Wat zijn de 7 best presterende telecommunicatieaandelen om te kopen in 2021?

Deze Top 7 Telecommunicatieaandelen om te kopen in 2021 beloven een interessant jaar

Bent u van plan om in 2021 te investeren in de beste telecommunicatieaandelen? Wilt u de voorraadtrends voor blijven? Wordt 2021 een goed jaar om te investeren in de telecommarkt? Wilt u telecomaandelen aan uw portefeuille toevoegen?? Bekijk 7 van de beste telecommunicatieaandelen om in te investeren en vast te houden voor de toekomst.

Wat zijn de beste telecomaandelen?

Lijst met de top 7 telecommunicatieaandelen voor 2021:

1. Verizon Communications Inc (VZ)

2. Comcast Corporation (CMCSA)

3. Alphabet Inc (GOOGL)

4. BIJ&T Inc (T)

5. Facebook Inc (FB)

6. Zoom Video Communications Inc (ZM)

7. Yandex N.V. (YNDX)

U kunt al deze topaandelen in Telecom, evenals vele andere, kopen bij eToro en betaal 0% kosten!

Telecomaandelen houden ons verbonden in ons digitale leven naarmate de wereld meer evolueert naar de online-digitale ruimte.

Vorig jaar boekten zowel communicatie- als technologieaandelen aanzienlijke resultaten in de loop van het jaar, doordat individuen meer vrije tijd hadden en actiever online werden..

Door het gebruik van verschillende platforms konden individuen actief zijn om sociaal contact te leggen met familie en vrienden, zowel lokaal als internationaal, aangezien de Coronavirus-infectie zich over de hele wereld verspreidde..

Om u een korte samenvatting te geven: de telecommunicatiesector bestaat uit drie subsectoren binnen de industrie, waaronder telecomapparatuur, telecomdiensten en draadloze communicatie..

Binnen de drie subsectoren heeft de telecommunicatie-industrie een mix van verschillende bedrijven die individuen over de hele wereld met elkaar verbinden met een mix van verschillende manieren om te bereiken, waaronder via telefoon, internet, ether, kabels en draadloos..

Hoewel de telecomindustrie de laatste tijd steeds meer gericht is op video- en audioverbindingen.

Telecommunicatieaandelen staan ​​erom bekend investeerders aan te trekken voor hun reguliere inkomen. Aangezien de meeste telecomaandelen op de markt goede dividendaandelen zijn, hebben ze en bieden ze echter nog steeds goede vermogenswinsten.

Als u dividendaandelen wilt, kunt u hier Top 5 dividendaandelen voor 2021 lezen om te zien welke bedrijven voor 2021 een goede groei met goede dividendrendementen zullen verwachten..

Snel terug naar telecommunicatieaandelen, in een verklaring Phillip Nattermann, senior partner bij McKinsey & Het bedrijf vatte de impact van COVID-19 op de telecomsector samen.

In zijn verklaring gaf hij ook aan dat de telecomsector ‘veerkracht’ toont te midden van de crisis, en dat de industrie haar diensten uitbreidt om sterker te worden voor de komende jaren..

“De grootste impact die de COVID-19-crisis tot nu toe heeft gehad op de telecomsector, is dat de industrie steeds centraler is komen te staan ​​in hoe de moderne samenleving opereert..

Bedenk hoeveel mensen de behoefte hadden om vanuit huis te werken en in te loggen op het systeem – videoconferenties zijn enorm in opkomst; het delen van bestanden is enorm toegenomen. “

Nu 2021 zich begint te ontvouwen, is de telecommunicatiesector over het algemeen een stabiele groeisector op de lange termijn, waarvan zowel analisten als wij denken dat deze telecomaandelen zullen blijven gedijen..

Laten we verder kijken naar de vooruitzichten en statistieken van elk aandeel om erachter te komen wat er te wachten staat voor deze verbindende aandelen.

De top 7 van telecommunicatieaandelen om in 2021 te overwegen:

1. Verizon Communications Inc (VZ)

Verizon Communications staat op de eerste plaats op de lijst van een van de beste telecomaandelen om in 2021 te kopen.

VZ is momenteel de grootste draadloze provider van de VS op de markt.

Opgericht in 1983 en met het hoofdkantoor in New York City, is het multinationale telecombedrijf in de loop der jaren sterk gegroeid met kantoren verspreid over 148 locaties met 135.300 werknemers vanaf juli 2020.

Hoewel het bedrijf bekend is in de branche, moet Verizon nog steeds het succes bereiken waarnaar het op zoek is en eerlijk gezegd verdient het.

Om terug te blikken op de geschiedenis van Verizon Communications, heeft Verizon in 2015 AOL overgenomen en in 2017 Yahoo! aan de mix om Verizon Media te vormen.

Hoewel de overname een grote impact zou hebben, bleef deze achter bij de verwachtingen. Het heeft het bedrijf echter vooruit geholpen.

