De 15 beste midcap-aandelen om te kopen in 2021

Topaandelen in midcap om te investeren in 2021

Bent u op zoek naar aandelen die het beste van twee werelden kunnen bieden? Dat kan u het evenwicht en de zekerheid geven met het potentieel van financiële groei? Dan zijn deze top-midcapaandelen iets voor u om in 2021 aan te schaffen.

Nu 2020 nadert, is het veilig om te zeggen dat voor bedrijven over de hele wereld uitdaging slechts één woord is om dit jaar te beschrijven, vanwege de impact die het coronavirus heeft gehad, niet alleen op het persoonlijke leven van mensen, maar ook door de impact van het virus. heeft gehad in zakelijke termen.

Dit jaar heeft meer dan enig ander jaar laten zien dat ongeacht de grootte van een bedrijf, groot, middelgroot of klein, ze allemaal even positieve en schadelijke effecten hebben als elkaar..

COVID-19 heeft bedrijven in verschillende industrieën, over de hele wereld, hard getroffen. Reisverboden opleggen aan internationale en nationale reizen, die een groot gat in de luchtvaartmarkt hebben achtergelaten doordat vluchten weken tot zelfs maanden aan de grond zijn gelopen, en nu met het gebrek aan vraag van consumenten als gevolg van de aanhoudende verspreiding van het coronavirus, waardoor we aarzelen de geest van de consument.

Tot de sluitingen en faillissementsaanvraag van gevestigde bedrijven, zoals Friendly’s het Amerikaanse voedingsbedrijf, onder FIC restaurants die werd opgericht in 1935, faillissement aanvroeg op 1 november, maar gelukkig voor hen was het vrijwillig failliet en zal het blijf open, in tegenstelling tot duizenden grote en kleine organisaties over de hele wereld.

Terwijl de economie ernaar streeft om in 2021 (hopelijk) weer stevig op de been te komen, zien investeerders over de hele wereld hun investeringen in het midden, in mid-capaandelen die de weg banen naar 2021 na de neergang in 2020, met hoop op potentiële groei en rendement, welke mid-capaandelen perfect zijn voor het verkrijgen van groei en financiële stabiliteit.

“Wat zijn midcapaandelen? Hoe investeer ik in midcapaandelen voor 2021? Zijn midcap-aandelen riskant? Welke bedrijven zijn de beste midcaps-aandelen om te kopen in 2021? ”

We hebben al uw antwoorden op uw vragen en meer, terwijl we een kijkje nemen en duiken in 15 van de beste midcap-aandelen om in 2021 te beleggen.

Top 15 midcap-aandelen om te kopen in 2021

 1. Skechers (SKX)
 2. Deckers (DECK)
 3. Peloton Interactive (PTON)
 4. Redfin (RDFN)
 5. Aecom (ACM)
 6. Games Workshop (GAW)
 7. Helena van Troje (HELE)
 8. FreshPet (FRPT)
 9. Coty
 10. Hill-Rom (HRC)
 11. LendingTree Inc. (BOOM)
 12. Diamondback Energy (FANG)
 13. Nordstrom (JWN)
 14. Stekkervoeding (PLUG)
 15. Five Below (VIJF)

Weet u niet zeker wat Mid-Cap-aandelen zijn? Laten we het uitleggen.

Wat zijn midcapaandelen?

Mid-capaandelen, of ook wel mid-cap genoemd, is de definitie van bedrijven met een marktwaarde (marktkapitalisatie) tussen $ 2 en $ 10 miljard.

Ja, zoals u wellicht al dacht, zijn er ook large-cap- en small-cap-bedrijven, die afhankelijk van de waarde van het huidige bedrijf in hun geclassificeerde cap zullen vallen. De waarde van het bedrijf kan echter zoals alles in de loop van de tijd veranderen, aangezien de meeste bedrijven aan de horizon staan ​​om te groeien.

Midcapaandelen zijn buitengewoon aantrekkelijk voor investeerders, vooral op dit huidige moment, nu de economie in zo’n onzekerheid verkeert, zelfs met bevestiging van een vaccin om de dodelijke coronavirusziekte te voorkomen. Mid-capaandelen geven u als belegger het beste van twee werelden, waardoor u de vrijheid krijgt van potentiële groei, maar met stevige stabiliteit..

Houd er echter rekening mee dat beleggen in mid-capaandelen risico’s met zich meebrengt, aangezien de aandelen volatiel kunnen zijn..

In termen van investeerders klinkt het een beetje te mooi om waar te zijn, toch? Welnu, dit is in feite waarom midcapaandelen populair zijn om in te kopen en zelfs aantrekkelijker zijn in de aanloop naar 2021. Smallcapaandelen bieden u misschien niet zoveel financiële zekerheid als een midcapaandeel kan bieden en een largecapaandelen geven u net iets minder groei in vergelijking met midcapaandelen.

De redenering hierachter zullen we in meer detail onderzoeken.

De verschillen tussen Aandelen met smallcap, midcap en largecap.

Als u een beginner bent met beleggen en aandelen in het bijzonder, bent u zich misschien niet volledig bewust van de verschillen tussen de drie marktkapitalisaties, dus hebben we het teruggetrokken naar het begin om uit te leggen.

Een bedrijf begint met al zijn kernprioriteiten, en dan komt het meest cruciale onderdeel, opereren. Als een bedrijf eenmaal aan het operationele proces begint, draait het allemaal om groei. Hoe populair en veelgevraagd het bedrijf wordt bij consumenten en investeerders, de berichtgeving die het krijgt via mond-tot-mondreclame, media-aandacht, recensies en wereldwijde erkenning, zal het bedrijf natuurlijk in een bepaalde categorie plaatsen met ruimte voor verdere groei..

Maar normaal gesproken beginnen de meeste bedrijven in het small-capassortiment en groeien ze verder op de ladder.

Small-cap – Marktkapitalisatie van minder dan $ 2 miljard

Een small-cap is waar alle nieuwe bedrijven primair vanaf beginnen, en geleidelijk en hopelijk vanaf hier groeien, maar om te beginnen hebben ze een marktkapitalisatie van minder dan $ 2 miljard en daarom beginnen ze in small-cap.

