Welke top 10 cryptocurrencies zullen in 2021 exploderen?

Top 10 cryptocurrencies in 2021

Bent u van plan om in 2021 cryptocurrencies te kopen of erin te investeren? Met meer dan 7.000 cryptocurrencies is het kiezen van de beste cryptocurrencies om in 2021 te investeren niet eenvoudig. Vrees niet, wij van Trading Education hebben een lijst samengesteld met de beste cryptocurrencies om in 2021 te investeren!

Volgens verschillende experts zijn dit de beste cryptocurrencies om naar te kijken in 2021 Bitcoin, Ethereum, Cardano, en Litecoin.

Als u dit jaar plannen heeft om in de cryptomarkt te investeren, hebben we goed nieuws voor u! Volgens veel cryptoliefhebbers wordt 2021 het beste jaar om in cryptocurrencies te investeren.

Als het erom gaat te beslissen in welke crypto u wilt investeren, kan de keuze enigszins overweldigend zijn, aangezien er duizenden cryptocurrencies beschikbaar zijn op de markt..

Het is moeilijk en tijdrovend om uw onderzoek te doen en de waardige van de ‘onvruchtbare’ te scheiden.

Daarom zijn we er om u te helpen. Het volgende is een lijst met de top 10 cryptocurrencies die naar verwachting in 2021 zullen exploderen en een nog grotere impact zullen hebben In de jaren die komen.

Uiteindelijk is er geen enkele cryptocurrency die we kunnen aanwijzen als de beste van het beste. Er zijn er simpelweg te veel om uit te kiezen en de lijst wordt steeds groter.

Veel cryptocurrencies bieden behoorlijk aantrekkelijke investeringsmogelijkheden, afhankelijk van wat u zoekt en wat uw investeringsdoelen zijn.

Een ander ding om te overwegen is het ervaringsniveau dat u heeft.

Sommige cryptocurrencies kunnen bijvoorbeeld een goede investering zijn voor beginners, terwijl andere geschikt zijn voor meer gevorderde cryptohandelaren..

Daar moet je ook rekening mee houden het kopen van de beste cryptocurrencies is niet genoeg om een ​​succesvolle cryptohandelaar te zijn.

Bekijk deze beste cryptocurrencies om in dit jaar te investeren en begin 2021 op de juiste manier.

Top 10 cryptocurrencies om te exploderen in 2021:

1. Bitcoin

2. Litecoin

3. Ethereum

4. Basis aandachtstoken

5. Cardano

6. Bitcoin Cash

7. Binance-munt

8. TRON

9. EOS

10. Rimpeling

Een kort woord over beveiliging!

Veel handelaren zijn getuige geweest van het einde van hun crypto-reis omdat ze niet genoeg aandacht besteedden aan beveiliging.

Als u echt serieus bent over het investeren in cryptocurrencies, u moet moeite doen om uw investering te beschermen door uw veiligheid te versterken.

Veel van de fouten die beleggers in cryptocurrency maken, hebben te maken met beveiliging. Bijvoorbeeld vergeten om 2FA (tweefactorauthenticatie) in te schakelen, uw munten in een uitwisseling achter te laten, geen hardware-portemonnee te hebben of gewoon het slachtoffer te worden van oplichting.

Een kort woord over altcoins: wat zijn altcoins?

Altcoins zijn heel eenvoudig uit te leggen. Ze zijn elke cryptocurrency die geen Bitcoin is. Dus eigenlijk zijn alle cryptocurrencies, behalve Bitcoin, altcoins.

Het woord ‘altcoin’ is gemaakt door de woorden ‘alternatief’ en ‘munt’ te combineren.

Tegenwoordig zijn er nu duizenden en duizenden altcoins. Er zijn zelfs altcoin-handelaren die alleen deze munten verhandelen.

Over het algemeen worden altcoins gezien als riskanter dan het handelen in Bitcoin, maar niet alle altcoins zijn hetzelfde.

Relatief nieuwe altcoins vertegenwoordigen veel meer risico dan degene die zich de afgelopen 10 jaar zijn gaan vestigen.

Dat gezegd hebbende, de altcoins die de moeite waard zijn om te verhandelen, veranderen voortdurend. De cryptocurrency-markt staat nooit stil.

Maar laten we teruggaan naar ons onderwerp van discussie!

Dus in dit artikel gaan we u alles geven wat u moet weten over de beste cryptocurrencies die u kunt kopen voor 2021.

Aan het einde van het artikel zou u een goed begrip moeten hebben van de beste cryptocurrencies in 2021, hoe u erin kunt investeren en waarom dit uw belangrijkste overwegingen zouden moeten zijn wanneer u aan de slag gaat, en enkele van de beste crypto’s om u op weg te helpen op uw reis..

Als je snel en gemakkelijk de cryptomarkt in wilt duiken, doe dan met 0% commissie, check out eToro Exchange!

Welke top 10 cryptocurrencies zullen exploderen in 2021?

