3 topaandelen die u een miljonair kunnen maken

Investeer in deze 3 niet te stoppen aandelen

Met investeringen op de aandelenmarkt is miljonair worden niet alleen een droom, maar een haalbare optie, zelfs voor mensen met zeer bescheiden middelen.

Het jaar 2020 heeft laten zien wat vluchtigheid is en hoe dingen van de ene op de andere dag op hun kop kunnen gaan. Hoewel het de werkloosheidscijfers verhoogde, waren het jaar van de pandemie en de bearmarkten ongetwijfeld de beste tijd om uw geld te investeren. Bull-markten duurden op de lange termijn in vergelijking met bearmarkten. Geduldige investeerders lieten hun investeringen het hele jaar door spelen en ontdekten aandelen die je zelfs in onzekere tijden miljonair zouden kunnen maken.

De eeuwige vraag die nu opduikt, is waar te investeren en wat zijn de beste aandelen die de dromen van miljonair worden voor de lange termijn kunnen waarmaken. Hier zijn de drie beste aandelen om uw miljonairdromen waar te maken. Deze aandelen hebben relatief gezien de innovatie en ongrijpbaarheid om langetermijninvesteringen en groeipotentieel te garanderen.

De top 3 van beste aandelen waarmee u een miljonair zou kunnen worden

1. Pinterest

Pinterest, opgericht in 2010, werd na negen jaar een naamloze vennootschap. Het bedrijf runnen van een socialmediabedrijf was geen gemakkelijke cakewalk, maar het was best moeilijk in deze onzekere tijden. Het was inderdaad een achtbaan van op en neer voor Pinterest met een schijnbaar goede start, maar een teleurstellend derde kwartaal gevolgd door een robuuster vierde kwartaal.

Tijdens de uitbraak van Covid-19 steeg het aandeel tot bijna 500% ten opzichte van het lage percentage in maart. Voor investeerders is Pinterest dus inderdaad een aandeel met veel potentieel.

Pinterest wordt door bijna 60% van de millennials gebruikt, wat een sterke troef is door zijn op advertenties gebaseerde inkomsten. Dit hielp Pinterest om te stijgen naar een record van $ 443 miljoen in de Q3-fase in totale inkomsten. Het bewijs voor de kracht van de bull-case voor Pinterest is te zien in de maandelijkse actieve gebruikers (MUA’s). In de afgelopen jaren, inclusief de pandemiedagen, hebben ze 116 miljoen gebruikers toegevoegd, waardoor de MAU is gestegen tot 416 miljoen, wat een stijging is van 39%.

Meer dan 90% nieuwe gebruikers komen van internationale markten, wat inderdaad een belangrijke factor is om op te merken, aangezien het Pinterest hielp bij het verdubbelen van hun internationale ARPU (gemiddelde opbrengst per gebruiker). De recessies op Pinterest zijn erg laag, wat aangeeft dat buitenlandse gebruikers een verwachte bron van groei op de lange termijn zijn.

De snelle aanwezigheid van e-commerce is de meest intrigerende katalysator voor Pinterest. Het bedrijf probeert zijn gebruikers in contact te brengen met kleine bedrijven die gespecialiseerd zijn in producten en diensten die aansluiten bij hun interesses. Met een onafhankelijk platform waarop gebruikers hun interesses kunnen delen, spreidt Pinterest zijn branche verder door zijn gebruikers te verbinden met verschillende andere diensten.

Dankzij het Shopify-partnerschap en verschillende andere geïntegreerde functies, zoals klikbare winkelknoppen en boeiende videoadvertenties, enz., Kan Pinterest een consistent jaarlijks groeipotentieel van dubbele cijfers hebben. Volgens onderzoekers zal dit in 2023 gemakkelijk de $ 100 miljard op de markt overtreffen, waardoor het een lucratieve aandelenmarkt wordt voor beleggers over de hele wereld..

2. Teladoc Health

Teladoc Health is een van de ondubbelzinnige begunstigden van de Covid-19-crisis. De noodzaak om sociale afstand te bewaren en de dreigende angst voor verspreiding van het virus hebben geleid tot een snelle toename van het aantal telegezondheidsbezoekers voor abonnees en niet-abonnees op het Teladoc-netwerk. Dit heeft een revolutionaire verandering in zijn bedrijfsinkomsten teweeggebracht, en nu zit de telegeneeskundegigant boordevol briljante tools om van jou miljonair te maken..

