Wat zijn de 10 beste Britse aandelen die in 2021 moeten worden overwogen?

Deze top 10 Britse aandelen om in 2021 te overwegen, beloven een interessant jaar

Beste Britse aandelen voor 2021

Bent u van plan om in 2021 in de Britse aandelen te investeren? Wilt u de voorraadtrends voor blijven? Welke Britse aandelen moet u in 2021 beleggen? Welke Britse aandelen zullen het beste investeringsrendement opleveren in 2021? Laten we kijken!

We weten allemaal dat 2020 een behoorlijk hectisch jaar is geweest voor de Britse aandelenmarkt en velen van ons zijn bezorgd over wat 2021 zou kunnen brengen..

We hebben het u gemakkelijk gemaakt met onze complete gids voor de 10 beste Britse aandelen die u in 2021 kunt overwegen.

Er zijn veel Britse bedrijven die fantastische resultaten laten zien ondanks de Covid-19-pandemie die het land overneemt.

De Britse aandelenmarkt heeft het afgelopen jaar op zijn zachtst gezegd een klap gekregen. Maar ondanks de negativiteit hebben sommige bedrijven fantastisch gepresteerd in deze onzekere periode en die zullen verder schitteren in de toekomst.

De FTSE 100 heeft een moeilijk jaar achter de rug in 2020, maar de laatste tijd ligt de index al boven in 2021.

In het verlengde hiervan zijn enkele van de deelnemers aan de index bedrijven die dit jaar niet gemist mogen worden en die het overwegen waard zijn om mogelijk voor de lange termijn vast te houden.

Afhankelijk van wat u zoekt in Britse aandelen, of het nu dividendaandelen zijn of aandelen die u voor de lange termijn wilt houden. Er is een goede mix van merken die u om verschillende redenen aan uw portfolio zou moeten toevoegen.

Als dividendaandelen uw go-to zijn, lees dan de Top 5 dividendaandelen die u in 2021 kunt kopen om aan uw verzameling toe te voegen.

Laten we eens kijken naar enkele van de beste Britse aandelen die begin 2021 voorop lopen en die u zou moeten overwegen om te kopen, of in ieder geval deze Britse topaandelen in de gaten te houden.

De 10 beste Britse aandelen die u in 2021 kunt overwegen:

Voordat we de beste Britse aandelen in 2021 nader bekijken, zijn hier onze top 10 keuzes:

1. DE VOLGENDE

2. JD Sports Fashion

3. Barratt-ontwikkelingen

4. Vodafone Group

5. Scottish Mortgage Investment Trust

6. WM Morrison-supermarkten

7. GlaxoSmithKline

8. Aviva

9. B.&M European Value Retail

10. BooHoo Group

U kunt al deze topaandelen, evenals vele andere, kopen bij eToro en betaal 0% kosten!

Deze aandelen hebben de lijst gehaald vanwege hun prestaties van het afgelopen jaar en die sterke vooruitzichten willen hebben voor toekomstig potentieel.

En dan zijn er enkele van de gekozen Britse aandelen die in 2020 misschien niet briljant hebben gepresteerd, maar goede resultaten laten zien naarmate we verder gaan met het begin van de eerste maand van het nieuwe jaar..

Top 10 Britse aandelen om te overwegen in 2021!

Hier is onze lijst met 10 van de beste Britse aandelen, verspreid over verschillende bedrijfstakken:

1. VOLGENDE PLC (NXT)

Veel Britse retailers en internationale retailers zijn het afgelopen jaar zwaar getroffen.

Maar was superster-merk Next Plc vooropgelopen en bewees dat retailers ook in moeilijke tijden het hoofd boven water kunnen houden?.

NXT schitterde gezien de uitdagingen waarmee de wereld dit jaar te maken heeft gehad en ziet zelfs zijn aandelenkoers boven de 20% stijgen.

Het is geen wonder dat analisten en beleggers aandachtig naar deze large-capaandelen kijken.

Zoals het er nu uitziet, is de aandelenkoers van NXT 80,18, wat gezien het potentieel van het bedrijf we van mening zijn dat dit een eerlijke prijs is.

Samen met een actueel bereik van 52 weken tussen 3.390 op het laagste en 8.018 op het hoogste.

Dit aandeel is een fantastisch groeiaandeel naarmate het in de toekomst vordert. Analisten hebben voorspeld dat de Britse retailer een omzetgroei van 8,8% per jaar zal behalen en de winstgroei van het bedrijf 23,2% per jaar.

Vanaf januari 2020, voordat de pandemie van het coronavirus volledig van kracht werd, bevestigde het bedrijf dat de totale verkoop jaar op jaar met 3,3% was gestegen..