Deze lijst zal altijd veranderen naarmate cryptocurrencies komen en gaan. Niet alle crypto’s kunnen de tand des tijds doorstaan, hoewel er in 2021 zeker enkele zijn waarmee u bekend zult zijn.

Hier is een blik op de top 10 cryptocurrencies om in 2021 te bekijken:

1. Bitcoin (BTC) – $ 100.000 tegen eind 2021?

bitcoin-logo

Als we het hebben over de top 10 cryptocurrencies om nu in te investeren, cryptocurrencies in het algemeen of gewoon slimme crypto-investeringen, alle discussies moeten beginnen met Bitcoin.

Waarom is dat?

Nou, het is omdat Bitcoin de meest gebruikte cryptocurrency tot nu toe is, vaak aangeduid als ‘The King of Cryptocurrencies’.

Het belangrijkste doel van Bitcoin is om wereldwijd, peer-to-peer, digitaal contant geld te worden, dat losstaat van elke vorm van regulering en dus volledig gedecentraliseerd. Een idee dat bijna alle andere cryptocurrencies probeerden te repliceren.

Bitcoin was ook de eerste cryptocurrency en er zijn er nog steeds veel die geloven dat dit uiteindelijk de laatste zal zijn.

Anders dan dat, is de reden waarom u Bitcoin op uw investeringsradar moet houden, dat het zo is de hoogste liquiditeit in de crypto-ruimte, waardoor het ook de beste cryptocurrency is om te kopen als je een beginner bent.

Uiteindelijk zul je absoluut geen problemen ondervinden Bitcoin kopen of verkopen. Mensen kopen en verkopen Bitcoin non-stop.

Er staat altijd iemand aan de andere kant klaar om uw bestelling te matchen. Niet alleen dat, maar Bitcoin staat ook bekend als een van de meest stabiele cryptocurrencies, ondanks zijn volatiliteit.

De invloed, vraag en massale acceptatie van Bitcoin zullen de komende jaren naar verwachting toenemen (misschien meer dan die van zijn rivalen).

Naarmate de vraag toeneemt, wordt verwacht dat de prijs van Bitcoin aanzienlijk zal stijgen, aangezien er slechts 21 miljoen munten zullen zijn.

Tesla investeerde $ 1,5 miljard in Bitcoin en zou in de toekomst de cryptocurrency als betaling kunnen accepteren. Toen het nieuws bekend werd, steeg de prijs van Bitcoin onmiddellijk met ongeveer 14% tot meer dan $ 44.000 per munt.

Maar daar bleef het niet bij! In februari 2021 overtrof Bitcoin voor het eerst $ 50.000 toen grote bedrijven in crypto sprongen en erin slaagden om $ 58.000 te bereiken.

Veel experts zijn het erover eens dat de prijs van Bitcoin tegen het einde van 2021 de $ 100.000 zou kunnen overschrijden, uitgaande van recente trends; Bitcoin lijkt op schema te liggen om aan die verwachtingen te voldoen of deze zelfs te overtreffen.

Dit alles doet ons geloven dat Bitcoin de beste cryptocurrency is voor 2021.

Heb je overwogen om te kopen Bitcoin in 2021?

2. Litecoin (LTC) Een terugkeer naar $ 360 en meer in 2021?

Een van de belangrijkste redenen om dit jaar te overwegen om in Litecoin te beleggen, is de hoge liquiditeit en grote marktkapitalisatie.

Als u risico’s wilt vermijden, blijf dan weg van munten met kleinere marktkapitalisaties en gemeenschappen en ga voor cryptocurrencies zoals Litecoin.

Waarom denken we dat Litecoin dit jaar en in de komende jaren zal exploderen??

Welnu, er is een beperkte voorraad van 84 miljoen munten (in vergelijking met de 21 miljoen van Bitcoin) en een blokbeloning van 12,5 LTC, wat een zeer hoge blokbeloning is in vergelijking met andere crypto’s! (met zo’n beloning zullen mijnwerkers zeker blijven hangen.)

Ook, de gemiddelde tijd om een ​​blok op de Litecoin te minen blockchain is ongeveer twee minuten, wat ook sneller is dan de meeste andere crypto’s die er zijn.

Dit, samen met het feit dat Litecoin een van de grote vier is Coinbase, veel experts denken dat wat er ook gebeurt in de toekomst, Litecoin zeker een van de altcoins zal blijven die sterk blijven in 2021.

In 2021 wordt Litecoin nog overwogen een van de beste cryptocurrencies, ondanks de sterke concurrentie. Hoewel het technisch gezien misschien niet de beste is, biedt het nog steeds uitstekende investeringsmogelijkheden.

Prijsvoorspellingen voor Litecoin in 2021 zien er goed uit. Volgens Delma Wilson schrijft voor CoinPedia, “[Litecoin] zou tegen december 2021 de hogere niveaus van $ 360 kunnen bereiken”, niveaus die we sinds 2017 niet meer hebben gezien.

Heeft u overwogen om in te investeren Litecoin in 2021?

