Welke top 10 cryptocurrencies zullen dit jaar exploderen?

Top cryptocurrencies om in dit jaar te investeren

Bent u van plan dit jaar cryptocurrencies te kopen of erin te investeren? Met meer dan 7.000 cryptocurrencies is het niet eenvoudig om de beste cryptocurrencies te kiezen om in te investeren voor 2021. Vrees niet, wij van Trading Education hebben een lijst opgesteld met de beste cryptocurrencies om dit jaar te exploderen.

Als u dit jaar plannen heeft om in de cryptomarkt te investeren, hebben we goed nieuws voor u! Volgens veel cryptoliefhebbers wordt 2021 het beste jaar om in cryptocurrencies te investeren, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom.

Snel en gemakkelijk in de cryptomarkt duiken, met 0% commissie? Bekijk de eToro Exchange!

Als het erom gaat te beslissen in welke cryptovaluta u wilt investeren, kan de keuze enigszins overweldigend zijn, aangezien er duizenden cryptomunten beschikbaar zijn op de markt..

Het is moeilijk en tijdrovend om uw onderzoek te doen en de waardige van de ‘onvruchtbare’ te scheiden.

Daarom zijn we er om u te helpen. Het volgende is een lijst met de top 10 cryptocurrencies die naar verwachting in 2021 zullen exploderen en een nog grotere impact zullen hebben In de jaren die komen.

Dus zonder verder oponthoud …

Top 10 cryptocurrencies om dit jaar te exploderen:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Litecoin (LTC)
 3. Ethereum (ETH)
 4. Basic Attention Token (BAT)
 5. Binance Coin (BNB)
 6. Rimpel (XRP)
 7. Chainlink (LINK)
 8. Stellair (XLM)
 9. Polkadot (DOT)
 10. Dogecoin (DOGE)

Uiteindelijk is er geen enkele cryptocurrency die we kunnen aanwijzen als de beste van het beste. Het is gewoon niet zo eenvoudig.

Veel cryptocurrencies bieden behoorlijk aantrekkelijke investeringsmogelijkheden, afhankelijk van wat u zoekt en wat uw investeringsdoelen zijn.

En een ander ding om te overwegen is het ervaringsniveau dat u heeft.

Sommige cryptocurrencies kunnen bijvoorbeeld een goede investering zijn voor beginners (die een basiskennis hebben van wat crypto is en het concept van hoe je geld kunt verdienen met handelen), terwijl andere geschikt zijn voor meer gevorderde cryptohandelaren (ze kennen de technische kant van crypto en weet precies wanneer je moet in- en uitstappen!).

U moet er ook rekening mee houden dat het kopen van de beste cryptocurrencies niet voldoende is om een ​​succesvolle cryptohandelaar te zijn.

Veel handelaren zijn getuige geweest van het einde van hun crypto-reis omdat ze niet genoeg aandacht besteedden aan beveiliging. Als u echt serieus bent over het investeren in cryptocurrencies, moet u moeite doen om uw investering te beschermen door uw beveiliging te versterken.

Veel van de fouten die beleggers in cryptocurrency maken, hebben te maken met beveiliging. Bijvoorbeeld vergeten om 2FA (tweefactorauthenticatie) in te schakelen, uw munten in een uitwisseling achter te laten of geen hardware-portemonnee te hebben.

Maar laten we teruggaan naar ons onderwerp van discussie!

Dus in dit artikel gaan we je alles geven wat je moet weten over de beste cryptocurrencies die dit jaar exploderen.

Aan het einde van het artikel zou u een goed begrip moeten hebben van de beste cryptocurrencies, hoe u erin kunt investeren en waarom u zou moeten overwegen en waarom u zou moeten overwegen om ze te kopen.

Hier is onze lijst met de beste cryptocurrencies die vandaag exploderen:

1. Bitcoin (BTC) – Is de niet te stoppen gigant op weg naar $ 146.000?!

Als we het hebben over de top 10 cryptocurrencies om nu in te investeren alle discussies zouden met Bitcoin moeten beginnen.

Waarom is dat?

Nou, het is omdat Bitcoin de meest gebruikte cryptocurrency tot nu toe is, vaak aangeduid als ‘de koning van cryptocurrencies’.

Het belangrijkste doel van Bitcoin is om wereldwijd, peer-to-peer, digitaal contant geld te worden, dat losstaat van elke vorm van regulering en dus volledig gedecentraliseerd. Misschien lijkt het nu een vrij eenvoudig doel, maar het staat niettemin solide.

Anders dan dat, is de reden waarom u Bitcoin op uw investeringsradar moet houden, dat het zo is de hoogste liquiditeit in de crypto-ruimte, waardoor het ook de beste cryptocurrency is om te kopen als je een beginner bent.

Uiteindelijk zul je absoluut geen problemen ondervinden Bitcoin kopen of verkopen.

Er staat altijd iemand aan de andere kant klaar om uw bestelling te matchen. Niet alleen dat, maar Bitcoin staat ook bekend als een van de meest stabiele cryptocurrencies, ondanks zijn volatiliteit.

De invloed, vraag en massale acceptatie van Bitcoin zullen de komende jaren naar verwachting toenemen.

