Top marihuanavoorraden voor maart 2021

De best presterende marihuanavoorraden deze maand

Ik wil in maart 2021 deel gaan uitmaken van de gloeiende cannabisindustrie?

Neem dan een kijkje terwijl we de beste marihuanavoorraden opsplitsen die lijken te excelleren en zorg ervoor dat u winst en diversiteit toevoegt aan uw voorraadcollectie..

Beste marihuanavoorraden voor maart 2021

De marihuana-industrie is een industrie die bekender zal worden dan ooit tevoren naarmate we verder gaan in 2021 en voor de komende jaren.

Over de branche wordt en wordt er nog steeds veel over gesproken en er wordt ook voorspeld dat het de ondergewaardeerde branche is die een fantastisch potentieel zal bereiken.

De cannabisindustrie bestaat uit bedrijven die marihuana onderzoeken, ontwikkelen en maken voor zowel medisch als recreatief gebruik. Samen met bedrijven die deel uitmaken van de sector die deze cannabisbedrijven ondersteunen, die mogelijk niet de directe toegang hebben tot het creëren en ontwikkelen van de cannabisproducten.

Nu de verkozen president Joe Biden over een paar weken het Witte Huis komt regeren, hebben Amerikaanse staten, waaronder Arizona, New Jersey en South Dakota, allemaal gekozen voor marihuana als legaal voor zowel recreatief als medisch gebruik. Hoewel de wetten hoogstwaarschijnlijk zullen worden gewijzigd en zal worden goedgekeurd dat wiet niet langer illegaal is, is er een kleine vertraging opgetreden in het proces van afronding om te worden gelegaliseerd..

Om je een groter beeld te geven, dat zijn 15 bevestigde staten die zijn goedgekeurd voor recreatief gebruik van marihuana in de VS, wat velen doet geloven dat het slechts een kwestie van tijd is voordat andere, zo niet alle staten hun voorbeeld volgen.

Van de succesvolle Canadese marihuanavoorraden tot de Amerikaanse cannabisvoorraden die aan groei en momentum toenemen om mogelijk net zo groot te worden. Laten we eens kijken naar enkele van de beste en best presterende marihuanavoorraden voor maart 2021 die u een verzameling van alles bieden.

De top 5 van beste marihuanavoorraden voor maart 2021:

1. Canopy Growth Corporation

2. Aphria Inc.

3. Scotts Miracle-Gro Co

4. GrowGeneration Corp

5. Curaleaf Holdings Inc.

6. Cresco Labs Inc.

Je kunt al deze Top Marijuana-aandelen, evenals vele andere, kopen bij eToro en betaal 0% kosten!

De door ons gekozen beste marihuanavoorraden voor maart 2021 zijn geselecteerd op basis van een combinatie van factoren, waaronder de beste aandelen voor de beste waarde, groei en momentum uit hun verleden en terwijl we het jaar ingaan.

Neem een ​​kijkje terwijl we enkele van de door ons gekozen hoogtepunten van cannabisvoorraden uitkiezen en opsplitsen, waaronder sterke factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van deze topvoorraden cannabis.

We hebben een lijst samengesteld met de beste marihuanavoorraden om deze maand te overwegen.

Dus zonder verder oponthoud …

1. Canopy Growth Corp (CGC)

Het Canadese cannabismerk dat al vele jaren een van de favorieten is onder investeerders in de branche, bewijst nog steeds zijn waarde om een ​​cannabissoort te zijn om in je collectie te hebben..

De large-capaandelen ondergingen een herstructurering toen we eind 2019 doorgingen naar 2020, wat je kunt zien aan de meest recente financiële cijfers voor 2020 die aantonen welke impact de reconstructie had gehad op het leidende merk..

In het financiële resultatenrapport van het bedrijf dat eindigde op 30 september 2020, zag het bedrijf zijn omzet stijgen tot $ 150.828 ten opzichte van het voorgaande jaar van $ 85.621 en over de periode van zes maanden zag zijn totale omzet stijgen van $ 189.012 naar $ 269.916 in totaal..

Het bedrijf bewees ook zijn kostenbesparende maatregelen, aangezien het een verlaging van de verkoop-, algemene en administratieve kosten liet zien die bijna $ 40.000 lager waren, zoals blijkt uit het rapport, waardoor het bedrijf in een duidelijker positief daglicht komt te staan..

