Wat zijn de 15 beste cryptocurrencies die u in maart 2021 kunt kopen?

Contents

Beste cryptocurrencies die u deze maand kunt kopen: maart 2021

Wat is de beste cryptocurrency om deze maand te kopen? Op zoek naar de top 15 cryptocurrencies die u in maart 2021 kunt kopen? We hebben je gedekt!

De jonge cryptocurrency-markt verandert erg snel. Weken of zelfs dagen later kan de waarde van een cryptocurrency drastisch veranderen.

Goede cryptocurrencies om in de ene maand te kopen, kunnen de volgende maand in waarde dalen, en het tegenovergestelde is ook mogelijk. Een munt die iedereen aan het hypen was, kan van de ene op de andere dag irrelevant worden en buitenspel worden gezet in de ruggen van onze herinneringen.

Dus, wat is de beste cryptocurrency om te kopen voor maart 2021? We hebben een lijst samengesteld met 15 opties die u kunt overwegen en leg uit waarom ze de beste zijn die u kunt bemachtigen.

Als je snel en gemakkelijk in de cryptocurrency-markt wilt duiken, kijk dan eens eToro Exchange!

U moet altijd op uw hoede zijn voor de volgende opkomende crypto.

Top 15 beste cryptocurrencies om te kopen in maart 2021:

 1. Ethereum (ETH)
 2. Bitcoin (BTC)
 3. Binance Coin (BNB)
 4. Dash (DASH)
 5. Zcash (ZEC)
 6. Tezos (XTZ)
 7. Rimpel (XRP)
 8. Cardano (ADA)
 9. Litecoin (LTC)
 10. Bitcoin Cash (BCH)
 11. Stellair (XLM)
 12. Neo (NEO)
 13. EOS (EOS)
 14. TRON (TRX)
 15. IOTA (MIOTA)

Met meer dan 7.000 cryptocurrencies die al op de markt zijn, het kiezen van de beste cryptocurrencies om in te kopen is niet eenvoudig.

Vrees niet, wij van Trading Education hebben een lijst opgesteld met de beste cryptocurrencies die u deze maand kunt kopen.

Elke maand geven we u een update over de beste cryptocurrencies die u kunt kopen. Zorg er dus voor dat je een bladwijzer voor deze pagina maakt! U vindt hier altijd de beste cryptocurrencies die u kunt kopen!

Onthouden! Hoewel dit misschien de beste digitale munten zijn om te kopen voor maart 2021, cryptocurrencies zijn nog steeds zeer volatiele activa en zijn niet geschikt voor alle beleggers!

Zorg ervoor dat u de risico’s begrijpt!

(Bovendien hebben we aan het einde een paar extra crypto’s om in de gaten te houden!)

Beste cryptocurrencies om te kopen in maart 2021:

1. Ethereum (ETH) – Op weg naar $ 2.754,80 per munt in maart?

Ethereum steelt de beste plek van experts voor de beste cryptocurrency voor maart 2021! Ethereum heeft enkele van de sterkste winsten gezien (afgezien van Bitcoin, die we zo dadelijk zullen zien!), En het is zeer waarschijnlijk dat Ethereum zijn volledige potentieel niet heeft bereikt nog.

Inderdaad, Ethereum wordt misschien zelfs enorm ondergewaardeerd, wordt steeds duidelijker naarmate je meer kijkt naar wat je te wachten staat voor 2021.

Ten eerste is Ethereum nog steeds de koning van slimme contracten, gedecentraliseerde applicaties en ERC-20-tokens, waarvan veel andere populaire cryptocurrencies zijn gemaakt (ze worden gehost op de Ethereum-blockchain). Dit maakt Ethereum verreweg een van de beste cryptocurrencies om te kopen.

Dat leidt ons naar de DeFi-boom. DeFi staat voor ‘Decentralized Finance’, en het is een manier om handelaren rechtstreeks te verbinden zonder tussenkomst van een derde partij, zoals een makelaar. Het Ethereum-netwerk is waar de meeste DeFi-applicaties worden gebouwd.

Al deze activiteiten die plaatsvinden op het Ethereum-netwerk laten zien hoe nuttig het is voor de bredere cryptocurrency-gemeenschap, en naarmate DeFi groeit, zal het zeker een domino-effect hebben op Ethereum.

Ten tweede, en misschien nog belangrijker, is Ethereum 2.0, de langverwachte stap naar het bewijs van inzet. Nu moet worden vermeld dat dit in verschillende fasen zal plaatsvinden, en het proces start in december 2020.

En dus zullen we in maart waarschijnlijk niets belangrijks zien, maar het is misschien een goed idee om Ethereum te kopen en vast te houden totdat we dat doen.

En last but not least, laten we dat niet vergeten De dramatische prijsstijging van Bitcoin zal Ethereum het meest beïnvloeden. Zie je, veel cryptohandelaren beginnen met Bitcoin en Ethereum is meestal wat ze vervolgens kopen.

En wat dit waarschijnlijk betekent, is dat met alle opwinding rond Bitcoin, er een toestroom zal zijn van nieuwe handelaren die het beginnen op te kopen, en als ze eenmaal smaak hebben voor crypto, zullen ze waarschijnlijk Ethereum verslinden..

Als je denkt dat Ethereum nog steeds de koning is van slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties, dan is Ethereum misschien wel de beste cryptocurrency om nu te kopen.

Ethereum-prijsvoorspellingen voor 2021 zien er goed uit. Het Economy Forecast Agency voorspelt dat Ethereum zou kunnen bereiken highs maar liefst $ 2.277 per munt of dieptepunten op $ 1.313 in maart 2021.

Verder voorspellen ze dat ook tegen december 2021, Ethereum zou een dieptepunt van $ 1.850 en een maximum van $ 4.500 kunnen bereiken. Interessant om op te merken, zelfs de laagste van de twee mogelijkheden is een verhoging van de huidige prijs van Ethereum.

previsioni bitcoin is veel optimistischer voor maart en voorspelt dat Ethereum zal oplopen tot $ 2.754,80 per munt!

Lees hier ons artikel over Ethereum.

Heb je overwogen om te kopen Ethereum (ETH)?

2. Bitcoin (BTC) – Op schema om tegen het einde van het jaar $ 100.000 te bereiken?

Als je verbaasd bent dat Bitcoin onze toppositie in maart 2021 niet heeft gehaald, doe dat dan niet! Onthoud dat we kijken naar de beste cryptocurrencies om te kopen, niet naar de duurste cryptocurrencies!

En naar onze mening is Ethereum deze maand een iets betere koop. We kijken specifiek naar wat er voor maart wordt aangeboden.

Alleen omdat een cryptocurrency de hoogst gewaardeerde en meest bekende is, wil dat nog niet zeggen dat het u de meeste winst oplevert.

Waar je echt naar op zoek wilt, zijn cryptocurrencies die de meeste kansen bieden, die voldoende volatiliteit hebben zonder al te riskant te zijn.

