Wat zijn de 9 beste altcoins om in 2021 te investeren?

Contents

Top 9 Altcoins in 2021

Bent u op zoek naar de beste altcoins om toe te voegen aan uw portefeuille in 2021? Of je nu een crypto-expert bent of een complete beginner, je bent op de juiste plek. Lees verder voor onze gids voor de top 9 altcoins om te investeren in 2021.

Het is geen geheim dat 2020 een achtbaanjaar was voor de cryptocurrency-markt. Tussen de coronaviruscrash die plaatsvond in maart en de bullish run die Bitcoin zag in december, is het een jaar geweest van (extreme) hoogte- en dieptepunten.

Als je snel en gemakkelijk in de cryptomarkt wilt duiken, ga dan naar eToro Exchange!

De prestaties van de branche van de afgelopen maanden hebben veel mensen geïnspireerd om te vragen ‘moet ik in cryptocurrency 2021 investeren?’. Als u een van hen bent, was de crypto die uw aandacht trok vrijwel zeker Bitcoin. De zogenaamde koning van de cryptocurrency is voorbij zijn vorige all-time high (ATH) van $ 20.000 gestegen en bereikte op het moment van schrijven $ 39.377,60. Maar hoewel het het grootste, oudste en meest iconische digitale bezit is, is het zeker niet het enige op de markt.

Dus zonder verder oponthoud …

De Top 9 Altcoins om in 2021 te investeren:

1. Ethereum

2. Litecoin

3. Rimpeling

4. Bitcoin Cash

5. TRON

6. Cardano

7. Tezos

8. JOTA

9. Zcash

In dit artikel delen we de beste negen altcoins waarin je zou moeten overwegen om in 2021 in te investeren. Als Bitcoin de koning is, dan kunnen deze worden gezien als de prinsen – waarvan sommigen op de loer liggen op de kroon! Veel analisten zijn zelfs van mening dat sommige activa op deze lijst veel sterker zijn dan Bitcoin, met het potentieel om de prestaties in de nabije toekomst te overtreffen..

Wat zijn de 9 beste altcoins om in 2021 te investeren??

Lees verder om negen alternatieven voor Bitcoin te ontdekken die in 2021 slimme toevoegingen aan uw portefeuille kunnen zijn.

1. Ethereum – ETH

Als de op een na grootste cryptocurrency ter wereld (en bijgevolg de grootste altcoin), is het geen verrassing dat Ethereum bovenaan onze lijst zou moeten verschijnen. De cryptovaluta werd voor het eerst gelanceerd in 2014 en heeft momenteel een marktkapitalisatie van $ 145.209.669.090 en kost $ 1.272,03.

Ethereum is ook een van de bekendste activa op de markt. Volgens een onderzoek van de Financial Conduct Authority (de financiële toezichthouder van het VK, beter bekend als de FCA), is ETH de vierde meest bekende cryptovaluta in het land. Toen hen werd gevraagd om de cryptocurrencies die ze herkenden te identificeren, meldde 17% van de respondenten dat ze van de altcoin hadden gehoord. Dit plaatste het net achter Bitcoin, de Weegschaal van Facebook en Bitcoin Cash.

Dus, wat is Ethereum precies en waarom staat het op onze lijst met de top 9 altcoins om in te investeren voor 2021??

Wat is Ethereum (ETH)?

Ethereum is een open-source blockchain-platform dat veilige cryptotransacties uitvoert. Deze open-source blockchain staat bekend als een gedecentraliseerde applicatie, ook wel een dApp genoemd. De oorspronkelijke valuta is de Ether, die op cryptocurrency-beurzen verschijnt als ETH.

Naast Ether is het Ethereum-platform gebouwd om een ​​reeks andere cryptocurrencies te ondersteunen. Veel van deze crypto’s zijn actief in de markt voor gedecentraliseerde financiering (DeFi) – een snelgroeiende sector die diensten aanbiedt zoals leningen, verzekeringen en spaarprogramma’s zonder de controle van grote banken en andere gecentraliseerde bedrijven. Enkele van de crypto’s die Ethereum in deze ruimte ondersteunt, zijn Chainlink (LINK), Wrapped Bitcoin (WBTC) en Maker (MKR).

