3 beste groeiaandelen die u nu het beste kunt kopen

Het is nog steeds niet te laat voor beleggers om de beste groeiaandelen op de markt te proberen. Zelfs na de grote aanloop van de markt in 2020 zijn sommige van de populaire technologieaandelen nog steeds niet overgekocht, en beleggers hebben nu een goede kans om in deze groeiaandelen te investeren..

Investeren in groeiaandelen heeft zo zijn voordelen. In wezen is het doel om een ​​welvarende toekomst voor de lange termijn veilig te stellen. Ze verhogen hun omzet sneller dan gemiddelde bedrijven op de markt, waardoor dit de beste langetermijninvestering is. Hier zijn de drie beste aandelen die u nu kunt kopen voor een zekere toekomst.

De beste groeiaandelen die u nu het beste kunt kopen

Enkele van de beste groeiaandelen blijven een lucratief veld voor beleggers en verdienen hun premiumprijzen zeker. Hier volgt een nadere blik op de drie beste groeiaandelen die momenteel op de markt zijn, om u te helpen bepalen welke aandelen u nu kunt kopen voor een winstgevend rendement..

# 1: Twilio (TWLO)

Met indrukwekkende klantenservicestatistieken stijgt Twilio, de cloudgebaseerde communicatiespecialist, naar nieuwe hoogten. Door gebruik te maken van machine learning, cloud computing en mobiele apps, helpt Twilio bedrijven om dagelijks met hun klanten te communiceren. In de nasleep van de wereldwijde pandemie werd de wereld volledig digitaal. Daarom zijn cloud computing-platforms zoals Twilio bullish geworden naarmate mensen van fysieke contactcentra naar cloudgebaseerde platforms zijn overgestapt. Dankzij de grote piek in het omzetaandeel zijn de specialisten voor Twilio meer dan verdrievoudigd.

Ondanks het feit dat Twilio minder dan $ 2 miljard aan inkomsten heeft gegenereerd, heeft Twilio een marktkapitalisatie van bijna $ 70 miljard. De omzet groeide met 57% in het eerste kwartaal, 46% in het tweede kwartaal en 52% in het derde kwartaal van 2020. Met een stijging van 65% in het vierde kwartaal rapporteerde Twilio een omzet van $ 548,1 miljoen, waarmee het een van de beste aandelen om nu te kopen.

In september had Twilio 208.000 actieve klantaccounts, dit is gestegen tot een totaal van 221.000. Dankzij de sterke klantengroei en de drastische verbetering heeft Twilio’s momentum gezorgd voor een aanzienlijke stijging met een omzetgroei van 59% op jaarbasis. Twilio’s medeoprichter en CEO, Jeff Lawson, benadrukte het momentum ervan, "het technologiebedrijf profiteert van een "generatiekans."

Met een gediversifieerd klantenbestand en een sterke, hoge stijging in het vierde kwartaal, heeft het aandeel voldoende ruimte voor zijn groei op lange termijn. Twilio geeft ook een behoorlijk bedrag uit aan backofficeprocessen, verkoop en marketing, met de bedoeling nieuwe kansen te benutten. Beleggers kunnen een kans maken op een goed rendement, aangezien Twilio klaar is voor meer groei en kansen in de komende toekomst.

# 2: Facebook (FB)

Facebook, de socialemediagigant, heeft een epische run gehad sinds de publiciteit in 2012. De afgelopen jaren waren een moeilijke tijd voor Facebook met privacygerelateerde kwesties, politieke en verschillende juridische kwesties die zelfs de media overnamen. Maar temidden van al deze uitdagende tijden genereerde Facebook een netto-inkomen van $ 17,9 miljard over de eerste drie kwartalen van 2020. Facebook is zeer winstgevend geweest, met een omzet van 57,9 miljard aan het einde van zijn derde kwartaal in 2020.