Teladoc voltooide de overname van het vooraanstaande digitale diabetesmanagementbedrijf Livongo Health voor meerdere miljarden dollars, naast de stijging van hun verkopen. Dit heeft zijn aandeel naar een nieuw record gestuwd, waardoor het bovenaan de favorietenlijst van de verkoper staat. Zowel Teladoc Health als Livongo Health zijn samenvoegen in een cash-and-stock deal.

De zorgoplossingen van Livongo bieden patiënten met chronische gezondheidsproblemen de mogelijkheid om gezonder te leven. Hoewel het slechts 1,2% van alle diabetici in de Verenigde Staten aanmeldde, is het aantal diabetes van Livongo op jaarbasis onophoudelijk verdubbeld. Het bedrijf heeft ook drie opeenvolgende kwartaalwinst behaald. Met zijn uitbreiding naar nieuwe indicaties, zoals gewichtsbeheersing en hypertensie, zal zijn potentiële patiëntenbestand toenemen, waardoor zijn waarde op de markt toeneemt. Deze dodelijke combinatie van Teladoc en Livongo zal het toekomstige gezicht van precisiegeneeskunde zijn en zijn aandelen die je miljonair zouden kunnen maken.

De virtuele zorgmarkt groeit in volle gang en tegen 2023 verwachten Teladoc en Livongo meer dan $ 3 miljard aan omzet en meer dan $ 600 miljoen aan bedrijfsinkomsten minus niet-contante uitgaven te genereren, zoals vermeld door een verslag doen van.

3. Vierkant

De wereld evolueert naar transacties zonder contant geld, en deze trend zal de komende decennia een van de krachtigste en snelst groeiende zijn. Visa en Mastercard zullen een belangrijke rol blijven spelen bij krediet- en debetverrichtingen. Maar het bedrijf Square voor betalings- en verkooppunten biedt veelbelovende groei en is een aanzienlijke voorraad voor de komende jaren. In de afgelopen vijf jaar is de omzet gegroeid met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 40,9%, met geweldige verkopen tot 140% jaar op jaar.

In 2012 was het bruto betalingsvolume (GPV) van het verkopersecosysteem van het bedrijf gegroeid van $ 6,5 miljard naar $ 106,2 miljard in 2019. Er zijn twee trends die laten zien dat het verkopersecosysteem van Square zelfs in onzekere tijden hoogten zal blijven bereiken. Een daarvan is de duurzaamheid van economische expansie in vergelijking met contracties, die veel goeds voorspellen voor de consumentenbestedingen. De tweede factor is dat Square zijn GPV krijgt van grotere bedrijven met ten minste $ 125.000 aan GPV op jaarbasis. Als betalingsfacilitator voor kleine bedrijven, als het mogelijk is om door te dringen bij grotere ondernemingen, zullen de handelaarsvergoedingen oneindige hoogten bereiken.

Het peer-to-peer betalingsplatform van Square, Cash App, speelt een cruciale rol in de huidige groei. Het aantal maandelijkse actieve gebruikers (MUA) van Cash App steeg tussen december 2017 en juni 2020 van 7 miljoen naar meer dan 30 miljoen. Het overgeboekte saldo wordt versneld wanneer een gebruiker een traditionele debetkaart gebruikt die is gekoppeld aan het Cash App-saldo van een persoon om goederen of diensten te kopen. Dit is hoe Square een groot deel van hun inkomsten genereert met de Cash App. Met een waarde van meer dan $ 100 miljard verwachten analisten een jaarlijkse groei van 38% van de winst per aandeel in de komende vijf jaar, waardoor het een ideale reden is om te overwegen om te investeren, aangezien het aandeel u miljonair zou kunnen maken..

Ten slotte

De aandelenmarkt is inderdaad een vruchtbare voedingsbodem voor beleggers om een ​​passief inkomen te hebben en is een praktische, meest eenvoudige manier om een ​​goed gefinancierde toekomst veilig te stellen. Deze drie niet te stoppen ondernemingen met een goed groeipercentage en een relatief aanzienlijke marktwaarde zijn de beste aandelen die je op de lange termijn miljonair zouden kunnen maken.

eToro – Koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Lees verder:

Welke top 15 aandelen zullen exploderen in 2021?

Hoe u de beste aandelen kiest om nu te kopen

10 Britse aandelen die u in 2021 kunt kopen, kunnen uw geld verdubbelen

Wat zijn de 7 beste aandelenkeuzes voor 2021??

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me