De winst voor belastingen van het bedrijf steeg met 0,8% tot £ 749 miljoen op jaarbasis en de winst per aandeel (EPS) steeg ook met 5,6% tot 472,4.

Toen de pandemie het overnam, zagen de cijfers van NXT natuurlijk afnemen. Maar door het jaar heen begon het bedrijf vaart te krijgen.

Een handelsverklaring die op 5 januari 2021 werd vrijgegeven, toonde het succesvolle vierde kwartaal van het bedrijf tijdens de kerstperiode.

Het bedrijf rapporteerde een totale verkoopprijs van -1,1% op jaarbasis, wat beter was dan verwacht door de algemene richtlijn in oktober van -8%.

Maar voor de toekomst hebben Next hun voorspellingen gedaan, waaronder een jaarlijkse nettoschuld die met £ 487 miljoen moet worden verminderd tot £ 625 miljoen en een winst voor belastingen die wordt geraamd op £ 370 miljoen. Dit is na optelling van de cijfers voor november en december.

Kijkend naar het volledige jaar voor de boeg, is de prognose van de winst vóór belastingen voor 2021/22 £ 670 miljoen.

Vanaf het prestatiejaar van het bedrijf, gezien de vernietiging die heeft plaatsgevonden, de aandelenkoers van het bedrijf en het groeipotentieel, moet je dit Britse topaandeel kopen voor een geweldige langetermijninvestering.

Next zal op 1 april 2021 zijn volgende financiële verklaring publiceren.

2. JD Sports Fashion PLC (JD)

Oké, een bedrijf dat de moeite moet nemen om een ​​topaandeel in het VK te zijn, moet JD Sports Fashion PLC zijn.

JD heeft een indrukwekkend jaar achter de rug, omdat veel retailers het moeilijk hebben gehad en sommigen zelfs voorgoed hun deuren sloten.

Het bedrijf wist tijdens de pandemie sterke inkomsten te behalen via zijn online verkoop en zal nog steeds doorgaan.

Hoewel de halfjaarresultaten van het bedrijf getuige waren van een daling van de omzet, aangezien werd gemeld dat deze 6,5% was gedaald tot £ 2,5 miljard vanaf augustus 2020.

Er werd bevestigd dat de omzet was gesplitst van de verkoop van sportmode, die werd teruggebracht tot 4,6% tot £ 2,4 miljard, en het assortiment van de merken voor buitenshuis nam maar liefst 30,2% af tot £ 142,5 miljoen..

Hoewel het bedrijf meer verliezen rapporteerde in verschillende sectoren, steeg de winst voor belastingen en bijzondere posten van het bedrijf tot maar liefst £ 73,4 miljoen, wat positieve vooruitzichten voor het merk liet zien..

Naast de sterke financiële resultaten van JD in 2020 is het bedrijf ook op zoek naar meer.

In december 2020 werd bevestigd dat JD Shoe Palace had gekocht voor $ 325 miljoen, waardoor de aandelen van het bedrijf met 5% toenamen.

Samen met het beëindigen van de besprekingen om de Britse winkelketen Debenhams over te nemen, die de komende maanden zijn deuren zal sluiten.

Het bedrijf heeft een huidige aandelenkoers vandaag van 829,80 en heeft een 52-weekse range van 293,20 het laagste en 883,20 het hoogste en met een P / E-ratio van 42,55.

Hoewel de markt nog steeds problemen vertoont, geeft dit aan dat er mogelijk meer hobbels op de weg en potentiële volatiliteit voor alle bedrijven zijn..

Maar voor JD zijn we van mening dat, hoewel het enigszins kan worden beïnvloed, we niet kunnen zien dat het een enorme impact heeft naarmate het bedrijf blijft groeien.

Op basis van de sterke prestaties van het bedrijf, de aantrekkelijke aandelenprijs, de sterke nationale en internationale aanwezigheid en de groei en het momentum van het bedrijf, zijn we van mening dat dit bedrijf er een is om te hebben en vast te houden.

JD Sports Fashion PLC zal zijn volgende financiële resultaten publiceren op 13 april 2021.

3. Barratt Developments Plc (BDEV)

Aan het begin van het jaar en in de tweede helft van het jaar had ook de vastgoedsector het moeilijk.

Maar halverwege het einde van het jaar werkte de branche goed, inclusief de grootste huisontwikkelaars van het VK, Barratt Developments plc..

Nu de regering het nieuws van het populaire Stamp Duty Holiday-programma bevestigde en ontwikkelaars konden bedienen, in navolging van de veiligheidsmaatregelen die na medio 2020 werden genomen als de tweede lockdown-hit, is het bedrijf erin geslaagd om goed te presteren.

