Welke top 10 cryptocurrencies om in 2021 te investeren?

Beste cryptocurrencies om te investeren in 2021

Bent u van plan om in 2021 te investeren in cryptocurrencies? Wil je de cryptotrends voor blijven? We hebben het gemakkelijk gemaakt met onze complete gids voor de top 10 cryptocurrencies om te investeren voor 2021.

Beginners vinden het moeilijk om te vinden de beste cryptocurrency om te investeren in 2021. We hebben allemaal in deze situatie gezeten, dus maak je geen zorgen! we begrijpen hoe verwarrend het is bij het zoeken naar nieuwe cryptocurrency-investeringen. En daarom is Trading Education hier om te helpen.

Dus ben jij ook op zoek naar de volgende cryptocurrencies om in 2021 te investeren? Vraagt ​​u zich af “moet ik in Bitcoin investeren?” of “moet ik investeren in Ethereum?”

Als je snel en gemakkelijk in de cryptomarkt wilt duiken, met 0% kosten, kijk dan eens eToro Exchange!

De beste cryptocurrencies om in 2021 te investeren:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Litecoin

4. Bitcoin Cash

5. TRON

6. Rimpeling

7. Cardano

8. Tezos

9. JOTA

10. Zcash

Veel beleggers in cryptocurrency beginnen uit te kijken naar 2021. Het kunnen voorspellen van nieuwe cryptocurrency-trends is een belangrijke vaardigheid voor elke handelaar. Maar met meer dan 7.000 verschillende altcoins op de markt, hoe kun je zien welke de beste cryptocurrency-investeringen zijn in 2021??

De toekomst van crypto is nooit zeker, dus het maken van voorspellingen over cryptovaluta kan lastig zijn – vooral sinds de periodes van volatiliteit in de nasleep van de coronavirus-pandemie. Het goede nieuws is echter dat sommige crypto-experts hebben gezegd dat 2021 het jaar van crypto zou kunnen worden, dankzij marktherstel en ontwikkelingen zoals de langverwachte Ethereum-upgrades..

In dit artikel leggen we uit welke crypto’s u in 2021 zou moeten overwegen om aan uw portefeuille toe te voegen. Of u nu nieuw bent in het beleggen in cryptovaluta of een ervaren belegger, lees verder om de top 10 van cryptovaluta om in 2021 te beleggen te ontdekken..

Aan het einde van deze gids weet u hoe u dit jaar cryptocurrencies kunt vinden om in te investeren. Ook als handelen is wat u wilt doen, eToro kan u ook helpen!

Bent u klaar om meer te weten te komen over de volgende cryptocurrencies die u in 2021 kunt overwegen? Laten we beginnen!

Wat zijn de beste cryptocurrencies om in 2021 te investeren??

Hieronder vind je de 10 beste cryptocurrencies om in 2021 en daarna te investeren.

1. Bitcoin – BTC

bitcoin-logo

Vraag je jezelf af, "moet ik in Bitcoin investeren? is de waarde van Bitcoin al op zijn hoogtepunt? of is Bitcoin de beste cryptocurrency om te investeren in 2021 ?. Nou, we willen als we het weten! De volgende informatie zou u echter moeten helpen beslissen of investeren in Bitcoin Cryptocurrency een goed idee voor u is.

Het zou geen verrassing moeten zijn dat Bitcoin bovenaan onze lijst van cryptocurrencies staat om te investeren in 2021. Deze zogenaamde ‘koning van cryptocurrencies’ domineert de markt sinds de lancering in 2009 – en er is geen teken dat de status ervan zal veranderen spoedig. In feite suggereren cryptocurrency-voorspellingen dat Bitcoin het sterkste jaar ooit zou kunnen zijn.

Volgens Ryan Selkis zullen de CEO van de cryptocurrency-trackingsite Messari, Bitcoin en Ethereum hun topposities behouden als het gaat om marktkapitalisatie. Dit in tegenstelling tot een verscheidenheid aan andere activa, waarvan hij voorspelde dat ze hun positie in de top 10 cryptocurrencies in 2021 zullen verliezen..

Nadat de marktwaarde in maart 2020 een duik nam, Bitcoin maakte een snel herstel en zowel de prijs als de marktkapitalisatie zijn sindsdien enorm gestegen. Vanaf het dieptepunt van $ 4.721 eind maart, toen coronavirusbeperkingen over de hele wereld begonnen binnen te komen, had de cryptocurrency prijzen bereikt van ongeveer $ 40.000 tegen de eerste zwakke periode van januari 2021. Op het moment van schrijven in januari 2021 is de prijs nu $ 41.299.

Dit is een gezond herstelpercentage, met zijn prijs meer dan 5 keer in iets meer dan 8 maanden. Hoewel deze mate van verandering niet ongebruikelijk is voor een cryptocurrency die bekend staat om zijn volatiliteit, zou het bemoedigend moeten zijn voor alle Bitcoin-investeerders die zich zorgen maakten over de plotselinge crash in maart..