Als we het nieuwe jaar ingaan, heeft Canopy Growth een aandelenkoers van 40,14 en heeft het een ‘Koop’-beoordeling gekregen van elf onderzoeksbureaus vanwege de potentiële groei en de waarde die de beoordeling vormen.

Zacks Rank hebben hun rating van # 3 (Hold) gegeven voor het aandeel met een C-rating voor groei.

Met een marktkapitalisatie van $ 11,71 miljard en met de positieve vooruitzichten voor de cannabisindustrie dit jaar, is Canopy Growth-aandeel een aandeel dat u groei en stabiliteit kan bieden.

2. Aphria Inc (APHA)

Een ander Canadees cannabisbedrijf en een aandeel om bekend mee te zijn, is Aphria Inc..

De aandelen voor het Canadese cannabisbedrijf zijn de afgelopen dagen gestegen, maar dit leidt ertoe dat dit mogelijk het geval is naarmate het jaar vordert.

Aphria is een toonaangevend Canadees cannabisbedrijf dat ook de belangrijkste distributeur is naar 10 internationale landen buiten Canada. Een andere belangrijke factor om te onthouden over dit aandeel is dat het zijn handen in feite betrokken heeft bij andere wegen dan de cannabisindustrie.

Samen met APHA met een aantal verschillende cannabisproducten onder verschillende merken, verwierf Aphria eind 2020 SweetWater Brewing Company, een van de grootste brouwerijen van de VS die momenteel op de markt zijn..

De marktkapitalisatie van Aphria Inc bedraagt ​​$ 2,70 miljard.

Zoals het er nu uitziet, is de huidige aandelenprijs van het bedrijf $ 9,05 met een bereik van 52 weken tussen 1,95 als laagste en 9,39 als hoogste.

Wat betreft de recente cijfers van Aphria die werden bevestigd in de resultaten van het vierde kwartaal en de fiscale 2020-resultaten van het bedrijf, zag Aphria zijn netto-inkomsten in het tweede kwartaal met 5% stijgen tot $ 152,2 miljoen, wat ook een stijging van 18% is op jaarbasis, samen met een netto-cannabisopbrengst die 81% steeg tot $ 531,1 miljoen.

Andere positieve financiële resultaten voor het bedrijf met een aangepaste EBITDA van $ 8,6 miljoen, een stijging van 49%, een aangepaste EBITDA van cannabisactiviteiten die in het vierde kwartaal met 55% is gestegen tot $ 9,3 miljoen, samen met de bevestiging dat de balans van het bedrijf er gezond en sterk uitziet, inclusief de een bedrag van $ 497,2 miljoen om geplande groei te helpen financieren, zowel in Canada als internationaal.

Als we kijken naar de resultaten van het eerste kwartaal van 2021 van het bedrijf: de netto-inkomsten uit cannabis zijn met 103% gestegen ten opzichte van vorig jaar en bedragen nu $ 62,5 miljoen, de netto-inkomsten zijn met 16% gestegen ten opzichte van het eerste kwartaal van 2020 naar $ 145,7 miljoen en een aangepaste EBITDA van $ 10,0 miljoen in het eerste kwartaal a 17 % stijging ten opzichte van Q4 2020.

Dit zijn slechts enkele van de groeiende cijfers die Aphria in het laatste financiële rapport van het bedrijf produceerde, met nog meer presterende hoogtepunten die zullen worden toegevoegd.

Verder kijken in de toekomst, blijkt uit een rapport van MarketBeat Aphria Inc heeft een algemene consensus ‘Koop’-beoordeling gekregen van 7 analisten, waarvan 2 het aandeel een’ Hold’-beoordeling geven.

Aphria is een cannabissoort die stevig in de positie staat om het in 2021 goed te blijven doen.

3. Scotts Miracle-Gro (SMG)

Scotts Miracle-Gro is een geweldig aandeel dat je een geweldige groei en winstgevendheid kan bieden naarmate we 2021 ingaan en de cannabisindustrie lijkt te gedijen.

SMG is een veilige aandelen om in te investeren als u een beginner bent in de branche of als u een beginner bent in het handelen in aandelen in het algemeen, aangezien het aandeel u stabiliteit geeft maar met ruimte om te groeien, waardoor het een uitstekende investering is voor de langetermijn.

Scotts Miracle-Gro staat vooral bekend om zijn solide focus op tuinproducten. Het bedrijf is de afgelopen jaren echter grote spelers geworden in de cannabisindustrie en de Hawthrone-producten van het bedrijf zijn een belangrijk fundamenteel product geworden bij de productie van cannabisproducten..