De aandelenkoers van Verizon presteerde in de loop der jaren ondermaats en is marginaal gestegen ten opzichte van de aandelen die op 9 januari 2019 werden gesloten. De aandelenkoers van Verizon bedraagt ​​$ 57,80, iets hoger dan $ 56,37 in 2019..

De financiële cijfers van het bedrijf over 2020 zijn op verschillende manieren teruggelopen als gevolg van de pandemie die de wereld heeft overgenomen.

De resultaten van Q3 2020 toonden aan dat de bedrijfsopbrengsten voor het bedrijf met 4,1% daalden ten opzichte van het derde kwartaal in 2019, de winst per aandeel van het bedrijf op $ 1,05 in vergelijking met $ 1,25 in het derde kwartaal van 2019.

Positief is echter dat de cashflowoperaties van het bedrijf tot op heden zijn gestegen tot $ 32,5 miljard in vergelijking met $ 26,8 miljard in 2019, samen met de totale draadloze omzet van het bedrijf die uitkwam op $ 16,4 miljard, een stijging van 0,3% op jaarbasis. -over-jaar.

Verizon heeft ook een sterk dividend, aangezien het huidige dividendrendement 4,27% bedraagt, wat hoger is dan zowel het gemiddelde van de Amerikaanse detailhandel als hoger dan het gemiddelde van de Amerikaanse markt..

Verizon gaat de toekomst in en heeft zijn solide focus op het nieuwe 5G-netwerk dat is losgelaten op de wereld, waarop VZ het snelste mobiele netwerk binnen de VS exploiteert..

In een verklaring verklaarde de voorzitter en CEO van Verizon, Hans Vestberg:

“We blijven onze kracht en veerkracht tonen door zeer sterke financiële resultaten over het derde kwartaal te leveren. We krijgen energie van de transformationele technologie die onze 5G Ultra Wideband en 5G landelijk bieden. Onze doelgerichte cultuur in combinatie met ons netwerkleiderschap zal de toekomst ten goede vormgeven."

De voorspellingen voor de toekomst zien er allemaal veelbelovend uit, aangezien analisten een mooie en sterke toekomst hebben voorspeld.

Negen Wall Street-analisten van de 16 hebben het bedrijf een ‘Strong Buy’-rating gegeven met 1‘ Buy ’en 6‘ Hold’-ratings.

Naast de voorspellingen van Wall Street heeft het bedrijf ook een Zacks Rank-beoordeling van # 3 (Hold) met VGM-scores als A voor waarde, B voor groei, C voor momentum.

De verwachte inkomsten van VZ zullen in de loop van het jaar en de komende jaren ook mooi stijgen met een gemiddelde verwachte inkomsten voor jaar 1 van $ 138,2 miljard en een gemiddelde verwachte inkomsten over 3 jaar, vastgesteld op $ 136,0 miljard, gestegen met + 5,94%..

De prognose van de winst per aandeel van Verizon is ook ingesteld voor groei met een 1-jarig gemiddelde van $ 5,02 en tot $ 5,34 + 20,52% in de gemiddelde 3-jaarprognose.

Met het oog op 2021 zal het 5G-netwerk van het bedrijf de succesvolle drijfveer zijn voor het bedrijf bij het behalen van succes dit komende jaar en de komende jaren, waardoor Verizon een aandeel is om in te kopen.

Verizon zal zijn resultaten over het eerste kwartaal op 21 april 2021 publiceren.

2. Comcast Corporation (CMCSA)

comcast-prijsgrafiek

Als beleggen nieuw voor u is, heeft u misschien gedacht dat Comcast Corporation uitsluitend een media-aandeel was.

U zou het echter heel erg mis hebben, aangezien het bedrijf zowel een telecommunicatieaandeel is als het bedrijf dat actief is in de wereldwijde media- en technologiesector..

CMCSA is het op één na grootste omroep- en kabeltelevisiebedrijf ter wereld, op basis van zijn inkomsten.

Het bedrijf is ook gerangschikt als de grootste kabel-tv en internetservice voor thuis en is de op twee na grootste telefoondienstverlener in de VS..

Wat velen misschien niet weten, is dat Comcast ook eigenaar is van SKY Group, het Britse media- en telecommunicatiebedrijf dat een kracht op zich is.

Naast het bezit van enkele van ‘s werelds meest beruchte kabelkanalen, waaronder NBC, CNBC en Bravo om er maar drie te noemen.

Comcast is een sterke concurrent in de VS voor zijn breedbanddiensten en heeft het afgelopen jaar een stijging gezien en zal naarmate het jaar en de komende jaren vorderen nog steeds stijgen..

In het derde kwartaalrapport van het bedrijf rapporteerde Comcast twee grote positieve resultaten.

Er werd bevestigd dat de totale netto-toevoegingen aan klanten op hoge snelheid het hoogste aantal ooit hebben bereikt om te worden gearchiveerd in een kwartaalresultatenrapport op 633.000.