Waarom zou u ervoor kiezen om in Ethereum te investeren??

De Ethereum 2.0-upgrade

Ethereum 2.0, ook wel bekend als Eth2 of ‘Serenity’, is de langverwachte upgrade naar het originele Ethereum blockchain-platform. De volledige upgrade zou aanvankelijk voltooid zijn in 2021, met fase 0 gepland voor een bepaald punt in november 2020. Na talloze tegenslagen heeft de Ethereum Foundation echter pas onlangs fase 0 uitgebracht en richt ze haar aandacht nu op het volgende stadium.

Een van de grootste bonussen van deze update is het feit dat het geüpgradede platform is ontworpen om meer transacties te verwerken dan zijn voorganger, terwijl het tegelijkertijd de energie-efficiëntie enorm verbetert. Voordat de update plaatsvond, vereiste een enkele Ethereum-transactie een duizelingwekkende hoeveelheid energie – 22,65 kWh om precies te zijn! Dit betekent dat Ethereum in de loop van elk jaar dezelfde hoeveelheid stroom gebruikte als Costa Rica.

Een ander belangrijk voordeel is de beslissing van Ethereum om over te schakelen van een proof-of-work-algoritme (PoW) naar een proof-of-stake-algoritme (PoS). In een PoW-systeem moeten cryptocurrency-miners complexe vergelijkingen oplossen met hun computer om transacties te verifiëren en deze aan de blockchain toe te voegen. Dit proces vereist enorme hoeveelheden energie. In een PoS-systeem kunnen gebruikers echter eenvoudig hun cryptocurrency ‘inzetten’ als onderpand om transacties te verifiëren.

Populariteit van DeFi

Zoals we eerder vermeldden, kan het Ethereum-netwerk andere cryptocurrencies ondersteunen, ook wel ERC-tokens genoemd. Op het moment van schrijven herbergt ETH meer dan 280.000 van deze tokens, waarvan er meer dan 40 in de top-100 cryptocurrencies staan ​​op basis van marktkapitalisatie.

Een aanzienlijk deel van de ERC-tokens is actief binnen de DeFi-sector. Aangezien de vraag naar DeFi-services blijft groeien, is Ethereum perfect geplaatst om te profiteren van deze markt en te profiteren van het succes ervan. Dit zou de acceptatie van de ETH-valuta moeten stimuleren, waardoor de prijs hopelijk in de loop van 2021 zal stijgen. Voor bestaande investeerders, maar ook voor beginnende handelaren die hun kaarten goed spelen, zou dit het mogelijk een slimme toevoeging aan een gediversifieerde portefeuille kunnen maken..

2. Litecoin – LTC

Litecoin heeft momenteel een marktkapitalisatie van $ 11.701.942.299 en een prijs van $ 180,25. Na een paar trage jaren was LTC in 2020 een beetje een duister paard, de prijs steeg in slechts een paar maanden tijd omhoog van $ 47,82..

Litecoin was vorig jaar misschien geen topkeuze voor beleggers, maar de recente bullish run heeft het vertrouwen in de altcoin drastisch vergroot. Als je je afvraagt ​​‘is Litecoin een goede investering?’, Laten we dan eens nader bekijken hoe deze cryptocurrency precies werkt en waarom het op weg zou kunnen zijn naar verdere groei..

Wat is Litecoin (LTC)?

Enigszins verrassend voor een cryptocurrency die tot voor kort een beetje een underdog was, wordt Litecoin vaak het digitale zilver voor het digitale goud van Bitcoin genoemd. Het wordt ook wel ‘de cryptocurrency voor betalingen’ genoemd (in tegenstelling tot handelen of beleggen).