Dus wat nu? Sommige experts zijn van mening dat dit herstel nog maar het begin is. In juli 2020 voorspelde een grafiek in verband met Citibank dat de prijs van Bitcoin zou kunnen stijgen tot een ongelooflijke $ 120.000 in 2021! Dit is zes keer de vorige hoogste prijs, $ 20.000, die het in 2017 bereikte.

In januari 2021 verwacht JPMorgan, de bank die ooit Bitcoin een scam noemde, nu dat BTC $ 146.000 zal bereiken.

Is Bitcoin dus uw volgende cryptocurrency om in 2021 te investeren??

Veel experts denken dat Bitcoin een van de beste cryptocurrency zou kunnen zijn om in 2021 te investeren.

2. Ethereum – ETH

ethereum logo

Als Bitcoin de koning van cryptocurrency is, dan zou Ethereum wel eens de erfgenaam kunnen zijn! Dit blockchain-platform is ‘s werelds belangrijkste cryptocurrency anders dan Bitcoin en heeft een sterke marktkapitalisatie behouden sinds de release in 2015. Op het moment van schrijven is de marktkapitalisatie ongeveer $ 138 miljard.

Ondanks de onzekerheden rond de pandemie van het coronavirus, die eind maart 2020 de prestaties van bijna elke cryptovaluta opschudde, was Ethereum sterk in 2020.Als u op zoek bent naar topcryptocurrencies om in 2021 te investeren, zou het daarom een ​​serieuze kans moeten zijn..

Ethereum Vs. Bitcoin: is Ethereum een ​​betere investering dan Bitcoin?

Eind december is de prijs van Ethereum hit $ 1000 – de hoogste prijs van 2020. Er zijn twee sleutelfactoren achter deze waardestijging. Een daarvan is de groei van gedecentraliseerde financiering (ook wel bekend als DeFi). Het Ethereum-platform ondersteunt veel van de crypto’s die de DeFi-sector aansturen, zoals Chainlink (LINK), Wrapped Bitcoin (WBTC) en Maker (MKR). Ethereum heeft alleen al in 2020 $ 13,5 miljard aan gedecentraliseerde uitwisselingen verwerkt – een stijging van minder dan $ 3 miljard in 2019!

De tweede factor die de plaats van Ethereum op onze lijst met topcryptocurrencies om in 2021 te investeren veiligstelt, is de lancering van Ethereum 2.0. Deze langverwachte upgrade moet eind 2020 voltooid zijn en zal Ethereum veel efficiënter maken. Zodra het meer transacties sneller kan verwerken, kunnen we de prijs zien exploderen.

3. Litecoin – LTC

litecoin

Met een prijs van slechts $ 170,56 is Litecoin misschien niet de meest bullish crypto op deze lijst. Maar met een marktkapitalisatie van $ 11 miljard en een sterke groei op de radar, is het de moeite waard om te overwegen of u van plan bent om in 2021 te beginnen met investeren in cryptocurrency..

Onze lijst met wat de beste cryptocurrency is om in 2021 te investeren, kan niet compleet zijn zonder Litecoin. Het liet een sterke prestatie zien in 2017 met een groei van meer dan 8000%.

Hoewel sommige investeerders zien Litecoin als de magere dop op de volle cappuccino van Bitcoin (het werd gelanceerd in 2011 en wordt over het algemeen gezien als een Bitcoin-spin-off), is het een vergissing om deze crypto ronduit af te wijzen. Het is niet alleen een stuk sneller dan Bitcoin, het duurt slechts 2 en een halve minuut om een ​​blok te verwerken in plaats van 10 minuten – het heeft ook een aantal opwindende ontwikkelingen onthuld in 2020.

De lancering van het rollenspel (RPG) LiteBringer, die op de Litecoin-blockchain draait, heeft voor een golf van transacties gezorgd. Volgens de Litecoin Foundation zorgde LiteBringer ervoor dat het aantal transacties binnen een week verdrievoudigde, waarvan meer dan 75% nu door het spel wordt veroorzaakt. Deze prestatie is zo bemoedigend dat het platform CoinSwitch heeft voorspeld dat de prijs van Litecoin in 2021 $ 600 zou kunnen bereiken..

Laatste woord, vanwege de nauwe band tussen Litecoin en Bitcoin, zijn investeerders erg geïnteresseerd in Litcoin, en daarom staat Litecoin vermeld in onze top 10 cryptocurrencies om te investeren in 2021 en om naar de volgende cryptocurrency te kijken.

