Wat zijn de top 10 van ondergewaardeerde aandelen die in 2021 in het VK te koop zijn?

10 ondergewaardeerde aandelen in het VK om te overwegen in 2021

Wilt u deel uitmaken van de ondergewaardeerde aandelen van het VK die in 2021 en daarna een goed momentum zullen verwachten??

Neem een ​​kijkje terwijl we 10 van de best ondergewaardeerde aandelen opsplitsen om aan uw portefeuille toe te voegen voor het nieuwe jaar.

Top 10 ondergewaardeerde aandelen in het VK

Om positief te beginnen zijn ondergewaardeerde aandelen echt verborgen juweeltjes op de markt.

Nu we het nieuwe jaar ingaan, is het veilig om te zeggen dat 2020 helaas veel sectoren hard heeft getroffen als gevolg van de pandemie en dit begin 2021 nog steeds zal doen..

Met het hoopvolle nieuws van het tweede vaccin dat aan het licht komt en terwijl de economie langzaam begint te herstellen, zijn ondergewaardeerde aandelen aandelen om aandachtig naar te kijken en om toe te voegen aan uw bloeiende verzameling aandelen, of als u net begint met handelen om toe te voegen aan uw beginportfolio.

In 2020 daalden de aandelenkoersen van veel bedrijven laag, wat niet allemaal om negatieve redenen was, hoewel Covid-19 een meer dan waarschijnlijk voor de hand liggende reden voor velen was. Maar dat gezegd hebbende, deze aandelen zijn anders dan ondergewaardeerde aandelen.

Maar laten we zonder verder adieu eens kijken naar enkele van de best ondergewaardeerde aandelen in het VK, waarvan veel experts denken dat deze aandelen zowel op korte als op lange termijn een goed rendement kunnen opleveren..

De top 10 van ondergewaardeerde aandelen in het VK kopen in 2021:

1. Cineworld Group PLC (CINE)

2. Easyjet PLC (EZJ)

3. Sportech PLC (SPO)

4. Imperial Brands PLC (IMB)

5. ITV PLC (ITV)

6. Taylor Wimpey (TW)

7. BAE Systems PLC (BA)

8. Card Factory PLC (CARD)

9. Juridisch & Algemene groep (LGEN)

10. Redrow PLC (RDW)

Laten we eens kijken wat een ondergewaardeerde aandelen tot stand brengt, terwijl we een kijkje nemen en 10 van de best ondergewaardeerde Britse aandelen op de markt vandaag bekijken..

Wat is een ondergewaardeerd aandeel?

Een ondergewaardeerd aandeel is een aandeel waarin het op de open markt wordt verkocht tegen een prijs die aanzienlijk lager is dan de werkelijke intrinsieke waarde of ‘werkelijke waarde’ in eenvoudige bewoordingen.

Als een aandeel bijvoorbeeld voor £ 40 wordt verkocht, maar £ 100 waard is op basis van de financiële voorspellingen van de aandelen, dan is dit hoe u een aandeel als ondergewaardeerd verklaart..

Het is in wezen het kopen van een aandeel tegen een gereduceerd tarief.

Maar de fundamenten achter het vinden van belangrijke aandelen zijn dieper dan u misschien denkt.

Door in de financiële elementen van een bedrijf te duiken bij het evalueren van een ondergewaardeerd aandeel, bepaalt u de intrinsieke waarde van het bedrijf, die wordt uitgevoerd door middel van fundamentele analyse. Onderzoek naar verschillende financiële sectoren, zoals jaarrekeningen, cashflow, winstgeneratie en kapitaalbeheer.

Deze financiële elementen zullen de intrinsieke waarde van het bedrijf bepalen, wat nog sterker zal blijken als het aandeel ondergewaardeerd is.

Bij het zoeken naar ondergewaardeerde aandelen moeten beleggers meer doen dan alleen zoeken naar goedkopere aandelenkoersen, het kost tijd en begrip om de vooruitzichten van een bedrijf voor de lange termijn in termen van groei en stabiliteit te lezen..

Het kopen van de juiste ondergewaardeerde aandelen met een goed potentieel kan aanzienlijk worden beloond met zijn winstkansen, aangezien het bedrijf in de loop van de tijd blijft groeien.

Een perfect voorbeeld van hoe lonend beleggen in ondergewaardeerde aandelen kan zijn, is de spraakmakende belegger Warren Buffett als goed voorbeeld te nemen..

Buffett, een van ‘s werelds rijkste miljardairs en de beursgoeroe, heeft laten zien wat de resultaten kunnen zijn van beleggen in dergelijke ondergewaardeerde aandelen.

Buffett heeft aangegeven dat lezen na lezen een van de belangrijkste fundamentele factoren is bij het onderzoeken van de door u gekozen ondergewaardeerde aandelen, samen met het naar een ander niveau tillen van de strategie van waardebeleggen, zijn niveau. Zoals Buffett zal wachten tot de ondergewaardeerde aandelen de voorkeur genieten van de wereld, die op zijn beurt ziet dat zijn doelen hun vruchten afwerpen.

Daarom is Buffett een figuur die veel beleggers respecteren en bewonderen in de financiële wereld.