Feit: Amazon (AMZN) en Tesla (TSLA) begonnen allebei als small-capaandelen.

Maar zoals elk nieuw bedrijf dat begint, is het een risico als het gaat om investeren, aangezien u niet weet hoe goed het bedrijf het zal doen, het is het onbekende. Dit is echter de reden waarom de small-cap kan en wordt geacht vluchtig te zijn en u niet zo veel financiële zekerheid biedt als een mid- of large-cap..

In 2020 hebben de small-capbedrijven het voor het grootste deel goed gedaan, met sterke rendementen doordat ze uit de bearmarktbodems kwamen. Dit heeft ertoe geleid dat beleggers deel willen uitmaken van de kleinere bedrijven die tot 2021 leiden, maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat de kleinere bedrijven grotere financiële verliezen hebben dan midcapaandelen..

Maar voor een langetermijninvestering met financiële risico’s, zijn small-capaandelen uw go-to.

Definitie van bearmarkt

Een bearmarkt is wanneer een markt te maken heeft met prijsdalingen gedurende een langere tijd en doorgaans wanneer investeringen met ten minste 20% dalen.

Mid-capaandelen – Marktkapitalisatie vanaf $ 2 miljard tot $ 10 miljard

Zoals hierboven al vermeld, zijn mid-capaandelen machtige bedrijven die het heel goed doen, met een marktkapitalisatie tussen $ 2 miljard en $ 10 miljard, maar ze zijn er nog niet om in de large-capcategorie te worden geplaatst..

Bedrijven die midcap zijn, doen het buitengewoon goed, die u als belegger nu en in de toekomst veel positieve punten bieden en ook een geweldige balans tussen risico en beloning bieden. Ze zijn al gevestigd, maar ze zullen waarschijnlijk allemaal archiveren en streven naar meer grootsheid, en dit levert het extra voordeel van financiële zekerheid op en dringt aan op meer groei, en als je geluk hebt, zullen en kunnen niet alleen midcap-aandelen een investering op lange termijn zijn, maar ze bieden u ook het beste van allemaal.

Feit: Domino’s Pizza en het Amerikaanse bedrijf Bed, Bath and Beyond zijn uitstekende voorbeelden van midcap-bedrijven.

Large-cap – Marktkapitalisatie van $ 10 miljard en meer

Ten slotte gaan we naar de grote spelers binnen de industrieën, het bedrijf waarvan de meeste mensen zullen hebben gehoord, omdat deze bedrijven hebben bewezen enorm succesvol te zijn binnen hun branche of omdat sommige bedrijven zich zelfs over verschillende industrieën verspreiden..

Deze bedrijven hebben geen grenzen als het gaat om meer grootsheid, ze zijn gegroeid, nog wat meer gegroeid en gaan op elke mogelijke manier verder in hun groei. Wat als investeerder, als je een geluksvogel was die de aandacht trok van een bedrijf toen het een kleiner bedrijf was, het buitengewoon goed doet om nu aan de top te staan.

Bedrijven zoals Apple, Microsoft en Amazon die eerder werden genoemd, zijn begonnen in de small-capmarkt en hebben alles gepusht en overtroffen en gaan nog steeds voor grootsheid.

Maar bij de large-capbedrijven, die al geweldige dingen hebben bereikt, kan een grotere groei zelfs worden overtroffen door de small- of mid-caps, aangezien deze grote spelers zich al op het hoogste niveau bevinden. Het financiële gewin is natuurlijk duidelijk en de groei is dat ook, maar je ziet dat kleinere en mid-cap bedrijven met verdere groei op de proppen komen..

Om largecapaandelen samen te vatten, worden ze natuurlijk als de veiligste gok beschouwd, aangezien het allemaal gevestigde bedrijven zijn met minder risico op faillissement in tegenstelling tot de midcap- of smallcapbedrijven. Maar hoogstwaarschijnlijk zult u niet het hoge financiële rendement behalen in vergelijking met andere bedrijven binnen de kleinere caps.

Met een duidelijke uitsplitsing van wat een midcapaandeel is, is het nu tijd om te kijken welke de beste midcapaandelen zijn om te kopen voor 2021. Met elk van deze gerenommeerde bedrijven hebben we inzicht gegeven in wat deze bedrijven, afgezien van de rest die vooruitgaan naar 2021, samen met enkele feiten en de voordelen die elk bedrijf te bieden heeft, waardoor zij degenen zijn die in 2021 kopen.

De lijst met de top 15 midcap-aandelen die in 2021 te kopen zijn

1. Skechers (SKX)

skechers logo

Als eerste op de lijst komt Skechers. Het wereldwijd erkende schoenenmerk dat in 1992 werd opgericht door Michael Greenberg, is nu een gerenommeerd bedrijf dat handelt van over de hele wereld en zeer succesvol is bij zowel de jongere als de oudere generatie met zijn mooie, comfortabele en betaalbare schoenen..

Of je nu een persoonlijke fan bent van het merk of niet, het valt niet te ontkennen dat het bedrijf dit jaar een achtbaanrit heeft gemaakt, net als elk ander bedrijf, maar aangezien de internationale expansie dit jaar de belangrijkste bron van inkomsten is, is het is gemeld dat het bedrijf in de eerste 9 maanden slechts 16% minder verkocht was, met als belangrijkste bron van inkomsten uit internationale verkoop.

Gezien de impact die het coronavirus op de wereld heeft gehad, lijkt dat niet zo’n slechte daling. In feite was de e-commerce-kant van het bedrijf naar verluidt met 172% gestegen jaar-op-jaarcijfers in groei uit online-inkomsten.

Twee belangrijke factoren die opvallen voor dit bedrijf om in 2021 te kopen, zijn:

Het merk Skechers is zowel een internationale markt als een gerespecteerd bedrijf binnen de VS, maar aangezien de internationale markt sterk is voor het merk, zou het bedrijf niet zijn waar ze zitten als het niet voor de internationale expansie was. nu in 2020, wat een goede start is om 2021 in te gaan om verdere groei te archiveren.

