10 Britse aandelen die u in 2021 kunt kopen, kunnen uw geld verdubbelen

Topaandelen in het VK kunnen uw geld verdubbelen

Bent u een beginner in het handelen in aandelen en wilt u investeren in de Britse aandelenmarkt? Misschien bent u een belegger die graag aan internationale aandelen vasthoudt, maar overweegt u Britse aandelen te kopen? Wordt 2021 een goed jaar om te investeren in de Britse aandelenmarkt? Welke Britse aandelen zouden het beste investeringsrendement kunnen opleveren in 2021? Laten we kijken!

In dit artikel kijken we naar mogelijk enkele van de top 10 Britse aandelen die mogelijk in 2021 in waarde zouden kunnen verdubbelen!

Beste Britse aandelen die uw kapitaal kunnen verdubbelen

2020 was een moeilijk jaar voor de Britse aandelenmarkt en op zijn beurt voor individuele Britse aandelen.

De Britse handelsmarkt leek een van de, of zo niet de meest impopulaire handelsmarkten te zijn vanwege de verwoestende impact die de Coronavirus-pandemie ons begin 2020 opleverde..

Inclusief de FTSE 100-index die het slechtste jaar sinds 2008 heeft doorgemaakt toen de Britse index met bijna 14,5% daalde.

Dat gezegd hebbende, begon de markt tegen het einde van het jaar terug te komen en ziet het er naar uit om in 2021 terug te bloeien naar een zekere normaliteit, samen met veel Britse aandelen om terug te winnen of hun succes te vestigen..

Inclusief de Britse index, FTSE 100, die tot nu toe in de lift zit tot begin 2021.

Dus wat zijn enkele van de Britse aandelen die uw geld in 2021 en daarna mogelijk zullen verdubbelen? Laten we eens kijken, want we hebben onze top 10 Britse aandelen gekozen die uw geld zouden kunnen verdubbelen.

Dus zonder verder oponthoud …

De top 10 van beste Britse aandelen die uw geld in 2021 kunnen verdubbelen:

 1. Lloyds Banking Group
 2. HSBC Holdings PLC
 3. EasyJet
 4. BP PLC
 5. Barclays PLC
 6. Auto Trader Group PLC
 7. Taylor Wimpey Plc
 8. Barratt-ontwikkelingen
 9. BT Group
 10. Burberry Group PLC

Onze lijst van 10 te kopen Britse aandelen die uw geld zouden kunnen verdubbelen, biedt een mix van diversiteit, sterke prestaties uit het verleden en een gezond positief potentieel toekomstperspectief voor de leidende merken.

10 Britse aandelen die in 2021 worden gekocht, kunnen in 2021 verdubbelen:

1. Lloyds Banking Group PLC (LLOY)

Het bankbedrijf Lloyds Banking Group komt op de lijst van een van de 10 Britse aandelen die mogelijk uw geld zouden kunnen verdubbelen. Zo niet op korte termijn, dan is deze voorraad zeker een voor de lange termijn investering.

Net als alle sectoren werd dit jaar ook het bankwezen getroffen door de Covid-19-pandemie en dit heeft enkele verwoestende gevolgen gehad. Maar we zijn van mening dat de uitdagingen die Covid-19 voor dit bankbedrijf met zich meebracht, het merk in de toekomst alleen maar zullen versterken.

Op 29 oktober publiceerde Lloyds de resultaten van het derde kwartaal van het bedrijf, die een ander soort resultaten lieten zien die de leidende bank gewend is te presenteren.

Het nettoresultaat van £ 3,4 miljard in het derde kwartaal was 2% lager dan in het voorgaande kwartaal 2, de overige inkomsten van het bedrijf van £ 1,0 miljard werden geacht te zijn beïnvloed door lagere klantactiviteitsniveaus en AMMR2-kosten.

Naast het feit dat er in de afgelopen drie maanden een aanzienlijke verkoop van hun aandelen binnen het merk plaatsvond, bleek ook een waarschuwingsteken voor de bankaandelen..

Maar over de grote positieve opmerkingen voor het bankbedrijf meldde LLOY een netto groei van £ 3 miljard in hypotheken in de Q3-periode van het bedrijf, die zou worden gestimuleerd door de Stamp Duty Holiday-regeling van de overheid die van kracht werd om de dromen van individuen te helpen om deel te nemen aan de vastgoedmarkt of voor huiseigenaren om een ​​nieuwe start te hebben.