Naast Buffett is een andere hoge archiver zijn partner Charles Munger, die zijn definitie van een ondergewaardeerd aandeel beschreef.

“Een uitstekend aandeel tegen een eerlijke prijs wordt eerder ondergewaardeerd dan een slecht aandeel tegen een lage prijs” – Charles Munger.

Belangrijkste herinnering – De intrinsieke waarde is anders dan de huidige marktwaarde.

Wat is waardebeleggen?

Nadat u heeft begrepen wat een ondergewaardeerd aandeel is, is het de moeite waard om waardebeleggen te bespreken en wat dit inhoudt.

Waardebeleggen is gewoon een belangrijke beleggingsstrategie die zoekt naar ondergewaardeerde aandelen of effecten binnen de open markt met als doel deze te kopen en / of erin te investeren..

De methode stelt beleggers in staat om aandelen te kopen tegen hun huidige relatief lage prijzen met de kans op een goed rendement.

Wat maakt een aandeel ondergewaardeerd?

Aandelen kunnen om verschillende redenen ondergewaardeerd worden en het kan ook lijken alsof het van de ene op de andere dag kan gebeuren, vooral hoe 2020 heeft aangetoond en bewezen dat dit waar is.

Een aandeel kan op korte termijn ondergewaardeerd zijn of ze kunnen evolueren naar langetermijn ondergewaardeerde aandelen, waarbij beide verschillende redenen hebben dat dit het resultaat is..

Enkele van de verschillende factoren, waaronder beurscrashes, simpelweg gebrek aan interesse van investeerders, financiële resultaten en zoals we dit jaar hebben gezien de impact van onverwachte gebeurtenissen die de overhand hebben gekregen en die helaas verschillende sectoren hebben getroffen en veel verontrustende factoren hebben veroorzaakt.

Dat gezegd hebbende, kunnen ondergewaardeerde aandelen meteen weer opveren, vooral als je het relateert aan de huidige wereldsituatie naarmate de economie van het VK herstelt en alle sectoren vooruitgaan..

Top 10 van ondergewaardeerde aandelen om te kopen in het VK

Voordat we naar de gekozen aandelen gaan, is het de moeite waard om erop te wijzen dat het classificeren van een aandeel als een ondergewaardeerd aandeel onderhevig is aan verschillende factoren.

Factoren waaronder investeerders die naar de ratio’s van elk bedrijf kijken via een aandelenratio-analyse die de prijs van een aandeel adviseert en de mogelijkheden van een bedrijf vooruitziet om over- of ondergewaardeerd te worden.

Als een aandeel een lage PEG heeft (koers / winst naar groei), kan dit meestal betekenen dat het ondergewaardeerd is.

Hier is de lijst van 10 goed ondergewaardeerde Britse aandelen die de komende jaren een goede potentiële groei bieden met een mix van stabiliteit.

Naast de gekozen 10 zijn er momenteel meer ondergewaardeerde aandelen op de open Britse markt die klaar zijn voor een grotere horizon, dit jaar en de komende jaren.

De lijst met 10 ondergewaardeerde aandelen verdeeld over verschillende sectoren hebben in het verleden en het heden geweldige vooruitzichten laten zien, en laten we voor de komende jaren elk van naderbij bekijken..

1. Cineworld Group PLC (CINE)

Cineworld Group aandelenkoersgrafiek

2020 was een verwoestend jaar voor het bioscoopbedrijf dat een enorme klap kreeg toen de pandemie samen met de wereld over het land raasde.

En om u in cijfers te laten zien: de aandelenkoers van het toonaangevende Britse bioscoopbedrijf staat vandaag op 65,54, terwijl een jaar geleden de aandelenkoers van de merken bijna vier keer zo hoog was op 219,70 vanaf 6 januari 2020..

Toen de pandemie de wereld veroverde, dwong het bedrijven om de handel tijdelijk te vertragen of volledig over te nemen.

De aandelenkoers van Cineworld kelderde van eind jaren 100 in februari tot slechts 20,39 op 18 maart 2020.

In werkelijkheid, met de recente gebeurtenissen van de tweede samentrekking van Covid-19, verlengt het het bioscoopmerk van de volledige heropening van zijn bioscopen, aangezien ze allemaal nog steeds gesloten zijn in het VK, samen met andere niet-essentiële bedrijven.

Waar het bedrijf tot op heden op vertrouwt op een klein of helemaal geen inkomen, dat vervolgens de cashflow opeet, omdat de uitbetalingen van het bedrijf nog steeds verschuldigd zijn.

Velen zullen zich afvragen en debatteren over hoe grote bedrijven zoals Netflix en Amazon Prime Video het aandeel van de filmindustrie zullen beïnvloeden..

Terwijl bioscopen zijn gesloten, fuseerden twee giganten binnen de industrie Universal Pictures en AMC Entertainment om een ​​partnerschap te creëren waarin nieuwe releases worden getoond via de twee genoemde streamingplatforms hierboven, terwijl je in het comfort van je eigen huis bent..

Na het nieuws over de fusie van de twee merken, kreeg de aandelenkoers van Cineworld een klap toen het nieuws werd aangekondigd.