Ten tweede is het bevestigd door de CFO van het bedrijf, John Vandemore, dat Skechers verder zal investeren. In het komende jaar en leidend naar een aantal potentiële jaren, wil het bedrijf zijn klanten nog verder verbinden met een herlancering van zijn online website, een nieuwe frisse mobiele app en naar verluidt de introductie van een loyaliteitsprogramma voor zijn loyale klantenbestand..

Met de twee sleutelfactoren in gedachten, laat zien dat het bekende merk zijn plannen aan het opzetten is om een ​​goede groei te creëren in 2021 en daarna, aangezien de wereld langzaam begint te openen, waardoor winkels meer beeldmateriaal door de deuren kunnen hebben en doorgaan met hun dominante online verkoop en aanwezigheid, is het geen wonder dat Vandemore optimistisch kijkt voor de toekomst, zoals hij zei.

Aangezien de aandelen van het merk vanaf het begin van het jaar momenteel onder de 20% liggen, is dit een bedrijf om te kopen.

Mis deze niet, Skechers is een midcap die in 2021 zal groeien.

2. Deckers Outdoor Corp (DECK)

dek voorraad grafiek

In de mode- / schoenendetailhandel, een bedrijf dat een naam moet krijgen en moet worden opgenomen in de lijst van 15 midcap-aandelen die in 2021 moeten worden gekocht, is Deckers Outdoor footwear..

Deckers-schoenen bieden stijlvol, comfortabel en worden wereldwijd erkend met zijn schoenenmerken, waaronder uggs-laarzen, Teva en Hoka One One. De merken bevinden zich allemaal onder één dak en tegen relatief goede en betaalbare prijzen, wat wordt bewezen door de wereldwijde omzetgroei dit jaar en de afgelopen jaren..

Voor een relatief groot bedrijf dat op geen enkele manier de grootste modewinkel is, maar waar het wel van profiteert, is de enorme stijging van de aandelenkoers van meer dan 20% de afgelopen maanden op de NYSE (New York Stock Exchange) en heeft de afgelopen vijf jaar een indrukwekkend percentage van 315% behaald, wat bewijst dat dit merk klaar is voor het nieuwe jaar en er ook voor de lange termijn in zit.

Dit bedrijf, als u een beginner bent in midcap-aandelen of aandelen in het algemeen, is een grote aanwinst voor uw portefeuille. Er wordt verwacht en verwacht dat Deckers Outdoor-schoenen de komende jaren naar verluidt met 38% of meer zullen groeien en met een hogere cashflow die wordt gerapporteerd, brengt het de twee grote elementen financiële groei en stabiliteit naar de tafel, samen met enkele andere grote sleutelfactoren, waaronder investeringen op lange termijn.

Dit is een goed moment om aan boord te komen en Decker in te kopen voor 2021, aangezien Decker heeft bewezen dat, gezien de ontberingen die 2020 onder ons is ontstaan, het merk duidelijk de weg aan het banen is als een geweldig voorbeeld van een mid-capaandeel dat is indruk maken.

Maar let op, voer altijd laatste vervolgonderzoeken uit voordat u gaat investeren, zodat u duidelijk weet waar u in investeert en in koopt..

3. Peloton Interactive (PTON)

Een fantastisch, snelgroeiend bedrijf dat als volgende op de lijst komt, is Peloton Interactive.

Voor degenen die misschien nog nooit van dit groeiende fitnessplatform hebben gehoord, je zult het snel horen, want het bedrijf staat voor een prachtige groei in de komende jaren. Het fitnessplatform heeft tot nu toe een gemeenschap van meer dan 2,6 miljoen leden en is in opkomst omdat het leden verbindt om hun online fitnesslessen te geven, de boetiek van topkwaliteit te streamen en door instructeurs geleide lessen, altijd en overal ter wereld via hun online platform. Om nog maar te zwijgen over het feit dat Peloton ook hometrainers en loopbanden met internetverbinding heeft gemaakt, waar veel mensen het bedrijf mee verbinden.

Aangezien het nu december is, wordt voorspeld dat Peloton een nog grotere stijging en stijging van de verkoop zal zien naarmate consumenten doorgaan met online aankopen, evenals de nieuwe weg van online interactieve fitness-sessies die toenemen vóór de feestelijke dagen deze maand..

Toen Peloton naar de Nasdaq-beurs kwam, heeft het merk het aanzienlijk goed gedaan, vooral in het licht van de COVID-19-crisis, waardoor sportscholen over de hele wereld dichtbij kwamen, waardoor mensen een huis konden uitwerken via online platforms, zoals Peloton.

Toen het kwartaalrapport van september doorkwam, liet het maar liefst 172% groei zien voor het bedrijf dat alle verwachtingen van analisten over de potentiële groei van het bedrijf overtrof. En een indrukwekkende stijging van 66% tot $ 524,6 miljoen jaar-op-jaar vergeleken met het voorgaande jaar, dat $ 316,7 miljoen bedroeg.

Als we kijken naar het grotere plaatje voor het definitieve 2020-rapport, wordt gemeld dat Peloton ernaar streeft om ongeveer $ 1,74 miljard te bereiken, wat een enorme stijging van 89% per jaar is en ook de voorspellingen van analisten negeert met $ 19 miljoen, omdat ze $ 1,55 miljard voorspelden..

Samenvattend: het toonaangevende fitnessplatform blijkt alleen financieel een groot succes te zijn en heeft het groeipotentieel, maar het is ook “het fitnesstraject door de volgende generatie leiden”.

Dit is een goede midcap-voorraad om in 2021 naar te kijken.

4. Redfin (RDFN)

In het licht dat 2020 bedrijven naar de top heeft zien stijgen als gevolg van de gebeurtenissen van het jaar, heeft Redfin opschepperij in de vastgoedwereld.

