Top FTSE 100-aandelen om te kopen in 2021

Beste FTSE 100-aandelen voor 2021

Wilt u binnen 2021 investeren in de best presterende FTSE 100-aandelen? Bent u op zoek naar advies over welke FTSE 100-aandelen de beste aankopen willen zijn voor 2021??

We hebben het allemaal gedekt en meer, aangezien we een lijst hebben uitgesplitst van enkele van de best presterende FTSE 100-aandelen van het afgelopen jaar en die naar het begin van 2021 leiden..

De beste FTSE 100-aandelen om in 2021 te kopen:

 1. GlaxoSmithKline
 2. HSBC Holdings
 3. JD Sports Fashion
 4. WM Morrison-supermarkt
 5. RSA Verzekeringsgroep
 6. Scottish Mortgage Investment Trust
 7. Aveva-groep
 8. BP
 9. De volgende
 10. Admiral Group
 11. Ocado Group
 12. Dadelpruim
 13. Tesco
 14. Ashtead Group

FTSE 100-aandelen in 2021

In 2020 presteerde de FTSE 100-index slecht vanwege de impact en de uitdagingen die de coronavirus-pandemie had op niet de FTSE 100, maar realistisch gezien op de hele Britse aandelenmarkt. Terwijl andere internationale indices zoals NASDAQ, Dow Jones Industrial Average en S.&P 500 bloeide op de Amerikaanse markt.

Voor een aandelenmarkt die wordt beschouwd als een van de meest populaire aandelenmarkten ter wereld, werd de Britse handelsmarkt in 2020 als de meest impopulaire ter wereld beschouwd, aangezien de economie en de bedrijven enorm te lijden hadden onder de impact van de pandemie heeft een verwoestend effect.

Vooruitkijkend naar het nieuwe jaar, aangezien het VK en de wereld momenteel de grootste massale vaccinatie-introductie ondergaan, aantoonbaar dat de wereld dit heeft meegemaakt of in ieder geval in de afgelopen jaren, brengt ons steeds dichterbij voor de economie om samen met de stijging en interesse binnen verschillende markten.

En het was niet alleen de verwoesting van Covid-19 die verschillende industrieën en de FTSE 100-index heeft getroffen, de Brexit-deal zou ook een behoorlijk aandeel hebben gehad..

Vandaag is de FTSE 100-index met bijna een derde gestegen sinds het dieptepunt tussen maart en april 2020. De ‘blue chip’-index wint tot nu toe in 2021 weer aan kracht, hoewel hij woensdag een lichte dip heeft toen Joe Biden werd beëdigd. als de nieuwe president van de Verenigde Staten.

Wat is de FTSE 100-index?

Als u een beginner bent in het handelen in aandelen in het VK, is de FTSE 100-index een index die is samengesteld uit 100 van de grootste bedrijven op basis van hun marktkapitalisatie op de London Stock Exchange.

De FTSE 100-index geeft een goede indicatie, aangezien deze aandelen het goed doen voor beleggers over welke toonaangevende bedrijven ze willen worden..

Nu we hebben vastgesteld wat er inhoudt binnen de FTSE 100-index, laten we eens kijken naar enkele van de topbedrijven die zijn opgenomen in de FTSE 100 en die u zou moeten overwegen of overwegen te kopen, aangezien we doorgaan met het leiden van de weg tot verder in 2021. Bovendien, ook een aantal van deze topvoorraden voor de lange termijn in uw collectie willen houden.

Van het laten zien van een stijging in 2020 tot het laten zien van hun stijging in het begin van het jaar tot dusver, samen met extra enorme voordelen van sportieve gezonde balansen, goede aandelenkoersen, sommigen zouden kunnen classificeren dat sommige van deze aandelen ondergewaardeerd zijn vanwege het aandelenpotentieel, goed dividendaandelen en de meerderheid heeft een solide geschiedenis achter de rug.

Laten we een kleine glimp opvangen van hoe de gekozen FTSE 100-aandelen het in 2020 hebben gedaan en hoe we kijken naar 2021 en voor de komende toekomst, samen met wat deze aandelen te bieden hebben..

Hier zijn 14 van de beste FTSE 100-aandelen die u in 2021 kunt kopen:

1. GlaxoSmithKline Plc (GSK.L)

GlaxoSmithKline Plc, als u al een beetje weet over dit Britse aandeel, heeft de laatste tijd om zowel positieve als negatieve redenen in de krantenkoppen gestaan.

Het Britse, door de wetenschap geleide wereldwijde bedrijf in de gezondheidszorg had in 2019 een titel als een van de 6e grootste farmaceutische bedrijven ter wereld. En is nog steeds een van de grootste tot nu toe.

Vanaf 2020 presenteerde het bedrijf in het derde kwartaalrapport van het bedrijf zijn toekomstplannen, waarvan wordt voorspeld dat ze de komende jaren mogelijk miljarden zullen verdienen aan de consumentengezondheidskant van het bedrijf, omdat ze nieuwe geneesmiddelen proberen te creëren samen met de vaccindivisie die nieuwe gewilde vaccins creëert.

Het bedrijf presteerde in het algemeen veerkrachtig vanaf het derde kwartaal met enkele lichte negatieve resultaten. Maar gezien de sterke vraag bij de verkoop van nieuwe en gespecialiseerde farmaceutische producten tot £ 2,5 miljard en de verkoop van ademhalingsapparatuur ook tot £ 978 miljoen.