Nu na een geweldige januari en februari, Bitcoin lijkt nieuwe steun- en weerstandspunten te hebben gevonden – $ 40.000 en $ 50.000. En we moeten nog zien of Bitcoin hier voorbij kan gaan en ons naar dat gouden punt kan brengen waar we allemaal van dromen.

Het is niet verwonderlijk dat Bitcoin-voorspellingen voor 2021 soms een beetje krankzinnig kunnen zijn. In maart 2020 kwam Anthony Pompliano, de oprichter en partner bij Morgan Creek Digital, voorspelde dat tegen december 2021 zal Bitcoin $ 100.000 waard zijn!

Gov hoofdstad heeft een meer realistische voorspelling gedaan, in de overtuiging dat het ‘best mogelijke prijsvoorspelling voor Bitcoin tegen eind 2021 is $ 67.947, wat nog steeds een goddeloze stijging is.

De BTC-prijs begon gek te worden in februari 2021, toen Tesla $ 1,5 miljard in Bitcoin kocht en begon BTC te accepteren als betaling voor zijn producten. De prijs van Bitcoin is na het nieuws gestegen tot $ 56.000 per munt.

Het begon erop te lijken dat de voorspellingen van Pompliano dat Bitcoin $ 100.000 zou bereiken, uitkwamen!

Hoewel velen het gevoel hebben dat Bitcoin een definitieve aankoop is, moet u dat niet vergeten er is altijd een mogelijkheid dat de prijs opnieuw kan crashen. Wees dus op die mogelijkheid voorbereid!

Het belangrijkste waar cryptohandelaren op dit moment naar moeten zoeken, is of Bitcoin dat punt van $ 50k weer kan bereiken en er voorbij kan gaan. Als dit gebeurt, is het voor veel handelaren een definitieve aankoop, maar niemand kan echt zeggen waar de prijs na dit punt waarschijnlijk zal stoppen..

Misschien is het beste handelsidee voor Bitcoin op dit moment om ongeveer $ 40k te kopen en ongeveer $ 50k te verkopen. Maar vergeet niet om voorbereid te zijn op de mogelijkheid van een prijscrash van Bitcoin!

Lees hier ons artikel over Bitcoin.

Heb je overwogen om te kopen Bitcoin (BTC)?

3. Binance Coin (BNB) – De grootste winst van 2021 tot nu toe?

Een perfecte storm staat op het punt om in 2021 vlak voor Binance Coin te brouwen, en maart ziet eruit alsof het misschien de beste tijd is om aan boord van dit schip te komen, aangezien het over niet-gecharterde wateren vaart.

Waarom?

Welnu, als Bitcoin echt meer in waarde schiet in 2021, zal de Binance Exchange – ‘s werelds grootste cryptocurrency exchange, met een aanzienlijke marge – veel aandacht krijgen, en het zal erg handig zijn voor cryptohandelaren om wat rondslingerende Binance-munten.

Hoewel er eigenlijk niets technisch interessants aan deze munt is, zoals Tether, het is een utiliteitsmunt. Het doel is om u een korting als u de munt op de Binance Exchange gebruikt om kosten te betalen.

Zolang Binance Coin actief gebruikt blijft op de Binance Exchange, zal het altijd een goed volume hebben. En het is dit handelsvolume dat Binance een enorme waardestijging geeft.

Als je naar grafieken kijkt, is de correlatie vrij duidelijk; groot handelsvolume resulteert in nog grotere prijsstijgingen van BNB, en februari 2021 was geen uitzondering.

Eigenlijk, gedurende een week in februari steeg Binance Coin in waarde met maar liefst 102% en steeg om tijdelijk de op twee na grootste cryptocurrency te worden op basis van marktkapitalisatie (aan het einde van de maand vervangen door Cardano).

Het enige waar u op moet letten, is of de Binance Exchange ooit van plan is om de korting van de munt te verminderen. Maar sinds 2019 lijkt het erop dat ze dit niet van plan zijn.

Het Economy Forecast Agency voorspelt dat Binance Coin zou kunnen bereiken dieptepunten van $ 217 tot maximum van $ 335 per munt in maart 2021.

Ondertussen Gov hoofdstad voorspelt dat BNB zal bereiken $ 347,42 tegen het einde van 2021 en $ 504,99 in vijf jaar.

Als u op zoek bent naar een cryptocurrency die het goedkoper maakt om de Binance Exchange te gebruiken of gewoon profiteert van alle chaos bij Binance, dan is Binance Coin de beste cryptocurrency om te kopen in maart 2021. Binance coin zou wel eens een van de beste kunnen zijn cryptocurrencies om nu te kopen.

Lees hier ons artikel over Binance Coin.

Heb je overwogen om te kopen Binance (BNB)?

4. Dash (STREEPJE) – Kunnen updates deze crypto naar $ 489 brengen?

Terwijl iedereen het over Ethereum 2.0 had, realiseerden ze zich niet dat Dash ze misschien maar één keer zou kunnen gebruiken.

Dash staat vooral bekend om zijn ‘Privé verzenden’Functie, die kan transacties anoniem verzenden, maar recentelijk heeft het zich voorbereid om een ​​nieuwe versie van Dash uit te brengen, de Dash-platform, waarmee ontwikkelaars gedecentraliseerde apps kunnen maken bovenop het Dash-netwerk, op een vergelijkbare manier als Ethereum.

Maar dat is niet alles. Om ervoor te zorgen dat al deze DApps niet interfereren met het dagelijks verzenden van transacties, ze zullen een tweede laag toevoegen voor de DApps. (Klinkt dat niet een beetje als Cardano, nietwaar?)

De update zal ook zogenaamd snelheid en veiligheid verbeteren ook in de DashPay-app.

We moeten ook niet vergeten dat Dash is gemaakt door Litecoin te forken, dat technisch gezien op verschillende manieren geavanceerder is dan Bitcoin.

Het is alsof Dash zojuist heeft rondgekeken naar wat alle anderen in de cryptocommunity doen en al hun beste ideeën hebben gestolen! (Niets mis mee als het allemaal werkt!)

Bovendien is Dash een van de weinige cryptocurrencies die de derde wereld echt kraken en de niet-bankiers bereiken, iets wat veel cryptocurrencies wilden dat ze konden doen.

Zoals het er nu uitziet, Dash is vooral populair in Latijns-Amerika, met Venezuela als een van de belangrijkste hotspots.

Dit alles zou kunnen betekenen dat Dash vrijwel klaar is om op het lanceerplatform op weg naar de ruimte te springen, en daarom ziet maart 2021 eruit als het beste moment om vroeg te kopen..

Februari 2020 was de hobbeligste die we Dash hebben zien krijgen sinds 2017, waarbij het veel waarde won en er vervolgens behoorlijk wat van verloor. Op het moment van schrijven is Dash volgens CoinMarketCap de 24e grootste marktkapitalisatie.

Voor maart 2021, Beesten ruilen voorspelt dat de maximale prijs van Dash is $ 235,40 en het minimum is $ 160,07.

Nu Dash al handelt boven het door Trading Beasts voorspelde maximum, kan deze voorspelling te conservatief zijn.

