Zou Bitcoin een miljonair kunnen zijn?

Hier is wat u moet weten nadat de BTC-prijs $ 50.000 heeft bereikt

Bitcoin is een toppresteerder geweest voor zijn vroege investeerders. Is het te laat om erin te springen??

Terwijl we dit schrijven, wordt de prijs van Bitcoin verhandeld tegen ongeveer $ 50.000 per munt. Kunt u een bescheiden investering in Bitcoin vandaag omzetten in een miljoen dollar??

Dat zoeken we uit.

Een investering van een miljoen dollar

Normaal gesproken zouden we zien of een investering van $ 10.000 in Bitcoin in de loop van de tijd zou kunnen veranderen in $ 1 miljoen. Maar voor deze vergelijking gaan we de prestaties uit het verleden van Bitcoin als maatstaf gebruiken. Als u munten had gekocht in februari 2017, prijs van $ 1.000, en verkocht tegen hun hoogste punt ooit van $ 50.000, zou uw Bitcoin-investering $ 500.000 waard zijn. Met andere woorden, je zou in 2017 20 munten hebben gekocht om vandaag miljonair te zijn.

Volgens Stock-to-Flow (S2F), een Bitcoin-prijsvoorspellingssysteem, zal BTC / USD in december 2021 $ 100.000 bereiken. Analist Mike McGlone van Bloomberg stelt een doel van $ 70K in 2021 en $ 180K per Bitcoin in 2022..

Citi-analisten voorspellen de prijs van Bitcoin op het niveau van $ 300.000 aan het einde van 2021. Citigroup vertelde zijn institutionele klanten ook dat het het potentieel ziet dat de prijs van Bitcoin tegen het einde van 2021 zal stijgen tot $ 318.000..

Cryptocurrency is inderdaad de belichaming van nieuw geld. Welke redenen je ook hebt om in blockchain te investeren, het is om aan het eind van de dag een welvarende toekomst veilig te stellen. Nu de golf van nieuwe en meer geavanceerde digitale valuta’s op de markt komt, moeten investeerders nog steeds horen of Bitcoin een miljonair kan zijn.?

Eens een koning, altijd een koning. Bitcoin, de ‘koning van cryptocurrencies’, stijgt inderdaad naar meer hoogten. Er zijn nog iets meer dan 2,5 miljoen Bitcoins die moeten worden gedolven. Omdat het een van de meest verhandelde cryptocurrencies is en op korte termijn liquiditeit verzekert, is Bitcoin altijd een belangrijke optie die op de radar van de investeerder schittert. Met een aandeel van bijna 61% in de totale marktkapitalisatie van cryptovaluta, zou Bitcoin uw gouden poort naar de toekomst van een miljonair kunnen zijn. De vraag is of Bitcoin zijn groei ook in de komende toekomst kan volhouden?

Waar staat de prijs van Bitcoin vandaag?

Zou Bitcoin een miljonair kunnen zijn voordat we op de eeuwige vraag ingaan? Het is het beste om te zien wat Bitcoin dit jaar en in de nabije toekomst in de pijplijn heeft. De eerste is de niet te stoppen groei, met een historisch hoog tarief van $ 50.341,10 op 16 februari 2021 lijkt het jaar waarin Bitcoin zal uitgroeien tot mythische hoogten. Op het moment van schrijven flirt BTC constant met het psychologische niveau van $ 50.000.

Zelfs vandaag leidt Bitcoin het pakket cryptocurrencies als een van de beste crypto’s met een hoge marktkapitalisatie, gebruikersbasis en populariteit. De Bitcoin-prijs is sinds 28 januari gestegen van $ 30.300 naar $ 48.500 en heeft in zijn totale waardering bijna $ 18.200 gewonnen. De munt heeft een mooie toekomst en zal een tijdje blijven met investeringen van al die grote wapens zoals PayPal, Square en Tesla.

Wat biedt Bitcoin allemaal??

