Welke cryptocurrencies zullen het beste presteren in 2021?

Volgens crypto-experts zijn Bitcoin, Cardano en Ethereum de best presterende cryptocurrencies in 2021.

Nu Bitcoin zijn hoogste punt ooit bereikte, was 2020 uitstekend voor de cryptocurrency-markt. We zijn echter van mening dat 2021 nog beter zal worden voor 2021. Wereldwijde markten hebben enorm geleden onder de pandemie, die mensen ertoe heeft aangezet zich tot cryptocurrencies te wenden als een veilige haven. Hoewel de economische ineenstorting is verbeterd en zal blijven verbeteren in 2021, zijn we van mening dat de cryptomarkt voorlopig genoeg bullish momentum heeft om zichzelf in stand te houden en zelfs te gedijen terwijl we het nieuwe jaar ingaan..

2020 – Het jaar waarin cryptocurrency-markten schitterden

2020 was een jaar om nooit te vergeten voor cryptocurrencies. Na de berencyclus van 2018 en de consolidatie van 2019, trok de zaak deze keer snel aan. De wereldwijde cryptomarkt is explosief gestegen van $ 193 miljard naar $ 566 miljard. Er waren drie belangrijke factoren achter deze stijging van bijna 300%.

  • Ten eerste, zoals we al hebben vermeld, hebben mensen de neiging om cryptocurrencies te beschouwen als een veilige haven. Dit heeft ertoe bijgedragen dat het een immense waardering en geloofwaardigheid verwierf midden in de economische ineenstorting.
  • Om het eerste punt uit te breiden, hebben institutionele beleggers ervoor gekozen om meer in cryptocurrencies te investeren om hun vermogen veilig te stellen en te laten groeien.
  • De DeFi-revolutie heeft ongekende gebruiksscenario’s en bruikbaarheid in het crypto-ecosysteem gebracht.

Laten we, dat gezegd hebbende, eens kijken naar vijf cryptocurrencies die naar verwachting hun opwaartse momentum in 2021 zullen voortzetten.

5 best presterende cryptocurrencies in 2021:

1. Bitcoin

2. Cardano

3. Ethereum

4. Tezos

5. Binance-munt

# 1 Bitcoin zal in 2021 regeren

Bitcoin bevindt zich momenteel officieel op onbekend terrein. Op het moment van schrijven is Bitcoin voorbij het $ 22.500-niveau gekomen en goed op weg naar $ 30.000.

Hier is het enge deel.

Zelfs de meest conservatieve analisten voorspellen dat BTC in 2021 minstens $ 30.000 zal bereiken. De meer optimistische analisten hopen dat BTC tegen het einde van 2021 $ 100.000 zal bereiken. Dit betekent echter dat BTC zeker bovenaan uw boodschappenlijstje moet staan. nu. Nu instellingen in de loop van de tijd enorme blokken op BTC opkopen, zal deze aanstaande “aanbodcrisis” een belangrijke factor zijn, aangezien de vraag naar de beste cryptocurrency stijgt..

Lees meer: ​​Bitcoin-prijsanalyse voor 2021 (diepgaande evaluatie)

# 2 Cardano is een donker paard in het spel

Het afgelopen jaar was er een enorme vraag naar DeFi-applicaties, wat een aanzienlijke druk op de Ethereum-blockchain heeft veroorzaakt. Daarom zijn ontwikkelaars altijd op zoek naar een alternatief voor Ethereum. Cardano zou een mogelijke oplossing kunnen zijn.

Cardano is momenteel bezig met de derde ontwikkelingsfase genaamd ‘Goguen’. In deze fase zal Cardano actief werken aan slimme contractintegratie en decentralisatie. In deze fase ondersteunen ADA-contracten bepaalde voorwaarden, zoals ervoor zorgen dat gebruikers tokens voor een vaste periode vasthouden om een ​​contract te voltooien.

ADA steeg van $ 0,032 naar $ 0,17, een stijging met >500% in 2020. Als Cardano het DeFi-momentum berijdt, kan het zelfs $ 1 bereiken.

# 3 Ethereum gaat een sterk 2021 hebben

Ethereum zal zijn 2020-stijging voortzetten in 2021, voornamelijk als gevolg van de Ethereum 2.0-upgrade en het is een DeFi-platformleider. Een andere belangrijke factor die de prijs van ETH zou moeten verhogen, is echter het institutionele belang. In feite kondigde de Chicago Mercantile Exchange (CME) Group zijn plannen aan om ETH-futures te lanceren voor zijn institutionele beleggers. Dit wordt in februari 2021 gelanceerd. Dit zou ETH naar $ 1.000 kunnen duwen.

# 4 Tezos is een ander geweldig DeFi-alternatief

Tezos won een hele dollar in zijn waardering over 2020, na een stijging van $ 1,34 naar $ 2,33. Het maakt gebruik van het gedelegeerde proof-of-stake (DPoS) -algoritme, waardoor het veel schaalbaarder en flexibeler kan zijn. Daarnaast heeft Tezos onlangs zijn smart contract-gaskosten met 75% verlaagd via de Delphi-upgrade. Dit zou het DeFi-vriendelijker moeten maken en een aantrekkelijk platform voor ontwikkelaars.

# 5 Binance-munt kan de meest gebruikte munt in de cryptospace worden

Binance Coin is in 2020 meer dan verdubbeld en is gestegen van $ 13,60 naar $ 30,50. We kunnen verwachten dat de prijs in 2021 aanzienlijk zal stijgen om een ​​simpele reden: de associatie met Binance.

Binance is een van de meest populaire beurzen ter wereld. In de afgelopen 24 uur realiseerde Binance maar liefst $ 12 miljard aan handelsvolume. Naarmate de cryptospace groter wordt, zal Binance een enorme toestroom van nieuwe gebruikers ervaren, wat ook het gebruik van BNB door het dak zou doen stijgen. Wat dit betekent is dat BNB op weg is naar een monsterlijk 2021. Houd deze munt in de gaten.

Lees verder:

Wat is de beste cryptocurrency om te investeren in 2021?

Cryptocurrencies die u kunt kopen, bekijken en vermijden

Wat zijn de 10 meest populaire cryptocurrencies in het VK?

eToro – Het beste cryptocurrency-platform voor zowel handelaren als investeerders

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me