7 Britse dividendaandelen die nu te koop zijn en die een aantrekkelijke inkomstenstroom bieden

Deze top 7 Britse dividendaandelen beloven een aantrekkelijke inkomstenstroom

Beste Britse dividendaandelen om te kopen in 2021

Bent u een beginner in het handelen in aandelen en wilt u diversiteit en een regelmatig inkomen toevoegen aan uw aandelenportefeuille? Of bent u een belegger die de beste Britse dividendaandelen aan uw collectie wil toevoegen, maar niet zeker weet welke dividendaandelen u het beste kunt kiezen? Neem een ​​kijkje, want we hebben 7 Britse dividendaandelen uitgekozen om nu te kopen die een aantrekkelijke inkomstenstroom bieden.

Top 7 Britse dividendaandelen tot Koop nu

Voordat we de beste Britse dividendaandelen in 2021 nader bekijken, zijn hier onze 7 topkeuzes:

1. PayPoint PLC

2. Juridisch & Algemene groep PLC

3. GlaxoSmithKline

4. Unilever PLC

5. Moneysupermarket.com Group PLC

6. Tate & Lyle PLC

7. Wm Morrisons supermarkten

U kunt al deze Britse dividendaandelen, evenals vele andere, kopen bij eToro en betaal 0% kosten!

Britse dividendaandelen met een aantrekkelijke inkomstenstroom

Voor veel beleggers is het maken van een goede winst het doel waar de meeste beleggers naar streven wanneer ze willen beginnen met beleggen op de markt. Maar wat veel beleggers over het hoofd zien en zich misschien niet realiseren, is dat dividendaandelen u grote voordelen kunnen bieden, waaronder geweldige rendementen en ook worden beschouwd als snellere en veiligere weddenschappen dan groeiaandelen..

Dividendaandelen bieden u als belegger het beste van twee werelden. Om deel uit te maken van enkele van de bekendste opwindende bedrijven ter wereld met ruimte voor potentiële groei, samen met het vangnet om onderweg niet veel geld te verliezen.

Dat gezegd hebbende, zijn groeiaandelen ook goede investeringen, omdat ze u een goed rendement opleveren, voornamelijk op basis van de aandelenkoers. Groeiaandelen zijn echter langere investeringen als het gaat om geld verdienen en ze worden als riskanter beschouwd dan dividendaandelen. Maar zijn natuurlijk evengoed goede investeringen.

Dus als je een geduldige investeerder bent die deel wil uitmaken van beide werelden, dan raden we je aan om een ​​gevarieerde verzameling van beide te hebben.

Als u wilt weten in welke de beste groeiaandelen zijn om in 2021 te beleggen, lees dan de Top 10 Britse aandelen om in 2021 te overwegen.

Maar als een regelmatige passieve inkomstenstroom is wat u zoekt tijdens uw handelsreis, laten we dan eens kijken naar 7 van de beste Britse dividendaandelen die u nu kunt kopen en die u een aantrekkelijk rendement kunnen bieden..

TOP 7 Britse dividendaandelen om nu te kopen die een aantrekkelijke inkomstenstroom bieden

Hier heeft u onze lijst van 7 Britse dividendaandelen die momenteel de meest aantrekkelijke aandelen op de Britse markt lijken te zijn. Laten we eens nader bekijken hoe goed deze aandelen de komende jaren zouden kunnen presteren. Houd ze in de gaten! Ze kunnen het volgend jaar uitzonderlijk goed doen.

1. PayPoint PLC (PAY.L)

Dividendopbrengst: 6,01%

Het eerste Britse dividendaandeel dat op de lijst komt, is PayPoint plc.

Dit Engelse bedrijf dat werd opgericht in 1996 en het hoofdkantoor heeft in Welwyn Garden City, is ook actief in Roemenië, samen met het VK. Het bedrijf is ontworpen om individuen te helpen rekeningen op een snelle, eenvoudige manier te betalen, allemaal met een paar klikken op een knop.