Ook inbegrepen waren de totale netto-toevoegingen aan klantenrelaties via kabelcommunicatie, die met 556.000 ook de beste kwartaalresultaten ooit waren.

En tot slot steeg de Adjusted EBITDA van Cable Communications met 10,5%, dankzij de kracht van hogesnelheidsinternet. In het licht van deze resultaten laat het investeerders naar het bedrijf kijken voor de toekomst.

Toegegeven, de vooruitzichten van het grotere plaatje laten zien dat het bedrijf nog meer verbetering behoeft.

Comcast Corporation bevestigde dat de omzet van het bedrijf in het derde kwartaal daalde tot $ 25,5 miljard, een daling van 4,8%, het nettoresultaat daalde tot $ 3,0 miljard, een daling met -18,2%, de Adjusted EBITDA daalde met 11,3% en het Adjusted Net Income Attribute daalde tot $ 2,0 miljard, – 37,2%.

De winst per aandeel (EPS) van het bedrijf voor het derde kwartaal daalde ook met 37,1% tot $ 0,44 in vergelijking met 2019.

Maar het bedrijf staat stabiel en sterk als het gaat om zijn dividend.

In het derde kwartaal betaalde het bedrijf in totaal $ 1,1 miljard en voor het jaar tot september 2020 in totaal $ 3,1 miljard aan dividenduitkeringen.

Dus wat komt er voor het bedrijf aan vooruit?

60% van de Wall Street-analisten gaf het aandeel een ‘Strong Buy’, 35% gaf het aandeel ‘Hold’ en 5% een ‘Buy’ -beoordeling.

Er is ook een prijsdoel voor één jaar vastgesteld voor Comcast met het gemiddelde koersdoel van $ 54,37 met een prognose voor de aandelenkoers van het bedrijf die varieert van $ 65,00 op het hoogste niveau en de laagste aandelenkoers wordt vastgesteld op $ 45,00..

Aangezien de huidige aandelenkoers voor het bedrijf $ 51,54 bedraagt, betekent dit een stijging van 5,49% als de voorspelde prognose in het komende jaar wordt bereikt..

Naast de telecommunicatiekant van het bedrijf heeft het bedrijf een zeer sterke mediakant die ook in 2020 goed gepresteerd heeft.

De klantentrends van Sky verbeterden en het kijkerspubliek in de Premier League bereikte recordhoogtes terwijl het land zich aan de veiligheidsmaatregelen voor thuisblijvers houdt.

Dit zijn slechts twee elementen binnen de media-aanwezigheid van het bedrijf.

Omdat Comcast tegenwoordig een grote kracht is op de telecommunicatie- en mediamarkt, kunnen we niet zien dat dit aandeel niet floreert, aangezien het in de komende jaren aan kracht wint..

3. Alphabet Inc (GOOGL)

google aandelenkoersgrafiek

Alphabet Inc, de moedermaatschappij van Google, is een large-capaandeel dat de voorspellingen van veel analisten blijft overtreffen en binnen 2020 doorgaat en dat naar verwachting zal doen in 2021 en daarna..

Alphabet, dat ook eigenaar is van andere bekende bedrijven zoals YouTube, Wave en Nest, krijgt vanuit alle hoeken investeringsaandacht.

Vanaf vandaag heeft de aandelenkoers van het bedrijf ervoor gezorgd dat het bedrijf de afgelopen week een consensus ‘Koop’-rating heeft gekregen van dertig onderzoeksbureaus. Samen met een Zacks Rank-beoordeling van # 2 (kopen) met een ‘B’-score voor groei naarmate het bedrijf vooruitgaat.

De aandelenkoers voor Alphabet-aandelen is vandaag $ 1.797,83 aangezien analisten een verwachte stijging van de aandelenkoers van 3,4% tot $ 1.859,00 hebben voorspeld in januari 2022..

GOOGL heeft alle omzetverwachtingen overtroffen die waren en werden voorspeld voor het bedrijf in 2020.

Alphabet blijft ondanks alle uitdagingen die 2020 met zich meebrengt nog steeds sterk groeien en blijft dit doen met de COVID-19-pandemie.

29 oktober 2020 was de releasedatum voor de resultaten van het derde kwartaal van het bedrijf en Alphabet stelde niet teleur aangezien alle gebieden groen oplichtten.

Vanaf 30 september 2020 vertoonde de omzet van het bedrijf $ 46.173, een stijging van 14% jaar-op-jaar boven de voorspellingen van analisten van $ 42,90 miljard, de verwachte winst per aandeel $ 16,40 boven $ 11,29, terwijl het bedrijfsresultaat van het bedrijf toenam tot $ 11.213, met een operationele marge van 24%. , met Google Cloud, YouTube-advertenties en Traffic-acquisitiekosten allemaal boven verwachting.

In het bedrijfsrapport deelde de Chief Executive Officer van Alphabet en Google zijn mening over de prestaties van GOOGL in het derde kwartaal.

