Wat is Binance Coin en is Binance Coin een goede investering?

Is het de moeite waard om in 2021 in Binance Coin (BNB) te investeren??

Wat is Binance Coin & Is Binance Coin een goede investering?​Intro

Wat is Binance Coin?

Hoe werkt Binance Coin?

Is het de moeite waard om in 2021 in BNB te investeren??

Hoe goed heeft Binance Coin gepresteerd?

Binance Coin heeft nog steeds een groot potentieel om te groeien

Moet ik in BNB investeren?

Hoe kan ik in BNB investeren?

Waar kan ik Binance Coin verhandelen?

Wat is Binance Coin & Is Binance Coin een goede investering?​Belangrijkste punten

Veelgestelde vragen

Wat is Binance Coin & Is Binance Coin een goede investering?​Intro

Binance Coin (BNB) trok uw aandacht? Wil je weten wat Binance Coin is? Vraagt ​​u zich af of Binance Coin een goede investering is? Maak je geen zorgen! Wij van Trading Education zijn hier om u te begeleiden op uw reis naar succes in cryptocurrency-handel.

In dit artikel zullen we bekijken wat Binance Coin eigenlijk is, de ins en outs van Binance Coin-beleggen, hoe BNB werkt en ook hoe u mogelijk winst kunt maken door te handelen of BNB te gebruiken..

Als u snel en gemakkelijk in BNB wilt investeren, ga dan naar eToro Exchange!

Wat is Binance Coin?

Binance Coin (BNB) is de zeer populaire cryptocurrency gemaakt door de bekende Binance-uitwisseling. BNB-tokens kunnen worden gebruikt om vergoedingen op de beurs te betalen en ook om crypto’s te verhandelen.

Laten we niet vergeten dat Binance voorbij is veruit de grootste cryptocurrency-uitwisseling ter wereld, gemaakt door Changpeng Zhao. Ze bieden ook de meeste cryptovaluta aan cryptoparen en hebben een dagelijks handelsvolume van $ 1,5 miljard.

De geschiedenis van BNB is meer dan merkwaardig. Binance Coin was op 25 juli 2017 voor het eerst voor het publiek beschikbaar gesteld en heeft de BNB ticker symbool. Interessant genoeg werd BNB op de Ethereum-blockchain gelanceerd als een ERC-20-token.

In de eerste Initial Coin Offering (ICO) van Binance Coin hebben ze binnen drie weken 15 miljoen opgehaald. Sindsdien is BNB overgestapt van de Ethereum-blockchain naar zijn eigen Binance-blockchain.

We moeten ook opmerken dat Binance Coin een limiet heeft van 200 miljoen. Dat betekent dat Binance Coin Bitcoin uiteindelijk zal overtreffen in termen van volume, waardoor het gemakkelijker wordt om te handelen.

Op het moment van schrijven is er volgens CoinMarketCap een circulerend aanbod van 144.406.561 en een marktkapitalisatie van $ 51,08 miljard, waarmee het de 9e grootste cryptocurrency is.

Waarom is de BNB-prijs in 2021 met 300% gestegen??

Maar waarom heeft BNB in ​​de eerste twee maanden van 2021 zoveel waarde gewonnen? Simpelweg omdat Binance een van de meest populaire crypto-uitwisselingen ter wereld is. Naarmate het cryptohandelvolume in het algemeen toenam, slaagde Binance erin om geld te verdienen. veel geld, van deze actie.

Crypto-experts denken dat Binance Coin in waarde kan blijven stijgen en mogelijk de Bitcoin-prijs overtreft. Binance Coin zal Bitcoin echter niet vervangen als leider van wereldwijde digitale valuta. BNB wordt waarschijnlijk een van de grote winnaars in 2021, zeker als de cryptomarkt blijft stijgen.

Lees meer: ​​Hoeveel zal BNB waard zijn in 2021 en daarna?