Het bedrijf is niet alleen gegroeid en zal naar verwachting in de komende jaren verder groeien, het bedrijf keert ook een betrouwbaar dividend uit aan zijn aandeelhouders, waarbij het vorige dividend op 29 december 2020 werd betaald van 7,80 pence per aandeel en de volgende betaling van het bedrijf zal plaatsvinden. betaald op 8 maart 2021.

Dit Britse aandeel ziet eruit alsof het doorgaat en zich mooi opbouwt voor het komende jaar uit het recente handelsrapport van de bedrijven dat is uitgegeven op 21 januari 2021.

Het bedrijf meldde dat, hoewel de onderliggende netto-omzet van de groep uit voortgezette bedrijfsactiviteiten met 10,8% daalde van £ 27,5 miljoen in 2020 tot £ 3,0 miljoen, samen met een daling van de netto-inkomsten uit de retaildiensten in het VK met 1,4% tot £ 10,6 miljoen, het bedrijf nog steeds wat heeft laten zien. sterke resultaten.

Hoewel de inkomsten uit retaildiensten in het VK daalden, werd het nog steeds geconfronteerd met stijgingen in kaartbetalingen, samen met het winnen van digitale betalingen door de nieuwe businesssector, en door de vernieuwingen van grote klanten verbeterde het aanbod van de retailer van het bedrijf om het bezoekersaantal te vergroten..

Het plan van het bedrijf op het gebied van groei-uitbreiding wil doorgaan, aangezien het bedrijf aankondigde dat de overname voor zowel Handepay als Merchant Rentals begin 2021 afgerond zal zijn, onder voorbehoud van goedkeuring. Samen met de voltooide overname van i-movo eind november 2020, wat meer opwindende kansen voor het merk zal creëren.

Vaststellend dat dit bedrijf ook in Roemenië actief is, heeft het bedrijf bevestigd dat het ernaar streeft de Roemeense kant van het bedrijf af te stoten, waardoor het bedrijf gratis aanzienlijke winsten kan maken om de groei van het Britse bedrijf voort te zetten en zich te ontwikkelen. de beweging van de Britse strategie.

Wat zijn de gedachten en prognoses van analisten voor dit aandeel in de toekomst??

Het werd bevestigd, hoewel het bedrijf achterbleef op hun inkomsten, maar het afgelopen jaar nog steeds met 3,7% groeide.

Vooruitkijkend hebben 4 van de 5 stadsanalisten dit aandeel een consensus ‘Koop’-rating gegeven met een gemiddeld twaalfmaands koersdoel van 880,60p, samen met range-koersdoelen tussen 540p op het laagste en 1.263p op het hoogste.

2. Juridisch & Algemene Groep PLC (LGEN.L)

Dividendopbrengst: 6,97%

De verzekeringsmaatschappij Legal & General is een betrouwbaar en stabiel verdeeld VK-aandeel dat u zou moeten overwegen om aan te kopen.

Om u een overzicht te geven van wat LGEN te bieden heeft, biedt het bedrijf verschillende verzekeringsproducten en hun diensten over de hele wereld aan, actief in verschillende segmenten, waaronder pensioen, investeringsbeheer, kapitaal en verzekeringen..

In 2020 keerde het bedrijf een dividend van 4,93p per aandeel uit, dat werd uitbetaald op 24 september 2020.

Na de onzekerheid die 2020 ons allemaal heeft laten zien, heeft deze verzekeringsgroep het het afgelopen jaar goed gedaan, en vooruitkijkend heeft de verzekeringsmaatschappij een winstgroei voorspeld van 9,24% per jaar gekregen..

De verzekeringsmaatschappij heeft het afgelopen decennium constant dubbelcijferige inkomsten gegenereerd en in zijn recente cijfers in het rapport van november 2020 van de bedrijven vermeld dat 2020 een ‘pauze’-jaar is, aangezien het hele bedrijf ernaar streeft om de bedrijfswinst van 2019 van £ 2,3 te halen. miljard, in het licht van recente gebeurtenissen.

Maar de ambities van het bedrijf om vooruit te gaan in alle vijf sterke bedrijfsgebieden, zullen naar verwachting wereldwijd nog verder uitbreiden. Van het aanbieden van nieuwe producten en oplossingen tot hun geïmplementeerde strategieën.

