Wat is Bitcoin Cash en is het de moeite waard om in 2021 in BCH te investeren?

Is Bitcoin Cash een crypto die het overwegen waard is in 2021??

BCH-investeringsgids 2021

Wat is Bitcoin Cash? Wat is het verschil tussen Bitcoin (BTC) en Bitcoin Cash (BCH)? Is het de moeite waard om in 2021 in BCH te investeren? Als dit enkele investeringsvragen zijn waar u aan denkt, dan bent u hier aan het juiste adres.

Met een scala aan educatief materiaal, crypto-nieuws en interactieve cursussen, zijn wij bij Trading Education er om u te helpen toegang te krijgen tot relevante en diepgaande financiële informatie en voor uzelf te beslissen of beleggen in cryptocurrency iets voor u is..

Lees verder om meer te weten te komen over een van de belangrijkste spelers in de crypto-sector: Bitcoin Cash.

Wat is Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash is een populaire peer-to-peer digitale betalingsvaluta die grensoverschrijdende transacties tegen lage kosten mogelijk maakt. Een van de belangrijkste voordelen van BCH-investeringen is het feit dat transacties plaatsvinden zonder enige tussenkomst van centrale banken en tussenpersonen.

In feite wordt gedecentraliseerde financiering wereldwijd steeds populairder, waarbij blockchain-technologie een indrukwekkend alternatief biedt voor traditioneel bankieren.

Aan de andere kant is misschien wel een van de meest aantrekkelijke aspecten van BCH het feit dat Bitcoin Cash is in 2017 gemaakt als een vork van Bitcoin – de oude leider in de crypto-sector in termen van marktkapitalisatie, acceptatie en sentiment.

Om preciezer te zijn, Bitcoin Cash is gemaakt om de schaalbaarheid van Bitcoin te verbeteren en om meer transacties in een enkel blok te kunnen verwerken.. Merk op dat Bitcoin Cash is gemaakt met blokken van 8 MB, die verder is vergroot tot 32 MB.

Hier moeten we vermelden dat de schaalbaarheidsproblemen van Bitcoin werden veroorzaakt door zijn eigen populariteit: hoe meer mensen het gebruiken, hoe langer en duurder het duurt om een ​​transactie te verwerken.

niettemin, Bitcoin Cash en Bitcoin delen enkele overeenkomsten: beide maken gebruik van mijnbouwalgoritmen en hebben een maximum van 21 miljoen munten.

Voordat we ingaan op de details van Bitcoin Cash, moeten we een paar woorden zeggen over forking. Blockchains kunnen meestal worden opgewaardeerd via een harde of zachte vork. Het belangrijkste verschil is dat een zachte vork achterwaarts compatibel is, terwijl een harde vork een niet-achterwaarts compatibele techniek is.

Of zoals uitgelegd door blockchain-enthousiastelingen: “Denk aan PlayStation 3 en PlayStation 4: in een hard fork kun je geen PS3-games spelen op PS4 en kun je geen PS4-games spelen op PS3. Mocht er een zachte vork plaatsvinden, vasthouden aan de PlayStation-analogie, dan zou je PS3-games op de PS4 kunnen spelen (maar geen PS4-games op PS3). “

Forking is ook een gemakkelijke manier om nieuwe cryptovaluta en een netwerk van gebruikers te creëren; het kan ook de ontwikkeling van crypto’s ten goede komen op plaatsen waar Initial Coin Offerings (ICO’s) illegaal zijn.

De geschiedenis van Bitcoin Cash

De geschiedenis van Bitcoin Cash is gehuld in controverse. Temidden van veel discussies en cryptoprojecten om het schaalbaarheidsprobleem van Bitcoin op te lossen, werden twee belangrijke oplossingen voorgesteld: om adressen te scheiden van handtekeningen voor elke transactie of om de maximale blokgrootte te vergroten, zoals voorgesteld door het team achter Bitcoin Cash.