In een recente verklaring bevestigde BDEV goede cijfers, als gevolg van de vakantieregeling voor zegelrechten van de overheid. Het bedrijf heeft overeenstemming bereikt over de verkoop van 13.588 woningen in de afgelopen zes maanden tot 31 december, een stijging van 14,3% ten opzichte van 2019.

Het aantal opleveringen van het bedrijf is de afgelopen zes maanden ook gestegen, aangezien Barratt Developments bevestigde dat ze 9.077 woningen hebben opgeleverd, tegenover 8.314 in 2019.

De aandelen van het bedrijf zijn ook getuige geweest van een stijging van 4,5%.

Voor beleggers die op de hoogte blijven van hun kennis, zou dit nieuws in potentie positief kunnen zijn van de woningontwikkelaars en van de vastgoedsector in het algemeen.

De aandelenkoers van het bedrijf bedraagt ​​695,60 met een 52 weken durende range van 364,70 op het laagste en 878,40 op het hoogste met een P / E-ratio van 17,88.

Ook al is er de komende maanden onzekerheid over de vastgoedsector, aangezien de Stamp Duty Holiday-regeling afloopt en de Help to Buy-regeling ook wijzigingen aanbrengt. Het zorgt er natuurlijk voor dat beleggers en analisten dieper nadenken en deze branche nader bekijken.

We geloven dat het momentum zelfs in het licht van de veranderingen nog steeds zal voortduren. Met een groeipotentieel dat nog steeds aan het groeien is, aangezien de leidende woningontwikkelaars een sterk orderboek op termijn hebben en een goed gekapitaliseerde balans.

Hierdoor is dit bedrijf een van de beste Britse aandelen in 2021.

Barratt Developments Plc zal op 4 februari 2021 zijn volgende financiële verklaring publiceren.

4. Vodafone Group Plc (VOD)

Vodafone, een van de grootste draadloze providers ter wereld, heeft in 2020 op zijn zachtst gezegd uitdagingen gehad.

Als we echter naar de toekomst kijken voor de Britse large-capaandelen en het feit dat het bedrijf dit jaar winstgevend werd, is dit de reden waarom het op de lijst staat als een Brits topaandeel voor 2021..

VOD is onlangs getuige geweest van analisten van verschillende onderzoeksbureaus, waaronder Zacks Investment Research, die de consensusbeoordeling van het bedrijf veranderden van een ‘Vasthouden’ in een ‘Koop’.

De reden voor de wijziging kan verschillende redenen hebben. Maar een duidelijke grote reden moet de overstap naar het populaire 5G-netwerk zijn.

Naast de 5G-vooruitzichten heeft Vodafone ook een belang van bijna 50% in Cornerstone in zijn infrastructuureenheid, Vantage Towers, getransformeerd..

Deze fusie met Cornerstone laat sterke vooruitzichten voor VOD achter, aangezien het een diepere, veilige inkomstenstroom lijkt te hebben en het bedrijf in staat stelt zijn schulden af ​​te bouwen zoals beloofd.

Vodafone werd in september uitgeroepen tot de snelste en beste overall-performer met zijn 5G-netwerk in Londen en versloeg de grote leiders EE.

Hoewel het telecommunicatiebedrijf zijn aandelenkoers in de loop van het jaar heeft zien fluctueren, is de aandelenkoers voor het aandeel vandaag 127,22 met een 52-weekse range van 98,02 op het laagste en 156,66 op het hoogste.

VOD heeft ook een aantrekkelijk dividendrendement van 6,47%, wat nog een reden is om dit aansluitende aandeel in overweging te nemen.

Vooruitkijkend zijn we van mening dat Vodafone een topaandeel in het VK is dat u misschien wilt kopen voor 2021.

Met zijn aantrekkelijke aandelenkoers en zijn verwachting voor een goede groei gedurende het jaar, zijn dit slechts twee elementen om te noemen.

Vodafone zal zijn volgende financiële resultaten op 3 februari publiceren in een handelsupdate, gevolgd door de FY-resultaten van het bedrijf op 18 mei 2021.

5. Scottish Mortgage Investment Trust plc (SMT)

Scottish Mortgage Investment Trust, de in Edinburgh gevestigde vermogensbeheermaatschappij, is een topaandeel in het VK voor 2021.

Te beginnen met de aandelen van het bedrijf die in de loop van het jaar met 107% zijn gestegen en mogelijk zullen blijven evolueren.

Zoals het er nu uitziet, is de aandelenkoers van het bedrijf 1.234,00 met een bereik van 52 weken tussen 468,40 op het laagste en 1.278,00 op het hoogste.

