Top 9 aandelen die zijn ingesteld om u rijk te maken

Op zoek naar de beste aandelen om te kopen? Deze gids telt de top 9 aandelen af ​​die u in 2021 een fortuin zouden kunnen opleveren en laat u zien hoe u deze topaandelen kiest.

Als u net begint met beleggen en u wilt weten welke aandelen op de markt u een goed rendement zullen opleveren, neem dan een kijkje, want we hebben 9 aandelen genoemd die uw doel om rijk te worden, willen archiveren door verstandig te beleggen in de juiste groeiende aandelen.

De top 9 van beste aandelen die zijn ingesteld om u rijk te maken

Hier is een kort overzicht van onze top 9 aandelen die u in 2021 een fortuin kunnen opleveren:

  1. Pinterest
  2. ETSY
  3. BlackBerry
  4. Vierkant
  5. Adobe
  6. PayPal
  7. Intuïtieve chirurgische ingreep
  8. Facebook
  9. Cresco Labs

U kunt al deze topaandelen, evenals vele andere, kopen bij eToro en betaal 0% kosten!

De 9 gekozen aandelen hebben veel positieve en sterke eigenschappen die ervoor zorgen dat deze aandelen, zo niet erin investeren, ze op uw radar houden om naar te kijken hoe we verder het jaar in gaan. Laten we eens nader bekijken hoe deze aandelen hebben gepresteerd en wat ze u in de toekomst willen bieden, aangezien deze aandelen gedurende de langere periode willen presteren..

De beste aandelen om te kopen om u rijk te maken

Voor beleggers is het doel van de meesten om te ontdekken dat bepaalde aandelen of meerdere aandelen die u rijk lijken te kunnen maken. Op zoek naar een bepaald bedrijf dat het volgende ‘wonder-wonder’ gaat vestigen op elk gebied, zoals het volgende veelgevraagde Covid-19-vaccin of het bedrijf dat de beste cannabis op de markt levert.

Op hun beurt leidt dit ertoe dat deze veelgevraagde aandelen voor de lange termijn blijven bestaan, aangezien ze ernaar streven om over de jaren heen uitzonderlijke groei te realiseren. Dit is wat veel investeerders hopen te vinden, en ja, deze droom is meer dan haalbaar.

Als u een beginner bent in beleggen en op zoek bent naar aandelen die u rijk kunnen maken, heeft u misschien al ideeën over welke aandelen een groot potentieel hebben. Het wordt echter algemeen aangeraden om verder onderzoek te doen naar de fundamenten van verschillende aandelen, aangezien u een groter beeld van de aandelen kunt zien, inclusief het verleden, de meest recente prestaties en wat er vooruitkijkt voor bepaalde aandelen die van belang zijn..

Het jaar 2020 heeft investeerders veel lessen geleerd, waardoor velen wat meer op hun hoede waren voor groeiaandelen, omdat velen een turbulente rotsachtige weg hadden als gevolg van de wereldwijde pandemie, waardoor investeerders ofwel bleven vasthouden aan groeiaandelen met een grote kapitalisatie (die een grote groei doormaken). potentieel met minder volatiliteit) of zelfs willen investeren in dividendaandelen (beschouwd als veiligere beleggingen).

Dat gezegd hebbende, groeiaandelen, hoewel ze allemaal hun eigen risico-elementen vormen, bieden fantastische groeivooruitzichten die kunnen leiden tot enorm succes, succes dat vele jaren kan duren en u zeer rijk maakt als u deze beleggingen voor de lange termijn wilt aanhouden. samen met due diligence.

Hoe u de beste aandelen kiest die u rijk zouden kunnen maken

Wanneer u in aandelen wilt beleggen, zijn er tal van factoren waarmee u rekening moet houden voordat u meteen een aandeel koopt.

Ten eerste, de tijd nemen om je huiswerk te maken over aandelen die van belang zijn, is je uitgangspunt, en dan mogelijk kijken naar het verbreden van je horizon en het onderzoeken van meerdere aandelen om te zien wat ze je kunnen bieden als je eenmaal hebt begrepen en een beter begrip hebt om een ​​aandeel te evalueren.

Dit is de meest vitale en belangrijkste stap wanneer u uw handelsreis begint of doorloopt. Het is van cruciaal belang om de fundamenten van elk aandeel, inclusief het toekomstige potentieel ervan, te onderzoeken, aangezien u op zoek bent naar een goede waarde binnen een aandeel, vooral als u een aandeel voor de lange termijn wilt behouden terwijl u een hoog rendement wilt behalen..

Zoals kort gezegd, omvatten de fundamentals van een bedrijf het kijken naar verschillende waarderingsstatistieken, zoals de P / E-ratio van een bedrijf, omdat dit u zal helpen te zien hoe goed een aandelenkoers presteert in vergelijking met de inkomsten van een bedrijf, waarop deze waardestrategie er een is die wordt door beleggers breed bekeken wanneer ze kijken naar de beste aandelen om welvaart toe te voegen.

ten tweede, Bedenk hoeveel schulden een bedrijf heeft. Kijken naar de verhouding tussen de schulden en het eigen vermogen van een bedrijf is een ander belangrijk element om rekening mee te houden. Als een aandeel een hoge schuld heeft in vergelijking met het eigen vermogen, loopt dit aandeel een hoog risico en kan het uiteindelijk duur worden.

Als u naar de aandelenkoers van een bedrijf kijkt, krijgt u ook een indicatie van hoe goed een aandeel presteert. Als de aandelenkoers van een aandeel aanzienlijk stijgt, is dit een duidelijke indicatie dat het bedrijf in de meeste gevallen groei- en winstpotentieel biedt.

Als u eenmaal de belangrijkste financiële elementen van een aandeel hebt bestudeerd, is het verstandig om te kijken naar waar het aandeel naar streeft met betrekking tot toekomstige progressie met de voorwaartse strategieën en groeiplannen van het bedrijf..

