Zou Bitcoin de prijs van $ 100K kunnen bereiken in 2021 – Zijn $ 500K en $ 1 miljoen een mogelijkheid op de lange termijn?

Bitcoin-prijs op $ 100.000 in 2021?

 • Tesla heeft $ 1,5 miljard in BTC geïnvesteerd en kan in de toekomst de cryptocurrency als betaling gaan accepteren. Toen het nieuws bekend werd, steeg de prijs van Bitcoin onmiddellijk met ongeveer 14% tot meer dan $ 44.000 per munt.
 • Bitcoin zou in 2021 kunnen stijgen tot $ 100.000, maar de prijsstelling op dat niveau "zou onhoudbaar blijken te zijn," JPMorgan zei.
 • De maker van S2F twijfelt er niet aan dat de prijs van Bitcoin in december 2021 $ 100.000 zal bedragen.
 • Bloomberg-analist: Bitcoin-prijs zou $ 500K kunnen bereiken of tot nul kunnen dalen. De prijs van Bitcoin (BTC) kan ofwel naar de $ 500.000 gaan, of het kan mislukken.

Bitcoin trekt de aandacht van grote investeerders en vooraanstaande bedrijven. 2020 is het startpunt van Bitcoin geworden institutionalisering. Anders genoemd "De koning van cryptocurrencies" in 2020 en begin 2021 heeft Bitcoin prijzen bereikt die nog nooit eerder in zijn bestaan ​​hebben gezien.

Op het moment van schrijven staat de prijs van Bitcoin op $ 32.658. Omdat de prijs van Bitcoin enorm wordt beïnvloed door de vraag, is de prijs dramatisch gestegen en bereikte op 8 januari 2021 een recordhoogte van $ 41.941, omdat grote bedrijven grote sommen geld hebben geïnvesteerd..

Dood van Supply

Wetende dat de prijs van Bitcoin wordt beïnvloed door vraag en aanbod, zijn beleggers van mening dat zodra Bitcoin het cijfer van 21 miljoen BTC in omloop bereikt, de prijs met een groot bedrag zal stijgen, aangezien er geen aanbod meer zal zijn. Dus hoe meer vraag er zal zijn, hoe meer de prijs zal stijgen.

De volledige hoeveelheid Bitcoin in omloop is meer dan 18 miljoen BTC. Bron: Blockchain.com

De technologie die voor Bitcoin is ontworpen, is zo geavanceerd. Bitcoin wordt geproduceerd door middel van mijnbouw.

Mijnbouwcomputers authenticeren transactieblokken door elke 10 minuten te concurreren om ingewikkelde wiskundige problemen op te lossen. De eerste miner die het probleem oplost en de transactie wist, wordt beloond met nieuwe bitcoins.

Elke vier jaar doorloopt Bitcoin een proces met de naam "halvering". Halvering van Bitcoin verlaagt de snelheid waarmee nieuwe munten worden gemaakt. In mei 2020 ging Bitcoin door een derde "halvering", in zijn geschiedenis, wat betekent dat het aanbod nog meer wordt beperkt.

Bovendien hebben we Paypal waarmee gebruikers cryptocurrencies op hun platform kunnen kopen en goederen kunnen kopen met behulp van cryptocurrencies als betalingsformulier. Ook investeerden grote, geloofwaardige bedrijven enorme bedragen in Bitcoin, zoals Microstrategy met $ 1,3 miljard.

Dus het aanbod van Bitcoin neemt af en we gaan naar een punt waarop er geen aanbod meer zal zijn. Er zal alleen vraag zijn naar Bitcoin, waardoor de prijs alleen maar kan stijgen.

Analisten zijn van mening dat Bitcoin cijfers als $ 100K, $ 500K of zelfs $ 1 miljoen zou kunnen halen. Maar is dat een mogelijkheid of is het gewoon overdreven? Laten we het hieronder bekijken.

Heb je overwogen om te kopen Bitcoin?

Kan Bitcoin $ 100.000 bereiken in 2021?

Volgens veel analisten zou Bitcoin in 2021 $ 100,00 kunnen bereiken. Hoewel zes cijfers voor velen een missie onmogelijk lijken, lijkt het erop dat zoiets mogelijk is als het gaat om prijsvoorspellingen voor Bitcoin.,

De maker van het populaire Bitcoin-voorspellingsmodel Plan B van Stock-to-Flow (S2F) tweette in november 2020 dat Bitcoin in december 2021 $ 100.000 zou kunnen bereiken..

Volgens plan B is er duidelijk bewijs dat het aanbod van Bitcoin afneemt. Hij zei dat hij zijn model vertrouwt in zijn tweet en zo "Bitcoin tikt vóór december 2021 op $ 100K-288K." Zoals we hierboven vermeldden, vond de halvering van Bitcoin plaats op 11 mei 2020, waardoor het aanbod nog meer werd beperkt door de snelheid waarmee nieuwe munten worden gecreëerd te verlagen. Daarom kan Bitcoin in prijs stijgen.