Als jong bedrijf heeft deze investeringsmaatschappij het potentieel laten zien van wat u kunt bereiken als u verstandig en slim koopt.

Het bedrijf streeft ernaar om er trots op te zijn uniek en geduldig te zijn bij het selecteren van geselecteerde aandelen verspreid over alle bedrijfstakken en van over de hele wereld op internationale markten.

Een gevarieerde portefeuille hebben en opbouwen met niet alleen de best presterende aandelen, maar ook aandelen die niet eens op de open markt staan.

De beleggingsonderneming heeft een solide staat van dienst. Hoewel het niet wordt aangeraden om de geschiedenis van een bedrijf achter zich te laten, kunnen we niet zien dat dit Britse aandeel binnenkort zal verdwijnen of ingrijpend zal veranderen.

De investeringsmaatschappij heeft momenteel een P / E-ratio van 2,56, wat wordt beschouwd als een goede waarde voor het potentieel van de aandelen.

Met een marktkapitalisatie van £ 17,88 miljard en de aandelenkoers van het bedrijf die in de loop van de tijd een solide stijging laat zien, geeft dit aan in welke richting de toekomst van dit aandeel gaat.

Als de prestaties uit het verleden iets zijn om tegen te gaan, dan is dit Britse aandeel er een om in te investeren voor 2021.

6. WM Morrison Supermarkets PLC (MRW)

In het afgelopen jaar zijn we bij verschillende gelegenheden getuige geweest van winkelsluitingen in het hele land, aangezien we momenteel in een derde lockdown-periode zitten.

Maar voor essentiële winkels zoals het supermarktmerk Morrison’s Plc, konden deze goed opereren en opereren gezien de uitdagingen.

Omdat het de op drie na grootste supermarkt van het VK is, is het ook een merk dat het hele jaar door heeft gepresteerd en een van de aantrekkelijkere merken blijkt te zijn uit de lijst met supermarktmerken die momenteel op de markt zijn..

In de laatste financiële handelsupdate van het bedrijf bevestigde het supermarktmerk MRW dat het tijdens de feestelijke periode een goed resultaat had geboekt. Bevestiging dat de winkelprestaties van het bedrijf met 8,0% zijn verbeterd.

MRW heeft het uitzonderlijk goed gedaan met zijn online supermarkt, omdat deze als winstgevend wordt beschouwd.

En omdat we in de derde nationale lockdown van het VK zitten met nog steeds onzekerheid, zal deze weg nog steeds groeien.

Het bedrijf drukte in zijn vooruitzichten voor de toekomst uit dat zijn winst voor 2020/21 vóór belastingen en uitzonderlijk tussen £ 420 miljoen – £ 440 miljoen zou liggen, zoals was voorspeld..

Het bedrijf bevestigde ook dat ze vooruit plannen, aangezien ze voor de Brexit een voorraad van £ 65 miljoen insloegen.

Morrison’s zijn ook overeengekomen om het minimumloon van het personeel vanaf april te verhogen tot £ 10 per uur, omdat het de eerste supermarkt in het VK is die de drempel van £ 10 overschrijdt..

Dus waarom loopt dit supermarktmerk voor op anderen??

MRW ziet eruit als een betere investering in termen van de aandelenkoers en de online boodschappendienst die steeds sterker wordt, gedreven door de loyale vraag van de consument.

Het bedrijf heeft ook samengewerkt met Amazon en biedt hun diensten aan via een Amazon Prime-abonnement.

Hun doel om het leven voor gezinnen in deze moeilijke tijden eenvoudiger, gemakkelijker en betaalbaarder te maken, stelt hen in staat om een ​​reeks opgemaakte voedselboxen van Morrison te bestellen. Elke box is uniek ontworpen voor groepsplezier.

Het aanbieden van een gevarieerd aanbod inclusief veganistische, vegetarische en kindvriendelijke opties.

Deze weg is een grote en unieke stap voorwaarts voor het supermarktmerk.

Analisten hebben ook hun oordeel over het merk gegeven, waarbij analisten die het aandeel nauwlettend in de gaten houden, het merk een consensus ‘Hold’-rating geven, twee analisten het aandeel een‘ Buy’-rating geven en 1 ‘Verkopen’..

Zoals het er nu uitziet, ligt de MRW-aandelenprijs op 182,55 met een 52-weekse range tussen 161,75 op zijn laagste en 193,30 als hoogste.

Het bedrijf heeft een P / E-ratio van 16,75.

De aandelenkoers van het bedrijf is het afgelopen jaar in totaal 5,37% gestegen.

