Wat zijn de 7 beste aandelenkeuzes voor 2021?

Beste aandelenselecties voor 2021

Wilt u binnen 2021 de aandelenmarkt betreden? Bent u op zoek naar de beste aandelen die u kunt kopen voor 2021?

Bekijk 7 van de beste aandelen die fantastische toevoegingen zijn om deel uit te maken van dit jaar.

7 aandelenselecties voor 2021

Nieuw avontuur in aandelenhandel?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want we hebben de 7 beste aandelenselecties voor u om in 2021 in te investeren, die voor u oogverblindende toevoegingen zijn om voor de lange termijn vast te houden..

Van het aantrekken van het turbulente jaar 2020 tot het vooruitgaan naar de nieuwe realiteit, hier zijn de best presterende aandelen die u in 2021 en daarna zou moeten bezitten..

Top 7 aandelenkeuzes voor 2021:

1. Morgan Stanley (MS)

2. Amazon (AMZN)

3. PayPal Holdings Inc (PYPL)

4. Pinterest (PINS)

5. Etsy (ETSY)

6. Teladoc Health Inc (TDOC)

7. Oogst gezondheid & Recreatie Inc (HARV)

U kunt al deze topaandelen, evenals vele andere, kopen bij eToro en betaal 0% kosten!

Wat zijn de 7 beste aandelenkeuzes voor 2021??

De lijst met 7 van de beste aandelen die momenteel op de markt zijn en die in 2021 slimme toevoegingen aan uw portefeuille zouden kunnen zijn.

1. Morgan Stanley – MS

De Amerikaanse multinationale investeringsbank toont vertrouwen in de richting van 2021.

MS heeft momenteel een Zacks Rank-beoordeling van # 2 a (Koop) en heeft een sterke consensus ‘Koop’-beoordeling gekregen van nog eens 27 onderzoeksbureaus. De investeringsbank is een bank die het voortouw neemt, voor sommige van haar concurrenten die het nieuwe jaar ingaan.

In december werd het goedgekeurd en kreeg het groen licht voor de hervatting van de terugkoopprogramma’s, waar Morgan Stanley meteen op inging en een aandeleninkoop van $ 10 miljard werd goedgekeurd, die de aandeelhouders vanaf januari 2021 zal betalen..

Dit nieuws zal natuurlijk het aandelencijfer van het bedrijf een boost geven en dit werd bevestigd nadat het nieuws in december bekend werd gemaakt toen de aandelenkoers van MS-aandelen steeg met 5,2% en 25% hoger dan het jaar..

Vanaf vandaag bedraagt ​​de aandelenkoers van het bedrijf $ 76,47.

In de laatste kwartaalresultaten meldde MS een stijging van 25% in de groei van het nettoresultaat, terwijl de omzetgroei net boven de 16% steeg toen we in 2021 kwamen..

Het bedrijf heeft ook een betrouwbaar en goed dividend met een dividendrendement van 2,04%.

In de toekomst geven analisten MS ook een gemiddelde consensus van ‘Outperform’, wat aangeeft dat analisten van mening zijn dat het aandeel naar verwachting het beter zal doen dan het voorspelde marktrendement..

Morgan Stanley voorspelt een sterk V-vormig herstel voor 2021 en de komende jaren, op basis van de resultaten van het bedrijf voor 2020, die de weg bereiden om zijn bbp-groei van 6,4% in 2021 te bereiken en te realiseren, wat hoger is dan de voorspelde voorspelling van 5,4%..

Nu de wereld zich langzaam begint te openen zoals verwacht dit jaar, zal de groei voor MS wereldwijd toenemen.

De Amerikaanse economie volgens het Morgan Stanley-onderzoeksrapport geeft aan dat de Amerikaanse statistieken erin zijn geslaagd om op hun plaats te blijven en dat er in 2021 een bbp-groei van 5,9% wordt voorspeld..

Hoewel Europa de grootste focus is voor het merk, aangezien het aantal nieuwe infecties aanzienlijk toeneemt en de economie een langzamere groei vertoont, heeft MS een prognose voor een bbp-groei van 5%.

Met een PE-ratio van 12,32%, maakt het dividendrendement op termijn van 2,04%, sterke voorspellingen van analisten, Morgan Stanley-aandelen een topkeuze voor 2021.