Bovendien zei Brian Estes, chief investment officer bij hedgefonds Off The Chain Capital, dat het voor Bitcoin niet moeilijk is om van $ 18.000 naar $ 100.000 in één jaar te gaan..

Estes voorspelt dat bitcoin tegen het einde van 2021 tussen $ 100.000 en $ 288.000 zou kunnen raken.

"Ik heb Bitcoin zien stijgen tot 10x, 20x, 30x in een jaar. Dus 5X omhoog gaan is geen probleem," Zei Estes.

Bovendien heeft een senior analist bij de Amerikaanse financiële gigant Citibank Tom Fitzpatrick een rapport geschreven waarin de overeenkomsten tussen de goudmarkt uit de jaren 70 en Bitcoin worden geschetst..

Fitzpatrick zei dat Bitcoin zo hoog zou kunnen klimmen als $ 318.000 tegen het einde van 2021, wat aangeeft dat het een beperkt aanbod heeft, grensoverschrijdend bewegingsgemak en raadselachtig eigendom.

Ook zei JP Morgan in een notitie dat Bitcoin zou kunnen stijgen $ 146.000 op de lange termijn omdat het concurreert met goud. JP Morgan ziet Bitcoin als een "alternatief" valuta, waarbij millennial-investeerders de voorkeur geven aan de "digitaal goud" over traditioneel goud en het stimuleren van de vraag naar de cryptocurrency.

"Hoewel we de mogelijkheid niet kunnen uitsluiten dat de huidige speculatieve manie zich verder zal voortplanten en de Bitcoin-prijs omhoog zal duwen naar de consensusregio tussen $ 50k – $ 100k, zijn we van mening dat dergelijke prijsniveaus onhoudbaar zouden blijken.," zei het briefje.

Kan Bitcoin $ 500K bereiken?

Analisten zijn van mening dat Bitcoin veel meer dan $ 100K zou kunnen gaan, in de richting van de $ 500K. In september 2020 zei Mike McGlone, Bloomberg Intelligence-analist, dat "Bitcoin kan $ 500K bereiken of het kan mislukken."

Bitcoin kan toeslaan $ 500.000, de oprichter en CEO van Ark Invest Catherine Wood zei dat, aangezien de institutionele vraag naar Bitcoin de prijs van Bitcoin naar $ 500.000 zou kunnen doen stijgen.

Catherine zei dat de prijs van Bitcoin zou kunnen stijgen "tot ergens in het bereik van $ 400.000 tot $ 500.000." Woods wees er verder op dat Bitcoin de meest erkende valuta is van het crypto-asset-ecosysteem "gelijk aan de dollar in het fiat-valutasysteem."

Bovendien, tijdens een interview met podcast-host Peter McCormack zeiden de oprichters van Gemini crypto-uitwisseling Tyler en Cameron Winklevoss dat Bitcoin uiteindelijk $ 500K zou kunnen bereiken.

"De vraag in onze gedachten is niet zozeer dat het op $ 500.000 komt, maar hoe snel?" Zei Tyler Winklevoss tijdens de podcast. "Ik zou min of meer beweren dat $ 500.000 Bitcoin eigenlijk vrij conservatief is en dat het spel nog niet eens echt is begonnen," Cameron toegevoegd.

De tweelingbroers zeiden dat Bitcoin-institutionalisering is begonnen, maar dit is nog het vroege stadium, aangezien Wall Street er nog niet bij betrokken is geweest.

"Wall Street is er nog niet. Instellingen zijn momenteel niet in Bitcoin. Het is de afgelopen tien jaar een fenomeen in de detailhandel geweest. Dus Wall Street praat erover, ze zijn zich bewust van Bitcoin, maar vanuit ons perspectief zijn ze er niet echt in, maar het begint te gebeuren," Zei Tyler Winklevoss.

Kan Bitcoin $ 1 miljoen bereiken?

Bitcoin zal in 5 jaar tijd stijgen tot $ 1 miljoen door een ‘enorme muur van geld’, zei de voormalige hedgefondshoofd van Goldman Sachs..

 • De prijs van bitcoin zou in vijf jaar tijd $ 1 miljoen kunnen bedragen
 • Bitcoin zou tegen 2022 de grens van $ 1 miljoen kunnen bereiken ‘, zei Seth Ginns

Analisten geloven al dat Bitcoin $ 1 miljoen kan bereiken. Aangezien Bitcoin zijn potentieel heeft getoond met de prijsstijgingen die het onlangs heeft meegemaakt en gezien de hierboven genoemde factoren;

Seth Ginns, de managing partner van Coinfund, spreekt voor Bloomberg wees erop dat Bitcoin in 2022 de grens van $ 1 miljoen zou kunnen bereiken.

Hij benadrukte dat de kritieke factor die de groei van Bitcoin kan beïnvloeden, de institutionalisering is. Volgens hem, als we kijken naar de patroonherkenning van de 4-jarige cycli van Bitcoin, lijkt een $ 150K tot $ 250K op het basisscenario. Ginns zei verder dat Bitcoin tegen 2022 $ 1 miljoen zou kunnen bereiken, wat een kortere periode is dan door velen werd verwacht.