Binance Coin: The Top Utility Token van 2021?

Hoewel velen geloven dat Binance Coin een goede investering is en een van de veiligste cryptocurrencies die er zijn (voornamelijk vanwege de relatieve stabiliteit), kan niemand dit met zekerheid zeggen. Het is dus aan jou om te beslissen of investeren in BNB in ​​2021 de moeite waard is.

Dat gezegd hebbende, BNB is een van de belangrijkste utility-tokens van 2021. Het wordt voornamelijk gebruikt om vergoedingen te betalen op de Binance cryptocurrency-uitwisseling, met vergoedingen betaald in Binance Coin op de beurs die een korting ontvangen.

Interessant is dat de verschillende soorten wisselvergoedingen die met BNB kunnen worden betaald, transactiekosten, stemvergoedingen voor nieuwe tokens, commissies en ook vergoedingen voor het lanceren van nieuwe instrumenten omvatten..

Misschien wel het meest aantrekkelijke aspect van beleggen in BNB is het feit dat handelaren die transacties uitvoeren met Binance Coin op de Binance-beurs een korting van 25%. In 2017 was deze korting zelfs nog groter, 50%.

We moeten het erover eens zijn dat deze aanpak een zeer slimme manier is om handelaren terug te laten komen naar het platform en in zekere zin, Binance Coin is als een kortingsbon.

Het is echter de moeite waard om je af te vragen hoelang deze korting nog wordt aangeboden. In de toekomst kan het blijven afnemen of zelfs stoppen.

In feite, volgens hun wit papier, in 2019 Binance zou deze korting nog maar eens halveren tot 12,5%, maar tot nu toe is dit niet gebeurd.

Er wordt aangenomen dat Binance de korting van 25% niet heeft verlaagd omdat ze populair en te goeder trouw willen blijven bij hun handelaren. Maar voor nu is het iets om in de toekomst op te letten.

Het is ook vermeldenswaard dat hun witboek ook aangeeft dat in het 4e jaar, dat zou 2021 zijn, de korting wordt verder verlaagd naar 6,75%.

Als dit gebeurt, kan de interesse in Binance Coin stoppen – tenzij de ontwikkelaars achter Binance een andere reden bieden om BNB te verhandelen of vast te houden.

Heeft Binance Coin de beste use-case?

Als we het hebben over BNB als een utility-token, moeten we er ook op wijzen dat sommige experts hebben opgemerkt dat Binance Coin misschien wel een van de beste gebruikerscases in de cryptocurrency-wereld heeft..

In vergelijking met andere munten is er een echte reden om BNB te gebruiken; het kan er ook omheen een gemeenschap aanmoedigen. Laten we dat niet vergeten De waarde van Binance Coin wordt ondersteund door de beurs die een openbaar adres heeft.

Bij veel cryptocurrencies ontbreekt dit. Velen beloven zelfs dat ze dingen in de loop van de tijd zullen doen of dat mensen slimme contracten kunnen gebruiken. Ze bieden zelden tastbare functies die ze tegenwoordig kunnen gebruiken. Om die reden kunnen hulpprogramma-munten erg populair worden.

Zoals hierboven vermeld, BNB heeft meerdere gebruiksscenario’s, waaronder het faciliteren van transacties, betalen voor transactiekosten op de beurs, betalen, betalen voor horecadiensten, enzovoort en verder.

Hoe werkt Binance Coin?

binance munt voor een laptop met grafiek

Vanuit technisch oogpunt is er niets bijzonders aan Binance Coin. Dat gezegd hebbende, er zijn enkele belangrijke dingen die u moet weten over Binance Coin.

Zoals eerder vermeld, is BNB gemaakt op de Ethereum-blockchain, maar is het verhuisd naar zijn eigen blockchain Binance Chain.