In februari 2021, Bitcoin brak voor het eerst door $ 50.000 terwijl de cryptocurrency zijn rally voortzette.

Bitcoin steeg speciaal daarna Tesla onthulde dat het voor $ 1,5 miljard aan Bitcoin had gekocht en dat het van plan is om in de toekomst bitcoin als betaling te accepteren.

Zei Elon Musk: “Ik denk dat Bitcoin op dit moment een goede zaak is. En dus ben ik een voorstander van Bitcoin. Zoals ik al zei, ik was te laat op het feest, maar ik ben een voorstander van Bitcoin. En ik denk dat bitcoin echt op het punt staat brede acceptatie te krijgen door conventionele financiële mensen, “

Naarmate de vraag toeneemt, wordt verwacht dat de prijs van Bitcoin aanzienlijk zal stijgen aangezien er maar 21 miljoen munten zullen zijn.

In januari 2021 vertelde Bitpay’s CCO Sonny Singh aan Bloomberg dat hij verwacht dat BTC in de komende maanden $ 45.000 zal bereiken en dat deze prijsvoorspelling volledig uit het water werd geblazen toen Bitcoin $ 58.000 per munt bereikte..

Interessant genoeg zei Singh ook dat als Bitcoin deze drempel overschreed, dat ook zo zou zijn op weg om een ​​markt van triljoenen dollars te worden en we zouden waarschijnlijk zien dat regeringen binnenkort betrokken zouden worden.

Ryan Browne, schrijft voor CNBC meldde ook dat JPMorgan, de bank die ooit Bitcoin een scam noemde, nu verwacht BTC om $ 146.000 te bereiken.

Heb je overwogen om te kopen Bitcoin (BTC)?

2. Litecoin (LTC) Wordt 2021 het jaar waarin het explodeert naar $ 600 per munt?

Een van de belangrijkste redenen om dit jaar te overwegen om in Litecoin te beleggen, is de hoge liquiditeit en grote marktkapitalisatie.

Als u risico’s wilt vermijden, blijf dan weg van munten met een kleinere marktkapitalisatie en communities en ga met cryptocurrencies zoals Litecoin.

Waarom denken we dat Litecoin dit jaar en de niet al te verre toekomst zal exploderen??

Welnu, er is een beperkte voorraad van 84 miljoen munten (in vergelijking met de 21 miljoen van Bitcoin) en een blokbeloning van 25 LTC. Dit is een hoge blokbeloning in vergelijking met andere crypto’s.

Ook is de gemiddelde tijd om een ​​blok op de LTC-blockchain te minen ongeveer twee minuten, wat ook sneller is dan de meeste andere crypto’s.

Dit, samen met het feit dat Litecoin een van de grote vier is Coinbase, veel experts denken dat wat er ook gebeurt in de toekomst, Litecoin zeker een van de altcoins zal blijven die sterk blijft staan.

In 2021 wordt Litecoin nog overwogen een van de beste cryptocurrencies, ondanks de sterke concurrentie.

De prijsvoorspellingen van Litecoin voor 2021 kunnen behoorlijk sterk variëren, afhankelijk van waar u kijkt.

Terwijl Muntenwitch stelt Litecoin “kan $ 600 bereiken” (wat enorm is!), Het Economy Forecast Agency voorspelt dat het zou tegen het einde van 2021 het hoogste bedrag van $ 182 per munt kunnen bereiken.

Met alle commotie die momenteel gaande is, kan het echter mogelijk zijn dat deze voorspelling aan de lage kant is.

Heb je overwogen om te kopen Litecoin (LTC)?

3. Ethereum (ETH) Ondergewaardeerd en klaar schiet meer dan $ 2.000 per munt?

Met Ethereum kun je niet fout gaan. Er is gewoon veel te veel aan de hand met deze cryptocurrency om te mislukken!

Ethereum zal altijd een van de beste cryptocurrencies zijn om te investeren, ongeacht het jaar.

Zoals u waarschijnlijk weet, was Ethereum het eerste grote project dat werd geïntroduceerd slimme contracten, waardoor ontwikkelaars desktop- en mobiele gedecentraliseerde applicaties (dApps) kunnen lanceren op basis van blockchain-technologie en het is een van de top tien cryptocurrencies gebleven in 2021.

Niet alleen dat, maar Ethereum is de op een na meest liquide cryptocurrency, rangschikking direct onder Bitcoin. Dit betekent dat u geen problemen zult hebben met het kopen of verkopen van Ethereum. Het is absoluut perfect voor investeerders.

De meeste mensen die met crypto beginnen, beginnen met het kopen van Bitcoin en stappen vervolgens in Ethereum, en gaan vervolgens op zoek naar andere cryptocurrencies.

Nog een reden om te geloven dat Ethereum de komende jaren een sterke investering zal blijven, is dat het een loyaal team en een loyale gemeenschap heeft. Dit geeft Ethereum een ​​betere kans om stabiel te blijven en op de lange termijn alleen maar in waarde te stijgen.

Bovendien kunnen er veel meer Ether (Ethereum-tokens) bestaan ​​in vergelijking met Bitcoin of zelfs Litecoin.