Het bedrijf wordt gedomineerd door zijn farmaceutische sector en in de resultaten van het derde kwartaal zag het bedrijf zijn omzet neerkomen op £ 4,2 miljard -3%, gevolgd door de consumentensector met een positieve + 2% omzet van £ 2,4 miljard en ten slotte zijn vaccindivisie. het binnenhalen van £ 2,0 miljard -9% omlaag.

Gezien de recente wereldwijde gebeurtenissen en hoe de wereld meer dan wat dan ook vaccins voor Covid-19 eist, is dit nog steeds een goede positie voor GSK om in.

Recentelijk had GSK’s hiv-specialist ViiV Healthcare zijn medicijn ‘Cabenuva’ goedgekeurd door de FDA, het eerste en enige complete langwerkende medicijn voor de behandeling van hiv-1-infectie bij volwassenen..

Dit nieuws kan een bijkomend voordeel zijn voor de stijging van de aandelenkoers van het bedrijf, aangezien het momenteel 1.374,00p bedraagt ​​met een 52 weken durende range tussen 1.291,8p op het laagste punt en 1.822,80p op het hoogste punt..

Analisten beoordelen dit Britse aandeel ook goed, aangezien het bedrijf een Zacks Rank consensus ‘Hold’ rating voor het aandeel heeft gekregen, samen met 3 van de 7 analisten die het aandeel een ‘Buy’ rating hebben gegeven..

Deze Britse gezondheidszorgmagnaat is een aandeel dat wordt voorspeld en laat zien dat het in staat is tot grote prestaties. In het licht van alle recente gebeurtenissen in de wereld, is dit aandeel er de komende jaren ongetwijfeld meer vraag naar..

2. HSBC Holdings PLC (HSBA.L)

Het Britse investeringsbankbedrijf komt als één FTSE 100-aandeel dat een grote groei zou kunnen zien in 2021 en de komende jaren.

Ondanks recent nieuws dat het merk naar verwachting 82 winkels in het VK gaat sluiten, wat sommigen misschien als een negatieve factor beschouwen, komt het in feite voort uit resultaten van een positief resultaat..

HSBC Holdings heeft besloten deze stap te zetten vanwege berichten dat het bedrijf voldoet aan de behoeften van de consument door de marktleidende digitale bankgroep te worden, aangezien het merk zijn diensten wil verbeteren in het kader van een van de vele nieuwe strategische plannen van het bedrijf..

HSBC is niet alleen sterk aanwezig in het VK, maar ook in verschillende internationale landen, waaronder het VK, Europa, de VS en Azië. Azië is een continent dat enorm zou kunnen helpen met de groei van HSBC Holdings in 2021 naarmate hun economie begint op te bouwen.

Uit het HSBC Holdings Q3-rapport was het bewijs aanwezig om te zien hoe goed de Aziatische economie sterk terugkwam, wat leidde tot meer activiteit en meer handel voor het HSBA-merk..

Hieruit heeft HSBC bevestigd dat ze hun investeringsplannen in Azië verhogen om te voldoen aan hun ambities om naar het grotere geheel te gaan.

Terugkijkend op de financiële gegevens van het bedrijf, bevestigde het bedrijf een gerapporteerde winst na belastingen van $ 2,0 miljard ten opzichte van het vorige Q2 van $ 1,4 miljard, samen met een gecorrigeerde omzet van $ 652 miljoen aan volatiele posten die een positieve impact hadden en de kredietverlening aan klanten stabiel ten opzichte van Q2 was tot $ 164 miljard, ook boven de cijfers van het bedrijf in 2019.

In het VK stegen de gecorrigeerde inkomsten van het bedrijf met 6% in vergelijking met het tweede kwartaal, terwijl HSBC-belangen op het gebied van hypotheekleningen in juli en augustus 13% marktaandeel hadden in de kredietverlening aan nieuwe bedrijven, samen met sterke overheidsleningen.

In de afgelopen dagen was de aandelenkoers van HSBC Holdings een van de best presterende toen het bedrijf zijn verdere strategische plannen met betrekking tot de Aziatische markt bekendmaakte..

Mark Tucker, CEO van HSBC, maakte deze nieuwe plannen bekend in een recente verklaring die de HSBC-grootste bank van Europa zou kunnen blijven pushen naar de top van de FTSE 100-lijst met best presterende aandelenkoersen in 2021. Tucker bevestigde dat het bedrijf zijn is van plan om in een recente update een grotere bank binnen de Chinese markt te worden, omdat ze graag willen verhuizen.

Het bedrijf heeft vandaag een aandelenkoers van 406,05p met een bereik van 52 weken tussen 283,35p als laagste en 595,40p als hoogste. De winstprognose van het bedrijf zal naar verwachting ook met 48,61% per jaar stijgen als gevolg van hun expansie in Azië.

De bank verkeert in een goede financiële positie om vooruit te komen, samen met het doorvoeren van hun strategische plannen om zich aan te passen aan de behoeften van de consument op alle internationale markten, waardoor deze Britse bankaandeel een aankoop is als een geweldige langetermijninvestering.

3. JD Sports Fashion PLC (JD.L)

JD Sports fashion, het Britse sportmode retailbedrijf is in de loop der jaren van kracht tot kracht gegroeid, maar nog meer in 2020. Omdat veel andere retailers en andere bedrijven in verschillende branches hard werden getroffen, bloeide dit aandeel..

Aangezien het VK en de rest van de wereld momenteel beperkt zijn tot zowel lockdown- als avondklokmetingen, samen met het promoten van een gezonde levensstijl door regelmatig te sporten, heeft dit een enorme stijging te zien gegeven in de verkoop van het merk JD, dat zal blijven groeien.