Wat denken analisten dat dit aandeel in de toekomst kan brengen??

Als u het laatste investeringsnieuws volgt, heeft dit Britse aandeel zojuist een herziene Zacks Rank consensusrating gekregen tot een ‘Hold’. In het grotere geheel betekent dit eigenlijk dat het nu een goed moment zou kunnen zijn om op dit aandeel in te springen.

Van 12 stadsanalisten heeft dit aandeel meer de voorkeur gekregen en heeft het een ‘Koop’ rating gekregen van 5 analisten, waarvan 4 het aandeel een ‘Vasthouden’ en 3 ‘Verkopen’ ratings..

Analisten hebben dit aandeel ook een twaalfmaands koersdoel van 245,82p gegeven, samen met een laag koersdoel van 165,00p en een hoog koersdoel van 344,00p..

Hoewel dit aandeel een omgekeerde rating heeft gehad, biedt dit dividendaandeel nog steeds veel potentieel, waaronder twee belangrijke factoren in termen van groeivooruitzichten en het dividendrendement. Dit maakt dit een van de 7 Britse dividendaandelen die u kunt kopen.

3. GlaxoSmithKline PLC (GSK.L)

Dividendopbrengst: 5,51%

Het Britse multinationale farmaceutisch bedrijf is een dividendaandeel in het VK, en u hebt waarschijnlijk de afgelopen maanden veel van dit aandeel gehoord of gezien, aangezien het de aandacht verdient..

Aangezien 2020 is overgenomen door de Coronavirus-infectie, zijn alle bedrijven in deze branche een bedrijf om naar uit te kijken, maar GSK heeft iets meer te bieden dan andere.

Als een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld heeft het bedrijf onlangs gezien dat zijn nieuwe uitvinding ‘Cabenuva’, onder de merknaam ViiV, door de FDA is goedgekeurd, het eerste langdurige medicijn voor de behandeling van hiv-1-infectie bij volwassenen..

Samen met het bedrijf dat in 2014 het eerste malariavaccin, RTS, S leverde.

Het farmaceutische bedrijf heeft veel avontuurlijke avonturen beleefd en heeft in 2018 zelfs samengewerkt met de toonaangevende organisatie Pfizer die hun divisies voor consumentengezondheid combineert.

In het recente financiële rapport van het bedrijf is het duidelijk om te zien dat het farmaceutische segment de belangrijkste tegenstander is binnen het wereldwijde merk, aangezien de omzet met £ 4,2 miljard -3% boven de andere segmenten stijgt, in vergelijking met zijn vaccinsegment met £ 2,0 miljard – 9% en het consumentensegment £ 2,4 miljard + 2%.

Enkele indrukwekkende resultaten worden getoond door het gezondheidsmerk in 2020.

Het laatste dividend van het bedrijf werd op 14 januari 2021 aan de aandeelhouders uitbetaald tegen 19,00 pence per aandeel.

Wat vinden analisten van deze farmaceutische dividendaandelen in de toekomst??

Gezien het feit dat de inkomsten van het bedrijf het afgelopen jaar met 39,7% zijn gestegen, is het geen wonder dat het bedrijf naar verwachting verdere groei zal archiveren tot in 2021..

De winst zal naar verwachting met 4,76% per jaar groeien, waarbij 19 Wall Street-analisten het aandeel een bewuste ‘Hold’-rating geven, gegeven door 10 analisten, waarbij 7 analisten het aandeel een’ Koop ‘geven en 2 dat het aandeel een’ Verkoop ‘geeft. beoordeling.

Er is een koersdoel voor twaalf maanden gegeven van 1.732,38P, samen met een laag prijsdoel van 1.300,00P en een hoog prijsdoel van 1.732,38P.

Samen met het bedrijf dat een betrouwbaar dividend van 5,51% betaalt.

In het licht van wat de wereld momenteel doormaakt, en natuurlijk zullen we in de toekomst meer vaccins en medicijnen nodig hebben, is deze Britse dividendvoorraad een om in te kopen, maar ook om heel lang vast te houden, de perfecte pensioeninvestering.