Ether voedt het ecosysteem van dApp, wat betekent dat miljoenen ontwikkelaars en bedrijven het nodig hebben om hun slimme contracten te ondersteunen en applicaties te lanceren.

Het zou kunnen leiden tot de oprichting van een gedecentraliseerd web of web 3.0, waar de macht wordt teruggegeven aan gebruikers en makers van inhoud.

Maar misschien is de grootste reden waarom Ethereum waarschijnlijk in 2021 zal exploderen, de overschakelen naar een bewijs van inzet, ook wel bekend als Ethereum 2.0.

Dit proces is gestart in december 2020 en zal in 2021 doorgaan, in fasen waarbij de exacte data nog niet zijn opgegeven.

Als Ethereum in staat is om de verhuizing naar het bewijs van inzet te voltooien, zal dit enorm nieuws zijn en ongetwijfeld de prijs beïnvloeden.

Digitalcoin voorspelt dat Ethereum voor 2021 $ 2.087,59 zal bereiken. Omdat het in februari al $ 1.8k niveaus bereikte, is het een reële kans dat het voorbij de $ 2.000 zal schieten!

Dit alles heeft ons doen geloven dat Ethereum hoogstwaarschijnlijk de volgende cryptocurrency is die in 2021 explodeert.

Heb je overwogen om te kopen Ethereum?

4. Basis aandachtstoken (KNUPPEL) Een stijging van 192,83% in vijf jaar zou van BAT een koopje kunnen maken!

BAT werd voor het eerst gelanceerd in 2017 en was een van de populairste cryptocurrencies in 2018, 2019 en 2020, en mensen zullen er zeker nog steeds over praten in 2021 en daarna.

Basic Attention Token (BAT) is een utility-token en wordt gebruikt door de Dappere browser. Het BAT-token wordt gebruikt om makers van inhoud een fooi te geven, evenals vrijwel iedereen die u nuttig vindt op internet.

U kunt kiezen hoe u ze een fooi geeft voor alle inzichtelijke informatie of inhoud die u ontvangt. Dit heeft veel potentieel omdat de webbrowser-industrie behoorlijk enorm is.

Niet alleen dat, maar gebruikers die advertenties bekijken, kunnen ook worden beloond in BAT. Dit is een gebied dat nog moet worden verkend en kan mogelijk leiden tot veel nieuwe kansen voor zowel de eindkijker als de Brave Browser.

Net als Ethereum is BAT een manier om het web te decentraliseren door ervoor te zorgen dat geld op de juiste plek terechtkomt.

Het team achter dit concept is Brendan Eich, mede-oprichter van Mozilla Firefox en hielp bij het maken van JavaScript. Met dergelijke inloggegevens kunt u er zeker van zijn dat de toekomst van BAT rooskleurig is.

Met zoveel andere munten die instorten, blijft BAT verrassend consistent, wat een goed teken is van een gezonde accumulatie.

5. Binance Coin (BNB)

Binance Coin is een van de beste cryptocurrencies die u kunt kopen als u uw portefeuille wilt diversifiëren en de waarde wilt zien achter de Binance Exchange, ‘s werelds grootste cryptocurrency-exchange..

De Binance Exchange is een solide bedrijf en wordt geleid door Changpeng Zhao (bij velen bekend als simpelweg ‘CZ’) die zeer invloedrijk is in de cryptogemeenschap.

Om je een idee te geven hoe groot Binance is, vanaf februari 2021, in termen van 24-uurs handelsvolume is de Binance Exchange meer dan $ 28 miljard waard, twee keer zoveel als de op een na grootste beurs, HBTC, volgens Statista.

Binance Coin is een ‘nutsmunt’, wat betekent dat de waarde ervan afhangt van hoe nuttig het is, samen met de vraag naar het nut ervan.

En het nut van Binance Coin is dat het biedt handelaren een korting als ze de munt gebruiken om vergoedingen te betalen op hun uitwisseling.

Dus, zoals u kunt zien, is het niet bijzonder indrukwekkend in termen van technische bekwaamheid, maar het heeft wel een duidelijke use-case die iedereen kan begrijpen.

In eerste instantie mocht de korting die Binance Coin biedt niet lang duren. Vanaf 2017 was het oorspronkelijk 50% korting op vergoedingen, daarna was het in 2018 25% en in 2019 zou het opnieuw worden gehalveerd tot 12,5%.

Maar het was aangekondigd in 2019 dat Binance Coin voor onbepaalde tijd met 25% korting zou blijven. De enige zorg is of er in een later stadium een ​​toekomst voor Binance-munten is, of zal het altijd in wezen een ‘kortingstoken’ blijven?

Het succes van Binance is voor veel investeerders het bewijs dat ze over de vaardigheden en middelen beschikken om van deze munt een succes te maken. En naarmate meer mensen zich haasten om Bitcoin te betreden terwijl het omhoog schiet, zal het Binance Coin er alleen maar mee omhoog slepen.

Binance Coin is momenteel ook een van de meest liquide cryptocurrencies, die de afgelopen jaren in de top 10 van CoinMarketCap stond, waar het waarschijnlijk zal blijven.

De Binance-uitwisseling is ‘s werelds snelstgroeiende cryptocurrency-uitwisseling. Alle transacties op de beurs worden gedaan met Binance Coin, waardoor BNB dit jaar een van de meest gebruikte cryptocurrencies is in termen van handelsvolume.

