Wilt u een rijke toekomst veiligstellen? Hier zijn de top 3 cryptocurrencies die u nu kunt kopen

In dit rapport kiezen we drie crypto’s – Bitcoin, Ethereum, en Cardano – en kijk waarom we denken dat dit de beste cryptocurrencies zijn om nu over na te denken.

De cryptomarkt is weer hot en investeerders haasten zich om te weten welke de beste cryptocurrencies zijn om op dit moment te kopen. Digitale valuta’s hebben hun aanwezigheid op de markt gemarkeerd met technologische vooruitgang.

Tegenwoordig zijn er verschillende cryptocurrencies en uitwisselingsplatforms op de markt, wat investeerders verbijstert. Het is niet eenvoudig om te beslissen in welke crypto u wilt investeren. In plaats daarvan heeft het veel contemplatie en overleg nodig.

Beste cryptocurrencies die u nu kunt kopen als toekomstige investering

We hebben een lijst samengesteld met 3 beste cryptocurrencies die het potentieel hebben om u een rijke toekomst te verzekeren. Deze drie munten hebben hun plaats veiliggesteld in de lijst met beste crypto’s om nu te kopen met hun huidige trends en prijs.

Beste cryptocurrency om nu te kopen # 1: Bitcoin (BTC)

Bitcoin is nooit uit het spel. Bitcoin staat al enkele jaren bovenaan de lijst met beste cryptocurrencies om te kopen en kan de komende decennia de beste zijn. Met een marktkapitalisatie van momenteel ongeveer $ 1.615.878.298.457 en een recordhoogte van $ 58.330,57 op 21 februari 2021, bereikt Bitcoin opnieuw de favorietenlijst van de investeerder. Bitcoin heeft een circulerende voorraad van 18.635.656 BTC-munten en een maximale voorraad van in totaal 21.000.000 BTC-munten.

Bitcoin biedt een hoge liquiditeit tussen kleinere altcoins, wat nog een andere toevoeging is aan de lijst met voordelen. Op basis van de marktkapitalisatie en de hoeveelheid gegevens die op de blockchain zijn opgeslagen, is Bitcoin de grootste cryptocurrency op de markt. De bitcoin-markt groeit gestaag omdat elke 10 minuten nieuwe munten worden gedolven door Bitcoin-mijnwerkers. Dit helpt het BTC-ecosysteem om zijn netwerk te onderhouden door nieuwe transactiegegevens aan de blockchain toe te voegen.

De reden voor de populariteit van Bitcoin hangt ook af van de veranderingen in het Bitcoin-ecosysteem. Het maakt de implementatie in gedecentraliseerde applicaties en verschillende e-commerceplatforms mogelijk door gebruik te maken van het verlichtingsnetwerk. Bitcoin is op dit moment de beste crypto die je kunt kopen, omdat het tegenwoordig een hoge mate van bedrijfsbelang heeft. Afgezien van investeringen van MicroStrategy, heeft de EV-autofabrikant Tesla $ 1,5 miljard in Bitcoin geïnvesteerd, waardoor het een haalbare optie is voor investeerders.

# 2: Ethereum (ETH)

Hoewel Ethereum na Bitcoin kwam, staat ETH bekend om zijn productieve combinatie van wijdverbreid gebruik, technologische superioriteit en veiligheid. Ethereum is niet alleen een digitale valuta, maar ook een platform voor verschillende andere cryptocurrency-uitwisselingen. Dankzij de geavanceerde technologie en de mogelijkheid om slimme contracten te creëren, is ETH een van de beste cryptocurrencies die je nu kunt kopen, met een goed toekomstpotentieel. De huidige marktkapitalisatie van ETH is ongeveer $ 1.555.715.617.835 USD. Ethereum had ook een recordhoogte van $ 2.036,29 op 20 februari 2021.