“We hadden een sterk kwartaal, in overeenstemming met de bredere online omgeving. Het getuigt ook van de grote investeringen die we hebben gedaan in AI en andere technologieën om diensten te leveren waar mensen om hulp vragen, in grote en kleine momenten.”

In het vierde kwartaal van het bedrijf werd bevestigd dat het telecomaandeel inkomsten zal ontvangen uit zijn Google-cloudactiviteiten.

Om verder in te gaan op de toekomstige voorspellingen van het bedrijf die door analisten zijn opgesteld, worden alle gebieden in één kleur verlicht en gaan ze allemaal in één richting, omhoog.

Met een stevige ‘Strong Buy’ van nog eens 80% van de Wall Street-analisten, wordt de verwachte gemiddelde omzetgroei over één jaar van de grote aandelen vastgesteld op $ 179,7 miljard met een gemiddelde omzetprognose over drie jaar van $ 240,7 miljard a + 40,17% vanaf jaar 1.

De winst per aandeel van GOOGL zal naar verwachting ook met 20,62% per jaar toenemen.

Het wordt niet groter en beter dan Alphabet Inc. Aangezien dit aandeel blijft groeien, is het ook een fantastisch aandeel om deel uit te maken als een langetermijninvestering..

4. AT&T Inc (T)

at & amp; t aandelenkoersgrafiek

Oké, hoewel AT&Vanwege de recente cijfers is T Inc misschien niet de eerste aandelen die boven anderen in je opkomen die ze meteen kopen. Dit aandeel is echter eigenlijk een goede koop als we kijken naar de potentiële mooie en sterke toekomst van de aandelen.

Aangezien het bedrijf verder zal evolueren naar zijn communicatie en connectiviteit met zijn 5G-netwerk, zijn de eerdere prestaties van het bedrijf ook iets om rekening mee te houden bij het bekijken van dit aandeel.

BIJ&T is ‘s werelds grootste telecommunicatiebedrijf en tevens de grootste aanbieder van mobiele telefoondiensten en de grootste vaste telefoondiensten in de VS..

Naast een stevige speler in de telecommunicatie-industrie, is T ook een deelnemer in de technologie-, massamedia- en entertainmentindustrie en is het het moederbedrijf van WarnerMedia.

Voortbouwend op het bedrijfsverleden heeft het bedrijf een solide staat van dienst.

In het afgelopen jaar heeft AT&T heeft een jaar op en neer gekend wat betreft de aandelenkoers die begin 2020 redelijk gepositioneerd was rond de $ 40. Hoewel de aandelenkoers van het bedrijf het hele jaar door daalde en terugkeerde tot 29 december met een prijs van $ 28,54.

Vanaf vandaag is AT&De aandelenkoers van het T-aandeel is $ 29,02.

In het derde kwartaalrapport van het bedrijf bevestigde het aandeel T solide abonnees op zijn draadloze en glasvezelbreedbanddiensten. Samen met het bedrijf bevestigde het dat zijn schuldvermindering ook een sleutelfactor was binnen de aandelen die in het derde kwartaal presteerden.

Het bedrijf bevestigde ook zijn aangepaste winst per aandeel van $ 0,76 vergeleken met $ 0,94 op jaarbasis en zijn verwaterde winst per aandeel van $ 0,39 vergeleken met $ 0,50 jaar-op-jaar..

Samen met een vrije cashflow van $ 8,3 miljard en een sterke dividenduitkeringsratio van 45%.

Vanaf vandaag is AT&T heeft een dividendrendement van 7,23%, wat een van de hoogste dividendrendementen in de branche is en zoals werd bevestigd in het derde kwartaalrapport, kijkt het aandeel T nu naar een dividenduitkeringsratio van de hoge 50%..

Kijkend naar de verschillende andere financiële resultaten, AT&T bevestigde dat de omzet van het bedrijf jaar op jaar met 5,1% daalde tot $ 42,3 miljard, terwijl andere sectoren een daling lieten zien.

  • Entertainment Group – afgenomen met 10/2% op jaarbasis
  • WarnerMedia – afgenomen met -10% op jaarbasis
  • Zakelijke telefoonlijn – gedaald met 2,5% op jaarbasis
  • Latijns-Amerika – daalde met 19,3% op jaarbasis

Omdat het gretige 5G-netwerk voor ons allemaal beschikbaar komt, AT&T staat pal met hun snelle, betrouwbare en veilige 5G-netwerk dat naar verwachting in 2021 zal stijgen.

Jeff McElfresh, AT&T’s CEO van AT&T’s Communications deelde in juli 2020 zijn visie op het nieuwe 5G-netwerk.

“Net zoals ons leven de afgelopen maanden is veranderd, zo ook onze verwachting van draadloze technologie. Met AT&T 5G bereikt landelijk en begint aan de reis om de connectiviteit zoals we die kennen te transformeren door een nieuwe lat van adembenemende ervaringen en verbeterde efficiëntie te stellen. “

In navolging van de vooruitzichten van McElfresh deelde Chris Sambar, EVP of Technology Operations, zijn mening over waar AT&T zit tussen zijn concurrenten met het futuristische netwerk.