2. Amazon – AMZN

Amazon, het wereldwijde multinationale technologiebedrijf dat zoveel meer is. Hun handen betrokken hebben bij verschillende wegen, waaronder e-commerce, digitale streaming, cloud computing om er maar een paar te noemen.

Genoemd als een van de Big-top 5-bedrijven binnen de Amerikaanse informatietechnologie-industrie, naast andere wereldwijde topmerken zoals Microsoft, Google, Apple en Facebook.

Amazon is aantoonbaar en is uitgeroepen tot het ‘meest waardevolle’ merk ter wereld.

Als je naar de financiële cijfers van Amazon kijkt, zul je zien dat AMZN niet de goedkoopste aandelen is om in te beleggen, maar op de lange termijn zijn de stabiliteit en groei van het bedrijf twee sleutelfactoren om dit presterende aandeel aan te wijzen..

Amazon heeft op dit moment een Zacks Rank-beoordeling van een # 3 Hold gekregen. Dit wil echter niet zeggen dat de aandelen het niet waard zijn om in te kopen; het betekent gewoon dat het wordt aangeraden om niet, als u een huidige aandeelhouder bent, uw positie te behouden totdat er verdere bewegingen plaatsvinden.

Dat gezegd hebbende, is het aandeel AMZN beoordeeld als een ‘Strong Buy’ buy 35 Wall Street-analist, waarbij een analist adviseert dat het aandeel een ‘hold’ is. Analisten hebben de afgelopen 3 maanden ook een koersdoel voor 12 maanden aangeboden met het gemiddelde koersdoel van $ 3.810,18, een stijging van 21,41% ten opzichte van de vorige prijs, met een hoog voorspeld prijsdoel van $ 4.350,00..

Bij de afsluiting op 6 januari bedroeg de aandelenkoers van Amazon $ 3.138,38 en staat vandaag op $ 3.186,02.

Gezien het feit dat in 2020 bedrijven over de hele wereld en in alle bedrijfstakken een grote hit hebben gekregen, heeft Amazon daar enorm van geprofiteerd. Met zijn indrukwekkende en zichtbare groei en evolutie naar nieuwe technologieën, waaronder nieuwe muziekstreamingservices die het nieuwe jaar ingaan.

AMZN heeft in recent nieuws ook bevestigd dat het zijn grootste record tot nu toe heeft behaald van meer dan 1,5 miljard leveringen wereldwijd tijdens de feestdagen en verwacht dat de resultaten van het vierde kwartaal van het bedrijf indrukwekkend zullen stijgen met een verwachte 38%..

Voorspellingen zijn hoog voor het bedrijf voor de lange termijn, daarom is Amazon een hete large-capaandeel om in uw groeiende portefeuille te hebben.

3. PayPal Holdings Inc – PYPL

PayPal Holdings, het online betalingssysteem, heeft geprofiteerd en is populairder dan ooit tevoren. Toegegeven, de huidige pandemie heeft het bedrijf aangemoedigd om populairder te worden, omdat individuen zich tot online betalingen wenden vanwege lockdown-metingen en individuen eisen om online te kopen, waarbij directe geldoverdrachten een enorm voordeel zijn..

Net als bij Amazon kunnen de aandelen van PayPal prijzig zijn, maar in het grotere geheel, als je naar de bedrijfsstatistieken kijkt, is het dan echt zo duur als individuen hebben geadviseerd? We geloven niet dat dit het geval is.

Het large-cap aandeel heeft een huidige Zack’s rating van ‘Hold’ waarbij 23 van de 29 Wall Street-analisten het aandeel adviseren als een ‘sterke koop’, 3 die het aandeel een ‘buy’ adviseren en 5 geven is een ‘hold’ rating..

Als het gaat om de voorspellingen van analisten voor de komende jaren, heeft PayPal een gemiddelde 3-jaarsprognose van $ 34,4 miljard gekregen, wat een stijging is van 63,39%. De winst per aandeel van het bedrijf kreeg ook een respectieve gemiddelde stijging tot $ 4,77, een stijging van 78,65%..

