Wat zijn de 10 beste altcoins die in 2021 exploderen?

Top 10 Altcoins om in 2021 te investeren

Nu de crypto-boom onlangs plaatsvond, moet je je afvragen wat de beste altcoins zijn om in 2021 te investeren. Met meer dan 7000 cryptocurrencies die al zijn uitgevonden, is het kiezen van de beste Altcoins om in 2021 te investeren niet eenvoudig. Vrees niet, wij van Trading Education hebben een lijst opgesteld met de beste Altcoins om in 2021 te overwegen.

Cryptocurrencies krijgen begin 2021 speciale aandacht omdat ze een bull-run ondergaan. Bitcoin is de leider en heeft de meeste aandacht gekregen van $ 20.000 naar $ 30.000 binnen twee weken, wat nog nooit eerder is gebeurd in zijn geschiedenis.

Er is veel geroezemoes op Twitter van cryptoliefhebbers en analisten die enigszins verrast zijn door de recente groei die cryptocurrencies de laatste tijd doormaken. Hoewel we moeten zeggen dat het zo goed als voorspeld was.

Als je snel en gemakkelijk in de cryptomarkt wilt duiken, kijk dan eens eToro Exchange!

Hier bij Trading Education hebben we alles wat er in de cryptowereld is gebeurd op de voet gevolgd. 2020 is een interessant jaar geweest, maar 2021 wordt naar verwachting nog spannender..

Hoewel Bitcoin veel aandacht krijgt, zijn analisten van mening dat altcoins aanzienlijk in waarde kunnen stijgen in 2021. Hieronder presenteren we u de top 10 altcoins die u dit jaar zou moeten overwegen..

Daar moet je ook rekening mee houden het kopen van de beste Altcoins is niet genoeg om een ​​succesvolle cryptohandelaar te zijn.

De Top 10 Altcoins om te exploderen in 2021:

1. Ethereum

2. Litecoin

3. Bitcoin Cash

4. Rimpeling

5. JOTA

6. Cardano

7. Tezos

8. STREEPJE

9. TRON

10. NEO

Wat zijn de top 10 Altcoins die in 2021 zullen exploderen??

Deze lijst zal altijd veranderen als Altcoins komen en gaan. Niet alle Altcoins kunnen de tand des tijds doorstaan, hoewel er in 2021 zeker enkele zijn waarmee u bekend zult zijn.

Hier is een blik op de top 10 Altcoins om te overwegen in 2021:

1. Ethereum (ETH)

ethereum prijsgrafiek

Ethereum, opgericht door Vitalik Butterin in 2013, is de op een na grootste cryptocurrency na Bitcoin. Ethereum wordt gesymboliseerd met gedecentraliseerde applicaties (dApps). Daarom is Ethereum niet alleen een digitale valuta, maar wordt de blockchain ook op grote schaal toegepast. Onlangs heeft Microsoft de blockchain van Ethereum overgenomen voor royalty’s voor games dat was groot nieuws voor ETH en de aanhangers van zijn blockchain-technologie.

Ethereum schoot op 4 januari voorbij de $ 1.000 en bereikte het hoogste niveau sinds 2 februari 2018. Op het moment van schrijven staat de Ethereum-prijs op $ 1.041.

Momenteel draaien enkele van de meest prominente dApps op de Ethereum-blockchain, zoals Aragon, Auger, MakerDAO, gnosis, enz..

Na de lancering van Ethereum 2.0 en naarmate de blockchain-technologie wordt aangenomen, geloven zelfs meer analisten dat Ethereum in 2021 nieuwe hoogten zou kunnen bereiken. De cryptoliefhebber en analist Ivan On Tech heeft zijn prijsvoorspelling voor Ethereum op Twitter en volgens hem is er een mogelijkheid dat Ethereum tegen het einde van 2021 naar $ 6000 zou kunnen gaan.

2. Litecoin (LTC)

litecoin prijsgrafiek

Litecoin is de op vier na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie. Het werd opgericht door Charlee Lee in 2011. Lee wilde een aantal verbeteringen aanbrengen in Bitcoin, maar in plaats daarvan ging hij een nieuwe hard fork maken, de code van Bitcoin kopiëren en enkele wijzigingen aanbrengen, waardoor een nieuwe altcoin met de naam Litecoin werd gemaakt..