Om u een idee te geven van hoeveel Binance Coin wint van de hausse in 2021, in een week in februari groeide het in waarde met wel 102%, volgens CoinMarketCap.

Dit zou Binance Coin op dit moment een van de beste cryptocurrency-investeringen op korte termijn kunnen maken.

Digitalcoin voorspelt dat Binance Coin zal in 2021 $ 319,75 waard zijn maar gezien de onverwachte stijging aan het begin van het jaar, kan dit een te conservatieve voorspelling blijken te zijn.

Zou je erin investeren Binance-munt?

6. Rimpel (XRP) – Mogelijk de beste koopmogelijkheid voor 2021?

2021 begon niet goed voor Ripple. Na jaren de derde in de rij van de crypto-troon te zijn geweest, direct na Bitcoin en Ethereum in termen van marktkapitalisatie, besloot de SEC hen de rug toe te keren (meer hierover hieronder).

Het concept en de doelen van Ripple verschillen een beetje van de rest van de cryptocurrencies op deze lijst.

Ripple is een door durfkapitaal gesteunde start-up die banken financiële afwikkelingsdiensten aanbiedt, waardoor ze direct en direct over internationale grenzen heen transacties kunnen uitvoeren.

Hierdoor wordt Ripple vaak gezien als meer gericht op grote instellingen dan op individuele gebruikers.

Sinds de begintijd van Ripple is dat zo samen met grote banken over de hele wereld, zoals bank van Amerika en meer financiële instellingen onderzoeken hoe ze het beste gebruik kunnen maken van het Ripple-protocol.

Maar zoals we in het begin al zeiden, gaat het op dit moment niet zo goed bij Ripple. Hun oude vriend, de Amerikaanse SEC (Securities and Exchange Commission), besloot dat ze geen vrienden meer wilden zijn.

De SEC beweert dat Ripple de effectenwetgeving heeft geschonden door XRP-tokens gedurende meerdere jaren aan particuliere beleggers te verkopen en is nu hen aanklagen, in de veronderstelling dat Ripple echt moet worden herkend als een beveiliging, niet als een cryptocurrency.

Lange tijd was iedereen in de cryptogemeenschap aan het gissen wanneer een dergelijke gebeurtenis zou plaatsvinden en welke crypto het eerst zou worden geraakt.

niet verrassend de rechtszaak deed de waarde van Ripple in zeer korte tijd onder druk staan, dalen tot dieptepunten die we in jaren niet hebben gezien.

Hoewel dit klinkt als vreselijk nieuws, is het dat niet.

Allereerst, Ripple heeft een goede kans om de SEC te verslaan in hun rechtszaak. Het lijkt erop dat de SEC drastisch verkeerd heeft begrepen wat Ripple is en hoe het werkt, en de meeste nieuwsbedrijven op het gebied van cryptocurrency staan ​​achter hen door hierop te wijzen.

En ten tweede, zelfs als de SEC wat lawaai maakt met Ripple, zal het ze uiteindelijk niet stoppen. Ze gaan verder en herstellen.

Wat cryptohandelaren eigenlijk zouden moeten denken, is: ‘Wauw! De SEC heeft ons zojuist een enorme koopmogelijkheid geschonken! ‘

En ten derde kunnen we de waarschijnlijkheid niet negeren dat de recente sprong van Bitcoin naar de maan waarschijnlijk ook de waarde van Ripple zal verhogen (tot nu toe heeft het waarschijnlijk de schade die de SEC heeft veroorzaakt, getemperd).

CoinPedia geeft Ripple een Prijsvoorspelling 2021 van $ 0,65 tegen het einde van het jaar, een stijging van ongeveer $ 0,20 sinds februari.

Zou je erin investeren Rimpel (XRP)?

7. Chainlink (LINK) – $ 54,795 per munt in één jaar?

Chainlink is een van de nieuwste munten die de afgelopen jaren in de top 10 is doorgebroken en heeft zeker zijn plek verdiend.

Tweelingen legt Chainlink uit als een:

“[D] gecentraliseerd netwerk van knooppunten die gegevens en informatie leveren van off-blockchain-bronnen naar on-blockchain slimme contracten via orakels. Dit proces, samen met extra veilige hardware, elimineert de betrouwbaarheidsproblemen die kunnen optreden bij gebruik van slechts één gecentraliseerde bron “.

Voor degenen die het niet weten, orakels zijn geen telepathische wezens, maar zijn in plaats daarvan wat wordt aangeduid als ‘middleware’, die neemt informatie zoals het nieuws van de buitenwereld over en brengt deze in de software. In het geval van Chainlink, de blockchain.

Wat dit allemaal betekent, is dat De slimme contracten van Chainlink kunnen reageren op nieuws in de echte wereld. Dit is super innovatief en niet iets dat lang is besproken voordat Chainlink op het toneel verscheen.

Een ander interessant aspect van Chainlink is dat het loopt voorop in DeFi (meer over DeFi hieronder!) Volgens CoinMarketCap met de grootste marktkapitalisatie. Dit zou kunnen betekenen dat naarmate DeFi blijft groeien, Chainlink een voorsprong zal hebben op andere cryptocurrencies.