De belangrijkste reden hiervoor is het feit dat Litecoin veel praktischer is dan veel van zijn concurrenten. Het verwerken van Litecoin-transacties is zowel snel als economisch, waardoor het een praktische cryptocurrency is voor dagelijkse betalingen. In feite duurt het slechts 2 en een halve minuut voordat het Litecoin-netwerk een nieuw blok verwerkt. Vergelijk dit met de traagheid van het Bitcoin-netwerk, dat maar liefst 10 minuten duurt. Dat is vier keer zo lang!

Het gebrek aan snelheid van Bitcoin was een van de belangrijkste problemen die Charlie Lee, de oprichter van Litecoin, ertoe brachten zijn eigen cryptocurrency te lanceren. Een andere was het gebrek aan schaalbaarheid. Het aantal Bitcoin-tokens is altijd beperkt tot een maximum van 21 miljoen, waardoor de beruchte ‘Bitcoin-halvering’ (of halvering) een noodzakelijke gebeurtenis is om de vier jaar of zo..

Er zijn momenteel ongeveer 18,5 miljoen Bitcoin-tokens in omloop, en hoewel men denkt dat we pas in 2140 het maximum halen, zijn veel investeerders terecht onzeker of het een duurzame investering is. Om dit probleem te omzeilen, gaf Lee zijn altcoin een veel grotere totale voorraad van 84 miljoen munten – vier keer meer dan die van Bitcoin..

Waarom zou u ervoor kiezen om in Litecoin te investeren??

LiteBringer

Online gamen is een van de snelstgroeiende sectoren ter wereld – en het Litecoin-platform is erin geslaagd te profiteren van het succes ervan. In 2020 lanceerde het bedrijf het rollenspel (RPG) LiteBringer, dat draait op het Litecoin-netwerk.

In-game-transacties worden gedaan met behulp van de eigen valuta van het platform, LTC. Volgens de Litecoin Foundation zorgde de lancering van LiteBringer ervoor dat het aantal LTC-transacties binnen één week verdrievoudigde, waarbij 75% van de betalingen nu door het spel wordt aangedreven..

Aangezien de populariteit van LiteBringer blijft toenemen, in combinatie met het potentieel voor het netwerk om de komende jaren nieuwe games uit te brengen, zou het nu een goed moment kunnen zijn om deze altcoin van naderbij te bekijken..

Het Bitcoin-effect

Litecoin kan aanzienlijke verschillen hebben met Bitcoin, maar het feit dat het oorspronkelijk werd gelanceerd als een Bitcoin-hardfork, betekent dat veel mensen in beide hebben geïnvesteerd. Als gevolg hiervan wordt het succes van Bitcoin vaak weerspiegeld door Litecoin. We hebben hier onlangs het bewijs van gezien, aangezien zowel BTC als LTC naar een nieuwe ATH schoten.

Omdat veel analisten voorspellen dat Bitcoin in 2021 zal blijven groeien, kunnen we verwachten dat Litecoin een soortgelijk patroon volgt.

3. Rimpel – XRP

Ripple XRP is de op drie na grootste cryptocurrency ter wereld, met een marktkapitalisatie van $ 14.643.516.314 en een prijs van $ 0,3251 op het moment van schrijven. Gezien de lage prijs, vraagt ​​u zich misschien af ​​waarom Ripple als een goede investering voor 2021 kan worden beschouwd. Maar deze altcoin heeft veel kenmerken waardoor hij zich onderscheidt van de rest van de markt..

Wat is Ripple (XRP)?

Hoewel het begrip cryptocurrency is ontwikkeld om handelaren en investeerders een manier te bieden om gedecentraliseerde online betalingen te doen, is Ripple ontworpen om het voor gecentraliseerde diensten (zoals banken, financiële instellingen en internationale bedrijven) gemakkelijker te maken om grensoverschrijdende betalingen te doen..

Grensoverschrijdende betalingen kunnen veel langzamer zijn dan binnenlandse transacties, wat resulteert in hoge kosten en veel tijdverspilling. Voor bedrijven die duizenden van deze transacties per dag uitvoeren, kan dit in de loop van de tijd behoorlijk oplopen.

