Voors en tegens van investeren in Tezos XTZ, wordt het een miljonair maker?

Voordelen en nadelen van Tezos Investing

Voors en tegens van investeren in XTZ: introductie

Overweegt u Tezos (XTZ) als een investering? Op zoek naar zijn potentieel als miljonair maker? Als u geïnteresseerd bent in Tezos en zijn investeringsflair, moet u zich vertrouwd maken met alle voor- en nadelen van investeren in XTZ.

Blijf lezen om meer te weten te komen over Tezos – een van de meest innovatieve bellwethers in de cryptocurrency-wereld – en beslis zelf of mogelijke beloningen opwegen tegen mogelijke risico’s..

Met een scala aan educatief materiaal en interactieve cursussen, zijn wij bij Trading Education er om u te ondersteunen op uw reis naar succes in cryptocurrency-handel. Wie weet: investeren in XTZ is misschien wel je eerste stap om de volgende cryptokoning te worden!

Wat is Tezos?

Tezos is een innovatief blockchain-gebaseerd platform dat grensoverschrijdende transacties, slimme contracten en gedecentraliseerde apps ondersteunt, ook wel dApps genoemd..

Voorgesteld in 2014 door Arthur en Kathleen Breitman, Tezos werd gelanceerd in 2018 na een verbluffende Initial Coin Offering (ICO). De Tezos ICO vond plaats in 2017; het duurde 13 dagen waarin $ 232 miljoen werd ontvangen.

Nu, slechts een paar jaar na de eerste release, is Tezos een van de toonaangevende crypto-giganten op het gebied van marktsentiment en marktkapitalisatie.. Merk op dat Tezos momenteel op de 19e plaats staatth, vanaf CoinMarketCap.

tezos historische prijsgrafiek

Net als andere cryptocurrencies, vertrouwt Tezos op gedecentraliseerd netwerkbeheer – wat XTZ ook een geweldig alternatief maakt voor traditionele bank- en financiële systemen.

Maar het is niet alleen het gedecentraliseerde karakter en de geavanceerde technologie waardoor Tezos opvalt: Tezos heeft zijn infrastructuur een stap verder gebracht, waardoor gebruikers kunnen stemmen over voorgestelde upgrades in de daadwerkelijke blockchain.

Zoals vermeld op de officiële webpagina: “Tezos is een open-source blockchain-protocol voor activa en applicaties die worden ondersteund door een wereldwijde gemeenschap van validators, onderzoekers en bouwers.”

Let daar op De eigen cryptocurrency van Tezos is XTZ, vaak aangeduid als een tez of een tezzie. Op het moment van schrijven handelt één XTZ tegen $ 2,10.

Dus, als je nu de ins en outs van Tezos kent, laten we dan eens kijken naar de voordelen van het handelen in XTZ – een ultramoderne zelfaanpassende cryptocurrency.

Zou u overwegen om in te investeren Tezos XTZ?

investeer in tezo's

Voordelen van investeren in Tezos

voordelen van rimpel

Wat zijn de voordelen van investeren in Tezos?

Tezos heeft tal van voordelen ten opzichte van andere digitale giganten, waaronder Ethereum, EOS en Cardano​voordelen die investeerders doen geloven dat deze flexibele altcoin mogelijk een winstgevende financiële onderneming kan worden.

Hieronder staan ​​enkele van de belangrijkste voordelen van Tezos:

✅ Tezos is meer dan een cryptocurrency:

Tezos is een zeer schaalbaar platform op basis van slimme contracten. Gezien het feit dat Tezos niet alleen een cryptocurrency is, maar ook een innovatief blockchain-platform, zijn sommige investeerders van mening dat Tezos een veelbelovend groeipotentieel heeft.. Tezos kan in elk soort bedrijf worden gebruikt, inclusief gamen, dat is een van de grootste en snelgroeiende industrieën ter wereld.

✅ Tezos heeft een indrukwekkend on-chain bestuur:

Een van de grootste voordelen van Tezos is het feit dat het indrukwekkende on-chain governance heeft. Dit betekent dat alle Tezos-munthouders wijzigingen kunnen voorstellen en erop kunnen stemmen, waardoor een gemenebest ontstaat waar alle gebruikers kunnen worden gehoord en beslissingen van bovenaf kunnen worden geëlimineerd.. In tegenstelling tot andere crypto’s heeft Tezos besluitvorming ingebouwd in het netwerk van gebruikers, zodat Tezos niet alleen hoeft te vertrouwen op ontwikkelaars en mijnwerkers. Het democratische karakter maakt het ook mogelijk dat constante veranderingen worden doorgevoerd zonder radicale harde vorken.