Het Amerikaanse vastgoedbedrijf heeft dit jaar, net als Britse vastgoedbedrijven, een grote vraag gezien, wat fantastisch en enigszins verrassend was gezien de gebeurtenissen die dit jaar de wereld hebben overgenomen..

Maar aangezien de hypotheekrente concurrerend is en met een goede waarde koopt op de huizenprijzen, inclusief de factor dat mensen meer tijd in hun huis doorbrengen, heeft dit de beslissing in hun gedachten gebracht om te debatteren over een mogelijke verhuizing, wat een belangrijke reden is waarom de plotselinge stijging is uitgebroken in de vastgoedsector.

Voor Redfin zijn de aandelen van dit bedrijf momenteel met ongeveer 20% gedaald sinds de rapportages over het laatste kwartaal zijn uitgebracht. In het licht van de recente gebeurtenissen is het bedrijf in 2020 bijna verdubbeld toen de pandemie de wereld overnam, het bracht het bedrijf ertoe om vooruit te gaan met technologie en de twee te combineren, technologie en onroerend goed voor een vlottere, snellere transactie, waardoor het een gesneden boven de rest.

Zoals het er nu uitziet, heeft Reffin een marktkapitalisatie van $ 4,7 miljard, wat laat zien dat ze veel meer ruimte en ruimte hebben om verder te groeien en in het licht van het virtueel maken van onroerend goed, toont dit aan dat ze die weg van grotere groei leiden tot in 2021, omdat het een omzetstijging van 31% heeft laten zien door zijn nieuwe virtuele take.

Naarmate de cashflow voor het bedrijf aan het einde van het kwartaal toenam tot naar verluidt $ 575 miljoen verdiende, maar natuurlijk de schuld moest worden betaald, maar dit toont vanaf mei, toen het cijfer $ 453 miljoen was, dat het bedrijf in één richting beweegt. gaan vooruit.

Als u zich in de VS bevindt of als u graag binnen Amerikaanse bedrijven wilt kopen, is dit een kleine opkomende mid-capaandeel om toe te voegen aan uw portefeuille binnen de vastgoedsector.

5. Aecom (ACM)

aecom aandelengrafiek

Nu willen we de technische wereld betreden, met de ‘one to watch’, Aecom.

Aecom is een Amerikaanse multinational wiens naam oorspronkelijk AECOM Technology Corporation was, maar tegenwoordig gewoon bekend staat als AECOM. Vermeld op # 157 op de America’s Fortune-lijst uit een lijst van 500, toont de schaal waarop het bedrijf staat en is van plan om verder te gaan.

De cijfers die tot nu toe zichtbaar zijn voor het bedrijf laten een omzet zien van $ 13,2 miljard met een netto service-omzet van $ 6,2 miljard, die jaar-op-jaar statistieken een daling met 2% laten zien.

Het bedrijf heeft echter aangetoond en gerapporteerd in recente rapporten dat ze met 25% zijn gestegen, waarbij het bedrijfsresultaat en aanvullende voordelen die leidden tot de cashflow met 28% waren gestegen en het netto-inkomen ook net onder de 30% steeg..

De CEO van AECOM, Troy Rudd, sprak zich uit in een verklaring over de uitdagingen waarmee het team te maken heeft gehad en hoe goed ze zijn omgegaan met de aanhoudende coronaviruspandemie.

“Ik ben ongelooflijk trots op hoe onze teams hebben gereageerd op de ongekende uitdagingen van het afgelopen jaar om te presteren voor onze klanten en gemeenschappen en om het bedrijf te positioneren voor aanhoudend succes in 2021 en daarna. Ik ben onze professionals dankbaar voor hun focus op de gezondheid en veiligheid van hun families en klanten, en op de gezondheid van ons bedrijf. We zijn vastbesloten om een ​​nieuwe standaard van uitmuntendheid in de professionele services-industrie neer te zetten. “

Met de toewijding die bijdraagt ​​aan de statistieken, is AECOM een slim, georganiseerd en een bedrijf dat hun zinnen heeft gezet op een geweldig jaar dat komt, waardoor dit midcapbedrijf een te kopen in 2021 is..

6. Games Workshop (GAW)

gaw voorraad grafiek

Voor een bedrijf in Nottingham bewijst Games Workshop dat het niet snel zal vertragen en het heeft bewezen een kleine showstopper te zijn binnen de FTSE 350.

Games Workshop is aantoonbaar de best presterende geweest binnen de FTSE 350 in de afgelopen vijf jaar, waarvan werd gerapporteerd dat dit met het rendement en ook herbelegde dividenden van 1.600% omvat. Wat, als je bedenkt, een enorme groei is om zo’n rendement te behalen.

Het unieke bedrijf dat veel winst haalt uit de “Warhammer” -franchise, heeft bewezen dat alles haalbaar is, aangezien het nog steeds gericht is op het creëren van verdere groei en een hoog financieel rendement. In financiële termen heeft Games Workshop gezamenlijk een inkomen van £ 70 miljoen verdiend, wat een grote sprong is ten opzichte van £ 12,3 miljoen in 2015.

Als Warhammer-fanatici kunnen niet alleen binnen het VK maar ook internationaal collectief samenkomen in de online gemeenschap, die in 2016 in de eerste twee jaar 5 miljoen gebruikers en 70 miljoen pageviews trok. De cijfers van februari 2020 laten zien dat er elk jaar meer dan 500 video’s zijn geüpload, die wanneer het nieuwe rapport volgend jaar verschijnt met de cijfers van dit jaar, meer dan waarschijnlijk zullen zijn toegenomen.

Dus voor een Brits bedrijf is dit midcapbedrijf er een om in de gaten te houden en mogelijk wat investeringen te doen in de richting van 2021.

Let op: de cijfers van dit bedrijf zijn in GBP.

7. Helena van Troje (HELE)

Helen of Troy Limited is een Amerikaans consumentenbedrijf met hoofdkantoor in El Paso, Texas en Hamilton, Bermuda.