“Onze concurrenten werken er nog steeds aan om diezelfde mix aan te bieden, wat voor hen maanden of zelfs jaren kan duren. Wat we bieden, is tegenwoordig beschikbaar voor consumenten en bedrijven, en we gaan niet vertragen. Zoals we gedurende onze 144-jarige geschiedenis hebben gedaan, zullen we blijven innoveren en investeren in ons netwerk om onze 5G-dekking uit te breiden naar meer consumenten en bedrijven in het hele land. “

In het licht van de 5G-netwerkuitgaven van het bedrijf, wat houdt de financiële toekomst voor T-aandelen in??

In de toekomst kijken, AT&T heeft een stevige consensus ‘Hold’-beoordeling gekregen van 40% van de 15 Wall Street-investeerders, waarbij 33,33% het aandeel een’ Strong Buy ‘, 6,67% een’ Buy ‘en 20% een’ Strong Sell ‘gaf..

In termen van de verwachte inkomsten van de aandelen, wordt de T-aandelen voorspeld 1-jaars gemiddelde omzetgroei van $ 172,9 miljard + 0,0,2%, samen met de verwachte winst per aandeel (EPS) -prijs van het bedrijf met een gemiddelde 3-jaarprognose van $ 3,50 + 129,97%.

Als we 2021 ingaan, AT&T heeft zowel bedrijven als consumenten “een heel nieuw soort netwerk” beloofd met zijn 5G-netwerk.

Als we kijken naar de indrukwekkende kracht van het bedrijf door de jaren heen, samen met zijn sterke financiële gezondheid, denken we dat het T-aandeel een aandeel maakt om op te letten en tegen zijn aandelenkoers, om toe te voegen aan de portefeuille in 2021.

5. Facebook Inc (FB)

facebook aandelenkoersgrafiek

Facebook, een aandeel waarin geen of weinig introductie nodig is, komt binnen op de lijst als een van de beste communicatieaandelen om in 2021 te kopen.

Ten eerste, als u nieuw bent met beleggen, wist u misschien niet dat Facebook samen met de technologiesector onder deze sector valt, maar FB is zwaar in beide.

Met zijn collecties sociale mediaplatforms, waaronder Instagram en Facebook en Whatsapp, heeft het bedrijf ruimte gehad en heeft het nog steeds ruimte voor voortdurende groei.

Ondanks hobbels in de weg die het tycoonbedrijf is en waarschijnlijk jaren later zal blijven staan.

Of je het nu leuk vindt of niet, het bedrijf genereert indrukwekkende inkomsten, onder meer uit zijn digitale advertentieservices op zowel Instagram als Facebook.

Kijkend naar de prestaties van het bedrijf in 2020, is de omzet van FB, die grotendeels bestaat uit advertentieverkopen, in het derde kwartaal gestegen tot $ 21,47 miljard, wat beter was dan de voorspellingen van analisten.

Het nettoresultaat van Facebook bedroeg ook $ 7,85 miljard, vergeleken met $ 6,09 miljard in 2019.

De maandelijkse activiteit van het bedrijf overtrof ook de verwachtingen, aangezien individuen over de hele wereld onder thuisblijvende metingen moesten worden geplaatst, waardoor het aantal actieve gebruikers toenam tot 2,74 miljard in vergelijking met 2,70 miljard die werd voorspeld..

Stevig op weg naar 2021, baart Facebook zorgen over het potentieel dat het merk dit jaar kan maken als gevolg van de aanhoudende COVID-19-pandemie.

Advertenties op sociale platforms zijn een van de belangrijkste aandachtspunten voor 2021, zoals is bevestigd door verschillende analisten, wat zal aantonen hoe veerkrachtig het merk is.

Als we kijken naar FB in termen van cijfers, heeft het megamerk een sterke consensus ‘Strong Buy’-beoordeling gekregen van 28 van de 32 Wall Street-analisten met 2′ Buy’- en 2 ‘Hold’-beoordelingen.

De Zacks Rank-beoordeling is ook ingesteld op # 2 (Buy) voor het aandeel met een B voor groei die vooruitgaat.

Wat betreft de inkomsten van Facebook, zoals je misschien al geraden hebt, wordt voorspeld dat het de komende jaren zal groeien.

Facebook heeft een groeipercentage van 22,87% per jaar met een gemiddelde rating over 1 jaar van $ 104,9 miljard, uitgaande van een gemiddelde omzetprognose over 3 jaar van $ 146,7 miljard + 85,7%.

Zoals het er nu uitziet, is de huidige winst per aandeel (EPS) van Facebook $ 8,87, waarvan wordt voorspeld dat deze dit jaar zal stijgen naar $ 10,51 met een lage winst per aandeel van $ 8,83 en de hoogste winst per aandeel van $ 12,94..