Rekening houdend met al deze factoren, zijn de belangrijkste elementen om vast te stellen of een aandeel stijgt. Wanneer u specifiek zoekt naar aandelen die u rijk lijken te maken, is het verstandig om naar het grotere geheel te kijken.

Kijk naar de markt en hoe deze werkt, zijn er aandelen op de markt die diensten aanbieden aan verschillende bedrijfstakken die gaan bloeien, zoals een aandeel dat deze lijst heeft gemaakt, BlackBerry Inc. Dit aandeel is verbonden met de auto-industrie om welke elektrische voertuigen de komende 20 jaar en meer samen met andere wegen de wegen willen domineren.

Met dat gezegd zijnde, laten we eens kijken naar 9 aandelen die op deze lijst staan. Deze gekozen aandelen hebben sterke fundamentals om ofwel hun succesverhalen voort te zetten of verder groeisucces te vestigen, aangezien ze zich ofwel goed hebben aangepast of slim waren gepositioneerd in dit uitdagende jaar en het ziet ernaar uit dat we, naarmate we de komende jaren ingaan, mooi in een goede positie zitten.

Daarom hebben we een lijst samengesteld met de beste aandelen waarmee u de komende jaren een voorsprong kunt nemen.

1. Pinterest

Het underdog sociale mediaplatform Pinterest Inc is een aandeel dat niet alleen uniek is in vergelijking met andere sociale mediaplatforms, maar met zijn unieke karakter een aandeel blijkt te zijn van sociale media waarin u zou moeten investeren. Individuen komen naar deze site om uniek te worden , creatieve en betaalbare stijlen, ontwerpen en inspiratie en nog veel meer.

In 2020 blonk dit aandeel op sociale media uit, aangezien individuen op zoek zijn naar vooruitstrevende mode en creatieve inspiratie terwijl ze winkelen voor de nieuwste trends, wat werd bevestigd dat het platform vanaf augustus 2020 meer dan 400 miljoen actieve gebruikers had. De Amerikaanse beeldservice bedrijf stelt individuen in staat om hun favoriete ontwerpen te zoeken en te ‘pinnen’ op verschillende moodboards of beter bekend als ‘prikborden’, samen met de mogelijkheid om de door hen gekozen ontwerpen te kopen.

In vergelijking met andere sociale mediaplatforms wordt PINS gezien als een leuker, positiever, creatiever platform waarvan je ook toegang hebt tot GIFS en video’s om van te genieten.

Dit aandeel is sinds de oprichting eind 2009 goed gegroeid, aangezien het naam heeft gemaakt binnen de wereld van sociale media en een large-capbedrijf is geworden met een marktkapitalisatie van $ 50,66 miljard..

In de afgelopen dagen heeft het bedrijf voor sociale-mediaservices zijn laatste resultaten voor het vierde kwartaal en het volledige jaar voor 2020 gepubliceerd, en jongen stelde dit aandeel niet teleur.

Het bedrijf rapporteerde een omzetgroei in het vierde kwartaal van 76% op jaarbasis tot $ 706 miljoen, terwijl de omzet in 2020 bijna 50% op jaarbasis groeide tot een totale omzet van $ 1.693 miljoen. Op basis van dergelijke inkomsten bevestigde het bedrijf dat het in 2020 meer dan 100 miljoen actieve gebruikers won, het beste jaar in de geschiedenis van Pinterest tot nu toe voor het verwelkomen van nieuwe gebruikers, waardoor het aantal maandelijkse actieve gebruikers wereldwijd toenam tot 459 miljoen, een groei van 37%. jaar na jaar.

Afsluitend in het rapport, bevestigden CEO Ben Silbermann en CFO Todd Morgenfeld beiden dat dit jaar een fantastisch succes was voor het bedrijf, naast de bevestiging van de toekomstige groeiplannen van het bedrijf terwijl ze ernaar streven het succes van dit aandeel voort te zetten..

“Q4 sloot een opmerkelijk jaar van groei af voor Pinterest. Voortdurende productinnovatie, uitvoering en een eerder en langer vakantieseizoen hebben ons geholpen om een ​​omzetgroei van 76% op jaarbasis te realiseren “, aldus Todd Morgenfeld, CFO van Pinterest..

Terwijl CEO Ben Silbermann zei: “Terwijl we naar de toekomst kijken, zullen we ons blijven richten op het leveren van meer inspirerende en winkelbare content en het helpen van adverteerders om de waarde en positiviteit van ons platform te realiseren.”

In navolging van de toekomstige vooruitzichten voor dit aandeel, liggen de prioriteiten van de strategische plannen van het bedrijf voor 2021 op de Pinner-ervaring, het succes van de adverteerder en de winkelstraat waarin het bedrijf wil investeren, omdat ze het personeelsbestand verder willen laten groeien en tegelijkertijd willen blijven ondersteunen en groeien groei op lange termijn.

In vergelijking met februari 2020 is de koers van het PINS-aandeel bijna drie keer zo sterk gestegen als nu op $ 80,44 in vergelijking met $ 25,20 vorig jaar deze keer, wat de indruk wekt dat dit aandeel op dit moment ook enigszins overgewaardeerd is, gezien de reële waarde. . Bovendien vertoonde de aandelenkoers van dit aandeel gaandeweg enkele lichte hobbels, maar het is erin geslaagd om de afgelopen maanden zonder veel verstoring te versnellen..

Als je dit aandeel vergelijkt met een aandeel zoals Facebook (FB) dat op zichzelf goede cijfers heeft gehaald, niet alleen het afgelopen jaar maar jarenlang, zag PINS een toename van 37% van het aantal nieuwe maandelijkse actieve gebruikers in vergelijking met Facebook dat over de hele linie van al zijn platforms haalde respectievelijk 14%.

PINS-aandelen hebben een onberispelijke balans, samen met verwachte inkomsten en inkomsten die naar verwachting met respectievelijk bijna 50% zullen stijgen, waardoor er geen twijfel over bestaat dat deze voorraad kan blijven archiveren.