Het bedrijf heeft ook een toename van £ 3,5 miljard in de open hypotheekportefeuille, een sterke pijplijn en 22% marktaandeelgoedkeuringen. En heeft een verbeterde statutaire winst binnen Q3 met een RoTE van 7,4%.

Het bedrijf heeft een recordaantal digitale klantbetrokkenheid en -tevredenheidsscores vanaf 2020, wat aantoont dat hun strategie blijkt te werken.

De strategische vooruitstrevende plannen die zijn geleerd van de coronaviruspandemie zijn door het merk bevestigd dat het streven naar voren in het voordeel van het merk zal werken..

Verwacht wordt dat de winst van het bedrijf met 51,61% per jaar zal groeien, terwijl Lloyds een gezonde financiële positie heeft met waarde en toekomstige groei.

Het bedrijf is door analisten voorspeld met een gemiddelde 1-jaarsprognose van £ 0,14p met 2,02% en een 2-jaarsprognose van £ 0,21p met 58,47%..

Daarnaast heeft het bedrijf momenteel een bereik van 52 weken van 23,98 laagste tot 58,50 hoogste met een winst per aandeel (EPS) van £ 0,04.

De ROE van het LLOY-aandeel wordt ook als sterk beschouwd, aangezien het een voorspelling heeft van 32,95%.

Van Lloyds Banking Group is ook bekend dat het dividend uitkeert, en als het dividend sterker wordt, is dit ook een ander voordeel voor dit aandeel. Zoals het er nu uitziet, is het dividendrendement van Lloyds Banking Group 3,6%.

Vooruitkijkend zijn we van mening dat Lloyds Banking Group een aandeel is dat u het potentieel zou kunnen geven om uw geld te verdubbelen, zo niet op korte termijn, dan zijn we zeker van mening dat het bedrijf dat zal doen bij langetermijninvesteringen.

2. HSBC Holdings plc (HSBA)

HSBC Holdings houdt vast aan de banksector en komt daarna als een aandeel dat uw investering zou kunnen verdubbelen.

Zoals het er nu uitziet, heeft het VK momenteel drie vaccins die momenteel in het hele land worden uitgerold om te helpen de uitbraak van het coronavirus zo dodelijk in de toekomst te grijpen of te voorkomen..

Dat is de reden waarom de banksector lijkt te herstellen, aangezien deze positieve gebeurtenissen zich voortzetten en de financiële cijfers er aantrekkelijk zullen uitzien..

HSBC Holdings heeft een uitdagend jaar achter de rug, zoals blijkt uit de door de bedrijven gerapporteerde resultaten over het derde kwartaal.

Het bedrijf rapporteerde een daling op verschillende manieren, waaronder een gerapporteerde winst na belastingen van $ 2,0 miljard, een daling van 46%, en de winst voor belastingen van het bedrijf daalde met 36% tot $ 3,1 miljard. De internationale aanwezigheid van het bedrijf kreeg ook over de hele linie een klap toen het virus in een stroomversnelling kwam.

Brexit speelde ook een kleine rol in de rapporten van het merk, maar nu er een deal is bereikt, zou dit de toekomstperspectieven van het bedrijf moeten stabiliseren..

HSBC heeft een goede en gezonde balans gezien de impact die 2020 heeft gebracht. Het bedrijf biedt ook grote groeiruimte in de richting van 2021 en verder.

Op basis van 19 analistenrapporten zijn ze van mening dat de toekomstige groei van HSBC voor het bedrijf goed zal stijgen en heeft HSBC Holdings een voorspelde jaarlijkse winstgroei van 48,6% opgeleverd, aangezien het bedrijf in de komende 3 jaar winstgevend wordt binnen de green..

Hoewel het bedrijf een consensusbeoordeling van ‘Hold’ zou kunnen hebben, gegeven door verschillende onderzoeksbureaus en analisten, wil dat niet zeggen dat dit aandeel zijn potentieel dit jaar en leidend in de komende jaren niet zou kunnen bereiken of overtreffen..

‘Met HSBC koopt u niet alleen aandelen. U koopt ook gemak, betrouwbaarheid, veiligheid en vertrouwen. ’- HSBC-beheer.

3. Easyjet-PLC (EZJ)

Dit jaar zou het jaar kunnen zijn dat de luchtvaartindustrie getuige gaat worden van internationale reizen zoals wij die nu kennen. Dat gezegd hebbende, ziet het er realistischer naar uit midden eind 2021 dat de luchtvaartsector haar activiteiten vaker zal zien bewegen.