Er zijn echter nog steeds problemen met Chainlink. Een van de belangrijkste potentiële problemen, zoals benadrukt door James Sangalli op Medium, is dat wWe kunnen niet zeker zijn van de geldigheid van de informatie-orakels die de blockchain voeden.

Als verkeerde informatie door een orakel gaat, kan het een slim contract activeren dat niet had mogen worden geactiveerd.

Desondanks zien Chainlink’s prijsvoorspellingen voor 2021 er goed uit Portemonnee-investeerder waardoor het een prognose voor één jaar van $ 54,795 per munt geeft. Meer dan twee keer de huidige prijs.

8. Stellair (XLM) – $ 0,586 per munt tegen het einde van 2021?

Hoewel Stellar niet zo veel aandacht krijgt als vroeger, staat het sterk op de 11e plaats wat betreft marktkapitalisatie, en 2021 zou een beetje opwinding in deze medaille kunnen brengen..

Stellar is in veel opzichten redelijk stabiel in vergelijking met veel andere cryptocurrencies en maakt niet al te veel lawaai.

Zoals beschreven door Investopedia, Stellar is “een gedecentraliseerd protocol op open-sourcecode naar zet digitale valuta over naar fiatgeld in eigen land en over de grenzen heen​.

Dus wat Stellar eigenlijk doet, is mensen helpen geld tussen elkaar over te maken door gebruik te maken van een digitale valuta (XLM) overal ter wereld..

Klinkt bekend? Dat zou moeten omdat het exact hetzelfde idee is achter Ripple. Maar er is een belangrijk verschil; de aanpak. Stellar richt zich meer op de niet-bankiers, terwijl Ripple meer werkt om financiële instellingen met elkaar te verbinden.

Tegenwoordig heeft Stellar een groot aantal partners, waaronder Deloitte, Stripe en IBM.

Als u zich zorgen maakt over de situatie met Ripple, is Stellar verreweg de beste haag. Waarom?

Dit is misschien het perfecte moment om te stralen voor Stellar terwijl iedereen op zoek is naar een alternatief voor Ripple.

Er leek een kans te zijn dat Stellar terrein herstelde dat werd teruggewonnen in de cryptohype van eind 2017, maar tot dusverre heeft het die buitengewone prijzen nog niet bereikt..

Prijsvoorspellingen voor 2021 voor Stellar kunnen dramatisch variëren, aangezien de factoren die van invloed zijn op Stellar het moeilijk maken om te zeggen waar de crypto precies naartoe zal gaan.

Terwijl Het Economy Forecast Agency voorspelt niet veel verandering tegen het einde van het jaar, Portemonnee-investeerder gelooft dat het $ 0,586 per munt zou kunnen bereiken.

En dan komen er nog meer optimistische voorspellingen uit Inkomsten genereren wie gelooft dat Stellar zijn hoogste punt ooit van $ 0,62 zou kunnen overstijgen, ook eraan toevoegend dat “XLM voor $ 1 per munt niet onmogelijk is in december 2021”.

Zoals het idee om in te investeren Stellair (XLM)?

9. Polkadot (DOT) – Op weg naar $ 50 per munt dit jaar?

Polkadot is de jongste munt op onze lijst die in 2019, nog geen twee jaar geleden, toetrad tot de cryptowereld.

Sindsdien is het behoorlijk agressief gestegen tot een van de top 10 cryptocurrencies en dat is het ook hoogstwaarschijnlijk de volgende grote cryptocurrency.

Maar als je eenmaal begrijpt waar Polkadot over gaat, zul je volledig begrijpen waarom het zo populair is geworden.

Polkadot is van plan een enorm probleem in cryptocurrency op te lossen – we hebben nu duizenden crypto’s en er is geen manier voor hen om met elkaar te communiceren. Informatie over de ene blockchain kan niet eenvoudig met een andere worden gedeeld.

De oplossing hiervoor is interoperabiliteit. Polkadot is van plan de brug te zijn tussen alle cryptocurrencies.

Om waarde in het Polkadot-project te zien, moet je dat kunnen zien cryptocurrency gaat niet alleen over het vervangen van fiatgeld door één digitale valuta, er kan zoveel meer worden gedaan.

Uiteindelijk zal er niet simpelweg één cryptocurrency zijn om ze allemaal te besturen, maar vele werken in combinatie met elkaar voor verschillende doeleinden.

Door interoperabiliteit te introduceren in de cryptocurrency-gemeenschap, kunnen we werken aan het creëren van een gedecentraliseerd web (web 3.0, waarover we in dit artikel veel hebben gesproken).

Super interessant om te weten; Polkadot is gemaakt door Dr. Gavin Wood, een van de medeoprichters van Ethereum die wordt gecrediteerd als de uitvinder van de programmeertaal Solidity, die niet alleen wordt gebruikt door Ethereum, maar ook door alle andere cryptocurrencies die de Ethereum-blockchain gebruiken.

Met zo’n briljante geest achter dit project, is het moeilijk om de potentiële waarde van Polkadot niet te zien.