Om een ​​realistisch voorbeeld te gebruiken: als we elke Bitcoin-transactie registreren op een vel papier dat 10 mm lang is, wilde Bitcoin Cash de grootte ervan 2 keer vergroten (tot 20 mm lang), met het potentieel om het verder te vergroten met 8 -32 keer (in ons geval MB).

Bereid om blokgroottes te vergroten, lanceerden ontwikkelaars BCH in 2017. De munt debuteerde met een hoge prijs van maximaal $ 900 op grote beurzen. Interessant genoeg bereikte Bitcoin Cash in december 2017 – op het hoogtepunt van de crypto-buzz – $ 4.091.

Desalniettemin leidde de ontwikkeling van Bitcoin Cash zelf tot talloze discussies, omdat Bitcoin Cash in 2018 opsplitste in Bitcoin Cash ABC en Bitcoin SV.

Merk op dat Bitcoin Cash ABC de originele Bitcoin Cash-client gebruikt en wijzigingen heeft aangebracht zoals de Canonical Transaction Ordering Route, terwijl Bitcoin SV wordt geleid door Craig Wright die het gebruik van slimme contracten heeft afgewezen. Tegenwoordig wordt Bitcoin Cash ABC Bitcoin Cash genoemd.

Onlangs splitste Bitcoin Cash zich opnieuw op in Bitcoin Cash ABC en Bitcoin Cash Node – een vork die volgens CoinDesk, kan de dominante software worden.

Hoe werkt Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash gebruikt een peer-to-peer-netwerk van computers om de gedecentraliseerde aard van het systeem te ondersteunen.

We moeten nogmaals opmerken dat de blokgrootte van Bitcoin Cash is verhoogd tot 32 MB, wat transacties, verwerkingstijden en kosten vergemakkelijkt.

Dat klopt! Vanwege de grotere blokken kan Bitcoin Cash lage transactiekosten en snellere verwerkingstijden bieden. Bovendien, zoals gesteld door Roger Ver – een van de belangrijkste voorstanders van Bitcoin Cash – staat Bitcoin Cash dichter bij de oorspronkelijke visie van Satoshi als contant geld voor de wereld..

Simpelweg omdat grotere blokgroottes ervoor zorgen dat Bitcoin Cash als medium voor dagelijkse betalingen kan worden gebruikt en het kan concurreren met Visa en andere grensoverschrijdende betalingssystemen!

Dat gezegd hebbende, net als Bitcoin, gebruikt Bitcoin Cash Proof of Work (PoW) consensusmechanisme om nieuwe munten te minen en maakt ook gebruik van de diensten van Bitmain, een van de toonaangevende cryptomijnwerkers.

Als u nieuw bent in de cryptocurrency-sector, moeten we vermelden dat mining het proces is waarin transacties worden geverifieerd en aan het grootboek worden toegevoegd. Mijnbouw is ook het proces waarbij nieuwe munten in de bestaande voorraad worden geïntroduceerd zonder dat centrale banken of financiële autoriteiten nodig zijn.

Het is vermeldenswaard dat Bitcoin Cash beperkt is tot 21 miljoen munten.

In tegenstelling tot fiat-valuta’s wordt Bitcoin Cash niet gedrukt door overheden, wat het risico op inflatie en devaluatie. Tegelijkertijd maakt deze schaarste het een aantrekkelijke investering op lange termijn.

Zou u overwegen om in te investeren Bitcoin Cash?

Wat is BCH?

BCH is het tickersymbool van Bitcoin Cash. Zoals hierboven vermeld, is er een limiet van 21 miljoen munten, met momenteel 18.600.863 munten in omloop, volgens CoinMarketCap.

BCH biedt een behoorlijke veelzijdigheid als troef: het wordt geaccepteerd op meer dan 5.000 fysieke locaties en overgenomen door een breed scala aan online services. Experts beweren dat het ook ondersteuning biedt voor verschillende betalingsplatforms en een Point of Sale (PoS) -oplossing biedt voor zakelijke ondernemingen.

Dat gezegd hebbende, hoewel Bitcoin Cash ernaar streeft een medium te worden voor dagelijkse transacties, is de waarheid dat Bitcoin Cash, in tegenstelling tot zijn concurrent Bitcoin en altcoins zoals Litecoin, nog steeds niet op grote schaal wordt gebruikt buiten de cryptogemeenschap..