RippleNet, het Ripple-platform, stelt bedrijven in staat om betalingen te verzenden en te ontvangen in de eigen valuta: Ripple XRP. Dit betekent dat het een geglobaliseerde valuta is die erin slaagt de kosten voor grensoverschrijdende transacties laag te houden, waardoor een aantal problemen wordt omzeild die zowel fiat-valuta als gedecentraliseerde crypto’s ongeschikt maken voor hun behoeften..

Waarom zou u overwegen om in Ripple te investeren??

Regelgevende legitimiteit

Ripple is een begrip binnen de financiële sector. Enkele van de bedrijven die de betalingsoplossing al gebruiken, zijn onder meer:

 • Santander
 • Axis Bank
 • Crédit Agricole
 • UBS
 • Royal Bank of Canada
 • Westpac
 • American Express
 • Internationale deviezen

Volgens de analist CryptoWhale is Ripple goed geplaatst om het hardhandige optreden van de regelgeving in de cryptocurrency-industrie te doorstaan: “Het enige project in de hele markt dat aandringt op Crypto-voorschriften is XRP. Ze weten dat zodra deze regels worden toegevoegd, het bijna elke andere altcoin volledig zal vernietigen en de vraag van XRP omhoog zal schieten. ”

Omdat Ripple al jaren ‘stilletjes samenwerkt met overheidsinstanties om naleving te garanderen’, gelooft CryptoWhale dat het veel minder waarschijnlijk is dat het in strijd is met nieuwe regels of belastingmaatregelen die een catastrofaal effect kunnen hebben op de rest van de industrie..

Digitale transformatie mogelijk maken

Een andere factor die van Ripple een slimme investering voor 2021 zou kunnen maken, is het feit dat het digitale transformatie mogelijk maakt. Volgens recente onderzoeken is digitale transformatie een van de topprioriteiten voor veel financiële bedrijven. In een poging om te ontsnappen aan de hoge transactiekosten en lange doorlooptijden die gepaard gaan met fiatbetalingen en legacysystemen, zullen steeds meer bedrijven de overstap naar Ripple maken. Het feit dat RippleNet in november 2020 begon met het aanbieden van slimme contracten, zou deze verandering verder kunnen stimuleren.

4. Bitcoin Cash – BCH

Bitcoin Cash is een derde generatie cryptocurrency die in 2017 werd gelanceerd als een Bitcoin hard fork. Het is een peer-to-peer elektronisch geldsysteem dat is ontwikkeld als een gebruiksvriendelijker en schaalbaarder alternatief voor de originele BTC. Zijn marktkapitalisatie is momenteel $ 8.029.625.452 en de prijs is $ 431,68.

Wat is Bitcoin Cash (BCH)?

Vergeleken met de originele Bitcoin (ook bekend als Bitcoin Core), heeft Bitcoin Cash veel lagere transactiekosten, kan het meer transacties per minuut verwerken en is het ontworpen om dagelijkse cryptobetalingen gemakkelijk te maken. BCH gebruikt zijn eigen netwerk, los van het Bitcoin-netwerk, waardoor het de blokgrootte heeft kunnen vergroten tot 8 MB. Dit betekent dat het veel sneller is om elk nieuw blok te verifiëren.

Een van de kenmerken van BTC die BCH heeft behouden, is onder meer het totale aanbod. Beide crypto’s hebben een maximale totale voorraad van 21 miljoen tokens en ondergaan ongeveer elke vier jaar een halveringsproces.

Waarom zou u overwegen om in Bitcoin Cash te investeren??

Real-World toepassingen

Als je je afvraagt ​​waarom Bitcoin Cash een mogelijk antwoord is op de vraag ‘welke altcoins moet ik investeren in 2021?’, Is een van de belangrijkste redenen de reikwijdte ervan voor toepassing in de echte wereld. In 2019 kondigde het fantasy-sportplatform Fanduel bijvoorbeeld aan dat het BCH-betalingen via Bitpay zou accepteren, waardoor gebruikers de cryptocurrency in hun digitale portemonnee kunnen plaatsen..