Aangezien PINS-aandelen Q1 willen starten met een omzet van 70% op basis van de cijfers van het bedrijf, is dit slechts het begin van wat niet alleen weer een succesvol jaar zou kunnen worden, maar een van de vele voor dit groeiende positieve sociale mediaplatform, waarnaar kan kijken of u in de loop van de tijd van goede inkomsten kunt blijven genieten.

Er komt ongetwijfeld nog veel meer van Pinterest. Daarom staat het nummer één op onze lijst met topaandelen om te overwegen.

Koop PINS-aandelen nu met 0% commissie

2. ETSY

Hoewel we vasthouden aan modieuze en creatieve trends, is Etsy Inc (ETSY) het volgende aandeel dat creatief kan zijn met de opbrengsten ervan..

Nu heeft ETSY-aandelen het afgelopen jaar en recentere dagen lovende kritieken gekregen, zoals het verdient te worden gegeven., Aangezien deze creatieve Amerikaanse e-commerce-website individuen heeft geholpen om in het bedrijfsleven te blijven en in 2020 inkomsten te genereren met hun unieke sluwe ontwerpen van woondecoratie tot kleding.

De toonaangevende online marktplaats stelt verkopers momenteel in staat om hun producten over de hele wereld op de markt te brengen en te verkopen, waarbij elke listing $ 0,20 kost en Etsy 5% van de uiteindelijke verkoopprijs van elk product neemt. Terwijl verkopers vervolgens een maandelijks bedrag aan Etsy Inc betalen om op hun markt te kunnen opereren.

In 2020 werden individuen gedwongen om online te winkelen, omdat winkels over de hele wereld hun deuren verschillende keren hebben zien sluiten, en in veel landen momenteel beperkingen gelden voor het gesloten houden van winkels, waardoor online marktplaatsen achterblijven om inkomsten te genereren via online verkoop en Etsy wil dat ook doen. een duidelijke winnaar in dit spel.

Het bedrijf dat zijn Q4- en jaarresultaten eind februari 2021 zal publiceren, is al opgepikt en besproken door investeerders over de hele wereld..

Terwijl investeerders reikhalzend wachten om te zien wat dit aandeel het afgelopen kwartaal heeft binnengehaald en wat dit aandeel het afgelopen jaar heeft gegenereerd, aangezien de e-commercesector de markt heeft gedomineerd in 2020. Het feit dat de Etsy-schok met meer dan 330% is toegenomen Het ziet ernaar uit dat de voorraad in de loop van het jaar de verwachte fantastische rendementen zal opleveren, vooral omdat het de verkoop tijdens de kerstperiode omvat.

In het Q3-rapport van het bedrijf groeide de omzet van ETSY Inc met 128% tot $ 451.478 in het derde kwartaal van 2019 $ 197.497 tot een stijging van 102,1% over de periode van negen maanden eindigend op 30 september tot $ 1.108.270.

Actieve verkopers stegen met 42% naast actieve kopers, wat toenam tot 55,4%, wat bevestigt dat shoppers op zoek waren naar unieke ontwerpen.

Tegenwoordig staat de aandelenprijs van ETSY op $ 229,15 met een bereik van 52 weken tussen $ 29,95 op zijn laagste en $ 239,47 op zijn hoogste. Maar op basis van de statistieken van het bedrijf, waaronder de aandelenkoers en de P / E-ratio van 118 die het momenteel bezit, maakt dit aandeel op zijn zachtst gezegd overgewaardeerd. Maar als de aandelenkoers lijkt te dalen, is dit aandeel zeker een aandeel om aan uw portefeuille toe te voegen en een even grote langetermijninvestering vast te houden als het beschikt over geweldige groeivooruitzichten met al zijn uniekheid..

Veel experts zouden beweren dat ETSY-aandelen nog een lange weg te gaan hebben. Zo maak je kans om de aandelen tegen een gunstige prijs te kopen.

Koop nu ETSY-aandelen met 0% commissie

3. BlackBerry

De Candian multinational, BlackBerry, doorstaat de tand des tijds en is nog steeds aanwezig in de smartphonebranche. Toegegeven, BB Stock zal zeker achterblijven bij bedrijven als Apple Inc (AAPL), maar BlackBerry Inc is zeker een sterke speler omdat het de afgelopen jaren zijn focus heeft verlegd naar andere wegen, waaronder cyberbeveiligingsdiensten en Internet of Things-oplossingen. Bewijs dat dit bestand in staat is tot diversiteit en goed kan slagen binnen deze groeiende weg.

De aandelenkoers van BB is de afgelopen dagen dramatisch gestegen, waarbij BlackBerry zelfs heeft gemeld dat ze niet zeker weten wat de exacte oorzaak is van de plotselinge enorme stijging van de vraag, naast het feit dat beleggers mogelijk al iets speciaals zien ontwikkelen dat mogelijk binnenkomt. de toekomst terwijl de wereld van BlackBerry verschuift met andere groeiende industrieën.

Hoewel BlackBerry nog steeds actief is in de smartphonebranche, zijn zijn cyberbeveiligingsoplossingen de toon. Een manier waarop BlackBerry misschien gewoon uitblinkt, is binnen zijn Intelligent Vehicle Data Platform (IVY). Dit dataplatform helpt autofabrikanten om nauwkeurige en veilige voertuiggegevens te verkrijgen om te kunnen ondersteunen of stabiliseren, en om aanvullende inzichten te creëren, die allemaal aan voertuigen kunnen worden toegevoegd om een ​​betere rijervaring te bieden..

Dat gezegd hebbende, de manier waarop de grote verschuiving naar elektrische auto’s mikt en ernaar streeft, is een enorme weg die goed zou kunnen kijken naar het uitblinken van BB-aandelen en een die aanzienlijk goed zou kunnen blijven groeien. Samen met IVY is de QNX-software van BlackBerry vanaf medio 2020 al geïnstalleerd in meer dan 175 miljoen auto’s over de hele wereld, wat een enorme toename was ten opzichte van het 2019-rapport van het bedrijf..

