Zal Ripple (XRP) naar verwachting $ 100 of meer bereiken in de komende 5 jaar?

De bekendheid van de cryptowereld is in de loop der jaren verdubbeld en nu kijken alle investeerders naar het cryptorijk als een potentiële plek voor toekomstige opslag van geld. Hierdoor kan de cryptomarkt uitbreiden en kan cryptohandel de nieuwe norm worden. Financiële activa worden nog steeds fysiek opgeslagen en transacties worden over de hele wereld op een vergelijkbare manier uitgevoerd, maar de toekomst zal bijna volledig digitaal zijn.

Hierdoor kunnen veel mensen op een andere manier en met een nieuw licht naar de markt kijken. Dergelijke voorspellingen verhogen alleen de waarde van crypto-activa, en het is niet meer dan logisch dat ze in de nabije toekomst nieuwe hoogten van waarde kunnen bereiken.

Hier hebben we Ripple inbegrepen, een systeem gemaakt voor banken en netwerken dat werkt in het wisselen van valuta. Of Ripple de komende vijf jaar $ 100 zal bereiken, is twijfelachtig, afhankelijk van veel factoren.

Volgens een XRP_Cro-enquête, 72,4% van de Ripple-investeerders gelooft dat het crypto-actief de komende vijf jaar de waarde van $ 100 kan bereiken.

Kan Ripple $ 1000 bereiken

Experts schatten dat Ripple in de nabije toekomst misschien niet de $ 1000 zal bereiken. Dit is een reden omdat de marktkapitalisatie een kapitaal van $ 100 biljoen zou moeten bereiken om dit te laten gebeuren, wat nogal onmogelijk is.

Welnu, dergelijke voorspellingen kunnen griezelig zijn omdat ze onwaar blijken te zijn, omdat de markt onbeschrijflijke waarden kan raken die we misschien niet verwachten. Voorlopig zijn dergelijke schattingen echter correct en zullen ze alleen veranderen als het marktkapitaal verandert. Dan zal er ruimte zijn voor cryptomunten om tegelijkertijd in overvloed en waarde te groeien.

De rechtszaak die eind vorig jaar tegen Ripple werd aangespannen door de Amerikaanse veiligheidsafdeling resulteerde in een groot verlies aan marktaandeel dat het zag. De rechtszaak halveerde de winst van het bedrijf bijna en veroorzaakte grote tegenslagen in de markt. Na zo’n gebeurtenis zal het even duren voordat het bedrijf weer aan de macht is.

Volgens Ripple Coin News suggereert het dat de prijs van Ripple omhoog kan gaan naar een waarde van ongeveer $ 10. Hierdoor kunnen experts tegelijkertijd voorspellingen doen voor andere cryptomunten.

Toen Bitcoin dit jaar de waarde van bijna $ 50k bereikte, werd ervoor gezorgd dat andere cryptomunten ongetwijfeld op dezelfde manier zouden werken en dezelfde mate van betrokkenheid in het online rijk bereiken. De cryptowereld bloeit in nieuws en het publiek dat ermee bezig is, gedijt op een consistente curve, die alleen maar stijgt sinds de opkomst van Bitcoin het afgelopen decennium..

Kan Ripple $ 10.000 bereiken

De bovengenoemde schatting concludeerde dat het voor Ripple bijna onmogelijk zal zijn om in de toekomst een waarde van $ 1000 op de markt te bereiken. Daarom, voor een prijs van $ 10.000, is het nog onwaarschijnlijker dat een dergelijke waarde wordt bereikt of in de eerste plaats wordt gezocht.

De prijs van Ripple wordt geschat op maximaal ongeveer 1-2 dollar tegen het einde van 2021, maar er is een kans dat het hoger gaat en niet hoger is dan de som van $ 10. Deze voorspelling wordt ondersteund door analisten van de crypto-wereld en is in lijn met de verwachtingen van andere cryptocurrencies die momenteel krachtig zijn, zoals Bitcoin en Ethereum..

Zal Ripple me een miljonair maken?

Dit is een lastig spel om te spelen, omdat de cryptomarkt een van de meest onvoorspelbare markten ter wereld is. Het ene moment kan het ondenkbare hoogten bereiken, hoog in de lucht zweven, en het andere moment kan het afbrokkelen tot een nest van vernietiging. Het is dus niet veilig om te zeggen of Ripple je miljonair zal maken of niet. Dergelijke beweringen worden op persoonlijke basis gedaan en dienovereenkomstig moeten berekeningen worden gemaakt.

Het is het beste dat uw investering niet groter is dan sommen geld die u zich niet kunt veroorloven, het is het beste om een ​​veilige landing te hebben. Bedenk of cryptomunten op dit punt in uw leven de moeite waard zijn om in te investeren, en zo ja, ga er dan mee door. Hoewel de cryptomarkt onvoorspelbaar is, kan deze ook zeer winstgevend zijn. Velen hebben de weg van crypto-investeringen gekozen als investering in het leven, en het is voor hen meer dan goed gebleken.

Zal Ripple winnen tegen SEC?

De Securities Exchange Commission (SEC) beschuldigt Ripple ervan zijn XRP-tokens te verkopen als een niet-geregistreerde beveiliging, en daarmee de wet te overtreden. Ripple blijft deze bewering ontkennen door te zeggen dat Ripple geen beveiliging is. De kans dat Ripple de strijd met SEC wint, is om twee redenen goed:

Ten eerste was Ripple beboet in 2015 door het Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) en werd gekwalificeerd als een "virtuele valuta" geen zekerheid. Het feit dat een toezichthouder zoals FinCEN Ripple als een virtuele valuta heeft geclassificeerd, kan in sommige opzichten de SEC-beschuldigingen ongeldig maken..

Ten tweede zou Ripple in een goede positie kunnen verkeren om te winnen van de SEC, aangezien aan het hoofd van SEC nu Gary Gensler staat, een voormalig voorzitter van de Commodities Futures Trading Commission (CFTC). Gensler staat bekend als een aanhanger van cryptocurrencies en had Bitcoin beschreven als "een katalysator voor verandering".

eToro – Het beste platform om te kopen Rimpeling

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

  • De bekendheid van de cryptowereld is in de loop der jaren verdubbeld en nu kijken alle investeerders naar het cryptorijk als een potentiële plek voor toekomstige opslag van geld..
  • Deskundigen schatten dat Ripple nu of in de nabije toekomst niet in staat zal zijn om $ 1000 te bereiken.
  • Het is het beste dat uw investering in crypto niet meer is dan sommen geld die u zich niet kunt veroorloven te verliezen, het is het beste om een ​​veilige landing te hebben. Ripple kreeg in 2015 een boete van het Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) en werd gekwalificeerd als een "virtuele valuta" geen zekerheid.
  • Het feit dat een toezichthouder zoals FinCEN Ripple heeft geclassificeerd als een virtuele valuta, kan in sommige opzichten de SEC-beschuldigingen ongeldig maken..

Mis niet:

Wat is rimpel? Een beginnershandleiding voor rimpel en tips voor investeren in XRP

Ripple prijsvoorspelling

Wat zal de Ripple XRP-prijs in 2021 drijven?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me