De totale inkomsten van PayPal in 2020 bedroegen $ 3.142 miljard en op basis van voorspellingen van 13 Wall Street-analisten heeft het bedrijf een potentiële winst voor 2021 gekregen van $ 4.084 miljard en voor 2022 wordt voorspeld dat de winst van PYPL $ 5.084 miljard zal zijn..

De aandelenkoers van PYPL bedraagt ​​vanaf vandaag $ 233,86.

De financiële gezondheid van PayPal is ook in het groen, de activa en passiva van het bedrijf zijn boven en goed gedekt en de EBITDA van PYPL van $ 4,06 miljard is comfortabel in staat om de schuldrente van het bedrijf van $ 8,94 miljard laag te houden..

In de laatste kwartaalresultaten van PayPal in november toonde het bedrijf boven alle voorspelde prognoses aan, met een omzet van $ 5,46 miljard in vergelijking met het voorspelde cijfer van $ 5,41 door analisten en zijn EPS (winst per aandeel) op $ 1,07 hoger dan de voorspellingen van analisten. $ 0,94.

Vooruitlopend in 2021 en de komende jaren, is PayPal een aandeel dat voor de lange termijn zal bestaan ​​en een aandeel dat een grote groei en waarde zal opleveren naarmate het bedrijf blijft groeien en individuen blijven bloeien en winkelen online.

4. Pinterest – PINS

Pinterest Inc, misschien wel een van de meest creatieve sociale mediaplatforms die tot nu toe ter wereld beschikbaar zijn. Het originele, unieke, creatieve ontwerp van het bedrijf om creatieve afbeeldingen en video’s vast te pinnen om te delen op hun eigen imageboard, trekt miljarden aan om deel uit te maken van en weg te blijven van de negativiteit die sommige sociale platforms stellen en zich uitsluitend richten op positiviteit..

In het jaar 2020 werden mensen gedwongen om thuis te blijven of werden ze beperkt vanwege de pandemie van het Coronavirus. Mensen over de hele wereld logden in op het sociale platform om creatieve inspiratie te creëren en op te doen.

Behalve dat je geïnspireerd raakt, kun je ook de door jou gekozen creatieve ontwerpen kopen via de app voor sociale media, waarbij bedrijven zoals IKEA en Shopify hun winkelcatalogi toevoegen aan het sociale platform..

Het aandeel van de prikborden voor sociale apps zou in 2020 met maar liefst 290% zijn gestegen, wat investeerders over de hele wereld heeft aangetrokken om goed te kijken en zich aandachtig te concentreren op het creatieve sociale platform.

De aandelenkoers van PINS, die op de einddatum 31 december werd afgesloten, bedroeg $ 65,90 en tot op heden bedraagt ​​de huidige aandelenkoers voor het bedrijf $ 67,11.

Zoals velen geloven dat het bedrijf zijn vooruitzichten voor digitale advertenties gaat verbeteren, is dit een van de voordelen, samen met de financiële elementen waarvan het sociale platform profiteert.

19 Wall Street-analisten hebben voorspeld dat het aandeel PINS er een is om bij betrokken te worden, waarbij 14 het aandeel momenteel een ‘sterke koop’ geeft. De Zacks Rank-beoordeling voor Pinterest is bevestigd als een ‘hold’ voor het aandeel.

Als we naar de cijfers van het bedrijf over 2020 kijken, zijn de inkomsten van het bedrijf met 36,5% sneller gegroeid dan zowel het Amerikaanse marktgemiddelde als de Amerikaanse internetinhoud. & Informatie-industrie gemiddelde.

In tegenstelling tot 2021 wordt voorspeld dat het bedrijf zal groeien met een prachtig tempo van 64,96% per jaar en in het vierde kwartaal van het bedrijf wordt door experts ook voorspeld dat het zal stijgen tot ongeveer 60% op jaarbasis..

Wat betreft de jaarprognose van het bedrijf, hebben experts een stijging van 43% voorspeld in 2020/2021 met een verdere stijging tot $ 2,4 miljard in het volgende jaar.

De verhouding schuld / eigen vermogen van PINS wordt ook als redelijk beschouwd wanneer deze wordt berekend op 0,19.