Bovendien is de vierjarige geschiedenis van BCH beïnvloed door tal van gebeurtenissen en forks die de prijs aanzienlijk hebben beïnvloed zonder dat het zich kon aanpassen aan een natuurlijke groeiflow..

Na de recente splitsing verwachten we nog steeds of BCH meer investeerders zal aantrekken.

Is het de moeite waard om in 2021 in Bitcoin Cash te investeren??

Met een marktkapitalisatie van $ 5.473.421.549 en verschillende voordelen is investeren in Bitcoin Cash in 2021 zeker de moeite waard.

bitcoin cash prijsgrafiek

Laten we niet vergeten dat Bitcoin Cash een breed scala aan voordelen heeft ten opzichte van andere digitale munten. BCH biedt bijna niets transactiekosten, gedecentraliseerde financiële transacties, relatieve stabiliteit in vergelijking met andere cryptocurrencies, snelle en veilige transacties en een robuuste infrastructuur.

Onthoud dat tegelijkertijd Bitcoin Cash is een investering met een hoog risico en een hoge opbrengst.

Cryptocurrencies zijn zeer volatiel en het verhandelen van crypto’s kan uw spaargeld tenietdoen. Investeer daarom nooit geld dat u niet kunt missen. Vergeet een van de belangrijkste regels in de financiële sector niet: investeer nooit meer dan 1% van uw account in een enkele transactie.

Bovendien, als Bitcoin erin slaagt zijn schaalbaarheid te verbeteren, kan Bitcoin Cash aan relevantie verliezen.

Dus als u besluit om in BCH te investeren, doe dan altijd uw onderzoek en ga voorzichtig verder.

Hoeveel zal Bitcoin Cash waard zijn?

Hoewel niemand nauwkeurige prijsvoorspellingen kan doen, wilt u misschien weten hoeveel Bitcoin Cash waard zal zijn in 2021.

Als we naar prestaties uit het verleden kijken en verschillende technische indicatoren analyseren, kunnen we zeggen dat Bitcoin Cash in de nabije toekomst in waarde kan stijgen.

Laten we niet vergeten dat Bitcoin Cash, toen het werd gelanceerd, een indrukwekkende openingswaarde had, en aan het einde van 2017, zoals hierboven vermeld, sprong Bitcoin Cash naar meer dan $ 4.000.

Merk op dat BCH op 1 januari 2020 $ 204,62 of 24,12% hoger was dan begin 2019; en op 15 februari bereikte Bitcoin Cash $ 491,16.

Sindsdien is Bitcoin Cash relatief stabiel en heeft het zijn stabiliteit weten te behouden, zelfs tijdens de door het coronavirus veroorzaakte bearish markt.. Om preciezer te zijn, de prijs van Bitcoin Cash (BCH) bleef stabiel tussen februari en november 2020 en schommelde tussen $ 230 en $ 270.

De BCH / USD-prijs heeft ook enig herstel gekend.

Sommige experts beweren dat Bitcoin Cash in 2021 kan verdubbelen. Volgens cijfers van Digital Coin Price, Bitcoin Cash kan eind 2021 $ 700 bereiken, variërend tussen $ 500 (max) en $ 60 (min).

Met een sterke roadmap en ideeën voor wat Bitcoin zou moeten zijn, ziet de toekomst van Bitcoin Cash er best rooskleurig uit.

Klaar om in te investeren Bitcoin Cash?

Moet ik investeren in Bitcoin Cash?

Gezien de positieve toekomst en voordelen ten opzichte van andere cryptocurrencies, biedt Bitcoin Cash een aantal geweldige kansen voor investeerders.

Maar alleen omdat je het kunt, wil dat nog niet zeggen dat je het zou moeten doen. Voordat u in activa belegt, moet u de afweging tussen risico en rendement overwegen en een strategie kiezen, zowel op korte als op lange termijn..

