7 marihuanavoorraden om te kopen die zouden kunnen waarderen in 2021

7 marihuanavoorraden zullen in 2021 in waarde stijgen

Wilt u in 2021 investeren in de beste marihuanavoorraden? Bent u op zoek om te investeren in de beste marihuanavoorraden die u de beste waarde bieden??

We hebben het voor je gedekt met 7 marihuanavoorraden die je het komende jaar kunt kopen.

Marihuana-aandelen zullen in 2021 gewaardeerd worden

2021 lijkt het jaar te worden voor de cannabisindustrie.

Het opwindende buzz-gevoel dat deze sector omringt, is duidelijk, aangezien investeerders over de hele wereld steeds meer kennis nemen van de schitterende prestaties van deze sector. Zeker nu de verkozen president Joe Biden het roer overneemt en de Democraten de VS de komende weken besturen.

Dit jaar lijkt het potentiële keerpunt te worden voor de cannabisindustrie en voor de VS, die mogelijk meer zouden kunnen maken, of zo niet, alle Amerikaanse staten lijken marihuana te legaliseren voor zowel recreatief als medisch gebruik van het product..

Als het bovenstaande gebeurt, wat waarschijnlijker lijkt naarmate de tijd verstrijkt, valt niet te ontkennen dat deze industrie een van de best presterende industrieën zal worden die op de markt tot nu toe zullen evolueren..

Dus om voorop te lopen, hebben we ervoor gekozen om te kijken naar 7 marihuana-aandelen die in 2021 zouden kunnen waarderen en die ook de perfecte aanvulling op uw portefeuille kunnen zijn..

Als marihuanavoorraden uw belangwekkende aandelen zijn, lees dan zeker nog twee artikelen over de gloeiende aandelen die kijken naar de prestaties van de bedrijven in 2020 in de 11 best presterende cannabisaandelen in 2020

Hier vindt u een lijst met de sterk groeiende cannabisvoorraden, samen met een uitsplitsing van enkele van de best presterende hoogtepunten van marihuanavoorraden.

De top 7 van beste marihuanavoorraden om te kopen in 2021:

1. GrowGeneration Corp (GRWG)

2. Cresco Labs Inc (CL)

3. Tilray Inc (TLRY)

4. Green Thumb Industries Inc (GTBIF)

5. Aphria Inc (APHA)

6. Canopy Growth Corp (CGC)

7. Planet 13 Holdings Inc (PLNHF)

Zullen de marihuanavoorraden eindelijk tot leven komen in 2021? Als dat het geval is, kunnen deze 7 topkeuzes enkele van de beste investeringsopties zijn in 2021.

1. GrowGeneration Corp (GRWG)

Consensusbeoordeling: ‘Sterke koop’

Het eerste aandeel op de lijst met cannabisaandelen dat in 2021 zou kunnen waarderen, is GrowGeneration Corp.

Aangezien het begin van het jaar aan de gang is, bevindt dit aandeel zich al in een goede en positieve positie, aangezien de industrie dit jaar naar verwachting zal ‘exploderen’..

GrowGeneration Corp heeft een indrukwekkend 2020 laten zien en gehad, bevestigd door de financiële kwartaalrapporten van het bedrijf, waarbij het laatste Q3-rapport van het bedrijf de sterke positie van het bedrijf bevestigt aan het begin van 2021.

GRWG rapporteerde een recordomzet van $ 55 miljard in 2020, om nog maar te zwijgen van het feit dat het bedrijf verschillende overnames heeft gemaakt en nog steeds bezig is met het voltooien van de totale omzet naarmate het bedrijf vordert..

Klinkt indrukwekkend toch? Het is en het ziet er niet naar uit dat het snel zal vertragen.

Het bedrijf heeft meer dan 36 winkels, waaronder distributiekantoren, waardoor het de grootste leverancier van hydrocultuur in de VS is.

Aangezien de brutowinst van GRWG in de eerste negen maanden van 2020 ook met 27% is gestegen, zijn de voorspellingen voor 2021 bijna het dubbele van de prestaties van bedrijven in 2020.

GrowGeneration Corp geeft een volledige 2021-richtlijn van $ 280- $ 300 miljoen in vergelijking met de 2020-richtlijn van tussen $ 185- $ 190 miljoen.