Met behulp van het Proof of Work (PoW) -mechanisme is Litecoin vergelijkbaar met Bitcoin, omdat het in de toekomst een alternatieve valuta voor fiat wil worden. Litecoin heeft een voordeel ten opzichte van Bitcoin omdat het een blockchain gebruikt die “scrypt” wordt genoemd en die sneller en efficiënter is.

Litecoin bereikte zijn hoogste punt ooit van $ 360 op 19 december 2017. Na de prijsstijging van Bitcoin is de prijs van Litecoin op dit moment meer dan verdubbeld vanaf december, en staat hij op $ 153..

Bovendien draaide Litecoin onlangs kort Ripple (XRP) om als de vierde grootste crypto te midden van Ripple-SEC spuwde, zoals gerapporteerd door CoinTelegraph.

De prijs van Litecoin zal naar verwachting stijgen in 2021. Longforecast voorspelt dat Litecoin tegen november 2021 zou kunnen stijgen tot $ 496. Crypto-analisten beschouwen dit eigenlijk als een conservatieve voorspelling, aangezien de prijs nog hoger zou kunnen gaan..

Heeft u overwogen om in te investeren Litecoin?

3. Bitcoin Cash (BCH)

bitcoin cash prijsgrafiek

Bitcoin Cash is een andere altcoin om op te letten in 2021. Bitcoin Cash is gemaakt in 2017 toen het zich splitste van Bitcoin, dus het is een andere vork van Bitcoin. In 2020 genereerde Bitcoin Cash een traag rendement van slechts 42%. Maar aan de andere kant vertoonde de altcoin stabiliteit omdat deze niet enorm in prijs daalde.

Op dit moment staat de prijs van Bitcoin Cash op $ 422. Aangezien er een bullish crypto-ecosysteem is, wordt verwacht dat Bitcoin Cash in 2021 gestaag in prijs zal stijgen. Volgens Walletinvestor zou de prijs van Bitcoin Cash tegen het einde van het jaar kunnen stijgen tot $ 498. Aangezien deze prijsvoorspelling niet ver van de huidige prijs ligt, kunnen we zeggen dat dit een mooie gestage stijging zou zijn voor de altcoin.

Heeft u overwogen om in te investeren Bitcoin Cash?

4. Rimpel (XRP)

rimpel prijsgrafiek

Ripple werd in 2012 gelanceerd met als doel een revolutie teweeg te brengen in het financiële systeem door valuta’s te overbruggen in transacties op RippleNet, een wereldwijd betalingsnetwerk. Het valutaconversieproces wordt door grote financiële instellingen als een obstakel gezien en Ripple is een geweldig alternatief omdat het dat proces niet gebruikt.

Ripple heeft het potentieel om alle grensoverschrijdende transacties tussen valuta’s te versnellen, inclusief fiat en cryptocurrency.

Ripple bereikte zijn hoogste punt ooit van $ 3,40 op 7 januari 2018. Hoewel Ripple gedurende zijn bestaan ​​een altcoin is geweest die investeerders aanzienlijke winsten heeft opgeleverd, was 2020 niet zo vriendelijk voor XRP..

Ripple heeft een aantal goede periodes gehad in 2020. Alleen in november kende het een stijging van 126% en het was allemaal prima voor de altcoin totdat de Securities and Exchange Commission (SEC) haar klacht tegen Ripple onthulde en het bedrijf beschuldigde van illegale uitgifte van effecten in de vorm van verkoop voor XRP.

Na het nieuws verloor Ripple de ondersteuning en werd het door veel beurzen niet vermeld. De prijs crashte met 42% binnen 24 uur na de aankondiging. Ripple wilde worden gerangschikt als de tweede cryptocurrency in de lijst van Coinmarketcap die concurreert met Ethereum, maar het daalde nu op de vijfde plaats vanwege de beschuldigingen.

Op dit moment staat de prijs van Ripple op $ 0,22. Hoewel de altcoin momenteel geen goede tijd doormaakt, bestaat de mogelijkheid dat als Ripple de zaak met de SEC wint, de zaken een andere wending nemen en dat de prijs weer omhoog gaat..

5. IOTA (MIOTA)

iota-prijsgrafiek

IOTA is een van de meest veelbelovende altcoins die er zijn. De blockchain is niet zoiets als de traditionele. IOTA gebruikt een gericht acyclisch grafiekmodel (DAG). Door dit model worden ze, in plaats van een transactie in een blok aan een ketting te plaatsen, ze met elkaar verbonden in een web dat Tangle wordt genoemd..