Omdat geen enkele zeer winstgevende investering 100% veilig is! Risicomanagement is cruciaal om stop-limit- en stop-loss-orders vast te stellen en risico’s te verkleinen.

Als het gaat om mogelijke risico’s, moeten we er rekening mee houden dat meestal drie factoren de levensduur van een cryptocurrency beïnvloeden: acceptatie, een gemeenschap van supporters en een sterk ontwikkelingsteam.. De toekomst van BCH hangt ook af van hoe het de concurrentie zal weerstaan.

Het goede nieuws is dat al deze factoren op dit moment aangeven dat het erop lijkt dat BCH kan slagen.

Dat gezegd hebbende, hoewel deze indicatoren op een goed niveau zijn voor BCH, moet u altijd voorzichtig te werk gaan.

Hoe kan ik Investeren in BCH?

Als u besluit om in Bitcoin Cash te investeren, is het gemakkelijk om een ​​plaats te vinden om BCH te kopen en verkopen. Er zijn verschillende manieren om op korte of lange termijn in BCH te investeren, waarbij cryptocurrency-uitwisselingsplatforms zoals eToro de veiligste plaatsen zijn om in crypto te investeren.

Merk op dat met onze partner eToro, men kan BCH kopen en CFD’s verhandelen van maximaal 90+ cryptoparen. Het enige dat u hoeft te doen, is u aanmelden, uw account openen en financieren en beginnen met handelen.

Hier u kunt meer lezen over hoe u Bitcoin Cash kunt kopen.

Belangrijkste punten

  • Bitcoin Cash is een van de meest populaire cryptocurrencies en staat momenteel op # 6 volgens CoinMarketCap.
  • Bitcoin Cash is in 2017 gemaakt als een vork van Bitcoin.
  • Een van de belangrijkste verschillen tussen Bitcoin Cash en Bitcoin is dat BCH de blokgroottes van 32 MB heeft vergroot.
  • Net als bij Bitcoin gebruikt Bitcoin Cash Proof of Work en is het beperkt tot 21 miljoen munten.
  • BCH is het tickersymbool van Bitcoin Cash.
  • BCH veroorzaakte controverse in de cryptogemeenschap en als gevolg daarvan, slechts een dag na zijn verschijning, overschreed zijn marktkapitalisatie $ 7 miljard.
  • Bitcoin Cash heeft een goede kans om in de cryptowereld te blijven als alternatief voor Bitcoin; BCH is er trouwens in geslaagd stabiel te blijven ondanks de aanhoudende coronaviruspandemie.
  • Sommige experts zijn van mening dat de waarde ervan tegen het einde van 2021 zal verdubbelen.

Als u besluit om in BCH te investeren, kunnen wij van Trading Education u helpen de complexiteit van cryptocurrency-handel en crypto-nieuws te begrijpen en een winstgevende strategie voor risicobeheer vast te stellen..

Met eToro kan men gemakkelijk cryptocurrencies en andere activa kopen en verkopen en in CFD’s van maximaal 90+ paren verhandelen.

eToro – Beste makelaar om Bitcoin Cash BCH te kopen

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Denk je dat de cryptocurrency-markt zal herstellen van de aanhoudende pandemie? Denk je dat het kopen van BCH de moeite waard is in 2021??

Als je het leuk vond om ons artikel over crypto-handel te lezen Wat is Bitcoin Cash en is het de moeite waard om in 2021 in Bitcoin Cash te investeren??, deel het alstublieft ook met iedereen die mogelijk geïnteresseerd is.

FAQ

Is BCH beter dan BTC?

In technische termen heeft Bitcoin Cash (BCH) grotere blokken en kan het meer transacties verwerken tegen lagere kosten dan Bitcoin (BTC), waardoor BCH een betere investering is, vooral voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in dagelijkse betalingen en online aankopen. Dat gezegd hebbende, Bitcoin – de eerste en meest populaire cryptocurrency buiten de cryptogemeenschap – is nog steeds crypto-investering # 1 in termen van marktkapitalisatie en sentiment, met experts die beweren dat BTC tegen het einde van 2021 $ 50.000 zou kunnen bereiken..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me