4. Bitcoin Cash – BCH

bitcoin contant

Bitcoin Cash werd voor het eerst gelanceerd in 2017 en kwam snel op de radar van iedereen die geïnteresseerd is in beleggen in cryptocurrency. Dit peer-to-peer elektronische geldsysteem werd gelanceerd als een schaalbare tak van de oorspronkelijke Bitcoin, nadat handelaren hun bezorgdheid hadden geuit over de schaalbaarheid van Bitcoin. Het is nu ‘s werelds zesde grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, met $ 8,2 miljard.

Hoewel de voorspellingen voor de prijs van Bitcoin Cash variëren, heeft het cryptocurrency-handelsplatform StormGain voorspeld dat het binnen de komende 5 jaar zal stijgen naar $ 500. Als dit het geval is, dan zou 2021 een uitstekende tijd kunnen zijn om Bitcoin Cash aan uw portefeuille toe te voegen, voor zover de beste cryptocurrency om te investeren gaat.!

5. TRONTRX

tron

TRON is opgericht in 2017, oorspronkelijk op het Ethereum-netwerk. Het is nu overgeschakeld naar een onafhankelijk blockchain-platform en gebruikt een bewijs van inzet algoritme om transacties te verwerken. Met een huidige marktkapitalisatie van $ 3 miljard en een prijs van $ 0,031, waarom zou TRON een van de beste cryptocurrencies kunnen zijn om in 2021 te investeren??

Naarmate meer organisaties het TRON blockchain-platform gaan adopteren, zal de waarde van TRX toenemen. Het herbergt momenteel meer gedecentraliseerde apps (dApps) dan Ethereum, waardoor veel investeerders speculeren dat TRON een mooie toekomst heeft in 2021. De algemene consensus is dat de prijs van Tron het hele jaar door zal fluctueren, maar volgens Coinpedia zou het een hoogtepunt van $ 0,4 kunnen bereiken – waardoor het een sterke potentiële investeringskans in cryptocurrency in 2021.

Tron kende de afgelopen jaren enkele opmerkelijke prijsschommelingen, maar is recentelijk aan het stabiliseren. Als je deze munt beschouwt als de beste cryptocurrency om te investeren in 2021, doe dan wat onderzoek en volg het nieuws.

6. Ripple-XRP

rimpeling

Ripple XRP was de beste cryptocurrency om te investeren in 2017 met een groei van ongeveer 36.000%

Ripple, een van de interessantere cryptocurrencies om in 2021 te investeren, is de verzamelnaam voor zowel het Ripple-platform (RippleNet) als zijn virtuele valuta (Ripple XRP). XRP is momenteel ‘s werelds vierde grootste cryptocurrency, met een beroemde lage prijs van slechts $ 0,32. Als u in 2021 wilt gaan investeren in de top 10 cryptocurrencies zonder veel geld uit te geven, kan Ripple een goede keuze zijn voor meer voorzichtige investeerders.

En als u van plan bent te investeren, kan het verstandig zijn om binnenkort te beginnen. Hoewel de prijs van Ripple niet de stratosferische prijzen van Bitcoin zal bereiken, ziet het er naar uit dat de prijs in 2021 zal stijgen.Volgens sommige voorspellingen over cryptovaluta zal Ripple het hele jaar door gestaag stijgen en potentiële hoogtepunten van $ 2,94 bereiken met december.

Ethereum VS. Ripple: welke zou in uw portfolio moeten staan?

Prijzen boven $ 2 duren misschien niet lang. Dezelfde voorspellingen hebben de prijs van Ripple tegen het einde van 2022 op $ 1,72 geplaatst, dus een investeringsstrategie zou kunnen zijn om Ripple te kopen om het te verkopen voordat de prijs van zijn hoogste punt ooit zakt..

Opmerking: 2021 kan een goed jaar zijn om in XRP te investeren, aangezien de prijs 72% lager is gedaald dan het hoogste punt ooit van $ 3,4 in januari 2017. Ripple kan dus nog steeds een goede optie zijn om te beschouwen als uw volgende cryptocurrency voor investeren in 2021.

7. Cardano – ADA

cardano

Toen Selkis zijn voorspellingen publiceerde voor het investeren in cryptocurrency in 2021, verraste hij enkele handelaren door te beweren dat Cardano van de tiende naar de vijfde plaats zou kunnen springen in de lijst van ‘s werelds grootste cryptocurrencies. Het proof-of-stake blockchain-platform, Cardano, heeft een prijs van $ 0,31, maar dit zou moeten stijgen tot meer dan $ 0,45 om het te helpen een plaats in de top 5 te bemachtigen..

Is dit mogelijk? Volgens veel voorspellingen zou dat best wel eens zo kunnen zijn. Marktkapitalisatie is afhankelijk van de prijs, en de prijs van Cardano zou tegen het einde van 2021 potentieel hoger kunnen zijn dan $ 1,50. Dit is een enorme stijging ten opzichte van de huidige prijs van slechts $ 0,31..