Terwijl het VK bezig is met de inschrijving van het vaccineren van het land, is dit een stap dichter bij deze realistische droom voor alle luchtvaartbedrijven. Daarom komt Easyjet binnen als een aandeel dat uw geld zou kunnen verdubbelen op de lange termijn.

In de afgelopen dagen heeft EZJ-aandeel een lening gekregen van $ 1,8 miljard (1,4 miljard), gespreid over 5 jaar om hen door de Covid-19-crisis te loodsen, terwijl het zijn debetuitbetalingen vermindert en beheert, samen met het opscheppen van de balans van het bedrijf.

EZJ’s CEO Johan Lundgren sprak in een verklaring over de aankondiging van de lening voor het merk en bevestigde de positionering van het bedrijf wanneer het merk weer in de lucht komt.

“De leningsfaciliteit, verstrekt op commerciële voorwaarden, weerspiegelt constructief en samenwerkend werk tussen EasyJet, meerdere banken en UK Export Finance. Met ons ongeëvenaarde korte afstandsnetwerk en vertrouwde merk is EasyJet goed gepositioneerd als klanten in 2021 terugkeren naar de lucht. “

Zoals het er nu uitziet, stijgt Easyjet al met zijn aandelenkoers, hoewel het soms wordt toegekend, vertoont het wel volatiliteit.

De luchtvaartmaatschappij heeft ook een gemiddeld bereik van 52 weken tussen 470,70 en 1,152,00, wat het hoogste is.

Toekomstige groei is wat stevig staat voor dit aandeel, dat, wanneer u dit aandeel tegen de juiste prijs koopt, u ​​een groot potentieel rendement zou kunnen opleveren.

Als we kijken naar het potentieel van het bedrijf voor toekomstige groei, is dit de reden waarom we dit aandeel hebben gekozen als een aandeel dat op de lange termijn een aanzienlijke waarde kan toevoegen, aangezien we weer door de lucht kunnen reizen.

4. BP Plc (BP)

Meer dan 2020 BP. aandelen zijn over de hele linie niet populair geweest bij investeerders en de huidige aandeelhouders. Maar het olie- en gasbedrijf zou de goede kant op kunnen gaan door 2021 binnen te stappen in het licht van het positieve vaccinnieuws dat ons allemaal een stap dichter bij de normaliteit brengt.

Samen met veel van de gevolgen die het coronavirus voor veel industrieën had, had BP Plc grote plannen om de productie stop te zetten en een grote sector stop te zetten waaraan BP levert en hun oliediensten levert, de luchtvaartindustrie..

Een ander gebied waarop het merk een grote impact had, was het gebruik van auto’s waarin werd gereden.

Omdat maatregelen voor thuisblijven de wereld werden opgedrongen en alleen essentiële reizen mogelijk maakten, was dit een ander bijkomend minpunt voor het bedrijf.

Naast het feit dat er minder auto’s op de weg zijn, worden elektrische voertuigen nu beschouwd als de toekomst om te reizen, aangezien we de komende jaren met onze milieuvriendelijke manieren ingaan, wat in de toekomst een enorme impact zou kunnen hebben op de voorraad..

Maar in het licht hiervan heeft de wereld realistisch gezien olie nodig, hoe je er ook naar kijkt en zoals het er nu uitziet, worden de meeste voertuigen op de weg nog steeds aangedreven door fossiele brandstoffen..

Dus hoe kunnen BP-aandelen eruitzien om uw inkomsten in de toekomst te verdubbelen??

Hoewel BP-aandelen nauw betrokken zijn bij de twee bovengenoemde sectoren, is het bedrijf ook betrokken bij andere wegen, omdat het belangrijkste bijvoeglijk naamwoord is om een ​​breed scala aan energieproducten over de hele wereld aan zowel bedrijven als particulieren te leveren..

Het bedrijf heeft ook opgemerkt dat ze in het voorjaar van 2021 nieuwe plannen zullen vrijgeven om BP opnieuw uit te vinden. Aangezien het nieuwe bedrijfsmodel de komende jaren wil uitbreiden naarmate het merk heeft geluisterd naar en zich heeft aangepast aan de veranderingen die hen door de verandering in de eisen van de consument, investeerders en regeringen.