Het Economy Forecast Agency ziet veel meer potentieel in maart, en voorspelt dat Dash het zal bereiken $ 489 op het hoogste en $ 180 op het laagste.

Als Dash de nieuwe update in maart uitbrengt, is deze voorspelling wellicht meer in overeenstemming met de werkelijkheid.

Voor cryptohandelaren die vragen wat de beste allround cryptocurrency is om op dit moment in te investeren, Dash zou in meer dan één opzicht een redelijk goede optie kunnen zijn.

Lees hier ons artikel over prijsvoorspellingen voor Dash.

Heb je overwogen om te kopen Dash (DASH)?

5. Zcash (ZEC) – Halven een paar maanden geleden zou ertoe kunnen leiden dat deze crypto naar de maan schiet!

Net als Dash is Zcash een andere munt met een focus op privacy en anonimiteit die het overwegen waard is.

Wat Zcash opvalt als een geweldige koop voor maart 2021 boven alle privacymunten, is dat ze net een halvering in november 2020, en dus is de blokbeloning per gedolven blok met de helft verminderd.

En dus is het gewoon een kwestie van tijd voordat we daar wat actie van zien, net zoals we eerder deden met Bitcoin.

Let wel op, als we een explosie van Zcash zien, zal dat waarschijnlijk veel later in het jaar zijn, waardoor kopen in maart een perfecte timing is. (Momenteel is het slechts nr. 51 op CoinMarketCap, waardoor het gemakkelijk is om te kiezen.)

Voor degenen die zich afvragen hoe Zcash werkt, gebruikt het de zk-SNARK zero-knowledge proof-technologie, een methode om transacties te verifiëren zonder gevoelige informatie vrij te geven.

‘Zero-knowledge’ betekent dat ze niets over u hoeven te weten om een ​​transactie goed te keuren, waardoor informatielekken worden voorkomen.

Een ander super cool ding dat je moet weten over Zcash waardoor het rijp is om te exploderen, is hun afgeschermde transactieprotocol, dat de communicatie op het platform zal verbeteren.

De enige grote zorg rond Zcash is dat verschillende cryptocurrency-uitwisselingen privacymunten beginnen te schrappen, het meest bekende wezen Bittrex (Dash en Monero zijn ook getroffen), dus wees voorzichtig met waar u van plan bent Zcash te kopen.

Dus als u vindt dat privacy en veiligheid de belangrijkste factoren van een cryptocurrency zouden moeten zijn, dan zou Zcash uw beste cryptocurrency kunnen zijn om te kopen in maart 2021..

Het Economy Forecast Agency voorspelt dat Zcash in maart 2021 zal bereiken tussen $ 93 op het laagste en $ 204 op het hoogste per munt.

Beesten ruilen is niet zo optimistisch, geeft een voorspelling van $ 138,79 op het hoogste en $ 94,37 op het laagste.

Dit wordt volledig verwacht, aangezien de prijsstijging van Zcash na hun halvering waarschijnlijk slechts een paar maanden verwijderd is, waardoor hun lage prijzen behoorlijk aantrekkelijk zijn.

Lees hier ons artikel over Zcash.

Heb je overwogen om te kopen Zcash (ZEC)?

6. Tezos (XTZ) – Een stijging van 40,19% in maart?

Perfecte koopmogelijkheid hier! Eind februari begon Tezos veel waarde te verliezen terwijl andere altcoins omhoog gingen. In feite, volgens Benson Toti, schrijft voor Coinjournal, Tezos verloor in één dag maar liefst 30% van zijn waarde.

Tezos wordt bedacht door enkele van de slimste mensen in cryptocurrency – man en vrouw Arthur en Kathleen Breitman – en heeft veel belofte.

Degenen die van Tezos weten, weten dat het een van de grootste ICO’s ooit had, met $ 232 miljoen aan Bitcoin en Ether. Maar Het belangrijkste verkoopargument van Tezos is dat het is ontworpen om extreem flexibel te zijn in de manier waarop het wordt ontwikkeld.

Tezos richt zich op ‘governance’. Dat betekent in feite dat ze geloven dat ze, door een sterk, gedecentraliseerd besluitvormingsproces te hebben, sterker naar voren kunnen komen dan alle andere cryptocurrencies..

Ze zullen theoretisch in staat zijn om zich aan alle veranderingen aan te passen en te integreren of te laten vallen wat wel en niet werkt. Het is super belangrijk om te onthouden dat wat we vandaag als innovatief beschouwen, morgen misschien niet is, en cryptocurrency is hier niet immuun voor..

Ondanks een moeilijke februari zijn de vooruitzichten voor Tezos nog steeds erg goed en velen voorspellen nog steeds een stijging verderop in het jaar.

En terugkijkend op de recente geschiedenis, 2020 was ook een goed jaar voor Tezos. De vraag naar Tezos groeide, waardoor de prijs van XTZ steeg en zelfs zijn bereikt hoogste punt ooit van $ 4,44 in augustus 2020.

Als de visioenen van Bitcoin die in waarde springen tot bloei komen en het inderdaad de waarde van altcoins verhoogt, zou Tezos een grote toename kunnen zien en investeren in maart zou een geweldig idee kunnen zijn.

Volgens Portemonnee-investeerder, de prijs van Tezos bereikt mogelijk $ 5,96 in één jaar en tot $ 11,55 in vijf jaar.

Ondertussen, Digitalcoin voorspelt dat tegen maart 2021, Tezos bereikt een gemiddelde prijs van $ 4,60, een stijging van 40,19%.

Als je gelooft dat een cryptocurrency die zich richt op gedecentraliseerde besluitvorming de juiste keuze is, dan is Tezos misschien wel een van de beste cryptocurrencies die je in maart 2021 kunt kopen..

Lees hier ons artikel over Tezos.

Heb je overwogen om te kopen Tezos (XTZ)?

investeer in tezo's

7. Rimpel (XRP) – Nog steeds in opkomst ondanks SEC-rechtszaak!

Op 24 december 2020 creëerde de SEC (de Amerikaanse Securities and Exchange Commission) de beste kans om in een lange, lange tijd een positie bij Ripple te openen.

Eigenlijk, de SEC daagt Ripple voor de rechter omdat ze geloven dat XRP eigenlijk een beveiliging is en geen cryptocurrency, daarom al het geld dat ze tot nu toe hadden ingezameld van detailhandelaren illegaal maken (omdat het niet was geregistreerd).

Vóór dit debacle leek Ripple een redelijk goede relatie te hebben met de SEC, tot grote tevergeefs van andere cryptocurrencies die ofwel een hekel hadden aan de manier waarop ze zo dicht bij de toezichthouders kwamen, of het inspirerend vonden dat ze met hen probeerden samen te werken..

Maar helaas, ondanks de impliciete nauwe band van hun relatie, ging de SEC nog steeds achter Ripple aan, wat veel mensen aan de top van Ripple Labs moet hebben verbijsterd..