4. Unilever PLC (ULVR.L)

Dividendopbrengst: 3,4%

Oké, Unilever Plc, de Britse multinationale onderneming in consumptiegoederen, heeft waarschijnlijk het laagste dividendrendement op deze lijst van 7 Britse dividenden om te kopen. Dit aandeel heeft echter om verschillende redenen de lijst gehaald en een reden is natuurlijk het betrouwbare dividend, zelfs in moeilijke tijden.

Unilever (ULVR) is een Brits bedrijf in consumptiegoederen dat de thuisbasis is van enkele van ‘s werelds bekende merken, waaronder Dove, Hellman’s en Lipton, om maar drie van de vijftien bedrijven te noemen die elk alleen al meer dan een miljard euro binnenhalen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het leidende consumentenmerk in totaal meer dan 400 merken onder zijn hoede heeft.

Binnen de sector consumptiegoederen bevat deze voorraad een indrukwekkende verzameling merken waar consumenten over de hele wereld naar vragen, en niet alleen vanuit het VK..

In 2020 nam het bedrijf in het licht van de Brexit-overeenkomst de beslissing om Unilever N.V. te fuseren met Unilever plc, die op 30 november 2020 werd aangekondigd en bevestigde dat het nu één aandelenklasse heeft..

Het bedrijf heeft ook zijn steun betuigd aan gezondheidswerkers en in het hele land in het licht van de Covid-19-pandemie, aangezien ze hebben geholpen door meer dan 100 miljoen euro te doneren in zeep, handdesinfectiemiddel, bleekmiddel en voedsel..

In het rapport van oktober 2020 van het bedrijf rapporteerde het bedrijf een onderliggende omzetgroei van 4,4% in vergelijking met 2019 en een 9-maands USG van 1,4%..

Het bedrijf wil hun vooruitzichten veranderen en wil milieuvriendelijker worden, aangezien ze hun plannen hebben bevestigd om hun jaarlijkse omzet in plantaardig vlees en zuivelalternatieven te verhogen tot 200 miljoen euro tussen 5 en 7 jaar. Naast het streven naar het uitrollen van de CleanFuture-strategie van het merk, omdat ze ernaar streven om koolstof uit fossiele brandstoffen uit schoonmaakproducten te verwijderen tegen 2030.

Zoals het bedrijf aankondigde dat hun focus blijft op ‘groei, het leveren van absolute winst en vrije cashflow’.

Hoe ziet de toekomst eruit voor het bedrijf?

Unilever heeft een winstgroeiprognose van 5,63% per jaar gekregen, samen met een betrouwbaar dividend van 3,4%.

Volgens 10 Wall Street- en stadsanalisten die dit aandeel bestrijken, heeft het een bewuste ‘Hold’-rating gekregen van 5 analisten, gezien het aandeel een‘ Buy ’, 2‘ Hold’-ratings en 3 ‘Sell’-ratings. Een koersdoel van 12 maanden van 4.822,00 is voorspeld voor het aandeel, met een laag koersdoel van 3.800 P en een hoog koersdoel van 5.500 P

5. Moneysupermarket.com Group PLC (MONY.L)

Dividendopbrengst: 4,33%

De Britse vergelijkingswebsite is misschien wel een van de meest bekende, samen met een van de door de landen gekozen vergelijkingswebsites die momenteel op de markt zijn.

Gespecialiseerd in de financiële diensten, waaronder individuen de mogelijkheid bieden om de beste deals voor verzekeringen, woningdiensten, hypotheken, reisverzekeringen, creditcards en meer te vergelijken. Het bedrijf is in het hele land een succes geweest met individuen die altijd op zoek waren naar een goede of betere deal, vooral in moeilijke tijden.

Financieringsgoeroe Martin Lewis, een van de meest vooraanstaande mannen van het land om kosten te besparen en te besparen, was de eigenaar van Money Saving Expert totdat hij het bedrijf in 2012 verkocht aan Moneysupermarket.

Het laatste dividend van het bedrijf werd betaald op 11 september 2020 tegen 3,10 pence per aandeel.