Een van de belangrijkste factoren achter de groei van Cardano is de release van Hydra – een laag 2 schaalbaarheidsoplossing die belooft het Cardano-netwerk de kracht te geven om meer dan 1 miljoen transacties per seconde te verwerken. De mogelijkheid om betalingen te verwerken en slimme contracten off-chain (niet als onderdeel van de blockchain) zal Cardano helpen om een ​​van de snelste systemen ter wereld te worden.

Met zulke enorme ontwikkelingen aan de horizon, is Cardano, net als met elke andere beste cryptocurrency die er is, zeker een van de beste cryptocurrencies om te investeren in 2021.

8. Tezos – XTZ

tezos

Tezos staat momenteel in de top 20 van grootste cryptocurrencies ter wereld, maar door zijn prestaties in 2021 zou het mogelijk verder op de lijst kunnen stijgen. Volgens TradingBeasts staat het blockchain-netwerk (dat in 2017 via een recordbrekende ICO werd geopend) klaar voor een periode van langzame maar gestage groei, oplopend van $ 2,15161 eind november 2020 tot $ 2,21197 eind april 2021.

Na een jarenlange reeks van waardeverlies in zowel 2019 als de eerste helft van 2020, is het vooruitzicht op groei (hoe klein ook) een bemoedigend vooruitzicht voor veel Tezos-investeerders. Deze groei is grotendeels te danken aan het feit dat Tezos werd geselecteerd door de financiële groep Elevated Returns (ER), die op zoek was naar een blockchain-platform waar het tokenized aanbiedingen ter waarde van $ 1,6 miljard kon aanbieden aan vastgoedinvesteerders..

Dankzij de toenemende interesse in de wereld van DeFi is deze investering van ER uitstekend nieuws voor de eens zo moeizame crypto. Het utility-token, dat ERX zal heten, zal voor eind 2020 van start gaan.

9. IOTA-MIOTA

jota

Met een marktkapitalisatie van $ 1,25 miljard is het open-source grootboek en cryptocurrency IOTA ontworpen om transacties tussen apparaten in de Internet of Things (IoT) -netwerk. Het werkt samen met organisaties in de auto-, productie- en verzekeringssector, wat betekent dat het goed geplaatst is om te profiteren van de groei van de DeFi-sector.

Hoewel cryptocurrency-uitwisselingen verschillen in de exacte cijfers, lijkt de industrie het erover eens te zijn dat IOTA een opmerkelijke groei verwacht in de komende jaren. De crypto-nieuwssite Smartereum heeft zelfs gesuggereerd dat de valuta ergens vóór 2025 $ 38 zou kunnen bereiken, wat een enorme sprong is ten opzichte van de huidige prijs van $ 0,4532. Zelfs als deze prognose optimistisch is, is het onwaarschijnlijk dat de prijzen dalen, met een veilige schatting die misschien rond de $ 4 schommelt.

Omdat wordt voorspeld dat het IoT ook in 2021 zal groeien, is IOTA een sterke kanshebber voor iedereen die volgend jaar wil gaan investeren in de top 10 cryptocurrencies..

10. Zcash – ZEC

zcash

Gebaseerd op de codebase van Bitcoin, heeft de cryptocurrency Zcash (die werd gelanceerd in 2016) tot doel digitale betalingen meer privé te maken. Hoewel de Bitcoin-blockchain is ontworpen om volledig transparant te zijn, zodat elke gebruiker eerdere transacties kan volgen, heeft Zcash een beleid van selectieve transparantie. Dit betekent dat betalingen kunnen worden afgeschermd om de privacy van gebruikers te behouden.

Momenteel, op de 31e plaats in de lijst van ‘s werelds grootste cryptocurrencies, is de prijs van Zcash $ 71,93 en de marktkapitalisatie is $ 763 miljoen op het moment van schrijven. Volgens lange prognoses zal de prijs van Zcash waarschijnlijk dalen in 2022 – maar dit zou kunnen volgen op enkele plotselinge pieken in 2021, misschien in april, mei en juni..

Als u net begint met beleggen in cryptocurrency, Zcash misschien niet de juiste aanvulling op uw portfolio. Maar als u een ervaren belegger bent met een robuuste risicobeheerstrategie, is het misschien mogelijk om deze prijspieken te verzilveren, zolang u uw kaarten maar goed speelt. Nu investeren in Zcash wanneer de prijs laag is, met de bedoeling om te verkopen tijdens periodes van hoge groei, zou een slimme strategie kunnen zijn. Vergeet niet: als het gaat om succesvol beleggen in cryptocurrency, is timing alles.

Wilt u beginnen met investeren in de top 10 cryptocurrencies?