Groen licht krijgen van analyse voor de lange termijn en het is een succesvol 2020 omdat mensen steeds creatiever worden en de bloeiende cijfers maken deze bubbelvoorraad een perfecte aanvulling voor langetermijninvesteringen.

5. Etsy Inc – ETSY

De populaire e-commerce website Etsy was een sterke kracht in 2020 en zal het nieuwe jaar en de komende jaren verder blijven bewegen..

Net als andere e-commercebedrijven op de lijst, heeft Etsy ook geprofiteerd van de pandemie, aangezien consumenten de extra tijd hebben gehad om te kunnen winkelen voor unieke, handgemaakte ontwerpen, van producten voor het ontwerpen van gelegenheden tot trouwjurken, Etsy heeft het allemaal.

Etsy opereert vanuit de hele wereld en verbindt de custom designers met hun klanten, waar ook ter wereld.

Bijkomende producten waar dit jaar veel vraag naar was, zijn de unieke gezichtsmaskersontwerpen van makers die over de hele wereld goede verkopen hebben opgeleverd.

Als een aandeel dat is geclassificeerd als ondergewaardeerd met 4,92% vanwege de reële waarde prijs en met zijn cashflow, als u ziet hoe het aandeel verder presteert met de voorspellingen van de aandelen, wilt u misschien kijken of u betrokken wilt zijn bij dit groeiende bedrijf.

Een Zacks Rank-beoordeling heeft het ETSY-aandeel momenteel beoordeeld als een ‘Koop’, samen met 11 van de 13 Wall Street-investeerders die het aandeel hebben beoordeeld als een ‘Sterke koop’, vooruitlopend met 1 ‘Koop’ en 1 ‘Vasthouden’.

En er is een reden waarom analisten dergelijke prognoses voorspellen, aangezien de bruto handelswaar van het bedrijf alleen al in 2020 $ 10 miljard bedroeg, wat bijna het dubbele is van het cijfer van vorig jaar..

Volgens The Wall Street Journal zag Etsy ook een betere groei van de digitale verkoop op Cyber ​​Monday, met 73% beter dan sommige van de grotere merknamen, waaronder Amazon..

Uit het derde kwartaalrapport van het bedrijf blijkt dat de vooruitzichten positief zijn.

Op 30 september was de omzet van het bedrijf met $ 451.478 gestegen met 128,1% op jaarbasis, met een marktomzet van maar liefst $ 341.623, een stijging met 141,2% ten opzichte van 2019.

Naast de financiële stijgingen van het bedrijf, zag Etsy een stijging van 55,4% in zijn actieve kopers, van 44.807 in 2019 naar 69.649 in 2020.

De door analisten voorspelde voorspelling naar de toekomst ziet er rooskleurig uit voor ETSY.

De omzet van het bedrijf zal naar verwachting met 24,72% per jaar groeien, waarbij de gemiddelde 3-jaars verwachte omzet wordt vastgesteld op $ 2,7 miljard, wat + 99,2% is ten opzichte van de voorspellingen van dit jaar..

De prognose van de winst per aandeel van ETSY heeft ook genereuze vooruitzichten, aangezien het een gemiddelde 1-jaarsprognose van $ 2,04 heeft, wat leidt tot zijn gemiddelde 3-jaarsprognose van $ 4,55, een stijging met + 135,65%.

Om te concluderen dat Etsy’s inkomsten naar verwachting met 31,81% per jaar zullen groeien.

Aangezien de omzet van het bedrijf naar verwachting 24,72% sneller zal groeien dan het Amerikaanse marktgemiddelde, zal de omzet de komende jaren sprankelen en worden lockdown-metingen over de hele wereld geprojecteerd die meer verkoopgedreven online zullen creëren, wat Etsy-aandelen tot een investeringstoevoeging maakt. kopen en bewaren in de nabije toekomst.

6. Teladoc Health Inc – TDOC

Teladoc Health Inc was op de juiste plaats op het juiste moment in 2020, aangezien de telegeneeskunde-industrie ernaar streeft om vooruit te gaan naar de toekomst.

Het multinationale bedrijf voor telegeneeskunde en virtuele gezondheidszorg dat in 2002 werd opgericht, is in 2020 geëscaleerd, omdat mensen thuis bleven en dat nog steeds doen over de hele wereld met lockdown-effecten die de verspreiding van de Coronavirus-infectie zouden moeten tegenhouden..