Hoe ziet de toekomst eruit voor dit aandeel?

De toekomstige vooruitzichten voor dit aandeel blijven er positief uitzien. Het bedrijf bevindt zich in een comfortabele financiële gezondheidspositie, samen met groeivooruitzichten en zijn schulden zijn goed gedekt.

Analisten hebben het aandeel een winstprognose gegeven van 12,84% per jaar, samen met een consensus ‘Hold’-beoordeling gegeven door 6 van de 11 stadsanalisten, waarbij 5 het aandeel een’ Koop ‘gaf..

Dit aandeel ziet eruit als een goede koop, gezien alle onzekerheid rond deze ongekende en uitdagende tijden, zullen individuen op alle mogelijke manieren op zoek gaan naar de beste deals. En wanneer de tijden normaler worden, is het de menselijke natuur om een ​​goede deal te krijgen.

Het bedrijf heeft momenteel een dividendrendement van 4,33%.

6. Tate & Lyle PLC (TATE.L)

De concurrent van de FTSE 250, Tate & Lyle Plc komt als een betrouwbaar dividendaandeel om in 2021 te kopen.

De wereldwijde leverancier van voedingsmiddelen en dranken biedt naast voedzame zoetstoffen ook voedingsingrediënten voor gezondheid en welzijn, om twee categorieën producten te noemen.

In recent nieuws heeft het merk zijn groeiplannen voor het bedrijf bevestigd, aangezien het merk zijn lijn van tapioca-gebaseerde zetmelen heeft uitgebreid. Dit is bedoeld om superieure producten te verbeteren en te leveren door middel van een verbeterd proces.

Naast het toevoegen aan de portfolio van het bedrijf, heeft het merk ook een CFO aangekondigd die in mei 2021 aan de macht zal komen.

Met hun doel om een ​​beter leven te genereren, bedroeg de omzet van het bedrijf binnen het financiële verslag van 2020 tot £ 2.882 miljoen, de winst vóór belastingen tot £ 296 miljoen op jaarbasis, waarbij de aangepaste vrije belastingstroom een ​​enorm verschil liet zien met £ 247 miljoen gestegen van £ 212 miljoen in 2019 en tot slot een rendement op kapitaal van 17,5%.

Hoe zien de aandelenprognoses er voor de toekomst uit??

Vooruitkijkend, ziet dit aandeel er stevig uit om de beste en gezonde voedselingrediënten en dranken over de hele wereld te leveren, aangezien de vraag duidelijk is.

Aangezien de winst het afgelopen jaar met 6,9% is gestegen, is de winstgroei voorspelling vastgesteld op 4,84% per jaar.

Van de 9 analisten hebben er 5 het aandeel een consensus ‘Hold’-beoordeling gegeven, waarbij 3 het aandeel een’ Koop’- en 1 ‘Verkoop’-beoordeling gaven. Het gemiddelde koersdoel voor twaalf maanden is 706,67P met een lage koersdoel van 630 en het hoge prijsdoel van 770P.

Met lockdown-metingen die momenteel worden toegepast in het VK en meer mensen die kiezen voor een gezondere levensstijl, ziet dit dividendaandeel er perfect uit als een langetermijninvestering.

7. Wm Morrisons Supermarkets (MRW.L)

Dividendopbrengst: 4,1%

Het laatste Britse dividendaandeel dat op de laatste van de 7 beste aandelen komt die een aantrekkelijke inkomstenstroom kunnen bieden, is Wm Morrisons Supermarket (MRW).

Het Britse supermarktmerk wordt een sterke concurrent als het gaat om het uitkeren van dividend, aangezien het bedrijf op 25 januari 2021 een speciaal dividend van £ 4,00 heeft uitgekeerd..

MRW zal zijn volgende dividend uitkeren op 24 juni 2021.

Dit speciale dividend is het resultaat van de indrukwekkende omzetresultaten die het toonaangevende supermarktmerk gedurende het jaar heeft binnengehaald, en meer nog in de latere maanden van het bedrijf en de goede kerstfeestverkopen..

