Wat zijn de voordelen van TRON-handel?

Tron-handel stelt handelaren in staat te speculeren of de prijs van TRX zal stijgen of dalen in waarde, zonder de noodzaak om eigenaar te worden van TRON.

Tron (TRX) is een blockchain-netwerk dat is geïntroduceerd als de basis van een gedeelde wereld van entertainment. Opgericht door de polariserende persoonlijkheid van Justin Sun, is Tron van plan de vraag naar gedecentraliseerde digitale media te stimuleren door een platform aan te bieden om gemakkelijk media-inhoud te delen en te publiceren.

Blockchain bevat standaard de infrastructuur om de tussenpersoon anoniem en verifieerbaar uit transacties te verwijderen. In de situatie van Tron was het concept om externe bemiddelaars binnen de interactieve entertainmentwereld tussen makers van inhoud en gebruikers van inhoud te elimineren.

Waarom handelen in TRON?

Het handelen in de TRX-munt heeft tegenwoordig veel voordelen. Als een van de beste cryptocurrencies van vandaag, worden enkele van de vele onderstaande redenen toegeschreven aan zijn reputatie als een sterke digitale munt met veel om naar uit te kijken in de nabije toekomst..

Door met TRON te handelen, kunnen ervaren handelaren hun weddenschappen op de cryptomarkt plaatsen, ongeacht of ze een TRX bezitten of niet. Een groot deel van een handelsplan is een vooranalyse van voorwaardelijke factoren die uw keuze kunnen beïnvloeden. Laten we er een paar bekijken.

Afbeeldingsbron: stormgain.com

Wilt u weten hoe u kunt profiteren door in TRX te handelen? Het kan dit op veel verschillende manieren doen. Om er zeker van te zijn dat uw interesse aan de best mogelijke informatie voldoet, zullen we u zorgvuldig de voordelen van het handelen in TRON uitleggen.

De voordelen van TRON-handel zijn onder meer:

 1. Maak gebruik van CFD’s
 2. Long gaan of short gaan
 3. Juridische belastingvoordelen
 4. Minimalistische handel en een lager inflatierisico
 5. TRON beschikbaarheid op de markt
 6. TRON-vluchtigheid
 7. Verbeterde liquiditeit

1. Maak gebruik van CFD’s

Een van de voordelen van het verkopen van CFD’s op TRON is de nabijheid van een hogere hefboomwerking. Houd er rekening mee dat dit van toepassing is op wedden op prijsvolatiliteit in TRON en niet op het investeren en kopen van echte TRON-munten via standaard uitwisselingsplatforms. CFD’s volgen alleen de prijs van TRON, en handelaren die CFD’s verkopen, hebben eigenlijk geen TRON.

U bezit niet echt TRX wanneer u Tron CFD’s koopt, dus u zult ook winst maken als de prijs van TRON stijgt, en verliest wanneer de prijs van TRON daalt. CFD’s worden verhandeld op basis van een marge (leverage), wat betekent dat een handelaar slechts een deel van het werkelijke aankoopvolume uitgeeft en effectief het saldo van de beurs leent. Dit heeft tot gevolg dat alle winsten en verliezen worden versterkt, waarbij bijvoorbeeld een kleine prijsstijging zal resulteren in een grote winst wanneer u een CFD op de marge koopt..

Het is belangrijk dat u eraan denkt ervoor te zorgen dat u als belegger over een adequate risicobeheerstrategie beschikt die de gepaste voorzorgsmaatregelen moet nemen. Als u niet voorzichtig bent, kunnen hefboomeffecten uw winsten vergroten, terwijl ze ook uw verliezen kunnen verdubbelen. Het kan echter een grote invloed hebben op het eindresultaat van een belegger, daarom kan hefboomwerking worden beschouwd als een prominent voordeel van het handelen in TRX..

2. Long gaan of short gaan

Het verhandelen van uw TRX-munten betekent dat u een bepaald tijdstip moet kiezen waarop u de munten daadwerkelijk gaat verhandelen. Net als de prijs van aandelen omvat TRON ook waarde. Dat betekent dat u geld kunt verdienen met uw TRX-munten nadat de marktprijs is gestegen en u kunt profiteren van TRON.