Omdat individuen niet konden worden gezien bij een-op-een fysieke afspraken, stap dan in Teladoc Health om de dag te redden, aangezien het merk mensen in staat stelt om vrijwel online medische afspraken te maken met gezondheidswerkers.

Vorig jaar steeg het aandeel van Teladoc met 139%, omdat de telegeneeskunde-markt voor de toekomst begon uit te breiden.

Zoals het er nu uitziet, heeft het bedrijf ongeveer 51,5 miljoen actieve leden over de hele wereld die kunnen profiteren van de diensten van het bedrijf.

Hoewel het succes van het bedrijf gedurende het jaar mensen kan vragen te geloven dat het bedrijf alleen heeft geprofiteerd van de uitbraak van Covid-19, is dit in feite niet het geval..

TDOC is al vele jaren in opkomst omdat de industrie de toekomst binnengaat met zijn virtuele medische aanwezigheid. In 2005 voerde Teladoc meer virtuele afspraken uit dan enig ander bedrijf in de branche met 15 miljoen virtuele afspraken.

De Zacks Rank-beoordeling is vastgesteld als een ‘Hold’ voor het bedrijf met een ‘A’-rating voor groei, samen met 15 van de 24 Wall Street-analisten die een ‘Strong Buy’ geven en 9 voor het merk een ‘Hold’-rating..

De verwachte omzetgroei voor het bedrijf ziet er sterk uit met een uitzonderlijk groeipercentage van 76,31% per jaar.

Het gemiddelde groeipercentage voor het eerste jaar voor de medische voorraad is vastgesteld op $ 2,0 miljard, een stijging van + 125,44% en kijk uit naar de 3-jaars gemiddelde prognose die is vastgesteld op $ 3,5 miljard, een stijging van + 307,4%..

Wall Street-analisten hebben ook voorspeld dat de aandelenkoers van Teladoc in januari 2022 mogelijk zou kunnen stijgen tot $ 230,04, terwijl de aandelenkoers van het bedrijf vandaag $ 219,29 bedraagt..

Hoewel het nog steeds wacht tot het bedrijf winstgevend wordt, is Teladoc Health bewezen en laat het zien waar het merk voorop loopt.

De prestaties van dit aandeel zijn nog lang niet voorbij en zullen de komende jaren groeien naarmate we een digitale toekomst ingaan. Dat maakt Teladoc Health een aandeel om in 2021 te kopen.

7. Oogstgezondheid & Recreatie Inc – HARV

Aangezien president-elect Joe Biden in 2021 het roer van het Witte Huis overneemt, zal de cannabisindustrie mogelijk een hoge vlucht nemen.

HARV, een in Canada gevestigd bedrijf, is een van de kleinere aandelen in vergelijking met andere cannabisaandelen die momenteel op de markt zijn, maar heeft aanzienlijke voordelen ten opzichte van andere.

Analist en investeerders die momenteel op de cannabismarkt worden verhandeld, worden momenteel verhandeld tegen $ 2,56 per aandeel, en adviseren de aandelen als een ‘stelenaankoop’ vanwege de potentiële groei van het bedrijf in de komende jaren..

7 Wall Street-analisten hebben een gemiddelde ‘Koop’-rating gegeven met een richtprijs van CAD $ 4,29 voor het aandeel op dit moment, in het licht van de financiële cijfers van het bedrijf.

In 2020 steeg de omzet met $ 229 miljoen, hoewel de netto-omzet lichtjes daalde met – $ 45,5 miljoen, waarbij de nettoschuld van het bedrijf $ 167 miljoen bedroeg.

In het financiële rapport van HARV over het tweede kwartaal was de omzet van het bedrijf $ 55,7 miljoen gestegen met 109% ten opzichte van 2019, waar het 26% bedroeg.

Vanaf het derde kwartaalrapport van het bedrijf rapporteerde HARV zijn omzet over het derde kwartaal van $ 61,6 miljoen, een stijging met 86% ten opzichte van 2019 samen met een aangepaste EBITDA van $ 10,5 miljoen in vergelijking met het resultaat in het tweede kwartaal van $ 4,1 miljoen.