Interessant is dat deze blockchain gebruikt het Tendermint byzantijns-fouttolerante consensusmechanisme en heeft drie verschillende soorten knooppunten:

  1. Validatorknooppunten die transacties valideren
  2. Getuige knooppunten die getuige zijn van het proces en uitzendtransacties
  3. Accelerator-knooppunten die eigendom zijn van organisaties en die het proces versnellen

Merk op dat vergoedingen worden verdeeld over alle validators.

Zoals BNB was gebouwd op de Ethereum-blockchain, Aangenomen kan worden dat veel van de technologie erachter erg op elkaar lijkt. Nadat Binance is overgestapt op hun eigen blockchain, kunnen er meer significante verschillen zijn.

Een belangrijk verschil met Ethereum is dat Binance Coin ondersteunt geen slimme contracten, hoewel BNB kan worden gebruikt als ‘gas’ op de Binance-blockchain, wat een gelijkenis is.

Er moet ook worden vermeld dat de Het Binance Coin-netwerk is gecentraliseerd, wat voor sommige liefhebbers van cryptocurrency altijd onaangenaam zal zijn. Simpelweg omdat decentralisatie een van de belangrijkste voordelen is van cryptocurrencies ten opzichte van fiatgeld!

Dat gezegd hebbende, in vergelijking met andere gecentraliseerde munten, heeft Binance Coin een veel beter imago. De beurs heeft veel financiële steun, wat het gebruik van BNB kan versterken.

Enkele van de voordelen van BNB zijn snelle transacties, naadloze ervaringen en hoge beveiliging.

Over beveiliging gesproken, we moeten er rekening mee houden dat, aangezien BNB voornamelijk in het Binance-ecosysteem wordt gebruikt, men een geverifieerd account nodig heeft. Daarom beperkt BNB – in vergelijking met privacymunten zoals Monero – de anonimiteit en laat het een digitale voetafdruk achter.

Heb je overwogen om te kopen BNB?

Munt branden

Over technische aspecten gesproken, misschien is het verbranden van munten het meest opmerkelijke aspect van Binance Coin.

Vanwege de kunstmatige schaarste aan cryptocurrencies hebben BNB-leveranciers een manier gevonden om ervoor te zorgen dat de waarde van het actief gestaag stijgt: BNB-tokens worden verwijderd via een proces dat branden wordt genoemd.

Met andere woorden, Binance vernietigt munten in wat ze een ‘verbranding’ noemen. Dit wordt vermeld in de Binance whitepaper.

Branden is het tegenovergestelde van slaan. Binance is van plan om elk kwartaal (3 maanden) Binance Coin te vernietigen in overeenstemming met het handelsvolume op het Binance-handelsplatform.

Alle transacties worden gelogd op de Binance blockchain. Binance voert deze verbranding uit met behulp van een slim contract. Het is onmogelijk om de munten terug te geven als ze eenmaal zijn vernietigd.

Ze zijn van plan om uiteindelijk 100 miljoen munten te vernietigen, waardoor er 100 miljoen overblijven wanneer de limiet van 200 miljoen is bereikt. Zodra 100 miljoen overblijft, zullen ze stoppen.

Voor Binance om een ​​brandwond uit te voeren, ze moeten 20% van hun winst gebruiken om BNB terug te kopen.

Het team erachter Binance bezit ongeveer 40% van het totale aanbod, en de brandwond is om het Binance-team te belonen voor hun werk.

Interessant is dat ongeveer 9 op de 10 werknemers bij Binance een deel van hun salaris in BNB ontvangen.

Het resultaat hiervan is dat de het aanbod loopt leeg in plaats van op te blazen. Het verschuiven van de vraag- en aanbodcurve kan de prijs van de munt in de loop van de tijd doen stijgen.

Dit is vergelijkbaar met aandelen wanneer bedrijven hun aandelen terugkopen van initiële investeerders. Het staat gelijk aan het uitbetalen van dividend.

U kunt meer te weten komen over het brandproces van Binance en wanneer deze brandwonden hebben plaatsgevonden op de Binance-website.