3. Ethereum (ETH) Eind 2021 $ 4569 bereikt?

ethereum logo

Met Ethereum kun je niet fout gaan.

Ethereum is een van de beste cryptocurrency om te investeren en was het eerste grote project dat werd geïntroduceerd slimme contracten, waardoor ontwikkelaars desktop- en mobiele gedecentraliseerde applicaties (dApps) kunnen lanceren op basis van blockchain-technologie.

Sindsdien is Ethereum tot 2021 een van de top tien cryptocurrencies gebleven en dat zal waarschijnlijk de komende decennia zo blijven..

Niet alleen dat, maar Ethereum is ook de op een na meest liquide cryptocurrency, rangschikking direct onder Bitcoin. Dit betekent dat u geen problemen zult hebben met het kopen of verkopen van Ethereum.

Net als bij Bitcoin staat er altijd iemand aan de andere kant van uw vak te wachten om Ethereum te kopen of verkopen.

Nog een reden om aan te nemen dat Ethereum de komende jaren een sterke investering zal blijven, is dat het een loyaal team en gemeenschap.

Dit geeft Ethereum een ​​betere kans om stabiel te blijven en alleen maar in waarde te stijgen op de lange termijn, ruim na 2021.

Er kunnen ook veel meer Ether (Ethereum-tokens) bestaan ​​in vergelijking met Bitcoin of Litecoin, wat betekent dat het minder snel problemen zal ondervinden met schaalvergroting en minder snel een ‘gesloten economie’ zal worden waar slechts enkelen toegang hebben tot tokens..

Het Ether-token voedt het dApp-ecosysteem, wat betekent dat miljoenen ontwikkelaars en bedrijven het nodig hebben om hun slimme contracten te ondersteunen en applicaties te lanceren.

En dat is nog voordat je alle andere verschillende tokens bekijkt die Ethereum ondersteunt op zijn blockchain (TRON begon bijvoorbeeld als een ERC-20 Token)!

62% van de respondenten gelooft dat Ethereum, de op een na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie na Bitcoin, in 2021 op zijn minst $ 1900 zal bereiken, waardoor het de munt is om in de gaten te houden in 2021.

Het Economy Forecast Agency geeft Ethereum een ​​prijsvoorspelling voor 2021 tussen $ 3.802 en $ 4.569 in december!

Na Bitcoin is Ethereum hoogstwaarschijnlijk de volgende cryptocurrency die in 2021 explodeert.

Heeft u overwogen om in te investeren Ethereum in 2021?

4. Basic Attention Token (BAT) 30,99% stijging tegen eind 2021?

BAT-logo

BAT is een van de populairste en beste cryptocurrencies in 2018, 2019, 2020 en het ziet ernaar uit dat deze trend tot ver in 2021 zal worden voortgezet.

Basic Attention Token (BAT) is een utility-token dat wordt gebruikt door het Dappere browser.

Het BAT-token wordt gebruikt om makers van inhoud een fooi te geven, evenals vrijwel iedereen die u nuttig vindt op internet. Het is een nichegebied dat rijp is om geplukt te worden.

U kunt kiezen hoe u ze een fooi geeft voor alle inzichtelijke informatie of inhoud die u ontvangt. Dit heeft veel potentieel omdat de webbrowser-industrie behoorlijk enorm is.

Niet alleen dat, maar gebruikers die advertenties bekijken, kunnen ook worden beloond in BAT. Dit is een gebied dat nog moet worden verkend en kan mogelijk leiden tot veel nieuwe kansen voor zowel de eindkijker als de Brave Browser.

Het team achter dit concept is Brendan Eich, mede-oprichter van Mozilla Firefox en hielp bij het maken van JavaScript. Met dergelijke inloggegevens kunt u er zeker van zijn dat de toekomst van BAT er rooskleurig uitziet.

Met zoveel andere munten die instorten, blijft BAT verrassend consistent, wat een goed teken is van een gezonde accumulatie.

De vraag naar de munt zal naar verwachting toenemen, wat waarschijnlijk zou leiden tot een stijging van de prijswaardering voor het token in 2021.

Uiteindelijk hangt het er echter echt van af hoe de gemeenschap rond de Brave-browser groeit en of mensen waarde in hun idee zien.

Digitalcoin voorspelt dat BAT tegen december 2021 maar liefst $ 0,77361743 per munt waard zou kunnen zijn, een stijging van 30,99%!

Heb je overwogen om te kopen KNUPPEL?

ruilvleermuis

5. Cardano (ADA) – Maar liefst $ 10 tegen het einde van het jaar?

cardano-logo

Cardano is een sterke speler geweest sinds het in het spel kwam in 2015 en 2021 ziet ernaar uit dat het weer een sterk jaar zal worden voor deze cryptocurrency..

Het belangrijkste dat opvalt aan Cardano is zijn Ouroboros blockchain, dat zijn eigenlijk twee blockchains die met elkaar samenwerken.

De ene blockchain behandelt algemene, gewone transacties, terwijl de andere slimme contracten afhandelt.