Het merk is ook van plan om de verwachte financiële winstresultaten van het bedrijf te vergroten, samen met mogelijk andere financiële gebieden die hun voorspelde voorspellingen overtreffen..

Het bedrijf was ook getuige van een vrolijke feestelijke periode in november en december, toen de online verkopen sterk stegen, aangezien hun winkels momenteel gesloten blijven en naar verwachting tot minstens maart 2021 zullen duren, maar vanaf de eerste weken van januari zat het bedrijf al boven de 5% op op jaarbasis.

Op deze opmerking, JD. heeft dit nieuws bevestigd toen ze adviseerden dat de groepswinst vóór belastingen van het bedrijf ongeveer £ 295 miljoen bedroeg, wat ver boven de marktverwachtingen voor het sportmerk ligt. Als we kijken naar het jaarlijkse cijfer, wordt verwacht dat de winst vóór belastingen over het hele jaar meer dan £ 400 miljoen zou kunnen bedragen.

Deze Britse sportverkoper lijkt niet te stoppen.

Op weg naar de toekomst wil het bedrijf mogelijk een winst vóór belastingen behalen voor het volledige jaar eindigend op 29 januari 2022, een stijging van bijna 10% vanaf 2021.

Naast de positieve financiële prognoses van het bedrijf, houdt dit toonaangevende merk ook graag een handje op andere gebieden bij het kopen van nieuwe avonturen. Eind 2020 was de laatste onderneming van het bedrijf de aankoop van Shoe Palace voor $ 325 miljoen, waardoor de aandelen van het bedrijf met 5% toenamen. Zorg ervoor dat dit merk daar niet stopt, want ze streven naar meer groei in de loop van de tijd.

Vandaag staat de aandelenkoers van het bedrijf op 829,60p met een 52-weekse range tussen 293,20p als laagste en 883,20p als hoogste. Het bedrijf heeft ook een P / E-ratio van 24,29.

Op de lange termijn zal JD. voorraad ziet eruit als een gezonde keuze voor de lange termijn die een aanzienlijke groei zou kunnen meemaken naarmate we nieuwe jaren ingaan.

4. WM Morrison Supermarket PLC (MRW.L)

WM Morrison Supermarket Plc waarover we het nu verschillende keren hebben gehad, aangezien deze supermarktvoorraad niet alleen schitterende resultaten heeft opgeleverd, maar ook spannende avonturen wil voortzetten, samen met het sterke consumentenmerk, zowel pre- als post-coronavirus pandemie.

In het licht van het succesvolle jaar van MRW en de kerstperiode, is het merk nu de eerste supermarkt die het voortouw neemt om zijn werknemers een loon van £ 10 per uur te betalen vanwege al hun harde inspanningen gedurende dit uitdagende jaar, samen met de indrukwekkende inkomsten.

Bovenop de succesvolle financiële rapporten van het bedrijf, waaronder de stijging van 64% in champagneverkopen en 40% zalmverkopen tijdens de feestperiode, zou de manier waarop het bedrijf voedselmanden aanbiedt die beschikbaar zijn via Amazon Prime Subscription mogelijk mooi kunnen bloeien, zoals gezinnen en individuen beperkt om thuis te blijven metingen in de derde nationale lockdown van het VK, en zoals het er nu uitziet, zonder duidelijke indicatie van wanneer het de beperkingen wil beëindigen of versoepelen.

Het aanbieden van ontworpen manden om aan alle individuele behoeften te voldoen, allemaal op uw gemak en met een klik op een paar knoppen, het wordt niet eenvoudiger dan dat. De online verkopen van het bedrijf in beide segmenten worden als ‘zeer sterk’ beschouwd, zoals uitgedrukt in de laatste handelsupdate van het bedrijf.

De toonaangevende supermarkt zal op 25 januari een speciaal dividend uitkeren vanwege de sterke cashflow en gezonde balans van het bedrijf, een eerder uitgesteld speciaal dividend voor H2 2019/20 van 4,00p per aandeel. Deze bevestiging is een sterke indicatie van hoe goed het merk financieel presteert.

Het bedrijf heeft ook een sterke stijging gezien in zijn ex-brandstofsegment en heeft laten weten dat de winst voor belastingen en de verwachtingen van het bedrijf in overeenstemming zullen zijn met de voorspellingen binnen het bereik van £ 420- £ 440 miljoen..

Kijkend naar hoe goed het bedrijf vandaag presteert, blijft de aandelenkoers van MRW nog steeds stijgen, aangezien hij 187,13p is en momenteel een 52-weekse range heeft tussen 157,77p als laagste en 203,60p als hoogste.

Het lijdt geen twijfel dat deze FTSE 100-supermarktvoorraad de goederen zal blijven leveren zoals we nog vele jaren voortzetten, wat ook een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt, waardoor deze Britse supermarktvoorraad een goede voorraad is om te kopen voor 2021.

De supermarkt WM Morrison publiceert op 31 januari 2021 de jaarresultaten.

5. RSA Insurance Group PLC (RSA.L)

RSA Insurance Group plc biedt persoonlijke en commerciële algemene verzekeringsdiensten in verschillende landen, waaronder het VK, Canada en Scandinavië.

Het aanbieden van allerlei soorten verzekeringsproducten van woningverzekeringen, huisdierenverzekeringen, reisverzekeringen en meer, samen met de commerciële kant die verzekeringsproducten aanbiedt voor eigendommen, voertuigen en beroepsaansprakelijkheid om er maar drie te noemen op een lijst van vele.

De verzekeringsgroep, waarvan het hoofdkantoor in Londen is gevestigd, veranderde in mei 2008 zijn naam in RSA Insurance Group, waar het voorheen bekend stond als Royal & Sun Alliance Insurance Group plc.