Door te weten wanneer het branden van de munten zal plaatsvinden, handelaren kunnen mogelijk weten wanneer ze de munt moeten verkopen, omdat het verlagen van het aantal munten de waarde van de BNB zal verhogen, hen winst geven.

Is het de moeite waard om in 2021 in BNB te investeren??

Met een marktkapitalisatie van meer dan $ 51,08 miljard en verschillende voordelen is investeren in BNB in ​​2021 zeker de moeite waard.

Laten we niet vergeten dat BNB een van de beste utility-tokens is en een breed scala aan voordelen heeft ten opzichte van andere digitale munten.

Onthoud dat tegelijkertijd BNB is een actief met een hoog risico en een hoge investeringsratio.

Dus als u besluit om in BNB te investeren, doe dan altijd uw onderzoek en ga voorzichtig verder.

Binance Coin is niet erg vluchtig

Als u besluit om het risico te nemen en in BNB te investeren, vergeet dat dan niet, zoals eerder vermeld, Binance Coin is een relatief veilige munt. Het heeft niet de vluchtigheid die andere cryptocurrencies hebben.

Echter, Binance Coin is technisch gezien geen stablecoin, hoewel het redelijk stabiel is. Binance Coin zou nauwkeuriger een hulpprogramma-token.

Hierdoor kan het moeilijker zijn om belangrijke entry- en exitpunten te vinden en te profiteren van volatiliteit.

Het kan echter nog steeds zijn handig om BNB als handelaar vast te houden als een plek om uw waarde te plaatsen wanneer de cryptomarkt naar beneden gaat.

Het is vermeldenswaard dat handelaren vaak hun cryptovaluta uitbetalen wanneer ze klaar zijn met handelen of wanneer de markt te onstabiel is. Het probleem met fiat uitbetalen is echter dat het duur en tijd kan kosten. Door Binance Coin te gebruiken, kunnen handelaren hun geld daar tijdelijk opslaan totdat het veilig is om weer te handelen.

Als u een lange transactie wilt uitvoeren met Binance Coin, de Binance-uitwisseling moet gedijen om winst te maken. Als dit niet het geval is, kan dit een negatieve invloed hebben op de valuta.

Idealiter wil je dat BNB stabiel blijft en niet te veel beweegt als je het wilt gebruiken als korting op de Binance-beurs of als een stabiele plek om je crypto op te slaan in vluchtige tijden.

Hoe goed heeft Binance Coin gepresteerd?

binance munt grafiek

Binance Coin heeft het erg goed gedaan sinds de opening: meestal traag in het begin, maar veel later in 2019-2020.

Na een teleurstellend einde van 2018, Binance Coin was eind februari met 15% in prijs gestegen 2020.

In Februari 2020, Binance Coin in prijs gestegen met 57% en bleef stijgen in maart, waar het met 55% steeg. Dat zijn zeker hele grote bewegingen!

In het tweede kwartaal van 2020 waren de prijzen statischer met zowel prijsdalingen als enorme stijgingen.

In april varieerde Binance Coin voor een periode, maar op de 17e schoot de prijs weer omhoog en bleef de trend naar boven en eindigde de maand op 25% hoger.

In februari 2021 is de prijs van BNB met 200% gestegen tot een recordhoogte van $ 336 per munt.

Tot nu toe lijkt het erop dat Binance Coin deze opwaartse trend kan voortzetten. Natuurlijk kan niemand dit garanderen, en sommigen geloven er kan een grote prijscorrectie optreden.

Gebeurtenissen die de prijs van Binance Coin hebben beïnvloed

“Wat heeft dan de BNB-prijzen beïnvloed?”, Vraagt ​​u zich misschien af. In het algemeen, wanneer de meeste cryptocurrencies dalen, gaat Binance Coin omhoog, hoewel dit gewoon een generalisatie is en niet altijd zal gebeuren.