Het nettoverlies van het bedrijf was ook aanzienlijk verhelderend in het rapport, aangezien HARV in het derde kwartaal een nettoverlies van $ 2,1 miljoen rapporteerde, vergeleken met een nettoverlies van $ 39,1 miljoen in het derde kwartaal van 2019..

Vooruitgaan, Harvest Health & Recreatie stopte in 2020 een aantal van hun plannen om kosten te besparen als gevolg van de gevolgen van de pandemie, maar de uitbreidingen zullen momenteel plaatsvinden in 2021, aangezien de industrie meer groei krijgt en de aandacht die het verdient..

Nu het nieuwe jaar in volle gang is, is de cannabisindustrie een industrie die een hoge vlucht zal nemen met Harvest Health & Recreation Inc is een van de beste aandelenkeuzes om te kopen in de vrij nieuwe cannabisindustrie.

Voorraadkeuze: samenvatting

Deze gekozen top 7 van beste aandelenselecties voor 2021 bieden een scala aan diversiteit, aangezien deze aandelen verspreid zijn over verschillende industrieën, fantastische groeiresultaten hebben en archiveren en op de lange termijn meer succes zullen verwachten, zoals voorspeld door analyse en het management van elk bedrijf.

Hoe u kunt beleggen in de 7 best presterende aandelen?

De volgende stap in uw handelsreis, als u eenmaal tevreden bent met de door u gekozen aandelen, is kijken naar de juiste makelaar die geschikt is voor uw investeringsbehoeften..

Investeren is eenvoudig, snel en gemakkelijk, als u over de juiste verbindingen beschikt.

Nee, u hoeft geen fysieke vergaderingen of lopende telefoongesprekken te organiseren, u kunt het allemaal gewoon vanuit het comfort van uw huis online doen.

Het toonaangevende online handelsplatform eToro heeft alles en meer bij de hand voor uw investeringsreis. Als u een beginner bent met beleggen, is er tot op heden geen beter platform op de markt.

Met meer dan 12 miljoen klanten over de hele wereld, toegang tot meer dan 800 aandelen om in te beleggen, toegang tot meer dan 16 internationale markten, waaronder de twee grootste markten, het VK en de VS, allemaal met het extra grote voordeel van het aanbod nul commissie– vergoedingen.

Als u meer tijd en onderzoek nodig heeft, biedt eToro onlinecursussen aan om uw kennis over aandelenhandel op te poetsen, samen met spoedcursussen indien nodig met een één-op-één bijlesdocent om uw zorgen en vragen te kunnen beantwoorden. je mag hebben.

Zodra u uw handelsaccount heeft geopend, kunt u zelf bepalen wanneer u uw handelsreis wilt beginnen.

Als u onderweg op zoek bent naar begeleiding, hoewel het verstandig is om niet van mond-tot-mondreclame over te gaan, biedt eToro u het voordeel dat u de portefeuilles van andere investeerders kunt zien en openen als u meer inspiratie wilt opdoen..

eToro – Top Stock Broker, Koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Belangrijkste leerpunten:

  • De 7 beste aandelenselecties voor 2021 zijn ook aandelen om op lange termijn vast te houden.
  • De gekozen best presterende 7 aandelen hebben nog steeds hun eigen risico-elementen, het is verstandig om aanvullend onderzoek te doen bij het bekijken van de door u gekozen aandelen.
  • Als u een beginner bent, is het aan te raden om een ​​goede diversiteit aan aandelen te hebben bij het samenstellen van uw portefeuille.
  • Kies uw makelaar verstandig wanneer u uw handelsreis wilt beginnen, aangezien dit kostbaar kan zijn.
  • Onthoud altijd dat niets gegarandeerd is bij het beleggen, dus het is verstandig om altijd op de hoogte te zijn van waar u aan begint voordat u uw geld plaatst..

We hopen dat onze lijst met de beste aandelenselecties om in 2021 te beleggen nuttig is geweest. Wat uw beleggingsstrategie ook is, het bijhouden van de huidige trends en voorspellingen is de beste manier om een ​​sterke portefeuille met de beste aandelen op te bouwen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me