Vanwege de stabiliteit van het bedrijf, de aantrekkelijke aandelenprijs, de groei in alle richtingen, inclusief de samenwerking met Amazon en samen met de vraag van het bedrijf.

We zijn van mening dat dit aandeel in het VK een aandeel is dat u, als u nog niet hebt overwogen, rekening mee moet houden als we verder gaan naar 2021.

7. GlaxoSmithKline PLC (GSK)

De Britse multinationale farmaceutische onderneming is een aandeel om op uw radar te hebben, zo niet, om toe te voegen aan uw verzameling Britse aandelen.

De farmaceutische industrie is een industrie waarvan velen denken dat ze goede winsten zal blijven boeken, zeker in het licht van het nieuws van het afgelopen jaar..

GSK is gespecialiseerd in gebieden zoals de gezondheid van de consument, medicijnen en vaccins waar altijd vraag naar is, ongeacht de effecten op de wereld, waardoor dit Britse aandeel al goede langetermijnvooruitzichten heeft..

Gezien de Covid-19-pandemie, aangezien vaccins over de hele wereld worden ingeschreven, kan dit dit bedrijf zeker alleen maar ten goede komen voor de toekomst.

Wie wil zeggen dat we de komende jaren geen verdere vaccins nodig zullen hebben met betrekking tot deze dodelijke ziekte.

De farmaceutische divisie van het bedrijf is de grootste divisie van het bedrijf. Zoals u zult zien, domineert het de inkomstenstroom van het bedrijf.

In de resultaten van het derde kwartaal van het bedrijf werd gemeld dat de farmaceutische divisie £ 4,2 miljard – 3% lager was, consumentenproducten 2% tot £ 2,4 miljard en de vaccins £ 2,0 miljard lager met -9%.

De gerapporteerde omzet van de Groep kwam uit op £ 8,6 miljard -3% lager.

Hoewel het bedrijf is gedaald in termen van de winst per aandeel (EPS) van het bedrijf, aangezien deze gedaald was tot 0,25p en de aangepaste winst per aandeel tot 35,6p, zal het bedrijf in de toekomst meer vaart krijgen..

In totaal zijn de inkomsten van GSK het afgelopen jaar met 39,7% gestegen.

De aandelenkoers van het bedrijf is vandaag 1.413,60 met een bereik van 52 weken tussen 1.291,80 als laagste en 1.838,00 als hoogste.

De P / E-ratio van het bedrijf is 11,19.

Wat voorspellen analisten voor de toekomst voor GSK-aandelen?

Welnu, er is voorspeld dat de inkomsten van het bedrijf met 10,22% zullen stijgen, samen met een gemiddeld twaalfmaands koersdoel voor GSK van 1.751,13.

Bovendien heeft het 1.300 als laagste en 2.240 als hoogste koersdoel gekregen.

Een consensus ‘Hold’-beoordeling is gegeven door 10 analisten en 7 geven het aandeel een’ Koop’-beoordeling.

Het bedrijf keert ook een dividend uit dat al geruime tijd aantrekkelijk is voor beleggers. Waaraan ook een goed, sterk en betrouwbaar dividend is, een geweldige aanvulling op het ontvangen van een regelmatig inkomen.

Het dividendrendement van het bedrijf is 5,66%.

GSK ziet er momenteel veelbelovend uit.

De aandelenkoers van het bedrijf ziet er vanwege zijn potentieel goedkoop uit en biedt een goede waarde. Een ding waar alle beleggers naar op zoek zijn, is een aandeel om succes te creëren en te behalen in alle vormen, waartoe dit Britse aandeel dat potentieel heeft.

Gezien alle factoren, inclusief de P / E-ratio van het bedrijf, is dit Britse aandeel een goed bedrijf om nu in handen te krijgen. Het rendement dat het bedrijf mogelijk op lange termijn kan opleveren, is een sterk voordeel voor dit aandeel.

8. Aviva PLC (AV)

Aviva, de Britse verzekeringsmaatschappij, is naar onze mening een aandeel dat voor 2021 een goede koop is.

Velen waren misschien niet onder de indruk van dit aandeel in 2020, maar het valt niet te ontkennen dat het AV-aandeel een aantal goede resultaten heeft laten zien.

Vanwege het momentum dat vooruitgaat en tegen het einde van 2020, is dit de reden waarom dit in 2021 een aandeel is om te kopen.

In de aankondiging van het bedrijf op 26 november meldde Aviva dat het dalingen meldde binnen de negen maanden na de uitgifte van dit rapport, met enkele positieve resultaten die aan de mix bijdroegen..