BP’s CEO Bernard Looney, heeft individuen de kans gegeven om te zien op welke manieren het bedrijf leidend is en om in de toekomst verder te gaan. Looney heeft geadviseerd dat de strategische plannen van het bedrijf voornamelijk gericht zijn op energieoplossingen voor de toekomst en dat het bedrijf een ander energiebedrijf zal zijn tegen 2030..

Met als laatste toe te voegen dat de strategie die in 2020 werd uitgebracht, is opgebouwd rond drie belangrijke aandachtsgebieden en drie bronnen van differentiatie om de waarde te vergroten.

Zoals het er nu uitziet, wordt voorspeld dat de winst van het bedrijf met 77,29% per jaar zal groeien en ook een gemiddelde winst per aandeel voor 1 jaar van £ 1,32 + 51% heeft gekregen, terwijl het blijft stijgen in de 3 jaar, het rendement op het eigen vermogen van het bedrijf ( ROE) wordt ook voorspeld in een goed daglicht over een periode van 4 jaar tot 60,26%.

Nu de vraag naar olie nog steeds duidelijk is en de nieuwe manieren van uitvinden van het bedrijf in het voorjaar van 2021 een rol gaan spelen, geloven we dat BP. voorraad is een goede potentiële voorraad die uw kapitaal zou kunnen stimuleren.

5. Barclays PLC (BARC)

Het laatste financiële dienstverlener dat op de lijst komt, is Barclays PLC.

Aangezien de FTSE 100 aan het begin van 2021 aan kracht wint, is BARC een aandeel dat mogelijk zou kunnen volgen.

Barclays PLC noteert momenteel een aandelenkoers van 151,32, die aan het einde van de wedstrijd op 14 januari 152,86 bedroeg. Een P / B-ratio (prijs / boekwaarde) van 0,4% die doet vermoeden dat het aandeel momenteel ondergewaardeerd is.

In het Q3-rapport van het bedrijf deelde het bedrijf positief nieuws en enkele negatieve resultaten, die investeerders redelijkerwijs meer dan waarschijnlijk hadden verwacht gezien de impact die Covid-19 heeft gehad in alle sectoren..

In het Q3-rapport behaalde Barclays een YTD Group-winst vóór belastingen van £ 2,4 miljard vanaf Q3 2019 YTD, RoTE van 3,6% vergeleken met Q3 1019 van 5,1% en de winst per aandeel (EPS) van het bedrijf op 7,6 p in vergelijking met Q3 2019 10,4 p.

Het bedrijf bevestigde ook een inkomstenopbrengst van £ 5,6 miljard, een daling van 6% op jaarbasis.

Als we het beperken tot het VK alleen, zijn het Britse inkomen met 12% gedaald tot £ 4,7 miljard jaar-op-jaar, een RoTE van 2,5% in vergelijking met 17,2% in Q3 2019, winst vóór belastingen, exclusief was £ 300 miljoen vergeleken tot £ 1.899 m in Q3.

Het bedrijf zag een stijging, net als andere banken die getuige waren van hypotheken, maar Barclays zag de RWA’s (risicogewogen activa) stijgen van £ 74,9 miljard in december 2019 naar £ 76,2 miljard..

Wat de internationale aanwezigheid van de bank betreft, zijn de inkomsten van Barclays International momenteel met 11% gestegen tot £ 12,4 in vergelijking met 2019.

Zoals u kunt zien, heeft Barclays meer ruimte voor groei naarmate we verder het jaar en daarna gaan en aangezien de winstvoorspelling van het bedrijf 40,85% per jaar zal groeien, aangezien de bevestigde winst het afgelopen jaar met 12% is gestegen..

De recente prestaties van Barclays, hun vooruitzichten en hun voorspelde prognoses bewijzen dat dit Britse bankaandeel een aandeel zou kunnen zijn dat uw geld zou kunnen verdubbelen, als dat in 2021 op de lange termijn zou gebeuren..

6. Auto Trader Group PLC (AUTO)

De Britse automobielreclame-activiteiten kunnen in 2021 en voor de lange termijn een goede voorraad zijn om naar te kijken, aangezien we hopen dat we langzaam weer normaal zullen worden in het licht van de uitrol van vaccinaties.

Terwijl autoshowrooms hun deuren in het hele land sluiten in de 3e nationale lockdown van de natie, is Auto Trader van plan om verlies te nemen, aangezien het bedrijf een gratis advertentieservice impliceert die het bedrijf zou kunnen terugbrengen naar ongeveer £ 7 miljoen aan operationeel verlies per maand..

