Investeer in deze top 5-aandelen die u in 2021 een fortuin kunnen opleveren

De aandelenmarkt zit vol met talloze mogelijkheden om een ​​rijke toekomst voor jezelf veilig te stellen. Beslissen in welke aandelen u wilt investeren, is geen makkie, maar vereist goed onderzoek, kennis en kapitaal. Om u hierbij te helpen, zijn dit de top 5 aandelen die u nu kunt kopen en die de weg kunnen effenen naar uw miljonairstoekomst.

Beste aandelen om nu te kopen voor winstgevende toekomstige opbrengsten

Er zijn vijf uitstekende aandelen die klaar staan ​​om hun investeerders dit jaar te belonen. Elk van deze aandelen is de meest aantrekkelijke aankoop en staat klaar om u te belonen met een mooi toekomstig rendement op de lange termijn.

Dit is de top 5 van aandelen die u in 2021 een fortuin kunnen opleveren:

# 1: Walt Disney (DIS)

Disney draait momenteel op volle toeren, en als u op zoek bent naar een van de beste aandelen die u nu kunt kopen en die u zal helpen een rijke toekomst veilig te stellen, denk dan niet langer na. Investeerders zijn erg enthousiast over de toekomst van Disney vanwege de release van het geweldige rookieseizoen bij Disney +.

De pandemiegolf komt tot rust en Disney kijkt ernaar uit om zijn parken, resorts en cruisemaatschappijen te heropenen met alle veiligheidsmaatregelen. Zodra het weer opengaat, lijdt het geen twijfel dat het boordevol kuddes Disney-liefhebbers zal zitten, wat uiteindelijk zijn inkomsten en winst zal verhogen. De volgende echte groeimotor voor Disney-aandelen worden theatrale releases met een groot budget.

Disney + gaat meer inkomsten genereren dan verwacht, aangezien het aantal abonnees nu is gestegen tot bijna 86 miljoen. Als dit cijfer blijft stijgen, verwacht het management tegen 2024 een cijfer van maar liefst 260 miljoen te zien, waardoor het een van de meest winstgevende aandelen voor de lange termijn is. De streamingdienst van Disney groeit aanzienlijk, en het lijdt geen twijfel dat het in 2021 een van de beste aandelen zal worden om in bezit te hebben..

# 2: Limonade (LMND)

Lemonade is een verzekeringstechnologiebedrijf dat met iets meer dan vier jaar in bedrijf is gestegen naar 1 miljoen klanten. Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie, technologische vooruitgang en een klantvriendelijke aanpak, willen ze een naadloze en geavanceerdere verzekeringservaring creëren. Hun claimproces is snel en pijnloos, en het creëren van uw persoonlijke verzekeringsplan is slechts een kwestie van 90 seconden met hun AI-aangedreven applicatie.

Limonade wint snel een aandeel in de markten voor huiseigenaren, huurders en huisdierenverzekeringen te midden van deze ongebruikelijke tijden en kostenbesparingen. Het bedrijf maakt bekend dat het net is begonnen met het testen van een levensverzekeringsproduct. Als het product met succes een hoogwaardige klantervaring creëert voor meer dan 1 miljoen mensen, zou dit aandeel een game-wisselaar kunnen zijn en een van de beste aandelen om nu te kopen.

Limonade heeft geen plannen om de groei te stoppen, waardoor het de beste voorraad is voor de toekomst. Producten zoals autoverzekeringen zullen naar verwachting aan de horizon verschijnen, zoals vermeld door het management. Bovendien breidt het bedrijf zijn grenzen internationaal uit met een succesvolle lancering in Frankrijk in 2020. In de komende maanden heeft deze ontwrichtende parvenu meer plannen om de markt voor overlijdensrisicoverzekeringen van $ 800 miljard te betreden die hen zullen helpen om winst te maken. Het is hier bijna waar dat wanneer het leven je geeft "citroenen," knijp ze uit om uw toekomstig fortuin te bezitten met deze winstgevende voorraad.

# 3: Geavanceerde micro-apparaten (AMD)

Advanced Micro Devices zijn opgeklommen naar de schijnwerpers van de aandelenmarkt met zijn unieke kenmerken en gepatenteerde producten met de galop van technologie en innovaties. Deze start-up in Silicon Valley is een wereldwijde fabrikant van halfgeleiderapparaten die worden gebruikt voor computerverwerking met hoge prestaties in systemen zoals desktops, pc’s werkstations, enz. AMD kon zijn groei tijdens de pandemie een boost geven met meer mensen die thuis werkten en leren. Er was een aanzienlijke verkoop van personal computers en het aantal pc-zendingen wereldwijd steeg in de loop van het jaar met meer dan 13% tot 300 miljoen in 2020.