Hoe dan ook, hoewel deze situatie er aan de buitenkant behoorlijk zorgwekkend uitziet (veel beurzen zijn tijdelijk gestopt met het aanbieden van XRP in de VS), geloven velen dat de SEC overschreden is en dat is behoorlijk slecht, aangezien er tonnen aan bewijs zijn in het voordeel van Ripple. (Meer over cryptoregulering aan het einde van dit artikel!)

Dus uiteindelijk, het is vrij waarschijnlijk dat Ripple de zaak zal winnen, wat waarschijnlijk de prijzen zal verbeteren. Niemand kan dit echter garanderen. Er is altijd de mogelijkheid dat het Amerikaanse rechtssysteem vies speelt en een voorbeeld van Ripple wil maken.

Eind februari lijkt het erop dat Ripple zich herstelt, en ziet er zelfs sterker uit ten opzichte van de dollar dan vóór het slechte nieuws. Voor degenen die Ripple al hebben, zou het voorlopig verstandig zijn om het wat langer vast te houden.

Voor degenen die niet veel weten over Ripple, het is veel meer dan alleen een cryptocurrency, het is een uitwisseling waarmee u allerlei soorten geld sneller en veel sneller over de grens kunt overmaken dan traditionele banken en instellingen.

Wat het zo uniek maakt, is dat je een betaling in bijvoorbeeld Britse ponden naar iemand kunt sturen, die Ripple zou omzetten in XRP, en wanneer het de ontvanger bereikt, kan het in hun valuta zijn, laten we zeggen de euro..

Het Economy Forecast Agency voorspelt dat XRP zal minimaal $ 0,27 en maximaal $ 0,50 bereiken, wat eigenlijk een stijging is ten opzichte van een paar maanden geleden, toen de SEC hun tanden erin zette, en we zouden binnenkort een opkomende opwaartse trend kunnen zien.

City Telegraph schetst een heel ander beeld door dat te geloven Ripple begint in maart 2021 bij $ 0,98 en kan een hoogtepunt bereiken van $ 1,22. Dergelijke hoogtepunten zijn alleen mogelijk als er een sterke opwaartse trend plaatsvindt.

Als je denkt dat de enige manier waarop cryptocurrency kan slagen, is met de steun van de banken, dan is Ripple waarschijnlijk de beste cryptocurrency om te kopen in maart 2021. Ondanks al het drama blijft Ripple een van de beste cryptocurrencies om te kopen.

Lees hier ons artikel over Ripple-prijsvoorspelling.

Heb je overwogen om te kopen Rimpel (XRP)?

8. Cardano (ADA) – Bulls denken dat $ 4,22 deze maand mogelijk is!

Cardano stapte stiekem de Nummer 3 in de topcryptocurrency op basis van marktkapitalisatie eind februari 2021. Sommigen zullen zeggen dat het eindelijk tijd is dat ze worden herkend.

In vergelijking met andere munten zijn ze een van de weinige die een aardig beetje stabiliteit en groei vertonen in het laatste deel van de maand en ten slotte brak voor het eerst sinds 2017 door de $ 1-grens, en het ziet er nog niet naar uit dat ze klaar zijn.

Cardano valt op door zijn ouroboros-blockchain. Kortom, Cardano technisch gezien twee blockchains, één om basistransacties af te handelen en een andere om slimme contracten af ​​te handelen.

Wat dit ingenieuze idee doet, is voorkomen dat het Cardano-netwerk overbelast wordt met te veel transacties, wat het theoretisch sneller zou moeten maken en schaalbaarheidsproblemen zou moeten voorkomen..

Volgens Capital.com, na een trage lage periode in januari, Cardano is met maar liefst 329% gestegen. Over het algemeen is Cardano in 2020 in prijs gestegen met 200%!

Het Economy Forecast Agency voorspelt dat in maart 2021, Cardano bereikt een dieptepunt van $ 0,92 en een maximum van $ 2,36 (een behoorlijk grote kloof, wat suggereert dat er wat vluchtigheid komt).

Terwijl previsioni bitcoin is zelfs nog optimistischer als je dat gelooft ADA kan oplopen tot $ 4,22 per munt. Houd er rekening mee dat Cardano momenteel rond de $ 1 ligt, en dat $ 4 dus een gigantische stijging is!

Als u denkt dat Cardano de beste cryptovaluta is om de problemen van cryptovaluta op het gebied van snelheid en schaalbaarheid op te lossen, dan zou het een van de beste cryptovaluta’s kunnen zijn om te kopen.

Lees hier ons artikel over Cardano.

Heb je overwogen om te kopen Cardano (ADA)?

9. Litecoin (LTC) – $ 360 tegen december 2021 lijkt een mogelijkheid!

Ooit was Litecoin groot nieuws en was het een van de beste cryptocurrencies om te kopen, maar naarmate er meer crypto’s op het toneel verschenen, begon het langzaam naar de achtergrond te vervagen, maar dat betekent niet dat het niet langer de moeite waard is om te kopen!

Er zijn nog volop kansen om te profiteren van Litecoin. Het is nog steeds een begrip en een van de toonaangevende cryptocurrencies die je vandaag kunt kopen.

Om nog maar te zwijgen, het is de 8e grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie en heeft een geschiedenis die langer is dan de meeste andere cryptocurrencies, waardoor het betrouwbaarder en betrouwbaarder is. Het is misschien wel een van de veiligste altcoins om te verhandelen.

Litecoin is misschien wel de beste hedge tegen Bitcoin, biedt veel van dezelfde functionaliteit, maar met iets betere functies, waaronder lagere kosten, betere beveiliging, hogere transactiesnelheden en een limiet van 84 miljoen munten die ooit kunnen worden gemaakt (vier keer die van Bitcoin).

Volgens Connor Sephton van Currency.com, net als veel andere cryptocurrencies verloor Litecoin rond maart 2020 veel waarde, maar steeg het daarna 57,2%.

Toen, in december 2020, begonnen we enige echte beweging van Litecoin te zien, en door In februari 2021 begon het een niveau te bereiken dat sinds maart 2018 niet meer werd gezien. Dus misschien staan ​​we aan de vooravond van een opwaartse trend.

Beesten ruilen’De prijsvoorspellingen van Litecoin voor maart 2021 vertellen een goed verhaal. Ze voorspellen dat Litecoin een maximale prijs van $ 187,26 en een minimumprijs van $ 127,33 in maart 2021. En Coinpedia voorspelt dat Litecoin kan oplopen tot $ 360 tegen december 2021.

Als je nog steeds een fan bent van de oude school, first-on-the-block altcoins, dan is Litecoin misschien wel de beste cryptocurrency om te kopen in maart 2021.

Lees hier ons artikel over Litecoin.

Heb je overwogen om te kopen Litecoin (LTC)?

10. Bitcoin Cash (BCH) – Scalenet-update leidt tot prijs van $ 952 in juli?

In relatief korte tijd is Bitcoin Cash in termen van marktkapitalisatie van de 5e naar de 12e geschoven. Maar dit kan in het voordeel van cryptohandelaren spelen!