Met het grote voordeel dat het het grootste online advertentieplatform voor auto’s in het VK is, is het duidelijk dat dit aandeel een hobbelige weg heeft, aangezien we door de onzekere derde lockdown gaan zonder helder licht aan het einde van de tunnel..

Maar dat gezegd hebbende, zodra de bevestiging komt van het einde van de derde lockdown en als consumenten thuis tijd besteden aan het verkennen en de keuze maken om op zoek te gaan naar een nieuw voertuig of mogelijk meerdere voertuigen, zal dit de aandelen van het bedrijf vergroten en zal het de de financiële cijfers van het bedrijf stijgen, zo wordt voorspeld.

In het laatste financiële kwartaalverslag van het bedrijf lieten de meeste gebieden een daling zien.

Er werd bevestigd dat de omzet van het bedrijf met 37% daalde tot £ 118,2 miljoen vergeleken met £ 186,7 miljoen in de eerste helft van het jaar, de handelsinkomsten daalden tot £ 100,2 miljoen, 38% vergeleken met £ 161,8 miljoen, wat werd bevestigd. dat de daling te wijten was aan de eigen keuze van het bedrijf om klanten gratis te laten adverteren tijdens de lockdown-periodes tussen april en juni om te helpen en zich aan te passen aan de behoeften van de consument.

De winst per aandeel (WPA) van het bedrijf daalde ook met 50% tot 5,6p in vergelijking met de eerste helft van het jaar met 11,1p.

Auto Trader bevestigde in april ook dat het bedrijf 46 miljoen aandelen plaatste, waardoor de opbrengst na aftrek van alle vergoedingen werd opgehaald, wat bevestigde dat het de balans en liquiditeitspositie van het bedrijf versterkte..

AUTO laat momenteel een aantrekkelijke PE-ratio zien van 35%. Het gemiddelde van 52 weken ligt tussen 364,70 als laagste en 609,80 als hoogste prijs.

De comfortabele financiële positie van Auto Traders op de balans is een sterk positief punt voor het automerk, aangezien het nog steeds een op en neergaande weg voor de boeg kan hebben, vooral omdat we momenteel niet zeker weten wanneer de einddatum voor L3 zal zijn..

Na te hebben gekeken naar AUTO-aandelen die de financiële positie aantoonden, de prestaties uit het verleden in de eerste helft van 2020 en analisten die een bewuste ‘Hold’-rating gaven, en de aantrekkelijke PE-ratio, brengt dit ons naar dit aandeel als een aandeel dat een groot potentieel heeft om uw investering in te verdubbelen. 2021.

7. Taylor Wimpey (TW)

Het woningbouwbedrijf Taylor Wimpey heeft een vroege financiële verklaring vrijgegeven voorafgaand aan het cijfersrapport van maart 2021 van het bedrijf.

Vanaf de bekendmaking van de cijfers van het bedrijf heeft het de voorspellingen van analisten over het aandeel veranderd, waarbij de Zacks Rank-rating de consensus-rating veranderde van een ‘Buy’ rating naar een ‘Hold’..

Hoewel het bedrijf in lijn is met de marktwaarde en de voorspelde prognoses voor 2021 zal halen.

Uit het jaarverslag van het bedrijf dat op 14 januari werd gepubliceerd, bevestigde het bedrijf een mix van nieuws, aangezien het liet zien dat het totale aantal voltooide huizen in het VK met 39% daalde tot 9.609 in 2020 als gevolg van de tweede lockdown-periode die de productie vertraagde in vergelijking met 15.719 in 2019..

De annuleringspercentages waren ook boven de normale tarieven voor het jaar met 20% in vergelijking met 2019 met 15%, maar dit is een enorme impact die Covid-19 op het bedrijf heeft uitgeoefend, maar uiteindelijk in evenwicht gebracht tegen het einde van het jaar tot 16%.

Ten slotte bevestigde het bedrijf dat ze het jaar eindigden met een sterke netto contante som van £ 719 miljoen in vergelijking met £ 545,7 miljoen nettocash in 2019. Maar bevestigde dat hoewel het hen in een sterke positie laat, de plannen van het bedrijf om verder te evolueren zullen leiden tot het contante bedrag neemt af naarmate ze meer nieuw land willen kopen.