Nadat we echter het voor de hand liggende hebben gezegd zodra de wereld langzaam begint te werken, de nieuwe normaliteit binnengaat en naarmate de economie blijft groeien, zijn het de geneugten van naar de bioscoop gaan waar individuen over het hele land en wereldwijd aan willen deelnemen..

De omzet van het bedrijf zal naar verwachting met 36,00% per jaar groeien.

Als we naar de ratioprestaties van het bedrijf kijken, is de PB-ratio een goede waarde ten opzichte van de GB Entertainment Industry, maar de PE-ratio (koers-winstverhouding) van het bedrijf bedraagt ​​4,72%, maar omdat het bedrijf de afgelopen 9 maanden niet winstgevend was, ratio zal hoger worden zodra het bedrijf volledig operationeel kan zijn.

Het bedrijf heeft niet alleen hun fysieke aanwezigheid in bioscopen in het hele land en internationaal, maar heeft ook hun handen op andere gebieden. Met inbegrip van detailhandel, financiering, verhuur van bioscoopruimte, filmdistributie, reclame, softwareontwikkeling en promotieactiviteiten.

Analisten hebben voorspellingen voor het bedrijf opgesteld om in het jaar te evolueren, aangezien de inkomsten van de omzet de komende 3 jaar naar verwachting met 95,8% per jaar zullen groeien.

Hoewel het merk extreem vluchtig is, neemt de vluchtigheid af, aangezien het het afgelopen jaar is afgenomen van 30% naar 19%. Na het positieve nieuws over het onder controle krijgen van het virus, zijn we er zeker van dat de vluchtigheid van het merk binnenkort relatief stabiel zal zijn.

Hoewel dit aandeel mogelijk een langzame brander zou kunnen zijn en realistisch gezien een hoog risico op volatiliteit inhoudt vanwege Covid-19 met zijn cashflow en zijn aandelenkoers, samen met de onzekerheid die er is over wanneer de bioscopen in het hele land zullen lijken te openen.

Toch zijn we van mening dat Cineworld een ondergewaardeerd aandeel is dat op de lange termijn niet over het hoofd mag worden gezien, aangezien er ruimte is voor de potentiële winst van groei binnen zijn cijfers..

2. EasyJet PLC (EZJ)

easyJEt aandelenkoersgrafiek

Het tweede aandeel dat op de lijst komt, is de Britse luchtvaartmaatschappij EasyJet.

Oké, een ander aandeel toegekend dat misschien wel een van de bekendste en een van de meest gebruikte luchtvaartmaatschappijen is om in en rond Europa te vliegen, heeft zoals de meeste luchtvaartbedrijven op zijn zachtst gezegd een hartverscheurend jaar achter de rug..

Maar aan de positieve kant ziet de luchtvaartgroep, hoewel deze natuurlijk volatiliteit vertoont als gevolg van de onzekerheid rond internationale reizen, aangezien er in het VK beperkingen zijn opgelegd als gevolg van de verspreiding van het virus, er optimistisch uit gezien.

De vooruitzichten voor de toekomst zien er positief uit nu het vaccin langzaam over de hele wereld wordt ingeschreven.

Vasthouden aan de positieve nieuwsanalyse hebben het bedrijf voorspeld en het groene licht gegeven voor de toekomstige groei voor de luchtvaartmaatschappij, aangezien ze een voorspelling van 78,1% over een periode van 1-3 jaar hebben voorspeld.

Hoewel de luchtvaartketen momenteel een risico of een groot risico is, is het slechts een kwestie van tijd voordat we weer kunnen terugkeren naar het internationale reizen..

Op dit moment is de aandelenprijs van EZJ 767,00 en wordt deze beschouwd als een ondergewaardeerde aandeel vanwege de financiële resultaten van de afgelopen 9 maanden, de bedrijven die reizen hebben beperkt die nog steeds aan de gang zijn en de hoge cashflow die het bedrijf moet betalen. en afhankelijk van de beschikbare kasstroom, een risico-element kunnen vormen.

Dus in het grotere geheel, hoewel EasyJet een groot deel van de nadelen heeft, heeft EasyJet alle groene lichten voor de toekomstige groei in termen van inkomsten, waarvan de huidige inkomsten van het bedrijf van 20,7% per jaar volgens analyse met 20% zullen toenemen. per jaar.

Dit ondergewaardeerde aandeel is er een om naar te kijken en nauwlettend in de gaten te houden na de aankondiging dat internationale reizen weer mogelijk zullen zijn, de voorspellingen voor de luchtvaartmaatschappij zullen hoog worden..

3. Sportech PLC (SPO)

sportech plc

Het Britse bedrijf dat in 1923 in Bristol werd opgericht, doet het in 2021 nog steeds goed.

Het online gok- en Engelse sportentertainmentbedrijf leent zijn technologische oplossingen aan het hele VK en ook internationaal in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en meer.

Handelend op de London Stock Exchange in twee sectoren, namelijk de FTSE Small-Cap Index en de FTSE All-Share Index, heeft het bedrijf door de jaren heen bewezen een verborgen talent te zijn..

