bitcoin Cash

voordelen van investeren in bitcoin cash

Wat zijn de voordelen van investeren in Bitcoin Cash BCH?

Met zijn innovatieve roadmap is het duidelijk dat Bitcoin Cash de cryptocurrency-gemeenschap heeft wakker geschud. En hoewel Bitcoin Cash qua marktkapitalisatie niet te vergelijken is met zijn voorouder Bitcoin, is de waarheid dat er verschillende voordelen zijn aan het investeren in Bitcoin Cash..

Hier volgt een korte blik op de voordelen van investeren in Bitcoin Cash.

✅ Bitcoin Cash is gedecentraliseerd:

Net als Bitcoin en andere cryptocurrencies, ligt de waarde van Bitcoin Cash in het feit dat het netwerk gedecentraliseerd is, waardoor de noodzaak voor centrale banken wordt geëlimineerd en de geldvoorraad uit handen van autoriteiten wordt genomen. Omdat knooppunten wereldwijd worden verspreid, is Bitcoin Cash ook immuun voor politieke aanvallen, wat een groot voordeel is van BCH-investeringen.

✅ Bitcoin Cash is schaalbaar:

Een van de belangrijkste voordelen van Bitcoin Cash ten opzichte van Bitcoin is de schaalbaarheid. Het team achter Bitcoin Cash is snel om veranderingen door te voeren en het schaalbaarder te maken, wat betekent dat meer mensen transacties en betalingen tegelijkertijd kunnen uitvoeren. Vanaf november 2020 heeft Bitcoin Cash een blokgrootte van 32 MB (volgens CoinMarketCap). Hoge schaalbaarheid betekent dat het toekomstige acceptatiepotentieel van Bitcoin Cash ook hoog is.

✅ Het is zeer efficiënt:

Een van de belangrijkste voordelen van Bitcoin Cash is de hoge efficiëntie. Met veel grotere blokken dan Bitcoin, kan Bitcoin Cash meer transacties in elk blok registreren en betalingen sneller en tegen lagere kosten uitvoeren in vergelijking met Bitcoin. Het team achter Bitcoin Cash heeft een duidelijke roadmap opgesteld en overweegt nogmaals de blokgroottes te vergroten om mogelijke schaalbaarheidsproblemen op te lossen. Met de huidige netwerkbelasting is de wachtrij met niet-bevestigde transacties relatief laag en bedraagt ​​deze doorgaans niet meer dan 200-250 transacties.

✅ Bitcoin Cash heeft lage transactiekosten:

Met de toename van de algehele schaalbaarheid van Bitcoin Cash, nemen de validatietijden en kosten van de transacties af. Commissies voor een transactie van 236 bytes kunnen afzenders slechts $ 0,001 – $ 0,008 kosten, zoals gerapporteerd door Bitcoin.com.

✅ Bitcoin Cash is zeer populair

Hoewel Bitcoin – de oorsprong van Bitcoin Cash – nog steeds een van de meest populaire munten is in termen van handelsvolume en marktkapitalisatie, kunnen we niet voorbijgaan aan een van de grootste voordelen van Bitcoin Cash-investeringen: de populariteit ervan. Bitcoin Cash is gepopulariseerd door veel cryptogoeroes, waaronder Roger Ver, bekend als de Bitcoin Jesus. Ver probeert de wereld ervan te overtuigen dat Bitcoin Cash de echte Bitcoin is, vooral als Bitcoin blijft worstelen met schaalbaarheidsproblemen en zijn dominantie over andere munten verliest..

✅ BCH is gemakkelijk te verkrijgen:

De eigen valuta BCH van Bitcoin Cash is gemakkelijk te verkrijgen. Het staat vermeld op topbeurzen zoals eToro, die massale acceptatie stimuleert en het investeringspotentieel in de cryptocurrency-markt vergroot.

De nadelen van investeren in Bitcoin Cash

nadelen van investeren in bitcoin cash

Hoewel Bitcoin Cash verschillende voordelen heeft ten opzichte van Bitcoin en andere cryptocurrencies. Zoals bij elke investering, is het niet zonder risico om uw geld in Bitcoin Cash BCH te stoppen.