Het idee is dat Cardano door de twee te scheiden, schaalbaarheid en snelheid kan garanderen, aangezien de twee soorten transacties elkaar niet vertragen..

Maar er is ook veel meer aan de hand met Cardano dan op het eerste gezicht lijkt.

Cardano is een cryptocurrency van de derde generatie dat lijkt veel te doen van wat Ethereum al doet, maar gebruikt al een Proof of Stake-algoritme, een zet die Ethereum al heel lang plant.

Bovendien gebruikt Cardano ook tijdvakken (ook wel een ‘epoch’ genoemd), waarbij transactieblokken binnen een bepaald tijdsbestek moeten worden aangemaakt door ‘slotleiders’ waarop wordt gestemd door belanghebbenden.

En hier is een klein interessant feit over Cardano: tot 95% van de mensen die Cardano bezitten, zijn gevestigd in Japan, en Cardano wordt soms het ‘Japanse Ethereum’ genoemd..

In februari 2021 bereikte Cardano bijna een marktkapitalisatie van $ 30,7 miljard en een enkele munt was $ 1,07 (redelijk betaalbaar!).

Sommigen geloven dat Cardano veel meer te bieden heeft. Dare Shonubi, schrijven voor CoinPedia is van mening dat het tegen het einde van 2021 wel $ 10 zou kunnen bereiken, wat het veruit een van de beste munten zou maken om te investeren.

Heeft u overwogen om in te investeren Cardano in 2021?

6. Bitcoin Cash (BCH) Verdubbeling tot $ 1.000 of verdrievoudigd tot $ 1.500?

Bitcoin Cash is een doorn in het oog van Bitcoin sinds de dag dat de Bitcoin-blockchain werd gevorkt in augustus 2017, en in zijn drie korte jaren heeft het veel aandacht gekregen van enkele grote namen.

‘Bitcoin Jesus’ – Roger Ver – wordt vaak beschouwd als het gezicht achter Bitcoin Cash, en was voorheen een zeer onvermurwbaar voorstander van Bitcoin.

Net als veel andere Bitcoin Cash-supporters, is hij van mening dat de oorspronkelijke Bitcoin veel te veel is veranderd ten opzichte van wat het bedoeld was.

Aanhangers van Bitcoin Cash wijzen op hoe Bitcoin zaken als Lightning Network en SegWit2x heeft overgenomen, die volgens hen niet nodig zijn en wijken af ​​van de oorspronkelijke visie van Nakamoto die in zijn whitepaper wordt getoond..

Het Bitcoin Cash-team werkt nu echter aan de implementatie van slimme contracten, waarvan velen denken dat het een enorme samentrekking is. Sommigen voelden hier zo sterk over dat ze opnieuw van boord gingen, deze keer om Bitcoin SV te creëren.

Een ander belangrijk ding dat Bitcoin Cash heeft ten opzichte van Bitcoin is veel goedkopere kosten voor transacties en ook een stuk goedkoper om in te investeren.

Ondanks al het drama heeft Bitcoin Cash nog steeds volop kansen om te investeren en een knap fortuin te verdienen.

In 2020 was het hoogste punt van Bitcoin Cash in februari, waar het bijna $ 9 miljard bereikte marktkapitalisatie, die bijna $ 500 per munt benadert.

En een jaar later, in februari 2021, bereikt de prijs van BCH $ 695 per munt. Deskundigen zijn het erover eens dat de munt tegen het einde van 2021 op $ 1.500 kan worden gewaardeerd.

Financieel analist Crispus Nyaga, schrijft voor Investeringskubus, gaf een meer gefundeerde voorspelling, in de veronderstelling dat BCH dit jaar $ 1.000 zal bereiken.

Heeft u overwogen om in te investeren Bitcoin Cash?

7. Binance Coin (BNB) De bulls zeggen dat we tegen het einde van 2021 $ 505 kunnen bereiken!

binance munt logo

Binance Coin is een van de beste cryptocurrencies die u in 2021 kunt kopen als u uw portefeuille wilt diversifiëren en al grote munten zoals BTC of ETH wilt bezitten..

Het bedrijf achter de munt, Binance, heeft een solide bedrijfsgeschiedenis en een ervaren team achter het hoofdconcept, dat een ‘hulpprogramma-token​.

De waarde van Binance Coin komt voort uit hoe nuttig het is, samen met het niveau van de vraag naar het nut ervan, namelijk het bieden van korting aan handelaren die het gebruiken om andere cryptocurrencies te kopen op de Binance Exchange..

Het succes van de Binance-uitwisseling is voor veel beleggers het bewijs dat ze over de vaardigheden en middelen beschikken om van deze munt een succes te maken.

Binance Coin is momenteel ook een van de meest liquide cryptocurrencies, gerangschikt in de top 10 op CoinMarketCap.

Het volume vertoont ook een consistente groei. Ondanks de volatiliteit is de prijs van Binance Coin in het voorgaande jaar driemaal vermenigvuldigd.