Als je nog nooit van het bedrijf hebt gehoord, is HELE de thuisbasis van enkele van de meest erkende merken in de schoonheids-, gezondheids- en huishoudelijke artikelenindustrie, waaronder bekende merken zoals REVLON (schoonheidsmerk), VICKS en Honeywell, om er maar een paar te noemen. het bedrijf.

Deze mid-capaandelen kenden aan het begin van het jaar een stijging van meer dan 20% in hun aandelenkoers en ondanks de recente gebeurtenissen is het nog steeds redelijk om de weg naar 2021 te effenen. Analisten verwachten dat het bedrijf zal groeien met ongeveer 28% in de komende jaren, waarbij ook een hogere cashflow in het verschiet ligt, wat onvermijdelijk de aandelenkoersen zal veranderen.

De grote merken onder de riem van het bedrijf zijn misschien wel krachten om geen rekening mee te houden, wat een grote factor is, samen met het verder graven om de realiteit te ontdekken van hoe goed Helen van Troje eigenlijk eerlijk zal zijn en op de lange termijn zal groeien..

Voor een groei-investering is Helena van Troje een geweldige kans om de weg vrij te maken voor 2021 en ook gerangschikt op Zack’s # 1-lijst als een van de beste midcap-bedrijven voor investeerders om in te kopen, en niet alleen voor de groei van de winst, maar ook voor de lange termijn in de komende jaren.

8. FreshPet (FRPT)

freshpet voorraadgrafiek

Dit jaar was een prachtig jaar voor huisdieren over de hele wereld, met duizenden honden en katten over de hele wereld die nieuwe huishoudens binnengingen vanwege de gevolgen van de pandemie, waardoor huishoudens meer tijd thuis doorbrachten, met veel meer tijd over. gezien een enorme stijging van het aantal huisdieren dat wordt gehuisvest en opnieuw wordt ondergebracht.

Dus natuurlijk is een domino-effect voedsel voor huisdieren dat consumenten moeten kopen, dit is waar Freshpet binnen is gekomen en de schijnwerpers heeft gestolen boven zijn concurrenten om dit unieke merk te creëren..

Wat is Freshpet?

Mensen willen gezond eten, waarom zou uw huisdier anders zijn??

Eenvoudig en simpel, Freshpet is een Amerikaanse fabrikant die gezond, vers en voedzaam huisdiervoer maakt dat rijk is aan vitamines voor zowel honden als katten door alleen natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Wat dit unieke dierenbedrijf onderscheidt van de rest, is simpelweg de menselijke benadering vanaf het fabricageproces, dat wordt uitgevoerd en klaargemaakt in de keuken terwijl we eten bereiden tot de goedheid van waar elke heerlijke maaltijd een boost van geeft, het is. echt een uniek merk dat het door de jaren heen heeft laten zien met zijn groei.

Naast het leveren van voedzaam voedsel voor huisdieren, distribueert Freshpet ook koelkasten naar warenhuizen in detailhandel om hun producten aan te bieden die een fantastisch inkomen voor het merk hebben gegenereerd.

Freshpet is opgericht in 2006 en is sindsdien gestaag gegroeid. De rapporten in kwartaal 3 waren stabiel, de resultaten toonden aan dat het bedrijf een stijging van de consumptiegroei met 31% vertoonde en daarnaast zijn er in 2020 netto 251 nieuwe winkels bijgekomen..

De cijfers laten goed zien, maar lopen iets achter op waar analisten verwachtten dat ze dit jaar zouden kunnen terugvallen op de $ 322 miljoen aan inkomsten, maar het bedrijf vertoont een goed potentieel om vooruit te gaan naar 2021 met aandelen die 2,36% zijn gestegen vanaf maandag 30 juni. November plaatst de marktkapitalisatie van Freshpet op $ 5,56 miljard.

Met het bedrijf gedreven en overtreffen de verkoop, en met de toenemende marktkapitalisatie is dit bedrijf een mid-cap aandeel om in te stappen voor 2021.

Opmerking: als de aandelenkoers niet helemaal klopt, kunt u overwegen om alsnog te kopen, aangezien dit bedrijf een groot groeisucces zal hebben..

9. Coty

coty voorraad grafiek

Het schoonheidsbedrijf dat alles in zijn tijd heeft meegemaakt, Coty, siert zijn aanwezigheid in de top 15-lijst als een middelgrote onderneming om deel van uit te maken in 2021.

Coty huisvest enkele van ‘s werelds meest luxueuze beautymerken en is geen nieuweling op de markt. Dat gezegd hebbende, heeft het bedrijf vóór het coronavirus veel ups en downs gekend, waardoor de aandelen in de loop der jaren met 80% zijn gedaald, maar de factoren die aan dit bedrag hebben bijgedragen, waren zware factoren, die nu zijn geëgaliseerd waardoor het bedrijf kon drukken vooruit.

In afwachting van officiële bevestiging, zal Coty binnenkort hun verkoopcijfers bekendmaken, die volgens Zacks rapporten zullen uitkomen op $ 1,40 miljard voor het derde kwartaal. Als je dit cijfer nu vergelijkt met een jaar-op-jaar van 2,35 miljard dollar, laat het zien welke impact de coronaviruspandemie heeft gehad, samen met de veranderingen binnen het bedrijf..

Na het bovenstaande echter te hebben vermeld als het gaat om het verkooprapport voor het volledige jaar, verwachtten analisten dit jaar een bereik tussen $ 4,38 miljard tot $ 5,17, maar voor het volgende jaar werd voorspeld met schattingen variërend van $ 4,44 miljard tot $ 5,59 miljard, wat wijst op een gestage groei.

Als het schoonheidsmerk de voorspelde verkoop voor het hele jaar moet halen, ziet het er onwaarschijnlijk uit met zijn cijfers en zal het hoogstwaarschijnlijk verlegen worden, aangezien uit de rapporten van november het bedrijf op alle gebieden achteruitging, zoals uit het jaar-op-jaarrapport bleek. de omzet daalde met 13%.