Dus hier is wat u moet weten over de risico’s van beleggen in Bitcoin Cash.

❌ Bitcoin Cash heeft een lage acceptatie:

Ondanks de populariteit en het potentieel van Bitcoin Cash, heeft Bitcoin Cash een relatief lage acceptatie. Vergeleken met Bitcoin heeft Bitcoin Cash nog steeds niet veel beleggersvertrouwen en vertoont het een lagere marktpenetratie. Hoewel Roger Ver actief probeert Bitcoin Cash te promoten, is de massale acceptatie nog steeds laag. En we weten allemaal dat acceptatiegraad cruciaal is om de groei van elke cryptocurrency te stimuleren.

❌ Bitcoin Cash heeft merkproblemen:

Een van de belangrijkste nadelen van investeren in Bitcoin Cash zijn de merkproblemen, die een negatief effect kunnen hebben op het vertrouwen van investeerders. Bitcoin Cash heeft moeite om zich te onderscheiden van Bitcoin en heeft ook verschillende splitsingen gehad, waaronder Bitcoin SV. Hoewel de kleurrijke Roger Ver hard zijn best doet om Bitcoin Cash en zijn merknaamherkenning te ondersteunen, is de waarheid dat Bitcoin Cash nog een lange weg te gaan heeft.

❌ Bitcoin Cash-mijnbouw is minder winstgevend:

De computercomplexiteit van het netwerk is een groot nadeel omdat het de snelheid waarmee gegevens worden geëxtraheerd, beïnvloedt. In feite is Bitcoin Cash-mijnbouw vergelijkbaar met Bitcoin-mijnbouw. Het belangrijkste verschil is dat Bitcoin Cash miners minder winst maken, wat hun motivatie kan beïnvloeden. En hoewel u geen IT-specialist of mijnwerker hoeft te zijn om in Bitcoin Cash te investeren, is het geen geheim dat mijnbouw de waarde van cryptocurrency beïnvloedt..

❌ BCH heeft een lagere liquiditeit dan BTC:

Als we het transactievolume in de keten en de volatiliteit van het dagelijkse rendement naast andere financiële factoren beschouwen, is het duidelijk dat er minder Bitcoin Cash-transacties zijn dan Bitcoin-transacties. Dit betekent dat BCH een lagere liquiditeit heeft in vergelijking met BTC, waarbij BCH-paren minder worden verhandeld dan BTC-paren – een nadeel dat van invloed kan zijn op toekomstige prijzen en massale acceptatie.

Is Bitcoin Cash een goede investering??

Ja, Bitcoin Cash is een goede investering gebleken en staat momenteel op de zevende plaats qua marktkapitalisatie – een belangrijk feit dat het investeringspotentieel vergroot.

Hoewel sommige critici Bitcoin Cash niet als een goede investering op de lange termijn beschouwen, maar als een speculatieve tool op de korte termijn, laten cijfers zien dat Bitcoin Cash groeit. Merk op dat op het moment van schrijven, Bitcoin Cash heeft een 24-uursvolume van $ 1.925.093.750.

bitcoin cash prijsgrafiek

Aangezien Bitcoin Cash een van de meest prominente forks van Bitcoin is, nemen steeds meer investeerders interesse in deze munt. BCH is een gewilde asset, met één BCH die op 19 november 2020 wordt verhandeld tegen $ 247,63.

Bitcoin Cash is tenslotte een ambitieus project dat als doel heeft Bitcoin te vervangen. Zoals Ver onlangs getweet: ”Stel je voor dat je vandaag in Bitcoin investeert, maar je realiseert je niet dat het altijd voor contant geld bedoeld was. Bitcoin Cash ”

Als zodanig, investeren in Bitcoin Cash heeft een veelbelovende toekomst, vooral voor degenen die geloven in de toekomst van cryptocurrency-handel. Volgens sommige voorspellingen, BCH zou eind 2020 $ 320 kunnen bereiken – een turbulent jaar, niet alleen voor investeerders, maar ook voor economieën wereldwijd.

Met name Roger Ver gelooft dat Bitcoin Cash in 2021 zelfs in prijs kan verdubbelen.

