Wat zijn de voordelen van Ethereum-handel?

Ethereum-handel stelt handelaren in staat te speculeren of de prijs van Ethereum in waarde zal stijgen of dalen, zonder de noodzaak om eigenaar te worden van ETH.

Ethereum staat erom bekend individuen te helpen bij het bouwen van gedecentraliseerde applicaties. Toepassingen die worden meegeleverd zijn stemsystemen, beveiligingsprogramma’s en betalingsmethoden. Net als Bitcoin opereert Ethereum vrij en is het geen eigendom van een centrale autoriteit, zoals een overheid of een financiële instelling.

Vitalik Buterin is de persoon achter het idee dat het Ethereum-project tot leven bracht. In 2015 werd met de hulp van zijn medewerkers de eerste versie van het platform gelanceerd. Sindsdien heeft het een gestage groei doorgemaakt in populariteit, terwijl het ook dient als een platform om de weg vrij te maken voor nieuwe Bitcoin-alternatieven.

Waarom Ethereum verhandelen?

Het handelen in Ethereum is winstgevend gebleken. Ethereum-handel stelt handelaren in staat te speculeren of de ETH-prijs in waarde zal stijgen of dalen, zonder er ooit eigenaar van te worden.

Er is een breed scala aan voordelen wanneer u overweegt Ethereum te verhandelen, en hier zijn er een paar die we hebben gevonden.

De voordelen van Ethereum-handel zijn onder meer:

1. Ethereum kan de toekomst zijn

2. Zijn populariteit neemt toe

3. Ethereum heeft ook zijn gebruik gevonden bij het kopen van goederen

4. De waarderingen stijgen

5. Ethereum kan op de meeste beurzen worden verhandeld

6. Zijn beschikbaarheid

7. Ethereum is de DeFi-koning

1. Ethereum kan de toekomst zijn

Ethereum, Bitcoin en verschillende andere digitale valuta’s hebben een zeer hoog potentieel en ze kunnen uiteindelijk het financiële systeem transformeren, vergelijkbaar met wat Uber en Airbnb hebben gedaan in hun respectieve vakgebied, en hebben dezelfde immense impact in hun respectieve branche. Nu het vertrouwen in traditionele markten met de dag afneemt en in de overgangsperiode na de financiële crisis die tien jaar geleden plaatsvond, raken steeds meer mensen geïnteresseerd in de online marktwereld.

2. Zijn populariteit neemt toe

Ethereum heeft zich de afgelopen jaren steeds meer gevestigd als de op een na grootste digitale valuta. Het idee kwam tot stand door Vitalik Buterin, die het in 2013 bedacht toen hij nog maar 19 jaar oud was. Er wordt gedacht dat op dit moment miljoenen mensen deze cryptocurrency op hun crypto-wallets installeren. Er kan echter worden gesteld dat het belangrijkste element het feit is dat het netwerk verschillende applicaties van derden kan uitvoeren.

3. Ethereum heeft ook zijn nut gevonden bij de aankoop van goederen

Het aantal organisaties dat Ethereum gaat omarmen, zal naar verwachting ook de komende jaren toenemen. De online retailer in de buurt van Salt Lake City genaamd Overstock.com kondigde bijvoorbeeld tijdens de zomer aan dat klanten in hun winkel konden kopen, inclusief beddengoed, meubels en doe-het-zelfartikelen, en dat ze cryptocurrencies konden betalen. De blockchain van Ethereum breidt zich uit en wordt op grote schaal overgenomen. Dit heeft alleen een positieve invloed op de prijs en kan daarom de handelaren ten goede komen.

4. De waarderingen stijgen

De waardering van de valuta van Ethereum, bekend als Ether, op een vergelijkbare manier als Bitcoin, is de afgelopen maanden gestegen toen mensen de wereld van digitale valuta zijn gaan omarmen. De uitgifte van Ether is beperkt tot 18 miljoen per jaar, en de digitale valuta wordt sinds 2016 openbaar verhandeld en op dit moment is één Ether $ 1233 waard.

Lees meer: ​​Ethereum-prijsanalyse voor 2021

5. U kunt Ethereum verhandelen in de meeste beurzen

Ethereum wordt aangeboden als een uitwisselingsoptie op platforms van een groot aantal cryptocurrency-uitwisselingen, dus u heeft in dit opzicht de flexibiliteit om te kiezen. Ethereum wordt vermeld van de meest prominente crypto-uitwisselingen tot de minst bekende. U kunt Ethereum verhandelen op eToro ook, het beste sociale handelsplatform ter wereld.