De verzekeringsgroep heeft goede resultaten laten zien in 2020 gezien de grote uitdaging van de Covid-19-pandemie. In de trading update van november van het bedrijf rapporteerde het bedrijf een lichte daling van alle premies, wat bevestigt dat de netto geboekte premies van de Groep met 3% zijn gedaald tot £ 4.663 miljoen. Maar in het grotere geheel is dat helemaal geen slecht resultaat voor de verzekeringsgroep.

RSA bevestigde ook dat de bedrijfsresultaten van de Groep voor het eerst gestegen waren in de eerste negen maanden, eindigend eind oktober 2020..

Maar het recente nieuws over dit aandeel, dat voor meer speculatie en een hype zorgt, is omdat het verzekeringsmerk onlangs is opgekocht door een overname van $ 7,2 miljard door de Deense verzekeraar Tryg en Canada’s Intact Financial Corporation..

Deze buy-out heeft geleid tot speculatie over een enorm groeipotentieel voor het verzekeringsmerk.

Analisten kijken aandachtig naar dit Britse aandeel in het licht van het recente nieuws, en hebben dit aandeel een consensus ‘Koop’-rating gegeven van negen bedrijven die momenteel de voortgang van het aandeel volgen..

Over hetzelfde onderwerp van voorspellingen heeft het bedrijf een winstprognose gekregen die met 16,08% zal groeien, aangezien de winst in de afgelopen 2020 met 21,6% is gestegen..

De aandelenkoers van de FTSE 100-bedrijven is vandaag 676,80p, iets lager dan de vorige dagen bij de vorige afsluiting, maar zit nog steeds goed wat betreft de toekomstperspectieven van het bedrijf.Daarom wordt dit aandeel ook als ondergewaardeerd beschouwd.

Het bedrijf heeft een bereik van 52 weken tussen 321,20p als laagste en 618,60p als hoogste. Het bedrijf heeft ook een P / E-ratio van 17,80.

6. Scottish Mortgage Investment Trust (SMT.L)

Scottish Mortgage Investment Trust heeft in 2020 een heel jaar achter de rug en laat nog steeds zien hoe indrukwekkend het kan zijn als u in de juiste bedrijven investeert.

De aandelenkoers van de Sottish Mortgage Investment Trust heeft een enorme stijging gekend, die het afgelopen jaar boven de 105% is gestegen, en stabiliseert of probeert mogelijk te stijgen naarmate de toekomst komt.

Het bedrijf dat een goed aandeel tegen de juiste prijs kent als het het ziet, heeft een lijst van vele onder zijn riem, waaronder twee grote megavoorraden Tesla en Amazon, dit zijn slechts twee van de vele goede aandelen die SMT in zijn bezit heeft..

De investeringsmaatschappij zoekt echter ook naar small-capaandelen om aan haar bezit toe te voegen, waarvan sommige zelfs niet op de open markt staan. Samen met het dynamische duo van het bedrijf is het ook zeker slim om zowel particuliere als openbare bedrijven in zijn portefeuille te bezitten.

Op de lange termijn lijkt dit aandeel een goede investering te zijn. Met het feit dat James Anderson en Tom Slater, als gevolg van het bedrijf, over ruime handels- en investeringskennis beschikken, zoals het de afgelopen jaren tot nu heeft laten zien en mogelijk vooruit gaan voor de toekomst.

Kijkend naar de toekomst, heeft dit aandeel het potentieel om te behouden of zelfs nog verder uit te blinken, zoals 2020 heeft meegemaakt, dit aandeel is meer dan in staat om het hoogtepunt te bereiken omdat het op de juiste plaatsen investeert.

De aandelenkoers van het bedrijf is vandaag 1.279,00p met een 52-weekse gemiddelde rating van 468,40p op het laagste en 1.278,00p op het hoogste.

7. Aveva Group PLC (AVV.L)

Het Britse multiculturele informatietechnologiebedrijf is momenteel een topper binnen de FTSE 100.

De tech-aandelen bevestigden in het handelsrapport van de bedrijven in oktober dat het toonaangevende technologiebedrijf op schema zou zijn in de eerste helft van FY21 met een verwachte omzet van ongeveer £ 333 miljoen..

Toen het tussentijdse 2020-rapport van het bedrijf in november uitkwam, bevestigde dit, hoewel nog steeds positief, dat het bedrijf iets vóór de eerste helft van FY20 was, maar het laat nog steeds positieve resultaten zien, ondanks de uitdaging die Covid-19 voor de industrie heeft..

De recurrente inkomsten van het bedrijf stegen licht tot 64,2% ten opzichte van 61,9% in de eerste helft van FY20, terwijl de nettocash en deposito’s van het bedrijf ook licht stegen tot £ 59,9 miljoen, vergeleken met £ 58,6 miljoen in H1 FY20. Hoewel het bedrijf een omzetdaling van 15,1% rapporteerde tot £ 332,6 miljoen.

Vooruitkijkend verklaarde het bedrijf dat ze verwachten dat de inkomsten van het bedrijf zullen stijgen naarmate we verder gaan naar 2021, aangezien de sterke vraag vooruit gaat en na het sterke kwartaal van vernieuwingen.

De omzet van AVEVE stijgt al zoals gerapporteerd in december 2020, met een stijging van 1,5% in de eerste negen maanden van het jaar.