Andere crypto-investeerders suggereren ook dat BCH getuige kan zijn van een opwaartse trend en nieuwe hoogtepunten kan bereiken. DigitalCoinPrice is een van de toonaangevende platforms die een mogelijke bullish aankomend jaar voor BCH, evenals positieve vooruitzichten voor 2021-2025.

Simpel gezegd, Bitcoin Cash BCH is een investering met een laag risico en veel potentiële voordelen. Het is iets dat u zeker wat onderzoek moet doen voordat u overweegt BCH aan uw portfolio toe te voegen.

Is Bitcoin Cash BCH een veilige investering??

Ja, er kan worden aangenomen dat investeren in Bitcoin Cash een veilige investering is. Dit is gebaseerd op drie factoren: adoptie, ontwikkeling en ondersteuning.

Om preciezer te zijn, een van de factoren die de levensduur van Bitcoin Cash kunnen beïnvloeden, is het praktische gebruik of het vermogen van de gebruiker om te betalen voor goederen en diensten. Het goede nieuws is dat Bitcoin Cash real-world toepassingen heeft en wordt geaccepteerd door meer dan 945 online en 670 fysieke retailers, wat het investeringspotentieel vergroot..

De andere twee factoren die van invloed kunnen zijn op Bitcoin Cash als veilige investering – een actief ontwikkelingsteam en een grote gemeenschap van supporters – bevinden zich ook op een goed niveau. Zoals hierboven vermeld, heeft Bitcoin Cash een indrukwekkende media-aanwezigheid onder Bitcoin-investeerders, waarbij de controversiële Roger Ver een actieve pleitbezorger is.

Dat gezegd hebbende, investeren in cryptocurrency is een financiële onderneming met een hoog risico.

Is Bitcoin Cash Investeren de moeite waard??

Ja, investeren in Bitcoin Cash kan de moeite waard zijn. Simpelweg omdat Bitcoin Cash de meest geaccepteerde vork van Bitcoin is die groeit in termen van marktkapitalisatie en handelsvolume!

Bovendien hebben zijn ontwikkelaars en supporters tal van ambitieuze plannen voor zijn toekomstige en schaalbaarheidstoepassingen.

Hoewel Bitcoin momenteel meer dan 50% van de gehele crypto-industrie uitmaakt, geven veel beleggers de voorkeur aan altcoin-handel. Investeerder Brian Kelly zei bijvoorbeeld ooit dat Bitcoin Cash een crypto moet zijn die je moet bezitten.

Dat gezegd hebbende, hoewel investeren in Bitcoin Cash eenvoudig is en tal van voordelen biedt, dat betekent niet dat u in Bitcoin Cash moet investeren.

Voordat u gaat investeren in cryptocurrencies, moet u een investeringsstrategie ontwikkelen en beslissen of u meer geïnteresseerd bent in kortetermijnhandel of langetermijnbeleggen. Merk op dat veel beleggers Bitcoin virtueel goud beschouwen als een geweldige troef voor langetermijnbeleggingen, waarbij ze beweren dat Bitcoin Cash gewoon geschikter is voor kortetermijnhandel, evenals praktisch gebruik van cryptocurrency zonder vertragingen..

Hoeveel moet ik investeren in Bitcoin Cash?

De algemene regel in de crypto-investeringssector is om alleen geld te investeren dat u zich kunt veroorloven te verliezen en nooit meer dan 1% van uw account te riskeren bij een enkele transactie..

U moet ook rekening houden met het risico-opbrengstprofiel van Bitcoin Cash en een succesvolle risicobeheerstrategie ontwikkelen om risico’s te verminderen en mogelijk de winst te verhogen.

Vanwege de volatiliteit van de markt, suggereren sommige financiële experts dat men slechts maximaal 5% van hun kapitaal in cryptocurrency zou moeten investeren.

De volatiliteit van de cryptocurrency-markt is tenslotte berucht. Neem bijvoorbeeld Bitcoin. Het kopen van een tv voor $ 500 heeft tien jaar geleden (bijvoorbeeld in december 2011) ongeveer 250 bitcoins gekost, en nu slechts een klein deel van de bitcoin.