✅ Tezos is een zichzelf wijzigende blockchain:

Tezos is zeer flexibel en heeft geautomatiseerde upgrades, vaak zelfaanpassend genoemd. Door zichzelf aan te passen, betekent dit dat upgrades plaatsvinden zonder te hoeven opsplitsen in twee verschillende blockchains. Met andere woorden, aangezien wijzigingen worden bepaald door gebruikers, wordt het optreden van harde vorken geëlimineerd. Deze voordelige functie elimineert in feite stagnatie en verbetert de implementatie van verbeteringen zodra deze zich voordoen.

✅ Tezos vertrouwt op een innovatief proces dat bekend staat als bakken:

Het hierboven beschreven governanceproces van het unieke netwerk wordt bakken genoemd. Tezos beschrijft bakken als de “handeling van het ondertekenen en publiceren van blokken naar de Tezos-blockchain.” Bakken is een meerfasig proces waarbij gebruikers een borg moeten storten en een worp van 8.000 XTZ moeten inzetten. Het bakproces is niet alleen toegankelijk, maar ook een geweldige manier om inkomsten te genereren door beloningen te verdienen in XTZ, wat een groot voordeel is van investeren in XTZ..

✅ Tezos gebruikt een verbeterd vloeibaar proof-of-stake-mechanisme:

Tezos combineert het beste van traditionele proof-of-stake en gedelegeerde proof-of-stake. Bakkers die deelnemen aan het consensussysteem van Tezos, kunnen niet alleen prijzen genereren, maar ook bijdragen aan het netwerk. Hier moeten we opmerken dat traditioneel bewijs van inzet is wanneer knooppunten hun eigen tokens vergrendelen om blokken te valideren, terwijl gedelegeerd bewijs van inzet het ook voor minder rijke gebruikers mogelijk maakt om een ​​stem te hebben. Met Tezos kunnen bakkers gedelegeerde tokens accepteren, zodat gebruikers met kleinere bedrijven ook kunnen deelnemen.

✅ Veilige programmeertaal voor smart contract:

Tezos gebruikt een taal genaamd Michelson die formele verificatie van slimme contracten mogelijk maakt. Het belangrijkste aspect is dat Michelson de juistheid van de code voor transacties wiskundig kan aantonen. Dit formele verificatie – vaak gebruikt in bedrijfskritische omgevingen (bijv. ruimtevaart) – kan ook het optreden van bugs in het systeem voorkomen. Als zodanig is deze programmeertaal ook veiliger en flexibeler dan andere talen.

✅ Veilig en betrouwbaar systeem:

Door een taal op te nemen die formele verificatie verbetert, wordt Tezos als een veilig project beschouwd. In termen van correctheid van de code is Tezos ideaal voor hoogwaardige use-cases en biedt het weerstand tegen aanvallers en crypto-scams.

✅ Tezos is een gewaardeerd bezit onder investeerders:

Vanwege zijn innovatieve technologie en ideologie wordt Tezos zeer gewaardeerd onder investeerders. Om een ​​voorbeeld te geven: toen Tezos ontstond, kreeg het spraakmakende investeringen van bedrijven als PolyChain Capital. Tezos is ook diverse partnerschappen aangegaan met grote financiële instellingen, zoals een van de grootste banken in Brazilië, Banco BTG-overeenkomst. Interessant genoeg is durfkapitalist Tim Draper een van de investeerders die in XTZ geloven.

✅ Groeiende gemeenschap van supporters:

Een van de beste voordelen van Tezos is het feit dat het team genereuze subsidies biedt aan ontwikkelaars om het platform te bestuderen. Ze werken samen met Kingsland University om training te geven aan diegenen die geïnteresseerd zijn in XTZ en zijn ook actief op sociale media. Volgens statistieken van Hacker Noon heeft Tezos meer dan 1.600 Facebook-abonnees, 25.000 volgers op Twitter en 22.600 Reddit-leden.

Nadelen van investeren in Tezos

nadelen van rimpel

Hoewel Tezos tal van voordelen heeft ten opzichte van andere crypto’s, is het essentieel om de nadelen van investeren in Tezos te kennen om investeerders te helpen beslissen zelf of Tezos tot een bevredigend rendement kan leiden.

Dus hier zijn enkele van de grootste nadelen van Tezos-investeringen:

❌ Tezos ICO werd gevolgd door vertragingen, gevechten en rechtszaken:

De succesvolle Tezos ICO in 2017 werd gevolgd door tal van meningsverschillen en rechtszaken, wat nog steeds als een groot nadeel wordt gezien. Zo ondergingen de Tezos Foundation en de Breitmans talloze conflicten doordat de Tezos Foundation niet meer meewerkte over het gebruiken van het ingezamelde geld om de blockchain te verbeteren.. Alle interne conflicten leidden tot een vertraging in de uitgifte van tokens, wat resulteerde in onderzoeken naar XTZ en verschillende rechtszaken.