Naast de groeiende weg van het bedrijf in de auto-industrie, is het voorkomen en blokkeren van computervirussen ook een manier waarop BlackBerry er goed uitziet en goed presteert. BlackBerry heeft in de loop van de tijd verschillende bedrijven overgenomen en een bedrijf waarin in 2019 Cylance, een softwarebedrijf dat verschillende prijzen won voor zijn successen en in 2019 een omzet van $ 100,1 miljoen had, door BlackBerry Inc werd gekocht voor $ 1,4 miljard..

Hoe ziet BlackBerry Stock er vandaag uit??

BlackBerry Inc heeft momenteel een aandelenkoers van $ 13,17 en heeft een bereik van 52 weken van $ 2,70 op zijn laagste en $ 28,77 op zijn hoogste niveau. Maar de aandelenkoers van BB-aandelen is zeer volatiel, zoals het heeft aangetoond, niet alleen in de afgelopen maanden, maar ook in de afgelopen jaren.

Als je naar deze fundamentele aandelen kijkt, zie je misschien dat BB-aandelen er zeer riskant uitzien, en tot op zekere hoogte heb je gelijk. Maar een ander positief punt voor dit aandeel is dat het in een gezonde financiële positie verkeert, inclusief de kortetermijnactiva van BlackBerry die zowel zijn kortlopende als langetermijnverplichtingen goed overtreffen..

In het recente Q3-rapport van het bedrijf werd bevestigd dat het aandeel Canadain opnieuw een solide prestatie neerzette. Het bedrijf rapporteerde een GAAP-omzet voor het derde kwartaal van $ 218 miljoen lager dan het tweede kwartaal van het bedrijf van $ 259 miljoen, maar laat nog steeds een sterke vraag zien, samen met software en services GAAP-inkomsten voor het derde kwartaal van $ 162 miljoen, hoewel dit cijfer achter het bedrijf ligt. 2019 cijfer van $ 262 miljoen. De daling was te wijten aan collectieve bijdragende factoren, waaronder de Covid-19-pandemie, aangezien deze de economie in zijn greep heeft en nog steeds in zijn greep houdt.

De totale geldmiddelen, kasequivalenten, kortetermijn- en langetermijninvesteringen van het bedrijf werden ook mooi vastgesteld op $ 757 miljoen met een nettokasstroom uit operationele activiteiten van $ 29 miljoen.

Omdat wegen ongetwijfeld blijven versnellen, zal de cyberbeveiligingssector mensen op afstand zien blijven werken samen met elektrische voertuigen die de wegen de komende jaren willen domineren, deze factoren hebben allemaal BB-aandelen ingebed in deze groeimogelijkheden.

Dit leidt tot de bevestiging dat BlackBerry Inc in feite een aandeel is dat eruit zou kunnen zien als een underdog-speler die een groot financieel rendement zou kunnen opleveren, aangezien de verwachte inkomsten naar verwachting met 89% per jaar zullen groeien voor de komende drie jaar. en er is genoeg opwaartse beweging in de maak voor deze groeiaandelen.

Koop nu BB-aandelen met 0% commissie

4. Vierkant

Het Amerikaanse financiële dienstverlener Square Inc (SQ) is een aandeel dat u wellicht al kent, aangezien dit aandeel momenteel een ander dominant aandeel op de markt is..

Dit aandeel is een van de best presterende aandelen op de Amerikaanse markt en is dat al een aantal jaren, aangezien zowel de vraag van de consument duidelijk is, wat er op zijn beurt toe heeft geleid dat beleggers aan boord van dit presterende aandeel zijn gesprongen..

Hoewel dit aandeel door de jaren heen een goed presterende onderneming is geweest, dachten veel analisten dat dit aandeel het afgelopen jaar niet aan de verwachtingen zou voldoen vanwege de coronavirus-pandemie. Wat in alle eerlijkheid, aangezien de horecasector hard is getroffen, die zwaar opereert met Square Inc, deze laan werd beschouwd als een groot verlies voor de voorraad. Maar een redding voor SQ is die van de Cash App, die een redding is geweest voor het aandeel en die nog steeds voortduurt en mogelijk sterk zou kunnen doorgaan na Covid-19.

De Cash-app is ontworpen om gebruikers in staat te stellen geld aan elkaar over te dragen met behulp van de mobiele-telefoon-app, om gemak en efficiëntie te bieden.

Een ander belangrijk punt om op dit aandeel in verband met de Cash-app te wijzen, is dat Square in november 2020 aankondigde dat het van plan was Credit Karma Tax over te nemen. Credit Karma Tax is een ‘doe-het-zelf’ belastingaangifteservice waarmee particulieren en bedrijfseigenaren deze service binnen handbereik kunnen gebruiken.

Er zijn talloze manieren waarop individuen deze futuristische app kunnen gebruiken, die meer groeivooruitzichten toevoegt aan deze bloeiende voorraad als geheel. En naarmate de uitrol van vaccins vordert, is de hoop dat de horeca volledig opengaat, op de kaart, waardoor deze voorraad opnieuw zal bloeien.

Als gevolg van de aanhoudende Covid-19-pandemie is het aandeel van Square gestoten, maar het presteerde nog steeds zeer goed beter dan de herziene prognoses die analisten aan het aandeel gaven toen de horeca naar het zuiden ging.

Vandaag staat de aandelenkoers op $ 262,24, wat vanaf maart 2020 een enorme dip nam naar de laagste prijs van $ 38,09 op 20 maart 2020. Maar vanaf dat moment is het aandeel weer indrukwekkend gestegen, en dit is vooral te danken aan de Cash-app.

Sommigen zullen misschien beweren dat dit aandeel in feite aanzienlijk overgewaardeerd is op basis van de PE-ratio van de aandelen.

In het Q3-rapport van het bedrijf bevestigde Square Inc dat het Cash App Ecosystem een ​​grotere betrokkenheid zag, aangezien het aantal Cash App-klanten bijna verdubbelde ten opzichte van de Q3-periode in 2019. Met dit nieuws bereikte de brutowinst van de Cash App $ 385 miljoen, een stijging van 212% ten opzichte van vorig jaar. -jaar.