De huidige aandelenkoers van het aandeel ligt vandaag op $ 50,31 en is door Wall Street-analisten uitgegeven met een gemiddelde koersdoelstelling over 1 jaar van $ 31,17 met de hoogste aandelenkoers van $ 45,00 en de laagste aandelenkoers van $ 8,00..

Dit aandeel kan u niet alleen waarde bieden, het gaat ook hand in hand met groei en momentum en een aandeel dat een uitzonderlijke langetermijninvestering zal zijn, aangezien de cannabisindustrie met succes gedijt..

2. Cresco Labs Inc (CL)

CRLBF voorraad

Consensusbeoordeling: ‘Kopen’

Cresco Labs Inc is een Amerikaans cannabisbedrijf dat marihuana levert voor zowel medisch als recreatief gebruik.

Het bedrijf heeft een uniek bedrijf dat niet alleen investeerders aantrekt, maar ook consumenten met hun toevoegingen. Naarmate de VS dichterbij komen voor meer staten om het gebruik van recreatieve marihuana te legaliseren, voegen de merken van de bedrijven ook hun unieke voordelen toe aan de producten.

De producten van het bedrijf die onder het ‘Mindy’s Brand’ worden verkocht, bieden een marihuana-zoete collectie waarbij marihuana is samengeperst tot chocoladerepen, fruitsnoepjes en meer, wat een consumentensucces blijkt te zijn in de gelegaliseerde staten van de VS..

Samen met de unieke verkoop van hun producten door het bedrijf, is het doel van Cresco om cannabis en cannabisproducten in de Verenigde Staten te ‘normaliseren, professionaliseren en revolutioneren’..

Als het gaat om de groothandelsstraat van het bedrijf in 2021 en daarna, heeft Cresco toegang tot meer dan 550 dispensaria waar zijn producten kunnen worden verkocht en gekocht naast de opening en exploitatie van hun eigen winkels.

In termen van financiële gezondheid, gepubliceerd in het meest recente kwartaalrapport van het bedrijf, had Cresco een recordomzet van $ 153,3 miljoen, een stijging van $ 59 miljoen en een indrukwekkende omzetgroei van $ 62,8 miljoen, een stijging van 60% ten opzichte van het kwartaal van 2019 van vorig jaar..

Bevestigde dat dit het derde opeenvolgende kwartaal was voor het cannabisbedrijf met een omzetgroei van meer dan 40%. We denken dat dit record daar niet zal eindigen.

De huidige aandelenkoers van het aandeel is $ 12,08 en is bestempeld als een cannabisaandeel dat een ‘winstgevende investeringsoptie’ kan zijn door analisten die dit aandeel de afgelopen jaren hebben zien evolueren..

Analisten hebben ook hun voorspellingen voor het aandeel gegeven, met een 5-jarige investering in inkomsten die naar verwachting rond de + 28,66% zal liggen en een voorspelling van de aandelenkoers van $ 15,54 in de aanloop naar 2026..

Cresco Labs Inc is een prachtig waardeaandeel dat in 2021 zal gedijen en het is ook een goede investering voor de lange termijn.

3. Tilray Inc (TLRY)

Consensusbeoordeling: ‘Vasthouden’

Tilray Inc, het Canadese farmaceutische en cannabisbedrijf, is respectievelijk binnengekomen op de lijst van een van de 7 aandelen die in 2021 zouden kunnen waarderen.

Het Canadese bedrijf met hoofdkantoor in Toronto, Ontario is ook internationaal actief en heeft een sterke aanwezigheid in Canada en de Amerikaanse markt..

Het heeft niet alleen zijn enige aanwezigheid gevoeld, maar het bedrijf fuseerde vorige maand in december 2020 ook met Aphria, dat nu is uitgeroepen tot het grootste marihuanabedrijf ter wereld..

Hoewel recente rapporten en cijfers kunnen aantonen dat dit aandeel achterloopt op zijn concurrenten, wil dat niet zeggen dat dit cannabisbestand er een is die moet worden weggegooid. We denken zelfs dat dit aandeel er een is die in 2021 mooi zou kunnen waarderen.

De aandelenkoers van het bedrijf is de afgelopen dagen gestegen en heeft volgens het Zacks-rapport bewezen dat het aandeel de afgelopen maand 38,1% is gestegen en heeft ook een verhoogde consensusschatting van Zacks gekregen naarmate de dagen verstrijken, wat aangeeft dat het aandeel steeds groter wordt. populair en solide naarmate de dagen vorderden.