❌ Afname in populariteit:

Vanwege de interne problemen leed Tezos aan populariteit. In feite wordt Tezos nog steeds als een onvolwassen platform beschouwd door sommige investeerders die liever vasthouden aan grote spelers, zoals Ethereum en Bitcoin. Hoewel Tezos erin is geslaagd zijn publieke imago te herstellen, met Tezos die half februari van dit jaar zijn hoogste punt ooit bereikte, het platform heeft nog een lange weg te gaan in termen van massale acceptatie.

❌ Tezos is een jong grootboek:

Ondanks zijn indrukwekkende technologie is Tezos nog jong en ontbreekt het aan commerciële ondersteuning. Hoewel XTZ een aantrekkelijke investering is, moeten degenen die hun crypto’s voor alledaagse transacties willen gebruiken niet vergeten dat Tezos niet algemeen wordt ondersteund bij commerciële transacties.. Het platform heeft zijn capaciteit nog niet bereikt en heeft nog steeds te maken met toekomstige transactiekosten, snelheid en delegatieproblemen naarmate het netwerk blijft groeien.

Is Tezos een goede investering?

investeren in tezo's

Als u de voor- en nadelen van Tezos kent, kunt u zich ook afvragen of Tezos een goed bezit is dat het waard is om in te investeren. De waarheid is dat alle investeringen neerkomen op een simpele factor: de zogenaamde risico-opbrengstverhouding of als de potentiële voordelen opwegen tegen de mogelijke risico’s.

Tezos heeft een aantal risico’s, dat is waar! Het heeft nog een lange weg te gaan in termen van commerciële ondersteuning en acceptatie in vergelijking met marktconcurrenten, zoals EOS, NEO en andere blockchain-platforms die slimme contracten en dApps ondersteunen..

Tegelijkertijd heeft Tezos indrukwekkende technologie en heeft het zichzelf weten te vestigen als een van de toonaangevende crypto’s op de markt. Vanwege enkele schaalbaarheidsproblemen waar Ethereum momenteel mee te maken heeft, heeft Tezos een geweldige kans om een ​​leider te worden op het gebied van beleggen in cryptocurrency en zelfs de volgende koning van slimme contracten..

Met de mogelijkheid om on-chain governance te ondersteunen en een inzetniveau van meer dan 80% verdeeld over 450 validators en 13.000 delegators, Tezos is absoluut een goede investering.

Dus als u bereid bent om in XTZ te investeren, aarzel dan niet om uw eigen onderzoek te doen en te investeren in risicobeheer. Simpelweg omdat XTZ-beleggen ook voor u echt kan werken!

Onthoud gewoon een belangrijk mantra in de financiële sector: investeer nooit meer dan u zich kunt veroorloven om te verliezen en riskeer nooit meer dan 1% van uw rekening op een enkele transactie.

Klaar om in te investeren Tezos XTZ?

investeer in tezo's

Zal Tezos een miljonairmaker worden?

Met een marktkapitalisatie van $ 1.586.468.102, In zekere zin is Tezos al een miljonair maker.

Omdat het altijd goed is om een ​​munt te vergelijken met Bitcoin, de onbetwistbare # 1 cryptocurrency, kunnen we zeggen dat Tezos niet alleen goed heeft gepresteerd in vergelijking met BTC, maar ook een geweldige prijsontwikkeling heeft doorgemaakt. Bijvoorbeeld, op 1 januarist, 2019 was één XTZ $ 0,47, terwijl dat op 1 januari gebeurdest, 2020 bereikte het $ 1,35 (een stijging van + 186%).

cryptocurrencies prijzen vergelijking

Bron: Hacker Noon

De waarde van Tezos zal waarschijnlijk verder toenemen naarmate het protocol op grotere schaal wordt toegepast.

Gezien de voordelen ten opzichte van andere cryptocurrencies, zijn experts van mening dat Tezos een winstgevende investering is. Op basis van grondige technische analyse voorspelt Wallet Investor dat beleggen in Tezos op de lange termijn kan leiden tot rendementen van ongeveer + 318,51% in de komende vijf jaar. Met andere woorden, een huidige investering van $ 100 kan in 2025 oplopen tot $ 418,51.

Ondanks zijn hobbelige weg naar succes en een aantal slechte PR, heeft Tezos het potentieel om in de schijnwerpers te springen en binnenkort een van de top 10 cryptocurrencies te worden.. Volgens Captain Altcoin, als Tezos het geplande product levert en een stabiel gebruikersbestand creëert, heeft het het potentieel om tot 10-100 keer meer te groeien dan zijn vorige record ooit..