Wanneer u TRX-valuta koopt en verwacht dat de prijs zal stijgen, is dit wat bekend staat als long gaan. Aan de andere kant, wanneer u onderhandelt met de prijs van TRON en u profiteert van tarieven die tegelijkertijd dalen en stijgen in prijs, is dit wat bekend staat als laag worden.

Er zijn meerdere beurzen waar u de optie krijgt om long of short te gaan met TRX. Tegelijkertijd kan een stijgende of dalende trend worden voorspeld. Op de meeste platforms, waar u margehandel kunt doen, heeft u altijd de mogelijkheid om long of short te gaan.

Lees ook: Wat zal de TRX-prijs in 2021 drijven?

3. Wettelijke belastingvoordelen

Enorme belastingvoordelen op virtuele valutatransacties zouden worden gegenereerd door de mogelijkheid om weddenschappen en CFD-handel op TRON te spreiden. Als u in dit geval van plan bent TRON te verhandelen, bent u onderworpen aan CGT of vermogenswinstbelasting. De VS hebben een paar jaar geleden een beslissing genomen over onroerend goed, wat betekent dat uw inkomen nu wordt beschouwd als een heffing op vermogenswinst (15%) in plaats van een normale inkomstenbelasting (25%)..

Bij gespreid gokken sluit u echter de verschuldigde belasting uit van de berekening, aangezien u niet echt TRON-munten bezit, maar eerder weddenschappen doet op prijsvoorspellingen en markttrends voor de munt..

In een ander scenario, als het gaat om het minimaliseren van uw belastingverplichtingen bij het handelen in TRON, is een contract voor verschil of CFD ook verantwoording verschuldigd aan CGT, maar tegen een veel lager tarief. Hiermee kunt u uw risico’s afdekken tegen uw inkomsten uit CGT-aansprakelijkheid, wat CFD’s nuttig maakt voor hedging. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat als u ervaring wilt opdoen met TRON op CFD’s, het belangrijk is om vooraf enige ervaring op te doen met de algehele TRON-handel..

4. Minimalistische handel en lager inflatierisico

Als u een traditionele aandelen of een aandeel van een beursgenoteerd bedrijf wilt kopen, zijn er uitgebreide procedures waarbij u certificaten of warrants moet overleggen die aangeven dat u in staat bent om aandelen te verhandelen en te kopen. In de meeste gevallen gaat u via een makelaar om een ​​aandeel of obligatie te ruilen. Toch wordt het steeds gemakkelijker om TRON aan te schaffen.

U koopt of verkoopt letterlijk TRX van online platformbeurzen waarvoor u alleen een account hoeft aan te maken en zodra u klaar bent met handelen, plaatst u eenvoudig uw TRX in uw online portemonnee. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om in TRX te handelen. Bovendien zijn TRX-overdrachten ook onmiddellijk.

In tegenstelling tot andere conventionele valuta’s die worden gereguleerd door gecentraliseerde autoriteiten zoals banken en / of overheden, is TRON als cryptocurrency niet vatbaar voor inflatie. De technologie achter de blockchain van TRX is oneindig en u hoeft zich geen zorgen te maken over het langdurige gebrek aan waarde ervan.

5. TRON-markttoegang

Het andere voordeel van het handelen in TRX is dat je altijd toegang hebt tot en de mogelijkheid hebt om je munten te verhandelen, wanneer je maar wilt, waar je maar wilt. De markt voor TRX-handel is altijd open en beschikbaar. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Dit wordt, in tegenstelling tot normale aandelenmarkten, toegeschreven aan het ontbreken van een gecentraliseerde marktadministratie die de regulering van de markturen overneemt. TRX-transacties kunnen rechtstreeks plaatsvinden tussen de koper en de verkoper op wereldwijde schaal, zonder dat een makelaar of tussenpersoon het proces van de uitwisseling hoeft te vertragen..

6. TRON-vluchtigheid

TRON is 9,5 keer onvoorspelbaarder dan Dow Jones Industrial Average (DOW) en heeft een vluchtigheid van 6,65. Ongeveer 56% is zelfs minder volatiel dan TRON van zowel aandelen als portefeuilles. De variantie van het historische regelmatige rendement van TRON over de afgelopen maand is groter dan 56% voor zowel wereldwijde aandelen als portefeuilles in verhouding tot de totale aandelenmarkten..