Desalniettemin dringt dit merk, hoewel het dit jaar niet het beste jaar heeft gehad, door naar 2021. In november steeg het aandeel met 12% in een enkele sessie met een koersdoel van $ 10 en op dinsdag 24 november, directeur Robert S. Singer kocht 5.000 aandelen van Coty-aandelen, terwijl andere grote namen het voorbeeld volgden.

Naarmate het cosmeticabedrijf vooruitgaat, heeft Coty hun kosten en portfoliogrootte zien verminderen terwijl ze het bedrijf willen renoveren en met de toevoeging van Kylie-cosmetica onder het merk, zal het hopelijk tot 2021 en de komende jaren stijgen..

Het schoonheidsbedrijf Coty is een midcap-aandeel om in 2021 te kopen.

10. Hill-Rom Holdings (HRC)

hill-rom aandelengrafiek

Als u geen beroep doet op de gezondheidszorg, is de kans groot dat u nog nooit van dit gezondheidsbedrijf heeft gehoord. Hill-Rom Holdings is een leverancier van medische technologie die voorop loopt met hun creaties. Van bedden en oppervlakken tot zorgcommunicatie, zorgmeubilair en nog veel meer, het bedrijf laat geen middel onbeproefd.

Voor een bedrijf dat werd opgericht in 1915, heeft het buitengewoon goed gedaan om zover te komen en nog steeds te evolueren. Het bedrijf heeft dit jaar een lage uitbetalingsratio laten zien, wat doet vermoeden dat het bedrijf goed bezig is met herinvesteren in het bedrijf, wat een goede basis is voor groei..

Over de hele wereld is het beroep in de gezondheidszorg dit jaar onvoorstelbaar tot het uiterste uitgerekt en met de aankondiging van een vaccin dat eerder komt dan we misschien dachten, dit nieuws dat niet alleen mensen in staat stelt terug te keren naar een nieuw normaal, maar ook voor Hill -Rom het opent nieuwe wegen voor verdere verkoop met zijn technologie en bedeenheden. Met een gebied waar al veel vraag naar is, is het bedienen van verlichting.

Hill-Rom heeft hoge voorspellingen voor het huidige kwartaal, met voorspellingen die door analisten variëren van $ 650,00 miljoen tot $ 657,40 miljoen. Het bedrijf dat vorig jaar een omzet van $ 685,00 miljoen rapporteerde, zal naar verwachting dalen vanwege de impact van de coronaviruspandemie die een uitdagende impact heeft gehad op de gezondheidszorg..

Over het geheel genomen zal het rapport voor het volledige jaar binnen de schattingen van ongeveer $ 2,77 miljard liggen en met een voorspelling voor het bedrijf in het volgende boekjaar hadden analisten een omzet voorspeld van $ 2,94 miljard tot $ 2,89 miljard..

Afronden – Hoewel HRC in 2020 op en neer is gegaan en naar verluidt met 20% jaar-op-jaar is gedaald, zijn de tekenen en gebeurtenissen er nog steeds voor het gezondheidsbedrijf en als het bedrijf de juiste noot over de aandelen raakt, is dit bedrijf is een goede midcap-aandeel om te kopen en in uw portefeuille te houden tot en met 2021 en verder.

11. LendingTree Inc. (TREE)

uitleen boom voorraad grafiek

LendingTree (TREE) is een online kredietmarktplaats die potentiële investeerders in staat stelt te communiceren en contact te leggen met een of meerdere leningaanbieders die op zoek zijn naar de beste leningen, creditcards, deposito’s en nog veel meer..

Het Amerikaanse bedrijf met het hoofdkantoor in Charlotte, North Carolina, heeft dit jaar gemengde resultaten behaald tijdens de kwartaalrapporten, maar het is zeker een bedrijf om in de gaten te houden.

Met het platform kunt u gemakkelijk en in staat zijn om te winkelen en te ontdekken welke uitkomst u ook wenst, of het nu gaat om een ​​hypotheek, studielening of creditcarddeals en het beste is dat u prijzen kunt vergelijken en de nieuwste deals kunt bekijken..

Het klinkt bijna te ongecompliceerd om waar te zijn.

Dit jaar, meer dan enig jaar daarvoor, hebben helaas duizenden, zo niet miljoenen, zich zorgen gemaakt over hun financiële situatie. En met de hoge werkloosheid op een recordhoogte over de hele wereld, heeft het het voor kredietverstrekkers moeilijk en uitdagend gemaakt om in zulke onzekere tijden geld te lenen, wat natuurlijk een impact heeft gehad op de aandelen van LendingTree..

Statistieken over de groei van het bedrijf hebben de afgelopen 5 jaar indruk gemaakt met een jaarlijkse winst van ongeveer 129,7%, maar met een terugval van -65,3% in 2020.

Maar afgezien van het voor de hand liggende: naarmate de economie aantrekt, zal ook het vermogen om te lenen toenemen.Daarom wordt voorspeld dat de inkomsten binnen het volgende boekjaar met 20% zullen stijgen volgens Wall Street-experts..

Geld laat immers de wereld draaien.

LendingTree is een goede midcap-aandeel voor 2021.

12. Diamondback-energie (HOEKTAND)

diamondback energie voorraad grafiek

Diamondback Energy Company (FANG) is genoemd als een van de best beoordeelde midcapaandelen waarmee we nu betrokken zijn en die naar 2021 leiden.

Aangezien dit jaar drastisch minder koolstofinzendingen het milieu hebben laten imploderen, heeft Diamondback-energie door lockdown-maatregelen met de ‘thuis blijven, thuiswerken’ richtlijnen zo populair gemaakt. Om nog maar te zwijgen van het feit dat wanneer olie onder de $ 40 per vat zit, diamondback-energie daadwerkelijk winst kan maken.

Diamondback Energy is naar verluidt met maar liefst 148% gestegen in de afgelopen 10 jaar, en met de recente activiteiten met betrekking tot het bedrijf, hebben Wall Street-experts het merk enorm begunstigd, nu het energiebedrijf sterker wordt. Bovendien zien en realiseren consumenten ook de bewegingen van het bedrijf, waaronder kostenbesparingen en afbetalingen van schulden, wat extra factoren zijn voor consumenten om naast de experts stevig achter het merk te staan..