Crispus Nyaga, schrijven voor InvestingCube geeft Polkadot een prijsvoorspelling in 2021 van $ 50 per munt, wat zeker mogelijk lijkt gezien de huidige prijs.

10. Dogecoin (DOGE) – Zal een nieuwe golf van Redditors het terugbrengen naar $ 0,05?

In 2020 had niemand verwacht dat Dogecoin op een lijst met top 10 cryptocurrencies zou exploderen! En er was geen echte reden voor totdat Redditors het in handen kregen.

Dogecoin is oorspronkelijk gemaakt als een grap, een letterlijk functionerende meme als je wilt.

Misschien meer dan wat dan ook, zou je dat kunnen zeggen Dogecoin is een satire op de hausse van altcoins in de afgelopen jaren.

Immers, met zoveel mensen die cryptocurrencies creëren om soms zeer simplistische redenen en met velen die dezelfde problemen proberen op te lossen, waarom zou u tenslotte geen crypto maken op basis van de Shiba Inu-hond uit de ‘Doge’ memes om de hele situatie uit te lachen?

Het was nooit bedoeld om lang mee te gaan. Als je de tijd neemt om er wat gedetailleerder naar te kijken, is alles een grap, van de blokbeloning tot het circulerende aanbod.

Maar het deed. Dogecoin werd een leuke manier om mensen op internet een fooi te geven op forums als ze je verhelderende of nuttige informatie gaven of als ze iets zeiden dat je aan het lachen maakte. Ondanks dit, niemand had verwacht geld te verdienen met Dogecoin.

Dit veranderde allemaal in januari 2021 toen een Reddit-groep belde SatoshiStreetBets was van plan om Dogecoin te pompen zo veel mogelijk.

Ze wilden een herhaling maken van wat er met GameStop-aandelen was gebeurd, alleen deze keer was er geen sprake van short selling vanuit Wall Street.

De schijnbare steun van Elon Musk op Twitter motiveerde de groep alleen maar om door te gaan en meer mensen binnen te halen. Op een gegeven moment steeg Dogecoin maar liefst 800% in waarde!

Nu de opwinding grotendeels is afgenomen, moeten we de mogelijkheid erkennen dat dit opnieuw gebeurt. Dit zal natuurlijk moeilijk te voorzien zijn.

Prijsvoorspellingen voor Dogecoin zijn voorlopig redelijk stabiel. Muntenwitch schat dat tegen 2025 zou het een maximum van $ 0,05 per muntstuk kunnen bereiken, “Als het geen turbulentie tegenkomt”.

Laatste woorden: welke cryptocurrency zal in 2021 exploderen?

We hopen dat u inmiddels een goed idee heeft van enkele van de top 10 cryptocurrencies die dit jaar zullen exploderen en zou u uiteindelijk winst kunnen opleveren als u overweegt erin te investeren.

Houd daar rekening mee Investeren is altijd een risicovol proces en het is niet iets om gehaast te zijn. U mag alleen investeringsbeslissingen nemen nadat u een aanzienlijke hoeveelheid tijd heeft besteed aan het onderzoeken van de investeringsmogelijkheid.

In welke munten u ook kijkt om in te investeren, u moet ze van binnen en van buiten kennen. Laat u niet motiveren door opwinding, maar door uw inzicht.

In welke cryptocurrency moet ik investeren voor 2021?

Alle bovengenoemde cryptocurrencies worden door veel experts en investeerders als veilige investeringen beschouwd.

Ze maken indruk met solide teams achter zich, sterke gemeenschappen, ambitie en bewezen geschiedenis. Sommige van de genoemde zijn ook geweldig voor beginners.

Of u nu op het punt staat de wereld van cryptocurrencies te betreden of uw bestaande portefeuille wilt diversifiëren met enkele van de beste cryptocurrencies in 2021, veel experts op het gebied van cryptocurrencies denken dat investeren in een van deze cryptocurrencies de potentie heeft om een ​​groot succesverhaal te worden..

Het ziet er al zo uit Bitcoin is geëxplodeerd, maar de vraag is of het dit jaar zal blijven exploderen? Veel experts zijn van mening dat de kans hierop groot is.

Misschien zijn de volgende twee munten die dit jaar het meest waarschijnlijk zullen ontploffen Ripple en Ethereum.

Ripple zal waarschijnlijk terugkomen van eventuele problemen met de SEC en er gebeurt op dit moment zoveel met Ethereum dat het misschien enorm ondergewaardeerd wordt.

Elders kan Litecoin, dat grotendeels is vergeten, exploderen als niemand kijkt en Stellar een kans maakt om een ​​deel van de schijnwerpers van Ripple te stelen.

Drie andere grote spelers zijn onder meer Binance Coin, dat in februari 2021 in een week met 102% in waarde steeg, en nieuwkomers Polkadot en Chainlink, die beide aanbieden om een ​​deel van de groeipijnen van cryptocurrency op te lossen..

En tot slot blijven BAT en Dogecoin ons de waarde laten zien van een cryptocurrency die uitsluitend voor internet werkt.

De toekomst van cryptocurrency zou in de voorhoede van je moeten staan

Denk niet alleen aan 2021, maar denk verder, zelfs als u alleen op korte termijn in cryptocurrency wilt handelen, moet u aan de toekomst denken, vijf, tien jaar.