In 2020 rapporteerde de medische voorraad TLRY een totale omzet van $ 51,4 miljoen, die op het niveau van eerdere inkomstenresultaten bleef. De inkomsten van het cannabissegment werden bevestigd met 11% te zijn gedaald, wat werd bevestigd om verschillende redenen, waaronder stopzetting van het grootste deel van de verkoop en een afname van de medische verkoop in Canada. Het gebruik door volwassenen en de internationale medische verkoop stegen met respectievelijk 26% en 46%.

Gezien de enorme verspreiding die de pandemie van het coronavirus ook op de wereld heeft gehad, kan dit ook een kleine bijdrage hebben geleverd aan de resultaten van de cannabisvoorraden..

Desalniettemin zijn we van mening dat TLRY nog steeds meer groei en kracht achter zich heeft, waardoor dit aandeel een waardevol aandeel is met het oog op 2021.

4. Green Thumb Industries Inc (GTBIF)

GTBIF-voorraad

Consensusbeoordeling: ‘Kopen’

Een andere Amerikaanse cannabissoort die in 2021 een grote groei en waarde zal bieden, is Green Thumb Industries Inc..

In 2020 werd gemeld dat GTBIF ‘straatverwachtingen uitblies’ met zijn financiële resultaten over het jaar.

Het bedrijf rapporteerde een omzetstijging van 31,1% tot $ 157,10 miljoen in het derde kwartaal en met een aangepaste EBITDA van $ 48,7 miljoen.

Maar tot slot resulteert het rapport van het bedrijf over het nettoresultaat dat werd gerapporteerd in het derde kwartaal van 2020 in $ 9,6 miljoen, wat een enorme stijging is ten opzichte van het nettoverlies in 2019 van $ 14,6 miljoen. Dit resultaat alleen al spreekt boekdelen over de manier waarop het bedrijf het jaar en verder wil doorgaan.

Dus wat maakt Green Thumb Industries tot een goede waarde?

De multistate operator Green Thumb Industries heeft veel potentiële groei in de toekomst.

Hoewel het bedrijf meer dan 50 apotheken aanbiedt en exploiteert, heeft het ook de mogelijkheid om bijna 100 winkels te openen en heeft het 13 productiefaciliteiten. Alle winkels bevinden zich in gelicentieerde staten zoals hun huidige handelslicentie dit mogelijk maakt.

Een tweede factor die bekend moet zijn over GTBIF-aandelen is dat het een zeer sterk zakelijk georiënteerd aandeel is als het gaat om de exploitatie, wat betekent dat ze selectief zijn met waar ze ervoor kiezen om te opereren in staten in de VS, omdat ze ernaar streven uit waar ze grote consumenteninkomsten kunnen behalen, samen met marktaandeel.

Als het om de producten van het bedrijf gaat, staan ​​er geen vraagtekens bij. En het is duidelijk te zien dat alle producten, zowel medisch als recreatief, nu meer dan ooit in trek zijn.

Zoals het er nu uitziet, wordt Green Thumb Industries beschouwd als een waardeaandeel met een groot groeipotentieel in het komende jaar en daarna. Deze voorraad komt binnen als een van onze favoriete cannabisvoorraden om te kopen voor 2021.

5. Aphria Inc (APHA)

Consensusbeoordeling: ‘Kopen’

De Canadese cannabisproducent die momenteel groeit, is ook een aandeel dat een goede investering zal zijn voor de langetermijnvooruitzichten.

Zoals hierboven vermeld, fuseerde dit Aphria-aandeel met Tilray (TLRY) in december 2020, wat nu een van de of zo niet de grootste cannabisvoorraad op de markt is in termen van inkomsten..

Maar het bedrijf is nog niet gestopt met zijn avontuur om nog meer bedrijven aan de mix toe te voegen. In 2020 werd ook StreetWater Brewing Company, een van de grootste ambachtelijke brouwerijen van de VS, overgenomen door APHA.

En wie zal zeggen dat het bedrijf niet naar verdere uitbreiding zal kijken naarmate de tijd verstrijkt. Zoals het is genoemd als de overnamekoning op de cannabisbeurs.

Aphria heeft op eigen kracht een goede groei doorgemaakt en is het afgelopen jaar met 75% gegroeid.

Het aandeel heeft een consensusbeoordeling van ‘Kopen’ gekregen van analisten die vooruitgaan.

Voor de groeivooruitzichten van het bedrijf is dit aandeel een aandeel van goede waarde om in te kopen.