Dit brengt je naar de totale netto-inkomsten van het bedrijf, die uitkwam op $ 3,03 miljard vanaf de Q3-periode van het bedrijf, wat het bedrijf een stijging van 140% op jaarbasis oplevert. De totale netto-omzet exclusief Bitcoin steeg met $ 1,40 miljard, een stijging van 25% op jaarbasis.

Wat te verwachten van Square Stock in de toekomst?

Het aandeel Square Inc kreeg gemengde beoordelingen van analisten, die vooruitkijkend omringd door de voortdurende onzekerheid dat de Covid-19-pandemie de wereld overspoelt, 18 van de 36 Wall Street-analisten hebben dit aandeel een ‘Strong Buy’-rating gegeven, 2 het aandeel een ‘Buy’, 13 geeft het aandeel een ‘Hold’-rating, 1′ Sell’-rating en 2 ‘Strong Sell’-ratings, waardoor dit aandeel een consensus’ Buy’-rating krijgt.

Terwijl Zacks Investment Research een consensus ‘Hold’-rating voor het aandeel heeft gegeven, maar met een respectieve A-rating voor groei. Samen met de verwachte inkomsten die de komende drie jaar met een gezonde 76% per jaar zullen groeien.

Dit aandeel heeft een sterk en veelbelovend groeipotentieel op lange termijn, aangezien het doorgaat met het toevoegen van aanvullende software om hun bestaande apps eenvoudiger en efficiënter te maken voor gebruikers over de hele wereld bij het uitvoeren van hun transacties. Maak deze voorraad een die u misschien wilt toevoegen aan uw solide verzameling aandelen, maar idealiter op zoek bent om deze voorraad toe te voegen als de prijs goed is.

Koop nu vierkante aandelen met 0% commissie

5. Adobe

Adobe Inc (ADBE), het Amerikaanse multinationale computersoftwarebedrijf, is de afgelopen jaren enorm populair geworden, vooral omdat individuen over de hele wereld steeds creatiever worden op sociale mediaplatforms en met foto- en videobewerkingen. Adobe beheert veel softwareproducten, waaronder Adobe Illustrator, Photoshop-software voor beeldbewerking, Adobe Creative Suite, Adobe Flash-websoftware-ecosysteem, maar de meest populaire Adobe Creative Cloud.

Het is geen verrassing dat hoewel sociale media tegenwoordig een sterke aanwezigheid is geworden in onze realiteit, met personen met functietitels zoals ‘Content Creators’, ‘Influencers’ en nog veel meer, dat deze app hun favoriet is geweest bij het zoeken naar bewerkingen. hun afbeeldingen. Als gevolg hiervan hebben andere personen die niet tot een bepaald beroep behoren, de kenmerken van deze aandelen onderzocht en aangepast aan hun digitale aanwezigheid.

Hoewel de creatieve kant van het bedrijf een succes blijft, zult u meer dan waarschijnlijk andere Adobe-producten zijn tegengekomen tijdens het surfen op internet. Het grote softwarebedrijf heeft diensten van serversoftware tot eLearning-software, wat leidt tot audiobewerking en zijn webontwerpprogramma’s. In 2020, toen thuiswerkbeperkingen de hele wereld overspoelden, heeft Adobe geprofiteerd van zijn softwaresector. Dit softwarebedrijf streeft ernaar om binnen zijn divisie geen middel onbeproefd te laten, en tot dusver zijn ze allemaal een succes gebleken..

Hoewel het aandeel in december 2018 een lichte daling vertoonde ten opzichte van zijn aandelenkoers, is dit aandeel sindsdien gestegen en goed gestegen, ondanks een lichte daling tot $ 295,34 in maart toen de pandemie de wereld schudde samen met de financiële markt. Vandaag staat het aandeel op $ 493,76 met een 52 weken durende range van $ 255,13 op het laagste en $ 536,88 op het hoogste met een huidige P / E-ratio van 44,55, die momenteel onder het branchegemiddelde ligt.

In het meest recente rapport van het bedrijf over het vierde kwartaal en het volledige jaar 2020 leverde dit aandeel een groei op ten opzichte van het vierde kwartaal, waarbij de groei op jaarbasis werd voortgezet. Adobe behaalde in 2020 een recordjaaromzet van $ 12,87 miljard met een groei van 15% op jaarbasis, de kwartaalomzet van Adobe bereikte $ 3,42 miljard in het vierde kwartaal, wat een verdere stijging van 14% vertegenwoordigde, het digitale-mediasegment steeg met 20% op jaarbasis tot $ 2,50 miljard. leidde ertoe dat de omzet van het segment Digital Experience met 10% op jaarbasis steeg tot $ 819 miljoen.

Samen met een omzetgroei van 14% binnen het Digital Experience-abonnement.

Aangezien dit aandeel de voorspelde voorspellingen overtreft, inclusief de omzet, aangezien het jaar-op-jaar met 15% groeide, inclusief het genereren van $ 5,7 miljard aan operationele kasstromen in 2020, positioneert dit aandeel momenteel in een goede financiële positie.

Op basis van de rapporten van de aandelen, lijkt de verwachte omzet van Adobe Inc voor 2021 met 18,7% te stijgen, hoewel de bedrijven die per aandeel verdienen waarschijnlijk zullen afnemen als gevolg van een daling van het netto-inkomen als gevolg van een belastingvoordeel in 2020. Maar dit aandeel is dat wel nog steeds op zoek naar meer groei met een omzetvoorspelling die op jaarbasis 15% hoger uitkomt op basis van de huidige inkomsten van dit aandeel.

Wall Street-analisten hebben ook bevestigd dat dit aandeel een aandeel is om mee te doen, aangezien 12 van de 16 analisten die het aandeel dekken, dit creatieve ADBE-aandeel als een ‘sterke koop’ hebben beoordeeld, samen met een voorspelling van de gemiddelde aandelenkoers van een stijging van 14,03. %.