In 2000 veranderde het bedrijf dat toen bekend stond als Rodime PLC zijn naam na de overname van The Littlewoods Organization in dat jaar voor £ 160 miljoen. Na de naamsverandering richtte het bedrijf zich gezonder op de sector van online gokken, waarbij twee krachten, paardenraces en technologie, werden gecombineerd.

Het digitale segment van Sportech is een kracht op zichzelf en heeft bewezen een geweldig succes te zijn, blijkt uit de resultaten.

Nu op naar het belangrijkste deel, hoe is dit bedrijf een goed ondergewaardeerd aandeel?

Om te beginnen is de balans van het bedrijf onberispelijk, omdat het zowel op korte als op lange termijn een sterke gezondheid heeft binnen zijn financiële cijfers en om meer positiviteit toe te voegen, verwerft het bedrijf geen schulden.

Een gezonde en stabiele cashflow die de afgelopen 3 jaar is gehandhaafd, zelfs wanneer deze met naar schatting 17,1% per jaar is gekrompen, er hangt nog steeds voldoende vrije cashflow in de wacht.

Sinds kort staat de aandelenprijs van het bedrijf op £ 0,27p en beweegt slechts marginaal in het grotere geheel over een periode van 3 maanden van ongeveer 9%, wat aantoont waarom het bedrijf een goed stabiel aandeel is..

Voor de toekomstige groei is het potentieel overweldigend zodra we terugkeren naar een of andere vorm van normale tijden. Omdat live-evenementen worden gepresenteerd en kunnen worden bijgewoond waar Sportech deel van uitmaakt, naast het runnen van het online gokplatform van het merk.

Kijkend naar de positieve financiële rapporten van het bedrijf, is het begrijpelijk uit de resultaten waarom analyse een gezonde groeiverwachting van 103,09% per jaar heeft voorspeld.

In vergelijking met zijn concurrenten loopt Sportech voorop met zijn financiële gezondheid en groeivooruitzichten op lange termijn. Daarom is Sportech een ondergewaardeerd aandeel om toe te voegen aan uw lijst voor 2021 en daarna.

4. Imperial Brands plc (IMB)

Imperial Brands koersgrafiek

Het bedrijf met het hoofdkantoor in Bristol is een Britse multinationale tabaksbedrijf met meer dan 51 fabrieken over de hele wereld en waarvan de producten in meer dan 160 landen worden verkocht..

Het toonaangevende Britse tabaksbedrijf is in de loop der jaren goed geëvolueerd en heeft zich aangepast aan de nieuwe veranderingen als het gaat om e-vaping-producten, verwarmde tabaksproducten en orale nicotine, naast het aanbieden van alle sigarettenproducten die we kennen en goed kennen..

Naast zijn voor de hand liggende werk, is het merk betrokken bij verschillende andere wegen, waaronder marketing, publicatiemateriaal, industriële levering en koeriersdiensten, ondersteunende managementdiensten en meer.

In vergelijking met de concurrenten van het merk heeft IMB een goede mix van alles. Een goede bedrijfsgeschiedenis, goede toekomstperspectieven, gezonde financiële vooruitzichten en tot slot een zeer sterke waarde.

In tegenstelling tot enkele van de grootste concurrenten van het merk die in ieder geval op een van de gebieden die IMB bestrijkt, ontbreekt.

Een ander positief element voor het bedrijf is dat het een dividendaandeel is waarvan algemeen bekend is dat het een goed betaald betrouwbaar dividend is dat is gebaseerd op de inkomsten van het bedrijf en het percentage investeerders zal wegnemen..

Wat is een dividendaandeel?

Over dit onderwerp gesproken, als u nieuw bent in beleggen en niet zeker weet wat de terminologie is voor een dividendaandeel, is het vrij eenvoudig.

Een dividendaandeel is een bedrijf dat elk kwartaal aan zijn aandeelhouders uitkeert uit de inkomsten van het bedrijf.

Het is een goede bron van regelmatig inkomen dat het hele jaar door met regelmatige tussenpozen wordt gegeven, in tegenstelling tot geen dividendaandelen.

Als u op zoek bent naar die vaste bron van inkomsten, lees dan Top 5 dividendaandelen om in te investeren voor 2021, waar u vijf van de best betalende dividenden op de open markt tot nu toe vindt..

Uit de financiële rapporten van IMB blijkt niet alleen dat het merk redelijk stabiel is, het wordt ook als ondergewaardeerd beschouwd voor wat het potentieel kan worden bereikt door dit heldere aandeel..

In het afgelopen jaar groeide het bedrijf met 48,1% en er wordt door analyse voorspeld dat het in de toekomst met nog eens 8,85% per jaar zal groeien.

De huidige aandelenkoers van 1.563,28 en een K / E 9,79% waarvan wordt aangetoond dat het een goede waarde is op basis van de K / W in vergelijking met het branchegemiddelde.

Zet de P / E-ratio af tegen de Britse markt, het toont nog steeds een goede waarde.

De prestaties uit het verleden van het bedrijf zijn in hun voordeel, aangezien analisten tot nu toe hebben beoordeeld dat ze 0,7% zijn gestegen en over de hele linie allemaal groen zijn, inclusief de nettowinstmarges van het bedrijf, die 9% hoger is dan vorig jaar met 6,2%..