Aangezien de wereldwijde interesse in de praktische aspecten van cryptocurrency blijft groeien, kunnen we gemakkelijk de acceptatie van BCH zien toenemen. Dit zou de vraag naar de altcoin opdrijven, wat een positief effect zou hebben op de prijs.

Bewustwording van investeerders

Een andere factor die mogelijk de vraag naar Bitcoin Cash zou kunnen doen toenemen, is een groeiend bewustzijn van de cryptocurrency-sector. Volgens de FCA-enquête die we noemden met betrekking tot de reputatie van Ethereum, had 20% van de respondenten gehoord van Bitcoin Cash, waardoor het een van de bekendste altcoins is. (Dit is waarschijnlijk te danken aan de connectie met Bitcoin, waarmee, niet verrassend, bijna alle respondenten bekend waren).

Het feit dat het grote publiek zich meer bewust is van Bitcoin Cash dan van andere altcoins, is een zeer positief teken. Het zou kunnen betekenen dat potentiële investeerders eerder geneigd zijn om het te verhandelen, wanneer en als ze ervoor kiezen om de wereld van cryptocurrency te betreden – vooral als het aantal use-cases in 2021 blijft toenemen..

5. TRON – TRX

Met een marktkapitalisatie van $ 2.190.890.836 en een prijs van $ 0,3050 op het moment van schrijven, is TRON nauwelijks de meest formidabele altcoin op deze lijst. Als u zich echter afvraagt ​​wat de beste altcoins zijn om in 2021 te investeren, zou het een vergissing zijn om dit vanuit uw overwegingen buiten beschouwing te laten..

Wat is TRON (TRX)?

TRON werd in 2017 gelanceerd als een ERC-token, maar draait nu op een eigen platform. Het is een gedecentraliseerd peer-to-peer-systeem met de nadruk op het aandrijven van de entertainmentindustrie. De eigen valuta is bekend onder verschillende namen – TRON-munt, Tronix of TRX – en fungeert als de basiseenheid van accounts binnen de blockchain. TRON is opgericht door een Singaporese non-profit stichting, de Tron Foundation en haar CEO, Justin Sun, werkte eerder voor Ripple.

Het TRON-ecosysteem werkt anders dan veel andere altcoins, omdat het in wezen een platform voor het delen van inhoud is. Gebruikers die inhoud maken of delen, worden beloond in TRX, waardoor een eerlijker en transparanter systeem voor het genereren van inkomsten ontstaat dan de systemen die doorgaans worden gebruikt door traditionele sociale medianetwerken. Het stelt gebruikers ook in staat om hun inhoud te delen zonder te hoeven verkopen via een tussenpersoon, zoals de Google Play Store of Apple Store. Hierdoor kan TRON geld verzilveren op de markt voor gedecentraliseerde apps (dApps).

Waarom zou u overwegen om in TRON te investeren??

De populariteit van dApps

Wist je dat het TRON-platform de grootste kracht van gedecentraliseerde apps (dApps) ter wereld is? Dit feit alleen al maakt het een waardige kanshebber voor iedereen die vraagt ​​‘welke altcoins moet ik investeren in 2021?’. De vraag naar gedecentraliseerde diensten is enorm gestegen en volgens analisten is het onwaarschijnlijk dat deze trend in 2021 zal vertragen..

Wantrouwen voor grote bedrijven als Google en Apple is ook een opkomende trend. Naarmate steeds meer creatievelingen ervoor kiezen om hun inhoud rechtstreeks met hun publiek te delen, in plaats van via derden, zullen platforms zoals TRON naar voren komen als het voor de hand liggende alternatief. Dit zal de vraag naar TRX opdrijven en daarmee ook de prijs.