De winst groeide goed in de loop van het jaar en bereikte net onder de 80%, en in de toekomst is er nog steeds veel ruimte voor groei met dit aandeel. Gezien de huidige wereldsituatie, aangezien werken op afstand nog steeds is ingebed en sommigen misschien zelfs zeggen dat het de nieuwe manier van werken na Covid-19 kan worden, samen met de creativiteit van dit aandeel, is Adobe Inc zeker een manier die je fantastisch kan bieden. waarde voor de komende jaren.

Koop Adobe Stock nu met 0% commissie

handel in aandelen

6. PayPal

Het wereldwijde online betalingssysteem is een solide groeiaandeel dat tegelijkertijd een grote waarde biedt.

Omdat de wereld het afgelopen jaar meer de digitale wereld is binnengegaan, heeft PayPal Holdings nog meer onder de aandacht van veel beleggers gebracht. Meer dan waarschijnlijk om verschillende redenen, zowel positief als negatief natuurlijk. In de afgelopen dagen, toen het bedrijf zijn recente financiële resultaten aankondigde, is dit aandeel opnieuw gestegen naarmate de aandelenkoers escaleerde op basis van de recente bevestigingen van het bedrijf.

Zoals het er nu uitziet, is PayPal Holdings Inc getuige geweest van zijn grootste en historische jaar in 2020, toen de omzet van het bedrijf groeide tot $ 6,11 miljard in het vierde kwartaal, de voorspellingen overtrof en met 23% steeg en zijn eigen inkomsten binnen een kwartaal meer dan $ 6 miljard overtrof, als jaarlijkse omzet groeide met 22% tot $ 21,45 miljard.

PayPal Holdings Inc voegde in het vierde kwartaal 16 miljoen netto nieuwe actieve klanten toe en leverde een recordaantal van 73 miljoen netto nieuwe actieve klanten gedurende het jaar, wat het aandeel eindigde op 377 miljoen actieve accounts, een stijging met 24% op jaarbasis. Het bedrijf bevestigde ten slotte dat ze in de toekomst verwachten om in 2021 nog eens 50 miljoen netto nieuwe actieve accounts toe te voegen.

Nu we het toch over de toekomst hebben, wordt verwacht dat de winstprognose van PayPal naar verwachting met 18% per jaar zal groeien boven het marktgemiddelde. Naast Wall Street hebben analisten ook de voorkeur gegeven aan dit aandeel om te blijven presteren en het heeft een ‘Strong Buy’ -beoordeling gekregen van 29 van de 35 analisten die momenteel het aandeel van PayPal controleren, om een ​​consensus te geven over de ‘Buy’-rating voor dit aandeel in het algemeen..

PayPal Holdings zelf heeft bevestigd dat ze op zoek zijn naar een omzetgroei in het eerste kwartaal van 28%, hoewel dit aandeel realistisch is met zijn financiële cijfers gezien de recente omstandigheden, dat het aandeel kan afnemen ten opzichte van het historische jaar 2020, maar nog steeds zal streven naar resultaten aangezien de winst per aandeel met $ 0,35 zou kunnen dalen.

Eind december bedroeg de winst per aandeel van PayPal $ 3,58, waarbij de verwachte winst per aandeel van het aandeel een lage schatting van $ 2,59 heeft gekregen met een hoge schatting van $ 4,16 voor 2021..

Het bedrijf zit vandaag op een aandelenkoers van $ 282,17 en in vergelijking met de dieptepunten van maart 2020 met een aandelenkoers van $ 85,26, is deze aandelenkoers bijna 4x zo hoog gestegen als vandaag, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van waar dit aandeel is en is. rubriek.

Opnieuw vertoont dit aandeel tekenen dat het momenteel overgewaardeerd is, maar als u tijd heeft om de cijfers te verwerken en aangezien de wereld zich binnenkort begint open te stellen, kan deze aandelenkoers een klein beetje dalen, en als dat het geval is, is dit het ideale moment voor u om te kopen aan boord en om deze voorraad voor de lange termijn in uw portefeuille te houden.

Deze trend zal niet snel lijken te vertragen, Paypal-aandelen zullen ongetwijfeld nog vele jaren goed standhouden. Maar als het aandeel een lichte dip in zijn aandelenkoers neemt, profiteer dan volledig, want dit aandeel heeft het sterke potentieel om u na verloop van tijd rijk te maken. Al met al zal Paypal waarschijnlijk nog vele, vele jaren in onze portefeuille van de beste aandelen blijven om te kopen.

Koop nu PAYPAL-aandelen met 0% commissie

7. Intuïtieve chirurgische ingreep

Intuitive Surgical Inc, het Amerikaanse bedrijf Healthcare-aandeel dat zijn huidige langetermijninvesteerders in de loop der jaren fantastische inkomsten heeft verdiend, aangezien dit aandeel is uitgegroeid tot een aandeel waar u om vele glorieuze redenen deel van wilt uitmaken, maar de belangrijkste een zijnde waarde.

Intuitive Surgical Inc is een Amerikaans bedrijf dat producten ontwikkelt, produceert en op de markt brengt die worden gebruikt voor klinische operaties.

De meest recente robotcreatie van het merk, het da Vinci Surgical-systeem, is een kracht in zichzelf geworden en een die deze voorraad naar nieuwe hoogtepunten drijft. Dit robotachtige apparaat is niet goedkoop en kan variëren van $ 1 miljoen tot $ 1,5 miljoen, of als je kijkt naar het meest gemodificeerde apparaat van het bedrijf, de da Vinci SI die in 2009 werd uitgebracht, kost dit stuk ongeveer $ 1,8 miljoen tot $ 2. miljoen per stuk.

Het systeem is ontworpen met een ingebouwde menselijke console die een medische beroepsgroep de controle overneemt, terwijl de benen zich uitstrekken vanaf het stuk machine met apparatuur ingebed aan de uiteinden van de machine waarmee chirurgen een duidelijker, nauwkeuriger beeld kunnen krijgen om te kunnen beter presteren bij meer gecompliceerde en intensieve chirurgische ingrepen.