Dit systeem is veel sneller en efficiënter, wat eigenlijk IOTA kenmerkt en als het gaat om het Internet of Things (IoT) is IOTA de leider.

In 2020 heeft IOTA geen noemenswaardige groei laten zien. Op dit moment staat de prijs van de IOTA op $ 0,35. De prijs consolideert echter sinds november 2020 met een langzame maar gestage stijging.

In 2021 denken analisten dat de prijs van IOTA zou kunnen stijgen. Digitalcoin voorspelt optimistisch dat de IOTA-prijs in december 2021 oplopen tot $ 1,05.

6. Cardano (ADA)

cardano prijsgrafiek

Cardano is een van de meest prominente cryptocurrencies die er zijn. Het staat op de zevende plaats op de Coinmarketcap-lijst. Cardano werd in 2017 gelanceerd door de mede-oprichter van Ethereum Charles Hoskinson. Terwijl Bitcoin Proof of Work (PoW) gebruikt, gebruikt Cardano Proof of Stake (PoS) -technologie die door velen als beter wordt beschouwd omdat het efficiënter is.

De prijs van Cardano was stabiel in 2020 zonder enige significante groei of daling. Maar de prijs van de altcoin begon te stijgen in januari 2021. Op dit moment staat de prijs van Cardano op $ 0,26. Crypto-analisten zijn van mening dat de prijs van Cardano in 2021 aanzienlijk zou kunnen stijgen.

Volgens Cryptobriefing Cardano zit momenteel op stabiele steun voor zijn mogelijke stijging in 2021, en breekt daarmee “uit een langdurige consolidatieperiode die begon in november 2020”. Volgens hun voorspelling zou Cardano in 2021 de $ 2,00 kunnen halen.

7. Tezos (XTZ)

tezos prijsgrafiek

Tezos is een andere altcoin waar je op moet letten in 2021. Het is opgericht in 2018 en het is een open-source blockchain. Tezos wordt gekenmerkt door zijn on-chain governance waarbij alle belanghebbenden kunnen stemmen voor de voorgestelde updates op het netwerk.

De reputatie van Tezos groeide toen het met succes $ 232 miljoen ophaalde in zijn ICO, wat op dat moment eigenlijk een enorm aanbod was.

2020 was geen slecht jaar voor Tezos. De altcoin bereikte zijn hoogste punt ooit van $ 4,44 op 13 augustus van hetzelfde jaar. Toen had Tezos een prijsdaling.

Maar terwijl Bitcoin blijft stijgen, volgen de meeste altcoins ook, inclusief Tezos. Dit momentum duwde Tezos voorbij $ 2,30 en op dit moment staat Tezos op $ 2,36.

In 2021 voorspellen de meeste voorspellers dat Tezos aanzienlijk in prijs zou kunnen stijgen. Previsionibitcoin voorspelt dat Tezos in december 2021 de grens van $ 9,63 zou kunnen bereiken.

investeer in tezo's

8. STREEPJE (STREEPJE)

dash prijsgrafiek

Dash is een andere Bitcoin-vork die in 2014 werd gelanceerd. DASH wordt beheerd door masternodes, een subset van gebruikers die de gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) maken.

DASH werd gelanceerd als "Xcoin" door Evan Duffield, maar toen was het onderhevig aan pomp- en dump-speculaties. Later werd de altcoin omgedoopt tot DASH en werd daarna niet langer gebruikt in donkere markten.

DASH bereikte zijn hoogste punt ooit van $ 1.493 op 20 december 2017. In 2020 schommelt DASH rond de $ 100 en op dit moment staat de prijs op $ 90,63.

DASH begon 2021 niet zo goed, aangezien het op 1 januari van de Bittrex-beurs werd geschrapt, waardoor miljoenen van de markt werden geveegd. Digitalcoin voorspelt echter dat DASH al in maart 2021 $ 265,79 zou kunnen bereiken.

9. TRON (TRX)

tron prijsgrafiek

Tron is in 2017 opgericht door Justin Sun. Het is een op blockchain gebaseerd gedecentraliseerd systeem. De eigen cryptocurrency is TRX. In 2018 werd Tron volledig onafhankelijk omdat het zijn protocol veranderde van een ERC-20-token bovenop Ethereum naar een autonoom peer-to-peer-netwerk.