De enorme wereldwijde toevoeging aan zijn actieve abonnees heeft de aandelen van Facebook aangewakkerd tot bijna 450%. Ondanks alle controverses rond Facebook, is het maandelijkse gemiddelde aantal gebruikers met bijna 14% gestegen ten opzichte van een jaar geleden. Dit maakt het een van de rijkste organisaties en een van de beste groeiaandelen met volop kansen voor investeerders.

Facebook en zijn dochterondernemingen, Instagram en WhatsApp, blijven populair als altijd, met consumenten die stemmen voor hun tijd en dollars. Het bedrijf heeft bijna 2,6 miljard dagelijkse actieve gebruikers in zijn familie van sociale netwerken, waaronder Facebook, Messenger, WhatsApp en Instagram. En in de komende jaren zal deze gebruikersbasis naar verwachting dramatisch groeien met digitale transformatie. Facebook haalt de helft van zijn winst uit advertenties in dit digitale advertentielandschap en de groei van zijn virtual reality-bedrijf, Oculus.

Met een rijke actieve gebruikersgroep en een lucratief bedrijf op de markt, is Facebook klaar voor een premium-prijsaandeel met een winstgevende lange-tijdwaarde. Als u op zoek bent naar een groeiaandeel dat u op de lange termijn een fortuin zou kunnen opleveren, dan is dit het.

# 3: Tesla (TSLA)

Met de toename van zijn verkopen en inkomsten in de afgelopen jaren, heeft Tesla vandaag een oogverblindende waarde op de markt. Het is een van de beste aandelen die je nu kunt kopen, omdat het qua waarde de grootste autofabrikant ter wereld is. Zelfs temidden van de pandemie zijn de inkomsten van Tesla aanzienlijk gestegen. Het is een aandeel dat voldoende ruimte heeft voor groei in de komende jaren en hoop voor investeerders.

Zoals vermeld in de Morningstar US Market Index, is Tesla het zesde grootste bedrijf op basis van aandelenmarktkapitalisatie met een marktwaarde van $ 825 miljard. Het heeft de afgelopen jaren een recordaantal productie en leveringen behaald, waardoor Tesla het grootste autobedrijf ter wereld is geworden. Het bedrijf kwam bijna in de buurt van het leveren van 499.647 producten over de hele wereld.

Het managementteam van Tesla ziet in de komende toekomst meer mogelijkheden voor leveringen. Tesla heeft 2020 afgesloten met een sterker kwartaal en is daarmee een uitstekende aanvulling op uw beleggingsportefeuille. Volgens schattingen zal de autoverkoop van Tesla groeien van een half miljoen in 2020 tot een jaarlijks verkooppercentage van 3,6 miljoen lichte voertuigen in 2029.

Er is hoop op groei van de marktwaarde van Tesla met de huidige productie en verkoopcijfers. Door de levering van 189.750 elektrische voertuigen in het vierde kwartaal aan te kondigen, heeft Tesla een aanzienlijk nieuw kwartaalrecord gevestigd en blijft het een van de beste groeiaandelen op de markt..

Mis het niet: Tesla-koersvoorspelling voor 2021 en daarna

Beste aandelen om nu te kopen: tot slot

De aandelenmarkten herstellen zich met dubbele kracht nu de naweeën van de pandemie langzaam tot rust komen. Het is de beste tijd om uw zuurverdiende spaargeld in groeiaandelen te investeren, omdat ze een potentiële hoop hebben op een goed toekomstig rendement. De bovenstaande drie aandelen hebben een bepaald zakelijk momentum, sterke historische inkomsten en potentiële groei op lange termijn laten zien, waardoor ze de beste aandelen zijn om nu en in de nabije toekomst te kopen..

eToro – Koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Uitchecken:

9‌ ‌Aandelen‌ ‌Dat‌ ‌Kon‌ ‌Maken‌ ‌U‌ ‌EEN‌ ‌Miljonair

Top 15 aandelen zullen exploderen in 2021

5 niet te stoppen aandelen met een recordhoogte die je nog kunt kopen

7 beste langetermijnaandelen ‘miljonairmakers’ om in 2021 te kopen

Top 10 Britse aandelen om te overwegen voor 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me