Kijkend naar 2022 hebben analisten voorspeld dat de gemiddelde winst per aandeel van FB $ 12,86 zal zijn. Met een laagste winst per aandeel van $ 10,67 en de hoogste prognose van $ 14,11.

Vandaag heeft Facebook een aandelenkoers van $ 267,57, waarvan de analisten van Wall Street voorspelden dat deze in januari 2022 zal stijgen tot $ 308,44, een stijging met 15,27% vanaf 2021..

Zoals u kunt zien, blijft Facebook in de strijd om het in 2021 goed te doen, ondanks de uitdagingen waarmee het bedrijf te maken heeft en kan krijgen..

Facebook-aandeel is een aandeel dat u de groei zal geven terwijl het blijft evolueren naar verschillende wegen en een sterke balans heeft.

Dit zijn slechts twee belangrijke factoren om toe te voegen aan de redenering waarom u dit aandeel voor het komende decennium zou moeten kopen.

6. Zoom Video Communications Inc (ZM)

zoom aandelenkoersgrafiek

Het in Californië gevestigde Zoom Video Communication Inc was een groot probleem in 2020, aangezien de wereld zich snel aanpaste aan de beperkingen voor thuisblijven die onder ons allemaal werden opgelegd..

Hoewel het communicatietechnologiebedrijf al populair was vóór de pandemie, ging het ZM-aandeel in 2020 naar een nieuw hoogtepunt met zijn geweldige prestaties, die doorgaan tot in 2021 en mogelijk verder in de toekomst..

Het communicatiebedrijf biedt moderne videocommunicatie met een eenvoudig en betrouwbaar cloudplatform voor video- en audiocommunicatie tussen verschillende systemen.

Van één-op-één gesprekken tot ZoomRooms voor conferenties, trainingsruimten, klaslokalen en sociale bijeenkomsten, het zet wereldwijd zijn stempel op de wereld..

Kijkend naar de prestaties van ZM in het laatste derde kwartaalrapport van het bedrijf, uitgegeven op 30 november 2020, lijdt het geen twijfel dat dit aandeel golven zal blijven maken en investeerders ertoe zal aanzetten om in het aandeel te kopen.

Het bedrijf rapporteerde een totale omzet van $ 777,2 miljoen, een stijging van 367% op jaarbasis, een fantastisch resultaat voor het bedrijf.

Samen met klanten die bijdragen aan de TTM-omzet van meer dan $ 100.000, jaar op jaar met 136% gestegen, samen met 433.700 klanten met 10+ werknemers die meededen aan de actie en een indrukwekkende 485% jaar-op-jaar stegen.

Het lijdt geen twijfel, de COVID-19-pandemie heeft ons allemaal veel negatieven opgeleverd, maar Zoom-aandelen heeft niets dan positiviteit gebracht.

Kijkend naar de toekomstvoorspelling van het bedrijf, is het ook sterk ingesteld. 7 analisten van Wall Street hebben het aandeel beoordeeld als een ‘sterke koop’, maar de meerderheid heeft een consensusbeoordeling voor het aandeel gegeven.

Zacks Rank heeft ook een # 3 (Hold) rating gegeven, maar met een A-score voor Growth.

Wat betreft de voorspellingen van het bedrijf over de financiële gezondheid: het bedrijf heeft een gemiddelde omzetprognose voor 1 jaar van $ 2,6 miljard + 31,72% met een gemiddelde omzetprognose voor 3 jaar van $ 4,3 miljard + 120,95%.

Wat betreft de aandelenkoers van het bedrijf vandaag op $ 349,61, is door Wall Street-analisten voorspeld dat de aandelenkoers van ZM in januari 2022 $ 468,00 zou kunnen bereiken..

Zoom heeft ook een sterke ROE-prognose op het eigen vermogen, vastgesteld op 41,97%.

Nu de wereld zich ontwikkelt naar de digitale ruimte, is Zoom een ​​telecommunicatiebedrijf dat er zal zijn om ons allemaal te verbinden, waar ter wereld we ons ook bevinden..

ZM een goede voorraad maken om in 2021 te kopen en een mooie investering voor de lange termijn.

7. Yandex N.V (YNDX)

yandex aandelenkoersgrafiek

Yandex N.V, de Russische multinational met het hoofdkantoor in Moskou, Rusland. Yandex levert internetproducten en -diensten en heeft meer dan 70 andere diensten onder de merknaam.

Hoewel, in vergelijking met sommige van de namen op deze lijst, Yandex een vrij nieuwe aankomst in de branche is die in 1997 is opgericht, ben je als je in de VS bent misschien niet zo bekend met het merk.

Het bedrijf heeft nu kantoren op 17 locaties in Europa en is ook het grootste technologiebedrijf in Rusland, samen met het grootste marktaandeel van alle zoekmachines in Europa en het Gemenebest..

Het bedrijf is nu officieel bevestigd als de 5e grootste zoekmachine ter wereld achter andere toonaangevende zoekmachine-krachtpatsers.