Dit nieuws werd bevestigd, terwijl de raad van bestuur ‘enthousiast’ was over de ‘significante’ groeimogelijkheden die het bedrijf in de toekomst kan realiseren, samen met de bevestiging dat AVEVE 2,7 miljard dollar aan contanten en geen schulden had na de uitgifte van de overname van OSI soft.

Voor de Britse technologieaandelen die vooruitgaat, ligt de aandelenkoers van het bedrijf op 3.836,00p met een 52-weekse range tussen 2.636,00p op het laagste en 5.360,00p op het hoogste. Met de P / E-ratio van het bedrijf op 44,65.

Naarmate de aandelenkoers van het bedrijf blijft stijgen, zoals de afgelopen dagen, is deze technische voorraad zeker een om op te springen, aangezien het groeipotentieel een enorme kans is die je niet mag missen..

8. BP PLC (BP.L)

Oké, BP. Het olie- en gasbedrijf komt als een FTSE 100-aandeel met zichtbare potentiële groei binnen zijn nieuwe weg naar zijn langetermijntraject voor hernieuwbare energie.

Terwijl de olie-industrie in 2020 een enorme klap kreeg, terwijl de wereld zag dat de luchtvaartindustrie vrijwel tot stilstand kwam, waartoe BP. aanbod, samen met de grote vraag naar elektrische voertuigen die enorm op zoek zijn om de wereld over te nemen, de plannen om voor BP de toekomst in te gaan. kwam misschien op het juiste moment voor het populaire Britse bedrijf.

Maar dat gezegd hebbende, de meeste auto’s op de planeet worden tegenwoordig aangedreven door fossiele brandstoffen, dus het bedrijf kan en zal nog steeds profiteren van die kant van de dingen terwijl de nieuwe weg groeit. Samen met de massale uitrol van vaccinaties zullen binnenkort de luchtvaartindustrie en auto’s het luchtruim en de wegen domineren en opnieuw een genereuze inkomsten voor het merk genereren.

Dus op weg naar het nieuwe avontuur van het bedrijf om milieuvriendelijker te worden en over te stappen op hernieuwbare energie, is het bedrijf ook een partnerschap aangegaan met enkele grote namen, waaronder Microsoft, om te kijken hoe.

Gebaseerd op de solide geschiedenis van het bedrijf en aangezien het bedrijf klaar is voor een stevige expansie naar zijn nieuwe hernieuwbare energieroute, staat de aandelenkoers van het bedrijf vandaag op 289,45p, wat relatief goed is gezien wat er mogelijk zou kunnen komen.

Het huidige gemiddelde van BP over 52 weken staat op 188,54p op het laagste punt met 489,95p op het hoogste, samen met een huidige P / E-ratio van 20,30.

Hoewel de plannen van dit Britse olie- en gasbedrijf om over te stappen op hernieuwbare energie onzeker zijn, ja, dit is natuurlijk een kans dat u dit solide merk zou aannemen, maar desalniettemin geloven we dat het een goede kans en kans is om te grijpen voor de vooruitzichten op lange termijn.

9. Volgende Plc (NXT.L)

De Britse modewinkel is een bekend FTSE 100-aandeel, maar ook een aandeel dat beleggers graag in hun aandelencollectie hebben. De reden hiervoor is dat dit bedrijf het meer dan vaak goed doet op alle gebieden en ook het favoriete retailmerk van een land is..

Naast dat Next een favoriet is in het VK, biedt het ook zijn aanwezigheid in Europa, Azië en internationaal.

In het recente handelsupdate-rapport van het bedrijf dat op 5 januari werd uitgebracht, liet het bedrijf zien hoe het merk presteerde tijdens de kerstperiode, terwijl het investeerders een globaal idee gaf van waar het bedrijf wil eindigen in het volledige jaarverslag dat zal worden aangekondigd op 1 april 2021.

Gezien de Covid-19-pandemie die vernietiging heeft veroorzaakt binnen deze industrie, is Next getuige geweest van een redelijk goed resultaat. In het vierde kwartaal daalden de totale verkopen van het bedrijf, inclusief rente-inkomsten, met -1,1%. Binnen het grotere plaatje is dit een positief resultaat.

Aangezien Next momenteel al zijn winkels heeft gesloten omdat we binnen de derde nationale lockdown-periode van het VK zitten, vertrouwt het merk uitsluitend op hun online winkel waarvan het klantenbestand tijdens de feestelijke periode met 24% is gestegen. De impact op het verlies aan bezoekersaantallen van het merk via de deuren van Next is echter een belangrijk onderdeel van de verkoopopbrengst.

Op weg naar de toekomst, aangezien winkels in de nabije toekomst over de hele wereld zullen openen, zal Next ongetwijfeld terugverdiende verkopen, wat kan bijdragen aan de voorspelling van analisten voor het bedrijf, aangezien de winst naar verwachting met 23,56% per jaar zal groeien.

Een ander positief punt uit het updateverslag is dat de eindejaarsschuld van het bedrijf ook wil worden verminderd, aangezien de prognose is om te kijken naar een verlaging van £ 625 miljoen naar £ 487 miljoen..

Vanaf de huidige aandelenkoers van het bedrijf op 7.898,00p, zou dit Britse FTSE 100-aandeel een goede voorraad kunnen zijn om mooi in uw verzameling te passen als een perfecte langetermijninvestering.

Het bedrijf heeft momenteel een 52-weekse range van 3.311,00p op het laagste en 8.180,00p op het hoogste en heeft momenteel een P / E-ratio van 17,27.

10. Admiral Group PLC (ADM.L)

De Britse financiële dienstverlener is een van de best presterende aandelen binnen de FTSE 100 die al jaren goed presteert.