De Binance Exchange is ook een van ‘s werelds snelstgroeiende cryptocurrency-uitwisselingen en is immens populair.

Alle transacties op de beurs worden gedaan met Binance Coin, waardoor BNB wordt gemaakt een van de snelst groeiende cryptocurrencies dit jaar, in termen van handelsvolume.

Binance Coin heeft geweldige vooruitzichten voor 2021 met Het Economy Forecast Agency het geven van een nogal bullish voorspelling van tussen $ 439 en $ 505 voor december een absoluut enorme stijging.

Zou je erin investeren Binance Coin in 2021?

8. TRON (TRX) – 185,89% stijging in vijf jaar?

tron-logo

De reden waarom we TRON graag aan de lijst willen toevoegen, is dat het een paar jaar geleden BitTorrent heeft overgenomen.

Op de lange termijn kan dit grote dingen betekenen voor het bedrijf en hun waarde als ze erin slagen om veiligere en gedecentraliseerde torrenting-methoden te ontwikkelen..

Sommigen verwachten innovaties zoals het distribueren van bestandsdelen over een netwerk en ze opnieuw combineren zodat gebruikers ze kunnen downloaden.

Uiteindelijk wordt TRON beschouwd als een ambitieus initiatief waar de komende jaren veel op stapel staat.

Een andere reden waarom TRON op onze lijst staat, is dat TRX of Tronix (de naam van de cryptocurrency die op het Tron-netwerk wordt gebruikt) is een van de weinige ERC-20-tokens die het hoofdnet bereikte. De blockchain is actief!

TRON heeft vanaf 2021 ook meer dan 4 miljoen accounts (hoewel het niet duidelijk is hoeveel er actief zijn). De groei is behoorlijk indrukwekkend en laat zien hoeveel potentieel TRON heeft; niet veel andere cryptocurrencies kunnen beweren zoveel gebruikers te hebben.

Gedurende 2020 stond TRX volgens CoinMarketCap op de 15e plaats op de lijst van de grootste cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie..

Tronix kan ook door inhoudconsumenten worden gebruikt om makers van inhoud te betalen voor toegang tot origineel materiaal, op dezelfde manier als BAT.

De munten gaan dan naar de rekeningen van de producenten en kunnen worden ingewisseld voor andere crypto’s of worden gebruikt om te betalen voor verschillende blockchain-services.

Om deze redenen zijn experts van mening dat TRX een altcoin is met toekomst en investeerders zouden moeten overwegen om meer onderzoek te doen voordat ze erin investeren in 2021..

Portemonnee-investeerder voorspelt TRON te bereiken $ 0,0716 in één jaar en $ 0,152 in vijf jaar! Dat is 185,89%!

Moet je investeren in TRON in 2021?

9. EOS (EOS) – Een waanzinnig potentieel van $ 22 voor 2021?

eos-logo

Veel mensen die de tekortkomingen van het Ethereum-netwerk hebben aangepakt, verleggen hun investeringen al naar EOS of, zoals sommigen het noemen, ‘The Ethereum Killer’.

EOS heeft al enkele barrières van Ethereum overwonnen, zoals de vereiste om te weten hoe te coderen in Solidity om dApps te ontwikkelen en is bekend om het leveren van diensten aan ontwikkelaars, inclusief accountbeheerdiensten en het maken van databases waarvoor geen programmeerkennis vereist is.

Investeerders prijzen ook de vele technologische voordelen van EOS, inclusief het feit dat het platform veel sneller presteert dan Ethereum en Bitcoin en beter schaalbaar is.

Gebruikers hoeven ook geen gaskosten te betalen om het netwerk te gebruiken, in plaats daarvan is er een gecentraliseerde groep van 21 poortwachters die transacties goedkeuren.

Een andere reden waarom EOS dit jaar misschien uw aandacht trekt, is de enorme en zeer enthousiaste community.

Bovendien voltooide EOS een zeer succesvolle tokenverkoop en heeft het meer verworven dan het kapitaal dat het nodig heeft om zijn volledige potentieel te ontwikkelen in 2021 en de komende jaren..

PrimeXBT voorspelt dat EOS een potentieel dieptepunt van $ 1 en een krankzinnig potentieel hoog van $ 22 voor 2021.

Zou je erin investeren EOS in 2021?

10. Rimpel (XRP) – Kan het terugkomen op $ 1 per token in 2021??

Als het gaat om marktkapitalisatie, komt Ripple op de zevende plaats, op de voet gevolgd Stip en Cardano.

Het concept en de doelen van Ripple verschillen een beetje van de rest van de cryptocurrencies op deze lijst, wat het behoorlijk speciaal maakt

Ripple is een door durfkapitaal gesteunde start-up die financiële afwikkelingsdiensten aanbiedt aan banken waarmee ze direct en direct over de nationale grenzen heen transacties kunnen uitvoeren.

Hierdoor is Ripple meer gericht op grote instellingen dan op individuele gebruikers.