Naleving van de regelgeving

Zoals we al zeiden met betrekking tot Ripple, zijn sommige beleggers bang dat we meer regelgeving zullen zien als het gaat om cryptocurrency. Hoewel crypto’s ooit als praktisch onbestuurbaar werden beschouwd, beginnen veel regeringen het feit te erkennen dat deze betalingssystemen nergens heen gaan – en om ze te omarmen, moeten ze ze kunnen beheersen. (President Xi Jinping heeft onlangs de Chinese cryptocurrency-markt enorm versterkt door publiekelijk het belang van blockchain-technologie te prijzen).

Gelukkig zal TRON waarschijnlijk geen nadelige gevolgen ondervinden van deze wereldwijde verschuiving in regelgeving. Dit komt doordat de Tron Foundation is goedgekeurd door de Accounting and Corporate Regulatory Authority en onder toezicht staat van het vennootschapsrecht van Singapore.

6. Cardano – ADA

Cardano (ADA) is de zesde grootste cryptocurrency ter wereld, dankzij de marktkapitalisatie van $ 9.616.510.237 en de huidige prijs van $ 0,3119. Net als TRON logenst de lage prijs van deze cryptocurrency de omvang van de impact op de markt. Laten we eens nader bekijken waarom Cardano als een goede investering voor 2021 kan worden beschouwd.

Wat is Cardano (ADA)?

Cardano is een open-source, proof-of-stake blockchain-platform dat de ADA, zijn eigen cryptocurrency, ondersteunt. Een van de meest onderscheidende kenmerken van Cardano is de unieke architectuur. Het platform is gebouwd in twee lagen: de eerste heet Cardano Settlement Layer (CSL), ook wel bekend als de cryptocurrency-laag, en hier kunnen gebruikers cryptotransacties uitvoeren. De tweede heet de Cardano Computation Layer (CCL). Hierdoor kunnen ontwikkelaars apps zoals dApps en slimme contracten op het netwerk draaien.

Het hebben van twee verschillende lagen binnen het ecosysteem zal het veel gemakkelijker maken voor potentiële harde vorken in de toekomst, waardoor de schaalbaarheid van Cardano op lange termijn wordt verbeterd..

Waarom zou u overwegen om in Cardano te investeren??

Het platform ondersteunt dApps

Een van de belangrijkste antwoorden op de vraag ‘is Cardano een goede investering voor 2021’ is het feit dat zijn netwerk de lancering van dApps en slimme contracten ondersteunt. Dankzij de dubbellaagse architectuur is de altcoin niet alleen afhankelijk van het succes van zijn eigen native ADA. In plaats daarvan zal het ook worden beïnvloed door de vraag naar de andere crypto’s die zijn gebouwd op zijn gedistribueerde grootboek. Nu de vraag naar dApps toeneemt, kan dit in de nabije toekomst een positief effect hebben op de prijs van ADA.

Schaalbaarheid

Een andere factor waarmee u rekening moet houden bij het uitvoeren van uw due diligence op Cardano, is de schaalbaarheid. Als belegger in cryptocurrency zou een van uw belangrijkste zorgen de langetermijnvooruitzichten van de door u gekozen investeringsmogelijkheid moeten zijn. Hoewel schaalbaarheid een potentieel struikelblok is gebleken voor investeerders in Bitcoin en andere valuta’s van de eerste generatie, is Cardano zo duurzaam mogelijk gebouwd..

De ingebouwde schaalbaarheid van de altcoin is beveiligd door de aard van de architectuur, waardoor ontwikkelaars de technologie kunnen veranderen zonder het hele ecosysteem te hoeven herzien en een harde vork te creëren. (Hard forks zijn vaak enorm controversieel en kunnen veel investeerders wegjagen).

7. Tezos – XTZ

De volgende altcoin op onze lijst met de beste altcoins om in 2021 te investeren, is Tezos (XTZ). Op het moment van schrijven heeft deze cryptocurrency een marktkapitalisatie van $ 1.837.435.292 en een prijs van $ 2,40, waarmee het de 20e grootste crypto ter wereld is.

Wat is Tezos (XTZ)?