Zal Bitcoin Cash een miljonairmaker zijn?

Met een marktkapitalisatie van $ 4.578.427.768 USD kunnen we zeggen dat Bitcoin Cash al een miljonair maker is.

Als u een van de investeerders was die Bitcoins had voordat het in 2017 werd opgesplitst in Bitcoin Cash, dan had u zeker uw winst verhoogd door Bitcoin Cash te ontvangen. Het is een feit dat wanneer een hard fork plaatsvindt, houders van de originele munt die privésleutels hebben, toegang hebben tot activa op beide ketens.

Als u overweegt om nu in Bitcoin Cash te investeren, onthoud dan dat er een hoog risico is. Als u bijvoorbeeld op 15 december 2018 Bitcoin Cash hebt gekocht voor $ 75,03, zou het vandaag verkopen een winst van ongeveer $ 200 hebben opgeleverd. Het doel hier is om te wachten tot de prijzen stijgen en om te wisselen voor dollars.

Hoewel prijsvoorspellingen voornamelijk speculatief zijn vanwege de hoge volatiliteit op de cryptomarkt, kan de waarde van BCH de komende jaren verder stijgen. omdat schaarste groei bevordert. En we weten allemaal dat Bitcoin Cash, net als Bitcoin, een beperkte voorraad heeft van 21 miljoen munten, met een circulerende valuta van 18.576.031 munten..

Nu kent u de voor- en nadelen van investeren in Bitcoin Cash. Als je je voldoende geïnspireerd voelt om in BCH te investeren, ben je daar misschien blij mee eToro biedt de mogelijkheid om te investeren in crypto-activa, waaronder Bitcoin Cash en CFD’s die handelen in meer dan 90 cryptocurrencies.

eToro – Koop Bitcoin Cash BCH met 0% commissie

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Belangrijkste punten

  • Bitcoin Cash is een vork van Bitcoin die in 2017 werd gelanceerd. Bitcoin Cash is zelfs een van de meest populaire Bitcoin-vorken.
  • Bitcoin Cash is ontworpen met grotere blokken dan Bitcoin om de schaalbaarheidsproblemen van Bitcoin op te lossen en transacties sneller en effectiever te maken.
  • Bitcoin Cash heeft tal van voordelen die beleggers doen geloven dat Bitcoin Cash een totaal andere richting zal inslaan dan Bitcoin. Enkele van de voordelen van investeren in Bitcoin Cash zijn onder meer lage transactiekosten, snellere tijden en hoge schaalbaarheidsniveaus.
  • Hoewel velen geloven in de nieuwe functies en routekaart van Bitcoin Cash en beweren dat het Bitcoin kan vervangen, zijn er bepaalde nadelen die beleggers moeten overwegen. Enkele nadelen van BCH zijn onder meer merkproblemen, lage acceptatie en hoge vluchtigheid.
  • Hoewel Bitcoin Cash een miljonair kan zijn, moet men rekening houden met het risico-opbrengstprofiel van Bitcoin Cash en voor zichzelf beslissen of investeren in Bitcoin Cash geschikt is voor hun financiële doelen en expertise..

Zou u overwegen om te investeren in Bitcoin Cash of andere cryptocurrencies??

Als je het leuk vond om ons artikel te lezen Voors en tegens van investeren in Bitcoin Cash, wordt het een miljonairmaker, deel dit alstublieft met iedereen die mogelijk geïnteresseerd is in Bitcoin Cash en beleggen in cryptocurrency.

Moet ik Bitcoin Cash of Bitcoin kopen??

Het hangt uitsluitend af van uw beleggingsdoelen en overtuigingen. Merk op dat enkele van de belangrijkste voordelen van Bitcoin Cash ten opzichte van Bitcoin de grotere schaalbaarheid, goedkopere transactiekosten en snellere verwerkingstijden zijn. Aan de andere kant staat Bitcoin op de eerste plaats in termen van marktkapitalisatie en heeft het naamsbekendheid verspreid. Of u nu besluit om BCH of BTC te kopen, vergeet niet dat beleggen in cryptocurrency een risicovolle investering is.

Disclaimer: cryptocurrencies zijn zeer vluchtig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me