Net als Dash, Bitcoin Cash heeft dit jaar of in 2022 een aantal nieuwe updates die de waarde ervan kunnen verhogen, wat betekent dat nu kopen misschien een goed idee is.

Volgens GlobeNewswire, de belangrijkste update die we kennen is de introductie van ‘Scalenet’ dat zogenaamd blokken van 256 MB kan produceren. Theoretisch zou dit de transactietijden drastisch moeten versnellen.

En een andere coole update is de introductie van ‘dubbele bestedingsbewijzen’, een functie die wordt toegevoegd aan zowel knooppunten als portefeuilles. Hun doel is om de zekerheid van nulvertrouwen op het Bitcoin Cash-netwerk te vergroten.

Bitcoin Cash is misschien het beste alternatief voor degenen die niet zeker zijn van Bitcoin​mensen die liever teruggaan naar hoe Bitcoin vroeger was, maar niet zo extreem zijn als Bitcoin SV-supporters (er is veel vijandigheid tussen deze groepen!).

Volgens Het Economy Forecast Agency, Bitcoin Cash zou tegen het einde van 2021 maar liefst $ 760 per munt waard kunnen zijn. Specifiek voor maart voorspellen ze dieptepunten van $ 299 tot een maximum van $ 581.

Interessant is dat, gezien de voorspellingen van The Economy Forecast Agency, het erop lijkt dat ze denken dat de prijs dat zal doen hoogste rond het midden van 2021 met een maximum van $ 952 in juli, voordat hij tegen het einde van het jaar weer begon te dalen.

Dit zou erop kunnen wijzen dat het misschien de moeite waard is om nu Bitcoin Cash te kopen met als doel het in de zomer te verkopen.

Beesten ruilen voorspellen dat ze voor maart 2021 verwachten een maximumprijs van $ 530.655 en een minimumprijs van $ 360.846.

Als u op zoek bent naar een goed alternatief voor Bitcoin, is Bitcoin Cash misschien wel een van de beste cryptocurrencies die u in 2021 kunt kopen.

Lees hier ons artikel over Bitcoin Cash.

Heb je overwogen om te kopen Bitcoin Cash (BCH)?

11. Stellair (XLM) – Het creëren van een crypto voor Oekraïne kan ons op $ 0,55 brengen!

Het lot van Stellar lijkt verbonden met dat van Ripple. Stellar kwam tevoorschijn toen Ripple mede-oprichter Jed McCaleb (ook de oprichter van Mt. Gox) Stellar opzette met Joyce Kim nadat hij het niet eens was met de richting die Ripple insloeg en vertrok..

Sindsdien zijn de twee rivalen.

Technisch gezien lijken ze erg op elkaar, en beide zijn bedoeld om grensoverschrijdende overmakingen aan te bieden die worden vergemakkelijkt door een token (Lumens of XLM, in het geval van Stellar). Maar daar houden de overeenkomsten meestal op.

Stellar biedt ook een gedecentraliseerde uitwisseling waar een verscheidenheid aan activa kan worden verhandeld, betalingsapps die de door valuta ondersteunde tokens gebruiken en ze hebben ook een service voor microbetalingen die kunnen worden gebruikt om mensen online een fooi te geven.

Hoewel dat allemaal goed en wel is, is de echte reden waarom we enthousiast zijn over Stellar dat in Dat werd in januari 2021 bekend gemaakt Oekraïne is van plan de blockchain-technologie van Stellar te gebruiken om een ​​digitale valuta van de centrale bank te ontwikkelen (CBDC).

Met veel landen die de mogelijkheid onderzoeken om een ​​dergelijke digitale valuta te creëren (China loopt al voorop in dit spel), als dit goed gaat met Oekraïne, we konden zien dat Stellar meer door andere centrale banken werd gebruikt om andere CBDC’s op te richten. Voorlopig zijn we echter niet helemaal zeker wanneer dit project zal starten.

Om terug te gaan naar de relatie van Stellar met Ripple, is Stellar misschien wel de beste haag voor wie op zoek is naar een alternatief, vooral bezorgde Amerikaanse handelaren.

Handelaren die al een positie bij XRP hebben opgebouwd, zouden moeten overwegen om ook in wat Stellar te investeren. De situatie met de SEC zal waarschijnlijk een tijdje aanslepen totdat we een soort oplossing zien.

Dit kan een negatieve invloed hebben op Ripple tijdens die periode, of het kan een lange tijd aanhouden met weinig activiteit. Stellar is duidelijk het best mogelijke alternatief. Hoewel de prijs nog moet stijgen, is het misschien een goed moment om mee te doen.

previsioni bitcoin voorspelt een mooie opwaartse beweging naar $ 0,55 per munt in maart 2021, terwijl Het Economy Forecast Agency schattingen tussen $ 0,24 op het laagste en $ 0,44 op het hoogste.

Lees hier ons artikel over Stellar.

Heb je overwogen om te kopen Stellair (XLM)?

12. Neo (NEO) – Preview5-update zou ons naar $ 63,25 kunnen brengen?

Velen zijn de macht vergeten die Neo ooit had. In 2017, tijdens de laatste hausse in cryptovaluta, ging Neo van een schamele $ 0,14 naar bijna $ 200 per munt!

Kunt u zich voorstellen dat u er zo vroeg op ingaat? Welnu, het zou mogelijk kunnen zijn als de geschiedenis zich inderdaad herhaalt. Omdat we misschien op het punt staan ​​een nieuwe crypto-boom in te gaan, kan Neo misschien een nieuw record maken.

Ontworpen om regulator-vriendelijk te zijn, Neo kan worden gebruikt om verschillende soorten activa te tokeniseren. Ze bieden ook een meer gecentraliseerde aanpak, anders dan andere crypto’s die dit proberen te vermijden.

Velen geloofden dat nadat China strengere regelgeving voor cryptocurrency had aangekondigd en hun eigen digitale valuta (DCEP) had ontwikkeld, crypto’s die in China werden gemaakt, ofwel zouden worden stopgezet ofwel zouden moeten vertrekken (TRON verhuisde bijvoorbeeld naar San Francisco).

Dit nieuws maakte veel cryptohandelaren sceptisch over betrokkenheid bij Neo, voor het geval het zou worden gesloten. Maar dat deden ze niet. Maar dat was in feite niet het geval, Neo’s focus op regelgeving heeft hen gered.

Het is ook vrij waarschijnlijk dat de Chinese regering heeft ingezien dat Neo niet probeert de renminbi (de Chinese munteenheid) en het feit dat ze gecentraliseerd waren in plaats van gedecentraliseerd zoals de meeste andere crypto’s, was waarschijnlijk ook aantrekkelijk omdat het als stabieler kan worden beschouwd.

Neo heeft zichzelf gefactureerd als een groeiend ecosysteem dat niet alleen de leider wil worden op het gebied van slimme contractontwikkeling, maar ook de basis wil vormen voor de volgende generatie van internet en interoperabiliteit tussen ketens. De doelstellingen zijn niet dezelfde als die van Bitcoin, namelijk puur digitaal contant geld.