AMD’s belangrijkste focus ligt op grafische verwerking, het verbeteren van de snelheid van het renderen van afbeeldingen en gegevensverwerking voor grote cloud- en datacentertoepassingen. Het had een omzetstijging van 56% over het jaar tot $ 2,8 miljard in het derde kwartaal.

Aangezien de technologie zich nog in een ontwikkelingsfase bevindt, zijn bedrijven als AMD aanzienlijk de beste aandelen om te kopen om geluk in de toekomst veilig te stellen. Afgezien hiervan produceert AMD ook chips voor Sony’s PlayStation 5 en Microsoft Xbox Series X-consoles. Nu de pc-markt de komende jaren naar verwachting sterker zal stijgen en de snelle verkoop van spelsystemen wereldwijd, kunnen beleggers een goed rendement verwachten door in dit winstgevende aandeel te investeren..

# 4: Moderna (MRNA)

Het pandemiejaar was inderdaad een praktisch en winstgevend jaar voor Moderna, het biotechnologiebedrijf. Moderna was geen populaire naam in de farmaceutische sector totdat het zijn messenger RNA (mRNA) -technologie introduceerde en een vaccin ontwikkelde dat een belangrijke rol zou kunnen spelen bij het vertragen van de verspreiding van COVID-19. Het coronavirusvaccin kreeg goedkeuring in een groot aantal landen en het werd het tweede bedrijf dat goedkeuring kreeg in een competitieve race van tientallen.

Het coronavirusvaccin van Moderna is uniek in zijn inhoud omdat het mRNA bevat dat ons lichaam ertoe aanzet om een ​​structuur te produceren die lijkt op het spike-eiwit van het virus. Dit zal ons immuunsysteem verder stimuleren om ziektebestrijdende antilichamen en T-cellen aan te maken die ons tegen het virus zullen beschermen.

Deze voorraad ontwikkelt nu 24 andere kandidaat-geneesmiddelen, waaronder potentiële vaccins voor de seizoensgriep en het humaan immunodeficiëntievirus (HIV), met het geld dat wordt gegenereerd met het COVID-vaccin. Als visionair in de farmasector is Moderna een van de beste aandelen die je nu kunt kopen voor toekomstig rendement.

# 5: Vierkant (SQ)

Square is een bedrijf voor betalings- en verkooppunten dat de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt. Het bedrijf had een enorme vraag tijdens de pandemie en bood diensten aan mensen zoals creditcardverwerking, het bouwen van websites en bedrijfsfinanciering. Naast het helpen van zijn zakelijke klanten om hun bedrijf te laten groeien, verhoogt Square ook zijn winst.

De duurzaamheid van de economische expansie met betrekking tot de weeën, die veel goeds zullen voorspellen voor de consumentenuitgaven, en het feit dat Square zijn GPV ontvangt van grotere bedrijven met een jaarlijkse GPV van ten minste $ 125.000, maakt het een van de beste aandelen om nu en in de nabije toekomst te kopen. toekomst.

Het zeer populaire peer-to-peer betalingsplatform van Square, Cash App, speelt een belangrijke rol als groeimotor. Tussen december 2017 en juni 2020 steeg het aantal maandelijkse actieve gebruikers (MUA) van Cash App van 7 miljoen naar meer dan 30 miljoen mensen. Met de nieuwe norm van cashless transacties die zijn weg banen en de groei van Cash App, zal Square de komende jaren een groot deel van de winst genereren, en zijn aandeelhouders staan ​​klaar om hiervan te profiteren.

Het komt neer op

2021 heeft een overvloed aan winstgevende kansen op de aandelenmarkt met zich meegebracht. Als u van plan bent uw zuurverdiende geld in een droom te investeren om een ​​rijke toekomst veilig te stellen. Denk niet meer na, want dit zijn de beste aandelen die u nu kunt kopen en die in de toekomst explosief zullen groeien.

eToro – Koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Lees verder:

Top 15 aandelen zullen exploderen in 2021

5 niet te stoppen aandelen met een recordhoogte die je nog kunt kopen

Top 9 aandelen die zijn ingesteld om u rijk te maken

Top 10 Britse aandelen om te overwegen voor 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me