Het bedrijf brengt ook kleine risico’s met zich mee waarmee u rekening moet houden. Risico’s zijn onder meer het schuldniveau dat als hoog wordt beschouwd met een verhouding tussen schuld en eigen vermogen van 211,7%, hoewel dit cijfer de afgelopen vijf jaar is afgenomen en dit in de nabije toekomst zal blijven doen..

Imperial Brands is een ondergewaardeerd aandeel om voor de lange termijn te kopen en aan te houden. Met de positieve financiële resultaten van het merk, een dividendrendement van 8,88% en de escalatie van zijn nieuwe producten op de achtergrond, wat potentiële nieuwe inkomsten oplevert, is dit een goede aanvulling op uw groeiende portefeuille..

5. ITV PLC (ITV)

ITV aandelenkoersgrafiek

De Britse bekende en geliefde tv-zender staat op de lijst van de meest ondergewaardeerde bedrijven om in te kopen voor 2021.

Sinds het voor het eerst onze schermen sierde in 1955, toen het bedrijf ook werd opgericht, is het sindsdien het populairste en grootste commerciële tv-kanaal in het VK geworden en draait het samen met zijn concurrent BBC One om het meest bekeken kanaal te zijn. Tv-kanaal tot nu toe dateert uit de jaren 50.

ITV opereert via online uitzendingen en creëert en produceert ook de originele inhoud die beschikbaar is via vele free-to-air-kanalen, waaronder ITV, ITV2, ITVBe en meer..

ITV gaat naar modernere tijden en heeft ook deals met Virgin en Sky die de meeste of zo niet al hun kanalen presenteren aan betalende consumenten, samen met deals met andere topplatforms, waaronder Netflix en Amazon, die online advertentie-deals en ITV-keuzeabonnementen aanbieden..

Zoals blijkt uit actuele financiële cijfers van het bedrijf, is er zeker meer ruimte voor deze voorraad om op lange termijn te groeien.

Om te beginnen was ITV 48% gestegen ten opzichte van de resultaten van het vorige kwartaal en er wordt voorspeld dat het over een periode van 3 jaar met 24,3% zal groeien.

Hoewel de geschiedenis van ITV in termen van de jaarlijkse inkomsten van het bedrijf in de afgelopen 5 jaar lichtjes is gedaald met 4,6%, wat niet slecht is in het grotere geheel, maar de nettowinstmarges van het bedrijf zijn ook gedaald tot 9,9% ten opzichte van vorig jaar op 14,4. %.

Naast de bovenstaande cijfers van ITV is de schuld van het bedrijf ook aan de hoge kant en is deze de afgelopen vijf jaar gestegen tot een cijfer dat nu 115,1% bedraagt..

Maar terugkijkend naar de positieve punten, ziet de financiële gezondheid van het bedrijf er zowel op korte als op lange termijn optimistisch uit, waarbij de activa van het bedrijf ruimschoots opwegen tegen de verplichtingen..

De aandelenkoers van het bedrijf staat tot nu toe op 106,85 terwijl het stijgt, maar het afgelopen jaar is er helaas sprake geweest van een ernstige daling waarvan werd gemeld dat de aandelenkoers in totaal momenteel met 60% is gedaald tot nu toe..

In termen van volatiliteit heeft de aandelenkoers van ITV de afgelopen 5 jaar een gemiddelde rating gekregen.

Maar ondanks deze uitdagingen kijkt het bedrijf nog steeds vooruit en zoekt het naar nieuwe manieren om op het scherm te entertainen, en komt het dichter bij het werken met een oud normaal werkpatroon dat werd en momenteel wordt beïnvloed door Covid-19..

Dat brengt ons tot de conclusie dat, hoewel ITV misschien een langzame brander is, het nog steeds een aandeel is om te kopen en op de lange termijn te laten branden..

6. Taylor Wimpey (TW)

taylor wimpey aandeel prijsgrafiek

2020 was eigenlijk een goed jaar voor de vastgoedsector, gezien de wereldgebeurtenissen.

Een Britse vastgoedontwikkelaar die een veelbelovend jaar heeft gehad, is Taylor Whimpey.

Het hoofdkantoor is gevestigd in High Wycombe, VK en ook internationaal actief in Spanje, Taylor Wimpey streeft ernaar om een ​​modern leven te creëren met een unieke, op maat gemaakte stijl tegen betaalbare prijzen..

Met een schone en onberispelijke balans en een goede prijs, TW. overtreft zijn concurrenten met zijn stabiele veelbelovende vooruitzichten voor de toekomst.

Gezien de afgelopen weken heeft de aandelenkoers van het bedrijf de aandacht getrokken van veel investerende goeroes om nauwlettend in de gaten te houden, net als de financiële cijfers van het bedrijf.

Met een voorspelling van 34,0% groei in de komende 3 jaar, is de financiële gezondheid van het bedrijf sterk, aangezien het groen oplicht met zijn kortetermijnactiva die de verplichtingen van het bedrijf aanzienlijk overtreffen en ten slotte is het schuldniveau van het bedrijf van 2,8% omgeven door vrije cashflow indien nodig, zijn slechts drie belangrijke factoren voor dit ondergewaardeerde aandeel.