Aan de andere kant bevestigde het bedrijf ook dat ze verwachten de betaling van dividendbetalingen te hervatten te beginnen met het dividend voor 2020, samen met een herziening van het speciale dividend in 2021 voor uitbetaling in 2022..

De recente resultaten van de huisvestingsmaatschappij laten zien dat er nog ruimte voor verbetering is, aangezien de pandemie van het coronavirus een einde maakte aan het bouwproces in het tweede kwartaal..

Het bedrijf sloot het jaar af met een orderboek met een waarde van £ 2,68 miljard, een stijging van £ 2,18 miljard eind december 2019. En vanaf 16 december was TW. is begonnen met het aannemen van reserveringen onder het Help-to-Buy-schema en heeft tot 31 december 2020 650 reserveringen, die in het tweede kwartaal van 2021 voltooid zullen zijn.

Hoewel de productie in 2020 stopte, heeft de huizenmarkt het groene licht gekregen om open te blijven en veilig te opereren volgens de veiligheidsmaatregelen van Covid-19. Aangezien het bedrijf van plan is uit te breiden, is dit aandeel er een die meer zou kunnen opleveren op de lange termijn.

8. Barratt Developments plc (BDEV)

Een van de grootste vastgoedontwikkelaars in het Verenigd Koninkrijk is ook een aandeel dat net als TW in de toekomst een goed verdienpotentieel zal zien.

Toegegeven, dit aandeel is meer een langetermijnvoorraad dan een kortetermijnvoorraad, aangezien de economie ernaar streeft vooruit te komen, zullen meer mensen de sprong wagen om hun eerste huis te kopen of van omgeving te veranderen..

BDEV-aandeel heeft de laatste tijd veel lawaai gemaakt, aangezien het onlangs een herziene Zacks Rank-beoordeling van # 2 ‘Buy’ heeft gekregen voor het aandeel vanuit de vorige ‘Hold’-positie.

Omdat de vraag naar huizen een hoge vlucht nam als gevolg van de Stamp Duty Holiday-regeling die de overheid had ingevoerd, leverde Barratt Developments in 2020 een ‘beter dan verwachte’ tweede helft van het jaar op..

In het onlangs aangekondigde financiële handelsupdate-rapport voor 2020 van het bedrijf, lijkt dit aandeel meer succes te boeken naarmate we verder gaan en een deel van.

Het bedrijf rapporteerde dat de totale termijnverkoop (inclusief JV’s) op 31 december 2020 met 14,3% was gestegen tot 13.588 woningen in vergelijking met 11.885 woningen in 2019, met een waarde van £ 3.212,1 miljoen, een stijging van 19,4% ten opzichte van het voorgaande jaar. En zoals het er nu uitziet, zijn Barratt Developments dit boekjaar voor meer dan 90% op termijn verkocht.

Het bedrijf bevestigde ook dat ze in 2019 met 9,2% zijn gestegen met betrekking tot het aantal opleveringen van woningen, aangezien ze 9.077 leverden in vergelijking met 8.314 in 2019.

Het woningontwikkelingsbedrijf bevindt zich nog meer in een goede positie, gezien het feit dat de Britse regering projectontwikkelaars toestaat om te blijven werken tijdens de lockdown-periodes nadat alle veiligheidsmaatregelen zijn genomen..

Dat is de vaste focus van het bedrijf om vooruit te gaan, aangezien hun verkoopkantoren alleen op afspraak geopend zijn, de bouw nog steeds onder veiligheidsmaatregelen verloopt en er in de toekomst investeringen verwacht worden in termen van land..

Barratt Developments heeft een 52-week gemiddeld bereik van 364,70 laagst tot 878,40 op het hoogste niveau en PE-ratio van 17,84.

Een ander positief punt voor het vastgoedmerk is de hervatting van de uitkering van dividend, wat zal worden bevestigd in de tussentijdse resultaten van 4 februari 2021 van het bedrijf..

De gezonde financiële positie van het bedrijf, inclusief de P / E-ratio, ziet er veelbelovend uit, het is een drive voor meer succes en de reputatie van het merk op de vastgoedmarkt, we zijn van mening dat de aandelen van Barratt u een goed rendement kunnen opleveren naarmate het bedrijf de toekomst in gaat.

9. BT Group plc (BT)

Het Britse multinationale telecommunicatiebedrijf BT Group ziet eruit als een goed aandeel dat in 2021 kan blijven bloeien en dat u ook goede inkomsten zou kunnen opleveren.