Vanwege het gemak en de toegankelijkheid van het kunnen kopen van de producten van SMG’s Hawthorne en in feite het gemakkelijker en eenvoudiger maken om vanuit huis je eigen cannabiscreaties te maken en te maken, heeft dit ervoor gezorgd dat de voorraad een sterke, hete concurrent is geworden binnen de industrie en genoemd als een aandeel om te kopen.

Het in Amerika gevestigde bedrijf maakte zijn eindejaarscijfers in november 2020 bekend voor de periode die eindigde op 30 september, waarbij de omzet met 31% steeg ten opzichte van vorig jaar tot $ 4,1 miljard..

Het Hawthrone-segment van het bedrijf steeg ook 61% op jaarbasis, wat uiteraard hoger zou zijn geweest als gevolg van de thuisblijvende metingen die werden beïnvloed door de coronaviruspandemie, samen met het consumentensegment dat jaar-op-jaar met een indrukwekkende 90% groeide..

Naarmate de lockdown-maatregelen voortduren, kunnen we zien dat de aandelen van SMG in het jaar en in de komende jaren een goed momentum en groei zullen blijven behalen. Wat betreft de cannabiskant van het bedrijf, aangezien meer staten in de VS de legalisatie van recreatief gebruik van marihuana toestaan ​​en er meer zullen volgen, kunnen we zien dat de vraag naar het Hawthorne-segment sterk en apart is met een uitzonderlijke groei voor SMG-aandelen.

4. Curaleaf Holdings Inc (CURA)

Dit Amerikaanse cannabisbedrijf is qua omzet het grootste cannabisbedrijf ter wereld en komt als een marihuanavoorraad om op te letten of, beter nog, om in te kopen.

Het bedrijf, met hoofdkantoor in Wakefield, Massachusetts, is ook genoteerd aan de beurs van Candian.

In 2020 is Curaleaf enorm gestegen en is momenteel al 20% gestegen tot in 2021.

De resultaten van het Q3-rapport van het bedrijf lieten indrukwekkende resultaten zien die binnen 2020 werden behaald, samen met veelbelovende vooruitzichten voor 2021 met bemoedigende woorden van Curaleaf’s Chief Executive Officer (CEO) Joseph Lusardi.

Het bedrijf realiseerde een recordomzet van $ 193,2 miljoen, een stijging van 164% op jaarbasis, een recordomzet van $ 182,4 miljoen, een stijging van 195% op jaarbasis, een record gecorrigeerde EBITDA van $ 42,3 waarvan werd bevestigd dat deze is gegroeid. vier keer zoveel als in 2019.

Het leidende cannabisbedrijf rondde ook de overname van Grassroots af, wat de reden is dat het aandeel op basis van inkomsten het grootste cannabisbedrijf ter wereld wordt genoemd..

Woorden van de CEO van het bedrijf bevestigden de positieve aandelenpositie in de richting van 2021.

"De recordresultaten van Curaleaf in het derde kwartaal werden aangevuld met de succesvolle afronding van onze overname van Grassroots, waardoor onze aanwezigheid werd uitgebreid naar 6 nieuwe staten, waaronder snelgroeiende markten zoals Illinois en Pennsylvania. Op weg naar 2021 blijft Curaleaf ongelooflijk goed gepositioneerd na de transformatieve legalisatie van cannabis voor volwassenengebruik in Arizona en New Jersey, en bijgevolg het potentieel van toekomstig gebruik door volwassenen in New York, Pennsylvania en Connecticut..

Elk van deze markten biedt een enorme kans voor ons, als enige MSO met een leidende aanwezigheid in elk van deze staten. Vooruitkijkend, verwachten we dat onze groei zal worden aangedreven door biologische initiatieven, verhoogde capaciteit en dispensaria in belangrijke staten en de introductie van gebruik door volwassenen in Arizona en New Jersey."

Met staten als New Jersey en Arizona op het punt van definitieve wetgeving voor het gebruik van marihuana, is dit een ander enorm pluspunt voor het bedrijf dat vooruitgaat, aangezien het bedrijf al lang aanwezig is aan de oostkust in de Verenigde Staten..

En aangezien Democraten de VS vanaf dit jaar stevig zullen leiden, is het slechts een kwestie van tijd voordat meer of zo niet alle staten bevestigen dat cannabis een legaal product is voor zowel recreatief als medisch gebruik..