En Neo’s vermogen om nauw samen te werken met de Chinese regering lijkt waarschijnlijk te betekenen ze zullen het monopolie hebben op DApps en slimme contracten in het land, terwijl grotere vissen zoals Ethereum misschien moeite hebben met de regelgeving.

De grootste reden om in maart 2021 enthousiast te worden over Neo is de release van Voorbeeld 5, waardoor orakelgebruik voor het eerst op de blockchain mogelijk is. Dit zal een enorme boost zijn voor hun slimme contractmogelijkheden.

Liteforex voorspelt dat Neo zal bereiken dieptepunten van $ 15 en maximum van $ 19 per munt in maart 2021, maar het is zeer waarschijnlijk dat beide voorspellingen te laag zijn.

Ondertussen, Het Economy Forecast Agency voorspelt dieptepunten van $ 25,16 en hoogtepunten van $ 63,25, wat misschien redelijker is.

Als u denkt dat Neo het potentieel heeft om de toekomst van beleggen in cryptocurrency te transformeren, dan is dit misschien de crypto voor u.

Lees hier ons artikel over Neo-prijsvoorspellingen.

Heb je overwogen om te kopen Neo (NEO)?

13. EOS (EOS) – Het doorbreken van een symmetrische driehoek kan leiden tot een stijging van 480%!

De ‘Ethereum Killer’ is terug met wraak! 2020 was een heel goed jaar voor EOS en maart 2021 zet die positieve trend voort, volgend op een prijsstijging eind februari.

EOS is een echte kanshebber om Ethereum van de troon te stoten als koning van slimme contracten en gedecentraliseerde apps. Natuurlijk moeten cryptohandelaren accepteren dat het een behoorlijk competitieve industrie is.

Het beweert vrijwel dezelfde dingen te bereiken als Ethereum, maar op een betere, efficiëntere en gebruiksvriendelijkere manier.

PrimeXBT geeft cryptohandelaren een zeer interessante reden om in maart 2021 in EOS te willen handelen. Daar wijzen ze op gedurende een groot deel van het bestaan ​​van EOS vormt het een enorme symmetrische driehoek.

Typisch, wanneer dergelijke patronen op grafieken verschijnen en de hoogte- en dieptepunten steeds dichter bij elkaar komen, het impliceert dat er misschien een grote uitbraak aan de horizon staat.

PrimeXBT gelooft dat als EOS uit deze driehoek kan breken, ze verwachten dat het zal stijgen tot 480%! Het kan zelfs een maximum van $ 160 per token betekenen.

Maar houd er rekening mee dat zo’n uitbraak dit jaar misschien niet zal gebeuren, en bovendien, dergelijke patronen kunnen ook het tegenovergestelde effect hebben, waarbij de prijs dramatisch daalt.

Andere prijsvoorspellingen zijn ook vrij positief voor EOS. 3 Komma’s geeft EOS een hoge schatting van $ 6,05 en een lage schatting van $ 5,56 voor maart 2021, die beide hoger zijn dan de huidige prijs.

Als u op zoek bent naar een alternatief voor Ethereum, zou EOS in maart 2021 een van de beste cryptocurrencies kunnen zijn om te kopen..

Lees hier ons artikel over EOS.

Heb je overwogen om te kopen EOS (EOS)?

14. TRON (TRX) – Verhuizen naar DeFi kan grote veranderingen met zich meebrengen!

TRON intrigeerde cryptohandelaren in februari 2021 toen het aankondigde dat het een hackathon-evenement in San Francisco om zijn vijfde jaar te vieren, genaamd de ‘Great Voyage: TRON 2021 Global DeFi Hackathon’.

Hoewel het evenement super interessant is voor ontwikkelaars die misschien willen bouwen bovenop TRON (dat Solidity, de programmeertaal van Ethereum, gebruikt), het evenement is in de eerste plaats bedoeld om de interesse in de DeFi-mogelijkheden van TRON te vergroten en hun ecosysteem laten groeien.

Tot nu toe was het een markt die grotendeels werd gedomineerd door Ethereum en TRON is misschien wel de best mogelijke tegenstander om die overheersing uit te dagen.

Terwijl het registratieproces in februari begon, zal er in maart een pre-screening plaatsvinden en kunnen opwindende nieuwe projecten wat energie inbrengen in TRON, dat momenteel op de 24e plaats staat qua marktkapitalisatie..

Voor degenen die TRON niet zo goed kennen, hun primaire doel is om het web te decentraliseren en de macht terug te geven aan makers van inhoud, weg van uitgevers en platforms zoals Facebook, en ervoor zorgen dat winsten gelijkmatiger worden verdeeld. Begonnen met Ethereum, de overstap naar het mainnet een paar jaar geleden.

Voor maart 2021, Beesten ruilen voorspellen dat TRON zal hebben een maximumprijs van $ 0,07 en een minimumprijs van $ 0,05.

Het Economy Forecast Agency lijkt meer vluchtigheid te suggereren, waardoor er meer afstand ontstaat tussen mogelijke hoogte- en dieptepunten. Ze schatten $ 0,32 ten hoogste en $ 0,62 ten hoogste.

En tenslotte, previsioni bitcoin verwacht minimaal $ 0,07 voor maart 2021.

Lees hier ons artikel over Tron.

Heb je overwogen om te kopen TRON (TRX)?

15. IOTA (MIOTA) – De Chrysalis-update zou ons deze maand naar $ 1,67 kunnen brengen?

IOTA is een allegaartje noten, sommige mensen zijn er dol op, anderen verafschuwen het. Het idee erachter is redelijk goed; gebruik het internet der dingen om een ​​ecosysteem te creëren waarin machines microbetalingen kunnen doen voor services. Genie!

Er zijn miljarden apparaten en services verbonden met internet, wat betekent dat het potentieel van IOTA meer dan indrukwekkend is.

Maar IOTA’s directe acyclische grafiek (DAG) structuur, genaamd de Tangle, is voor sommigen problematisch. DAG’s bestaan ​​eigenlijk al een tijdje en velen in de cryptogemeenschap hebben niet het gevoel dat ze zo effectief zijn als blockchain-technologie. Voor hen voelt het als een stap achteruit.

Afgezien van dat debat, is er een cruciale reden waarom we in maart in IOTA geïnteresseerd zijn, en het heet Pop, ‘De grootste upgrade in de geschiedenis van het IOTA-netwerk’.

Hoewel deel 1 van deze update plaatsvond in juni 2020, wordt verwacht dat deel 2 dit jaar voltooid zal zijn en dat IOTA-gebruikers hun tokens van het ene netwerk naar het andere moeten migreren.

De update zou enorm zijn en zou de prestaties, stabiliteit, betrouwbaarheid en beveiliging verbeteren.

Bovendien streven ze er ook naar om ‘exotische aspecten van het protocol te vervangen door gevestigde standaarden’, wat ontwikkelaars zal helpen IOTA efficiënter te gebruiken.