BT.A-aandelenkoers is de afgelopen twee maanden aanzienlijk gestegen en heeft een bereik van 52 weken van 97,86 op het laagste en 184,12 op het hoogste met een P / E-ratio van 9,27%.

Met deze cijfers wordt het aandeel als ondergewaardeerd beschouwd vanwege zijn potentieel.

Er gebeurt momenteel veel met BT Group. Het bedrijf heeft zijn plannen bevestigd om verder te gaan in de nieuwe generatie met de creatie van een nieuwe digitale technologie-eenheid, om zijn digitale aanwezigheid te stimuleren en te leiden, die van kracht zal zijn vanaf 1 april 2021. De nieuwe digitale technologie zal zich richten op het ontwikkelen en leveren van innovatieve producten en diensten op gebieden als data en zorg.

Naast de aankondiging voor toekomstige vooruitzichten, heeft de groep ook een opschudding gehad voor het management, aangezien werd bevestigd dat Mike Sherman, Chief Strategy and Transformation Officer de BT Group verlaat..

Het recente managementnieuws, de strategische plannen van het bedrijf en de financiële vooruitzichten van het bedrijf laten zien hoe dit aandeel de komende jaren zou kunnen bloeien..

Het aandeel heeft op dit moment een consensusrating van ‘Hold’ gekregen van analisten met een consensusdoelprijs van £ 148,80, een potentiële stijging van 5,83%..

Het aandeel heeft ook een dividendrendement van 13,27%. Vanwege de impact die het coronavirus had op veel industrieën, heeft het bedrijf zijn dividend geschrapt, maar lijkt het het komende jaar te herstellen..

BT Group heeft ook andere mogelijkheden die in de financiële resultaten van het merk moeten worden verwerkt, waaronder BT Consumer, dat de populaire BT Sports-kanalen bezit, dat ook redelijke inkomsten genereert met het uitzenden van grote sportevenementen. Nogmaals, als gevolg van de impact van Covid-19 werd deze weg zwaar getroffen. Maar aangezien 2021/2022 er naar uitziet, zal deze stream hopelijk ook het tempo aannemen.

De winst van het bedrijf zal naar verwachting in de toekomst met 7,87% per jaar groeien.

Dit aandeel FTSE 100 wil verder investeren in de toekomst en zou zich op lange termijn goed kunnen terugbetalen.

10. Burberry Group plc (BRBY)

Het laatste aandeel dat op onze gekozen lijst van 10 Britse aandelen komt die in 2021 zouden kunnen verdubbelen, is Burberry Group Plc.

Het toonaangevende iconische Britse modemerk met het hoofdkantoor in Londen trekt veel aandacht en inkomsten van over de hele wereld.

Maar in het licht van de pandemie van het coronavirus heeft het merk net als de meeste modewinkels een grote klap gekregen. Toegegeven, niet zo’n verwoestende hit als we getuige zijn geweest van winkelsluiters van enkele van de bekende merken in het VK, zoals het spraakmakende gerenommeerde retailbedrijf Debenhams dat al meer dan 250 jaar actief is in de branche..

Burberry Group is in 2020 hard geraakt en moest zijn deuren in veel van zijn winkels over de hele wereld sluiten en moest alleen vertrouwen op de digitale online aanwezigheid van het bedrijf.

Maar het bedrijf heeft wat positiviteit gehad tussen de negatieve aspecten, waaronder de nieuwe en frisse ontwerpen van het merk die naar voren zijn gebracht en online beschikbaar zijn gekomen. Het doel om de ontwerpen naar voren te brengen en online beschikbaar te maken, was om de verkoop te verhogen terwijl de fysieke aanwezigheid van het merk in de winkels gesloten bleef, waarop de nieuwe ontwerpen positieve feedback hebben gekregen..

BRBY gaat vooruit met mode en ziet eruit als een sterke kanshebber die goed wil groeien met de nieuwe modevooruitzichten van het merk. Het lijdt geen twijfel dat de nieuwe ontwerpen nieuwe consumenten zullen aantrekken, aangezien hun ontwerpen een breder scala aan individuen aanspreken en de sterke Aziatische vraag voortzetten..

De aandelenkoers van Burberry Group heeft een bereik van 52 weken tussen 1.085,00 als laagste en 2.329,00 als hoogste.