Ripple’s plezier en games met de SEC zullen waarschijnlijk ander nieuws betekenen voor andere cryptocurrencies – niet alleen als het wint of verliest, maar de SEC heeft nu misschien de smaak om meer crypto’s voor de rechter te slepen.

En dan is er de introductie van Bitcoin- en Ethereum-futures door CME laat zien dat we nu in een stadium zijn waar de markt voor cryptocurrency is een stuk volwassener dan een paar jaar geleden. Hierdoor zullen we ongetwijfeld meer cryptocurrency-handel zien.

Beide bovenstaande zijn dingen waar cryptocurrency-handelaren op moeten letten.

En er zijn nog veel andere dingen waarmee u rekening moet houden voor 2021 als u nadenkt over welke cryptocurrencies u wilt verhandelen.

Hoewel we verschillende cryptocurrencies hebben genoemd die misschien goed zijn om te verhandelen, zijn er misschien andere waarmee u moet stoppen.

Cryptohandelaren moeten eraan denken om af en toe wat crypto’s uit hun portefeuille te verwijderen wanneer het erop lijkt dat ze de waarde die ze ooit hadden niet zullen terugkrijgen en uitkijken naar nieuwe cryptocurrency-releases in 2021.

Reddit wordt het centrum van cryptocurrency-discussies

Weet je nog dat we de gekke reis van Dogecoin met Reddit noemden? Welnu, het ziet ernaar uit dat dergelijke gebeurtenissen in 2021 vaker voorkomen.

Wat we beginnen te zien met de aandelen van Dogecoin en GameStop, is dat Reddit wordt een centraal knooppunt waar amateurhandelaren zich kunnen verenigen en als één kracht kunnen optreden.

Dit is een enorme ontwikkeling, want hoewel deze handelaren niet dezelfde macht hebben als grote instellingen, zijn ze een kracht waarmee rekening moet worden gehouden en kunnen ze een groot verschil maken als ze als één optreden..

Crypto-handelaren zouden moeten uitkijken voor de mogelijkheid dat Redditors opnieuw proberen zo’n vloot uit te trekken.

Bij het zoeken naar de beste cryptocurrency om in 2021 in te investeren, zal Reddit waarschijnlijk een goede plek blijven om te beginnen.

Wat is DeFi?

‘DeFi’ staat voor ‘Decentralized Finance’. Alyssa Hertig, schrijven voor Coindesk, legt DeFi uit als:

“[Een] overkoepelende term voor een verscheidenheid aan financiële toepassingen in cryptocurrency of blockchain gericht op het verstoren van financiële tussenpersonen”.

Het stelt handelaren in staat om rechtstreeks verbinding te maken zonder het gebruik van een tussenpersoon, een derde partij die profiteert van de deal.

Dus waarom is DeFi zo belangrijk??

Nou, zoals Jeff Kauflin schrijft Forbes legt uit: “ het is het idee dat crypto-ondernemers traditionele financiële instrumenten kunnen herscheppen in een gedecentraliseerde architectuur, buiten de controle van bedrijven en overheden ”.

Ze bouwen aan een betrouwbare architectuur waarin we weg kunnen komen van grote bedrijven die prijzen opdrijven om winst te maken en kunnen natuurlijk dingen manipuleren voor hun eigen gewin, en dat is waar cryptocurrency vanaf het begin om draait.

Wat we de komende decennia kunnen zien, is het langzame verdwijnen van makelaars en meer macht voor individuele handelaren.

Door dit te doen, zullen er grotere winsten zijn voor individuele handelaren, omdat er minder fess zal zijn en de markt gemakkelijker toegankelijk zal zijn.

Zal de markt voor cryptovaluta in 2021 crashen??

Het kan vastlopen, er is altijd een mogelijkheid dat dit gebeurt. Maar een crash zal waarschijnlijk niet veel doen, behalve een koopmogelijkheid creëren en het zal waarschijnlijk blijven groeien.

We zullen waarschijnlijk hier en daar critici zien die rond cryptocurrency zullen bashen, maar uiteindelijk zal het niet echt iets doen.

Een ding dat we duidelijk moeten maken, is cryptocurrency zit niet in een bubbel. Een bubbel zet niet zo vaak uit en explodeert.

De situatie die we nu zien met de cryptocurrency-markt is niet hetzelfde als de dotcom-bubbel van de vroege jaren 2000 of tulpenmanie.

Dat moet inmiddels duidelijk zijn cryptocurrency is een opkomende markt. Natuurlijk kan het vluchtig zijn, maar veel dingen staan ​​in het begin.

In feite zouden we dit jaar een heel andere markt kunnen zien, een markt die tekenen van volwassenheid en bredere acceptatie vertoont.

Een sleutelfactor die de waarde van Bitcoin en andere cryptocurrencies opdrijft, is dat ze waarde veel beter kunnen opslaan dan fiatgeld.

Dit geldt vooral sinds de coronavirus-pandemie met meerdere centrale banken drukken steeds meer geld om de economie te stimuleren. Dit geldt met name voor de Federal Reserve in de VS..

Het komt nu op het punt waar Bitcoin ziet eruit als een betere waardeopslag dan zelfs goud!