Dus als alles goed komt, kunnen we enige verbetering in de waarde van IOTA zien.

Het Economy Forecast Agency voorspelt dat in maart 2021, IOTA bereikt een dieptepunt van $ 0,83 en een maximum van $ 1,86. Terwijl Digitalcoin voorspelt dat IOTA zal bereiken $ 1,67 voor maart 2021.

Als u ook gelooft dat MIOTA veel meer biedt dan andere marktleiders, zoals Bitcoin en Ethereum, dan is MIOTA de juiste aanwinst voor uw portefeuille.

Lees hier ons artikel over IOTA.

Heb je overwogen om te kopen IOTA (MIOTA)?

Andere crypto’s op onze radar voor maart 2021

Bij Trading Education kijken we graag uit naar opkomende cryptocurrencies die de meeste mensen waarschijnlijk nog niet hebben gezien.

Meestal adviseren we om weg te blijven van ongehoorde crypto’s totdat ze enige belofte tonen om oplichting of ongelukkige situaties te vermijden (zoals wanneer een cryptovaluta te vluchtig is of geen echte tekenen vertoont dat er winst kan worden gemaakt – een ‘zombiemunt’).

Maar u moet zeker de volgende crypto’s in de gaten houden terwijl ze zich vestigen. Ze zijn misschien wel de beste cryptocurrencies die we de komende maanden in onze volgende lijst kunnen kopen!

Of, als ze niet slagen, zullen we ontdekken waarom en leren we soortgelijke crypto’s te vermijden (hoe cheesy het ook klinkt, leren is altijd het belangrijkste!).

Deze maand richten we ons voornamelijk op DeFi-munten die zich in 2020 echt hebben bewezen, maar misschien nog wat meer tijd nodig hebben voordat ze de mainstream raken. Momenteel zijn ze enkele van de goedkoopste cryptocurrencies om te kopen.

Aave

Deze DeFi-munt stelt mensen in staat crypto te lenen en te lenen van elkaar met gemak.

Met geen vermogens- of kredietscore, het geeft controle aan zowel de lener als de geldschieter op een manier die typische leningen die bedrijven nooit zouden aanbieden. Bij Aave is er alleen de geldschieter en de lener.

Dit maakt het mogelijk om te profiteren van het uitlenen van uw crypto terwijl u deze vasthoudt, om er een beetje rente bij te verdienen.

Een van de coolste kenmerken van Aave (wat ‘geest’ betekent in het Fins) is de ‘flitsleningen’, die snelle leningen die in dezelfde transactie moeten worden terugbetaald, tijd en geld besparen op kosten.

Bovendien kunnen geldschieters kies wat voor soort rente ze ook op de lening willen toepassen, waardoor ze nog meer controle hebben. En om volatiliteit te voorkomen, kunnen gebruikers de activa die ze hebben geleend, ook verplaatsen naar een stablecoin.

Aave heeft onlangs ook een update ondergaan en stelt gebruikers steeds meer in staat deel te nemen aan governance, wat een uitstekende manier is om het platform gedecentraliseerd te houden.

Uniswap

Hier is een voorbeeld van wat volgens velen de toekomst van financiën zal zijn. Uniswap is een ‘Gedecentraliseerde uitwisseling’ (of DEX) dat werkt op de Ethereum-blockchain.

Zoals alles wat gedecentraliseerd is, is Uniswap geen eigendom van of wordt het niet beheerd door één enkele autoriteit en gebruikt het ook een tweelaagse blockchain om transacties af te handelen.

Op Uniswap, u kunt gratis tokens aanbieden en gebruikers hoeven hun crypto niet aan het platform over te dragen om deze te verhandelen, waardoor ze de touwtjes in handen kunnen houden.

Sinds de lancering in 2018 is Uniswap dat nu een van de grootste DeFi-munten en een van de grootste beurzen. In 2020, $ 58 miljard aan handel ging via het platform.

Celsius

Celsius is een fintech-platform voor uitlenen, sparen en betalen met een focus op een gemeenschap van gebruikers, geen tussenpersonen, waardoor prikkels worden gegeven om de gemeenschap het platform te laten gebruiken.

Het werkt voornamelijk via een mobiele app waar gebruikers beloningen kunnen verdienen op de munten die ze bezitten, contant geld kunnen lenen terwijl ze hun vermogen behouden, of gewoon geld kunnen betalen en overboeken.

Balancer

Net als Uniswap is Balancer een andere gedecentraliseerde uitwisseling die handelt zonder tussenpersoon op de Ethereum-blockchain.

Balancer stelt gebruikers in staat creëer hun eigen aangepaste pools, waardoor veel andere crypto’s hun eigen projecten veel gemakkelijker kunnen opzetten, en we kunnen een haast naar deze munt zien naarmate er meer nieuwe projecten ontstaan.

Conclusie: welke cryptocurrencies moet ik kopen voor maart 2021?

Al met al lijkt maart 2021 een goed moment om slimme investeringen in cryptocurrency te doen. Om verschillende redenen, we zouden kunnen zien dat sommige crypto’s nieuwe hoogten bereiken.

Wat we zien zijn de twee grootste munten, Bitcoin en Ethereum zien er beide uit alsof ze zich op punten bevinden waar ze op het punt staan ​​te exploderen.

Er stroomt geld in Bitcoin dat waarschijnlijk in altcoins zal worden gebruikt en Ethereum is het beste gepositioneerd om van die toestroom te profiteren.

Evenzo, Binance Coin ziet eruit alsof het ook kan profiteren van deze trickle-down-investering, waardoor de meeste van deze munten kunnen worden gekocht en verkocht.

En dan hebben we een groot aantal munten die nieuwe updates vrijgeven, waaronder IOTA, Dash, Neo en Bitcoin Cash.

We zullen natuurlijk moeten afwachten of deze updates echte waarde voor gebruikers opleveren, maar het feit dat er updates zijn, zou de prijzen kunnen verbeteren.

Ander goed nieuws omvat De halvering van Zcash, waardoor het de meest gewaardeerde privacymunt zou kunnen worden, en dan hebben we Ripple en Tezos die het theoretisch veel beter zouden moeten doen dan ze zijn.

En dan hebben we crypto’s die zich op geheel nieuwe manieren uitbreiden, zoals Stellar die met Oekraïne samenwerkt om een ​​nieuwe digitale valuta te creëren en TRON die meer naar DeFi gaat..

Dus waar we in maart 2021 misschien naar kijken, is een schat aan munten die eigenlijk veel meer waard zouden moeten zijn dan ze zijn, en het is slechts een kwestie van tijd voordat mensen er op de juiste manier waarde aan gaan toekennen en ze beginnen omhoog te schieten.

Houd er echter rekening mee dat niet elke munt op onze lijst met beste cryptocurrencies die we nu kunnen kopen, zal schieten! Wie weet wat er gaat gebeuren in de komende weken en maanden.

En vergeet dat natuurlijk niet houd ook de groeiende DeFi-gemeenschap in de gaten!

Moet ik me zorgen maken over de SEC?