Nu je weet wat de beste cryptocurrencies zijn om in 2021 te investeren, heb je een solide basis om te beginnen met investeren in cryptocurrency. De volgende stap is om een ​​gerenommeerde cryptocurrency-makelaar te vinden

Op het multi-assetplatform eToro, u kunt beginnen met beleggen in alle top 10 cryptocurrencies die op deze lijst worden genoemd. Of u nu al eerder in crypto’s heeft gehandeld of net begint met deze vorm van beleggen, de gebruiksvriendelijke service is een geweldige manier om valuta’s te vergelijken en vandaag nog te beginnen met handelen..

Als u een crypto-beginner bent die op zoek is naar de beste cryptocurrency-uitwisselingen 2021, is eToro’s innovatieve CopyTrader-functie kan u waardevolle inzichten geven in de beste cryptocurrency-handelsstrategieën. Met deze functionaliteit kunt u de acties van ervaren investeerders in realtime bekijken en vervolgens automatisch hun beslissingen kopiëren. Het is een geweldige manier om verschillende strategieën uit te proberen voordat u de winnende formule voor u vindt.

eToro – Koop de beste cryptocurrencies met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Onthoud echter dat zelfs de beste cryptocurrencies niet gegarandeerd winst opleveren. Dit betekent dat het essentieel is om uw due diligence te doen en een robuuste risicobeheerstrategie te vinden voordat u begint met handelen op de door u gekozen cryptocurrency-exchange..

Wat zijn de beste cryptocurrency-handelsstrategieën 2021?

Als u de top 10 cryptocurrencies wilt ontdekken om in 2021 te investeren, volstaat het niet alleen te onderzoeken ‘wat is de beste cryptocurrency’. U zult ook de beste cryptocurrency-handelsstrategie voor u moeten vinden..

Handelen is zeker het antwoord als het gaat om investeren in cryptocurrencies, de markt is uitgegroeid tot een positie waarin handelaren de beste manieren krijgen om winst te maken, inclusief margehandel, shorting en het gebruik van traditionele strategieën..

Hoewel er niet zoiets bestaat als een perfecte handelsstrategie, werken verschillende tactieken voor verschillende mensen. Hier zijn enkele belangrijke dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw cryptocurrency-strategie:

 • In welke cryptocurrencies u van plan bent te investeren?
 • Hebben de door u gekozen cryptocurrencies de neiging om op bepaalde momenten te fluctueren??
 • Hoeveel tijd kunt u besteden aan het monitoren van de cryptocurrency-markten?
 • Wat zijn uw ultieme handelsdoelen voor cryptocurrency??

Zodra u de antwoorden op deze vragen heeft, bevindt u zich in een veel sterkere positie om de beste cryptocurrency-handelsstrategie voor u te vinden. (Mogelijk moet u eerst met een paar verschillende strategieën experimenteren).

Of u nu graag snelle beslissingen neemt of liever het lange spel speelt, laten we eens kijken naar enkele van de meest populaire cryptocurrency-handelsstrategieën voor 2021.

Langetermijnstrategieën voor cryptocurrency-investeringen

Zoals de naam suggereert, langetermijnstrategieën voor cryptocurrency-investeringen zijn degenen waarvan u verwacht dat de waarde van het door u gekozen bezit op de lange termijn beter zal perfectioneren. In plaats van te profiteren van plotselinge prijsschommelingen gedurende de dag, vertrouwen langetermijnstrategieën op zorgvuldige planning en zelfbeheersing.

Een langetermijninvestering krijgt doorgaans een tijdsbestek tussen 1 jaar en 2 jaar. Sommige handelaren kiezen er echter voor om hun beleggingen meer dan een decennium aan te houden. U kunt kiezen of u uw volledige investering aan het begin van deze periode wilt verpanden of verschillende bedragen over een langere periode wilt investeren..

Als u zich afvraagt ​​of een langetermijnbeleggingsstrategie voor cryptocurrency iets voor u is, zijn hier enkele van de factoren die u kunnen helpen beslissen:

 • Hoe verwacht u dat de door u gekozen cryptocurrency het komende jaar presteert??
 • Welke onverwachte gebeurtenissen zouden ervoor kunnen zorgen dat u uw bezit wilt verkopen? Hoe waarschijnlijk is het dat deze gebeurtenissen zullen plaatsvinden? (Misschien wilt u de introductie van nieuwe regelgeving, potentiële doorbraakconcurrenten en de schaalbaarheid van de technologie ervan overwegen).
 • Bent u blij om een ​​investering vast te houden zonder de hele tijd naar de markt te kijken??

Het kiezen van een langetermijnbeleggingsstrategie heeft veel voordelen, maar het is niet voor iedereen het juiste plan. Ze zijn vaak het meest geschikt voor beleggers die dagtaken hebben of andere eisen stellen aan hun tijd, wat betekent dat ze niet van plan zijn om de markt van minuut tot minuut te volgen..