Tegenwoordig kopen veel institutionele beleggers en bedrijven ook Bitcoin en investeren ze een groot deel van hun fortuin in de cryptomarkt. Michael Saylor, de oprichter en CEO van MicroStrategy, heeft bijvoorbeeld een groot bedrag geïnvesteerd en zegt dat ze de toekomst van hun bedrijf wedden op Bitcoin. Zijn bedrijf heeft bijna $ 650 miljoen geleend op een 5-jarige obligatie, met de bedoeling om in de toekomst diep in de cryptomarkt te komen. Evenzo heeft Tesla ook een Bitcoin-investering van $ 1,5 miljard gedaan die deze laatste rally heeft aangewakkerd.

Het Bitcoin-ecosysteem ondergaat verschillende veranderingen met het gebruik van het Lightning Network. Het Lightning Network, dat afhankelijk is van de onderliggende technologie van de blockchain, maakt gebruik van de native smart-contract scripttaal, die een hoge schaalbaarheid en directe transacties mogelijk maakt. Met het gebruik van dit netwerk zal de implementatie van Bitcoin in gedecentraliseerde applicaties en e-commerceplatforms naadloos en snel verlopen.

Afgezien van online handelen, wordt Bitcoin nu wereldwijd steeds meer als ruilmiddel gebruikt. Er zijn bijna 500 Bitcoin-geldautomaten met meer dan 15.100 bedrijven die Bitcoin wereldwijd accepteren als betaalmethode. Met Bitcoin-spellen, betalingen voor privévluchten zoals het Bitcoin jet-account van Privatefly en verschillende andere technologische ontwikkelingen, breidt Bitcoin zijn vestigingen steeds verder uit. Dit helpt investeerders om de mist rond te maken, aangezien Bitcoin hier een behoorlijk lange tijd stijgt en naar hoge niveaus stijgt.

Lees meer: ​​waarom Bitcoin in 2021 gaat exploderen

Dus, kan Bitcoin een miljonair-maker zijn?

Met zo’n bullish run zou Bitcoin in de loop van de tijd zeker meer dan een paar miljonairs kunnen slaan. Gezien de markttrends is Bitcoin absoluut de beste investeringsoptie en is het inderdaad een miljonair-maker met betrekking tot andere beschikbare opties. Maar de cryptomarkt is onderhevig aan plotselinge veranderingen en een risicobeheerstrategie is altijd een goede optie.

Bitcoin raakt nooit uit de mode. Het zal altijd de eerste en een van de beste cryptocurrencies blijven die uw investeringsreis een vliegende start kunnen geven. Het betekent niet dat de reis van Bitcoin soepel en stabiel verliep. Het had een achtbaanrit op de markt. De prijs van Bitcoin bereikte een hoogtepunt van bijna $ 20.000 in december 2017, gevolgd door een totale ineenstorting in 2018.

Tot op heden is de prijs van Bitcoin gestegen en gestegen tot meer dan $ 40.000 in januari 2021. Tegenwoordig is de marktkapitalisatie van Bitcoin bijna $ 1 biljoen, goed voor meer dan 69% van de hele markt voor cryptovaluta..

Met de goedkeuring van het eerste Noord-Amerikaanse BTC ETF-product door de Canadese effectenregelgever, zal Bitcoin waarschijnlijk meer institutionele investeringen uitnodigen. Bovendien kan dit er ook toe leiden dat de SEC Bitcoin ETF’s in de Verenigde Staten goedkeurt.

Het komt neer op

Cryptocurrencies hebben voor veel investeerders en bedrijven de deuren geopend naar de stralende wereld van het miljonairleven. Het crypto-universum is inderdaad ondoorzichtig en vluchtig, maar met goede kapitaalbesparingen, onderzoek, strategie en een beetje vertrouwen is het gemakkelijk om de code te breken en de wereld van dit lucratieve bedrijf te betreden.

Met al deze speculaties, trends en marktkapitalisaties zal Bitcoin de komende decennia als eerste op de favorietenlijst van investeerders blijven. Zou Bitcoin een miljonair kunnen zijn? Met de bullish ride waar Bitcoin momenteel op zit en alle technologische vooruitgang in het BTC-ecosysteem, is het inderdaad een goudzoeker voor investeerders om te overwegen voor de lange termijn.

eToro – Beste platform om Bitcoin te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Lees verder:

Bitcoin-prijs explodeert verder dan $ 100.000, zegt een on-chain metric

Bitcoin-prijsvoorspelling

5 redenen waarom Bitcoin uw geld in 2021 kan verdubbelen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me