Laten we u eraan herinneren dat in mei 2019 de Binance Exchange werd het slachtoffer van een grootschalige inbreuk op de beveiliging en verloor $ 40 miljoen in Bitcoin.

Het is normaal om aan te nemen dat de hack een negatieve impact had op de Binance Coin, maar in werkelijkheid had het weinig effect.

Binance heeft beweerd dat het geld van alle gebruikers zal worden geretourneerd; het roept echter vragen op; hoe veilig de Binance-uitwisseling is en hoe veilig Binance Coin is tegen diefstal?

Welnu, het lijkt erop dat de prestaties van de Binance-uitwisseling gewoon te goed zijn om te worden beïnvloed door negatieve pers, zoals de hack.

Eigenlijk, in juni 2020 had Binance een handelsvolume van meer dan $ 60 miljard.

Niet al het nieuws rondom Binance Coin is echter rooskleurig. Er zijn ontwikkelingen in de werken die de munt waarschijnlijk negatief zullen beïnvloeden.

Om een ​​voorbeeld te geven: meer dan 15% van het websiteverkeer komt uit de VS., veel meer dan enig ander land. Het verkeer in de VS is vier keer zo hoog als op de tweede plaats, India.

Dat gezegd hebbende, zou Binance een nieuw Amerikaans regelgevingsplatform creëren voor Amerikaanse handelaren. Op dit moment weet echter niemand hoe dit eruit zal zien en of dit de Binance Coin zal omvatten of niet.

Het is heel goed mogelijk dat als gevolg van de Amerikaanse wet, wanneer een nieuwe Amerikaanse versie van de Binance-uitwisseling wordt gelanceerd, BNB is mogelijk niet beschikbaar om te handelen omdat het als een zekerheid wordt beschouwd.

Bovendien, als er nieuws is over de Binance-uitwisseling of Changpeng Zhao, kan dit de waarde van Binance Coin beïnvloeden.

Merk op dat Changpeng Zhao bekend staat als zeer invloedrijk in de cryptocurrency-wereld. Vóór Binance werkte Zhao ook aan OKCoin. Na de Binance ICO gaf hij echter de controle over de munt over aan een nieuwe CEO.

Binance Coin heeft nog steeds een groot potentieel om te groeien

Terwijl de cryptocurrency-markt zich blijft ontwikkelen, hebben toonaangevende crypto-uitwisselingen zoals Binance het potentieel om te groeien. Als, zoals aangekondigd, institutionele beleggers en grote banken de komende jaren de markt voor cryptocurrency betreden, zou deze intrede leiden tot een grotere vraag aan de koopkant van Binance Coin..

Een extra factor is dat Binance heeft beloofd ongeveer 20% van de winst te gebruiken om de Binance Coin ongeveer 50% eenheden terug te kopen. Dit zou de prijzen in de toekomst ook een grote boost moeten geven als Binance zijn belofte nakomt!

Laten we uiteindelijk niet vergeten dat digitale valuta’s de neiging hebben om bull en bear cycli te volgen, dus we moeten altijd de technische indicatoren, fundamentals, crypto-nieuws en marktsentiment in de gaten houden..

Hoeveel zal BNB waard zijn?

Hoewel niemand nauwkeurige prijsvoorspellingen kan doen, wilt u misschien weten hoeveel BNB in ​​2021 waard zal zijn.

Met een sterke community van supporters en een positief marktimago kan BNB in ​​waarde stijgen.

Wallet Investor beweert bijvoorbeeld dat BNB in ​​2021 met 77,31% zal groeien.

Gov Capital geeft een voorspelde prijs van $ 727,53 tegen het einde van 2021, wat betekent dat als iemand nu $ 100 investeert, hij $ 141,34 wint in december 2021.

Digital Coin Price voorspelt ook dat BNB nieuwe hoogtepunten zal bereiken en in 2022 meer dan $ 600 per munt zal halen.