In de loop der jaren is het een partnerschap aangegaan met grote banken over de hele wereld, zoals de bank van Amerika, en meer financiële instellingen proberen het Ripple-protocol over te nemen om hun transacties te versnellen.

De reden waarom experts denken dat Ripple in 2021 en in de komende jaren zou kunnen exploderen, is vanwege de juridische situatie met de SEC (U.S. Securities and Exchange Commission) regelgeving, die van mening zijn dat Ripple als een effect moet worden geclassificeerd.

De prijzen zijn sindsdien dramatisch gedaald en hebben een geweldige koopmogelijkheid gecreëerd, aangezien velen denken dat Ripple deze tijdelijke crisis zal overwinnen.

Shine Li schrijft voor Blockchain.news zegt:

“Ripple heeft nog steeds een grote kans om de zaak te verslaan […] Om te beginnen is Ripple al formeel beoordeeld door het Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) als een virtuele valuta”.

XRP zal zeker een krachtpatser blijven onder de cryptocurrency-gemeenschap en inderdaad een van de beste cryptocurrencies, het heeft gewoon wat tijd nodig om weer op de been te komen.

City Telegraph heeft Ripple een prijsvoorspelling gegeven voor 2021 van $ 1 per munt in 2021.

Dit alles zou kunnen betekenen dat Ripple een van de beste cryptocurrency is om in te investeren voor 2021.

Heeft u overwogen om in te investeren Rimpel in 2021?

Laatste woorden over cryptocurrency in 2021

We hopen dat u inmiddels een goed idee heeft van enkele van de top 10 cryptocurrencies die in 2021 zullen exploderen en zou u uiteindelijk winst kunnen opleveren als u overweegt erin te investeren.

Houd er rekening mee dat beleggen altijd een risicovol proces is en dat het niet iets is om overhaast te worden.

U mag alleen investeringsbeslissingen nemen nadat u een aanzienlijke hoeveelheid tijd heeft besteed aan het onderzoeken van de investeringsmogelijkheid.

Idealiter zou u dat moeten doen zoveel mogelijk weten over hoe de door u gekozen crypto werkt, het zijn kansen op succes en, misschien nog belangrijker, wat van invloed is op de prijs.

Eervolle vermeldingen: andere crypto’s om in de gaten te houden voor 2021

Het cryptocurrency-spel is in 2020 drastisch veranderd en begin 2021 zijn verschillende nieuwe munten in de gelederen gestegen.

Hoewel we deze munten niet per se aanbevelen voor 2021, omdat ze zichzelf nog moeten bewijzen, moet je ze zeker ook bekijken.

1. Polkadot (DOT)

Polkadot is super nieuw op de markt en springt meteen in de top 10 op CoinMarketCap nadat het pas in augustus 2020 werd gelanceerd.

De primaire focus van Polkadot is om ‘cross-chain’ overdracht vergemakkelijken, waardoor een verscheidenheid aan verschillende activa mogelijk wordt (niet alleen cryptocurrency) om te delen tussen verschillende blockchains.

Het is een heel gaaf idee en inderdaad iets dat de cryptocurrency-gemeenschap nodig heeft.

We hebben nu zoveel verschillende cryptocurrencies en geen van hen kan met elkaar communiceren.

Polkadot is een soort acceptatie dat in plaats van al deze crypto’s die vechten om nummer één te worden, ze in plaats daarvan met elkaar moeten gaan samenwerken.

Het moet echter worden vermeld, dit idee is nu meerdere keren gesuggereerd door verschillende cryptocurrencies, het is gewoon dat Polkadot het goed lijkt te doen.

Het enige echte dat Polkadot tegenhoudt, is zijn relatieve jeugd. En daarom is het waarschijnlijk het beste om voorlopig aan de zijlijn te blijven en te kijken of Polkadot omhoog kan gaan en stabiliteit kan tonen.

Als Polkadot tekenen van stabiele groei blijft vertonen, kan dit de volgende grote cryptocurrency op onze radar zijn voor eind 2021 of 2022.

2. Stellair (XLM)

Stellar is de afgelopen jaren uit de gratie geraakt en de toekomst begint onduidelijk te worden.

Maar dit betekent niet dat cryptohandelaren het gewoon moeten dumpen.

Onthoud dat de mensen achter Stellar werkten vroeger voor Ripple en de twee projecten lijken misschien het meest op elkaar in termen van wat ze proberen te bereiken.

En dus zou dit dat kunnen betekenen Stellar is misschien wel de beste hedge tegen Ripple, vooral met de huidige situatie met de SEC.

Als Ripple blijft worstelen met toezichthouders, kunnen we cryptohandelaren die Ripple leuk vonden, naar Stellar zien verhuizen.

Lees hier ons artikel over Stellar.

3. Chainlink (LINK)

Na een geweldig 2020 heeft Chainlink een aanzienlijke stijging gezien en is het ook de top DeFi-munt ook.