Net als de meerderheid van de bedrijven is ook diamondback geen uitzondering en hoewel het bedrijf dit jaar over de hele linie een dip heeft gezien van meer dan 25%, doet het nog steeds erg goed naar de toekomst toe en zoals bij alle bedrijven zullen ze nog steeds hun uitdagingen om te overwinnen.

Met meer dan $ 1,7 miljard aan cashflow gestegen vanaf september en nog steeds om de resterende 3 maanden toe te voegen, toont dit een vergelijkbaar beeld als 2019 toen het cijfer $ 1,8 miljard was, waardoor de winstgevendheid van het energiebedrijf stabiel was en inclusief dat de aandelen op een percentage van 80 lagen. % gestegen in november, het ziet er goed uit voor dit energiebedrijf.

Concluderen:

Alle investeringen brengen risico’s met zich mee, zelfs midcapaandelen, aangezien niets gegarandeerd is, maar als het op de energiedivisie aankomt, ligt het bedrijf Diamondback op schema om in 2021 het beste energie-midcapbedrijf te worden om deel van uit te maken..

13. Nordstrom (JWN)

nordstrom aandelengrafiek

Nordstrom, Inc is een Amerikaans warenhuis met meer dan 100 winkels in de VS en in drie provincies in Canada.

Ten eerste heeft dit bedrijf dit jaar een enorme comeback laten zien na te zijn gekelderd aan het begin van de coronavirus-pandemie in maart. stijging van de verkoopcijfers met hun e-commerce-kant van het bedrijf, vooral nu we vooruitgaan naar een van de zakelijke vakantieseizoenen van het jaar.

Dit bedrijf gaat de komende 4 weken ongetwijfeld grote verkopen realiseren.

Hoewel de voorraad van Nordstrom in 2020 tot nu toe met meer dan de helft is gedaald, zoals bij de meerderheid van de retailers met de nieuwe manieren om vooruit te komen in de e-commerce-industrie en met de bevestiging van een vaccin, heeft het bedrijf voldoende ruimte gegeven voor groei in de toekomst.

Gezien het algemene beeld hebben analisten een potentiële daling van 15% voorspeld tot ongeveer $ 3,12 miljard dit jaar en een verlies per aandeel van tussen $ 0,09 – $ 0,10 in het kwartaal, maar gezien de rampzalige gebeurtenissen van dit jaar komt het merk sterk terug.

Samenvattend, hoewel de detailhandel dit jaar extreem hard is getroffen, komt Nordstrom goed terug en is het een goede koop voor 2021, aangezien de wereld zich langzaamaan begint aan te passen aan de nieuwe normale en detailhandelmerken die erop aandringen om sterker te worden..

14. Stekkervoeding (PLUG)

Nou, nou, nou, plug Power laat al zijn stem horen binnen de markt, toch?

Plug Power Inc. is een Amerikaanse fabrikant van elektrische apparatuur die zich sterk richt op waterstof-brandstofcelsystemen die batterijen in apparatuur vervangen en ook voertuigen die worden aangedreven door elektriciteit. Hoewel het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in New York City, heeft het ook kantoren in Washington en een extra kantoor in NYC.

Volgens rapporten groeit het elektrische productiebedrijf met 106% op jaarbasis, wat ervoor zorgt dat Wall Street een natuurlijke buzz heeft rond dit energieke bedrijf en met het bedrijf een soort van ‘beroemdheidstatus’ binnen de Wall Street. markt op dit moment.

Maar hoewel het goede nieuws dat het bedrijf omringt, het nog steeds winstgevend moet zijn, heeft het een verlies per aandeel laten zien van $ 0,11 in tegenstelling tot het voorspelde cijfer van $ 0,07. Maar binnen het grotere geheel is dit voor het bedrijf natuurlijk geen geweldig nieuws, maar het is niet verontrustend, aangezien de plannen voor dit krachtige elektrische productiebedrijf al in volle gang zijn..

Voor een aandeel dat zeker van de ene kant naar de andere kan slingeren, heeft het een 52 weken durend hoogtepunt van $ 19,02 gezien en een stijging van meer dan 700% in 2020. Inbegrepen in die klim was het vijfjarenplan van het bedrijf dat vorig jaar werd aangekondigd. Het bedrijf zal tegen het einde van 2024 potentieel $ 1 miljard aan brutofacturen en $ 170 miljoen aan bedrijfswinst genereren.

Met dit plan in gang en met de recente cijfers en voorspellingen die worden voorspeld, trekt het de aandacht van veel investeerders, waarvan sommigen het bedrijf misschien niet eerder in het vizier hadden, die met deze aankoop aan boord zullen gaan..

Met de marktkapitalisatie van het bedrijf van $ 5,6 miljard en het doel van het bedrijf om te streven naar een omzet van $ 1 miljard, samen met de nieuwe toekomst van elektrische auto’s voorop, is dit een ‘geavanceerde hydroceloplossing’ die je in 2021 niet mag missen..

15. Five Below (VIJF)

vijf hieronder voorraadgrafiek

Als laatste item op de lijst neemt Five Below de plaats in.

De Amerikaanse discountwinkels zijn vooral populair bij de jongere generatie, waar ze veelgevraagde artikelen kunnen kopen, maar tegen gereduceerde prijzen. Met meer dan 900 winkels verspreid over de VS en met winkels die alles aanbieden, van snoep tot kleding en nog veel meer, is het een retailmerk dat het goed doet, gezien de laatste maand van het jaar..

Na de positieve punten te hebben geschetst Five Below is echter niet op de hoogte als het gaat om de e-commerce-kant van het bedrijf, waarvan is bewezen dat deze bijna niet bestaat voor het merk, aangezien ze met name nauwelijks winst hebben gemaakt met online verkopen. . Maar wat dit betreft, ze zijn nieuw op de online winkelmarkt en het kan even duren voordat deze weg goede inkomsten gaat genereren.