6. Canopy Growth Corp (CGC)

Consensusbeoordeling: ‘Vasthouden’

Oké, hoewel dit aandeel wordt beschouwd als het grootste aandeel cannabis op de markt, is dit aandeel er nog steeds een die investeerders een groot rendement kan opleveren.Daarom haalde dit aandeel de top 7.

Als u niet bekend bent met dit aandeel, is dit aandeel rijk geworden aan contanten uit aandelenbeleggingen van Constellation Brands (STZ). En voor degenen die niet zeker weten wie STZ is: Constellation Brands Inc is een Amerikaanse producent en marketeer van alcoholische dranken en is toevallig het grootste bierimportbedrijf in de VS..

Volgens rapporten bezit STZ momenteel ongeveer 38% of meer van de uitstaande aandelen van Canopy.

CGC-aandelen worden beschouwd als een perfecte langetermijninvestering en hebben ook het geld om vooruitgang te boeken en verder te vestigen, vooral in het licht van wat er dit jaar voor de cannabisindustrie gaat komen..

Het hebben van meer geld biedt meer ruimte om uit te breiden in nieuwe projecten, zoals meer faciliteiten om te creëren en te opereren en zelfs om verder uit te breiden naar de internationale markten. Volgens het managementteam van Canopy Growth is de focus op de VS, Canada en de Duitse markten de solide focus, aangezien deze landen meer dan 85% van de wereldwijde cannabismarkt uitmaken..

Maar het spreekt voor zich dat hoe groter een aandeel wordt, hoe meer kans het heeft om meer geld te verliezen, maar de toename is in dit geval groter voor CGC-aandelen, aangezien het aanzienlijk goed presteert met zijn verliezen en negatieve resultaten voor een groot aandeel. -cap voorraad.

Wat betreft de toekomstige vooruitzichten van de aandelen is een voorspelling en een gemiddelde 1-jaarsprognose van $ 430,5 miljoen + 19,94% naar een voorspeld 3-jarig gemiddelde vastgesteld op $ 945,5 miljoen + 163,44%.

De huidige aandelenkoers wordt als ondergewaardeerd beschouwd op basis van de fundamentals van het aandeel.

Voor de groeivooruitzichten van dit aandeel, aangezien het probeert uit te breiden op alle gebieden, inclusief het marktaandeel en de internationale aanwezigheid, het strategische plan van het bedrijf dat het bedrijf in een zo goed mogelijke financiële gezondheid houdt en aangezien de marihuana-industrie zal stijgen, wij geloven dat dit aandeel een geweldige groei- en waardeaandeel is om gewaardeerd te worden in 2021.

7. Planet 13 Holdings Inc (PLNHF)

Consensusbeoordeling: ‘Kopen’

Een kleiner en enigszins onderschat cannabisbedrijf dat in de top 7 van cannabisbedrijven komt die dit jaar gewaardeerd zullen worden, is Planet 13 Holdings Inc..

Velen hebben misschien nog niet eens van dit marihuanavoorraad gehoord vóór 2021, tenzij je de feeststad Las Vegas hebt bezocht of je een fervent investeerder bent in de industrie, dan heb je meer dan waarschijnlijk gehoord van PLNHF.

Het bedrijf, gevestigd in Nevada, Las Vegas, is een van de grootste cannabisapotheken ter wereld en het merk is ook actief via de Planet 13 Cannabis Superstore & Entertainment Complex samen met andere submerken die hun cannabis- en koffieproducten distribueren.

Toen de pandemie van het Coronavirus de wereld overnam, dachten velen misschien dat Planet 13 het op zijn zachtst gezegd moeilijk zou krijgen, omdat het bedrijf veel inkomsten uit toerisme haalt..

Maar dit was duidelijk niet het geval.

Het bedrijf heeft gemeld dat de voorraad 186% hoger is dan vorig jaar, aangezien de verkoop omhoogschoot in 2020 en de verkoop met 36% steeg vóór COVID-19.

De gerapporteerde omzet van het bedrijf is $ 22.797.338 in vergelijking met dezelfde kwartaalresultaten in 2019, waarin de omzet $ 16.696.932 bedroeg.

Terwijl de opwinding voor het bedrijf blijft groeien voor het cannabismerk, neemt ook het volgende avontuur toe. Planet 13 zal dit jaar zijn tweede locatie openen, verspreid over een indrukwekkende winkel van 40.000 vierkante meter in Santa, Ana, Californië, VS..