Moet ik in BNB investeren?

Gezien de positieve toekomst en voordelen ten opzichte van andere cryptocurrencies, biedt BNB enkele geweldige kansen voor investeerders.

Maar alleen omdat het kan, wil dat nog niet zeggen dat u in Binance Coin moet investeren. Onthoud dat er geen 100% winstgevende investering is.

Voordat u een rekening opent en in activa belegt, moet u de afweging tussen risico en rendement overwegen en een risicobeheerstrategie voor succes bepalen..

Hoe kan ik in BNB investeren?

Als u besluit om in BNB te investeren, is het gemakkelijk om een ​​plaats te vinden om Binance Coin te kopen.

Er zijn verschillende manieren om op korte of lange termijn in BNB te beleggen, met cryptocurrency-uitwisselingsplatforms zoals eToro zijnde de veiligste plaatsen om in crypto te investeren.

Uiteraard zullen Binance Coin-traders BNB kopen als investeringsoptie als ze denken dat de prijs waarschijnlijk zal stijgen ten opzichte van de huidige wisselkoers.

Waar kan ik Binance Coin verhandelen?

Nu weet u meer over Binance Coin en alle aspecten van Binance Coin-investeringen. Dus als u overweegt Binance Coin te verhandelen, raden wij bij Trading Education aan om gereguleerde beurzen te gebruiken, zoals eToro.

eToro – Beste makelaar om Binance Coin BNB te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Leer Binance Coin verhandelen met eToro

Wil je je verdiepen in de wereld van Binance Coin en leren hoe je cryptocurrencies verhandelt? Schrijf je dan in met eToro.

Of u nu een ervaren crypto-investeerder bent of uw eerste stappen in deze sector zet, Binance Coin is in potentie een sterke kanshebber voor uw beleggingsportefeuille. BNB-beleggers kunnen ook een gediversifieerde portefeuille opbouwen met de meest populaire munten.

We hopen dat deze gids heeft geholpen deze belangrijke cryptomunt voor u te ontraadselen. Als u zich geïnspireerd voelt om in te investeren BNB, of dit artikel heeft wat extra inzicht gegeven in uw bestaande beleggingskennis, dat mag u wellicht graag willen weten eToro biedt de mogelijkheid om te investeren in crypto-activa en CFD’s tot 90+ cryptocurrencies.

Wat is Binance Coin & Is Binance Coin een goede investering | Belangrijkste punten

  • Binance Coin is een van de beste utility-tokens die zijn gemaakt door de bekende Binance Exchange.
  • Binance Coin is oorspronkelijk gemaakt op de Ethereum-blockchain, maar verhuisde later naar zijn eigen blockchain, Binance Chain.
  • BNB Coin is het tickersymbool van Binance Coin.
  • BNB-tokens worden regelmatig vernietigd of verbrand om ervoor te zorgen dat BNB gestaag in waarde toeneemt.
  • BNB is getuige geweest van een indrukwekkende groei en heeft volgens sommige prijsvoorspellingen een opmerkelijk toekomstpotentieel.
  • Als u besluit om in BNB te investeren, kunnen wij van Trading Education u op uw reis begeleiden en u helpen zich aan te melden bij een gerenommeerde makelaar zoals eToro.

Zou u in 2021 investeren in BNB?

Als je het leuk vond om te lezen "Wat is Binance Coin en is Binance Coin een goede investering? Is het de moeite waard om in 2021 in Binance Coin (BNB) te investeren??" deel het alstublieft met iemand anders waarvan u denkt dat het ook interessant kan zijn.

Veelgestelde vragen

Is Binance gerenommeerd?

Ja, Binance is een van de meest gerenommeerde en snelgroeiende crypto-uitwisselingen. Binance, opgericht in 2017, is uitgegroeid tot een cryptogigant die meer dan honderd cryptocurrencies aanbiedt om te kopen en te verhandelen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me