7. Verbeterde liquiditeit

De liquiditeit van munten heeft te maken met het vermogen om snel en effectief te worden verhandeld voor een andere valuta, maar zonder effect op de marktprijs van die munt. Liquiditeit is een belangrijke maatstaf bij het bekijken van verschillende cryptomunten, omdat het verbeterde beschikbaarheid, kortere doorlooptijden en grotere nauwkeurigheid voor wetenschappelijk testen oplevert.

In september 2020 had TRON zijn liquiditeitsminingproject, SUN, gelanceerd. Binnen 17 uur overschreed het cumulatieve bedrag van de vergrendelde SUN 1,5 miljard TRX, of $ 180 miljoen. Ondanks de bredere marktdaling culmineerde de enorme vraag in een TRX-prijsstijging van 0,87 procent, wat niet opmerkelijk is.

Over het algemeen wordt de TRON-markt illiquide genoemd, omdat transacties verspreid zijn over tal van markten, wat betekent dat relatief kleine deals een overweldigende impact hebben op de marktprijzen, wat resulteert in volatiele TRX-eisen..

Mis het niet: Tron-prijsvoorspelling

Moet ik TRON kopen of verhandelen?

Voordat u een solide investeringsbeslissing neemt, moet u rekening houden met de verschillen tussen het kopen en verhandelen van TRON. Het gebruik van CFD’s zou het gemakkelijker maken om de levensvatbaarheid te bepalen terwijl u in TRX investeert met lagere risicodrempels. Alle overwegingen, zoals liquiditeit, blootgestelde hefboomwerking en beschikbare markttoegang, moeten allemaal voorop staan ​​bij uw beslissing voordat u uw hoofd in het spel zet..

Als je meer wilt weten over TRON, bekijk dan deze TRON-gids.

Mogelijk bent u geïnteresseerd in het kopen van TRON als …

 • U wilt het volledige eigendom overnemen van het TRON-bedrag dat u koopt
 • U betaalt graag de volledige waarde van het activum vooraf
 • U vindt het niet erg om over eventuele winsten vermogenswinstbelasting te betalen
 • U vindt het niet erg om op een uitwisselingsaccount te wachten voordat u kunt kopen of verkopen
 • U vindt inleidende limieten of maximale stortingen geen probleem
 • Het is prima dat u extra kosten betaalt voor stortingen of opnames

U bent wellicht geïnteresseerd in het verhandelen van TRON als …

 • U wilt speculeren over de prijs van TRON zonder er eigenaar van te zijn
 • U wilt uw positie optimaal benutten, zodat u slechts een deel van de kosten vooraf plaatst
 • U wilt profiteren van de belastingvoordelen van gespreide weddenschappen of CFD-handel met TRON
 • U wilt meteen beginnen met handelen
 • Je houdt niet van maximale stortingslimieten
 • U houdt er niet van om aanbetalingen of opnamekosten te betalen

eToro – Beste makelaar om TRON te kopen

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten:

 • De voordelen van TRON-handel zijn onder meer verbeterde liquiditeit, minimale belastingkosten, blootstelling onder hefboomwerking, TRON-volatiliteit, minimalistische handel en lager inflatierisico, TRON-marktbeschikbaarheid en de optie om long of short te gaan.

 • Tron (TRX) is een blockchain-netwerk dat is geïntroduceerd als de basis van een gedeelde wereld van entertainment.

 • Handelen heeft alles te maken met het proberen te bepalen of de prijs van TRX in waarde zal stijgen of dalen.

 • TRON is 9,5 keer onvoorspelbaarder dan DOW (Dow Jones Industrial Average)

 • De TRON-markt staat gewoonlijk 24 uur per dag, zeven dagen per week tot uw beschikking om te handelen.

 • In tegenstelling tot andere conventionele valuta’s die worden gereguleerd door gecentraliseerde autoriteiten zoals banken en / of overheden, is TRON als cryptocurrency niet vatbaar voor inflatie.

Bekijk: hoeveel zal TRON waard zijn in 2021 en daarna?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me