Curaleaf is een indrukwekkend cannabisbestand met een fantastisch groei- en winstgevendheidspotentieel, met als bijkomend voordeel dat het een fantastische langetermijnvoorraad is om jarenlang vast te houden..

5. GrowGeneration Corp (GRWG)

Ten slotte is GrowGeneration Corp. een andere topvoorraad cannabis die op de lijst van best presterende marihuanavoorraden komt.

Deze voorraad was misschien wel de best presterende cannabisvoorraad in 2020, aangezien de resultaten ver boven die van andere bedrijven in de industrie en de S bleven uitblinken.&P 500 met zijn resultaten.

GRWG runt en exploiteert speciaalzaken voor hydrocultuur en biologische tuin, verspreid over 31 winkellocaties in 11 staten in de VS..

De voorraden hydrocultuurapparatuur is de perfecte aanvulling voor mensen die hun eigen gebruik van marihuana in hun eigen huis willen creëren en produceren. Maar de apparatuur is niet goedkoop, en daarom is deze ontworpen voor de serieuze cannabistelers op de lange termijn, aangezien één apparaat je meer dan $ 10.500 zou kunnen kosten..

Maar dat gezegd hebbende, heeft het bedrijf in de loop van het jaar fantastisch terrein gewonnen, zoals blijkt uit de financiële cijfers in het recente derde kwartaalrapport van het bedrijf. De recordomzet van het bedrijf bedroeg $ 55,0 miljoen, vergeleken met $ 21,8 miljoen in dezelfde periode van 2019 en een aangepaste EBITDA van $ 6,6 miljoen vergeleken met $ 2,2 miljoen in 2019.

Samen met het indrukwekkende resultaat, heeft het bedrijf ook enkele van zijn cijfers aangepast terwijl het ernaar streeft om beter te presteren dan zijn huidige richtcijfers. Voor 2021 heeft het bedrijf zowel de omzet verhoogd tot $ 280 – $ 300 miljoen als de EBITDA aangepast naar $ 34 – $ 36 miljoen.

GrowGeneration is niet van plan om snel te vertragen, aangezien het bedrijf overweegt verschillende andere bedrijven over te nemen om het toe te voegen aan zijn groeiende bedrijf.

In december 2020 kondigde het bedrijf de overname aan van Grassroots Hydroponics waaraan het is overgenomen en zal het ongeveer 20 miljoen dollar aan jaarlijkse inkomsten toevoegen aan de leidende organisatie. Naast Grassroots zal GrowGeneration ook The GrowBiz overnemen, de op twee na grootste keten van hydrocultuurtuincentra in de VS en heeft recentelijk aangekondigd dat ze op zoek zijn naar Canopy Crop Management, het Californische bedrijf dat de beste tuinproducten wil brengen. aan klanten.

Analisten hebben ook hun voorspellingen gedaan voor het aandeel dat doorloopt tot 2021, waarbij 7 van de 7 analisten het aandeel een consensus ‘Strong Buy’-rating geven. Met de omzetprognose van het bedrijf die is ingesteld om met 40,58% per jaar te groeien.

Het valt niet te ontkennen dat de toekomst er stevig en sterk uitziet voor deze cannabisvoorraad, die mogelijk ook probeert te matchen met de grootste spelers binnen de industrie naarmate de tijd vordert.

6. Cresco Labs Inc (CL)

CRLBF voorraad

Het Amerikaanse cannabisbedrijf Cresco Labs is een aandeel om voor 2021 aan te houden of in te kopen.

Het cannabisbedrijf met het hoofdkantoor in Chicago, Illinois, toonde aan dat alles mogelijk is, aangezien het bedrijf indrukwekkend sterke prestaties liet zien in 2020.

Cresco Labs creëert, produceert en verkoopt medicinale marihuana en marihuanaproducten in de VS..

Cresco heeft ook zijn handen stevig in verschillende andere wegen waarvan de creativiteit duidelijk is, aangezien het merk recreatieve cannabis in verschillende vormen aanbiedt, zoals snoep, chocolaatjes en kauwsnoepjes met fruit onder het merk Mindy, samen met het aanbieden van verschillende andere creatieve producten zoals popcorn, vapes en meer..