Vorig jaar werden meer dan 1,2 miljoen procedures uitgevoerd, hoewel dit goed nieuws is, was er nog steeds sprake van een tegenslag in de procedures vanwege de verstoring als gevolg van de Covid-19-pandemie. Maar als de Covid-19-infectie begint af te nemen, zullen er ongetwijfeld meer operaties plaatsvinden die mogelijk kunnen opscheppen over de inkomsten van deze voorraad, aangezien meer gezondheidsinstellingen proberen dit apparaat aan hun faciliteiten toe te voegen..

Van eind 2019 tot 2020 zijn er wereldwijd iets minder dan 5.000 chirurgische systemen van Da Vinci geplaatst.

Het aandeel Intuitive Surgical Inc is tegenwoordig niet goedkoop, aangezien dit aandeel $ 782,06 bedraagt, wat op basis van de waardering van het aandeel aantoont dat het overgewaardeerd is, met een p / e-ratio van 84,1.

Maar ondanks dat dit aandeel overgewaardeerd is, kreeg het 10 ‘Koop’-beoordelingen van Wall Street-analisten, samen met 8‘ Hold’-ratings, waardoor het aandeel in het algemeen een consensus ‘Hold’-rating kreeg. Een prijsdoel voor twaalf maanden is vastgesteld op $ 736,06, wat duidt op een duidelijk nadeel, samen met een hoog prijsdoel van $ 879,00 en een laag prijsdoel van $ 410,00.

Naarmate we verder gaan in de strijd tegen Covid-19, zal dit het mogelijk maken om andere cruciale operaties in de gezondheidszorg uit te voeren, waardoor de ISRG-voorraad één gezondheidsvoorraad in de rij zal worden die recht omhoog gaat, zoals het duidelijk is dat het al is. goed gepositioneerd om dat te doen.

Koop ISRG Voorraad met 0% commissie nu

8. Facebook

De krachtige socialemediagigant Facebook (FB) is een aandeel waar iedereen bekend mee is, zelfs als u net begint met beleggen, heeft u hoogstwaarschijnlijk een indicatie waar het aandeel zich vandaag op de markt bevindt..

In het uitdagende jaar 2020 dwong de pandemie FB om meer winsten te archiveren via zijn aanwezigheid op sociale media, maar dat gezegd hebbende, dat Facebook-advertenties een enorme factor zijn binnen de omzet van dit aandeel en vooruitkijken naar de post-Covid-19-wereld projecteert enige onzekerheid . Maar dit is slechts één weg, hoewel het een grote is, Facebook heeft ook andere sterke wegen en groeiende wegen die de komende jaren grote opbrengsten zouden kunnen opleveren en mogelijk eerder dan verwacht..

In de laatste resultaten van het vierde kwartaal en het volledige jaar is de vraag duidelijk: de dagelijkse actieve Facebook-gebruikers stegen met 11% tot gemiddeld 1,84 miljard, de maandelijkse gemiddelde gebruikers van Facebook stegen ook met 12% tot 2,80 miljard jaar-op-jaar.

De totale omzet in het vierde kwartaal steeg met 33% tot $ 28.072 jaar-op-jaar, terwijl de totale omzet over het hele jaar steeg tot 22% en eindigde op $ 85.965. Geldmiddelen en kasequivalenten en verhandelbare effecten bedroegen eind december 2020 $ 61,95 miljard, waarbij het extra personeelsbestand jaar-op-jaar met 30% toenam tot 58.604.

Mark Zuckerberg, oprichter en CEO van Facebook, was tevreden met de prestaties van het bedrijf in het licht van de uitdagende tijden en voegde eraan toe dat hij enthousiast is over wat komen gaat in 2021.

Een van deze wegen waar Zuckerberg het misschien over heeft, is binnen de technologiesector van het bedrijf, Oculus Facebook-technologieën. Net als binnen deze sector is er een stukje futuristische apparatuur dat een andere hitmaker voor het Facebook-merk zou kunnen blijven, Oculus Quest 2 virtual reality-headsets. Deze onlangs aangepaste headset is beschreven als de ‘beste op de markt van vandaag met al zijn extra’s en zijn bijgewerkte functies.

Kijkend naar de fundamentele aandelen van Facebook, is het duidelijk dat FB-aandelen een gezonde en onberispelijke balans hebben, aangezien het ook schuldenvrij is. De megavoorraad heeft momenteel een P / E-ratio van 26,08, samen met een aandelenkoers van $ 269,38.

In het recente rapport van Facebook bereikte het aandeel een kwartaalwinst van $ 3,88 per aandeel, vergeleken met $ 2,56 per aandeel in 2019.

Hoewel Facebook-aandelen tot nu toe met iets minder dan 3% zijn gedaald in 2021, zou dit een goed moment kunnen zijn om op dit aandeel in te springen, aangezien het in 2021 mogelijk goed lijkt te versnellen met de plannen van het bedrijf in beweging, en dit aandeel is er een in waarvan we weten dat ze kunnen leveren.

FB kan voor u gewoon de kers op de taart zijn om een ​​stap dichter bij uw ambities om rijk te worden te komen. FB zou een enorme overwinning zijn voor investeerders en lijkt volkomen redelijk als je kijkt naar de sterkte van de balans van dit bedrijf.

Koop nu FB-aandelen met 0% commissie

9. Cresco Labs

CRLBF voorraad

Het laatste aandeel dat u rijk kan lijken te maken, is een aandeel in een branche die dit jaar snel wil versnellen, is Cresco Labs Inc..

Dit Amerikaanse cannabisbedrijf heeft een stevige basis om een ​​van de groeiende aandelen binnen een bloeiende cannabisindustrie te worden, aangezien de VS cannabis voor zowel medicinaal als recreatief gebruik in 2021 in meer Amerikaanse staten gaat legaliseren..

Het in 2013 opgerichte cannabisbedrijf in Chicago is misschien niet een van de grootste cannabisvoorraden die momenteel op de markt zijn, maar het is tot nu toe de grootste groothandel op de markt van merkproducten binnen de industrie, zoals onlangs werd aangekondigd dat deze voorraad werd getrokken. alleen al in 2020 $ 90,5 miljoen aan groothandelsinkomsten.