TRON bereikte zijn hoogste punt ooit van $ 0,231 op 5 januari 2018. Op het moment van schrijven staat TRON op $ 0,029.

TRON heeft veel potentieel voor de toekomst, aangezien de blockchain hoog wordt gewaardeerd. Sinds kort heeft BitGo gelanceerd verpakte Bitcoin en Ethereum op de Blockchain van Tron. In 2021 wordt verwacht dat Tron in prijs zal groeien. Trading Beasts voorspelt dat Tron in december 2021 0,047 kan bereiken.

10. NEO (NEO)

neo prijsgrafiek

Opgericht door Da HongFei en Erik Zhang in 2014 NEO is een open-source gedecentraliseerde blockchain-applicatie die tot doel heeft slimme contracten te gebruiken en digitale activa te beheren.

NEO werkt op een gedecentraliseerd Byzantijns fouttolerant (dBFT) consensusmechanisme dat zeer gewaardeerd wordt omdat het tot 10.000 transacties per seconde kan verwerken.

NEO bereikte zijn hoogste punt ooit van $ 198,38 op 15 januari 2018. Op dit moment staat de prijs van NEO op $ 17,86. Analisten zijn van mening dat de prijs van NEO in 2021 zou kunnen stijgen. Volgens Liteforex zou NEO in 2021 wel $ 54,31 kunnen bereiken. Rekening houdend met het potentieel in termen van schaalbaarheid van het NEO-platform, zouden we kunnen zeggen dat NEO in 2021 misschien wel de juiste keuze is voor investeerders..

Begin met investeren in Altcoins met eToro

Als u een gemakkelijke manier wilt om in cryptocurrencies te investeren, overweeg dan om met eToro te investeren.

eToro heeft zijn professionele cryptocurrency-uitwisseling gelanceerd, genaamd eToroX, die alle bovengenoemde altcoins en meer ondersteunt.

eToro – Koop de beste Altcoins in 2021 zonder commissie

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

 • Met de recente Bitcoin-bullrun hebben altcoins ook een vervolg gekregen, met stijgende prijzen.
 • Analisten zijn van mening dat 2021 het jaar van altcoins zou kunnen worden.
 • Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, NEO, Tron, IOTA, Tezos, Cardano en Ripple​Dit zijn onze top Altcoins voor 2021.
 • Volgens Ivan On Tech zou Ethereum tegen het einde van 2021 naar $ 6000 kunnen gaan.
 • Litecoin is de op vier na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie en in 2021 zou de prijs volgens Longforecast kunnen oplopen tot $ 496.
 • Ripple verloor ondersteuning en begon door veel beurzen niet-beursgenoteerd te worden te midden van beschuldigingen van de Securities and Exchange Commission (SEC) voor illegale uitgifte van effecten in de vorm van verkoop voor XRP.
 • Als Ripple echter de zaak met de SEC wint, bestaat de mogelijkheid dat de zaken een andere wending nemen en dat de prijs weer omhoog gaat..
 • IOTA is een van de meest veelbelovende altcoins die er zijn. De blockchain is niet zoiets als de traditionele, aangezien IOTA een gericht acyclisch grafiekmodel (DAG) gebruikt.
 • Digitalcoin voorspelt dat de IOTA-prijs in december 2021 oplopen tot $ 1,05.
 • Tron werd volledig onafhankelijk in 2018 toen het zijn protocol veranderde van een ERC-20-token bovenop Ethereum naar een autonoom peer-to-peer-netwerk.
 • Trading Beasts voorspelt dat Tron in december 2021 0,047 kan bereiken.

Dit waren onze 10 altcoin-keuzes om in 2021 hier bij Trading Education te investeren. Als je dit artikel nuttig hebt gevonden, deel het dan alsjeblieft, want er kan iemand anders zijn die ervan zou willen profiteren.

Disclaimer: Cryptocurrencies zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt gevaar

Handelsanalyse is geen betrouwbare indicator voor huidige of toekomstige prestaties, aangezien de omstandigheden in de loop van de tijd kunnen veranderen. Voordat u investeringsbeslissingen neemt, dient u advies in te winnen bij onafhankelijke financiële adviseurs.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me