Voor degenen die het niet weten, Chainlink wil ‘orakels’ gebruiken om de blockchain met de buitenwereld te verbinden.

Een orakel is in wezen een bron van informatie en door blockchains in staat te stellen ze te gebruiken, slimme contracten kunnen reageren op gebeurtenissen buiten de blockchain.

Dit is absoluut super gaaf, maar er is één probleem: hoe kan Chainlink de informatie verifiëren dat de orakels de blockchain leveren als echt?

Hoe kunnen we er zeker van zijn dat deze informatie volledig correct is? Welke mechanismen zijn er om te voorkomen dat vals of misleidend nieuws een smart contract activeert??

Dat terzijde, Digitalcoin geeft Chainlink een prijsvoorspelling voor 2021 van $ 48,49 wat een mooie groei laat zien.

Volgend jaar, in 2022, kunnen we zien dat Chainlink onze lijst zal maken als het de rest van de top 10 kan bijhouden.

Lees hier ons artikel over Chainlink.

4. Dogecoin (DOGE)

De mememunt, Dogecoin, begon als een pure grap en was nooit bedoeld om ooit serieus te worden genomen.

Velen van ons dachten zelfs dat het al lang voorbij zou zijn, maar helaas blijft het op de cryptoscene.

Het primaire gebruik van Dogecoin is geworden een manier waarop mensen elkaar een fooi kunnen geven als ze online nuttige informatie of iets grappigs vinden.

Maar de echte reden waarom je naar Dogecoin zou moeten kijken, is vanwege het drama dat daarna volgde Redditors hebben de prijs begin 2021 naar waanzinnige hoogten gepompt.

Ze deden dit omdat ze geloofden, en terecht, dat verschillende hedgefondsen van Wall Street van plan waren Dogecoin short te verkopen en ze wilden voorkomen dat dit zou gebeuren..

Het lijkt er nu op dat de Redditors het grotendeels hebben opgegeven, maar voorbereid zijn op de mogelijkheid van een volgende stijging op een later tijdstip in 2021..

Lees hier ons artikel over Dogecoin.

Beoordeel cryptocurrencies niet alleen op marktkapitalisatie, muntprijs en volatiliteit!

Terwijl iedereen geld gooit in vluchtige, risicovolle cryptocurrencies en alles verliest, zou je gestaag je fortuin kunnen verdienen met iets stabielers.

Jij zult uiteindelijk degene zijn die lacht (handelen heeft alles te maken met consistent zijn, niet alles riskeren).

Zorg voor een plan wanneer u ervoor kiest om te investeren en stel uzelf verstandige doelen waarvan u weet dat ze haalbaar zijn!

Het is bijvoorbeeld bekend dat het erg winstgevend kan zijn om in het begin in een altcoin te stappen.

Meestal beginnen ze met bijna geen waarde en zodra ze een beetje aandacht krijgen, schieten ze in waarde omhoog.

Je kunt mensen niet de schuld geven dat ze betrokken willen raken bij onbekende altcoins, wetende dat dit een mogelijkheid is.

Maar het punt is, het werkt in beide richtingen.

Hoewel er een kans is dat nieuwe altcoins in waarde stijgen, is er ook de mogelijkheid dat ze volledig zinken en nooit de waarde terugkrijgen die ze hebben gewonnen, waardoor je daar achterblijft met een munt die volledig nutteloos is en waarschijnlijk nooit in waarde zal herstellen.

Daarom raden wij bij Trading Education aan om naar meer gevestigde munten te kijken.

In welke cryptocurrency te investeren voor 2021?

Alle bovengenoemde cryptocurrencies worden door veel experts en investeerders als veilige investeringen beschouwd voor 2021.

Ze maken indruk met solide teams achter zich, sterke gemeenschappen, ambitie en bewezen geschiedenis. Sommige van de genoemde zijn ook geweldig voor beginners.

Of u nu op het punt staat de wereld van cryptocurrencies te betreden of uw bestaande portefeuille wilt diversifiëren met enkele van de beste cryptocurrencies in 2021, veel cryptocurrency-experts denken dat investeren in een van deze cryptocurrencies het potentieel heeft om een ​​groot succesverhaal te worden..

Als het gaat om onbekende cryptocurrencies, waarmee we cryptocurrencies bedoelen die erg nieuw zijn en er weinig over bekend is, is grote voorzichtigheid geboden..

Dit is vooral het geval voor onbekende cryptocurrencies die in waarde zijn gestegen zonder duidelijk aanwijsbare reden, en nog meer wanneer mensen expliciet beweren dat er winst te behalen is..

Idealiter zou u moeten zoeken naar cryptocurrencies die een gevestigde staat van dienst hebben.

En daarom is het niet zo verwonderlijk dat de meeste cryptocurrencies, zo niet alle, op deze lijst voor 2021 u goed bekend zijn; hun optreden heeft ons vertrouwen gegeven.