Het bedrijf rapporteerde veel schitterende resultaten in zijn recente Q3-rapport, waaronder de omzet van het bedrijf over het derde kwartaal, die 63% hoger ligt dan de omzet van Q2 2020, die $ 153,3 miljoen bedraagt. De gecorrigeerde EBITDA steeg met 182% tot $ 46,4 miljoen als gevolg van hoge inkomsten, de nettokasstroom van het bedrijf uit operationele activiteiten steeg tot $ 17,8 miljoen in vergelijking met Q2 $ 9,9 miljoen.

Aangezien deze cannabisvoorraad domineert in Illinois, aangezien het zijn stevige aanwezigheid in de detailhandel in de staat behoudt, wanneer wetgeving in de staat als geheel wordt bevestigd, zou dit de inkomsten van Cresco Labs redelijk goed moeten stimuleren, wat bijdraagt ​​aan de al groeiende verkoopomzet van dit aandeel.

Cresco Labs overname van Origin House voor $ 850 miljoen in 2019, wat destijds de grootste publieke acquisitie binnen de cannabisindustrie was, zal deze voorraad helpen floreren naarmate de legalisatie van marihuana doorgaat, aangezien Origin House domineerde in Californië omdat zijn producten overal werden verkocht meer dan 450 apotheken.

Op basis van wat dit aandeel kan bereiken, is de aandelenkoers van Cresco Labs al gestegen vanaf het begin van het jaar en wordt verwacht dat het zijn stijging mogelijk voortzet met het groeipotentieel van dit aandeel. Vandaag ligt de aandelenkoers op $ 16,30 met een bereik van 52 weken tussen $ 1,94 op het laagste en $ 16,30 op het hoogste.

Dit aandeel heeft ook een consensus ‘Buy’ -rating gekregen van 7 Wall Street-analisten die het aandeel dekken, terwijl een gemiddeld twaalfmaands koersdoel van $ 14,96 een keerzijde van 3,94% werd gegeven. Een hoog koersdoel is vastgesteld op $ 24,00 met een laag koersdoel van Cresco Labs-aandelen op $ 4,20.

Deze voorraad situeert zich in een industrie die dit jaar zal versnellen en bewijst dat het alles heeft wat nodig is om niet alleen hun aanwezigheid sterk te maken in de cannabisindustrie, maar ook om fantastische inkomstenresultaten te behalen die een hoog rendement opleveren, dit kans is er zeker een die je niet mag missen.

Hoe u topaandelen kunt kopen met 0% commissie

Nu u weet wat de top 9 aandelen zijn die u een fortuin kunnen opleveren, heeft u een solide basis om te beginnen met beleggen in aandelen. De volgende stap is het vinden van een effectenmakelaar

Als u geïnteresseerd bent om in een of meer van de beste aandelen te beleggen, raden we u aan om eens een kijkje te nemen eToro. Deze online broker geeft u toegang tot meer dan 1.800 aandelen (inclusief de 9 keuzes die op deze pagina worden vermeld) – die allemaal kunnen worden belegd op een commissievrij basis.

Hier wat u moet doen om aandelen via te kopen eToro

Stap 1: Open een account bij eToro – Betaal 0% commissie op aandelen

Stap 2: Stort geld

Stap 3: Zoek naar aandelen

Stap 4: plaats een commissievrije kooporder

Als u aandelen wilt kopen, is er geen betere plek om dat te doen dan eToro.

Topaandelen kunnen u rijk maken – Conclusie

Hopelijk hebben we aangetoond waarom deze aandelen u in 2021 een fortuin kunnen opleveren, en misschien een goede koop voor een groot aantal verschillende beleggers..

Samenvattend, zoals u kunt zien, bevatten deze aandelen sterke fundamentele elementen die hen goed positioneren, evenals aandelen die mooi kunnen versnellen gedurende het jaar en de komende jaren..

Als u een beginner bent in beleggen en u wilt proberen vast te houden aan een veiliger aandeel dat goed kan presteren, dan is een aandeel als Facebook (FB) misschien uw ideale eerste investering. Omdat dit lijkt te blijven groeien en je een steviger stuk stabiliteit geeft.

Voor de meer gevorderde investeerders of als u een beginnende investeerder bent maar meer zelfvertrouwen hebt om naar opkomende aandelen te kijken, dan is de cannabisindustrie een van de mogelijkheden die u in 2021 zou willen betreden, waardoor Cresco Labs Inc een aandeel achterlaat om aan toe te voegen. uw diverse collectie.

Hoewel deze aandelen een verleden hebben, waardoor u een goed begrip krijgt van waar dit aandeel naartoe gaat in termen van groei en de financiële leveringen die het heeft behaald, is het verstandig om niet alle aandelen uit het verleden in aanmerking te nemen en niet om alle hoop op deze aangeleverde informatie te vestigen. Aangezien alle aandelen hun eigen risico-elementen bevatten, wordt het ten zeerste aanbevolen om aanvullend onderzoek uit te voeren voordat u gaat beleggen in de door u gekozen aandelen..

Bovendien wordt beleggen in uw financiële middelen ook sterk aanbevolen wanneer u in aandelen belegt.

eToro – Koop topaandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Lees verder:

Welke top 15 aandelen zullen exploderen in 2021?

Top FTSE 100-aandelen om te kopen in 2021

Hoe u de beste aandelen kiest om nu te kopen

10 Britse aandelen die u in 2021 kunt kopen, kunnen uw geld verdubbelen

7 Britse dividendaandelen die nu te koop zijn en die een aantrekkelijke inkomstenstroom bieden

Let op: in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige prestaties. De waarde van beleggingen kan zowel dalen als stijgen. Alle meningen, nieuws, onderzoeken, analyses, prijzen of andere informatie op deze website worden verstrekt als algemeen marktcommentaar en vormen geen beleggingsadvies. Trading Education is niet verantwoordelijk voor enig verlies dat voortvloeit uit een investering op basis van enige aanbeveling, voorspelling of andere verstrekte informatie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me