Dus al met al, als een jaar eruit zag alsof het ooit goed zou worden voor cryptocurrency, is het zeker 2021.

Laatste woorden:

We hopen dat je nu een goed idee hebt van enkele van de top 10 cryptocurrencies zullen dit jaar exploderen en zou u uiteindelijk winst kunnen opleveren als u overweegt erin te investeren.

Houd er rekening mee dat beleggen altijd een risicovol proces is en dat het niet iets is om overhaast te worden. U mag alleen investeringsbeslissingen nemen nadat u een aanzienlijke hoeveelheid tijd heeft besteed aan het onderzoeken van de investeringsmogelijkheid.

Welke cryptocurrency te investeren in 2021?

Alle bovengenoemde cryptocurrencies worden door veel experts en investeerders als veilige investeringen beschouwd.

Ze maken indruk met solide teams achter zich, sterke gemeenschappen, ambitie en bewezen geschiedenis. Sommige van de genoemde zijn ook geweldig voor beginners.

Of u nu op het punt staat de wereld van cryptocurrencies te betreden of uw bestaande portefeuille wilt diversifiëren met enkele van de beste cryptocurrencies in 2021, veel experts op het gebied van cryptocurrencies denken dat investeren in een van deze cryptocurrencies het potentieel heeft om een ​​groot succesverhaal te worden..

Waarom u zou moeten kiezen eToro

Nu weet u wat de top 10 beste cryptocurrencies zijn om in dit jaar te investeren. Als u zich geïnspireerd voelt om te beginnen met het handelen in de beste cryptocurrencies, of als dit artikel wat extra inzicht heeft gegeven in uw bestaande handelskennis, dan bent u wellicht verheugd te weten dat eToro de mogelijkheid biedt om te handelen met Crypto-activa en CFD’s tot 90+ cryptocurrencies.

eToro – Koop de beste cryptocurrencies zonder commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

Cryptocurrencies zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt gevaar

Het verhandelen van cryptocurrency met eToro heeft bepaalde voordelen, zoals de mogelijkheid om:

 • Handel met een gerenommeerd, sterk gereguleerd bedrijf, inclusief regelgeving van de VS, de Britse Financial Conduct Authority, de Australian Securities and Investments Commission, de Cyprus Securities and Exchange Commission.
 • Toegang tot een grotere verscheidenheid aan topcryptocurrencies: als wereldwijde pionier op het gebied van cryptocurrency-handel biedt het platform van eToro al veel van ‘s werelds populairste digitale valuta’s.
 • Koop en verkoop of ga long en short cryptocurrency CFD’s, wat betekent dat u mogelijk kunt profiteren van zowel stijgende als dalende markten.
 • Maak deel uit van een grotere cryptocommunity: we hebben ontdekt dat de cryptohandelaren van eToro innovatieve, slimme en vooruitstrevende denkers zijn die net zo enthousiast zijn over de toekomst van blockchain als wij! eToro is niet alleen een platform om te investeren, het is ook de ideale plek om met elkaar in contact te komen, contact te leggen en kennis met elkaar te delen.
 • Ontdek de slimste manier om te investeren in cryptocurrencies: het innovatieve CryptoPortfolio ™ is een uniek financieel instrument: een gediversifieerde en uitgebalanceerde portefeuille van best presterende cryptocurrencies, professioneel beheerd door eToro’s beleggingsexperts voor optimale investeringen.
 • Laat ervaren cryptohandelaren voor u werken: eToro’s exclusieve CopyTrader ™ -technologie stelt klanten in staat de prestaties van tophandelaren te vergelijken en ervoor te kiezen hun handelsactiviteiten automatisch en in realtime te repliceren.

Top 10 crypto’s om dit jaar in te investeren – Infographic

Kernpunten

Als je je iets herinnert van Welke topcryptocurrencies zullen dit jaar exploderen? maak er deze kernpunten van.

 • Bitcoin loopt voorop en het lijkt erop dat het de beste cryptocurrency om in te investeren voor 2021. Bitcoin is misschien eindelijk losgelaten en het is misschien onmogelijk om het naar de waarde van goud te stoppen!
 • Ethereum heeft veel te bieden in 2021. Ethereum 2.0 staat voor de deur en het is zeer waarschijnlijk dat interesse in Bitcoin ook de prijzen zal beïnvloeden.
 • Ripple biedt mogelijk de beste koopmogelijkheid van 2021. De rechtszaak met de SEC heeft een grote deuk gemaakt waardoor het gemakkelijker wordt om te kopen. Zo niet, dan is Stellar misschien wel het beste alternatief.
 • Chainlink en Polkadot zijn misschien wel de beste nieuwkomers voor 2021. Beide crypto’s haalden de top 10 cryptocurrencies van 2020 en vertonen geen tekenen van opgeven.

Verder lezen:

De 5 meest populaire cryptocurrencies in de VS.

Cryptocurrencies in het VK

Topcryptocurrencies om in Australië te investeren

Top 10 belangrijkste cryptocurrencies anders dan Bitcoin

Als je het leuk vond om te lezen welke top 10 cryptocurrencies dit jaar zullen exploderen, geef het alsjeblieft een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me