Zal Ripple (XRP) met 87% in prijs stijgen tegen het einde van 2021?

De Ripple (XRP) -munt heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, met maar liefst een prijsstijging. De blockchain-technologie van Ripple en het op consensus gebaseerde beveiligingsprotocol trekken steeds meer investeerders aan.

Ripple was de afgelopen maanden een van de best presterende munten in de cryptowereld op het gebied van prijs. Beleggers zijn benieuwd of deze cryptocurrency eind 2021 zijn weg zal vinden naar $ 1, aangezien het al 87% is gestegen sinds het begin van het jaar..

Wat maakt Ripple een unieke cryptocurrency?

Ripple Labs heeft Ripple gemaakt met de bedoeling om een ​​meer schaalbare, snelle en goedkopere cryptocurrency te zijn. Het is bedoeld om de hoge kosten van interbancaire overschrijvingen weg te nemen en staat daarom in de volksmond bekend als de ‘koning van de bankinfrastructuur’. Wat Ripple uniek maakt, is dat het Ripple-project, in tegenstelling tot andere crypto’s, niet bedoeld is om zich volledig te verzetten tegen de huidige traditionele financiële systemen zoals banken en overheden. In plaats daarvan wil Ripple integreren met het huidige systeem om het geavanceerder en toegankelijker te maken voor zijn gebruikers.

Ripple heeft een uniek consensusmechanisme; het verbetert de algehele integriteit door de rekeningsaldi en transacties te valideren. Dit zal uiteindelijk kwaadaardige inzendingen blokkeren en transacties zeer veilig maken. Ripple heeft veel lagere kosten dan andere crypto’s op de markt, waardoor het een haalbare optie is voor beleggers.

Lees meer: ​​Wat is Ripple? Een gids voor beginners

Het Ripple-netwerk: XRP en XRPL

In de volksmond is Ripple slechts een cross-chain platform voor waardeoverdracht dat door Ripple Labs is ontwikkeld voor de eerste gebruikers.

Er is een transparant grootboek dat bekend staat als de XRP Ledger (XRPL) achter het digitale platform. XRPL is een open source, gedecentraliseerd, cryptografisch grootboek dat niet is gebaseerd op een blockchain, maar wordt aangedreven door een gemeenschap zonder een centrale autoriteit. Het is een peer-to-peer-netwerk dat voor iedereen toegankelijk is. XRP is de eigen valuta van het Ripple-grootboek en dit digitale activum verzendt onmiddellijk waarde over de grenzen heen tegen lagere kosten.

Er zijn drie belangrijke producten in het Ripple-netwerk. xCurrent, waarmee banken gemakkelijk geld kunnen overboeken. XRapid gebruikt XRP als een activum dat bedrijven en financiële instellingen helpt bij hun transacties. xVia helpt, door gebruik te maken van geavanceerde blockchain-technologie, bedrijven die geld verplaatsen om toegang te krijgen tot de informatie in banken.

Bij deze drie producten wordt de nadruk gelegd op de On-Demand Liquidity (ODL) -oplossing, een tool die bovenop het xCurrent-berichtensysteem is gebouwd. Het is een belangrijk onderdeel van de RippleNet-suite die goedkope en onmiddellijke geldoverdrachten mogelijk maakt voor financiële dienstverleners in verschillende rechtsgebieden met behulp van XRP-munten.

OAO vermindert ook het risico van schommelingen in de valutaprijzen. Dit is een van de belangrijkste waardeproposities van Ripple. Met de onderliggende technologie die financiële instellingen kan helpen, zullen steeds meer banken deze cryptocurrency adopteren. Dit zal de vraag naar XRP verder doen toenemen, en de kans is groot dat Ripple tegen het einde van dit jaar hoge bereiken bereikt..

Ripple’s huidige prestaties en toekomstige ontwikkelingen

Naast RippleNet en zijn drie producten die de positie van XRP in het blockchain-netwerk versterken, zal de use case-waarde in de komende toekomst worden uitgebreid naar smart contracting en DeFi door Ripple Labs. Met een huidige marktkapitalisatie van ongeveer $ 1.515.735.575.264 en een gunstig lage prijs per munt maakt XRP dit jaar zijn weg naar de favorietenlijst van investeerders. Het circulerende aanbod van XRP-munten is 45.404.028.640, en het heeft een maximale voorraad van 100.000.000.000 XRP-munten.

XRP laat een veelbelovende toekomst zien wanneer het management beweert dat het bijna 300 samenwerkingsverbanden heeft gesloten met bancaire en financiële klanten. Deze lijst bevat enkele van de grootste wapens op de markt, zoals Accenture, MoneyGram, BFC Bahrain, enz. Tegenwoordig faciliteren verschillende financiële instellingen deze digitale valuta als een alternatief voor het SWIFT-netwerk, en dit geeft XRP een real-world applicatie.

Simpel gezegd, Ripple heeft een relatief hoge marktkapitalisatie en omdat het een beveiligd, snel en goedkoop betalingssysteem is, heeft het een groot groeipotentieel in de nabije toekomst..

Mis het niet: Ripple-prijsvoorspelling

Zal Ripple tegen het einde van 2021 $ 1 bereiken: The Bottom Line

Ripple heeft de afgelopen jaren een enorme groei laten zien en heeft belangrijke krantenkoppen gehaald door de banksector te helpen bij het upgraden van de onderliggende structuur.

Ripple heeft transacties goedkoper en sneller gemaakt voor gemiddelde gebruikers over de hele wereld. Met de lancering van DeFi in het Ripple open grootboek, investeringen van verschillende grote instellingen en de ruimte voor betere cryptoregulering, heeft Ripple een goede kans om tegen het einde van 2021 naar $ 1 te stijgen..

eToro – Het beste platform om te kopen Rimpeling

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me