Gezien de impact die Covid-19 heeft gehad op het bedrijf over de hele linie, meldde AV dat het dividend een solide positieve factor was voor het aandeel, samen met de netto geboekte premies voor algemene verzekeringen tot £ 7,1 miljard in vergelijking met 2019 voor £ 7,0 miljoen.

Zoals gezegd, is een opvallend positief punt voor de verzekeringsmaatschappij het dividend.

Het bedrijf heeft momenteel een dividendrendement van 7,0% en is ook een van de best betaalde dividenden van de FTSE 100-index.

Het bedrijf heeft onlangs ook zijn aandelenkoers gewonnen, die 27% hoger is, wat zal worden toegevoegd aan het dividend van het bedrijf.

Vanuit de vooruitzichten van het bedrijf heeft AV aangegeven dat ze zich in een opschudperiode bevinden om effectiever zaken te doen, gericht op markten waar de aandelen goed kunnen excelleren.

Het bedrijf heeft ook bevestigd dat ze zijn huidige portefeuille onderzoeken om te kijken naar het ontladen van bepaalde activa die niet werken zoals ze zouden moeten onder de huidige strategieën..

De voorspellingen van 13 Wall Street-analisten hebben dit aandeel een consensus ‘Buy’-rating gegeven door 8 analisten, terwijl 5 analisten het Britse aandeel een’ Hold ‘hebben gegeven..

Het gemiddelde prijsdoel van het bedrijf over twaalf maanden is 374, het hoge prijsdoel van AV is 477 en het lage prijsdoel van 325.

De aandelenkoers van Aviva ligt vandaag op 348,50 met een gemiddelde van 52 weken tussen 211,00 op het laagste en 412,80 op het hoogste.

De nieuwe strategische plannen van Aviva lijken de komende jaren goed te groeien. Deze voorraad is misschien niet voor de korte termijn, aangezien ze nog steeds van binnenuit wijzigingen aanbrengen. Maar u zult er zeker meer van profiteren door het voor de lange termijn in uw collectie te hebben.

Hoewel niets zeker is voor AV-aandelen terwijl we vooruitgaan naarmate de economie herstelt. Met de opwindende plannen en opvallende factoren van dit bedrijf, is dit een topaandeel in het VK voor 2021.

9. B&M European Value Retail SA (BME)

Een Brits bedrijf waar het afgelopen jaar veel vraag naar is, is B.&M European Value Retail.

Het bedrijf is de afgelopen maanden getuige geweest van een stijging van de aandelenkoers met meer dan 10%, samen met honderden consumenten over de hele nationale lijn buiten hun reguliere winkels om te verkennen.

Het bedrijf ziet eruit alsof ze comfortabel zijn ingesteld en die graag hun huidige positie blijven genereren en vernieuwen, in plaats van enorme groei te willen realiseren.

Dus als u voor de korte termijn aan dit aandeel denkt, is het misschien verstandig om er nog eens over na te denken, aangezien dit aandeel er op de lange termijn geschikter uitziet..

Zoals het er nu uitziet B&M ziet er goed uit gezien de aandelenkoers en reflecterende cijfers.

Zoals het nu is, is de huidige aandelenkoers van het bedrijf 504,20 met een 52-weekse range van 266,50 op het laagste en 550,20 op het hoogste. Met een P / E-ratio van 17,73.

In een vrijgegeven, bijgewerkte Q3-verklaring van het merk, bewees BME hoe sterk de kerstperiode was voor het winkelbedrijf.

De groepsomzet in de periode van 13 weken tot 26 december steeg met 22,5%, waarbij alle winkels in het VK een omzetgroei van 26,6% genereerden..

De verkoop van het merk steeg ook naar 21,1%.

De populaire retailers hadden ook hun zinnen op de toekomst gericht toen ze 18 nieuwe winkels openden tijdens het vierde kwartaal, wat een totaal van 45 bruto met 10 winkelsluitingen voor het volledige jaar oplevert..

In het licht van het succes van het bedrijf dit jaar, verdiende Simon Arora, CEO van het bedrijf, ook een duizelingwekkende winst dankzij het financiële succes van het bedrijf..

Arora, een grote aandeelhouder van het merk, was getuige van een dividenduitkering van £ 30 miljoen.

Daarnaast is bevestigd dat het merk 30.000 van zijn personeelsleden een extra weekloon wil toekennen vanwege hun ‘aanzienlijke inspanningen’ tijdens het uitdagende jaar..

In de handelsupdate, B&M deelde hun kijk op de toekomst van het merk.

“Met onze combinatie van uitzonderlijke waarde en handige locaties buiten de stad, zijn we ervan overtuigd dat ons bedrijfsmodel in 2021 zeer relevant zal zijn voor de behoeften van klanten.”