Aangezien het vakantieseizoen onder ons is, is Five Below getuige van een recente omzetdaling als gevolg van opnieuw opgelegde lockdown-maatregelen in de VS, waardoor het winkelseizoen voor het bedrijf is verkort. Maar aan de andere kant hebben analisten voorspeld dat Five Below de sterkste groei zal zien in het kwartaal dat Wall Street een potentiële stijging van 18% in de netto-omzet heeft voorspeld..

De winkel heeft een groot voordeel ten opzichte van andere retailers, aangezien het bedrijf in lijn loopt gezien de impact die de economie momenteel heeft. Consumenten in staat stellen producten te kopen die financieel passen binnen hun huidige bestedingsgebied, wat de netto-omzet van het bedrijf zeker zal stimuleren.

Terwijl de wereld langzaam vooruit kruipt, werkt Five Below samen met de consumenten om aan hun behoeften te voldoen. En voor een bedrijf met een marktkapitalisatie van $ 8,83 miljard, is het bewezen wat het het beste doet naarmate het groeit in de aanloop naar 2021.

Feit: de aanwijzing zit in de naam, alles in de winkel is $ 5 of lager. Het bedrijf heeft echter zojuist een nieuwe reeks kopers van $ 10 dollar opgelegd om een ​​nieuwe weg binnen het merk te creëren.

Laatste woorden over de beste midcapaandelen om in 2021 te beleggen

En daar heb je het, de 15 beste en niet te missen mid-capaandelen die tot 2021 moeten worden gekocht.

Om in gedachten te houden, naast de 15 mid-capaandelen die hierboven zijn genoemd, zijn er ook veel meer aandelen die in opkomst zijn voor een grote groei in 2021, wat altijd verstandig is om zoveel mogelijk onderzoek te doen voordat u kiest welke aandelen u wilt kopen..

Zijn mid-capaandelen de juiste keuze voor u??

Uit al het bovenstaande wordt toegegeven dat midcapaandelen misschien niet voor iedereen geschikt zijn. Als u echter een belegger bent die graag langetermijninvesteringen vasthoudt (vijf jaar of langer), op zoek bent naar de balans van hogere groei vermengd met lagere volatiliteit, maar met af en toe een op en neer hier en daar (zoals niets bij beleggen of in het leven is gegarandeerd), dan zijn midcaps-aandelen perfect ontworpen voor u en voor het opbouwen van uw portefeuille.

Tot slot, voer altijd het nodige onderzoek uit waarvan u denkt dat u het moet doen, totdat u zich op uw gemak voelt en een goed begrip heeft van waar u naar op zoek bent, dat geldt voor alle investeringen die u plaatst.

Wil beginnen met investeren in de 15 mid-capaandelen voor 2021?

Met alle informatie die u nodig heeft bij de hand en bij de hand, bent u klaar om de beste midcap-aandelen in te kopen die tot 2021 gaan? Nu moet u de meest geschikte makelaar vinden om uw reis naar midcapaandelen voor 2021 te beginnen.

Er zijn tal van toonaangevende handelsplatforms die u 24/7 alles bij de hand kunnen bieden wanneer u het nodig heeft, maar één platform dat snel een wereldwijd erkend handelsplatform aan het worden is, is eToro.

Het multi-asset platform stelt u in staat om op uw gemak toegang te hebben tot alle, zo niet de overgrote meerderheid van de midcap-aandelen en andere categorie-aandelen. U kunt zoveel aandelen kopen als u wilt, met een kleine storting van slechts $ 200 en wat het nog zoeter maakt, is de commissie van 0%.

eToro – Top effectenmakelaar, koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Of u nu een beginner bent met aandelen of een beginner met beleggen, u kunt alle kneepjes van het vak leren via dit eenvoudige, ongecompliceerde, moderne platform..

Of als je het gevoel hebt dat je er nog niet helemaal klaar voor bent, er is geen druk, je kunt gewoon een stapje terug doen, leren en zoveel mogelijk onderzoek doen en zelfs de aandelen in de gaten houden waarvan je denkt dat je ze misschien hebt in geïnteresseerd zijn, zodat u voordat u belegt kunt zien hoe de aandelenkoersen standhouden en op die manier geeft u uzelf een beter voordeel voordat u begint met het beleggen van uw kapitaal, aangezien u een beter begrip krijgt van hoe beleggen in de aandelenmarkt werkt.

Voor meer informatie over de beste aandelen om in 2021 te beleggen, bekijk deze twee artikelen hieronder die uw kennis zullen vergroten en meer inzicht zullen geven in andere bedrijven die het waard zijn om in de gaten te houden om naar 2021 te gaan:

Top 10 groeiaandelen om te kopen in 2021

Welke top 15 aandelen zullen in 2021 exploderen?

Belangrijkste punten:

 • Een mid-cap aandeel is een term die wordt gegeven voor bedrijven met een marktkapitalisatie (marktkapitalisatie) waarde tussen $ 2 miljard en $ 10 miljard.
 • De opvallende kenmerken die mid-capaandelen aanspreken op beleggers, zijn de groei als investering en het vergroten van de financiële winsten, het marktaandeel en tot slot erin voor de lange termijn..
 • Midcapaandelen zijn niet zo riskant als smallcapaandelen, ze worden geacht meer gestabiliseerd te zijn.
 • Financieel adviseurs hebben aangegeven dat de sleutel tot het minimaliseren van risico’s is om een ​​gevarieerde portefeuille onder uw riem te hebben.
 • Mid-capaandelen brengen risico’s met zich mee, net als alle beleggingen, maar op kleinere schaal in vergelijking met small-capaandelen.
 • Zorg er ten slotte voor dat u zich 100% op uw gemak voelt bij de door u gekozen investering, doe zoveel tijd en onderzoek als nodig is om uw investeringstraject te beginnen of voort te zetten..

Alle handel brengt risico’s met zich mee. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor toekomstige resultaten.

De meningen op deze site vormen geen beleggingsadvies en waar nodig moet onafhankelijk financieel advies worden ingewonnen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me