Tezos is een platform dat het gebruik van slimme contracten ondersteunt. (Slimme contracten coderen automatisch de specifieke voorwaarden van elke transactie, inclusief het bedrag dat u betaalt en de partij waaraan u het betaalt. Volgens de ontwikkelaars van de cryptocurrency komt de naam ‘Tezos’ eigenlijk van het Griekse woord voor een slim contract).

Omdat de voorwaarden van elke transactie zijn geschreven in de technologie die de betalingen mogelijk maakt, is Tezos volledig transparant – een kwaliteit die veel investeerders heeft aangetrokken. Een ander kenmerkend kenmerk van Tezos is het zelfbesturende model. De governance-regels stellen belanghebbenden in staat protocolupgrades goed te keuren die vervolgens meteen op het netwerk kunnen worden geïmplementeerd. Dit betekent dat het netwerk zich snel kan aanpassen aan (en faciliteren) veranderingen, terwijl gebruikers direct betrokken worden bij het beheer van de blockchain..

Bij de lancering via een Initial Coin Offering (ICO) brak Tezos records met zijn ongelooflijke investering van $ 232 miljoen.

Waarom zou u overwegen te investeren in Tezos??

De populariteit van Proof-of-Stake-netwerken

Tezos gebruikt een proof-of-stake-algoritme (Pos), in tegenstelling tot een proof-of-work (PoW). Tegenwoordig erkennen veel investeerders, handelaren en cryptobedrijven dat PoS een aantal voordelen heeft ten opzichte van PoW, waaronder snellere verwerkingstijden, lager energieverbruik en grotere schaalbaarheid..

Deze methode staat bekend als uitzetten en werd in 2019-2020 steeds populairder. Dit viel samen met een aanzienlijke toename van het totale geldbedrag dat op Tezos werd ingezet, waardoor het volgens Stakingrewards.com de meest ingezette cryptocurrency is met 79,42%. Voorafgaand aan dit punt kreeg Tezos minimale aandacht van investeerders, dus iedereen die zich afvraagt ​​‘moet ik in Tezos investeren in 2021?’ Kan zich aangemoedigd voelen door deze stijgende populariteit..

investeer in tezo's

8. IOTA – MIOTA

Op het moment van schrijven heeft IOTA een marktkapitalisatie van $ 1.014.480.111 en een prijs van $ 0,3685. Het is de 35e grootste cryptocurrency, waarmee het tot nu toe de minst belangrijke altcoin op deze lijst is. Maar dat betekent niet dat je het moet verdisconteren als je je afvraagt ​​‘welke altcoins moet ik investeren in 2021?’.

Wat is IOTA (MIOTA)?

IOTA is een gedistribueerd grootboek waarmee mensen transacties kunnen doen tussen apparaten in het Internet of Things-ecosysteem (IoT). In tegenstelling tot de meeste andere cryptocurrencies, vertrouwt IOTA niet op een blockchain. In plaats daarvan gebruikt het een gedecentraliseerd Gerichte acyclische grafiek (DAG).

Een DAG vertrouwt op knooppunten in plaats van blokken en wordt over het algemeen als veiliger beschouwd dan blockchains. Dit komt omdat ze verschillende ketens van knooppunten naast elkaar laten bestaan ​​en met elkaar verbinden, waardoor een veiliger (en minder doordringbaar) systeem ontstaat. Deze structuur betekent ook dat ze beter schaalbaar zijn dan de meeste blockchain-gebaseerde platforms.

Waarom zou u ervoor kiezen om in IOTA te investeren?

De opkomst van IoT

IOTA is uniek geplaatst binnen de cryptocurrency-industrie. Het internet der dingen is een van de belangrijkste en meest invloedrijke netwerken ter wereld, zozeer zelfs dat het zelfs bekend staat als de vierde industriële revolutie (of Industrie 4.0).

Omdat elke sector, van marketing tot productie, steeds afhankelijker wordt van IoT, kan IOTA profiteren van deze groei. In 2021 kunnen we verwachten dat veel bedrijven zich tot IOTA wenden als een manier om hoge transactiekosten tussen verschillende apparaten te omzeilen.