Voor de vooruitzichten op lange termijn wordt aangetoond dat de onderneming hogere verplichtingen heeft dan activa.

Hoewel de toekomst er rooskleurig uitziet voor de lange termijn, aangezien de omzet van het bedrijf aanhoudt en naar verwachting de komende jaren zal groeien, zal het ook een verdere cashflow opleveren om beschikbaar te zijn..

Aangezien de plannen van de Britse regering nog steeds aan de gang zijn met het zegelrecht, stelt TW. heeft enorm geprofiteerd en heeft een vooruitboeking ingesteld voor medio 2021 en loopt nog steeds verder voor het jaar.

Zelfs de aandelenkoers van het bedrijf is de afgelopen maanden met 20% gestegen, wat voor een midcap-aandeel zijn stem laat horen.

De aandelenkoers van het bedrijf bedroeg op 5 januari £ 1,61, wat naar verwachting de komende weken zal stijgen.

Als u een beginnende investeerder bent en geïnteresseerd bent in TW. aandeel, is het verstandig om verder aanvullend onderzoek uit te voeren voordat u op zoek gaat naar kopen, inclusief de huidige aandelenkoers voor het aandeel.

Maar dit is een aandeel dat een ondergewaardeerde voorraad is met voldoende groeiruimte die op korte en lange termijn kan worden gearchiveerd.

7. BAE Systems PLC (BA)

Bae Systems Aandelenkoersgrafiek

De Britse multinationale onderneming op het gebied van defensie, veiligheid en ruimtevaart die in 1999 werd opgericht, springt in het oog met zijn financiële cijfers en zijn recent stijgende aandelenkoers.

De aandelenkoers van het bedrijf staat op 494,40, wat veel analisten als redelijk hebben gewaardeerd omdat ze denken dat het zal blijven stijgen en rekening houdend met de ruimte voor potentiële groei die het bedrijf kan bereiken.

Naast de aandelenkoers is BA een zeer betrouwbaar en sterk dividend met een dividendrendement van 4,70% en behoort het ook tot de top 25% van de dividendbetalers op de Britse markt..

De schuld van het bedrijf is een van de minpunten voor het bedrijf. Het is echter iets dat in de loop van de tijd kan worden afgebroken en momenteel staat het bedrijf hoog op zijn schuldniveau met een schuldratio ten opzichte van het eigen vermogen van 101,7%..

Zoals geadviseerd, is het bedrijf de schuld langzaam aan het afbouwen, aangezien deze de afgelopen 5 jaar met 53,3% is verminderd en naarmate de tijd vordert verder zal afnemen.

Over de vijfjarige geschiedenis van het bedrijf wordt het jaarinkomen geacht 10,4% te zijn.

BA heeft inkomsten van hoge kwaliteit, hoewel de nettowinstmarges van het bedrijf momenteel met 1,2% zijn gedaald ten opzichte van vorig jaar.

Dat brengt ons tot de conclusie dat BA een ondergewaardeerd aandeel is om naar uit te kijken om toe te voegen aan uw portefeuille.

Aangezien de verhoudingen van het bedrijf redelijk in evenwicht zijn, hoewel er iets meer verbetering nodig is, is dit slechts één factor om op te letten en verder te onderzoeken voordat u meteen naar binnen springt..

Maar met een voorspelling dat het bedrijf met 8,89% per jaar zal groeien, samen met een goede aandelenkoers, zal het zonde zijn om deze kans te missen..

8. Card Factory PLC (CARD)

kaart fabriek aandelenkoers grafiek

Card Factory plc is een exploitant van wenskaarten die voor het eerst zijn deuren opende in 1997.

Het aanbieden van een brede selectie van kaarten, van verjaardagskaarten tot kaarten voor algemene gelegenheden, met geschenken, prints, ontwerpen en cadeaupapiermaterialen die ook te koop zijn.

Het Britse bedrijf is actief op verschillende locaties, waaronder winkelstraten, winkelcentra en heeft ook hun e-commerce-kant van het bedrijf online.

CARD-producten zijn de afgelopen jaren populairder geworden vanwege de relatief betaalbare en lage kosten voor dergelijke kwaliteitskaarten en aanvullende producten zoals ballonnen en geschenkverpakkingen.

Die de weg leidt boven concurrenten zoals Clinton Cards en TheWorks en zelfs probeert populairder te worden dan Paperchase in het VK, een internationale keten van wenskaarten en aanvullende producten.

CARD is door analyse geclassificeerd als een ondergewaardeerd aandeel, waarvan wordt verwacht dat het met 58,97% per jaar zal groeien.

Het grote positieve element voor het bedrijf is dus het toekomstige aspect van de waarde die het kan bereiken.

Kijkend naar de geschiedenis van Card Factories van de afgelopen jaren, heeft het bedrijf op zijn zachtst gezegd geen verbluffend effect gehad, maar voor een small-capaandeel streeft het bedrijf naar de goede richting.

Op basis van de prestaties van het bedrijf in de afgelopen 5 jaar laat het een negatief resultaat zien van -11,2% op jaarbasis, terwijl de nettowinstmarges 7,1% lager zijn dan vorig jaar.

