Wat zijn de voordelen van handelen in bitcoin?

Bitcoin-handel stelt handelaren in staat te speculeren of de prijs van bitcoin in waarde zal stijgen of dalen, zonder dat ze eigenaar hoeven te worden van de bitcoin..

Met de aanhoudende stijging van de populariteit van Bitcoin, zijn steeds meer mensen geïnteresseerd in het verkopen en kopen van cryptocurrencies. Maar nog steeds hebben veel mensen niet de juiste informatie en vragen ze zich af wat precies de voordelen zijn van het handelen in Bitcoin en andere cryptocurrencies.?

Stel dat u deel uitmaakt van een van de vele aspirant-groepen cryptohandelaren die er zijn. In dat geval kan het in uw beste belang zijn om alle informatie te verzamelen die u kunt als het gaat om de voordelen van het handelen in bitcoin en cryptocurrencies voordat u met een plotselinge haast begint..

Het is tenslotte erg belangrijk om uw onderzoek te doen voordat u een nieuwe activiteit of in dit geval financieel gebied aangaat, vooral wanneer u nieuw bent in de handel.

Waarom handelen in bitcoin?

Wilt u weten hoe u kunt profiteren door in Bitcoin te handelen? Het kan dit op veel verschillende manieren doen. Om er zeker van te zijn dat uw interesse aan de best mogelijke informatie voldoet, zullen we u zorgvuldig de voordelen van het handelen in Bitcoin uitleggen.

De voordelen van Bitcoin-handel zijn onder meer:

1. Hoge vluchtigheid

2. 24-uurs wereldwijde markt

3. Lage tarieven

4. Onafhankelijkheid

5. Snellere opening van een rekening

6. Gemakkelijk om de marktbeweging te begrijpen

7. Beschikbaarheid in elke crypto-uitwisseling

1. Hoge vluchtigheid

De waargenomen waardeopslag versus fiat-valuta’s is een belangrijke reden waarom Bitcoin kan fluctueren ten opzichte van fiat-valuta’s. Bitcoin is vergelijkbaar met goud. Hoewel goudzoekers meer goud kunnen blijven delven, wordt Bitcoin gereguleerd door de ontwerpbeslissing van een ontwikkelaar van zijn kerntechnologie om de productie te beperken tot maximaal 21 miljoen BTC..

Dit is een cruciaal aspect van Bitcoin, dat zijn hoge volatiliteit gebruikt om online handelaren over de hele wereld te lokken. Deze cryptocurrency geeft bewegingen weer die vaak groter zijn dan 3% binnen één dag. Op momenten dat de volatiliteit relatief hoog is, is bekend dat deze bewegingen zelfs meer dan 10% bedragen.

2. 24-uurs wereldwijde markt

De Bitcoin-markt en elke andere cryptocurrency-markt is 24/7 open op een groeiend aantal beurzen. In tegenstelling tot traditionele financiële systemen die alleen volgens een vast schema werken, streven cryptocurrencies naar het idee dat er geen beperking is op het tijdstip van gebruik. Dit betekent dat handelaren over de hele wereld dit feit in hun voordeel kunnen gebruiken met betrekking tot Bitcoin-handel wanneer ze maar willen (na reguliere werkuren, tijdens vakanties of tijdens het weekend).

3. Lage tarieven

Niemand houdt ervan om vergoedingen te betalen. Lage vergoedingen zijn eigenlijk een van de beste voordelen als het gaat om het verhandelen van Bitcoin. De kosten die zijn verbonden aan uitwisselingen die Bitcoin gebruiken, zijn veel lager in vergelijking met traditionele uitwisselingssystemen. Als een toegevoegde bonus worden bitcoin-stortingen en opnames meestal in slechts een paar uur voltooid wat de verwerkingsfase betreft, ongeacht waar u op dat moment woont..

4. Onafhankelijkheid

Bitcoin werkt volledig peer-to-peer. De blockchain is vrij wat betreft controle aangezien deze gedecentraliseerd is. Over het algemeen correleert de prijs van Bitcoin niet met de prijs van aandelen, grondstoffen, valutaparen of obligaties. Bitcoin-handelaren beschouwen externe nieuwsstroom die andere marktsegmenten beïnvloedt niet als van belang voor hen.

Dus als u kennis heeft van handelen en de prijsgegevens op grafieken goed kunt lezen, is het voldoende om te handelen en winst te maken. Dit is de reden waarom Bitcoin alleen geschikt is om te handelen op basis van prijsactie-instellingen.