9. Zcash – ZEC

Zcash werd gelanceerd in 2016 en is gebaseerd op de Bitcoin-codebase. De huidige marktkapitalisatie is $ 702.309.336 en het kost $ 65,34. Als ‘s werelds 45e grootste cryptocurrency is het officieel de kleinste op deze lijst. Dus je vraagt ​​je misschien af ​​‘waarom zou ik in 2021 in Zcash investeren?’. Lees verder voor meer informatie.

Wat is Zcash (ZEC)?

De belangrijkste USP van Zcash is het feit dat het digitale betalingen meer privé wil maken. Dit staat in schril contrast met traditionele crypto’s zoals Bitcoin, die zijn ontworpen om financiële transparantie te vergemakkelijken. Om de privacy van zijn gebruikers te beschermen, maar toch aan de wet te voldoen, hanteert Zcash een beleid van ‘selectieve transparantie’. Dit stelt geautoriseerde gebruikers in staat om indien nodig transacties te volgen, maar voorkomt dat regeringen of corrupte instanties zich ermee bemoeien.

Waarom zou u ervoor kiezen om in Zcash te investeren?

De Zcash Halving

Het is algemeen bekend in de cryptocurrency-industrie dat halveringen (of halveringen) vaak de prijs van activa opdrijven. Dit geldt zeker voor Bitcoin – en zoals recente gebeurtenissen hebben aangetoond, is dit ook het geval voor Zcash.

Zcash onderging zijn eerste halvering ooit op 18 november 2020, toen de beloning voor het delven van nieuwe blokken werd verlaagd van 6,25 ZEC naar 3,125 ZEC. Volgens het historische prijsplatform Nomics.com steeg de prijs van ZEC in de nasleep van de halvering van $ 61,50 naar $ 76,39. Hoewel de prijs sindsdien weer is gedaald tot $ 65,34, blijft hij hoger dan de waarde vóór de halvering, wat suggereert dat het evenement er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat de prijs op de lange termijn is gestegen. Dit zou kunnen betekenen dat in 2021 de waarde van ZEC nog verder zal stijgen.

eToro – Koop vandaag de beste Altcoins

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

Er zijn veel mogelijkheden om in 2021 in Altcoins te investeren, maar wat dit jaar duidelijk is geworden, is dat het de moeite waard is om naar de best mogelijke projecten en munten te kijken. Hieronder staan ​​de belangrijkste punten voor investeringen van Altcoins in 2021.

 • In de laatste weken van 2020 schoten de prijzen van veel grote cryptocurrencies omhoog boven hun vorige ATH’s
 • Factoren zoals de opkomst van DeFi, slimme contracten en proof-of-stake-algoritmen kunnen allemaal de vraag naar altcoins in 2021 stimuleren
 • Ethereum, Litecoin, Ripple, Bitcoin Cash, Tron, Cardano, Tezos, IOTA en Zcash zijn allemaal potentieel goede investeringen voor 2021, hoewel het cruciaal is om eerst uw eigen due diligence uit te voeren
 • Veel altcoins zijn gemaakt om de problemen op te lossen die Bitcoin mogelijk kunnen hinderen, zoals de lage transactiesnelheden en het gebrek aan schaalbaarheid.
 • Halveringen verhogen vaak de prijs van een asset, zoals we zagen bij Zcash in november 2020

Onthoud echter dat zelfs de beste Altcoins niet gegarandeerd winst opleveren. Dit betekent dat het essentieel is om uw due diligence te doen en een robuuste strategie voor risicobeheer te vinden voordat u begint met handelen op de door u gekozen cryptocurrency-exchange..

Disclaimer: Cryptocurrencies zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt gevaar

We hopen dat onze lijst met de beste Altcoins om in 2021 te investeren nuttig is geweest. Wat uw investeringsstrategie ook is, het bijhouden van de huidige trends en voorspellingen is de beste manier om een ​​sterke portefeuille op te bouwen vol met de beste Altcoins..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me