Het financiële bedrijf brengt merken op de markt zoals Admiral en Bell om er twee te noemen, terwijl ADM ook de populaire prijsvergelijkingswebsites Confused.com en Compare.com beheert..

In meer recent nieuws heeft Admiral Group naar verluidt overeenstemming bereikt over een deal van £ 508 miljoen om enkele van de bedrijven van de groep te verkopen, waaronder Confused.com en Admiral Technologies..

In de uitdagende tijden van de Covid-19-pandemie is de vraag naar online vergelijkingswebsites enorm toegenomen, omdat mensen op zoek zijn naar de beste deals en zo veel mogelijk geld willen besparen..

Volgens de CEO van het bedrijf, David Stevens, sprak hij in december over de transactie en bevestigde hij dat dit resultaat een briljant positief vooruitzicht biedt voor het merk..

In zijn verklaring sprak Stevens over de positieve vooruitzichten voor het bedrijf en hun plannen om vooruit te gaan, samen met wat de plannen van het bedrijf zijn met de terugverdienwinst.

“De aankoop van de Britse en Europese vergelijkingsbedrijven door RVU biedt een positief resultaat voor onze klanten en onze medewerkers, en biedt ook een goede waarde voor onze aandeelhouders.”

“Admiral zal zich blijven concentreren op wat Admiral altijd goed heeft gedaan, namelijk het ontwerpen en onderschrijven van fictieve serviceproducten voor de massamarkt met een goede prijs-kwaliteitverhouding.”

Tot slot merkte Stevens op dat het bedrijf verwacht het merendeel van de fondsen terug te geven aan de aandeelhouders, met wat geld dat moet worden aangehouden om investeringen in nieuwe zakelijke avonturen in de toekomst te ondersteunen..

Met de bevestiging van de verkoop zal dit opwinding en potentiële groei en een zekere waarde voor Admiral Group achterlaten.

De aandelenkoers van het bedrijf is begin januari 2020 diep gedaald, maar is sindsdien gestegen. Vandaag de dag staat de aandelenkoers van het bedrijf op 2.955,00p met een 52-weekse range tussen 1.887,00p op het laagste en 3.029,00p op het hoogste.

Dit Britse verzekeringsaandeel is een investering om te kopen en om voor de lange termijn vast te houden, omdat het nieuwe wegen probeert te bewandelen, samen met een solide bedrijfsmodel erachter..

11. Ocado Group PLC (OCDO.L)

De beursgenoteerde onderneming Ocado Group PLC is een FTSE 100-aandeel dat u, als u er niet naar hebt gekeken om te kopen, misschien opnieuw wilt overwegen. Omdat dit aandeel eruitziet als een fantastisch groeiaandeel dat naar 2021 gaat.

Het aandeel heeft onlangs lovende kritieken gekregen en heeft ook een consensus ‘Koop’-beoordeling gegeven door analisten die de Britse aandelen dekken.

De prestatie van het bedrijf vorig jaar was geweldig, aangezien de aandelenkoers van het bedrijf misschien wel een van de beste was binnen de FTSE 100-index, en vanaf vandaag is het aandeel momenteel met 120% gestegen in de afgelopen 12 maanden..

Dit is geen echte verrassing, aangezien de Covid-19-pandemie veel mensen dwong vertrouwd te raken met de online detailhandel als geheel..

Dit liet natuurlijk OCDO toe om niet alleen een stap voor te zijn, maar ook om een ​​solide en sterke stijging te hebben waarnaar het niet snel lijkt te vertragen, maar het was niet allemaal gewoon zeilen.

Aan het begin van 2020, toen maart aanbrak, daalde de aandelenkoers van de bedrijven aanzienlijk terwijl de wereld begon te begrijpen wat er gebeurde, totdat mensen meer vertrouwd raakten met de wereldgebeurtenissen en op hun beurt bekend werden met Ocado Group..

In het recente financiële rapport van het bedrijf, waarin Ocado Retail Ltd een gezamenlijk avontuur is met Ocado Group en de retailer Marks and Spencer Group.

In het rapport waren de 13 weken durende resultaten van het bedrijf tot 29 november positief, aangezien de omzet uit de detailhandel met 35% groeide tot £ 579,6 miljoen, wat de sterke vraag bevestigt met een gemiddelde ordergrootte van £ 133 per klant..

In termen van de aandelenkoers van het bedrijf is het het afgelopen jaar mooi gestegen en staat het vandaag op 2.690,00p met een 52 weken durende range tussen 1.064,00p op het laagste en 2.895,00p op het hoogste.

De online retailer is mooi ingesteld om te streven naar meer succes in de loop van 2021, aangezien de angst voor Covid-19 nog steeds op een hoog niveau blijft, waardoor het voor individuen eenvoudiger en veiliger wordt om online te winkelen als hun go-to. om de komende jaren te blijven vliegen.

12. Persimmon PLC (PSN.L)

Het in York gevestigde woningbouwbedrijf ziet eruit als een FTSE 100-aandeel om te kopen om vooruit te kijken.

Gezien de impact die Covid-19 heeft gehad op de vastgoedsector en gezien de tijdelijke stopzetting van de vastgoedmarkt tijdens de eerste twee nationale lockdown-periodes, is de vastgoedmarkt vanaf dat moment veerkrachtig gebleven ondanks de wereldwijde pandemie.

In navolging van de overheid die de vastgoedsector toestond te opereren met getroffen veiligheidsmaatregelen, konden de vastgoedmarkt en woningbouwbedrijven opereren onder veiligheidsmaatregelen.