Yandex overtreft ook enkele van zijn concurrenten, aangezien het bedrijf een grote speler is in de sectoren sociale media en e-commerce.

Maar hoe heeft de voorraad het afgelopen jaar gepresteerd??

De inkomsten van YNDX zijn met 30% gestegen ten opzichte van de Q3-resultaten van 2019 van vorig jaar tot $ 732,1 miljoen en het nettoresultaat van het bedrijf heeft ook een grote verklaring afgelegd van 356% ten opzichte van Q3 2019 naar $ 275,0 miljoen.

Momenteel is de aandelenkoers van het bedrijf $ 70,90 met een hoogste punt in 52 weken van $ 72,95 en een laagste punt in 52 weken van $ 27,93..

Het bedrijf heeft ook een Forward P / E-ratio van 51,01.

Dus wat voorspellen analisten voor de toekomst??

Volgens 5 Wall Street-analisten zijn ze opgesplitst, maar 60% geeft het aandeel Yandex een consensus ‘Hold’-beoordeling en de resterende 40% geeft het aandeel een‘ Koop ’..

De Zack Rank-rating is ook redelijk geweest en heeft het aandeel een # 3 (Hold) gegeven met een B voor groei.

Dus het nieuwe jaar ingaan, aangezien het bedrijf naar verdere groei streeft, zal waarschijnlijk de aandeelhouderswaarde behouden.

Dit is een goed moment om te kijken of u ‘Google van Rusland’ aan uw voorraadverzameling kunt toevoegen.

Andere telecomaandelen op onze radar voor 2021

T-Mobile US Inc Stock (TMUS)

De voorraad van T-Mobile bloeit momenteel en het bewijst dat als u geen deel uitmaakte van deze voorraad, u dat moet of moet zijn, aangezien de voorraad vorig jaar met 67% steeg.

T-Mobile gaat het 5G-netwerk binnen en ziet er op dit front goed uit, aangezien de inkomsten verder zullen groeien naarmate de uitbreiding van het 5G-netwerk de komende jaren lijkt te duren..

Samen met de positieve financiële rapporten van het bedrijf in het vierde kwartaal, zag T-Mobile een toename van 5,5 miljoen postpaidklanten in 2020, het hoogste aantal dat het bedrijf ooit in één jaar heeft toegevoegd..

Samen met een extra 1,6 miljoen postpaid-klanten alleen al in het vierde kwartaal. Het klantenbestand van T-Mobile staat nu met 102,1 miljoen boven zijn concurrenten.

Het bedrijf gaat het nieuwe jaar in en zet zijn sterke en agressieve aanpak voort door zijn 5G-netwerk uit te breiden, om meer dan 280 miljoen klanten in staat te stellen verbonden te zijn en meer dan 100 miljoen klanten te laten verbinden met de supersnelle breedband van 5G..

Zoals het er nu uitziet, is T-Mobile de leider met het 5G-netwerk voor Verizon (VZ) en AT&T (T) biedt meer dekking om te bereiken.

De CEO van T-Mobile Mike Sievert deelde zijn mening over het telecombedrijf in zijn Q4-rapport.

"Onze focus op het bieden van ongeëvenaarde waarde en ervaring aan klanten terwijl we het beste 5G-netwerk van het land opbouwen en leveren, wierp zijn vruchten af ​​met recordbrekende resultaten in 2020 – en we blijven de groeeleider op het gebied van draadloze communicatie. ”

"Onze 5G-leiderspositie wordt elke dag sterker. We blijven aantonen dat we de concurrentie ver voor zijn op het gebied van 5G en klaar staan ​​om de algemene netwerkleider van het land te worden. De netwerkprestaties die we hier en nu leveren, bereiden de weg voor wat de toekomst biedt."

Waar staan ​​de cijfers van T-Mobile vandaag en wat wordt er voorspeld voor de toekomst?

De aandelenkoers van T-Mobile is vandaag $ 135,06 met een voorspelling van analisten van $ 145,25 in januari 2022, een stijging van 7,54%.

14 Wall Street-analisten hebben het aandeel ook een consensusrating gegeven van ‘Strong Buy’ vooruitlopend met een Zacks Rank-rating van een # 3 (Hold) voor het aandeel.

De winst per aandeel van het bedrijf is positief vastgesteld met een gemiddelde prognose voor 1 jaar van $ 3,10 + $ 0,32 met een 3-jarig gemiddelde van $ 6,96 + 125,35%.

De winst van het bedrijf zal naar verwachting met 28,83% per jaar groeien.

Vandaag is de winst per aandeel van het bedrijf een positieve 31,66% en in het vierde kwartaalrapport van het bedrijf werd gemeld dat T-Mobile uitkwam met $ 1,17 per aandeel, wat ook boven de marktvoorspellingen lag..

Met inbegrip van de meeste financiële mogelijkheden, zal het aandeel T-Mobile de komende jaren sterk worden, op basis van activiteiten binnen het merk, inclusief de groeiende evolutie van het 5G-netwerk, wat op zijn beurt een positievere financiële gezondheid voor het telecomaandeel zal stimuleren..