Het ETH-blockchain-systeem kan transacties goedkeuren of zelfs uitstellen op basis van gebeurtenissen uit de echte wereld, waardoor het tegenwoordig populair is bij investeerders. Daarnaast is de transactie van Ether, de cryptocurrency van Ethereum blockchain, sneller dan Bitcoin en duurt het slechts 15 seconden om te wissen. Het doel van Ethereum is om een ​​wereldwijd platform te zijn voor gedecentraliseerde applicaties. Hierdoor kunnen gebruikers over de hele wereld software schrijven en uitvoeren die bestand is tegen fraude, downtime en censuur.

De snelheid en blockchain-technologie van Ethereum maken het nuttig voor realtime gebruik en blijven niet louter een opslag van waarde. Tegenwoordig zijn de meeste gedecentraliseerde applicaties gebaseerd op Ethereum, goed voor het hoogste percentage van de totale fondsen die in de DeFi-projecten zijn ingezet. De volgende grote vooruitgang waar beleggers naar uitkijken, is de verschuiving naar Proof-of-Stake van het Proof-of-Work-consensusalgoritme, waardoor transacties sneller en veiliger worden..

Bekijk: waarom Ethereum in 2021 een goede investering zou kunnen zijn?

# 3: Cardano (ADA)

Cardano, ontwikkeld door een bekwaam team van academici en ingenieurs, is de grootste cryptocurrency van de derde generatie die tot nu toe is ontwikkeld. Ontworpen met een unieke aanpak, vooral bij het opschalen en beveiligen van een blockchain-technologie, verbetert Cardano zijn voorgangers. Het heeft al een Proof-of-Stake-mechanisme en is een geavanceerd platform zoals Ethereum. Bovendien is ADA dankzij zijn schaalbaarheid sneller dan Bitcoin.

Cardano heeft veel ruimte voor groei en een hoog potentieel in de komende jaren, waardoor het een van de beste cryptocurrencies is die je op dit moment kunt kopen. Het vermeende doel van Cardano is om in de toekomst het financiële besturingssysteem van de wereld te worden. Het zal dit bereiken door gedecentraliseerde financiële producten op te zetten en kwaliteitsoplossingen te bieden voor kiezersfraude, keteninteroperabiliteit en het traceren van juridische contracten..

Cardano is de afgelopen drie maanden met 766% gestegen en heeft een tastbare reden voor deze groei. De reden is niets anders dan de drie grote projecten van Cardano. Eerste en vooral is de lancering van Shelley. Het was bedoeld om het aantal knooppunten dat netwerkdeelnemers draaien te vergroten. Tweede komt de Goguen-update, die naar verwachting een groter publiek van gebruikers zal aanspreken. Dit kan zelfs worden gebruikt door mensen die aanzienlijk minder kennis hebben van blockchain-technologie. Laatste maar niet in de laatste plaats is de verwachte stijging van bedrijven voor digitaal trustbeheer. Zo heeft Greyscale onlangs een Cardano Trust toegevoegd. Dit alles draagt ​​bij aan de populariteit van Cardano onder investeerders en waarom het vandaag de dag de beste koop is.

Beste cryptocurrency om nu te kopen: het komt neer op

De cryptomarkt bruist van de kansen voor beleggers om een ​​rijke toekomst veilig te stellen. Maar waar beleggers zich bewust van moeten zijn, is de vluchtige aard ervan. Als u een fervente handelaar of investeerder bent, is het altijd het beste om alle marktkapitalisaties, veranderingen, trends en updates over cryptocurrencies bij te houden en vervolgens te beslissen waar u wilt investeren. Het gebeurt in de volheid van de tijd en niet in een haast. Met gedetailleerd onderzoek en het vergelijken van andere factoren, zijn de volgende genoemde crypto’s de beste cryptocurrencies die je nu kunt kopen voor een mooie toekomst die voor ons ligt.

eToro – Het beste platform om crypto’s te kopen

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Lees verder:

Top 7 Altcoins om te kopen in 2021

Cryptovoorspellingen voor 2021: waar te investeren

Zou Bitcoin een miljonair kunnen zijn?

Top 15 cryptocurrencies om te kennen en in de gaten te houden in 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me