En dat is precies wat PSN deed, aangezien het bedrijf heeft gemeld dat ze iets minder dan 10% lager zijn dan hun groepsomzet tot £ 3,33 miljard, iets lager dan £ 3,65 miljard in 2019, samen met een verkoop op termijn van 25% hoger dan het jaar ervoor in 2019 tot £ 1,7 miljard.

Dat gezegd hebbende, is er onzekerheid over de vastgoedsector naarmate we het jaar ingaan, aangezien de regering de Stamp Duty Holiday-regeling zal beëindigen, samen met de gewijzigde Help-to-Buy-regeling. Samen met de enorme onzekerheid die de Covid-19-pandemie nog steeds omringt, waarbij de financiële situatie van individuen mogelijk beperkt wordt.

Maar ondanks alle onzekerheid rond de vastgoedsector, is deze sector altijd populair. Met het hoopvolle nieuws dat het dichter bij de normaliteit komt, kan dit ertoe leiden dat meer mensen op de vastgoedmarkt willen springen naarmate de economie begint te herstellen.

Zoals het er nu uitziet, staat de aandelenprijs van het bedrijf relatief hoog op 2.716,00p met een 52-weekse range tussen 1.064,00p op het laagste en 2.895,00p op het hoogste.

Het bedrijf heeft een P / E-ratio van 10,23.

13. Tesco PLC (TSCO.L)

Aangezien 2020 het jaar is geweest voor de meeste essentiële retailers over de hele wereld, is het geen verrassing dat het toonaangevende supermarktmerk Tesco PLC op de lijst verschijnt als een van de beste FTSE 100-aandelen..

Vanaf het begin van het nieuwe jaar was de FTSE 100 al iets minder dan 5% gestegen, evenals de aandelen van het supermarktmerk.

Voortkomend uit de laatste handelsupdate van het bedrijf, inclusief de kerstverkopen, liet TSCO een indrukwekkend resultaat zien tijdens de kerstvakantie, aangezien de verkoop met 80% toenam.

Het Q3-rapport bevestigde dat de omzet van TSCO-aandelen jaar-op-jaar met 7,0% groeide tot £ 19,9 miljard, terwijl de verkoop in het VK jaar-op-jaar met 7,6% groeide tot £ 14,7 miljard..

Het dividend per aandeel van het bedrijf steeg ook tot 58,6% tot 9,19 p, tegen 5,77 pence per aandeel in 2019.

De groep kondigde ook de voorgenomen verkoop aan van hun activiteiten in Maleisië en Thailand, die materiële waarde zullen hebben en zich uitsluitend kunnen concentreren op het merk Tesco..

Dankzij de sterke basis van het bedrijf kunnen ze het hoofd boven de Covid-19-pandemie houden, vermengd met de vraag van de klant, wat de verkoop en inkomsten zal stimuleren. Dit supermarktmerk ziet eruit als een goede voorraad om te hebben en om vast te houden als langetermijninvestering.

Het bedrijf heeft momenteel een aandelenkoers van 241,90p met een 52 weken durende range tussen 203,00p op het laagste en 257,40p op het hoogste.

14. Ashtead Group PLC (AHT.L)

Het Britse verhuurbedrijf van industriële apparatuur is een FTSE 100-voorraad die continu met een goede prestatie heeft geleverd.

In recent nieuws heeft het bedrijf vertrouwen getoond in zijn nieuwe strategische plannen, waardoor het aandeel een verbeterde consensusbeoordeling van een ‘Koop’ heeft gekregen ten opzichte van een eerdere beoordeling van een ‘Vasthouden’ van Deutsche Bank..

In het volledige jaarverslag over 2020 van het bedrijf bevestigde het bedrijf dat de omzet tot £ 5.054 miljoen bedroeg, vergeleken met £ 4.500 in 2019.

Wat betreft de andere financiële cijfers van het bedrijf, de meeste cijfers waren nog steeds positief, maar lieten een lichte daling zien ten opzichte van 2019, inclusief de winst voor belastingen van het bedrijf, die £ 983 miljoen bedroeg in vergelijking met het resultaat van 2019 van merken.

Wat betreft de strategische plannen van het bedrijf die vooruitkijken, wil het bedrijf een platform voor groei bouwen, excellentie bieden en financiële en operationele flexibiliteit behouden..

Het bedrijf is al bezig met de oplevering van zijn nieuwe vaste plan en zal binnenkort investeerders in staat stellen om meer inzicht te krijgen in de strategische plannen van het bedrijf binnen 2021 en daarna, opgenomen in de voortgangsupdate, maar de hype omringt dit aandeel al..

Dit aandeel heeft een solide prestatieachtergrond, als u nieuw bent in beleggen, is dit aandeel een goede large-capaandeel om aan uw portefeuille toe te voegen die u nieuwe groei en stabiliteit kan bieden..

De aandelenkoers van het bedrijf is vandaag 3.832,00p met een 52 weken durende range tussen 1.300,00p op het laagste en 3.832,00p op het hoogste. Met een huidige P / E-ratio van 21,49.

Top FTSE 100 aandelen – samenvatting

Samenvattend: deze topaandelen van de FTSE 100 zijn allemaal large-capaandelen die niet alleen een solide achtergrond hebben, maar die onlangs ook enkele indrukwekkende resultaten hebben opgeleverd, aangezien we ons in het midden bevinden van ‘s werelds dodelijkste ziekten die de wereld heeft meegemaakt. , deze aandelen bleven schijnen.