Waarschijnlijk niet. Het zou natuurlijk begrijpelijk zijn om je een beetje zorgen te maken als je in Ripple hebt geïnvesteerd, maar de zaak tegen Ripple is vrij zwak.

De echte zorg is dat de SEC en andere toezichthouders van over de hele wereld zouden kunnen blijven proberen de ontwikkeling van andere cryptocurrencies in de weg te staan, door te proberen ze te laten passen in hun idee van wat ze zouden moeten zijn, in plaats van te erkennen dat cryptocurrency dat is een nieuwe markt.

Maar misschien blijft dit een ergernis. Uiteindelijk veranderde de kracht van de SEC niets met Ripple.

Afgezien van het creëren van een koopmogelijkheid (weinig meer dan een kleine deuk als je naar de grafieken kijkt), lieten ze zien hoe ver ze echt verwijderd zijn van het begrijpen van cryptocurrency.

Dit gebrek aan begrip is helaas nog steeds diep verankerd in hoeveel politieke topfiguren denken, en het bezorgt velen in de cryptogemeenschap een migraine..

De Amerikaanse minister van Financiën, Janet Yellen, belichaamt dit probleem, in de overtuiging dat Bitcoin ‘inefficiënt’ is, daarbij verwijzend naar de hoeveelheid stroom die nodig is om het netwerk te runnen (en niet verder uit te breiden over het onderwerp).

Ze ‘vreest’ ook dat Bitcoin voornamelijk wordt gebruikt voor ‘illegale financiering’, een uitdrukking die zo vaak wordt gebruikt dat je ogen gaan rollen. Zoals veel cryptoliefhebbers je zullen vertellen, zijn er veel meer illegale betalingen met fysiek contant geld dan met Bitcoin, wat kan worden getraceerd.

Dus in 2021 hebben we nog steeds te maken met mensen die niet begrijpen wat crypto werkelijk is, en het lijkt erop dat ze min of meer dezelfde mentaliteit hebben als politici 10 jaar eerder..

Hoe vreemd dit ook klinkt, dit is precies waarom we ons er geen zorgen over moeten maken, want in de geschiedenisboeken zullen zij degenen zijn die er dwaas uitzien.

De cryptogemeenschap moet vooruit ploeteren en zich minder zorgen maken over dergelijke lege opmerkingen waarvan ze weten dat ze verkeerd zijn.

Is het een goed idee om te investeren in stablecoins??

We krijgen hier en daar veel vragen over stablecoins en besloten dat we deze maand ons standpunt hierover uiteenzetten.

U zult ze nooit op onze lijsten zien en daar is een specifieke reden voor: ze zijn niet ontworpen om winstgevend te zijn.

Wacht, wat zijn stablecoins?

Stablecoins zijn cryptocurrencies die zijn ontworpen niet vluchtig zijn. Meestal zijn ze gekoppeld aan de waarde van iets anders dat aanzienlijk minder vluchtig is.

Veel handelaren gebruiken stablecoins, met name die welke aan de Amerikaanse dollar zijn gekoppeld Tether en USD-munt, om waarde op te slaan in iets stabielers wanneer ze stoppen met handelen.

Een cryptohandelaar zou bijvoorbeeld overdag Bitcoin kunnen verhandelen en wanneer ze klaar zijn voor de dag, een crypto-uitwisseling gebruiken om hun winsten in een stablecoin te steken, voor het geval de waarde van Bitcoin-tanks ‘s nachts wanneer ze niet kijken.

Als het gaat om investeren in stablecoins, zal het u waarschijnlijk geen echte winst opleveren, omdat ze zijn ontworpen om niet vluchtig te zijn. Er zijn niet veel dips te kopen en niet veel highs om te verkopen. U kunt net zo goed in forex handelen.

De bekendste stablecoin is Tether (USDT), die is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar. Het is behoorlijk succesvol geweest en was lange tijd de op twee na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie op CoinMarketCap.

Ondanks dit succes, Het wordt aanbevolen om voorzichtig te zijn bij het verhandelen van Tether. Dit komt door de schandalen die ermee zijn uitgebroken en de Bitfinex cryptocurrency-uitwisseling (die beide hetzelfde moederbedrijf hebben).

Om een ​​lang verhaal kort te maken, Tether en Bitfinex zijn getroffen door verschillende rechtszaken die hen ervan beschuldigen te proberen de prijs van Bitcoin te manipuleren.

Aangenomen wordt dat het allemaal is begonnen toen het Bitfinex-uitwisseling werd gehackt en leende vervolgens het geld van Tether (ongeveer $ 900 miljoen), die verondersteld wordt elke USDT te ondersteunen met één USD.

Door hun USD te lenen, waren ze niet langer solvabel, wat Tether had kunnen laten crashen en veel handelaren miljoenen had kunnen verliezen.

De schandalen zijn zo groot dat sommigen geloven dat Tether misschien zelfs iets te maken heeft gehad met de piek in de prijs van Bitcoin in 2017, omdat wordt aangenomen dat Tether werd gebruikt om de prijs van Bitcoin kunstmatig te pompen in een poging om verliezen te recupereren.

Als u een stablecoin wilt gebruiken, is Dai (DAI) waarschijnlijk de beste, met de minste vluchtigheid.

En als u een CFD-makelaar gebruikt in plaats van een cryptocurrency-uitwisseling, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Kernpunten

Als u zich iets herinnert van de beste cryptocurrencies die u in maart 2021 in overweging moet nemen, maak dit dan tot deze kernpunten.

 • Ethereum is op dit moment misschien wel een van de beste cryptocurrencies. Experts hebben gesuggereerd dat het tegen het einde van 2021 hoogtepunten van $ 3.850 kan bereiken.
 • Bitcoin, Ethereum en Binance Coin staan ​​in de top drie. Er zal veel voor nodig zijn om deze reuzen te ontslaan!
 • Pas op voor DeFi-munten Aave, Uniswap, Celsius en Balancer. Ze kunnen in de nabije toekomst serieuze game-changers zijn.
 • Veel van de top 15 beste cryptocurrencies om te kopen voor maart 2021 zijn aan het veranderen. Nieuwe updates en functies kunnen de waarde van een crypto aanzienlijk verbeteren … als ze werken!

eToro – Het beste cryptocurrency-platform

Nu kent u de top 15 beste cryptocurrencies die u kunt kopen voor maart 2021!

Als u zich geïnspireerd voelt om te beginnen met het kopen van cryptocurrencies, bent u wellicht verheugd te weten dat eToro de mogelijkheid biedt om cryptovaluta en CFD’s te kopen op maximaal 90+ cryptocurrency paren. Cryptohandelaren kunnen een gediversifieerde portefeuille opbouwen met de meest populaire munten.

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Top cryptocurrencies in maart 2021 – Infographic

top cryptocurrencies om infographic te kopen

Als je het leuk vond om te lezen Wat zijn de top 15 beste cryptocurrencies in maart 2021, deel het alstublieft met iemand anders waarvan u denkt dat het ook interessant kan zijn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me