Investeringsstrategieën op de lange termijn kunnen ook effectief zijn als u investeert in een cryptovaluta waarin u echt gelooft. Stel dat u denkt dat de beste cryptovaluta voor 2021 Bitcoin BTC is. U voert uw due diligence uit en ontdekt daarbij dat het bedrijf een enorm gat in de markt opvult, overtuigende plannen heeft voor de toekomst en onlangs heeft geïnvesteerd in een aantal nieuwe mogelijkheden.

Dit betekent dat je een goede reden hebt om dat aan te nemen Bitcoin zal op de lange termijn waardevoller worden. Sterke crypto’s zullen in staat zijn om kortetermijnfluctuaties te doorstaan ​​zonder hun algemene opwaartse traject te verlaten. Als u denkt dat een actief na verloop van tijd beter zal presteren, kan het vinden van een handelsstrategie op de lange termijn een slimme zet zijn.

Beleggingsstrategieën voor cryptocurrency op korte termijn

EEN korte termijn investeringsstrategie voor cryptocurrency is er een die je theoretisch in staat stelt om snelle overwinningen te behalen. De definitie van korte termijn kan breed zijn – alles wat duurt van een paar maanden tot een paar seconden wordt beschreven als korte termijn, waarbij het precieze tijdsbestek afhangt van verschillende factoren..

Deze strategieën zijn ontworpen rond het principe van het verzilveren van prijsschommelingen, in plaats van omdat u verwacht dat een cryptocurrency in de loop van de tijd zal groeien. De meeste cryptocurrencies zijn ongelooflijk vluchtig. Toen de prijs van Bitcoin in februari in slechts een uur tijd met $ 1.000 crashte, was het pas de vijfde grootste prijsdaling per uur sinds de lancering in 2009 – het record was maar liefst $ 20.000 in december 2017!

Is een kortetermijninvesteringsstrategie voor cryptocurrency de juiste beslissing voor u? Dit zijn enkele van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden voordat u de sprong wagen:

 • Verliezen zijn altijd een kans wanneer u in cryptocurrency investeert, zelfs als u een van de beste cryptocurrencies kiest om in 2021 te investeren. Hoeveel verlies accepteert u??
 • Heeft u voldoende tijd om de cryptomarkten zeer regelmatig te monitoren en direct in te spelen op prijsschommelingen?
 • Zal een kortetermijnstrategie grotere potentiële winsten opleveren dan een langetermijnstrategie voor de door u gekozen activa??
 • Ben je bekend met technische Analyse? (Dit is een goed idee als u van plan bent om een ​​kortetermijnstrategie te gaan gebruiken, dus u moet er uzelf vertrouwd mee maken voordat u begint).
 • Hoeveel en hoe vaak heeft de prijs van de door u gekozen cryptovaluta in het verleden gefluctueerd?

Beleggingsstrategieën voor cryptocurrency op korte termijn kunnen een potentieel vruchtbare strategie zijn, zolang deze maar past bij zowel uw levensstijl als de door u gekozen activa. Ze zijn met name geschikt voor cryptocurrencies met een lage marktkapitalisatie maar een hoog handelsvolume. Dit betekent dat er momenteel veel handelaren kopen en verkopen, waardoor de prijs blijft bewegen.

Het kan ook een goede strategie zijn als de cryptocurrency onlangs in het nieuws is geweest, zelfs als het niet een van de beste cryptocurrencies is om in 2021 te investeren..

Wanneer de Autoriteit voor financieel gedrag (FCA) heeft een onderzoek uitgevoerd om te zien hoeveel mensen in het VK van verschillende cryptocurrencies hadden gehoord, de resultaten waren veelzeggend. Het is niet verwonderlijk dat Bitcoin als beste uit de bus kwam, met 78% van de respondenten die meldden dat ze van de crypto hadden gehoord. Maar de volgende meest algemeen erkende, waarvan slechts 22% van de respondenten had gehoord, was De Weegschaal van Facebook.

Deze crypto is nog niet eens operationeel, dus zijn opmerkelijkheid is volledig het resultaat van de berichtgeving in de media. Dit betekent dat alle crypto’s die in het nieuws zijn geweest, veel meer interesse zullen ontvangen van handelaren, ongeacht of ze worden beschouwd als een van de ‘beste cryptocurrencies’ of niet..

Andere cryptocurrencies die goed geschikt zijn voor kortetermijninvesteringsstrategieën zijn beschikbaar via een eerste muntenaanbieding (ICO). Beleggers kunnen deze crypto’s meestal tegen een zeer lage prijs beveiligen, die vrijwel zeker zal fluctueren naarmate de belangstelling voor de ‘volgende cryptocurrency op de markt’ begint te groeien..

Investeren in een cryptocurrency aan het begin van de lancering is niet per se een goed idee voor een langetermijninvesteringsstrategie, tenzij u een ervaren investeerder bent die echt gelooft dat de crypto het goed zal doen (en een gediversifieerde investeringsportefeuille heeft om te minimaliseren het risico). Als u echter gewoon wilt profiteren van snelle fluctuaties, kan dit een slimme beleggingsstrategie voor de korte termijn zijn..