Het bedrijf heeft ook een hoge schuldenlast, wat ook een factor is om naar te kijken voordat u investeert. Zoals het er nu uitziet, bedraagt ​​de verhouding schuld / eigen vermogen 158,59%.

Teruggaan naar de positieve punten CARD is echter winstgevend en zal naar verwachting de komende 3 jaar met 59% groeien, samen met een stabiele aandelenkoers die al meer dan drie maanden stabiel is en momenteel 40,56 per aandeel bedraagt..

Aangezien het bedrijf opnieuw is getroffen door het recente nieuws dat een nationale lockdown in het VK bevestigt, zullen de deuren van het bedrijf voor de derde opeenvolgende keer in de loop van een periode van 9 maanden weer sluiten als gevolg van de pandemie van het coronavirus..

Maar analisten zijn nog steeds optimistisch over CARD-aandelen, aangezien de consensus onder Wall Street-analisten Card Factory plc een ‘hold’-aandeel hebben genoemd. Wat betekent dat aandeelhouders die bij de aandelen betrokken zijn, hun positie moeten behouden en moeten wachten.

Dat is de reden waarom, hoewel hangend vuur voorlopig de beste positie is met CARD-voorraad, deze ondergewaardeerde voorraad op uw radar moet houden, vooral als de derde lockdown-maatregelen in het VK zijn opgeheven..

9. Juridisch & Algemene groep (LGEN)

juridische & amp; algemene grafiek van de aandelenkoersen van de groep

Juridisch & General Group plc levert wereldwijd verzekeringsproducten en -diensten. Een Britse multinational met het hoofdkantoor in Londen heeft in de loop der jaren een solide naam opgebouwd.

Het aanbieden van een reeks segmenten van Legal & Algemeen pensioen, investeringsbeheer, kapitaal en verzekeringen, samen met het betrokken zijn op verschillende andere gebieden, waaronder investeringen in onroerend goed, commerciële leningen en meer.

Een groot pluspunt voor het bedrijf dat investeerders aantrekt, is het dividend.

LGEN staat bekend als een best presterende en betrouwbaar presterende dividendbetaler met een dividendrendement van 6,80%, wat boven het branchegemiddelde ligt en tot de top 25% dividendbetalers op de Britse markt behoort..

Het bedrijf heeft ook hun toekomstige groeiplannen voor de komende vijf jaar aangekondigd, waardoor het bedrijf en de investeerders aanzienlijk kunnen groeien met hun dividend..

Daarnaast legaal &Algemeen heeft gezonde financiële vooruitzichten, maar het heeft wel een relatief hoge schuld, aangezien de verhouding tussen schuld en eigen vermogen 59% bedraagt, wat de afgelopen 5 jaar indrukwekkend is gedaald van 202%, wat een grote afname is van houd er rekening mee wanneer u de statistieken van een bedrijf bekijkt.

In het licht hiervan heeft de schuld van het bedrijf geen significant effect op het bedrijf, aangezien het ook over de kasstroom beschikt om zijn schulden te dekken.

Analisten voorspellen een groei van 10,4% per jaar voor het bedrijf, aangezien er nieuwe plannen worden gemaakt om de komende jaren verdere groei te realiseren..

Gezien de aandelenprijs van 268,80 per aandeel en met zijn route naar verdere groei, is dit aandeel een ondergewaardeerd aandeel om aan uw portefeuille toe te voegen en een goed aandeel om regelmatig inkomen te genereren.

10. Redrow (RDW)

Marktkapitalisatie – £ 1,9 miljard

redrow aandelenkoersgrafiek

Het laatste aandeel dat binnenkomt op de lijst van 10 ondergewaardeerde aandelen is Redrow.

Redrow, een van de grootste woningbouwers van het VK in het land en ja, het is mogelijk ondergewaardeerde aandelen.

Opgericht in 1974, is het onroerendgoedbedrijf sindsdien steeds sterker geworden terwijl het bedrijf blijft bouwen en blijft zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor uitgaven.

Analisten zijn sterk aan het adviseren dat dit aandeel op dit moment deel gaat uitmaken van en het aandeel een huidige ‘koop’-rating hebben gegeven. En als u de financiële verslagen van het bedrijf in meer detail bekijkt, kunt u zien waarom.

Hoewel de nettowinstmarges van het bedrijf met 8,4% lager zijn dan vorig jaar, bevindt het bedrijf zich nog steeds in een positief daglicht met zijn andere financiële resultaten.

Verwacht wordt dat de winst elk jaar met 21,18% zal groeien en de aandelenkoers wordt over het algemeen als stabiel beschouwd met een volatiliteitsrating van 8%.

Het bedrijf wordt momenteel verhandeld onder de reële waarde van £ 5,52 en wil in een goede positie verkeren om van te profiteren om een ​​deel van de aandelen te worden.

Vooral omdat de balans van het bedrijf ook sterk is, met als groot voordeel dat het bedrijf een positieve cashflowpositie heeft, wat betekent dat de schulden van het bedrijf goed worden gedekt..