"We kunnen de volgende cyclus voortzetten en Bitcoin naar $ 500K tot $ 1 miljoen zien gaan," Zei Ginns.

Verder schrijft Clem Chambers, de CEO van particuliere beleggerswebsite ADVFN.com, in een artikel voor Forbes, geeft toe dat hij ervan overtuigd is dat Bitcoin $ 1 miljoen kan bereiken.

"Ik ben tot de conclusie gekomen dat Bitcoin naar $ 1.000.000 gaat", Chambers merkte op.

Hij legde verder uit dat het drukken van geld de inflatie zal verhogen, wat investeerders zou kunnen aanzetten om meer Bitcoin te kopen.

"Op dit moment zijn er slechts ongeveer 18 miljoen bitcoins (met een maximum van 21 miljoen), en als een grote economie of groep van kleine landen smelt in hyperinflatie, zou dat alleen al crypto in dollars in een baan om de aarde drijven", Chambers schreef.

Bovendien, eerder in 2020, in een interview met Stansberry Research Raoul Pal, de voormalige hedgefondsbeheerder van Goldman Sachs die Real Vision oprichtte, zei dat de prijs van Bitcoin in vijf jaar tijd $ 1 miljoen zou kunnen bereiken. Pal merkte dat op "er komt een enorme geldmuur in."

Bovendien zei hij dat dit zou kunnen gebeuren omdat er veel interesse is om in Bitcoin te investeren.

Er moet echter worden vermeld dat niemand precies kan weten wat de prijs van Bitcoin in de toekomst kan bereiken, hoewel de bovenstaande BTC-voorspellingen afkomstig zijn van geloofwaardige financiële analisten. Gezien de vraag van institutionele beleggers en de manier waarop de markt zich ontwikkelt, is het voor Bitcoin mogelijk om bovenstaande cijfers te halen.

We moeten ook in gedachten houden dat cryptocurrencies aantrekkelijk zijn voor millennials die niet erg geïnteresseerd zijn in aandelen, obligaties of onroerend goed. Ze zien cryptocurrencies als een manier om onafhankelijk te worden van het traditionele financiële systeem. Dus met de verandering van generaties zou de vraag naar Bitcoin ook kunnen toenemen.

Heb je overwogen om te kopen Bitcoin?

Waarom zou u met eToro in Bitcoin moeten investeren??

eToro is een gebruiksvriendelijk platform. Wat eToro onderscheidt van andere platforms, is dat u binnen het platform kunt leren als u een beginner bent, aangezien eToro een sociale handelsmakelaardij is, waar handelaren nieuws en evenementen delen en elkaar helpen. Maar eToro is een platform dat ook geschikt is voor ervaren beleggers. Naast cryptocurrencies kunt u in eToro beleggen in grondstoffen, valuta’s, indices en ETF’s.

eToro – Beste makelaar om Bitcoin te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar

Belangrijkste punten

 • 2020 is het startpunt geworden van Bitcoin-institutionalisering.
 • De prijs van Bitcoin is dramatisch gestegen en bereikte op 8 januari 2021 een recordhoogte van $ 41.941, omdat grote bedrijven grote sommen geld hebben geïnvesteerd.
 • De totale hoeveelheid Bitcoin in omloop is meer dan 18 miljoen BTC.
 • Beleggers zijn van mening dat zodra Bitcoin het cijfer van 21 miljoen BTC in omloop heeft bereikt, de prijs met een groot bedrag zal stijgen, aangezien er geen aanbod meer zal zijn..
 • Met halvering die plaatsvond in mei 2020, Paypal introduceerde cryptocurrencies op zijn platform en institutionele investeringen, wordt verwacht dat de prijs van Bitcoin zal stijgen naar nieuwe records.
 • Het aanbod van Bitcoin neemt af en we gaan naar een punt waarop er geen aanbod meer zal zijn. Er zal alleen vraag zijn naar Bitcoin, waardoor de prijs alleen maar kan stijgen.
 • Plan B, de maker van het populaire Bitcoin-voorspellingsmodel Stock-to-Flow (S2F), tweette in november 2020 dat Bitcoin in december 2021 $ 100.000 – 288.000 zou kunnen bereiken..
 • Tom Fitzpatrick, een senior analist bij de Amerikaanse financiële gigant Citibank, heeft gezegd dat Bitcoin tegen het einde van 2021 zou kunnen stijgen tot $ 318.000..
 • JP Morgan zei op hun nota dat Bitcoin op de lange termijn zou kunnen stijgen tot $ 146.000, omdat het concurreert met goud.
 • De oprichter en CEO van Ark Invest Catherine Wood zei dat naarmate de institutionele vraag naar Bitcoin stijgt, de prijs kan stijgen tot ergens in het bereik van $ 400K tot $ 500K..
 • Coinfund’s managing partner Seth Ginns die namens Bloomberg sprak, wees erop dat Bitcoin in 2022 de grens van $ 1 miljoen zou kunnen bereiken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me