5. Snellere opening van een rekening

Bitcoin wordt opgeslagen in portefeuilles met munten omdat het technisch nergens anders kan worden opgeslagen. Dit type software staat bekend om zijn gebruiksgemak en betrouwbaarheid, terwijl het ook een hoog niveau van beveiliging en openingssnelheid behoudt. Ook kan het openen van een wisselrekening om Bitcoin te verhandelen snel zijn op sommige platforms, zoals bijvoorbeeld eToro. eToro is een gebruiksvriendelijk platform waarop u in Bitcoin en andere cryptocurrencies kunt handelen.

6. Gemakkelijk om de marktbeweging te begrijpen

Bitcoin is schaars en de prijs is vraaggestuurd. Zoals hierboven vermeld kunnen er maximaal 21 miljoen bitcoins in omloop zijn. Er zijn momenteel 18 miljoen bitcoins in omloop, dus hoe dichter we bij de 21 miljoen komen, hoe meer de prijs van Bitcoin waarschijnlijk zal stijgen..

Dit is een indicatie dat hoe meer vraag er is naar Bitcoin, hoe meer de prijs zal stijgen. Dus eigenlijk, zoals veel crypto-analisten zeggen, kan de prijs van Bitcoin alleen maar stijgen. Het kan hier en daar fluctuaties hebben omdat het vluchtig is, maar het kan alleen maar toenemen op de lange termijn.

7.Bitcoin is beschikbaar in elke crypto-uitwisseling

Er zijn veel cryptocurrency-uitwisselingen die u kunt kiezen om Bitcoin te verhandelen. Aangezien Bitcoin de eerste cryptocurrency is die wordt vrijgegeven en de meest gerenommeerde, kunt u deze in elke crypto-uitwisseling verhandelen. eToro is het beste sociale handelsplatform ter wereld. U kunt eenvoudig beginnen met het verhandelen van Bitcoin in eToro.

Moet ik Bitcoin kopen of verhandelen??

Als u geïnteresseerd bent om aan de slag te gaan met het handelen in Bitcoin, moet u uw onderzoek doen of u moet kopen of handelen, afhankelijk van wat het beste bij u past. Als u Bitcoin beter wilt begrijpen, vindt u hier een gedetailleerd artikel over Bitcoin.

Mogelijk bent u geïnteresseerd in het verhandelen van Bitcoin als…

 • U accepteert om belasting te betalen over eventuele behaalde winsten.
 • U kunt het activum vooraf betalen.
 • U wilt Bitcoin bezitten.
 • U heeft geen last van inleidende limieten of maximale stortingen.
 • U bent geduldig om te wachten op een uitwisselingsaccount voordat u Bitcoin koopt.
 • U heeft geen problemen met vergoedingen voor stortingen of opnames.
 • U wilt de opwinding ervaren van het handelen in Bitcoin.

Mogelijk bent u geïnteresseerd in het kopen van Bitcoin als …

 • U vindt het niet erg om de volledige waarde van het activum vooraf te betalen.
 • U vindt het niet erg om over eventuele winsten vermogenswinstbelasting te betalen.
 • Wachten op een uitwisselingsaccount voordat u koopt of verkoopt, vormt geen probleem voor u.
 • Maximale stortingen of inleidende limieten laten u niet ontmoedigen.
 • Extra kosten betalen voor stortingen of opnames is geen probleem voor u.
 • U wilt deel uitmaken van de enorme gemeenschap van Bitcoin HODLers.
 • U wilt een digitale valuta bezitten.

eToro – Beste makelaar om in Bitcoin te handelen

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar

Belangrijkste punten

 • Bitcoin is ongetwijfeld de meest populaire cryptocurrency en de prijsbeweging heeft een invloedrijke impact op de rest van de cryptomarkt.
 • Aangezien Bitcoin bekend staat als een vorm van valuta die in het digitale domein bestaat, maakt dit het voor iedereen mogelijk om het overal ter wereld te verzenden en te ontvangen..
 • Bitcoin is van nature vluchtig, waardoor het een goed handelsmiddel is.
 • De Bitcoin-markt is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend.
 • Bitcoin is volledig onafhankelijk van traditionele financiële activa, aangezien het gedecentraliseerd is.
 • Bitcoin heeft een ingebouwde schaarstefunctie. Dit betekent dat het aantal bitcoins dat ooit zal bestaan ​​slechts 21 miljoen is.
 • Het begrijpen van de Bitcoin-markt is eenvoudig, aangezien de prijs vraaggestuurd is.
 • Omdat Bitcoin de meest gerenommeerde cryptocurrency is, ondersteunt elke crypto-exchange dit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me