Wat betreft de schuldenlast van het bedrijf, wordt het bevredigend geacht, aangezien de schuld / eigen vermogen 10,5% bedraagt, wat de afgelopen 5 jaar met 14,2% is afgenomen..

Het lijdt geen twijfel dat het aandeel Redrow er sterk uitziet als een ondergewaardeerd aandeel. Het is er een om naar te kijken om toe te voegen aan je voorraadcollectie. Naarmate de verkopen voortschrijden en de sterke stijging van de huizenmarkt voortduurt, voorspellen wij en analisten dat de drive en vraag nog steeds duidelijk is voor het bedrijf dat het komende jaar en de komende jaren waarde en groei zal winnen..

Hoe te investeren in ondergewaardeerde aandelen?

Nadat u al het benodigde onderzoek heeft gekozen en uitgevoerd, is het tijd om te kijken naar de volgende stappen in het proces van beleggen in ondergewaardeerde aandelen..

Het vinden van een geschikte makelaar is een van de meest essentiële onderdelen van uw handelsreis.

U zult met eigen ogen zien en zien dat er veel handelsplatforms en brokers voor u beschikbaar zijn. Het is echter uw tijd en geld waard om een ​​verstandige keuze te maken, aangezien het kiezen van de verkeerde makelaar mogelijk duur kan zijn.

Let bij het onderzoeken van het door u gekozen platform op de belangrijkste elementen die opvallen, zoals lage of geen commissiekosten en gereguleerde licenties die in het bezit zijn van de makelaars of op het online handelsplatform. Deze licenties vindt u onderaan de webpagina’s en voor individuele makelaars moeten deze ook tot uw beschikking staan.

Een handelsplatform dat we ten zeerste aanbevelen voor uw reis naar aandelenhandel is eToro.

Het wordt echt niet beter dan het toonaangevende handelsplatform eToro, met meer dan 12 miljoen klanten over de hele wereld.

Het handelsplatform heeft toegang tot de beste aandelen op de markt en dit alles met het extra voordeel van een provisievrije basis, daarom is eToro een perfect platform dat geschikt is voor beginnende beleggers..

Naast toegang tot de Britse markt bestrijkt het ook 16 van de internationale markten als u in de toekomst wilt uitbreiden of dit meteen wilt doen.

Om een ​​account te openen, hoeft u alleen maar een geschikte makelaar te vinden en een account aan te maken, het is zo snel, eenvoudig en gemakkelijk als dat. Nadat u met succes een account heeft geopend, kunt u zelf bepalen wanneer u wilt beginnen met handelen.

De eenvoudige en gemakkelijke lay-out van het platform maakt uw reis naar handelen soepeler. Als u denkt dat u klaar bent om direct te investeren, hoeft u alleen maar de door u gekozen ondergewaardeerde aandelen te kiezen en een bedrag te investeren.

Het minimumbedrag dat u moet storten om te beginnen met handelen is ongeveer $ 200 (£ 147,00).

Als u denkt dat u de werking van de handel moet begrijpen en er meer over moet leren, biedt eToro ook spoedcursussen om de manieren van handelen te leren kennen en kan u eventuele twijfels of onbeantwoorde vragen over het handelen in aandelen beantwoorden..

De voordelen van gebruik eToro

 • Eenvoudig handelsplatform dat op uw gemak wordt gebruikt
 • Vriendelijke en behulpzame online effectenmakelaars
 • Koop aandelen zonder enige kosten of extra commissiekosten
 • Makkelijk en eenvoudig om geld te storten
 • Heeft toegang tot meer dan 800+ aandelen in verschillende markten
 • Log altijd en overal ter wereld in op uw account

eToro – Koop de beste ondergewaardeerde aandelen in het VK zonder commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Belangrijkste leerpunten

 • Ondergewaardeerde aandelen zijn aandelen die lager geprijsd zijn dan hun instinctieve waarde werkelijk waard is.
 • Ondergewaardeerde aandelen kunnen zeer winstgevend zijn als ze correct worden gekozen en onderzocht.
 • Onderzoek is essentieel bij het uitvoeren van verder onderzoek naar de beste ondergewaardeerde aandelen in het VK.Daarom wordt geadviseerd om zoveel tijd te nemen als u nodig heeft voordat u investeert..
 • Naast de gekozen top 10 van ondergewaardeerde aandelen zijn er nog meer geweldige ondergewaardeerde aandelen op de markt waarin u kunt investeren.
 • Het kiezen van de juiste makelaar is een essentieel onderdeel van uw handelsreis, neem de tijd om verstandig onderzoek te doen voordat u een makelaar of een online handelsplatform kiest.
 • Investeer altijd binnen uw financiële mogelijkheden.

Als je het leuk vond om te lezen Wat zijn de top 10 van ondergewaardeerde aandelen die in 2021 in het VK te koop zijn??, deel het alstublieft met iemand anders waarvan u denkt dat het interessant zal zijn.

Let op: in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige prestaties. De waarde van beleggingen kan zowel dalen als stijgen. Alle meningen, nieuws, onderzoek, analyses, prijzen of andere informatie op deze website worden verstrekt als algemeen marktcommentaar en vormen geen beleggingsadvies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me