Daarnaast kondigde de supermarkt van Morrison aan dat ze het nationale minimumloon van hun werknemers zullen verhogen tot £ 10 per uur, waaraan MRW de enige toonaangevende supermarktketen is die zijn personeel dit loon betaalt, waarbij de meesten zich aan het nationale minimumloon houden..

Morrison’s zijn op zoek naar nieuwe manieren om hun klanten te bereiken in deze uitdagende en moeilijke tijden van Covid-19, aangezien hun online winkel goed functioneert, samen met de familiebelemmeringen die beschikbaar zijn om te bestellen via Amazon Prime Subscription.

In recent nieuws hebben Morrisons-supermarkten bevestigd dat ze hun steun aan voedselbanken nog meer tonen, aangezien ze een toezegging van £ 5 miljoen doen om voedselbanken in deze onzekere en uitdagende tijden te bevoorraden..

Wat vinden analisten van dit aandeel met het oog op de toekomst??

3 van de 6 analisten hebben het aandeel een ‘Koop’ rating gegeven, waarbij 2 het aandeel een ‘Hold’ geeft en 1 het aandeel een ‘Verkoop’ rating geeft..

Het gemiddelde prijsdoel voor twaalf maanden voor het supermarktmerk is 194P met een laag prijsdoel van 175P en een hoog prijsdoel van 221P.

Samen met een winstprognose die naar verwachting met 16,27% per jaar zal groeien.

Dit supermarktmerk is een dividendaandeel in het VK dat de afgelopen 10 jaar een kanshebber is geweest met zijn dividend en dat naar verwachting verder in de toekomst wil blijven.

UK Dividend Stocks – Samenvatting

En daar heb je de door ons gekozen 7 Britse dividendaandelen om te overwegen, die je het hele jaar door een aantrekkelijke inkomstenstroom kunnen opleveren en klaar zijn voor een goede langetermijninvestering..

Deze top 7 Britse dividendaandelen hebben niet alleen goede resultaten laten zien tijdens een uitdagend jaar in 2020, aangezien ze zijn blijven groeien, maar ze hebben ook bewezen dat ze al vele jaren sterk presteren en blijven groeien terwijl we vooruitgaan in de toekomst..

Om te concluderen dat deze aandelen groei, veiligheid en een aantrekkelijk dividendrendement laten zien, drie belangrijke elementen om naar te kijken bij het beleggen in dividendaandelen.

Dat gezegd hebbende, hoewel deze aandelen in het verleden indrukwekkende resultaten hebben laten zien, is het verstandig om niet in het verleden van een aandeel te gaan als u wilt investeren. Hoewel het u een indicatie geeft van hoe het aandeel kan en heeft gepresteerd, is er nog steeds een risico-element dat moet worden overwogen voordat u investeert.

Hoe te investeren in Britse dividendaandelen?

Nu hebben we gekeken naar 7 van de beste Britse dividendaandelen, laten we nu eens kijken hoe u uw reis kunt beginnen om erin te investeren en u een deel van de actie te krijgen.

Investeren in aandelen is tegenwoordig niet alleen spannend en erg populair, het is ook ongecompliceerd, eenvoudig en gemakkelijk. Zolang u de juiste begeleiding en de juiste mentaliteit heeft, zal dit het geval zijn tijdens uw handelsreis.

In dat opzicht is het verstandig om geen ‘tip-offs’ of ‘mond-tot-mondreclame’-tips van individuen te nemen, tenzij u uw eigen onderzoek heeft gedaan en een vast begrip heeft dat deze voorraad iets is waar u deel van uit wilt maken. van.

Ten eerste is uw eerste stap om te kijken naar het vinden van een makelaar om in de door u gekozen aandelen te beleggen.

Er zijn veel handelsmakelaars om uit te kiezen, want ik ben er zeker van dat als je wat onderzoek hebt gedaan, je zult zien dat er voldoende hoeveelheden handelsplatforms zijn, samen met individuele makelaars om uit te kiezen..

Maar een enorm nuttig advies is om uw makelaar verstandig te kiezen en ervoor te zorgen dat de makelaar of het handelsplatform over de juiste licenties beschikt om te handelen.