Met een marktkapitalisatie van $ 2,619 miljard en met 21 winkels in de VS, lijkt de CRLBF-voorraad dit jaar uit te breiden naarmate meer staten in het hele land het gebruik van marihuana legaliseren..

In het derde kwartaalrapport van het bedrijf waren de prestaties van het bedrijf welverdiend.

Cresco bevestigde dat het de grootste groothandel in merkproducten binnen de cannabisindustrie is met alleen al $ 90,5 miljoen aan groothandelsomzet. Naast deze prestatie was de omzet van het bedrijf ook een recordcijfer, aangezien werd bevestigd dat het met 63% groeide ten opzichte van de Q3-resultaten van 2019, die $ 153,3 miljoen bedragen, een stijging van $ 59 miljoen..

Het bedrijf rapporteerde ook hun grootste kasstroom uit bedrijfsactiviteiten van $ 17,8 miljoen, omzet uit detailhandel met 60% gestegen van Q3 naar $ 62,8 miljoen en een aangepaste EBITDA van $ 46,4 miljoen, een indrukwekkende groei van 182% ten opzichte van het derde kwartaal in 2019.

Hoewel het Amerikaanse merk misschien tekort is geschoten in vergelijking met sommige van zijn concurrenten, zijn de resultaten duidelijk voor wat er mogelijk voor het merk gaat komen, aangezien het op de lange termijn een grote drijvende kracht wil zijn in de Amerikaanse cannabiskracht..

Hoe te investeren in de cannabisindustrie?

Nu je een beter begrip hebt van de cannabisindustrie en hoe veelbelovend de marihuana-industrie is voor de toekomst, is het nu tijd om te kijken of je deel gaat uitmaken van de ondergewaardeerde kweekindustrie..

Investeren in aandelen is ongecompliceerd, gemakkelijk en eenvoudig, als u de juiste makelaar en het juiste platform bij de hand heeft.

Hoewel het wordt aangeraden om rond te kijken en onderzoek te doen naar verschillende handelsplatforms en gerespecteerde makelaars, is het ook vermeldenswaard om op zoek te gaan naar gereguleerde platforms die over de juiste licenties beschikken om legaal te handelen.

Als u nieuw bent bij het investeren in het toonaangevende online handelsplatform, eToro heeft het allemaal en meer geschikt voor uw investeringsbehoeften.

Het toonaangevende online handelsplatform is een briljant platform als u een investeerder bent die op uw reis begint met het leren van de kneepjes van de aandelenmarkt met veel meer voorhanden kennis om op te doen en mee te nemen tijdens uw handelsreis..

Zodra u met succes de begeleide stappen heeft gevolgd en een account heeft geopend samen met de door u gekozen makelaar, bent u klaar om op avontuur te gaan.

Een storting van minimaal $ 200 is nodig om u op weg te helpen naar uw handelsreis.

Er is echter geen druk, zodra u uw account heeft geopend, kunt u toegang krijgen tot en beleggen wanneer u denkt dat u er klaar voor bent.

Met meer dan 12 miljoen actieve klanten die tot nu toe op het platform handelen, zijn de platforms behulpzame en vriendelijke makelaars bij de hand om het nuttige educatieve materiaal van het bedrijf te gebruiken om uw handelskennis op te poetsen. eToro is een bekroond platform dat een geweldig platform is om je cannabishandel te beginnen.

eToro – Top Stock Broker, Koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Marihuana-aandelen – Belangrijkste punten:

  • De beste marihuanavoorraden voor maart 2021 zien er naar uit voor bloeiende financiële jaren die in het verschiet liggen.
  • Er wordt voorspeld dat de cannabisindustrie binnen het jaar zal stijgen als de verkozen president Joe Biden aan de macht komt.
  • Marihuana wordt in meer Amerikaanse staten gelegaliseerd naarmate de tijd vordert, voor zowel recreatief als medisch gebruik.
  • Investeren in de beste marihuanavoorraden is eenvoudig, snel en gemakkelijk. Met eToro, het toonaangevende handelsplatform, kunt u binnen enkele minuten aan de slag met investeren in de door u gekozen cannabisaandelen.
  • Investeer altijd slim en verstandig, samen met het kiezen van de juiste makelaar om uw handelsreis uit te blinken.

Lees verder:

Wat zijn de 7 beste aandelenkeuzes voor 2021??

Top 5 dividendaandelen om in te investeren voor 2021

Wat zijn de 7 best presterende telecomaandelen om te kopen in 2021??

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me