Afgezien daarvan is hier een goed idee van wat u waarschijnlijk zou moeten doen, afhankelijk van uw handelsdoelen voor cryptocurrency:

Als je je wilt houden aan solide cryptocurrencies waarvan we weten dat ze goed kunnen presteren, kun je het beste investeren in Bitcoin, Litecoin en Ethereum.

Maar als u op zoek bent naar iets avontuurlijkers, kunt u kijken naar Basic Attention Token, Cardano, TRON en EOS, die allemaal ook geweldige hedges tegen Ethereum zullen zijn..

Crypto-handelaren die op zoek zijn naar een goed alternatief voor Bitcoin, Bitcoin Cash is de beste gok.

En handelaren die enthousiast zijn over de Binance Exchange, zouden ongetwijfeld moeten investeren in Binance Coin.

Eindelijk, voor degenen die echt op zoek zijn naar een ‘underdog-verhaal’, is Ripple de crème de la crème, die nu een geweldige koopmogelijkheid biedt als het de SEC verslaat en terugkaatst..

eToro – Koop de beste cryptocurrencies zonder commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

Waarom u voor eToro zou moeten kiezen

Nu kent u de top 10 van beste cryptocurrencies om in te investeren voor 2021. Als u zich voldoende geïnspireerd voelt om te beginnen met het handelen in crypto’s, of als dit artikel wat extra inzicht heeft gegeven in uw bestaande handelskennis, bent u wellicht blij te weten dat eToro biedt de mogelijkheid om te handelen met crypto-activa en CFD’s op meer dan 90 cryptocurrencies.

Het verhandelen van cryptocurrency met eToro heeft bepaalde voordelen, zoals de mogelijkheid om:

  • Handel met een gerenommeerd, sterk gereguleerd bedrijf. Gereguleerd in de VS, de Britse Financial Conduct Authority, de Australian Securities and Investments Commission en de Cyprus Securities and Exchange Commission.
  • Toegang tot een grotere verscheidenheid aan topcryptocurrencies: Als wereldwijde pionier op het gebied van cryptocurrency-handel biedt het platform van eToro al veel van ‘s werelds populairste digitale valuta’s.
  • Koop en verkoop of ga voor long en short CFD’s in cryptocurrency. Dit betekent dat u mogelijk kunt profiteren van zowel stijgende als dalende markten.
  • Maak deel uit van een grotere cryptocommunity: We hebben ontdekt dat eToro / s cryptohandelaren innovatieve, slimme en vooruitstrevende denkers zijn die net zo enthousiast zijn over de toekomst van blockchain als wij! eToro is niet alleen een platform om te investeren, het is ook de ideale plek om met elkaar in contact te komen, contact te leggen en kennis met elkaar te delen.
  • Ontdek de slimste manier om in cryptocurrencies te investeren: De innovatieve CryptoPortfolio ™ is een uniek financieel instrument; een gediversifieerde en uitgebalanceerde portefeuille van best presterende cryptocurrencies, professioneel beheerd door eToro’s beleggingsexperts voor optimale investeringen.
  • Laat ervaren cryptohandelaren voor u werken: eToro’s exclusieve CopyTrader ™ -technologie stelt klanten in staat de prestaties van tophandelaren te vergelijken en ervoor te kiezen hun handelsactiviteiten automatisch en in realtime te repliceren.

Kernpunten

Als je je iets herinnert van Welke top 10 cryptocurrencies zullen exploderen in 2021, maak het dan deze kernpunten.

  • Overzie nooit beveiliging voordat u in cryptocurrency investeert. U moet uw investering veilig houden! Hackers in 2021 worden alleen maar slimmer.
  • Bitcoin, Litecoin, Ethereum, BAT, Bitcoin Cash, Binance Coin, Tron, EOS en Ripple​Dit zijn onze top 10 cryptocurrencies voor 2021.
  • Blijf bij gevestigde cryptocurrencies wanneer u wilt investeren. Blijf uit de buurt van onbekende cryptocurrencies, vooral als ze winst garanderen.
  • eToro is momenteel de beste makelaar om op dit moment in cryptocurrencies te investeren. Ze hebben het beste aanbod aan cryptocurrencies om mee te handelen.

Top 10 cryptocurrencies om te exploderen in 2021 (Infographic)

top 10 cryptocurrencies om te exploderen in 2021 infographic

Als je het leuk vond om het Welke top 10 cryptocurrencies zullen exploderen in 2021, geef het alsjeblieft een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het interessant kan zijn.

Verder lezen:

Meest populaire cryptocurrencies in de VS.

Beste Altcoins om te verhandelen in 2021

Daghandel in cryptovaluta

Populaire cryptocurrencies in het VK

Top cryptocurrencies om te overwegen in Australië

Een beginnershandleiding voor stabiele munten

Disclaimer: Cryptocurrencies zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt gevaar

Handelsanalyse is geen betrouwbare indicator voor huidige of toekomstige prestaties, aangezien de omstandigheden in de loop van de tijd kunnen veranderen. Voordat u investeringsbeslissingen neemt, dient u advies in te winnen bij onafhankelijke financiële adviseurs.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me