Hoe cryptocurrency en ICO-zwendel te identificeren

Nieuwe cryptocurrencies zoals NEO, Stellair, en JOTA (waarover u kunt lezen in onze lijst met top 10 cryptocurrencies om te investeren in 2021 hierboven) kunnen allemaal sterke kandidaten zijn voor dit soort investeringsstrategie. Dit komt omdat ze nog geen grote namen zijn, maar nog steeds redelijk goed scoren als het gaat om de grootste en beste cryptocurrencies ter wereld.

Er kleven echter natuurlijk enkele nadelen aan investeringsstrategieën op korte termijn in cryptocurrency. U dient hiervan op de hoogte te zijn voordat u aan een kortetermijnhandelsplan begint:

 • Ze vereisen dat u de markt van moment tot moment kunt volgen. Dit maakt ze ongeschikt voor iedereen die niet van plan is een fulltime investeerder te worden.
 • Het is een riskantere strategie dan langetermijninvesteringsstrategieën in cryptocurrency.
 • Het kan ongelooflijk stressvol zijn! Het nemen van investeringsbeslissingen wanneer u zich emotioneel voelt, kan leiden tot impulsieve acties die mogelijk een anders weloverwogen strategie verpesten. Als u besluit om een ​​handelsstrategie op korte termijn te kiezen, zorg er dan voor dat u zich altijd op het ergste voorbereidt en dat u er zeker van bent dat u uw emoties onder controle kunt houden..

Verder lezen:

Daghandel in cryptovaluta

Top cryptocurrencies en hun uitdagingen

Hoe cryptocurrency te verhandelen met $ 100

Hoe u de beste cryptocurrencies kunt vinden om ze te verhandelen

Wat is het volgende voor de cryptocurrency-markt 2021?

Toen Bitcoin in 2009 werd gelanceerd, werd de wereld van cryptocurrencies afgedaan als een rage. Snel vooruit naar 2020, en er zijn nu meer dan 7.000 verschillende cryptocurrencies met een gecombineerde marktkapitalisatie van meer dan $ 1 biljoen. Met 78% van de Britse respondenten die de FCA vertelde dat ze van Bitcoin hadden gehoord, is het duidelijk dat crypto’s snel de mainstream binnenkomen.

Hoewel je niet mag verwachten dat cryptocurrency nog niet ‘s werelds favoriete betaalmethode wordt (onthoud dat slechts 5% van de Amerikanen momenteel cryptocurrency bezit), valt niet te ontkennen dat het steeds wijdverspreider wordt. Meer online bedrijven beginnen betalingen te accepteren in enkele van de beste cryptocurrencies, en we hebben zelfs de oprichting van crypto-geldautomaten gezien in onze winkelcentra en straten.

Lees verder: Meest populaire cryptocurrencies in de VS.

Naarmate de vraag naar DeFi en dApps groeit, is het begrijpelijk dat sommige experts voorspellen dat 2021 ‘het jaar van crypto’ zal worden. Als dit het geval is, zal het een zware concurrentie hebben. 2017 is momenteel het meest cryptovriendelijke jaar tot nu toe – er werden duizenden nieuwe valuta’s over de hele wereld gelanceerd, waardoor de totale marktkapitalisatie met 4000% explodeerde.!

Beste cryptocurrency om te investeren in 2021 – Belangrijkste punten

Er zijn veel mogelijkheden om in 2021 in cryptocurrencies te investeren, maar wat dit jaar duidelijk is geworden, is dat het de moeite waard is om naar de best mogelijke projecten en munten te kijken. Hieronder staan ​​de belangrijkste punten voor investeringen in cryptocurrency in 2021.

 • 2021 wordt door sommige experts aangekondigd als ‘het jaar van cryptocurrency’
 • Bitcoin is de beste cryptocurrency om te investeren in 2021, met prijzen die mogelijk $ 120.000 bedragen
 • De groei van gedecentraliseerde financiering stimuleert de belangstelling voor crypto’s zoals Ethereum en Tezos
 • De keuze in welke topcryptocurrencies u in 2021 wilt investeren, hangt af van uw risicobereidheid, waarbij opties zoals Zcash potentiële voordelen bieden aan ervaren beleggers.
 • Het is belangrijk om de juiste handelsstrategie voor u en uw planning te vinden
 • Timing is alles als het gaat om succesvol beleggen in cryptocurrency
 • Langetermijnstrategieën voor cryptocurrency-investeringen kunnen een goede keuze zijn voor crypto’s die in de lift zitten
 • Als u denkt dat de door u gekozen belegging in de loop van de tijd goed zal presteren, bent u wellicht geschikt voor een langetermijnstrategie
 • Beleggingsstrategieën voor cryptocurrency op korte termijn zijn ontworpen om te profiteren van snelle prijsschommelingen
 • Kortetermijnstrategieën kunnen riskanter zijn dan langetermijnstrategieën en vereisen dat u de markt constant in de gaten houdt
 • De Weegschaal van Facebook is de op een na meest erkende cryptocurrency in het VK – ondanks het feit dat het nog niet echt is gelanceerd
 • Als 2021 het jaar van de cryptovaluta moet worden, moet het 2020 (het recordjaar van de industrie) verslaan

Investeren in een van deze topcryptocurrencies in 2021 is een idee dat de moeite waard is om goed in overweging te nemen, de voorspelling is veelbelovend voor allemaal in een andere mate, en de investering is eenvoudig als nooit tevoren.