De gereguleerde licenties zijn te vinden op de website van online handelsplatforms, samen met de beschikbare licenties voor makelaars of op aanvraag.

Zodra u de door u gekozen makelaar of online handelsplatform heeft gevonden, bent u realistisch gezien klaar om te gaan.

Hoewel als u op zoek bent naar een lange, succesvolle weg naar aandelenhandel, u de tijd en moeite moet nemen om de tijd te nemen om de door u gekozen aandelen of aandelen die van belang zijn te onderzoeken..

Als u op zoek bent naar een vertrouwd online handelsplatform om uw investeringstraject te beginnen, raden we u het bekroonde online handelsplatform ten zeerste aan, eToro.

Het vertrouwde online handelsplatform eToro is het perfecte platform als u een beginnende belegger bent die net begint met uw reis. Met zijn eenvoudige lay-out en handige begeleiding, zult u uw handelsreis binnenkort werkelijkheid maken. Samen met het extra voordeel dat je veel educatief materiaal hebt, van cursussen tot leesmateriaal, met online tutorklassen zodat je al je twijfels door professionals kunt laten beantwoorden.

Etoro heeft nu wereldwijd meer dan 19 miljoen klanten, met toegang tot meer dan 16 internationale markten waar u in kunt handelen, waaronder ook deze 7 Britse dividendaandelen en nog veel meer. Dit alles met als bijkomend voordeel dat u geen commissiekosten biedt wanneer u in de door u gekozen aandelen belegt.

Om een ​​rekening te openen bij eToro het enige dat u hoeft te doen, is de eenvoudige stappen op de homepage van het bedrijf te volgen. Binnen enkele minuten zult u merken dat u een handelsaccount heeft samen met een gekozen makelaar, met toegang tot een virtueel online platform om te leren en oefenen met $ 100.000 aan virtuele fondsen die u kunt leren, oefenen en een beleggersportefeuille kunt samenstellen..

Voor een soepele, eenvoudige en gemakkelijke transactie in de aandelenhandel is eToro uw vertrouwde platform waarmee u uw handelsactiviteiten soepel kunt laten verlopen en kunt laten uitkomen..

eToro – Koop de beste Britse dividendaandelen zonder commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Belangrijkste punten:

Als u zich iets herinnert uit de Top 7 Britse dividendaandelen om nu te kopen, maak het dan deze kernpunten.

  • 7 Britse dividendaandelen om vandaag in te kopen, bieden een aantrekkelijke inkomstenstroom die u kunt toevoegen aan uw aanvullende financiële inkomsten.
  • Dividendaandelen zijn aandelen die u financiële uitbetalingen bieden die bekend staan ​​als Dividend.
  • Een dividend wordt vaak elk kwartaal (3 maanden) uitgekeerd aan hun aandeelhouders, dat afkomstig is van de ingehouden winsten van een bedrijf.
  • Dividendaandelen worden als veiliger beschouwd en staan ​​bekend als iets betrouwbaarder dan groeiaandelen.
  • Dividendaandelen bieden een grote diversiteit aan uw portefeuille als u ook groeiaandelen aan de mix wilt toevoegen.
  • Dividendaandelen zijn fantastische langetermijninvesteringen.
  • Hoewel dividendaandelen veel voordelen met zich meebrengen, hebben ze ook hun eigen risico-elementen, wat het raadzaam is om aanvullend onderzoek te doen voordat u in de door u gekozen aandelen belegt..
  • Kies een vertrouwde makelaar en handelsplatform om met u mee te gaan op uw reis naar aandelenhandel.
  • Investeer altijd binnen uw mogelijkheden.

Let op: in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige prestaties. De waarde van beleggingen kan zowel dalen als stijgen. Alle meningen, nieuws, onderzoeken, analyses, prijzen of andere informatie op deze website worden verstrekt als algemeen marktcommentaar en vormen geen beleggingsadvies. Trading Education is niet verantwoordelijk voor enig verlies dat voortvloeit uit een investering op basis van enige aanbeveling, voorspelling of andere verstrekte informatie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me