6. Zijn beschikbaarheid

In tegenstelling tot Bitcoin heeft Ether geen aanbodlimiet. Bovendien kan de beschikbaarheid van Ether in de loop van de tijd fluctueren, aangezien veel Ether-eenheden gedurende een bepaalde tijd zullen worden toegevoegd en verloren gaan..

7. Ethereum is de DeFi-koning

Gedecentraliseerde financiering, (DeFi) groeit exponentieel en Ethereum staat bovenaan. Hoewel DeFi-acceptatie blijft groeien, kan dit de prijs van Ethereum beïnvloeden, omdat er mogelijk meer vraag is om in de cryptocurrency te investeren. Dit is een positieve factor voor handelaren, aangezien er meer liquiditeit zou kunnen zijn.

Moet ik Ethereum kopen of verhandelen?

Het is belangrijk dat u het verschil tussen de twee volledig begrijpt voordat u besluit Ethereum te kopen of te verhandelen.

Mogelijk bent u geïnteresseerd in het kopen van Ethereum als …

 • U wilt de volledige eigendom overnemen van de hoeveelheid Ethereum die u koopt
 • U betaalt graag vermogenswinstbelasting over eventuele winsten
 • U wilt eigenaar zijn van de cryptocurrency die bovenaan Decentralized Finance (DeFi) staat
 • U wilt deel uitmaken van de grote HODLer-cryptogemeenschap
 • Je bent een voorstander van de blockchain-missie van Ethereum (decentralisatie)

Mogelijk bent u geïnteresseerd in het verhandelen van Ethereum als…

 • U bent geïnteresseerd in cryptovaluta waarvoor lagere kosten gelden. De transactiekosten van Ether zijn over het algemeen lager dan die van Bitcoin.
 • U hebt flexibiliteit nodig, aangezien Ethereum een ​​compleet pakket is waarmee u eenvoudig complexe netwerken en contracten voor verschillende diensten en producten kunt maken.
 • Je bent op zoek naar een blockchain met een duidelijke roadmap aangezien Ethereum een ​​stevige roadmap bevat met duidelijke standaarden over de ontwikkelingen en ook verbeteringen die het komende jaar verwacht worden. Veel andere cryptocurrencies missen deze functie helaas.
 • Bedrijfsbelang is een element van interesse, aangezien veel bedrijven nu met Ethereum samenwerken om het ecosysteem te verbeteren. Een vergelijkbaar ondersteuningsniveau wordt alleen aangetroffen bij enkele andere blockchains.

eToro – Het beste cryptocurrency-platform om Ethereum te verhandelen

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten:

 • Ethereum-handel stelt handelaren in staat te speculeren of de prijs van Ethereum zal stijgen of dalen in waarde
 • Ethereum staat bekend als een digitaal platform waarmee individuen kunnen werken aan het bouwen van gedecentraliseerde applicaties.
 • Ethereum opereert vrij en is geen eigendom van een centrale autoriteit, zoals een overheid of een financiële instelling.
 • Ethereum vertrouwt op blockchain-technologie om te werken, en het is een open softwareplatform. Veel computers over de hele wereld hosten deze blockchain, waardoor het een gedecentraliseerd platform is.
 • De Ethereum-blockchain deelt veel overeenkomsten met Bitcoin; Het houdt bijvoorbeeld de transactiegeschiedenis bij.
 • Ethereum wordt gebruikt om goederen te kopen, net als Bitcoin.
 • De blockchain-acceptatie van Ethereum blijft zich uitbreiden, wat alleen in het voordeel van handelaren kan zijn.
 • Ethereum, Bitcoin en verschillende andere digitale valuta’s hebben een zeer hoog potentieel en kunnen het financiële systeem transformeren.
 • Ethereum heeft zich de afgelopen jaren steeds meer gevestigd als de op een na grootste digitale valuta.
 • Ethereum wordt door een toenemend aantal organisaties geaccepteerd als betaling – en naarmate mensen meer vertrouwd raken met cryptocurrencies, wordt verwacht dat het aantal organisaties dat Ether gaat omarmen de komende jaren ook zal toenemen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me