Dit winkelmerk is de favoriet van een land, samen met zijn hand in verschillende andere wegen en internationale aanwezigheid. B&M is een solide Brits aandeel dat moet worden beschouwd als toegevoegd aan uw portefeuille, vooral omdat de winst van dit aandeel het afgelopen jaar met bijna 50% is gestegen.

B&M European Value Retail zal zijn voorlopige resultaten voor FY21 op 26 mei 2021 bekendmaken.

10. BooHoo Group PLC (BOO)

boohoo group voorraad

De moderetailer BooHoo heeft op zijn zachtst gezegd een indrukwekkend jaar achter de rug en ziet er nog steeds sterk uit om door te gaan.

Terwijl winkels over de hele wereld verschillende keren hun deuren hebben gesloten, genoot BooHoo ervan dat het zijn verkoop zag stijgen door zijn online aanwezigheid.

En het merk blijft zich ontwikkelen. Vanaf april 2021 zal het modebedrijf een nieuw magazijn openen omdat ze binnen het bedrijf blijven investeren.

Maar het was niet allemaal duidelijk voor het merk, na de weerslag van onethische handel in april 2020.

Dit zag de aandelen dip en de toekomst een beetje overhaast voor het merk.

Het bedrijf verontschuldigde zich echter en verklaarde dat ze deze beschuldigingen aan het onderzoeken waren.

Nadat onafhankelijk onderzoek had plaatsgevonden, werd bevestigd dat alle handelsactiviteiten van Boohoo boven boord zijn en geen getuige waren van onrechtmatige handelingen.

Dit herwon natuurlijk het vertrouwen en de interesse van verdere investeerders om naar dit aandeel te kijken.

De aandelenkoers van het bedrijf is opnieuw gestegen, aangezien het bedrijf tijdens de feestelijke periode een stijging van zijn inkomsten met 40% rapporteerde.

De aandelenkoers van het textielbedrijf was in 2020 enorm volatiel, en dat was niet alleen vanwege de Covid-19-pandemie.

Verschillende redeneringen, waaronder onethische problemen van binnen het merk, waren een grote factor, samen met het feit dat de markt een duik nam aan het begin van de pandemie totdat deze wat vaart begon te krijgen tegen de zomer..

De moderetailers kondigden in hun recente handelsupdate-rapport aan dat het bedrijf een sterke en positieve november en december had, omdat de kerstvakantie de verkoopcijfers opliep..

Over de hele linie in zowel de VS als het VK was de vraag sterk.

Terwijl de VS een sterke omzet van 52% rapporteerden, liep het VK niet ver achter met een omzetstijging van 40%. Wat ertoe leidde dat het modemerk zijn omzetverwachtingen voor het hele jaar met 36-38% verhoogde.

De brutomarges van het bedrijf zijn in het kwartaal licht gedaald tot 53%.

Terug naar de aandelenkoers van de moderetailers, het lijkt erop dat het stijgt na het onethische nieuws.

De aandelenkoers van het bedrijf staat vandaag op 338,20. Met een bereik van 52 weken tussen 157.50 als laagste en 415.00 als hoogste.

Het bedrijf heeft momenteel een P / E-ratio van 49,23.

Wat voorspellen analisten voor het modemerk?

BooHoo heeft een consensus ‘Buy’-beoordeling gekregen van 8 analisten, waarbij 5 analisten het Britse aandeel een’ Hold’-beoordeling hebben gegeven.

Verwacht wordt dat de inkomsten van het bedrijf met 27,99% per jaar zullen groeien en dat de winst van het bedrijf de komende jaren met 83% zal groeien..

Omdat de modewinkel met zijn modieuze en betaalbare trendy ontwerpen een beroep doet op een reeks van verschillende leeftijdscategorieën, wordt het gemak van het online kunnen bestellen van hun producten een beetje te gemakkelijk..

Een ander belangrijk punt om te vermelden is dat BooHoo gastheer is van andere toonaangevende modemerken, waaronder PrettyLittleThing, MissPap en NastyGal, die individueel hun eigen klanten volgen.

Dit Britse modemerk blijft in opkomst terwijl we het nieuwe jaar ingaan.

Van wat we zien en geloven, zal dit het geval zijn voor de komende jaren, aangezien BooHoo klaar lijkt om overal ter wereld nieuwe modetrends tegen betaalbare prijzen te blijven leveren..

Hoe u de beste Britse aandelen kiest in 2021 – Overzicht

Samenvattend, deze Top UK-aandelen die in 2021 worden gekocht, hebben allemaal hun vele voordelen, aangezien ze ernaar streven om de komende jaren succes te blijven boeken..