Met een aandelenkoers van $ 5,89 en met een bereik van 52 weken tussen $ 0,63 en $ 6,40 als hoogste. Dit aandeel biedt waarde, groei en momentum terwijl we 2021 ingaan.

Overzicht

Samenvattend, deze 7 beste marihuanavoorraden zijn op zoek naar verdere gevestigde groei op verschillende manieren, wat een stern wil is en het komende jaar grote inkomsten zou kunnen opleveren en nog vele jaren zou kunnen leiden.

Ongeacht welke cannabisvoorraad uit de lijst van 7 u beter staat, alle presterende marihuanavoorraden hebben hun eigen unieke individualiteit en hun eigen langetermijnvooruitzichten, die worden geadviseerd voordat u ervoor kiest om in de door u gekozen aandelen te investeren om aanvullend onderzoek uit te voeren. om alle engelen te bedekken.

Notitie – Om te verduidelijken dat alle bovengenoemde aandelen hun eigen risico-elementen hebben, wordt geadviseerd om altijd verder onderzoek te doen voordat u gaat beleggen in de door u gekozen aandelen.

Laten we nu eens kijken hoe we kunnen investeren in de meest vooraanstaande cannabisaandelen.

Om te investeren in de succesvolle marihuanavoorraden heeft u alleen een makelaar nodig om uw handelsreis op gang te brengen. En dit kan worden gedaan zonder persoonlijke afspraken en zonder buitensporige wachttijden; het kan eenvoudig vanuit het comfort van uw eigen leefruimte worden gedaan.

Een verstandige keuze maken en onderzoek doen naar makelaars en online platforms is cruciaal. Als je deze weg al hebt bekeken, zul je zien dat er verschillende handelsplatforms zijn om uit te kiezen, samen met veel makelaars om mee in contact te komen.

Maar het wordt sterk aangeraden om u aan een gereguleerd gelicentieerd platform en makelaar te houden om uw handelsreis uit te voeren. U vindt de relevante handelslicenties onderaan de webpagina van de handelsplatforms, samen met de individuele brokerslicentie, zo niet online dan op aanvraag.

Hoewel er veel platforms zijn om uit te kiezen, raden we het bekroonde handelsplatform eToro ten zeerste aan.

eToro heeft een klantenbestand van meer dan 17 miljoen investeerders wereldwijd en heeft toegang tot meer dan 800+ aandelen die momenteel op de markt zijn, inclusief de beste cannabisaandelen.

Zodra u met succes uw handelsaccount heeft geopend, bent u klaar om te beginnen en uw investeringstraject te starten. Een kleine overdraagbare storting in contanten is vereist voordat u kunt beginnen met handelen en dan bent u klaar om te gaan.

Als u bij het openen van uw handelsaccount meer wilt oefenen en begrijpen, is er op uw gemak een gratis virtueel demoplatform beschikbaar met $ 10,0000 virtueel geld waarmee u een virtuele portefeuille kunt maken en kunt zien hoe online handelen werkt. U zult ook in staat zijn om meer inzicht te krijgen in handelsstrategieën terwijl u deelneemt.

Als u onderweg wilt investeren, eToro biedt de mogelijkheid om 24/7 te investeren vanaf elk apparaat dat u maar wilt.

Ontdek dit alles en meer met het toonaangevende handelsplatform eToro. Het beste platform om uw handelsreis te beginnen.

eToro – Top effectenmakelaar, koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Belangrijkste leerpunten:

  • Zeven marihuanavoorraden die in 2021 zouden kunnen waarderen, lijken solide aandelen te zijn voor groei in 2021, leidend tot waardestijging.
  • De beste marihuanavoorraden die in 2021 gewaardeerd zullen worden, zullen ook goede financiële langetermijninvesteringen zijn.
  • De cannabisindustrie zal in 2021 een hoge vlucht nemen, nu de VS gerund wordt door democraten die intern het gebruik van marihuana ondersteunen.
  • De cannabisindustrie is genoemd als de meest onderschatte industrie die in 2021 en de komende jaren een groot potentieel zal archiveren.
  • Investeren in de 7 marihuanavoorraden is snel, eenvoudig en gemakkelijk met het toonaangevende handelsplatform eToro.
  • Zorg ervoor dat u, voordat u belegt, volledig op de hoogte bent van waarin u belegt.
  • Investeer ten slotte altijd binnen uw mogelijkheden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me