Vooruitblikkend, zijn deze aandelen goede aandelen om te kopen en om deze mooie investeringen in de toekomst vast te houden, aangezien ze groei, waarde en stabiliteit bieden, vooral in normale tijden. In dat opzicht is een goed punt om mee te nemen, als deze aandelen zo goed kunnen presteren in zulke moeilijke en uitdagende tijden, dan is dit een solide bijkomend positief punt dat u kunt nemen als u in dergelijke aandelen wilt beleggen..

Ten slotte, hoewel deze aandelen veel voordelen hebben, is het de moeite waard om te vermelden dat ze nog steeds hun eigen risico-elementen bevatten.Daarom is het raadzaam om altijd op de hoogte te zijn van alle aspecten voordat u gaat beleggen en het is verstandig om aanvullend onderzoek te doen naar de door u gekozen top FTSE 100 aandelen.

Hoe te investeren in de beste FTSE 100-aandelen?

Na enkele van de veelbelovende en gloeiende large-cap FTSE 100-aandelen te hebben bekeken, is het nu tijd om te kijken of we deel gaan uitmaken van een van de meest gewilde indexen ter wereld..

Als beleggen nieuw voor u is, heeft u zich misschien afgevraagd wat de beste manier is om uw handelsreis te beginnen, en eerlijk gezegd kan dit deel zo ongecompliceerd, snel en eenvoudig zijn..

Maar als u op zoek bent naar een langetermijnpad of zelfs een carrière op dit gebied, moet u toegewijd zijn, bereid zijn om de tijd en energie te steken in het kennen van de ins en outs van de aandelenmarkt en elk bedrijf, samen met met een positieve kijk op alle avonturen.

Hoewel het verhandelen van aandelen zo opwindend is als een reis, brengt het soms verrassende uitdagingen met zich mee.

Ten eerste is de eerste stap om aan uw reis te beginnen, te kijken naar het vinden van een makelaar.

Het kiezen van een makelaar om uw handelsreis vast te stellen, is niet alleen een sleutelelement binnen het proces, maar het is ook het meest essentiële onderdeel in termen van het kiezen van de juiste makelaar die geschikt is voor uw investeringsbehoeften..

Evenzo zijn er tegenwoordig veel online handelsplatforms op de markt die worden geleverd met makelaars die u vanuit uw eigen comfort in uw woonkamer kunt opzetten..

Maar een sterke aanbeveling bij het bekijken van online handelsplatforms is om ervoor te zorgen dat het platform de juiste licentie of licenties heeft om te kunnen werken, hetzelfde voor de makelaar.

Als dit niet het geval is, wees dan voorzichtig, aangezien dit mogelijk kostbaar kan zijn en onderhevig kan zijn aan onrechtmatige handelingen.

Een platform dat we ten zeerste aanbevelen, is het bekroonde online handelsplatform eToro.

eToro is niet alleen een van ‘s werelds vertrouwde online handelsplatforms aan het worden, maar is ook de thuisbasis van meer dan 800+ aandelen, waaronder de FTSE 100-index op meer dan 19 internationale markten en met vandaag meer dan 15 miljoen klanten op zijn platform en stijgende.

Een belangrijk voordeel van dit toonaangevende online handelsplatform is dat het bedrijf geen commissiekosten biedt. Dit betekent dat u in de door u gekozen aandelen kunt beleggen zonder dat u hiervoor extra kosten hoeft te betalen.

Als u meer kennis en inzicht nodig heeft, heeft u nu, nu u met succes een handelsaccount heeft geopend, exclusieve toegang tot een online virtueel handelsplatform waar u kunt investeren, een diverse portefeuille kunt creëren en alle kneepjes van het vak kunt leren. allemaal met $ 100.000 aan virtueel geld tot uw beschikking.

Daarmee ben je helemaal klaar om te gaan.

Koop nu FTSE 100-aandelen

Als u FTSE 100-aandelen wilt kopen in een van de hierboven genoemde bedrijven, moet u een online effectenmakelaar gebruiken. In dit opzicht overwegen de meeste beginnende beleggers eToro.

eToro – Top effectenmakelaar in het VK, koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Belangrijkste leerpunten:

 • De Top FTSE 100-aandelen die in 2021 te kopen zijn, waren het afgelopen jaar de best presterende Britse aandelen binnen de FTSE-index en die naar verwachting hun reis met succes zullen voortzetten in 2021 nu de economie lijkt te groeien.
 • De FTSE 100 is een index die is samengesteld uit 100 van de grootste bedrijven op basis van marktkapitalisatie binnen de London Stock Exchange.
 • FTSE 100 staat voor de voornaam The Financial Times Stock Exchange.
 • FTSE 100-aandelen kunnen ook de naam krijgen en worden vaker ‘Blue Chip’-aandelen genoemd.
 • De FTSE 100-index is bekend en wordt gezien als een goede indicator van de best presterende bedrijven op de huidige markt.Daarom lijken veel beleggers deel uit te maken van aandelen binnen deze index..
 • Voor beginnende en ervaren beleggers: de FTSE 100-index is sterk en bevat onmisbare aandelen om aan uw groeiende portefeuille toe te voegen.
 • Hoewel de best presterende bedrijven een sterk presterende achtergrond hebben en hebben, vormen deze bedrijven nog steeds hun eigen risico-elementen.
 • Voordat u belegt in deze top FTSE 100-aandelen, is het de moeite waard om aanvullend onderzoek te doen naar de door u gekozen aandelen voordat u uw eigen vermogen belegt..
 • Het kiezen van een makelaar is een essentieel onderdeel van de handelsreis, neem zoveel tijd en onderzoek dat u nodig heeft voordat u een vertrouwde makelaar kiest om mee samen te werken.
 • Investeer ten slotte altijd met uw middelen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me