Of het nu gaat om dividendaandelen waar u naar op zoek bent of rendement op lange termijn, deze top 10 Britse aandelen bieden u enkele van de beste inkomsten die momenteel op de markt zijn..

Het is echter verstandig om altijd aanvullend onderzoek te doen voordat u in de door u gekozen aandelen gaat beleggen, aangezien elk bedrijf zijn eigen risico-elementen met zich meebrengt..

Klaar om de UK Beurs?

Hoe te beleggen in de beste Britse aandelen?

Als u wilt beleggen in de best presterende Britse aandelen, hebben we een uitsplitsing van hoe snel, eenvoudig en gemakkelijk het kan zijn om deel uit te maken van zo’n opwindende reis..

Ten eerste moet u ervoor zorgen dat deze weg iets is dat u begrijpt.Daarom wordt geadviseerd om zo veel mogelijk onderzoek te doen en te leren over wat er bij het handelen in aandelen betrokken is..

Ten tweede is de volgende stap om te kijken naar het vinden van een makelaar om uw reis te beginnen.

Er zijn veel makelaars beschikbaar zodat u kunt beginnen met handelen. Het wordt echter sterk aangeraden om ook in dit deel je onderzoek te doen.

Het is van cruciaal belang om een ​​erkende makelaar te kiezen die gereguleerd is om op de handelsmarkt te opereren. Samen met een vertrouwd online handelsplatform voor uw behoeften onderweg.

Naast makelaars zijn er ook veel online handelsplatforms waarop u kunt handelen. Maar een toonaangevend platform dat we ten zeerste aanbevelen, is het bekroonde platform, eToro.

eToro, het toonaangevende handelsplatform met meer dan 17 miljoen investeerders, is een geweldig platform om uw handelsreis te beginnen.

Het platform stelt u niet alleen in staat om te investeren in de toonaangevende Britse topaandelen, maar heeft ook toegang tot 16 internationale markten zodat u deel kunt uitmaken van de actie.

Het openen van een handelsaccount bij eToro is eenvoudig, snel en eenvoudig. Nadat u de begeleide stappen online heeft gevolgd, kunt u binnen enkele minuten met succes een account openen.

Zodra u uw handelsaccount bij een makelaar heeft, bent u klaar om aan uw handelsreis te beginnen.

Een aanbetaling van $ 200 (ongeveer £ 145) is nodig om te beginnen met handelen, wat op elk apparaat kan worden uitgevoerd en kan worden gestort via een eenvoudige kaartbetalingstransactie.

Als u denkt dat u meer begrip nodig heeft, kunt u bij het openen van een handelsaccount profiteren van het virtuele handelsplatform van eToro dat u kunt verkennen..

eToro – Koop de beste Britse aandelen zonder commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Belangrijkste leerpunten

Als u zich iets herinnert uit Welke top 10 Britse aandelen om te overwegen in 2021?, Maak dan deze kernpunten.

  • De Britse topaandelen die voor 2021 zijn gekozen, hebben een sterk presterende achtergrond in verschillende sectoren.
  • Topaandelen in het VK zijn bedrijven die goede solide resultaten hebben neergezet en in de loop van de tijd goed zijn gegroeid om te komen tot waar ze nu zijn.
  • Gezien het feit dat deze best presterende Britse aandelen een geweldige aanvulling zijn op uw portefeuille. Diversiteit, groei en waarde toevoegen.
  • Naast de positieve punten die deze bloeiende aandelen hebben, hebben ze ook hun eigen risicofactorelementen.
  • Het wordt sterk aangeraden om aanvullend onderzoek uit te voeren voordat u in de door u gekozen aandelen belegt.
  • Samen met de toekomst, verwachten we dat meer Britse bedrijven binnenkort weer in de schijnwerpers zullen komen naarmate we verder gaan in 2021.
  • Het kiezen van een makelaar voor uw handelsreis is een essentiële factor wanneer u de aandelenmarkt wilt betreden.
  • Investeer ten slotte altijd slim en verstandig.

Als u het leuk vond om te lezen Wat zijn de 10 beste Britse aandelen om te overwegen voor 2021?, Deel dit dan met iemand anders waarvan u denkt dat het interessant zal zijn voor.

Let op: in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige prestaties. De waarde van beleggingen kan zowel dalen als stijgen. Alle meningen, nieuws, onderzoeken, analyses, prijzen of andere informatie op deze website worden verstrekt als algemeen marktcommentaar en vormen geen beleggingsadvies. Trading Education is niet verantwoordelijk voor enig verlies dat voortvloeit uit een investering op basis van enige aanbeveling, voorspelling of andere verstrekte informatie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me