We hopen dat onze lijst met de beste cryptocurrencies om in 2021 te investeren nuttig is geweest. Wat uw investeringsstrategie ook is, het bijhouden van de huidige trends en voorspellingen is de beste manier om een ​​sterke portefeuille op te bouwen vol met de beste cryptocurrencies in 2021..

Beste cryptocurrencies in 2021 – Veelgestelde vragen

Is cryptocurrency een goede investering 2021?

Het is belangrijk om te weten dat cryptocurrency altijd een risicovolle investering is zonder garantie op rendement. Dit komt omdat de meeste cryptocurrencies ongelooflijk vluchtig zijn. Veel cryptoliefhebbers zijn echter van mening dat 2021 het beste jaar tot nu toe voor cryptocurrency zou kunnen zijn. Als u besluit te investeren, doe dan altijd uw due diligence voordat u investeert in de beste cryptocurrencies voor 2021.

Welke cryptocurrency-uitwisseling het beste is voor beginners?

Wij geloven dat het multi-asset brokerage-platform eToro de beste cryptocurrency-uitwisseling voor beginners is. Met de CopyTrader-functie kunt u de handelsbeslissingen van ervaren beleggers in realtime bekijken en hun acties automatisch kopiëren. Dit biedt een geweldige introductie in de wereld van cryptocurrency-handel 2021.

Hoe u de beste cryptocurrency kunt vinden om in te investeren?

Hoewel voorspellingen over cryptovaluta 2021 nooit als feit mogen worden beschouwd, is het cruciaal om cryptotrends te onderzoeken om de beste cryptovaluta te vinden om in te investeren. Door voorop te blijven lopen, kun je breakout-crypto’s identificeren, ze beveiligen terwijl hun prijs laag is, en hopelijk verkoop ze door met winst.

Welke cryptocurrency groeit het snelst?

Litecoin is momenteel een van de snelst groeiende cryptocurrencies, mede dankzij de release van LiteBringer. Dit is de reden waarom sommige handelaren verwachten dat het volgend jaar zijn recordgroei zal overtreffen.

Wat is de volgende stap voor Bitcoin? Zal Bitcoin opnieuw crashen?

Er is goed nieuws voor iedereen die gealarmeerd was door de machtige crash van Bitcoin in maart. Aangezien dit het gevolg was van onzekerheid veroorzaakt door de coronaviruspandemie, denken de meeste experts dat het onwaarschijnlijk is dat de ondergang in 2021 zich zal herhalen. Onthoud echter dat Bitcoin erg vluchtig is en dat het onmogelijk is om de toekomst met zekerheid te voorspellen..

Wat is de beste cryptocurrency?

Bitcoin staat consequent bovenaan de lijst met de beste en meest succesvolle cryptocurrencies. Het heeft de grootste marktkapitalisatie en de meeste investeerders ter wereld. Het antwoord op deze vraag hangt echter af van hoe u ‘beste’ definieert. Sommige handelaren zijn van mening dat Bitcoin onhoudbaar is en dat alternatieven zoals Bitcoin Cash een betere langetermijninvestering zullen zijn.

Hoe werkt de handel in cryptocurrency?

Cryptocurrency-handel is het kopen en verkopen van de door u gekozen cryptocurrency met de bedoeling om te profiteren van de prijsschommelingen. Om cryptocurrency te verhandelen, moet u op een beurs kopen en verkopen, met behulp van crypto die is opgeslagen in uw eigen persoonlijke digitale portemonnee.

Nu weet u wat de beste cryptocurrencies zijn om in 2021 te investeren. Als je je geïnspireerd voelt om te beginnen met het handelen in cryptocurrency, dan ben je misschien blij dat te weten etoro biedt de mogelijkheid om Crypto-activa te kopen op maximaal 90+ cryptocurrencies. Crypto-handelaren kunnen een gediversifieerde portefeuille opbouwen met de meest populaire munten.

Welke cryptocurrency zou u in 2021 investeren??

We hopen dat ons artikel Welke top 10 cryptocurrencies om in 2021 te investeren was nuttig aan jou en bespaarde je wat tijd in je onderzoek.

Disclaimer: cryptocurrencies zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt risico en in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me