Samen met de verwachte winstgroei met 30,59% per jaar, wat bevestigt dat de inkomsten van het bedrijf sterk zullen groeien tussen een periode van 1-3 jaar. De toekomstige ROE (rendement op eigen vermogen) van het bedrijf zal naar verwachting ook met 26,8% groeien.

Hoewel Burberry op zijn zachtst gezegd een uitdagend jaar achter de rug heeft, kijkt de modeaandelen in de lift, aangezien investeerders dit aandeel al aan het zoeken zijn of aan hun portefeuille toevoegen voor potentiële winstgroei..

Hoe te beleggen in de top 10 Britse aandelen?

Nu u een beter begrip en een meer grondige analyse heeft van wat de 10 best presterende Britse aandelen zijn die in 2021 zouden kunnen verdubbelen, is het nu tijd om te kijken hoe u een deel van hun succes kunt worden.

Investeren in aandelen op de markt, zowel binnen de Britse markt als internationaal, is nog nooit zo eenvoudig en gemakkelijk geweest als nu.

Ten eerste is het belangrijkste punt om onderzoek te doen en een makelaar te kiezen voor uw handelsreis. U kunt echter ook een toonaangevend handelsplatform kiezen waar u een account kunt openen bij een vertrouwde erkende broker en al uw handelsdiensten bij wijze van spreken onder één riem kunt hebben..

Een platform dat we aanbevelen, is het toonaangevende online en bekroonde handelsplatform, eToro.

Meer dan 15 miljoen actieve investeerders verbinden met de door hen gekozen aandelen, allemaal verspreid over de 16 beschikbare internationale markten. Met de prachtige toevoeging dat er geen commissiekosten zijn, wat betekent dat u in de door u gekozen aandelen kunt beleggen zonder commissiekosten die u moet betalen.

Het openen van een account bij eToro is snel, eenvoudig en gemakkelijk.

Het enige dat u hoeft te doen, is gewoon de begeleide stappen online volgen en uw account is binnen enkele minuten geopend en gereed bij een makelaar die klaar is om te handelen..

Zodra u uw handelsaccount heeft geopend, bepaalt u in uw eigen tempo wanneer u in aandelen wilt gaan handelen.

eToro – Koop Britse topaandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Belangrijkste leerpunten:

 • 10 Britse aandelen om te kopen die uw geld kunnen verdubbelen, hebben beide positieve vooruitzichten, maar brengen ook hun eigen risicofactoren met zich mee.
 • Auto Trader Group, HSBC en Lloyds Bank zijn drie van de top 10 Britse aandelen zouden in 2021 kunnen verdubbelen. De twee blijven komend jaar veel kracht tonen.
 • Al deze 10 Britse aandelen bieden gezonde vooruitzichten voor de financiële gezondheid en toekomstige groei.
 • Hoewel de 10 Britse aandelen een verleden hebben, is het verstandig om onderzoek te doen naar en inzicht te hebben in hoe het bedrijf in het verleden heeft gepresteerd. Omdat het niet altijd aangeeft dat dit het geval is voor de voorraad in de toekomst.
 • Het wordt aangeraden om verder te zoeken naar de door u gekozen aandelen voordat u belegt.
 • Ten slotte zijn er geen garanties bij het beleggen in aandelenhandel. Verstandig en wijs zijn en de tijd nemen zijn de beste elementen om tijdens uw handelsreis mee te nemen.

Lees verder:

1. 7 beste Britse aandelen om naar te zoeken in 2021 en daarna

2. 7 groeiaandelen om in 2021 te investeren

3. Top 5 dividendaandelen om in te investeren voor 2021

4. Wat zijn de top 10 van ondergewaardeerde aandelen die in 2021 in het VK te koop zijn??

Als u het leuk vond om 10 Britse aandelen te lezen die u in 2021 kunt kopen en uw geld zou kunnen verdubbelen, deel dit dan met iemand anders waarvan u denkt dat het interessant is voor.

Let op: in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige prestaties. De waarde van beleggingen kan zowel dalen als stijgen. Alle meningen, nieuws, onderzoeken, analyses, prijzen of andere informatie op deze website worden verstrekt als algemeen marktcommentaar en vormen geen beleggingsadvies. Trading Education is niet verantwoordelijk voor enig verlies dat voortvloeit uit een investering op basis van enige aanbeveling, voorspelling of andere verstrekte informatie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me