Hoewel het maken van prijsvoorspellingen, vooral van nieuwe en vluchtige activa, speculatief blijft en altijd met een korreltje zout moet worden genomen, beweren sommige experts dat Tezos in de komende jaren $ 1.000 kan bereiken..

We mogen in feite niet vergeten dat proof-of-stake-projecten zoals Tezos de volgende crypto-bullmarkt kunnen veroorzaken. Dat klopt! Het is het Tezos-uitzetmechanisme dat een belangrijke prijsaanjager kan worden en Tezos kan helpen om uit de door het coronavirus veroorzaakte financiële onrust te komen waar economieën nu mee worstelen..

Onthoud echter dat de prijzen van cryptovaluta’s ook afhankelijk zijn van vraag- en aanbodprincipes, regelgeving, acceptatie en crypto-nieuws, dus Tezos en alle andere crypto-investeringen blijven onvoorspelbaar en dus riskant.!

Belangrijkste punten

  • Tezos is een van de meest innovatieve op blockchain gebaseerde platforms die worden gebruikt voor online betalingen, slimme contracten en dApps.
  • Hoewel Tezos een moeilijke start had, gekenmerkt door tal van interne problemen en rechtszaken, is Tezos technisch gezien zeer aantrekkelijk voor investeerders: het biedt een verbeterd proof-of-stake-mechanisme, slimme contractbeveiliging en zelfaanpassingsprocedures.
  • Een van de belangrijkste voordelen van investeren in Tezos is het democratische karakter ervan, waardoor zelfs minder rijke gebruikers kunnen deelnemen aan besluitvorming en stemmen om het hele ecosysteem te verbeteren..
  • Tezos heeft ook een ondersteunende gemeenschap en een behoorlijk aantal bakkers – een factor die Tezos kan helpen een dominante troef te worden in de crypto-ruimte.
  • Eén XTZ wordt momenteel verhandeld tegen $ 2,10, waardoor het ook een betaalbare investering is voor beginners.
  • Met een marktkapitalisatie van $ 1.586.468.102 heeft Tezos het potentieel om in de komende jaren miljonair te worden.
  • Sommige experts beweren dat XTZ de komende jaren $ 1.000 kan bereiken.

Nu kent u de voor- en nadelen van investeren in XTZ. Als u zich voldoende geïnspireerd voelt om te gaan investeren in Tezos, of als dit artikel wat extra inzicht heeft gegeven in uw bestaande handelskennis, dan bent u wellicht blij dat te weten eToro biedt de mogelijkheid om te handelen met crypto-activa, inclusief XTZ, en CFD’s op maximaal 90 cryptocurrencies.

eToro – Beste makelaar om Tezos XTZ te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Denk je dat de beloningen van Tezos opwegen tegen de tegenslagen? Laat het ons weten!

Als je ons artikel leuk vond Voors en tegens van investeren in Tezos (XTZ), Zal Tezos een miljonairmaker zijn? deel het alstublieft met iedereen die mogelijk geïnteresseerd is in beleggen in cryptocurrency.

Veelgestelde vragen

Is Tezos een betere investering dan Ethereum?

In technische termen kan Tezos als een betere investering worden beschouwd dan Ethereum. Tezos is een blockchain die altijd heeft gewerkt binnen een proof-of-stake-ecosysteem, waardoor het robuuster is dan de huidige proof-of-work-consensus van Ethereum. Niettemin, in termen van marktkapitalisatie, acceptatie en marktkapitalisatie, is Ethereum – vaak de koning van slimme contracten genoemd – nog steeds de op een na grootste cryptocurrency na Bitcoin..

Is het de moeite waard om in Tezos te investeren??

Ja, Tezos is een waardige investering te midden van de aanhoudende pandemie. Hoewel Tezos op het moment van schrijven wordt verhandeld tegen $ 2,10, wat niet te vergelijken is met andere toonaangevende crypto’s, heeft Tezos de deur geopend naar gedelegeerde deelname en heeft het een solide positie op het gebied van liquiditeit. Sommige experts beweren dat XTZ de komende jaren $ 1.000 kan bereiken.

Hoeveel heb je nodig om XTZ te bakken?

Om XTZ te bakken heb je een rij XTZ nodig of minimaal 8.000 XTZ. Hoe meer XTZ je hebt, hoe groter de kans dat je blokkeringen valideert en beloningen verdient. Niettemin kunnen degenen die niet genoeg kapitaal hebben, hun aandeel delegeren aan een bakker die willekeurig wordt geselecteerd uit andere bakkers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me