Overzicht

Samenvattend, deze top 8 telecomaandelen presteerden goed in 2020 en het lijkt erop dat ze dit jaar verder zullen groeien met hun groei en financiële winsten, en dat ze de komende jaren vooruit zullen gaan naarmate de wereld blijft verbinden..

Als u voor 2021 meer toonaangevende aandelen aan uw portefeuille wilt toevoegen, bekijk dan 7 aandelenkeuzes voor 2021 en 10 ondergewaardeerde Britse aandelen voor 2021..

Hier vindt u de best presterende Britse en internationale aandelen die elke belegger in overweging moet nemen en aan zijn portefeuille moet toevoegen in 2021.

Hoe u kunt investeren in telecommunicatieaandelen?

Investeren in telecommunicatieaandelen is net zo ongecompliceerd, eenvoudig, snel en gemakkelijk als ooit tevoren.

Ten eerste is de eerste stap het vinden en verkrijgen van een makelaar om aan uw investeringsreis te kunnen beginnen.

Het wordt aangeraden bij het zoeken naar een makelaar dat u alle tijd neemt die u nodig heeft en verstandig kiest.

Er zijn voldoende makelaars online beschikbaar, maar niet alle makelaars die u tegenkomt, hebben de juiste licenties om te opereren, volgens de gereguleerde wetten.

Er zijn tegenwoordig veel online handelsplatforms op de markt die allemaal verschillende kwaliteiten bieden om aan uw investeringsbehoeften te voldoen.

Etoro, het toonaangevende online handelsplatform dat we ten zeerste aanbevelen, geeft u toegang tot alles. Inclusief het fantastische voordeel van het aanbieden van provisiekosten zonder commissie.

Als u een beginner bent in het handelen in aandelen, eToro is een briljant online handelsplatform waar u een rekening kunt openen, een makelaar kunt kiezen en binnen een paar minuten klaar bent om te handelen. Door de eenvoudige en soepele begeleiding te volgen, bent u in een mum van tijd klaar om aan uw handelsreis te beginnen.

Zodra u met succes een handelsaccount heeft geopend, bent u klaar om de aandelenmarkt te betreden.

Als u meer inzicht wilt hebben in de manieren waarop de handel verloopt die u nodig heeft, kunt u, zodra u uw account heeft geopend, toegang krijgen tot een demo-handelsaccount waar u kunt oefenen met handelen met een gratis virtueel fonds van $ 100.000 en in staat bent om bouw een demo-portfolio. Een ander voordeel is dat u een dieper inzicht krijgt in verschillende handelsstrategieën.

Met toegang tot meer dan 16 internationale aandelenmarkten, vriendelijke online makelaars en met meer dan 8000 aandelen om in te beleggen, is eToro het toonaangevende online handelsplatform dat perfect is om uw handelsreis van de grond te krijgen en een groot potentieel te bereiken.

eToro – Top effectenmakelaar, koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Belangrijkste leerpunten:

  • 7 Toppresterende telecomaandelen voor 2021 zijn stabiele en groeiaandelen om voor de lange termijn in te investeren.
  • Telecommunicatieaandelen zijn vastgesteld voor een groeiend jaar in 2021, samen met de technologiesector.Daarom zal het toevoegen van een van de 7 gekozen telecommarkten zeer gunstig voor u zijn en zal het ook een goede diversiteit aan uw groeiende portefeuille toevoegen..
  • Telecomaandelen zijn goede en aantrekkelijke dividendaandelen voor beleggers die op zoek zijn naar een regelmatige bron van inkomsten die elk kwartaal wordt uitbetaald.
  • Telecomaandelen hebben, samen met hun gloeiende positieven, hun eigen risico-elementen.
  • Het is verstandig en wordt aangeraden om verder onderzoek te doen naar de door u gekozen aandelen voordat u belegt.
  • Ten slotte is het verstandig kiezen van uw makelaar een essentieel punt bij het betreden van de handelswereld. Zorg ervoor dat u de tijd neemt om alle ins en outs te begrijpen voordat u een makelaar selecteert en voor elke investering die u doet.

Lees verder:

7 beste Britse aandelen om naar te zoeken in 2021 en daarna

De 15 beste midcap-aandelen om te kopen in 2021

Apple-aandelenprijsvoorspelling voor 2021 en daarna

Hoe aandelen te kiezen: een complete gids voor nieuwe investeerders

Tesla-koersvoorspellingen voor 2021 en daarna

Let op: in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige prestaties. De waarde van beleggingen kan zowel dalen als stijgen. Alle meningen, nieuws, onderzoeken, analyses, prijzen of andere informatie op deze website worden verstrekt als algemeen marktcommentaar en vormen geen beleggingsadvies. Trading Education is niet verantwoordelijk voor enig verlies dat voortvloeit uit een investering op basis van enige aanbeveling, voorspelling of andere verstrekte informatie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me